Gerimis Maospati


Versi: Ajeng Kartika

Udan gerimis iki koyo dadi saksi,
Tangise ati neng terminal iki..

Sumpah lan janji sing tak gondheli,
Coba setyo iki ngenteni kowe bali..

Neng maospati kowe ninggal janji,
Sehidup semati lungamu enggal bali..

Nanging nyatane kowe sing suloyo,
Tresnaku ra mbok jogo,
Kowe bali nggandeng wong liyo..

reff:
Gedene tresno setyo sing tak jogo,
Malah dadi loro nyesek neng dodo..

Neng maospati kowe ninggal janji,
Sehidup semati lungamu enggal bali..

Nanging nyatane kowe sing suloyo,
Janji tulusing tresno,
Nanging amung dadi crito..

Lilo ra lilo ati kudu nrimo,
Mendhem jero neng roso,
Tak simpen ono dodo..

Duh gusti paringono ikhlasing roso,
Ketemu gantine sing biso kanggo selawase..

Neng maospati kowe ninggal janji,
Sehidup semati lungamu enggal bali..

Nanging nyatane kowe sing suloyo,
Janji tulusing tresno,
Nanging amung dadi crito..

Lilo ra lilo ati kudu nrimo,
Mendhem jero neng roso,
Tak simpen ono dodo..

Duh gusti paringono ikhlasing roso,
Ketemu gantine sing biso kanggo selawase..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Tembang Tresno 2


Versi: Happy Asmara

Peteng wengi iki tanpo rembulan,
Soyo nambahi susahe atiku..
Tanpo sliramu sing tak tresnani,
Koyo tanpo guno uripku iki..

Peteng wengi iki tanpo rembulan,
Soyo nambahi susahe atiku..
Tanpo sliramu sing tak tresnani,
Koyo tanpo guno uripku iki..

reff:
Tembang tresnomu nyatane amung semu,
Janji tresnomu mung nglarani atiku..
Tegone kowe gawe loro atiku,
Tegone kowe mung ngapusi awakku..

Wis cukup kowe gawe loro atiku,
Wis cukup kowe ngapusi awakku..
Wis tak lilakne kowe ninggalne aku,
Yen pancen kuwi wis dadi pilihanmu..

reff:
Tembang tresnomu nyatane amung semu,
Janji tresnomu mung nglarani atiku..
Tegone kowe gawe loro atiku,
Tegone kowe mung ngapusi awakku..

Wis cukup kowe gawe loro atiku,
Wis cukup kowe ngapusi awakku..
Wis tak lilakne kowe ninggalne aku,
Yen pancen kuwi wis dadi pilihanmu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123356