Kelayu (nenty ardillah)

nenty-ardillah_6
Versi: Nenty Ardillah

Nasib badan lir kaya manuk ning jero kurungan,
Najan cukup bli kurang sandang ora kurang pangan..
Kula sih kelingan kakang,
Batin sun tetangisan nyiksa ning perasaan..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..
——————
[ver: lyrics]
[id: qpaapqcu]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Kelayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:00.03]Kelayu
[00:00.03]by: Nenty Ardillah
[00:43.03]
[00:45.93]>>>
[00:46.93]>>
[00:47.93]>
[00:48.93]Nasib badan lir kaya manuk
[00:53.67]ning jero kurungan,
[00:56.70]
[00:59.06]Najan cukup bli kurang sandang
[01:03.87]ora kurang pangan..
[01:07.11]Kula sih kelingan kakang,
[01:12.39]Batin sun tetangisan
[01:17.75]nyiksa ning perasaan..
[01:24.47]
[01:30.52]Kadang-kadang katone kakang
[01:35.23]ana ning iringan,
[01:36.33]
[01:40.07]Awan bengi rasane kaya
[01:44.79]selalu barengan..
[01:48.52]Apa sih wis ora pengen,
[01:53.69]Ning kula sampe kelalen
[01:59.35]kakang ngawine wong sejen..
[02:05.75]
[02:25.86]>>>
[02:26.86]>>
[02:27.86]>
[02:28.86]Bengen lagi lengoan
[02:31.18]kulane ora doyan,
[02:34.10]Kien wis due rabi
[02:36.95]kakang gawe ngedani..
[02:41.62]
[02:47.50]Lanang pirang-pirang
[02:49.77]sing ganteng bli kurang,
[02:52.57]Tapi kenangapa
[02:55.31]demene cuma ning kakang..
[02:59.55]Ati kula kelayu
[03:04.96]duh kakang kulane melu..
[03:11.49]
[03:14.34]Kadang-kadang katone kakang
[03:19.75]ana ning iringan,
[03:22.24]
[03:25.28]Awan bengi rasane kaya
[03:29.14]selalu barengan..
[03:32.67]Apa sih wis ora pengen,
[03:37.91]Ning kula sampe kelalen
[03:43.56]kakang ngawine wong sejen..
[03:50.05]
[04:10.00]>>>
[04:11.00]>>
[04:12.00]>
[04:13.00]Bengen lagi lengoan
[04:15.35]kulane ora doyan,
[04:18.27]Kien wis due rabi
[04:21.13]kakang gawe ngedani..
[04:25.55]
[04:31.52]Lanang pirang-pirang
[04:33.89]sing ganteng bli kurang,
[04:36.69]Tapi kenangapa
[04:39.42]demene cuma ning kakang..
[04:43.65]Ati kula kelayu
[04:48.95]duh kakang kulane melu..
[04:55.29]
[04:58.71]Kadang-kadang katone kakang
[05:03.18]ana ning iringan,
[05:06.24]
[05:09.10]Awan bengi rasane kaya
[05:13.99]selalu barengan..
[05:17.05]Apa sih wis ora pengen,
[05:22.45]Ning kula sampe kelalen
[05:27.69]kakang ngawine wong sejen..
[05:34.46]
————-
Preview:

Advertisements

Bos Kridit

ai-denox-capucino
Versi: Ai Denox Capucino

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:

Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Kula watir ning kakang,
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik,
Ning pelanggan kridit..

reff:
Bos kridit.. bos kridit,
Ireng rupa ya laki laki kula..

Kakang.. kakang,
Cintane ning kula sampe tua..
Bagen ireng bagus rupa,
Bagen ala laki kula,
Ganteng kaya arjuna..

Senajan bos kridit cinta kula selangit,
Saban dina merkayane keliling ngukur dalan..
Sing penting eman lan sayang,
Urip kesanding lan kecukupan..

Kula watir ning kakang
Kegoda wadon liyan..
Aja sampe diculik
Ning pelanggan kridit..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qcaplwcu]
[ar: Ai Denox Capucino]
[ti: Bos Kridit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.01]Bos Kridit
[00:00.01]by: Ai Denox Capucino
[00:43.01]
[00:45.01]>>>
[00:46.01]>>
[00:47.01]>
[00:48.01]Senajan bos kridit
[00:51.13]cinta kula selangit..
[00:54.03]Saban dina merkayane
[00:57.29]keliling ngukur dalan..
[01:00.62]Sing penting eman lan sayang,
[01:05.88]Urip kesanding lan kecukupan..
[01:13.01]
[01:22.09]Kula watir ning kakang
[01:25.28]Kegoda wadon liyan..
[01:28.01]Aja sampe diculik
[01:31.38]Ning pelanggan kridit..
[01:34.75]
[01:55.02]>>>
[01:56.02]>>
[01:57.02]>
[01:58.02]Bos kridit.. bos kridit,
[02:02.32]Ireng rupa ya laki laki kula..
[02:09.51]
[02:18.96]Kakang.. kakang,
[02:23.67]Cintane ning kula sampe tua..
[02:29.89]Bagen ireng bagus rupa,
[02:32.56]Bagen ala laki kula,
[02:35.93]Ganteng kaya arjuna..
[02:42.05]
[02:45.61]Kula watir ning kakang,
[02:48.09]Kegoda wadon liyan..
[02:51.57]Aja sampe diculik,
[02:54.12]Ning pelanggan kridit..
[02:57.98]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Bos kridit.. bos kridit,
[03:25.07]Ireng rupa ya laki laki kula..
[03:32.42]
[03:42.17]Kakang.. kakang,
[03:47.15]Cintane ning kula sampe tua..
[03:53.00]Bagen ireng bagus rupa,
[03:55.61]Bagen ala laki kula,
[03:58.66]Ganteng kaya arjuna..
[04:04.75]
[04:08.55]Senajan bos kridit
[04:11.34]cinta kula selangit..
[04:14.64]Saban dina merkayane
[04:17.44]keliling ngukur dalan..
[04:21.41]Sing penting eman lan sayang,
[04:26.21]Urip kesanding lan kecukupan..
[04:33.05]
[04:42.63]Kula watir ning kakang
[04:45.25]Kegoda wadon liyan..
[04:48.61]Aja sampe diculik
[04:51.28]Ning pelanggan kridit..
[04:55.19]
————–
Preview:

Aja Nggetuni

yani-ridho_3
Versi: Yani Ridho

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: aoilllcu]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Aja Nggetuni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:51]
[00:00.03]AJA NGGETUNI
[00:00.03]by: Yani Ridho
[00:35.03]
[00:37.83]>>>
[00:38.83]>>
[00:39.83]>
[00:40.83]TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
[00:47.87]TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
[00:55.39]ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
[01:04.35]BLI TEK PENGENI
[01:06.98]KETEMU NAJAN NING IMPEN,
[01:11.96]ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
[01:18.62]
[01:36.50]LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
[01:43.47]LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
[01:50.88]AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
[01:59.39]ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
[02:07.11]WIS BAGEN KITA PISAHAN..
[02:14.02]
[02:56.12]>>>
[02:57.12]>>
[02:58.12]>
[02:59.12]RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
[03:05.91]BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
[03:13.37]WONG LIYAN DADI PILIHAN,
[03:20.34]SUN UGA DUE PILIHAN..
[03:27.06]
[03:43.17]SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
[03:49.89]WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
[03:57.41]NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
[04:04.63]KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..
[04:11.35]
[04:14.27]LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
[04:21.48]LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
[04:29.07]AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
[04:37.91]ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
[04:45.13]WIS BAGEN KITA PISAHAN..
[04:51.97]
[05:34.13]>>>
[05:35.13]>>
[05:36.13]>
[05:37.13]RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
[05:43.60]BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
[05:50.95]WONG LIYAN DADI PILIHAN,
[05:58.11]SUN UGA DUE PILIHAN..
[06:04.69]
[06:21.19]SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
[06:28.08]WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
[06:35.24]NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
[06:42.27]KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..
[06:49.06]
[06:52.16]TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
[06:59.01]TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
[07:06.59]ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
[07:15.44]BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
[07:23.03]ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
[07:29.93]
————–
Preview:

Wadon Selingan

rossa-angelina_2
Versi: Rossa Angelina

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..
——————
[ver: lyrics]
[id: lhbplccu]
[ar: Rossa Angelina]
[ti: Wadon Selingan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.05]Wadon Selingan
[00:00.05]by: Rossa Angelina
[00:27.05]
[00:29.75]>>>
[00:30.75]>>
[00:31.75]>
[00:32.75]Sumpah wis janji ning njero ati,
[00:39.42]Ora ndemeni wong due rabi..
[00:45.69]
[00:56.09]Langka rabine ning luar negri,
[01:01.80]Nunggu rabine sun didemeni..
[01:09.34]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[01:14.99]
[01:33.66]>>>
[01:34.66]>>
[01:35.66]>
[01:36.66]Apa enake dipikir langka senenge,
[01:43.99]Due demenan sing masih ana ikatan..
[01:50.90]
[01:59.10]Enak ning dika nanging blenak ning kita,
[02:06.58]Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
[02:13.79]Mung cuma wadon selingan,
[02:19.88]Rabine teka ning kula bli kelingan..
[02:26.72]
[02:34.19]Langka rabine ning luar negri,
[02:41.29]Nunggu rabine sun didemeni..
[02:48.00]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[02:55.47]
[03:14.00]>>>
[03:15.00]>>
[03:16.00]>
[03:17.00]Apa enake dipikir langka senenge,
[03:23.96]Due demenan sing masih ana ikatan..
[03:30.75]
[03:39.64]Enak ning dika nanging blenak ning kita,
[03:46.73]Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
[03:53.95]Mung cuma wadon selingan,
[03:59.98]Rabine teka ning kula bli kelingan..
[04:07.08]
[04:14.40]Sumpah wis janji ning njero ati,
[04:22.01]Ora ndemeni wong due rabi..
[04:28.80]
[04:38.11]Langka rabine ning luar negri,
[04:44.77]Nunggu rabine sun didemeni..
[04:51.49]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[04:58.46]
————–
Preview:

Cuma Sampean

sri-avista_13
Lirik Lagu Sanguturu ke-3900 Cuma Sampean
Versi: Sri Avista

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pqwklqcu]
[ar: Sri Avista]
[ti: Cuma Sampean]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:11]
[00:00.02]Cuma Sampean
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:50.02]
[00:52.64]>>>
[00:53.64]>>
[00:54.64]>
[00:55.64]Mung cuma sampean
[00:59.64]sing slalu ning ati,
[01:03.16]Mung cuma sampean
[01:06.76]sing ana ning impi..
[01:10.59]
[01:21.42]Selembute waktu
[01:25.34]langka sing kebuang,
[01:28.86]Awan klawan bengi
[01:32.64]rindu ning sampean..
[01:36.40]Netes banyu mata
[01:39.63]nangisi sampean,
[01:43.37]Awak sampe gering
[01:47.19]mikiri sampean..
[01:51.22]Mung cuma sampean
[01:54.03]sing slalu ning ati,
[01:57.98]Mung cuma sampean
[02:02.09]sing ana ning impi..
[02:05.95]
[02:35.09]>>>
[02:36.09]>>
[02:37.09]>
[02:38.09]Rindu ning sampean
[02:41.09]lir ibarate udan,
[02:44.39]Kang netes ning duwuran
[02:49.64]bli keitungan..
[02:53.41]
[03:09.19]Ning rasane ilat
[03:12.33]masih kerasa nikmat,
[03:15.84]Nalika mangan bareng
[03:20.61]dulang-dulangan..
[03:24.85]Sampe kapan sun tetep setia,
[03:32.40]Ora bakal hianat cinta..
[03:40.27]
[03:42.38]Selembute waktu
[03:45.42]langka sing kebuang,
[03:49.09]Awan klawan bengi
[03:52.70]rindu ning sampean..
[03:56.62]Netes banyu mata
[03:59.80]nangisi sampean,
[04:03.61]Awak sampe gering
[04:07.12]mikiri sampean..
[04:11.32]Mung cuma sampean
[04:14.49]sing slalu ning ati,
[04:18.15]Mung cuma sampean
[04:22.24]sing ana ning impi..
[04:25.89]
[04:55.00]>>>
[04:56.00]>>
[04:57.00]>
[04:58.00]Rindu ning sampean
[05:00.39]lir ibarate udan,
[05:03.96]Kang netes ning duwuran
[05:08.50]bli keitungan..
[05:12.84]
[05:28.73]Ning rasane ilat
[05:31.76]masih kerasa nikmat,
[05:35.21]Nalika mangan bareng
[05:40.10]dulang-dulangan..
[05:44.50]Sampe kapan sun tetep setia,
[05:52.01]Ora bakal hianat cinta..
[05:59.44]
[06:01.87]Selembute waktu
[06:05.17]langka sing kebuang,
[06:08.80]Awan klawan bengi
[06:12.31]rindu ning sampean..
[06:16.17]Netes banyu mata
[06:19.50]nangisi sampean,
[06:23.32]Awak sampe gering
[06:27.02]mikiri sampean..
[06:30.97]Mung cuma sampean
[06:34.13]sing slalu ning ati,
[06:38.00]Mung cuma sampean
[06:42.15]sing ana ning impi..
[06:45.75]
————–
Preview:

Diantup Kemarang (dioncog maru)

susy-arzetty_11
Versi: Susy Arzetty

Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..

Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..

reff:
Pengen weruh beli rasane wong wayuan,
Larane luwih karo diantup kemarang..
Ana panas ana sakit,
Tapi bli njerit..

Kadang kadang ati lebih gawe kecewa,
Nafsu wis gede musuhe langka..
Ora disangka nasibe badan,
Lakine barengan..

Senok aja kaget,
Yen akeh emboke..
Sebab bapa nira,
Laris akeh rabine..

Sering dioncog maru,
Lantaran cemburu..
Tapi tek gawa mesem,
Resiko laki wong ganteng..
——————-
[ver: lyrics]
[id: nosukncu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Diantup Kemarang (Dioncog Maru)]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:00.03]Diantup Kemarang (Dioncog Maru)
[00:00.03]by: Susy Arzetty
[00:39.03]
[00:41.05]>>>
[00:42.05]>>
[00:43.05]>
[00:44.05]Senok aja kaget,
[00:46.39]Yen akeh emboke..
[00:49.63]Sebab bapa nira,
[00:52.36]Laris akeh rabine..
[00:56.89]
[01:10.21]Sering dioncog maru,
[01:12.95]Lantaran cemburu..
[01:16.14]Tapi tek gawa mesem,
[01:18.92]Resiko laki wong ganteng..
[01:23.27]
[01:53.91]>>>
[01:54.91]>>
[01:55.91]>
[01:56.91]Pengen weruh beli
[02:02.71]rasane wong wayuan,
[02:05.63]Larane luwih karo
[02:08.76]diantup kemarang..
[02:12.08]Ana panas ana sakit,
[02:17.35]Tapi bli njerit..
[02:20.53]
[02:28.92]Kadang kadang ati
[02:31.17]lebih gawe kecewa,
[02:34.15]Nafsu wis gede
[02:36.99]musuhe langka..
[02:39.91]Ora disangka nasibe badan,
[02:45.66]Lakine barengan..
[02:49.57]
[02:52.78]Sering dioncog maru,
[02:55.45]Lantaran cemburu..
[02:58.62]Tapi tek gawa mesem,
[03:01.31]Resiko laki wong ganteng..
[03:05.50]
[03:39.86]>>>
[03:40.86]>>
[03:41.86]>
[03:42.86]Pengen weruh beli
[03:43.66]rasane wong wayuan,
[03:48.18]Larane luwih karo
[03:50.97]diantup kemarang..
[03:54.15]Ana panas ana sakit,
[03:59.61]Tapi bli njerit..
[04:02.90]
[04:11.13]Kadang kadang ati
[04:13.38]lebih gawe kecewa,
[04:16.39]Nafsu wis gede
[04:19.16]musuhe langka..
[04:22.26]Ora disangka nasibe badan,
[04:27.92]Lakine barengan..
[04:31.23]
[04:34.44]Senok aja kaget,
[04:37.12]Yen akeh emboke..
[04:40.50]Sebab bapa nira,
[04:43.34]Laris akeh rabine..
[04:47.65]
[05:01.20]Sering dioncog maru,
[05:03.81]Lantaran cemburu..
[05:07.06]Tapi tek gawa mesem,
[05:09.80]Resiko laki wong ganteng..
[05:14.68]
————-
Preview:

Buntut Liong

diana-sastra_14
Versi: Diana Sastra

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..
——————
[ver: lyrics]
[id: slubkvcu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Buntut Liong]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:00.05]Buntut Liong
[00:00.05]by: Diana Sastra
[00:20.05]
[00:22.05]>>>
[00:23.05]>>
[00:24.05]>
[00:25.05]Godong godong kendal
[00:28.15]ditandur ning galeng,
[00:31.24]Mader nembe kenal
[00:33.77]jaluk turu bareng..
[00:37.37]Ketenger sifate
[00:40.00]ketenger wateke,
[00:42.92]Kakang akeh wadone..
[00:46.94]
[00:49.14]Buntut buntut liong
[00:51.95]ya dawa ya bengkok,
[00:55.40]Dasar mata wadon
[00:58.19]tukang crawak crowok..
[01:01.75]Wis katon tukmise
[01:04.52]wis katon sobude,
[01:07.26]Ngakune duda bae..
[01:11.38]
[01:32.50]>>>
[01:33.50]>>
[01:34.50]>
[01:35.50]Lanang jaman kien
[01:39.50]kaya buntut liong,
[01:42.76]Rabi dewek ditinggal
[01:45.88]luruh sing luwih mlesnong..
[01:49.43]
[02:03.68]Najan kakang bagus
[02:06.64]najan kakang bayed,
[02:09.92]Kula ora kepincut
[02:12.99]wedi bokat digered..
[02:16.70]
[02:19.60]Buntut buntut liong
[02:21.65]ya dawa ya bengkok,
[02:24.98]Dasar mata wadon
[02:27.84]tukang crawak crowok..
[02:31.44]Wis katon tukmise
[02:34.06]wis katon sobude,
[02:37.23]Ngakune duda bae..
[02:41.15]
[03:03.43]>>>
[03:04.43]>>
[03:05.43]>
[03:06.43]Lanang jaman kien
[03:08.93]kaya buntut liong,
[03:12.56]Rabi dewek ditinggal
[03:15.51]luruh sing luwih mlesnong..
[03:18.72]
[03:33.38]Najan kakang bagus
[03:36.26]najan kakang bayed,
[03:39.49]Kula ora kepincut
[03:42.56]wedi bokat digered..
[03:46.43]
[03:49.12]Godong godong kendal
[03:51.17]ditandur ning galeng,
[03:54.76]Mader nembe kenal
[03:57.60]jaluk turu bareng..
[04:00.94]Ketenger sifate
[04:03.75]ketenger wateke,
[04:07.02]Kakang akeh wadone..
[04:11.72]
————-
Preview :