Bli Mungkin Dadi Siji

Nining-Sanjaya_3
Versi: Nining Sanjaya

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pkksqwcu]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Bli Mungkin Dadi Siji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:00.04]Bli Mungkin Dadi Siji
[00:00.04]by: Nining Sanjaya
[00:42.04]
[00:44.04]>>>
[00:45.04]>>
[00:46.04]>
[00:47.04]Lara ning jero ati,
[00:50.13]Bli mungkin bisa mari..
[00:53.42]Lara ning jero dada,
[00:56.60]Bli mungkin bisa sirna..
[01:01.13]
[01:15.09]Salah kulane apa,
[01:18.00]Dosa kulane apa..
[01:21.43]Ndemeni sampean,
[01:24.35]Sing wis duwe rabi..
[01:29.20]Bli mungkin dadi siji..
[01:34.43]
[02:20.95]>>>
[02:21.95]>>
[02:22.95]>
[02:23.95]Bagen tek pendem rasane kula,
[02:30.18]Bagen tek hapus cintane kula..
[02:36.57]
[02:47.20]Mungkin suratan uripe kula,
[02:53.06]Cintane kula ora laksana..
[02:59.47]Najan batin kula menderita,
[03:05.83]Pasrah jiwa klawan raga..
[03:12.23]
[03:14.06]Salah kulane apa,
[03:17.38]Dosa kulane apa..
[03:20.52]Ndemeni sampean,
[03:23.94]Sing wis duwe rabi..
[03:27.86]Bli mungkin dadi siji..
[03:33.78]
[04:20.80]>>>
[04:21.80]>>
[04:22.80]>
[04:23.80]Bagen tek pendem rasane kula,
[04:29.71]Bagen tek hapus cintane kula..
[04:36.05]
[04:46.69]Mungkin suratan uripe kula,
[04:52.67]Cintane kula ora laksana..
[04:58.94]Najan batin kula menderita,
[05:05.30]Pasrah jiwa klawan raga..
[05:11.71]
[05:13.50]Lara ning jero ati,
[05:17.31]Bli mungkin bisa mari..
[05:20.28]Lara ning jero dada,
[05:23.21]Bli mungkin bisa sirna..
[05:27.39]
[05:41.82]Salah kulane apa,
[05:44.56]Dosa kulane apa..
[05:48.09]Ndemeni sampean,
[05:51.21]Sing wis duwe rabi..
[05:56.00]Bli mungkin dadi siji..
[06:01.03]
————–
Preview:

Weruh Kartune

Nining-Sanjaya_2
Versi: Nining Sanjaya

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Mung modal tampang..

Manis omonge pinter ngerayu,
Akeh wong wadon lara atine..
Yen wis kelakon ngisep madune,
Bli due salah diputus cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..
Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: uscnqbcu]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Weruh Kartune]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:16]
[00:00.03]Weruh Kartune
[00:00.03]by: Nining Sanjaya
[00:40.03]
[00:42.03]>>>
[00:43.03]>>
[00:44.03]>
[00:45.03]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[00:49.13]Sebab sun weruh kartune sampean..
[00:55.48]Wong lanang ganteng,
[00:58.92]Pengobral cinta..
[01:01.88]
[01:09.00]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[01:13.24]Sebab sun weruh kartune sampean..
[01:19.55]Wong lanang ganteng,
[01:23.27]Mung modal tampang..
[01:26.27]Manis omonge pinter ngerayu,
[01:32.74]Akeh wong wadon lara atine..
[01:39.33]Yen wis kelakon ngisep madune,
[01:45.70]Bli due salah diputus cinta..
[01:52.62]Wis aja marek marek maning duh kakang..
[01:58.34]
[02:35.05]>>>
[02:36.05]>>
[02:37.05]>
[02:38.05]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[02:41.81]Romantis lan sopan..
[02:46.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[02:49.58]Gawe bli tahan..
[02:53.42]
[03:07.00]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[03:10.53]Romantis lan sopan..
[03:15.19]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[03:18.79]Gawe bli tahan..
[03:22.59]Sekien kakang marek ning kula,
[03:28.12]Ngobral janji idih bli sudi..
[03:35.52]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[03:40.12]Sebab sun weruh kartune sampean..
[03:46.40]Wong lanang ganteng,
[03:49.97]Pengobral cinta..
[03:53.12]Wis aja marek marek maning duh kakang..
[03:58.80]
[04:35.02]>>>
[04:36.02]>>
[04:37.02]>
[04:38.02]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[04:41.69]Romantis lan sopan..
[04:46.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[04:49.72]Gawe bli tahan..
[04:53.64]
[05:06.88]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[05:10.81]Romantis lan sopan..
[05:15.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[05:19.08]Gawe bli tahan..
[05:22.88]Sekien kakang marek ning kula,
[05:28.40]Ngobral janji idih bli sudi..
[05:35.69]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[05:40.41]Sebab sun weruh kartune sampean..
[05:46.58]Wong lanang ganteng,
[05:50.31]Pengobral cinta..
[05:54.47]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[05:58.01]Wis aja marek marek maning..
[06:00.64]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[06:03.99]Wis aja marek marek maning..
[06:07.41]
————
Preview:

Siksa Batin

Rini-Jhonita
Versi: Rini Jhonita

Kakang aja gawe lara,
Kula sekien sengsara..
Jarene arepan nggo temenan,
Nyatane kakang mung nggo dolanan..

Tiwas kulane pasrah,
Jiwa kelawan raga..
Sekien kakang bli gelem ngawin,
Akhire kula kesiksa batin..

reff:
Lampit gulung gletak ning jogan,
Kula nelangsa gara-gara sampean..

Sumpae arepan niburi,
Najan kien kakang masih due rabi..
Arep jaluk tanggung-jawabe,
Supaya jabang ana bapane..

Tiwas kulane pasrah,
Jiwa kelawan raga..
Sekien kakang bli gelem ngawin,
Akhire kula kesiksa batin..

reff:
Lampit gulung gletak ning jogan,
Kula nelangsa gara-gara sampean..

Sumpae arepan niburi,
Najan kien kakang masih due rabi..
Arep jaluk tanggung-jawabe,
Supaya jabang ana bapane..

Kakang aja gawe lara,
Kula sekien sengsara..
Jarene arepan nggo temenan,
Nyatane kakang mung nggo dolanan..
——————
[ver: lyrics]
[id: kvhqqncu]
[ar: Rini Jhonita]
[ti: Siksa Batin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:51]
[00:00.02]Siksa Batin
[00:00.02]by: Rini Jhonita
[00:56.05]
[00:58.05]>>>
[00:59.05]>>
[01:00.05]>
[01:01.05]Kakang aja gawe lara,
[01:07.86]Kula sekien sengsara..
[01:15.96]Jarene arepan nggo temenan,
[01:23.54]Nyatane kakang mung nggo dolanan..
[01:31.37]
[01:41.33]Tiwas kulane pasrah,
[01:48.61]Jiwa kelawan raga..
[01:56.39]Sekien kakang bli gelem ngawin,
[02:04.32]Akhire kula kesiksa batin..
[02:12.02]
[02:50.16]>>>
[02:51.16]>>
[02:52.16]>
[02:53.16]Lampit gulung gletak ning jogan,
[03:00.13]Kula nelangsa gara-gara sampean..
[03:10.39]
[03:20.40]Sumpae arepan niburi,
[03:27.74]Najan kien kakang masih due rabi..
[03:37.89]Arep jaluk tanggung-jawabe,
[03:47.03]Supaya jabang ana bapane..
[03:54.12]
[03:56.12]Tiwas kulane pasrah,
[04:02.90]Jiwa kelawan raga..
[04:10.47]Sekien kakang bli gelem ngawin,
[04:18.58]Akhire kula kesiksa batin..
[04:26.03]
[05:04.03]>>>
[05:05.03]>>
[05:06.03]>
[05:07.03]Lampit gulung gletak ning jogan,
[05:14.18]Kula nelangsa gara-gara sampean..
[05:23.96]
[05:34.22]Sumpae arepan niburi,
[05:41.56]Najan kien kakang masih due rabi..
[05:51.89]Arep jaluk tanggung-jawabe,
[06:01.02]Supaya jabang ana bapane..
[06:08.18]
[06:11.24]Kakang aja gawe lara,
[06:18.58]Kula sekien sengsara..
[06:26.18]Jarene arepan nggo temenan,
[06:33.75]Nyatane kakang mung nggo dolanan..
[06:41.65]
————-
Preview:

Seketip Mata

Susy-Arzetty_9
Versi: Susy Arzetty

Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..

Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..

Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..

Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..

Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..

Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..

Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..

Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..

Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..

Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
——————
[ver: lyrics]
[id: ziplqucu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Seketip Mata]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:10]
[00:00.03]Seketip Mata
[00:00.03]by: Susy Arzetty
[00:43.37]
[00:45.37]>>>
[00:46.37]>>
[00:47.37]>
[00:48.37]Seketip mata kadang katon,
[00:53.11]Rembese mata sun ketuon..
[00:58.58]Jagat peteng kilate padang,
[01:03.24]Banyu mata melimbang-limbang..
[01:08.91]Mendung peteng ngadang tekane sampean,
[01:17.55]Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
[01:26.03]
[01:37.09]Ning mata kaya kekatonen,
[01:41.51]Guyone jua gawe demen..
[01:46.56]Ning kuping kaya rerungonen,
[01:51.79]Bisikane mesra gawe kangen..
[01:56.75]Kaya ora sanggup ngilangakene,
[02:05.15]Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
[02:16.41]Seketip mata kadang katon,
[02:22.70]Rembese mata sun ketuon..
[02:28.49]
[02:56.40]>>>
[02:57.40]>>
[02:58.40]>
[02:59.40]Apa kakang bli ngrasakaken,
[03:03.94]Yen ana sing lagi kangen..
[03:09.28]Ora sanggup yen ditinggalaken,
[03:14.10]Bli kuat lawas diangguraken..
[03:19.06]
[03:30.04]Ibarat sawah ketiga,
[03:34.65]Langka udan nela bli krasa..
[03:40.17]Ana banyu setaun sepisan,
[03:44.91]Yen ketemu usum-usuman..
[03:50.39]
[03:52.88]Ning mata kaya kekatonen,
[03:57.60]Guyone jua gawe demen..
[04:03.33]Ning kuping kaya rerungonen,
[04:08.24]Bisikane mesra gawe kangen..
[04:13.59]Kaya ora sanggup ngilangakene,
[04:21.86]Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
[04:33.12]Seketip mata kadang katon,
[04:39.03]Rembese mata sun ketuon..
[04:44.44]
[05:12.63]>>>
[05:13.63]>>
[05:14.63]>
[05:15.63]Apa kakang bli ngrasakaken,
[05:20.16]Yen ana sing lagi kangen..
[05:25.33]Ora sanggup yen ditinggalaken,
[05:29.81]Bli kuat lawas diangguraken..
[05:35.28]
[05:46.16]Ibarat sawah ketiga,
[05:50.76]Langka udan nela bli krasa..
[05:56.24]Ana banyu setaun sepisan,
[06:01.03]Yen ketemu usum-usuman..
[06:06.82]
[06:09.30]Seketip mata kadang katon,
[06:13.60]Rembese mata sun ketuon..
[06:19.43]Jagat peteng kilate padang,
[06:24.17]Banyu mata melimbang-limbang..
[06:29.83]Mendung peteng ngadang tekane sampean,
[06:37.05]Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
[06:49.80]Seketip mata kadang katon,
[06:55.10]Rembese mata sun ketuon..
[07:00.44]
————–
Preview:

Lanang Demenyar

Dian-Anic_18
Versi: Dian Anic

Nrima undangan kiriman sing jakarta,
Rasa kaget gemeter sluruh jiwa..
Ora mikir bakar ati kula,
Apa sih sengaja..

Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan,
Weruh sampean mengkesuk arep kawinan..
Ati ancur berantakan,
Bayangaken sampean ning pelaminan..
Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan..

reff:
Tegelan tegelan ning diri kula,
Hubungan setaun ya sia-sia..

Bli nyangka bli nyangka mung sandiwara,
Wis bosen wis bosen ditinggal lunga..
Dasar lanang watek demenyar,
Demen ning kula mung manten anyar..
Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan..

reff:
Tegelan tegelan ning diri kula,
Hubungan setaun ya sia-sia..

Bli nyangka bli nyangka mung sandiwara,
Wis bosen wis bosen ditinggal lunga..
Dasar lanang watek demenyar,
Demen ning kula mung manten anyar..

Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan,
Weruh sampean mengkesuk arep kawinan..
Ati ancur berantakan,
Bayangaken sampean ning pelaminan..
Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qwzcqhcu]
[ar: Dian Anic]
[ti: Lanang Demenyar]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[00:00.05]Lanang Demenyar
[00:00.05]by: Dian Anic
[00:44.05]
[00:46.05]>>>
[00:47.05]>>
[00:48.05]>
[00:49.05]Nrima undangan kiriman sing jakarta,
[00:57.56]Rasa kaget gemeter sluruh jiwa..
[01:05.70]Ora mikir bakar ati kula,
[01:13.81]Apa sih sengaja..
[01:20.84]
[01:36.15]Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan,
[01:44.04]Weruh sampean mengkesuk arep kawinan..
[01:51.95]Ati ancur berantakan,
[01:59.60]Bayangaken sampean ning pelaminan..
[02:07.30]Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan..
[02:15.15]
[02:56.58]>>>
[02:57.58]>>
[02:58.58]>
[02:59.58]Tegelan tegelan ning diri kula,
[03:06.64]Hubungan setaun ya sia-sia..
[03:15.18]
[03:23.02]Bli nyangka bli nyangka mung sandiwara,
[03:29.74]Wis bosen wis bosen ditinggal lunga..
[03:38.51]Dasar lanang watek demenyar,
[03:45.54]Demen ning kula mung manten anyar..
[03:54.32]Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan..
[04:06.60]
[04:47.96]>>>
[04:48.96]>>
[04:49.96]>
[04:50.96]Tegelan tegelan ning diri kula,
[04:57.87]Hubungan setaun ya sia-sia..
[05:05.90]
[05:13.79]Bli nyangka bli nyangka mung sandiwara,
[05:20.94]Wis bosen wis bosen ditinggal lunga..
[05:29.28]Dasar lanang watek demenyar,
[05:36.38]Demen ning kula mung manten anyar..
[05:44.52]
[05:46.58]Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan,
[05:56.02]Weruh sampean mengkesuk arep kawinan..
[06:03.63]Ati ancur berantakan,
[06:11.65]Bayangaken sampean ning pelaminan..
[06:19.05]Rasa ketusuk banyu mata bli ketahan..
[06:27.02]
————–
Preview:

Bujang Desa

Nenty-Ardillah_4
Versi: Nenty Ardillah

PANCEN WIS DADI KEMBANG LAMBE,
AKEH WADON KEGODA..
KIEN MANING WIS DADI IDAMANE,
KABEH GADIS DESA..
GAGAHE GANTENGE,
SOPAN PISAN OMONGE..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..

reff:
YEN SEDINA BLI KETEMU,
ATI DADI RINDU..
OH PRIBEN SAMPEAN,
KATON BAE NING MATA..

APA MANING WIS WAYAH BENGI,
TURU SUN RA LALI..
PIKIRAN MELAYANG,
KEBAYANG NING SAMPEAN..
SEKIEN WIS DADI PUJAAN..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..

reff:
YEN SEDINA BLI KETEMU,
ATI DADI RINDU..
OH PRIBEN SAMPEAN,
KATON BAE NING MATA..

APA MANING WIS WAYAH BENGI,
TURU SUN RA LALI..
PIKIRAN MELAYANG,
KEBAYANG NING SAMPEAN..
SEKIEN WIS DADI PUJAAN..

PANCEN WIS DADI KEMBANG LAMBE,
AKEH WADON KEGODA..
KIEN MANING WIS DADI IDAMANE,
KABEH GADIS DESA..
GAGAHE GANTENGE,
SOPAN PISAN OMONGE..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..
——————
[ver: lyrics]
[id: loiiwnch]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Bujang Desa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.03]Bujang Desa
[00:00.03]by: Nenty Ardillah
[00:27.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Pancen wis dadi kembang lambe,
[00:36.49]Akeh wadon kegoda..
[00:39.20]Kien maning wis dadi idamane,
[00:42.37]Kabeh gadis desa..
[00:45.23]Gagahe gantenge,
[00:47.89]Sopan pisan omonge..
[00:51.37]
[00:59.96]Aduh bujang desa kula iki,
[01:03.01]Wis mabuk kepayang..
[01:06.32]Mabuk ning gantenge sampean,
[01:09.30]Sing dadi rebutan..
[01:12.66]Duh kakang kasepe,
[01:15.59]Wibawa ning mlakune..
[01:18.20]Hoo..oohh bujang desa..
[01:22.31]
[01:50.03]>>>
[01:51.03]>>
[01:52.03]>
[01:53.03]Yen sedina bli ketemu,
[01:56.38]Ati dadi rindu..
[02:00.00]Oh priben sampean,
[02:02.05]Katon bae ning mata..
[02:06.34]
[02:12.50]Apa maning wis wayah bengi,
[02:15.98]Turu sun ra lali..
[02:19.36]Pikiran melayang,
[02:21.40]Kebayang ning sampean..
[02:25.38]Sekien wis dadi pujaan..
[02:32.66]
[02:34.83]Aduh bujang desa kula iki,
[02:38.58]Wis mabuk kepayang..
[02:41.68]Mabuk ning gantenge sampean,
[02:44.61]Sing dadi rebutan..
[02:47.71]Duh kakang kasepe,
[02:50.57]Wibawa ning mlakune..
[02:53.44]Hoo..oohh bujang desa..
[02:57.86]
[03:25.76]>>>
[03:26.76]>>
[03:27.76]>
[03:28.76]Yen sedina bli ketemu,
[03:31.76]Ati dadi rindu..
[03:34.94]Oh priben sampean,
[03:37.24]Katon bae ning mata..
[03:41.24]
[03:48.01]Apa maning wis wayah bengi,
[03:51.00]Turu sun ra lali..
[03:54.36]Pikiran melayang,
[03:56.73]Kebayang ning sampean..
[04:00.77]Sekien wis dadi pujaan..
[04:06.93]
[04:10.79]Pancen wis dadi kembang lambe,
[04:13.89]Akeh wadon kegoda..
[04:17.00]Kien maning wis dadi idamane,
[04:20.18]Kabeh gadis desa..
[04:22.92]Gagahe gantenge,
[04:25.77]Sopan pisan omonge..
[04:29.38]
[04:37.17]Aduh bujang desa kula iki,
[04:40.64]Wis mabuk kepayang..
[04:44.00]Mabuk ning gantenge sampean,
[04:46.98]Sing dadi rebutan..
[04:50.10]Duh kakang kasepe,
[04:52.90]Wibawa ning mlakune..
[04:56.00]Hoo..oohh bujang desa..
[05:00.55]
————
Preview:

Sambel Goang

Ella-Susanti_1
Versi: Ella Susanti

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..
—————–
[ver: lyrics]
[id: svwkwhch]
[ar: Ella Susanti]
[ti: Sambel Goang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.04]Sambel Goang
[00:00.04]by: Ella Susanti
[00:49.04]
[00:51.04]>>>
[00:52.04]>>
[00:53.04]>
[00:54.04]Larane wong digawa demenan,
[01:00.54]Sampe bli kolu
[01:04.05]nginung lan mangan..
[01:08.58]
[01:17.04]Sepelik geni mantak manasi,
[01:24.00]Wis mari demene kula ning laki..
[01:31.97]Ngomong ora wani
[01:35.81]mung bisane nangisi,
[01:39.98]Kakang tega nyakiti..
[01:45.33]
[02:07.15]>>>
[02:08.15]>>
[02:09.15]>
[02:10.15]Wis cukup kula sabare,
[02:13.88]Wis pegel kula nangise,
[02:17.62]Dilelara bae..
[02:23.59]Mbakti ning laki,
[02:26.89]Langka katone..
[02:31.00]
[02:40.82]Apa kula kurang ayu,
[02:44.67]Apasih wis ora napsu,
[02:48.42]Apa wis bli butuh..
[02:54.01]Ning rabi dewek,
[02:57.37]Kaya bli ngaku..
[03:02.04]Jangan gombyang bungbune kuning,
[03:05.47]Sambel goang pedes rasane..
[03:09.33]Kakang aja demenan maning,
[03:12.99]Bli kuat nahan larane..
[03:18.52]
[03:20.95]Sepelik geni mantak manasi,
[03:28.06]Wis mari demene kula ning laki..
[03:35.89]Ngomong ora wani
[03:39.81]mung bisane nangisi,
[03:43.98]Kakang tega nyakiti..
[03:49.33]
[04:11.79]>>>
[04:12.79]>>
[04:13.79]>
[04:14.79]Wis cukup kula sabare,
[04:18.02]Wis pegel kula nangise,
[04:21.82]Dilelara bae..
[04:27.47]Mbakti ning laki,
[04:31.02]Langka katone..
[04:35.56]
[04:45.27]Apa kula kurang ayu,
[04:48.57]Apasih wis ora napsu,
[04:52.29]Apa wis bli butuh..
[04:58.13]Ning rabi dewek,
[05:01.50]Kaya bli ngaku..
[05:06.23]Jangan gombyang bungbune kuning,
[05:09.52]Sambel goang pedes rasane..
[05:13.51]Kakang aja demenan maning,
[05:17.23]Bli kuat nahan larane..
[05:22.34]
[05:25.21]Larane wong digawa demenan,
[05:31.98]Sampe bli kolu
[05:35.32]nginung lan mangan..
[05:40.07]
[05:48.28]Sepelik geni mantak manasi,
[05:55.00]Wis mari demene kula ning laki..
[06:03.16]Ngomong ora wani
[06:07.08]mung bisane nangisi,
[06:11.18]Kakang tega nyakiti..
[06:16.60]
————–
Preview: