Bli Katon Dalan


Versi: Ity Ashella

Wis aja jaluk ampun,
Aja alesan getun..
Ning ati masih kelingan,
Ngomonge bli bakal barengan..

Wis aja nemen nemen,
Aja alesan kangen..
Wis cukup sampe ning kene,
Ning batin krasa larane..

reff:
Masih kelingan ati kaya diiris,
Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..

Masih kelingan jantung kaya disigar,
Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
Mlaku bli katon dalan,
Banyu mata nggrawisi badan..

Wis aja nemen nemen,
Aja alesan kangen..
Wis cukup sampe ning kene,
Ning batin krasa larane..

reff:
Masih kelingan ati kaya diiris,
Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..

Masih kelingan jantung kaya disigar,
Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
Mlaku bli katon dalan,
Banyu mata nggrawisi badan..

Wis aja jaluk ampun,
Aja alesan getun..
Ning ati masih kelingan,
Ngomonge bli bakal barengan..

Wis aja nemen nemen,
Aja alesan kangen..
Wis cukup sampe ning kene,
Ning batin krasa larane..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cvwaqkci]
[ar: Ity Ashella]
[ti: Bli Katon Dalan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:00.03]Bli Katon Dalan
[00:00.03]by: Ity Ashella
[00:31.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Wis aja jaluk ampun,
[00:42.40]Aja alesan getun..
[00:49.55]Ning ati masih kelingan,
[00:55.70]Ngomonge bli bakal barengan..
[01:02.71]
[01:12.96]Wis aja nemen nemen,
[01:19.66]Aja alesan kangen..
[01:26.99]Wis cukup sampe ning kene,
[01:33.08]Ning batin krasa larane..
[01:40.48]
[02:07.10]>>>
[02:08.10]>>
[02:09.10]>
[02:10.10]Masih kelingan ati kaya diiris,
[02:17.30]Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..
[02:25.50]
[02:40.40]Masih kelingan jantung kaya disigar,
[02:48.17]Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
[02:56.18]Mlaku bli katon dalan,
[03:00.65]Banyu mata nggrawisi badan..
[03:07.85]
[03:10.40]Wis aja nemen nemen,
[03:17.49]Aja alesan kangen..
[03:24.38]Wis cukup sampe ning kene,
[03:31.02]Ning batin krasa larane..
[03:38.16]
[04:04.85]>>>
[04:05.85]>>
[04:06.85]>
[04:07.85]Masih kelingan ati kaya diiris,
[04:15.06]Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..
[04:23.19]
[04:37.85]Masih kelingan jantung kaya disigar,
[04:45.67]Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
[04:53.57]Mlaku bli katon dalan,
[04:58.34]Banyu mata nggrawisi badan..
[05:05.61]
[05:08.41]Wis aja jaluk ampun,
[05:15.11]Aja alesan getun..
[05:22.44]Ning ati masih kelingan,
[05:28.40]Ngomonge bli bakal barengan..
[05:35.68]
[05:45.98]Wis aja nemen nemen,
[05:52.32]Aja alesan kangen..
[05:59.70]Wis cukup sampe ning kene,
[06:06.29]Ning batin krasa larane..
[06:13.06]
—————-
Preview:

Advertisements

Manuk Putergeni


Versi: Susy Arzetty

Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..

Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..

reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati..
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..

Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..

Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..

reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati,
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..

Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..

Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lkihwpcu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Manuk Putergeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.02]Manuk Putergeni
[00:00.02]by: Susy Arzetty
[00:42.02]
[00:44.00]>>>
[00:45.00]>>
[00:46.00]>
[00:47.00]Najan uya ning njero laut,
[00:53.13]Najan asem ning nduwur lumbung..
[01:00.03]Yen takdire wis jodo
[01:03.13]pasti bakal kelakon,
[01:06.55]Ketemu ning nduwur peturon..
[01:12.13]
[01:30.01]Moga kakang sabar ngenteni,
[01:36.16]Kula moal ingkar sing janji..
[01:43.05]Cinta terhalang kontrak
[01:46.40]nahan kangen bli kuat,
[01:49.76]Sampean kudu teguh ning ombak..
[01:55.97]
[02:28.52]>>>
[02:29.52]>>
[02:30.52]>
[02:31.52]Manuk blirik si putergeni,
[02:37.51]Sampeaken salam sing ati..
[02:44.66]Kanggo kekasih,
[02:47.21]Arjuna sejati..
[02:51.81]
[03:12.92]Tunggu kakang setaun maning,
[03:18.63]Kula balik pasti kesanding..
[03:25.65]Sampean aja ganti demenan,
[03:32.49]Yen ganti kulane edan..
[03:38.95]
[03:42.00]Moga kakang sabar ngenteni,
[03:48.20]Kula moal ingkar sing janji..
[03:55.40]Cinta terhalang kontrak
[03:58.32]nahan kangen bli kuat,
[04:01.74]Sampean kudu teguh ning ombak..
[04:07.64]
[04:40.51]>>>
[04:41.51]>>
[04:42.51]>
[04:43.51]Manuk blirik si putergeni,
[04:49.18]Sampeaken salam sing ati,
[04:56.33]Kanggo kekasih,
[04:59.19]Arjuna sejati..
[05:02.73]
[05:24.84]Tunggu kakang setaun maning,
[05:30.61]Kula balik pasti kesanding..
[05:37.51]Sampean aja ganti demenan,
[05:44.16]Yen ganti kulane edan..
[05:50.68]
[05:54.91]Najan uya ning njero laut,
[05:59.86]Najan asem ning nduwur lumbung..
[06:06.95]Yen takdire wis jodo
[06:10.42]pasti bakal kelakon,
[06:13.53]Ketemu ning nduwur peturon..
[06:19.31]
————–
Preview:

Dewekan Gah Teteg


Versi: Ajeng Sekar Kirana

Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kcuawicu]
[ar: Ajeng Sekar Kirana]
[ti: Dewekan Gah Teteg]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 04:52]
[00:00.02]Dewekan Gah Teteg
[00:00.02]by: Ajeng Sekar Kirana
[00:44.02]
[00:46.02]>>>
[00:47.02]>>
[00:48.02]>
[00:49.02]Surup srengenge kang
[00:52.70]wayah ayam ngandang,
[00:55.43]Bli inget ning omah
[00:57.38]wong wadon nunggu pedaringan..
[01:01.66]Aja sengad sengod kang
[01:05.34]mrengut alis tepung,
[01:08.04]Kaya maling kurang gegawan
[01:11.57]maling kurang gawan..
[01:14.34]Kula wong ndue laki
[01:17.98]dewekan kaya uji nyali,
[01:21.04]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[01:24.47]sebodo temen..
[01:27.38]Mending dewekan gah teteg
[01:31.07]daripada wong lanang badeg,
[01:34.01]Angel diajak brayan urip
[01:37.47]karepe dewek..
[01:39.56]
[02:04.88]>>>
[02:05.88]>>
[02:06.88]>
[02:07.88]Surup srengenge kang
[02:10.35]wayah ayam ngandang,
[02:13.60]Bli inget ning omah
[02:15.91]wong wadon nunggu pedaringan..
[02:20.34]Aja sengad sengod kang
[02:23.27]mrengut alis tepung,
[02:26.45]Kaya maling kurang gegawan
[02:29.13]maling kurang gawan..
[02:32.38]Kula wong ndue laki
[02:35.93]dewekan kaya uji nyali,
[02:39.36]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[02:42.42]sebodo temen..
[02:45.98]Mending dewekan gah teteg
[02:48.97]daripada wong lanang badeg,
[02:52.09]Angel diajak brayan urip
[02:55.34]karepe dewek..
[02:57.83]
[03:23.02]>>>
[03:24.02]>>
[03:25.02]>
[03:26.02]Surup srengenge kang
[03:28.17]wayah ayam ngandang,
[03:32.21]Bli inget ning omah
[03:34.21]wong wadon nunggu pedaringan..
[03:38.45]Aja sengad sengod kang
[03:41.76]mrengut alis tepung,
[03:44.88]Kaya maling kurang gegawan
[03:48.19]maling kurang gawan..
[03:51.49]Kula wong ndue laki
[03:54.43]dewekan kaya uji nyali,
[03:57.73]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[04:01.17]sebodo temen..
[04:04.41]Mending dewekan gah teteg
[04:07.34]daripada wong lanang badeg,
[04:10.53]Angel diajak brayan urip
[04:13.96]karepe dewek..
[04:16.72]Kula wong ndue laki
[04:19.91]dewekan kaya uji nyali,
[04:23.34]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[04:26.65]sebodo temen..
[04:29.77]Mending dewekan gah teteg
[04:32.76]daripada wong lanang badeg,
[04:36.01]Angel diajak brayan urip
[04:39.56]karepe dewek..
[04:41.75]
————–
Preview:

Simbar Mata


Versi: Susy Arzetty

Dudu sun mabok kenang saking gantenge,
Dudu sun torog kenang saking garange..
Sing nggawe ati kula kegembang,
Uwonge alim soleh lan sopan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bupkwucu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Simbar Mata]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.03]Simbar Mata
[00:00.03]by: Susy Arzetty
[00:38.03]
[00:40.03]>>>
[00:41.03]>>
[00:42.03]>
[00:43.03]Dudu sun mabok
[00:44.70]kenang saking gantenge,
[00:48.42]Dudu sun torog
[00:50.91]kenang saking garange..
[00:55.01]Sing nggawe ati
[00:57.56]kula kegembang,
[01:01.34]Uwonge alim
[01:03.33]soleh lan sopan..
[01:06.49]
[01:14.82]Apa wong demen
[01:16.81]baguse jare dewe,
[01:20.41]Jare uwong ireng
[01:22.58]jare kula mah ganteng..
[01:27.12]Gonggo nyabrang
[01:29.29]murag ning longan,
[01:33.14]Wong demen pengene
[01:35.58]sawang-sawangan..
[01:39.06]Dudu sun mabok
[01:41.61]kenang saking garange..
[01:46.01]
[02:18.02]>>>
[02:19.02]>>
[02:20.02]>
[02:21.02]Simbar mata
[02:23.12]megare ning tlapukan,
[02:26.32]Sun kelingan bae
[02:29.12]kenang idepe..
[02:32.48]
[02:38.31]Pribasane piting cilik
[02:41.41]saba tampingan,
[02:43.96]Sun kelayu kang
[02:46.57]demen sampean..
[02:49.92]Duh kangmas
[02:51.32]kula arep kaulan,
[02:55.35]Yen kangmas gelem
[02:58.46]dadi demenan..
[03:01.31]
[03:02.36]Apa wong demen
[03:04.37]baguse jare dewe,
[03:08.16]Jare uwong ireng
[03:10.46]jare kula mah ganteng..
[03:14.74]Gonggo nyabrang
[03:17.35]murag ning longan,
[03:20.76]Wong demen pengene
[03:23.06]sawang-sawangan..
[03:26.41]Dudu sun mabok
[03:29.27]kenang saking garange..
[03:33.50]
[04:05.72]>>>
[04:06.72]>>
[04:07.72]>
[04:08.72]Simbar mata
[04:09.84]megare ning tlapukan,
[04:13.75]Sun kelingan bae
[04:16.67]kenang idepe..
[04:20.14]
[04:25.92]Pribasane piting cilik
[04:28.47]saba tampingan,
[04:31.33]Sun kelayu kang
[04:34.01]demen sampean..
[04:37.42]Duh kangmas
[04:39.09]kula arep kaulan,
[04:42.27]Yen kangmas gelem
[04:45.74]dadi demenan..
[04:48.48]
[04:49.15]Apa wong demen
[04:52.01]baguse jare dewe,
[04:54.94]Jare uwong ireng
[04:57.42]jare kula mah ganteng..
[05:01.95]Gonggo nyabrang
[05:04.37]murag ning longan,
[05:07.73]Wong demen pengene
[05:10.09]sawang-sawangan..
[05:13.44]Dudu sun mabok
[05:16.30]kenang saking garange..
[05:20.71]
—————
Preview:

Tikungan Tajam


Versi: Eddy Zacky

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..
——————-
[ver: lyrics]
[id: suwowvcu]
[ar: Eddy Zacky]
[ti: Tikungan Tajam]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:08]
[00:00.04]Tikungan Tajam
[00:00.04]by: Eddy Zacky
[00:54.04]
[00:56.04]>>>
[00:57.04]>>
[00:58.04]>
[00:59.04]Weruh ngianati,
[01:02.18]Bli bakal tek ijini..
[01:05.74]Najan sira maksa,
[01:09.28]Mendingan kita pisah..
[01:13.49]
[01:20.19]Kita ora nyangka,
[01:23.53]Yen arep gawe lara..
[01:27.10]Bengen sira sumpah,
[01:30.89]Ngomong arep setia..
[01:34.94]Tapi nyatane dusta..
[01:40.66]
[02:06.02]>>>
[02:07.02]>>
[02:08.02]>
[02:09.02]Rasa ngenes banyu mata,
[02:13.72]Sampe ora kekaga..
[02:18.53]Ngrurapi ning taiwan,
[02:21.82]Kejrumus tikungan tajam..
[02:26.30]
[02:34.82]Waktu mangkat ning taiwan,
[02:38.05]Jare bakal setia..
[02:42.96]Kien tekang jaluk pisah,
[02:46.51]Tanpa salah lan dosa..
[02:51.01]Apa sira wis ana ganti,
[02:57.24]Sampe tega ning anak laki..
[03:04.67]Ora nyangka bakal terjadi,
[03:11.19]Rumah tangga bakale pisah..
[03:18.23]
[03:20.00]Kita ora nyangka,
[03:22.91]Yen arep gawe lara..
[03:26.65]Bengen sira sumpah,
[03:29.51]Ngomong arep setia..
[03:33.80]Tapi nyatane dusta..
[03:38.83]
[04:05.02]>>>
[04:06.02]>>
[04:07.02]>
[04:08.02]Rasa ngenes banyu mata,
[04:12.06]Sampe ora kekaga..
[04:17.22]Ngrurapi ning taiwan,
[04:20.32]Kejrumus tikungan tajam..
[04:24.48]
[04:33.75]Waktu mangkat ning taiwan,
[04:36.98]Jare bakal setia..
[04:41.88]Kien tekang jaluk pisah,
[04:45.61]Tanpa salah lan dosa..
[04:50.20]Apa sira wis ana ganti,
[04:56.41]Sampe tega ning anak laki..
[05:03.00]Ora nyangka bakal terjadi,
[05:09.52]Rumah tangga bakale pisah..
[05:16.42]
[05:18.28]Weruh ngianati,
[05:21.69]Bli bakal tek ijini..
[05:25.67]Najan sira maksa,
[05:28.40]Mendingan kita pisah..
[05:32.44]
[05:39.33]Kita ora nyangka,
[05:42.50]Yen arep gawe lara..
[05:46.79]Bengen sira sumpah,
[05:49.58]Ngomong arep setia..
[05:53.99]Tapi nyatane dusta..
[05:59.46]
—————–
Preview:

Wayang Abang


Versi: Ella Susanti

GANTENGE LANGKA LAWAN,
AKEH WADON KEDANAN..
SELIRIKAN WADON PITU,
PASTI GELEM JALUK MELU,
BOSEN DITINGGAL MLAYU..

NGOMONG RAYUAN PALSU,
ORA NGULAK ORA TUKU..
CINTANE KEBEK SEGUDANG,
TAPI SAYANG MODAL TAMPANG,
EH DASAR HIDUNG BELANG..

reff:
AKEH WADON SING KEBLENJOT,
ORA TELAT LANGSUNG SIKAT,
DEMEN SEDINA TEMEN..

MODUS SEMAR WAYANG ABANG,
AJA SAMAR LAN KEGEMBANG..
NING LANANG AKEH RAYUAN..
SAIKI AKU WERU,
CINTA SLIRAMU SEMU..
MUN KABOGOH MANEHNA,
TEU KIAT NGERI HATENA..

NGOMONG RAYUAN PALSU,
ORA NGULAK ORA TUKU..
CINTANE KEBEK SEGUDANG,
TAPI SAYANG MODAL TAMPANG,
EH DASAR HIDUNG BELANG..

reff:
AKEH WADON SING KEBLENJOT,
ORA TELAT LANGSUNG SIKAT,
DEMEN SEDINA TEMEN..

MODUS SEMAR WAYANG ABANG,
AJA SAMAR LAN KEGEMBANG..
NING LANANG AKEH RAYUAN..
SAIKI AKU WERU,
CINTA SLIRAMU SEMU..
MUN KABOGOH MANEHNA,
TEU KIAT NGERI HATENA..

NGOMONG RAYUAN PALSU,
ORA NGULAK ORA TUKU..
CINTANE KEBEK SEGUDANG,
TAPI SAYANG MODAL TAMPANG,
EH DASAR HIDUNG BELANG..

GANTENGE LANGKA LAWAN,
AKEH WADON KEDANAN..
SELIRIKAN WADON PITU,
PASTI GELEM JALUK MELU,
BOSEN DITINGGAL MLAYU..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Ella Susanti]
[ti: Wayang Abang]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:46]
[00:00.03]Wayang Abang
[00:00.03]by: Ella Susanti
[00:35.03]
[00:37.03]>>>
[00:38.03]>>
[00:39.03]>
[00:40.03]Gantenge langka lawan,
[00:42.53]Akeh wadon kedanan..
[00:45.38]Selirikan wadon pitu,
[00:48.24]Pasti gelem jaluk melu,
[00:51.19]Bosen ditinggal mlayu..
[00:55.02]
[01:04.02]Ngomong rayuan palsu,
[01:06.52]Ora ngulak ora tuku..
[01:09.59]Cintane kebek segudang,
[01:12.48]Tapi sayang modal tampang,
[01:15.31]Eh dasar hidung belang..
[01:19.21]
[01:56.85]>>>
[01:57.85]>>
[01:58.85]>
[01:59.85]Akeh wadon sing keblenjot,
[02:03.55]Ora telat langsung sikat,
[02:06.20]Demen sedina temen..
[02:11.96]
[02:20.80]Modus semar wayang abang,
[02:23.54]Aja samar lan kegembang..
[02:26.41]Ning lanang akeh rayuan..
[02:31.43]Saiki aku weru,
[02:37.16]Cinta sliramu semu..
[02:42.38]Mun kabogoh manehna,
[02:47.52]Teu kiat ngeri hatena..
[02:53.19]
[02:55.17]Ngomong rayuan palsu,
[02:58.73]Ora ngulak ora tuku..
[03:01.73]Cintane kebek segudang,
[03:04.67]Tapi sayang modal tampang,
[03:07.61]Eh dasar hidung belang..
[03:12.23]
[03:49.85]>>>
[03:50.85]>>
[03:51.85]>
[03:52.85]Akeh wadon sing keblenjot,
[03:55.99]Ora telat langsung sikat,
[03:58.67]Demen sedina temen..
[04:04.05]
[04:13.13]Modus semar wayang abang,
[04:15.75]Aja samar lan kegembang..
[04:18.63]Ning lanang akeh rayuan..
[04:24.19]Saiki aku weru,
[04:29.56]Cinta sliramu semu..
[04:35.13]Mun kabogoh manehna,
[04:40.57]Teu kiat ngeri hatena..
[04:46.07]
[04:48.69]Ngomong rayuan palsu,
[04:51.19]Ora ngulak ora tuku..
[04:54.12]Cintane kebek segudang,
[04:57.18]Tapi sayang modal tampang,
[05:00.06]Eh dasar hidung belang..
[05:04.62]
[05:12.42]Gantenge langka lawan,
[05:15.48]Akeh wadon kedanan..
[05:18.48]Selirikan wadon pitu,
[05:21.23]Pasti gelem jaluk melu,
[05:24.23]Bosen ditinggal mlayu..
[05:28.67]
————–
Preview:

Nginep Ning Rangda


Versi: Tiny Djosep

Ning jero kantong clana,
Sun nemu surat cinta..
Surate sapa,
Surat sing sapa..

Wis olih telung dina,
Ora anteng ning umah..
Ngomonge kerja,
Nyatane ora..

reff:
Mentang mentang sun wadon,
Kaya babu umah..
Manjing metu seenake,
Langka pamitane..

Sepira nusup-nusupe sepira rapie,
Kieng ngusupaken batang pasti ketangguan..
Duh lara batin kula,
Sampean nginep ning rangda..

Wis olih telung dina,
Ora anteng ning umah..
Ngomonge kerja,
Nyatane ora..

reff:
Mentang mentang sun wadon,
Kaya babu umah..
Manjing metu seenake,
Langka pamitane..

Sepira nusup-nusupe sepira rapie,
Kieng ngusupaken batang pasti ketangguan..
Duh lara batin kula,
Sampean nginep ning rangda..

Ning jero kantong clana,
Sun nemu surat cinta..
Surate sapa,
Surat sing sapa..

Wis olih telung dina,
Ora anteng ning umah..
Ngomonge kerja,
Nyatane ora..
———————
[ver: lyrics]
[id: qoqobkcu]
[ar: Tiny Djosep]
[ti: Nginep Ning Rangda]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.04]Nginep Ning Rangda
[00:00.04]by: Tiny Djosep
[00:48.04]
[00:50.64]>>>
[00:51.64]>>
[00:52.64]>
[00:53.64]Ning jero kantong clana,
[00:56.56]Sun nemu surat cinta..
[00:59.47]Surate sapa,
[01:02.21]Surat sing sapa..
[01:06.56]
[01:15.15]Wis olih telung dina,
[01:18.23]Ora anteng ning umah..
[01:21.15]Ngomonge kerja,
[01:23.95]Nyatane ora..
[01:28.05]
[01:50.01]>>>
[01:51.01]>>
[01:52.01]>
[01:53.01]Mentang mentang sun wadon,
[01:56.17]Kaya babu umah..
[01:58.97]Manjing metu seenake,
[02:01.58]Langka pamitane..
[02:05.25]
[02:17.36]Sepira nusup-nusupe sepira rapie,
[02:23.32]Kieng ngusupaken batang pasti ketangguan..
[02:29.85]Duh lara.. batin kula,
[02:36.12]Sampean.. nginep ning rangda..
[02:41.77]
[02:44.94]Wis olih telung dina,
[02:47.91]Ora anteng ning umah..
[02:50.90]Ngomonge kerja,
[02:53.81]Nyatane ora..
[02:57.85]
[03:20.07]>>>
[03:21.07]>>
[03:22.07]>
[03:23.07]Mentang mentang sun wadon,
[03:25.67]Kaya babu umah..
[03:28.60]Manjing metu seenake,
[03:31.33]Langka pamitane..
[03:34.99]
[03:47.23]Sepira nusup-nusupe sepira rapie,
[03:53.00]Kieng ngusupaken batang pasti ketangguan..
[03:59.52]Duh lara.. batin kula,
[04:05.49]Sampean.. nginep ning rangda..
[04:11.89]
[04:14.68]Ning jero kantong clana,
[04:17.35]Sun nemu surat cinta..
[04:20.40]Surate sapa,
[04:23.37]Surat sing sapa..
[04:27.72]
[04:36.79]Wis olih telung dina,
[04:39.34]Ora anteng ning umah..
[04:42.25]Ngomonge kerja,
[04:45.18]Nyatane ora..
[04:49.59]
—————
Preview: