Manise Esemmu

“Manise Esemmu” versi Jihan Audy

Yen nyawang esemmu,
Isih podho koyo wektu iku..
Eling kenangan manis karo sliramu..

Kaget rasane atiku,
Nadyan kowe amung mantanku..
Suwene ra tau ketemu,
Ra sengojo saiki pethuk sliramu..

sak umpomo aku isih ono neng atimu,
aku kepingin mengulang kabeh masa lalu,
sesandhingan karo kamu sayangku,
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku..

Manise esemmu ngobati kangenku,
Yen tak sawang mripatmu..
Deg degan njero dhodhoku..

Atiku ora tau berubah,
Lan ra biso pindah..
Neng atiku mung tetep sliramu sayangku..

reff:
Yen nyawang esemmu,
Isih podho koyo wektu iku..
Eling kenangan manis karo sliramu..

Kaget rasane atiku,
Nadyan kowe amung mantanku..
Suwene ra tau ketemu,
Ra sengojo saiki pethuk sliramu..

sak umpomo aku isih ono neng atimu,
aku kepingin mengulang kabeh masa lalu,
sesandhingan karo kamu sayangku,
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku..

Manise esemmu ngobati kangenku,
Yen tak sawang mripatmu..
Deg degan njero dhodhoku..

Atiku ora tau berubah,
Lan ra biso pindah..
Neng atiku mung tetep sliramu sayangku..

Manise esemmu ngobati kangenku,
Yen tak sawang mripatmu..
Deg degan njero dhodhoku..

Atiku ora tau berubah,
Lan ra biso pindah..
Neng atiku mung tetep sliramu sayangku..

—————
Terjemahannya berdasarkan teks, kira-kira begini;
Manise Esemmu = Manisnya Senyummu

Jika melihat senyummu,
Masih sama seperti waktu itu,
Teringat kenangan manis denganmu..

Kaget rasanya hatiku..
Walau kamu hanya mantanku..
Sudah lama tak pernah bertemu,
Tak sengaja sekarang ketemu dirimu..

seandainya aku masih ada dihatimu,
aku ingin mengulang semua masa lalu,
bersanding denganmu sayangku,
apa dirimu ngerti apa yang ada didalam kalbuku..

Manisnya senyummu ngobati kangenku,
Jika kutatap matamu..
Berdebar dalam dadaku..

Hatiku tak pernah berubah,
Dan tak bisa pindah..
Dihatiku cuma tetap dirimu sayangku..

Bojo Satu

“Bojo Satu” versi Susi Ngapak

Bojo satu saja,
Jangan dua tiga..
Satu untuk selamanya,
Hidup berdua bersama..

Kalau dua tiga,
Hati dan pikiran..
Takkan bisa tenang,
Karna banyak tanggungan..

reff:
Bojo siji wae kadang bisa,
Bikin hidup jadi keteteran..
Apalagi bojo loro,
Apalagi bojo telu,
Nggak bisa dibayangkan..

Biar bojo siji,
Yang penting bisa,
Bikin hidup selalu happy..
Daripada bojo loro,
Daripada bojo telu,
Malah bikin sakit hati..

reff:
Bojo siji wae kadang bisa,
Bikin hidup jadi keteteran..
Apalagi bojo loro,
Apalagi bojo telu,
Nggak bisa dibayangkan..

Biar bojo siji,
Yang penting bisa,
Bikin hidup selalu happy..
Daripada bojo loro,
Daripada bojo telu,
Malah bikin sakit hati..

Bojo siji bojo siji,
Sehidup semati..
Bojo siji bojo siji,
Ora usah ganti-ganti..

Bojo siji bojo siji,
Ora tau diurusi..
Bojo siji bojo siji,
Aku jarang dikeloni..

123370