Tikungan Tajam (nunung alvi)


Versi: Nunung Alvi

Masih kebayang waktu pisahan,
Kakang janji ngomong arep setia..
Tapi barang teka ning taiwan,
Janjine sampean ora nyata..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..
——————–
[ver: lyrics]
[id: aolqksci]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Tikungan Tajam]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:00.05]Tikungan Tajam
[00:00.05]by: Nunung Alvi
[00:53.05]
[00:55.05]>>>
[00:56.05]>>
[00:57.05]>
[00:58.05]Masih kebayang waktu pisahan,
[01:04.35]Kakang janji ngomong arep setia..
[01:11.40]Tapi barang teka ning taiwan,
[01:18.73]Janjine sampean ora nyata..
[01:26.18]
[01:32.39]Kakang wis kenang tikungan tajam,
[01:38.73]Karo wadon sing ana ning taiwan..
[01:46.05]Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
[01:53.38]Sampe tega kakang khianati cinta..
[02:02.67]
[02:28.66]>>>
[02:29.66]>>
[02:30.66]>
[02:31.66]Werua mengkenen sun emong ditinggal,
[02:38.66]Najan urip selalu kesusahan..
[02:45.70]
[02:53.59]Daripada urip serba kecukupan,
[03:00.23]Tapi kakange due wong wadon liyan..
[03:07.88]Kakang wis kenang tikungan tajam,
[03:14.59]Karo wadon sing ana ning taiwan..
[03:22.22]Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
[03:29.37]Sampe tega kakang khianati cinta..
[03:37.57]
[04:04.07]>>>
[04:05.07]>>
[04:06.07]>
[04:07.07]Werua mengkenen sun emong ditinggal,
[04:13.53]Najan urip selalu kesusahan..
[04:21.54]
[04:28.93]Daripada urip serba kecukupan,
[04:35.88]Tapi kakange due wong wadon liyan..
[04:44.14]Kakang wis kenang tikungan tajam,
[04:50.36]Karo wadon sing ana ning taiwan..
[04:57.68]Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
[05:05.02]Sampe tega kakang khianati cinta..
[05:13.71]
————-
Preview:

Advertisements

Demen Bli Wajar


Versi: Astri CN

Nembe keeling kula wis sadar,
Ketutup batin demen bli wajar..

Cintane jahat nganggone kemat,
Rumah tangga kula sekien rusak..
Kula dikemat..

reff:
Wadon pirang-pirang rangda arep prawan,
Kula due laki nangapa diakali..

Sampean lanang tapi ora jantan,
Demen wong wadon nganggo medukunan..

Cintane jahat nganggone kemat,
Rumah tangga kula sekien rusak..
Kula dikemat..

reff:
Wadon pirang-pirang rangda arep prawan,
Kula due laki nangapa diakali..

Sampean lanang tapi ora jantan,
Demen wong wadon nganggo medukunan..

Nembe keeling kula wis sadar,
Ketutup batin demen bli wajar..

Cintane jahat nganggone kemat,
Rumah tangga kula sekien rusak..
Kula dikemat..
———————
[ver: lyrics]
[id: opqaiwci]
[ar: Astri CN]
[ti: Demen Bli Wajar]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 04:32]
[00:00.03]Demen Bli Wajar
[00:00.03]by: Astri CN
[00:30.03]
[00:32.03]>>>
[00:33.03]>>
[00:34.03]>
[00:35.03]Nembe keeling,
[00:38.29]kula wis sadar,
[00:41.71]Ketutup batin,
[00:44.69]demen bli wajar..
[00:48.56]
[00:56.09]Cintane jahat,
[00:59.28]nganggone kemat,
[01:02.27]Rumah tangga kula,
[01:05.24]sekien rusak..
[01:09.02]Kula dikemat..
[01:13.21]
[01:36.06]>>>
[01:37.06]>>
[01:38.06]>
[01:39.06]Wadon pirang-pirang,
[01:41.86]rangda arep prawan..
[01:45.49]Kula due laki,
[01:48.13]nangapa diakali..
[01:53.13]
[02:06.09]Sampean lanang,
[02:08.97]tapi ora jantan..
[02:12.55]Demen wong wadon,
[02:15.34]nganggo medukunan..
[02:19.77]
[02:21.03]Cintane jahat,
[02:23.89]nganggone kemat,
[02:27.52]Rumah tangga kula,
[02:30.38]sekien rusak..
[02:34.41]Kula dikemat..
[02:37.90]
[03:00.06]>>>
[03:01.06]>>
[03:02.06]>
[03:03.06]Wadon pirang-pirang,
[03:06.21]rangda arep prawan..
[03:09.64]Kula due laki,
[03:12.49]nangapa diakali..
[03:16.83]
[03:30.38]Sampean lanang,
[03:33.05]tapi ora jantan..
[03:36.65]Demen wong wadon,
[03:39.45]nganggo medukunan..
[03:43.48]
[03:45.47]Nembe keeling,
[03:48.27]kula wis sadar,
[03:51.79]Ketutup batin,
[03:55.01]demen bli wajar..
[03:58.50]
[04:06.57]Cintane jahat,
[04:09.18]nganggone kemat,
[04:12.28]Rumah tangga kula,
[04:15.39]sekien rusak..
[04:19.37]Kula dikemat..
[04:22.96]
————-
Preview:

Mangan Kacang


Versi: Ita DK

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..

Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

reff:
Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

reff:
Tapi terhalang wong tuwa,
Cinta kula sing akhire pisah..
Tanpa salah tanpa dosa,
Kakang tega sun ditinggal lunga..

Wong lanang kebangeten,
Lagi demen sun ditinggalaken..
Bli due perasaan,
Ning wong wadon sing lagi kasmaran..

Peribasa wong mangan kacang,
Isi dipangan kulit dibuang..
Dasar watek wong lanang,
Isane mung gampang gawe wirang..

Nalika waktu demenan,
Ngucap janji bli bakal pisahan..
Jare ngomong arep sayang,
Arep eman sampe akhiring jaman..
——————–
[ar: Ita DK]
[ti: Mangan Kacang]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:05]
[id: qzilunci]
[00:00.03]Mangan Kacang
[00:00.03]by: Ita DK
[00:47.03]
[00:49.03]>>>
[00:50.03]>>
[00:51.03]>
[00:52.03]Nalika waktu demenan,
[00:57.38]Ngucap janji bli bakal pisahan..
[01:04.43]Jare ngomong arep sayang,
[01:10.87]Arep eman sampe akhiring jaman..
[01:17.84]
[01:28.93]Tapi terhalang wong tuwa,
[01:34.69]Cinta kula sing akhire pisah..
[01:41.61]Tanpa salah tanpa dosa,
[01:48.04]Kakang tega sun ditinggal lunga..
[01:55.14]
[02:22.00]>>>
[02:23.00]>>
[02:24.00]>
[02:25.00]Wong lanang kebangeten,
[02:30.60]Lagi demen sun ditinggalaken..
[02:37.79]Bli due perasaan,
[02:44.13]Ning wong wadon
[02:46.58]sing lagi kasmaran..
[02:50.80]
[02:58.81]Peribasa wong mangan kacang,
[03:04.26]Isi dipangan kulit dibuang..
[03:11.64]Dasar watek wong lanang,
[03:17.70]Isane mung gampang gawe wirang..
[03:24.55]
[03:25.17]Tapi terhalang wong tuwa,
[03:31.05]Cinta kula sing akhire pisah..
[03:38.07]Tanpa salah tanpa dosa,
[03:44.35]Kakang tega sun ditinggal lunga..
[03:50.37]
[04:18.04]>>>
[04:19.04]>>
[04:20.04]>
[04:21.04]Wong lanang kebangeten,
[04:26.52]Lagi demen sun ditinggalaken..
[04:33.97]Bli due perasaan,
[04:39.87]Ning wong wadon
[04:42.66]sing lagi kasmaran..
[04:46.71]
[04:54.84]Peribasa wong mangan kacang,
[05:00.18]Isi dipangan kulit dibuang..
[05:07.32]Dasar watek wong lanang,
[05:13.47]Isane mung gampang gawe wirang..
[05:19.62]
[05:21.09]Nalika waktu demenan,
[05:27.07]Ngucap janji bli bakal pisahan..
[05:34.08]Jare ngomong arep sayang,
[05:40.48]Arep eman sampe akhiring jaman..
[05:46.32]
—————
Preview:

Cinta Sengketa


Versi: Dian Anic

Jare sampean demen ning kula,
Jare bli wedi gunung segara..
Nembe ge udan grigis serambut,
Janji pan dolan nyaline ciut..

Yen masih wedi karo rabine,
Bagen bubaren putus cintane..
Percuma demen umpet-umpetan,
Najan diwayu resmi kawinan..

reff:
Due demenan wong due rabi,
Stres pikiran kaku ning ati..

Diputus cinta terlanjur demen,
Diterusaken sun tambah puyeng,
Cinta sengketa bli gawe adem..

Yen masih wedi karo rabine,
Bagen bubaren putus cintane..
Percuma demen umpet-umpetan,
Najan diwayu resmi kawinan..

reff:
Due demenan wong due rabi,
Stres pikiran kaku ning ati..

Diputus cinta terlanjur demen,
Diterusaken sun tambah puyeng,
Cinta sengketa bli gawe adem..

Jare sampean demen ning kula,
Jare bli wedi gunung segara..
Nembe ge udan grigis serambut,
Janji pan dolan nyaline ciut..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Anic]
[ti: Cinta Sengketa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[id: cllhupci]
[00:00.02]Cinta Sengketa
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:44.02]
[00:46.00]>>>
[00:47.00]>>
[00:48.00]>
[00:49.00]Jare sampean demen ning kula,
[00:51.58]Jare bli wedi gunung segara..
[01:02.65]Nembe ge udan grigis serambut,
[01:08.82]Janji pan dolan nyaline ciut..
[01:16.06]
[01:30.57]Yen masih wedi karo rabine,
[01:36.74]Bagen bubaren putus cintane..
[01:43.23]Percuma demen umpet-umpetan,
[01:49.54]Najan diwayu resmi kawinan..
[01:56.84]
[02:31.03]>>>
[02:32.03]>>
[02:33.03]>
[02:34.03]Due demenan wong due rabi,
[02:40.83]Stres pikiran kaku ning ati..
[02:48.25]
[03:02.10]Diputus cinta terlanjur demen,
[03:08.15]Diterusaken sun tambah puyeng,
[03:16.02]Cinta sengketa bli gawe adem..
[03:23.01]
[03:26.19]Yen masih wedi karo rabine,
[03:32.30]Bagen bubaren putus cintane..
[03:38.86]Percuma demen umpet-umpetan,
[03:44.97]Najan diwayu resmi kawinan..
[03:52.83]
[04:27.08]>>>
[04:28.08]>>
[04:29.08]>
[04:30.08]Due demenan wong due rabi,
[04:36.58]Stres pikiran kaku ning ati..
[04:43.76]
[04:57.80]Diputus cinta terlanjur demen,
[05:04.23]Diterusaken sun tambah puyeng,
[05:11.97]Cinta sengketa bli gawe adem..
[05:18.83]
[05:22.26]Jare sampean demen ning kula,
[05:28.31]Jare bli wedi gunung segara..
[05:34.74]Nembe ge udan grigis serambut,
[05:41.54]Janji pan dolan nyaline ciut..
[05:48.91]
————–
Preview:

Andon Nginep


Versi: Astri CN

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Bokat laki laki bli eling,
Sifat bengen wis kambuh maning..
Sering keluyuran sing gawe les-lesan,
Andon nginep ning wadon liyan..

reff:
Bli keitungan kula kelangan laki,
Duh gawe dugal gawe kaku ning ati..

Sun watir pisan laki wis ora eling,
Due slingkuhan due demenan maning..
Wis due demenan maning..

Arep takon takon ning sapa,
Apa kudu takon ning tangga..
Rong dina rong bengi wong lanang bli balik,
Kula watir ana sing nyulik..
———————
[ver: lyrics]
[id: nhaaulci]
[ar: Astri CN]
[ti: Andon Nginep]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:08]
[00:00.03]Andon Nginep
[00:00.03]by: Astri CN
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Arep takon takon ning sapa,
[00:36.53]Apa kudu takon ning tangga..
[00:43.05]Rong dina rong bengi
[00:46.25]wong lanang bli balik,
[00:49.91]Kula watir ana sing nyulik..
[00:55.05]
[01:09.96]Bokat laki laki bli eling,
[01:15.49]Sifat bengen wis kambuh maning..
[01:21.84]Sering keluyuran
[01:25.08]sing gawe les-lesan,
[01:28.67]Andon nginep ning wadon liyan..
[01:34.99]
[02:00.02]>>>
[02:01.02]>>
[02:02.02]>
[02:03.02]Bli keitungan
[02:05.79]kula kelangan laki,
[02:09.19]Duh gawe dugal
[02:13.20]gawe kaku ning ati..
[02:17.77]
[02:31.57]Sun watir pisan
[02:34.64]laki wis ora eling,
[02:38.16]Due slingkuhan
[02:41.25]due demenan maning..
[02:46.09]Wis due demenan maning..
[02:53.11]
[02:54.19]Bokat laki laki bli eling,
[03:00.00]Sifat bengen wis kambuh maning..
[03:06.27]Sering keluyuran
[03:09.50]sing gawe les-lesan,
[03:13.04]Andon nginep ning wadon liyan..
[03:19.06]
[03:44.02]>>>
[03:45.02]>>
[03:46.02]>
[03:47.02]Bli keitungan
[03:50.41]kula kelangan laki,
[03:53.80]Duh gawe dugal
[03:57.09]gawe kaku ning ati..
[04:01.68]
[04:16.03]Sun watir pisan
[04:18.64]laki wis ora eling,
[04:22.30]Due slingkuhan
[04:25.66]due demenan maning..
[04:30.44]Wis due demenan maning..
[04:36.59]
[04:39.02]Arep takon takon ning sapa,
[04:44.61]Apa kudu takon ning tangga..
[04:50.93]Rong dina rong bengi
[04:54.23]wong lanang bli balik,
[04:57.70]Kula watir ana sing nyulik..
[05:03.72]
————–
Preview:

Wis Banget Rindu


Versi: Anggi CR

Yen wis deleng ulese,
Kang kula kelingan bae..
Sopan santun omonge,
Gawe kula kebayang bae..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..

reff:
Kakang apa sampean bli krasa,
Yen kula jatuh cinta..

Rindu duh kakang kula rindu,
Wis lawas ora ketemu..
Kaya kenen rasane wong dilanda rindu,
Awan bengi sampek bli bisa turu..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..

reff:
Kakang apa sampean bli krasa,
Yen kula jatuh cinta..

Rindu duh kakang kula rindu,
Wis lawas ora ketemu..
Kaya kenen rasane wong dilanda rindu,
Awan bengi sampek bli bisa turu..

Yen wis deleng ulese,
Kang kula kelingan bae..
Sopan santun omonge,
Gawe kula kebayang bae..

Kang apa sih anggone,
Gawe kula kelingan bae..
Lamun digawa turu,
Kaya ana ning duwur klambu..
Ati kula selalu rindu..
———————
[ver: lyrics]
[id: ncaqulci]
[ar: Anggi CR]
[ti: Wis Banget Rindu]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:18]
[00:00.03]Wis Banget Rindu
[00:00.03]by: Anggi CR
[00:29.03]
[00:31.03]>>>
[00:32.03]>>
[00:33.03]>
[00:34.03]Yen wis deleng ulese,
[00:37.83]Kang kula kelingan bae..
[00:41.44]Sopan santun omonge,
[00:44.50]Gawe kula kebayang bae..
[00:48.56]
[00:58.08]Kang apa sih anggone,
[01:02.04]Gawe kula kelingan bae..
[01:05.23]Lamun digawa turu,
[01:08.03]Kaya ana ning duwur klambu..
[01:12.10]Ati kula selalu rindu..
[01:17.37]
[01:42.00]>>>
[01:43.00]>>
[01:44.00]>
[01:45.00]Kakang apa sampean bli krasa,
[01:51.52]Yen kula jatuh cinta..
[01:58.94]
[02:12.59]Rindu duh kakang kula rindu,
[02:18.75]Wis lawas ora ketemu..
[02:25.60]Kaya kenen rasane,
[02:28.87]wong dilanda rindu,
[02:32.42]Awan bengi sampek
[02:35.39]bli bisa turu..
[02:38.42]
[02:43.04]Kang apa sih anggone,
[02:46.65]Gawe kula kelingan bae..
[02:49.74]Lamun digawa turu,
[02:53.22]Kaya ana ning duwur klambu..
[02:57.00]Ati kula selalu rindu..
[03:01.35]
[03:26.00]>>>
[03:27.00]>>
[03:28.00]>
[03:29.00]Kakang apa sampean bli krasa,
[03:35.54]Yen kula jatuh cinta..
[03:42.37]
[03:57.13]Rindu duh kakang kula rindu,
[04:02.79]Wis lawas ora ketemu..
[04:09.80]Kaya kenen rasane,
[04:12.98]wong dilanda rindu,
[04:16.20]Awan bengi sampek
[04:19.37]bli bisa turu..
[04:22.79]
[04:27.06]Yen wis deleng ulese,
[04:30.39]Kang kula kelingan bae..
[04:34.12]Sopan santun omonge,
[04:37.34]Gawe kula kebayang bae..
[04:41.19]
[04:51.50]Kang apa sih anggone,
[04:54.61]Gawe kula kelingan bae..
[04:57.96]Lamun digawa turu,
[05:01.63]Kaya ana ning duwur klambu..
[05:05.30]Ati kula selalu rindu..
[05:09.96]
—————
Preview:

Nyesel (indri fahriza)


Versi: Indri Fahriza

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..

reff:
Kang kula nyesel ninggalaken sampean,
Laki sing sekien nyata doyan demenan..

Umpama waktu bisa diputer maning,
Kula ora bakal ninggal sampean maning..
Nanging apa daya kita wong loro,
Wis pada due keluarga..

Due laki kaya musuh,
Sabandina gawe napsu..

Lamun waktu bisa diputer,
Pengen balik ning laki bengen..
Nanging bli mungkin balen..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Indri Fahriza]
[ti: Nyesel]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:25]
[00:00.05]Nyesel – Indri Fahriza
[00:31.05]
[00:33.05]>>>
[00:34.05]>>
[00:35.05]>
[00:36.05]Due laki kaya musuh,
[00:43.05]Sabandina gawe napsu..
[00:49.49]Lamun waktu bisa diputer,
[00:55.97]Pengen balik ning laki bengen..
[01:02.19]Nanging bli mungkin balen..
[01:07.75]
[01:47.03]>>>
[01:48.03]>>
[01:49.03]>
[01:50.03]Kang kula nyesel
[01:52.61]ninggalaken sampean,
[01:56.60]Laki sing sekien
[01:59.36]nyata doyan demenan..
[02:03.97]
[02:17.49]Umpama waktu
[02:20.09]bisa diputer maning,
[02:23.90]Kula ora bakal
[02:27.03]ninggal sampean maning..
[02:31.45]Nanging apa daya
[02:35.21]kita wong loro,
[02:38.49]Wis pada due keluarga..
[02:44.51]
[02:47.49]Lamun waktu bisa diputer,
[02:54.10]Pengen balik ning laki bengen..
[03:00.28]Nanging bli mungkin balen..
[03:05.71]
[03:45.03]>>>
[03:46.03]>>
[03:47.03]>
[03:48.03]Kang kula nyesel
[03:51.12]ninggalaken sampean,
[03:54.91]Laki sing sekien
[03:57.79]nyata doyan demenan..
[04:01.78]
[04:15.69]Umpama waktu
[04:18.44]bisa diputer maning,
[04:22.30]Kula ora bakal
[04:25.17]ninggal sampean maning..
[04:29.61]Nanging apa daya
[04:32.66]kita wong loro,
[04:36.16]Wis pada due keluarga..
[04:42.40]
[04:46.01]Due laki kaya musuh,
[04:52.34]Sabandina gawe napsu..
[04:59.14]Lamun waktu bisa diputer,
[05:05.51]Pengen balik ning laki bengen..
[05:11.75]Nanging bli mungkin balen..
[05:16.86]
————–
Preview: