Buktine Apa

isa-stevani_4
Versi: Isa Stevani

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..

reff:
Lamun kakang bener lanang,
Wani beli kang lamun wayuan..
Daripada selingkuhan,
Watir bokat ketangguan,
Masih mending kang terang-terangan..

Sing penting adil bagi waktune,
Sing penting adil bagi kasih sayange..
Kula sih nerima bae bokat kang wis kudune,
Kula ora bakal lara atine..

Lamun kakang demen kula,
Lamun kakang sayang kula,
Coba kakang buktine apa..
Aja omonge bae kapan kang sing dikawine,
Masa arep selingkuhan bae..

Bli usah megat sing tua,
Sing penting pada nerimane,
Kula bagen dadi rabi enome..
Najan seminggu ping telu,
Asal bisa bagi waktu,
Resiko kula urip diwayu..
Resiko kula urip diwayu..
——————
[ver: lyrics]
[id: pauackcu]
[ar: Isa Stevani]
[ti: Buktine Apa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:22]
[00:00.06]Buktine Apa
[00:00.06]by: Isa Stevani
[00:48.06]
[00:50.96]>>>
[00:51.96]>>
[00:52.96]>
[00:53.96]Lamun kakang demen kula,
[00:56.69]Lamun kakang sayang kula,
[01:00.11]Coba kakang buktine apa..
[01:06.40]Aja omonge bae
[01:09.32]kapan kang sing dikawine,
[01:12.86]Masa arep selingkuhan bae..
[01:18.52]
[01:25.24]Bli usah megat sing tua,
[01:28.47]Sing penting pada nerimane,
[01:32.05]Kula bagen dadi rabi enome..
[01:38.40]Najan seminggu ping telu,
[01:41.57]Asal bisa bagi waktu,
[01:44.92]Resiko kula urip diwayu..
[01:51.16]Resiko kula urip diwayu..
[01:57.31]
[02:32.26]>>>
[02:33.26]>>
[02:34.26]>
[02:35.26]Lamun kakang bener lanang,
[02:41.82]Wani beli kang lamun wayuan..
[02:48.48]Daripada selingkuhan,
[02:53.01]Watir bokat ketangguan,
[02:56.63]Masih mending kang
[02:59.05]terang-terangan..
[03:02.59]
[03:15.09]Sing penting adil bagi waktune,
[03:21.25]Sing penting adil bagi kasih sayange..
[03:28.72]Kula sih nerima bae
[03:32.70]bokat kang wis kudune,
[03:36.25]Kula ora bakal lara atine..
[03:42.35]
[03:47.09]Bli usah megat sing tua,
[03:50.30]Sing penting pada nerimane,
[03:55.29]Kula bagen dadi rabi enome..
[04:00.94]Najan seminggu ping telu,
[04:03.82]Asal bisa bagi waktu,
[04:07.17]Resiko kula urip diwayu..
[04:13.53]Resiko kula urip diwayu..
[04:19.62]
[04:54.86]>>>
[04:55.86]>>
[04:56.86]>
[04:57.86]Lamun kakang bener lanang,
[05:04.86]Wani beli kang lamun wayuan..
[05:10.73]Daripada selingkuhan,
[05:14.16]Watir bokat ketangguan,
[05:18.20]Masih mending kang
[05:21.49]terang-terangan..
[05:25.04]
[05:38.04]Sing penting adil bagi waktune,
[05:43.71]Sing penting adil bagi kasih sayange..
[05:50.48]Kula sih nerima bae
[05:54.10]bokat kang wis kudune,
[05:58.14]Kula ora bakal lara atine..
[06:04.43]
[06:10.16]Lamun kakang demen kula,
[06:12.89]Lamun kakang sayang kula,
[06:16.12]Coba kakang buktine apa..
[06:22.59]Aja omonge bae
[06:25.33]kapan kang sing dikawine,
[06:28.75]Masa arep selingkuhan bae..
[06:34.35]
[06:41.87]Bli usah megat sing tua,
[06:44.62]Sing penting pada nerimane,
[06:48.09]Kula bagen dadi rabi enome..
[06:54.32]Najan seminggu ping telu,
[06:57.42]Asal bisa bagi waktu,
[07:00.53]Resiko kula urip diwayu..
[07:06.89]Resiko kula urip diwayu..
[07:13.29]
————–
Preview:

Ana Rabine

indri-fahriza
Versi: Indri Fahriza

Kelingan kula ning sampean,
Kebayang bayang ning pikiran..
Cinta ning ati bli bisa mari,
Najan kien kakang wis due rabi..

Putuse cinta karna wong tua,
Sing cuma mandeng harta lan tahta..
Putihe kapas abange semangka,
Demenan lawas tapi jodone langka..
Kelingan kula ning sampean..

reff:
Krasa blenak pikiran,
Yen cinta bli kesampean..

Getun tinemu ngguri,
Yen cinta bli dadi siji..
Kadang ana pikiran pengen nyusul sampean,
Nanging keadaane kakang ana rabine..

Putuse cinta karna wong tua,
Sing cuma mandeng harta lan tahta..
Putihe kapas abange semangka,
Demenan lawas tapi jodone langka..
Kelingan kula ning sampean..

reff:
Krasa blenak pikiran,
Yen cinta bli kesampean..

Getun tinemu ngguri,
Yen cinta bli dadi siji..
Kadang ana pikiran pengen nyusul sampean,
Nanging keadaane kakang ana rabine..

Putuse cinta karna wong tua,
Sing cuma mandeng harta lan tahta..
Putihe kapas abange semangka,
Demenan lawas tapi jodone langka..
Kelingan kula ning sampean..
—————–
[ver: lyrics]
[id: abzwcucu]
[ar: Indri Fahriza]
[ti: Ana Rabine]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:14]
[00:00.02]Ana Rabine
[00:00.02]by: Indri Fahriza
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Kelingan kula ning sampean,
[00:49.32]Kebayang bayang ning pikiran..
[00:56.66]Cinta ning ati bli bisa mari,
[01:03.37]Najan kien kakang wis due rabi..
[01:10.65]
[01:20.03]Putuse cinta karna wong tua,
[01:26.15]Sing cuma mandeng harta lan tahta..
[01:33.29]Putihe kapas abange semangka,
[01:39.95]Demenan lawas tapi jodone langka..
[01:47.60]Kelingan kula ning sampean..
[01:53.95]
[02:23.79]>>>
[02:24.79]>>
[02:25.79]>
[02:26.79]Krasa blenak pikiran,
[02:33.51]Yen cinta bli kesampean..
[02:40.29]
[02:56.39]Getun tinemu ngguri,
[03:03.83]Yen cinta bli dadi siji..
[03:10.59]Kadang ana pikiran
[03:14.67]pengen nyusul sampean,
[03:18.52]Nanging keadaane
[03:21.83]kakang ana rabine..
[03:26.49]Putuse cinta karna wong tua,
[03:33.64]Sing cuma mandeng harta lan tahta..
[03:40.92]Putihe kapas abange semangka,
[03:47.58]Demenan lawas tapi jodone langka..
[03:55.22]Kelingan kula ning sampean..
[04:01.13]
[04:31.83]>>>
[04:32.83]>>
[04:33.83]>
[04:34.83]Krasa blenak pikiran,
[04:41.04]Yen cinta bli kesampean..
[04:47.78]
[05:04.51]Getun tinemu ngguri,
[05:11.54]Yen cinta bli dadi siji..
[05:18.38]Kadang ana pikiran
[05:21.62]pengen nyusul sampean,
[05:25.16]Nanging keadaane
[05:28.59]kakang ana rabine..
[05:33.68]Putuse cinta karna wong tua,
[05:40.27]Sing cuma mandeng harta lan tahta..
[05:47.80]Putihe kapas abange semangka,
[05:54.21]Demenan lawas tapi jodone langka..
[06:01.86]Kelingan kula ning sampean..
[06:08.21]
————-
Preview:

Gludug Laka Udan

ana-andriani
Versi: Ana Andriani

Gluduge bae langka udane,
Ngomonge bae langka buktine..

Manis janjine semanis madu,
Pait akhire kaya empedu..
Gluduge bae..

reff:
Inget ning janji kudu bisa nepati,
Janji terhalang iku bakale hutang..

Yen wong wis janji arep setia ning rabi,
Janji wis matuh angger bae selingkuh..
Janji palsu maning lara ati maning,
Kakang bli eling eling..

Manis janjine semanis madu,
Pait akhire kaya empedu..
Gluduge bae..

reff:
Inget ning janji kudu bisa nepati,
Janji terhalang iku bakale hutang..

Yen wong wis janji arep setia ning rabi,
Janji wis matuh angger bae selingkuh..
Janji palsu maning lara ati maning,
Kakang bli eling eling..

Manis janjine semanis madu,
Pait akhire kaya empedu..
Gluduge bae..

reff:
Inget ning janji kudu bisa nepati,
Janji terhalang iku bakale hutang..

Yen wong wis janji arep setia ning rabi,
Janji wis matuh angger bae selingkuh..
Janji palsu maning lara ati maning,
Kakang bli eling eling..

Gluduge bae langka udane,
Ngomonge bae langka buktine..

Manis janjine semanis madu,
Pait akhire kaya empedu..
Gluduge bae..
——————
[ver: lyrics]
[id: inczcucu]
[ar: Ana Andriani]
[ti: Gludug Laka Udan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:19]
[00:00.03]Gludug Laka Udan
[00:00.03]by: Ana Andriani
[00:34.03]
[00:36.03]>>>
[00:37.03]>>
[00:38.03]>
[00:39.03]Gluduge bae langka udane,
[00:45.43]Ngomonge bae langka buktine..
[00:53.02]
[01:07.06]Manis janjine semanis madu,
[01:14.47]Pait akhire kaya empedu..
[01:21.87]Gluduge bae..
[01:25.30]
[01:52.87]>>>
[01:53.87]>>
[01:54.87]>
[01:55.87]Inget ning janji kudu bisa nepati,
[02:03.51]Janji kehalang iku bakale hutang..
[02:11.44]
[02:26.39]Yen wong wis janji arep setia ning rabi,
[02:33.85]Janji wis matuh angger bae selingkuh..
[02:40.76]Janji palsu maning lara ati maning,
[02:47.93]Kakang bli eling eling..
[02:52.17]
[02:54.30]Manis janjine semanis madu,
[03:00.83]Pait akhire kaya empedu..
[03:08.56]Gluduge bae..
[03:12.04]
[03:39.89]>>>
[03:40.89]>>
[03:41.89]>
[03:42.89]Inget ning janji kudu bisa nepati,
[03:49.93]Janji kehalang iku bakale hutang..
[03:57.71]
[04:13.02]Yen wong wis janji arep setia ning rabi,
[04:20.47]Janji wis matuh angger bae selingkuh..
[04:27.27]Janji palsu maning lara ati maning,
[04:33.70]Kakang bli eling eling..
[04:38.61]
[04:40.42]Manis janjine semanis madu,
[04:47.15]Pait akhire kaya empedu..
[04:54.49]Gluduge bae..
[04:58.03]
[05:26.12]>>>
[05:27.12]>>
[05:28.12]>
[05:29.12]Inget ning janji kudu bisa nepati,
[05:36.16]Janji kehalang iku bakale hutang..
[05:43.99]
[05:59.40]Yen wong wis janji arep setia ning rabi,
[06:06.37]Janji wis matuh angger bae selingkuh..
[06:13.28]Janji palsu maning lara ati maning,
[06:20.01]Kakang bli eling eling..
[06:24.67]
[06:26.60]Gluduge bae langka udane,
[06:32.80]Ngomonge bae langka buktine..
[06:40.72]
[06:56.37]Manis janjine semanis madu,
[07:02.79]Pait akhire kaya empedu..
[07:10.37]Gluduge bae..
[07:13.98]
—————
Preview:

Diblokir Cinta

Tia-Inova
Versi: Tia Inova

Lamon cinta pait rasane,
Kula bli bakal due demenan..
Lamon weruh cinta berbisa,
Kula bli bakal demenan maning..

Panas geni durung sepira,
Panase cinta kaya neraka..
Bakar jiwa kelawan raga,
Kula disakiti diblokir cinta..

reff:
Panas perih panase wong lara ati,
Wong diblokir cinta kelara-lara..

Racun pait bli kaya paite cinta,
Wong diputus cinta ning tengah dalan..
Diblokir cinta larane langka padane..

Panas geni durung sepira,
Panase cinta kaya neraka..
Bakar jiwa kelawan raga,
Kula disakiti diblokir cinta..

reff:
Panas perih panase wong lara ati,
Wong diblokir cinta kelara-lara..

Racun pait bli kaya paite cinta,
Wong diputus cinta ning tengah dalan..
Diblokir cinta larane langka padane..

Lamon cinta pait rasane,
Kula bli bakal due demenan..
Lamon weruh cinta berbisa,
Kula bli bakal demenan maning..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ovhlcacu]
[ar: Tia Inova]
[ti: Diblokir Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Diblokir Cinta
[00:00.02]by: Tia Inova
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Lamon cinta pait rasane,
[00:50.21]Kula bli bakal due demenan..
[00:56.49]Lamon weruh cinta berbisa,
[01:02.34]Kula bli bakal demenan maning..
[01:07.44]
[01:19.08]Panas geni durung sepira,
[01:23.55]Panase cinta kaya neraka..
[01:30.08]Bakar jiwa kelawan raga,
[01:35.73]Kula disakiti diblokir cinta..
[01:41.77]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Panas perih panase wong lara ati,
[02:15.35]Wong diblokir cinta kelara-lara..
[02:21.38]
[02:36.05]Racun pait bli kaya paite cinta,
[02:40.91]Wong diputus cinta ning tengah dalan..
[02:47.63]Diblokir cinta larane langka padane..
[02:55.41]
[02:57.09]Panas geni durung sepira,
[03:01.70]Panase cinta kaya neraka..
[03:08.09]Bakar jiwa kelawan raga,
[03:13.65]Kula disakiti diblokir cinta..
[03:19.19]
[03:45.04]>>>
[03:46.04]>>
[03:47.04]>
[03:48.04]Panas perih panase wong lara ati,
[03:52.71]Wong diblokir cinta kelara-lara..
[03:58.58]
[04:13.39]Racun pait bli kaya paite cinta,
[04:18.75]Wong diputus cinta ning tengah dalan..
[04:25.21]Diblokir cinta larane langka padane..
[04:32.62]
[04:34.05]Lamon cinta pait rasane,
[04:39.15]Kula bli bakal due demenan..
[04:45.49]Lamon weruh cinta berbisa,
[04:51.21]Kula bli bakal demenan maning..
[04:57.06]
————–
Preview:

Laki Kawin Maning

rossa-anglina_1
Versi: Rossa Anglina

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vnqhswcu]
[ar: Rossa Anglina]
[ti: Laki Kawin Maning]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.02]Laki Kawin Maning
[00:00.02]by: Rossa Anglina
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Pa ingat wong lanang sering dandan,
[00:44.05]Sering mangkat bengi keluyuran..
[00:50.55]Nganggo klambi rapi lenga wangian,
[00:56.91]Alesane arep nonton pengajian..
[01:02.70]
[01:11.65]Disuguhi mangan ora dipangan,
[01:17.01]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[01:23.73]Kula curiga ati penasaran,
[01:29.96]Laki kawin maning
[01:32.46]karo wong karangmalang..
[01:35.63]
[01:56.02]>>>
[01:57.02]>>
[01:58.02]>
[01:59.02]Pa ingat dagangan ngakune rugi,
[02:04.21]Tempura ngomonge bli olih bati..
[02:11.05]Gelang kalung kula
[02:14.05]sampe entok kabeh,
[02:17.06]Bli weruh nggo
[02:20.37]ngempani rabi enome..
[02:23.48]
[02:32.22]Masih mending kakang
[02:35.03]terang-terangan,
[02:38.00]Yen lagi demen
[02:41.00]wong karangmalang..
[02:44.29]Yen sebut ning rabi
[02:47.67]bokat kualat,
[02:50.60]Yen wis kenang stroke
[02:53.57]aja sesambat..
[02:56.44]
[02:58.80]Disuguhi mangan ora dipangan,
[03:04.16]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[03:11.02]Kula curiga ati penasaran,
[03:17.09]Laki kawin maning
[03:19.65]karo wong karangmalang..
[03:22.69]
[03:43.02]>>>
[03:44.02]>>
[03:45.02]>
[03:46.02]Pa ingat dagangan ngakune rugi,
[03:51.40]Tempura ngomonge bli olih bati..
[03:57.99]Gelang kalung kula
[04:01.25]sampe entok kabeh,
[04:04.48]Bli weruh nggo
[04:07.37]ngempani rabi enome..
[04:11.51]
[04:19.67]Masih mending kakang
[04:22.33]terang-terangan,
[04:25.32]Yen lagi demen
[04:28.32]wong karangmalang..
[04:31.63]Yen sebut ning rabi
[04:34.81]bokat kualat,
[04:38.08]Yen wis kenang stroke
[04:41.03]aja sesambat..
[04:44.38]
[04:46.39]Pa ingat wong lanang sering dandan,
[04:51.94]Sering mangkat bengi keluyuran..
[04:58.23]Nganggo klambi rapi lenga wangian,
[05:04.58]Alesane arep nonton pengajian..
[05:09.98]
[05:19.12]Disuguhi mangan ora dipangan,
[05:24.85]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[05:31.38]Kula curiga ati penasaran,
[05:37.79]Laki kawin maning
[05:40.16]karo wong karangmalang..
[05:43.51]
————-
Preview:

Gara Gara Ketemu

era-poetry
Versi: Era Poetry

Awale cuma ketemu,
Ati timbul rasa rindu..
Ora nyangka dadi kelayu,
Kenang sopan lan ngerayu..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..

reff:
Ora disangka bisa tepung dadi siji,
Senajan ana sing disakiti..

Duh gusti kula nyuwun pangapura,
Ora sengaja kula gawe lara..
Kula mung bisa pasrah lan nrima..

Awale cuma ketemu,
Ati timbul rasa rindu..
Ora nyangka dadi kelayu,
Kenang sopan lan ngerayu..

Sekien nembe sun ngarti,
Apa artine cinta suci..
Rela sakit lan menyakiti,
Panase kaya nggepeki geni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: haqzsbcu]
[ar: Era Poetry]
[ti: Gara Gara Ketemu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:10]
[00:00.03]Gara Gara Ketemu
[00:00.03]by: Era Poetry
[00:39.03]
[00:41.03]>>>
[00:42.03]>>
[00:43.03]>
[00:44.03]Awale cuma ketemu,
[00:47.11]Ati timbul rasa rindu..
[00:51.03]Ora nyangka dadi kelayu,
[00:54.01]Kenang sopan lan ngerayu..
[00:57.62]
[01:11.36]Sekien nembe sun ngarti,
[01:14.34]Apa artine cinta suci..
[01:17.70]Rela sakit lan menyakiti,
[01:21.27]Panase kaya nggepeki geni..
[01:25.06]
[02:02.81]>>>
[02:03.81]>>
[02:04.81]>
[02:05.81]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[02:12.73]Senajan ana sing disakiti..
[02:18.26]
[02:26.67]Duh gusti kula nyuwun pangapura,
[02:33.50]Ora sengaja kula gawe lara..
[02:39.24]Kula mung bisa pasrah lan nrima..
[02:45.90]
[02:47.20]Sekien nembe sun ngarti,
[02:50.22]Apa artine cinta suci..
[02:53.83]Rela sakit lan menyakiti,
[02:57.31]Panase kaya nggepeki geni..
[03:01.73]
[03:39.24]>>>
[03:40.24]>>
[03:41.24]>
[03:42.24]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[03:48.71]Senajan ana sing disakiti..
[03:54.18]
[04:02.90]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[04:09.76]Senajan ana sing disakiti..
[04:15.56]
[04:24.03]Duh gusti kula nyuwun pangapura,
[04:30.94]Ora sengaja kula gawe lara..
[04:36.56]Kula mung bisa pasrah lan nrima..
[04:42.92]
[04:44.60]Sekien nembe sun ngarti,
[04:47.40]Apa artine cinta suci..
[04:50.34]Rela sakit lan menyakiti,
[04:54.14]Panase kaya nggepeki geni..
[04:58.30]
[05:35.76]>>>
[05:36.76]>>
[05:37.76]>
[05:38.76]Ora disangka bisa tepung dadi siji,
[05:45.54]Senajan ana sing disakiti..
[05:50.89]
[05:59.60]Duh gusti kula nyuwun pangapura,
[06:06.27]Ora sengaja kula gawe lara..
[06:12.04]Kula mung bisa pasrah lan nrima..
[06:18.64]
[06:20.25]Awale cuma ketemu,
[06:22.68]Ati timbul rasa rindu..
[06:25.97]Ora nyangka dadi kelayu,
[06:29.65]Kenang sopan lan ngerayu..
[06:33.57]
[06:47.13]Sekien nembe sun ngarti,
[06:49.74]Apa artine cinta suci..
[06:53.04]Rela sakit lan menyakiti,
[06:56.71]Panase kaya nggepeki geni..
[07:01.83]
————–
Preview:

Berag Sedina

ita-dk_3
Versi: Ita DK

Arep tulung ning sapa,
Sambat sambat ning sapa..
Wong tua wis ora nana,
Si badan sebatang kara..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..

reff:
Sema tulungana kula,
Bapa priwe iki si badan..
Yen ndika ana,
Mungkin bli mengkene..

Gusti sesambate ampuh,
Seumur-umur pengen ngrasakena..
Pengen berag padu sedina..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..

reff:
Sema tulungana kula,
Bapa priwe iki si badan..
Yen ndika ana,
Mungkin bli mengkene..

Gusti sesambate ampuh,
Seumur-umur pengen ngrasakena..
Pengen berag padu sedina..

Arep tulung ning sapa,
Sambat sambat ning sapa..
Wong tua wis ora nana,
Si badan sebatang kara..

Batin jerit lan nangis,
Kepaksa kula ngemis..
Jejaluk sedalan-dalan,
Kanggo mangan sepulukan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: oahwsncu]
[ar: Ita DK]
[ti: Berag Sedina]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:33]
[00:00.04]Berag Sedina
[00:00.04]by: Ita DK
[00:30.04]
[00:32.49]>>>
[00:33.49]>>
[00:34.49]>
[00:35.49]Arep tulung ning sapa,
[00:42.22]Sambat sambat ning sapa..
[00:50.31]Wong tua wis ora nana,
[00:57.72]Si badan sebatang kara..
[01:05.48]
[01:21.85]Batin jerit lan nangis,
[01:28.87]Kepaksa kula ngemis..
[01:36.53]Jejaluk sedalan-dalan,
[01:44.37]Kanggo mangan sepulukan..
[01:52.27]
[02:25.18]>>>
[02:26.18]>>
[02:27.18]>
[02:28.18]Sema tulungana kula,
[02:37.20]Bapa priwe iki si badan..
[02:44.23]Yen ndika ana,
[02:48.86]Mungkin bli mengkene..
[02:53.11]
[03:11.40]Gusti sesambate ampuh,
[03:20.85]Seumur-umur pengen ngrasakena..
[03:28.75]Pengen berag padu sedina..
[03:36.08]
[03:38.64]Batin jerit lan nangis,
[03:45.48]Kepaksa kula ngemis..
[03:53.44]Jejaluk sedalan-dalan,
[04:00.71]Kanggo mangan sepulukan..
[04:09.05]
[04:41.78]>>>
[04:42.78]>>
[04:43.78]>
[04:44.78]Sema tulungana kula,
[04:53.88]Bapa priwe iki si badan..
[05:01.03]Yen ndika ana,
[05:05.07]Mungkin bli mengkene..
[05:09.67]
[05:27.83]Gusti sesambate ampuh,
[05:37.04]Seumur-umur pengen ngrasakena..
[05:45.13]Pengen berag padu sedina..
[05:51.91]
[05:55.02]Arep tulung ning sapa,
[06:01.99]Sambat sambat ning sapa..
[06:10.02]Wong tua wis ora nana,
[06:17.42]Si badan sebatang kara..
[06:24.88]
[06:41.18]Batin jerit lan nangis,
[06:48.45]Kepaksa kula ngemis..
[06:56.49]Jejaluk sedalan-dalan,
[07:04.21]Kanggo mangan sepulukan..
[07:11.61]
—————
Preview: