Takdir Cinta (intan erlita)


Versi: Intan Erlita

Najan sun nembe kenalan,
Tapi kayane wis taunan..
Kula ning sampean,
Demene ora kejagan..

Saban dina sun kelingan,
Kaya katon ning adepan..
Bayangane kakang,
Kayane ana ning iringan..

reff:
Kakang kula demen ning sampean,
Senajan durung pernah ketemuan..

Kula arep sabar ngenteni,
Sampe tekang kakang arep nemoni..
Bokat wis takdire,
Cinta kula kudu mengkene..

Saban dina sun kelingan,
Kaya katon ning adepan..
Bayangane kakang,
Kayane ana ning iringan..

reff:
Kakang kula demen ning sampean,
Senajan durung pernah ketemuan..

Kula arep sabar ngenteni,
Sampe tekang kakang arep nemoni..
Bokat wis takdire,
Cinta kula kudu mengkene..

Najan sun nembe kenalan,
Tapi kayane wis taunan..
Kula ning sampean,
Demene ora kejagan..
———————
[ver: lyrics]
[id: iowwhcci]
[ar: Intan Erlita]
[ti: Takdir Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.01]Takdir Cinta
[00:00.01]by: Intan Erlita
[00:43.01]
[00:45.01]>>>
[00:46.01]>>
[00:47.01]>
[00:48.01]Najan sun nembe kenalan,
[00:52.43]Tapi kayane wis taunan..
[00:57.40]Kula ning sampean,
[01:00.70]Demene ora kejagan..
[01:06.16]
[01:16.09]Saban dina sun kelingan,
[01:20.11]Kaya katon ning adepan..
[01:25.50]Bayangane kakang,
[01:28.55]Kayane ana ning iringan..
[01:33.95]
[02:04.99]>>>
[02:05.99]>>
[02:06.99]>
[02:07.99]Kakang kula demen ning sampean,
[02:13.99]Senajan durung pernah ketemuan..
[02:21.37]
[02:38.38]Kula arep sabar ngenteni,
[02:44.59]Sampe tekang kakang arep nemoni..
[02:52.04]Bokat wis takdire,
[02:55.09]Cinta kula kudu mengkene..
[03:01.11]
[03:02.03]Saban dina sun kelingan,
[03:06.27]Kaya katon ning adepan..
[03:11.61]Bayangane kakang,
[03:14.84]Kayane ana ning iringan..
[03:20.49]
[03:51.07]>>>
[03:52.07]>>
[03:53.07]>
[03:54.07]Kakang kula demen ning sampean,
[04:00.57]Senajan durung pernah ketemuan..
[04:07.84]
[04:24.86]Kula arep sabar ngenteni,
[04:30.70]Sampe tekang kakang arep nemoni..
[04:38.33]Bokat wis takdire,
[04:41.38]Cinta kula kudu mengkene..
[04:46.78]
[04:48.77]Najan sun nembe kenalan,
[04:53.11]Tapi kayane wis taunan..
[04:58.02]Kula ning sampean,
[05:01.44]Demene ora kejagan..
[05:06.97]
—————
Preview:

Advertisements

Tegelan Temen


Versi: Dewi Kirana

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..

reff:
Sepuas-puas sampean nggawe lelara,
Tanpa perasaan kula dianggep boneka..

Mending terus terang,
Lamun kakang wis bli sayang..
Aja ninggalaken,
Kula wong kang lagi demen..
Duh kakang tegelan temen..

Ora kuat nyangga larane,
Ora sanggup nanggung deritane..

Tanpa salah apa maning dosa,
Sampean tega ninggalaken kula..
Tanpa salah..
————————
[ver: lyrics]
[id: habkhcci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Tegelan Temen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Tegelan Temen
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]Ora kuat nyangga larane,
[00:58.64]Ora sanggup nanggung deritane..
[01:05.69]
[01:14.03]Tanpa salah apa maning dosa,
[01:21.29]Sampean tega ninggalaken kula..
[01:27.89]Tanpa salah..
[01:32.87]
[02:00.06]>>>
[02:01.06]>>
[02:02.06]>
[02:03.06]Sepuas-puas
[02:05.61]sampean nggawe lelara,
[02:09.41]Tanpa perasaan
[02:13.07]kula dianggep boneka..
[02:17.18]
[02:31.72]Mending terus terang
[02:34.24]lamun kakang wis bli sayang..
[02:38.65]Aja ninggalaken
[02:42.32]kula wong kang lagi demen..
[02:45.57]Duh kakang tegelan temen..
[02:52.55]
[02:55.68]Tanpa salah apa maning dosa,
[03:02.05]Sampean tega ninggalaken kula..
[03:08.76]Tanpa salah..
[03:13.73]
[03:40.48]>>>
[03:41.48]>>
[03:42.48]>
[03:43.48]Sepuas-puas
[03:46.02]sampean nggawe lelara,
[03:50.06]Tanpa perasaan
[03:53.54]kula dianggep boneka..
[03:57.02]
[04:12.49]Mending terus terang
[04:15.27]lamun kakang wis bli sayang..
[04:19.37]Aja ninggalaken
[04:22.73]kula wong kang lagi demen..
[04:26.21]Duh kakang tegelan temen..
[04:32.29]
[04:36.33]Ora kuat nyangga larane,
[04:42.50]Ora sanggup nanggung deritane..
[04:48.96]
[04:58.58]Tanpa salah apa maning dosa,
[05:04.72]Sampean tega ninggalaken kula..
[05:11.50]Tanpa salah..
[05:16.28]
—————
Preview:

Cengkal Lawang


Versi: Dewi Kirana

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang due demenan..
Jajal selingkuhan,
Awas kedrawasan..

Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang coba selingkuhan..
Yen ning umah idep pisan,
Wayah metu belingsatan..

Meneng meneng ayam anggrem,
Suwe suwe rada njarem..
Rabi kanggo cengkal lawang,
Dasar lanang kurang ajar..
Due laki model sampean,
Pantese dicakar..

reff:
Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..

Arep nyoba jampi anyar,
Kakang coba selingkuhan..
Yen ning umah idep pisan,
Wayah metu belingsatan..

Meneng meneng ayam anggrem,
Suwe suwe rada njarem..
Rabi kanggo cengkal lawang,
Dasar lanang kurang ajar..
Due laki model sampean,
Pantese dicakar..

reff:
Arep nyoba jampi anyar,
Kakang due demenan..
Jajal selingkuhan,
Awas kedrawasan..

Ning umah wedi ning rabi,
Ning njabane ngulati..
Nganggep wong ning umah,
Makanan sehari-hari..
————————
[ver: lyrics]
[id: aznovpci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Cengkal Lawang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.04]Cengkal Lawang
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:50.04]
[00:52.04]>>>
[00:53.04]>>
[00:54.04]>
[00:55.04]Arep nyoba jampi anyar,
[00:57.94]Kakang due demenan..
[01:01.06]Jajal selingkuhan,
[01:03.99]Awas kedrawasan..
[01:07.46]
[01:15.01]Ning umah wedi ning rabi,
[01:17.71]Ning njabane ngulati..
[01:20.93]Nganggep wong ning umah,
[01:23.92]Makanan sehari-hari..
[01:26.77]
[01:27.06]Arep nyoba jampi anyar,
[01:30.99]Kakang coba selingkuhan..
[01:35.03]Yen ning umah idep pisan,
[01:37.58]Wayah metu belingsatan..
[01:41.80]
[01:48.03]Meneng meneng ayam anggrem,
[01:50.65]Suwe suwe rada njarem..
[01:54.93]Rabi kanggo cengkal lawang,
[01:57.35]Dasar lanang kurang ajar..
[02:01.52]Due laki model sampean,
[02:05.63]Pantese dicakar..
[02:08.73]
[02:39.95]>>>
[02:40.95]>>
[02:41.95]>
[02:42.95]Ning umah wedi ning rabi,
[02:45.38]Ning njabane ngulati..
[02:48.54]Nganggep wong ning umah,
[02:51.52]Makanan sehari-hari..
[02:55.00]
[02:56.43]Arep nyoba jampi anyar,
[02:58.51]Kakang coba selingkuhan..
[03:02.61]Yen ning umah idep pisan,
[03:05.27]Wayah metu belingsatan..
[03:09.43]
[03:16.45]Meneng meneng ayam anggrem,
[03:18.80]Suwe suwe rada njarem..
[03:22.55]Rabi kanggo cengkal lawang,
[03:25.09]Dasar lanang kurang ajar..
[03:29.26]Due laki model sampean,
[03:33.17]Pantese dicakar..
[03:36.58]
[04:07.03]>>>
[04:08.03]>>
[04:09.03]>
[04:10.03]Arep nyoba jampi anyar,
[04:12.79]Kakang due demenan..
[04:16.14]Jajal selingkuhan,
[04:19.19]Awas kedrawasan..
[04:22.17]
[04:30.18]Ning umah wedi ning rabi,
[04:32.54]Ning njabane ngulati..
[04:35.83]Nganggep wong ning umah,
[04:38.63]Makanan sehari-hari..
[04:42.35]
————–
Preview:

Njaluk Dikawin


Versi: Yoshica Komara

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..
———————
[ver: lyrics]
[id: vabvvuci]
[ar: Yoshica Komara]
[ti: Njaluk Dikawin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.02]Njaluk Dikawin
[00:00.02]by: Yoshica Komara
[00:49.02]
[00:51.02]>>>
[00:52.02]>>
[00:53.02]>
[00:54.02]Kaya bli ngarti
[00:55.78]mikiri badan siji,
[01:01.09]Nangapa sun demeni
[01:04.41]wong due rabi..
[01:08.18]Apa karna cinta
[01:10.56]apa nafsu semata,
[01:14.51]Kula bli sadar
[01:17.13]ganggu wong rumah tangga..
[01:21.09]
[01:29.49]Tek akui
[01:32.05]cinta kula tulus murni,
[01:36.76]Bli perduli
[01:38.76]rintangan bakal terjadi..
[01:43.65]Kula terlanjur cinta
[01:47.58]kula pasrah nerima,
[01:50.35]Karo sampean
[01:52.73]sing dadi pujaan jiwa..
[01:57.06]
[02:28.02]>>>
[02:29.02]>>
[02:30.02]>
[02:31.02]Kaya bli tahan
[02:33.35]pengen dikawin sampean,
[02:37.90]Senajan akeh rintangan
[02:42.11]wis pasti tek runjang..
[02:47.65]
[03:04.80]Tungkebe bumi
[03:07.38]kula rela pasrah diri,
[03:12.24]Pisah jiwa sing raga
[03:16.39]wis pasti nerima..
[03:22.07]Ning sampean
[03:23.10]kula njaluk dikawin..
[03:28.34]
[03:30.00]Tek akui
[03:31.05]cinta kula tulus murni,
[03:37.41]Bli perduli
[03:38.38]rintangan bakal terjadi..
[03:44.25]Kula terlanjur cinta
[03:46.76]kula pasrah nerima,
[03:50.89]Karo sampean
[03:52.41]sing dadi pujaan jiwa..
[03:58.03]
[04:27.45]>>>
[04:28.45]>>
[04:29.45]>
[04:30.45]Kaya bli tahan
[04:32.41]pengen dikawin sampean,
[04:38.10]Senajan akeh rintangan
[04:41.60]wis pasti tek runjang..
[04:47.28]
[05:05.08]Tungkebe bumi
[05:06.69]kula rela pasrah diri,
[05:11.79]Pisah jiwa sing raga
[05:15.58]wis pasti nerima..
[05:21.48]Ning sampean
[05:22.47]kula njaluk dikawin..
[05:27.75]
[05:29.05]Kaya bli ngarti
[05:30.73]mikiri badan siji,
[05:36.88]Nangapa sun demeni
[05:39.49]wong due rabi..
[05:43.78]Apa karna cinta
[05:45.39]apa nafsu semata,
[05:50.24]Kula bli sadar
[05:51.79]ganggu wong rumah tangga..
[05:57.00]
————–
Preview:

Dirangkul Nyingkur


Versi: Dewi Kirana

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..
———————
[ver: lyrics]
[id: nshnanci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Dirangkul Nyingkur]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Dirangkul Nyingkur
[00:00.02]By: Dewi Kirana
[00:53.02]
[00:55.02]>>>
[00:56.02]>>
[00:57.02]>
[00:58.02]Due laki sampean
[01:03.16]Bli bisa nggo aleman..
[01:09.69]Diguyoni emosi
[01:15.81]Ditakoni bli ngladeni..
[01:23.01]
[01:36.01]Turu bareng sekasur
[01:41.20]Dirangkul malah nyingkur..
[01:47.95]Wong wadon jaluk kelon
[01:54.43]Malah ditinggal ngloyong..
[02:01.00]
[02:22.03]>>>
[02:23.03]>>
[02:24.03]>
[02:25.03]Kula dudu
[02:28.19]Wong nekat lan patung watu..
[02:35.44]
[02:45.09]Apa kakang
[02:49.33]Wis due wong wadon liyan..
[02:56.00]Setulus hati cintane mati
[03:02.84]Tapi sewu hina sing kula terima..
[03:10.45]
[03:14.06]Turu bareng sekasur
[03:19.69]Dirangkul malah nyingkur..
[03:26.24]Wong wadon jaluk kelon
[03:31.98]Malah ditinggal ngloyong..
[03:38.22]
[03:59.03]>>>
[04:00.03]>>
[04:01.03]>
[04:02.03]Kula dudu
[04:05.76]Wong nekat lan patung watu..
[04:13.69]
[04:23.12]Apa kakang
[04:26.42]Wis due wong wadon liyan..
[04:34.10]Setulus hati cintane mati
[04:40.59]Tapi sewu hina sing kula terima..
[04:47.95]
[04:52.02]Due laki sampean
[04:57.24]Bli bisa nggo aleman..
[05:03.92]Diguyoni emosi
[05:09.78]Ditakoni bli ngladeni..
[05:16.08]
————-
Preview:

Masih Demen


Versi: Dian Anic

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..

REFF:
DEMEN SIH JUJUR MASIH DEMEN,
TAPI KULA BLI BISA NGOMONG,
SAMPEAN WIS KEDUWE UWONG..

PENGEN BANGET BALEN TAPI DEWEKI,
NDUWENE SAMPEAN SEWUTUHE,
KAYA WAKTU BENGEN HARAPANE..
NYAWANG ANAK NYANDING KARO BAPANE..

WONG WADON LARA ATINE,
DUH BLI KEJAGAN GETUNE..
NANGISE WONG PEGAT PISAH,
PENGEN RUJUK TAPI DILEMA..

BLI GAMPANG SUN NGALIH ATI,
YEN WIS SIJI TETEP SIJI..
BLI GAMPANG KAYA SAMPEAN,
DAUH PUTUS WIS NGAWIN WONG LIYAN..
———————–
[ver: lyrics]
[id: znkpakci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Masih Demen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 07:04]
[00:00.01]Masih Demen
[00:00.01]by: Dian Anic
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Wong wadon lara atine,
[00:41.51]Duh bli kejagan getune..
[00:48.51]Nangise wong pegat pisah,
[00:56.71]Pengen rujuk tapi dilema..
[01:03.58]
[01:19.85]Bli gampang sun ngalih ati,
[01:26.83]Yen wis siji tetep siji..
[01:33.71]Bli gampang kaya sampean,
[01:41.40]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[01:48.04]
[02:16.37]>>>
[02:17.37]>>
[02:18.37]>
[02:19.37]Demen sih jujur masih demen,
[02:25.78]Tapi kula bli bisa ngomong,
[02:32.96]Sampean wis keduwe uwong..
[02:39.31]
[02:56.23]Pengen banget balen tapi deweki,
[03:03.87]Nduwene sampean sewutuhe,
[03:10.40]Kaya waktu bengen harapane..
[03:17.31]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[03:24.80]
[03:28.66]Bli gampang sun ngalih ati,
[03:35.43]Yen wis siji tetep siji..
[03:42.69]Bli gampang kaya sampean,
[03:49.84]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[03:56.49]
[04:25.37]>>>
[04:26.37]>>
[04:27.37]>
[04:28.26]Demen sih jujur masih demen,
[04:34.44]Tapi kula bli bisa ngomong,
[04:41.40]Sampean wis keduwe uwong..
[04:47.48]
[05:04.93]Pengen banget balen tapi deweki,
[05:11.88]Nduwene sampean sewutuhe,
[05:18.84]Kaya waktu bengen harapane..
[05:25.74]Nyawang anak nyanding karo bapane..
[05:32.69]
[05:36.97]Wong wadon lara atine,
[05:43.54]Duh bli kejagan getune..
[05:50.81]Nangise wong pegat pisah,
[05:58.26]Pengen rujuk tapi dilema..
[06:04.78]
[06:21.49]Bli gampang sun ngalih ati,
[06:28.26]Yen wis siji tetep siji..
[06:35.47]Bli gampang kaya sampean,
[06:42.54]Dauh putus wis ngawin wong liyan..
[06:49.38]
————–
Preview:

Cinta Hianat


Versi: Dewi Kirana

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

reff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..

refff:
Panase nggeni bli nyusul panas,
Wong lara ati sampe kapan bli lali..

Rasane berat kula bli kuat,
Kaya sekarat karna cinta hianat..
Yakin.. sampe ning batin,
Emong.. putus demenan..

Tulung kakang aja tegelan temen,
Ning kula wong lagi demen..

Sampe hati sampean nyakiti,
Sekien wis ganti kekasih..
Kula emong ditinggalaken,
Kula emong putus demenan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: biizaqci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Cinta Hianat]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:58]
[00:00.04]Cinta Hianat
[00:00.04]by: Dewi Kirana
[00:48.04]
[00:50.04]>>>
[00:51.04]>>
[00:52.04]>
[00:53.04]Tulung kakang aja tegelan temen,
[00:59.52]Ning kula wong lagi demen..
[01:05.83]
[01:15.47]Sampe hati sampean nyakiti,
[01:21.49]Sekien wis ganti kekasih..
[01:27.48]Kula emong ditinggalaken,
[01:35.20]Kula emong putus demenan..
[01:41.79]
[02:08.04]>>>
[02:09.04]>>
[02:10.04]>
[02:11.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[02:18.75]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[02:25.33]
[02:40.85]Rasane berat kula bli kuat,
[02:47.77]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[02:53.81]Yakin.. sampe ning batin,
[03:00.69]Emong.. putus demenan..
[03:07.96]
[03:08.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[03:15.00]Sekien wis ganti kekasih..
[03:21.15]Kula emong ditinggalaken,
[03:28.36]Kula emong putus demenan..
[03:34.38]
[04:01.04]>>>
[04:02.04]>>
[04:03.04]>
[04:04.04]Panase nggeni bli nyusul panas,
[04:11.47]Wong lara ati sampe kapan bli lali..
[04:17.43]
[04:33.45]Rasane berat kula bli kuat,
[04:40.53]Kaya sekarat karna cinta hianat..
[04:46.61]Yakin.. sampe ning batin,
[04:53.14]Emong.. putus demenan..
[04:59.78]
[05:01.46]Tulung kakang aja tegelan temen,
[05:07.84]Ning kula wong lagi demen..
[05:13.74]
[05:23.06]Sampe hati sampean nyakiti,
[05:29.77]Sekien wis ganti kekasih..
[05:36.42]Kula emong ditinggalaken,
[05:42.88]Kula emong putus demenan..
[05:49.34]
—————–
Preview: