Korupsi Cinta


Versi: Henny

Jare sampean ora due rabi,
Tapi buktine rabine ngolati..
Kula kang emong wayuan,
Masih akeh lanang..

Dasar sampean korupsi ning cinta,
Wis due rabi ngakue perjaka..
Kien wis jelas ning mata,
Due keluarga..

reff:
Kula bli niat ngrebut lakine batur,
Saking sampean cinta bli jujur..

Nandur bengkoang cukule buah anggur,
Sun isin wirang kawine gugur..

Lara ati duh perih dibohongi kekasih,
Lanang wis due rabi..

Dasar sampean korupsi ning cinta,
Wis due rabi ngakue perjaka..
Kien wis jelas ning mata,
Due keluarga..

reff:
Kula bli niat ngrebut lakine batur,
Saking sampean cinta bli jujur..

Nandur bengkoang cukule buah anggur,
Sun isin wirang kawine gugur..

Lara ati duh perih dibohongi kekasih,
Lanang wis due rabi..

Jare sampean ora due rabi,
Tapi buktine rabine ngolati..
Kula kang emong wayuan,
Masih akeh lanang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: izolonci]
[ar: Henny]
[ti: Korupsi Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.06]Korupsi Cinta
[00:00.06]by: Henny
[00:39.06]
[00:41.06]>>>
[00:42.06]>>
[00:43.06]>
[00:44.06]Jare sampean ora due rabi,
[00:49.86]Tapi buktine rabine ngolati..
[00:54.84]Kula kang emong wayuan,
[01:00.56]Masih akeh lanang..
[01:02.99]
[01:09.31]Dasar sampean korupsi ning cinta,
[01:14.35]Wis due rabi ngakue perjaka..
[01:19.94]Kien wis jelas ning mata,
[01:25.72]Due keluarga..
[01:28.45]
[01:48.05]>>>
[01:49.05]>>
[01:50.05]>
[01:51.05]Kula bli niat ngrebut lakine batur,
[01:57.25]Saking sampean cinta bli jujur..
[02:03.72]
[02:10.67]Nandur bengkoang cukule buah anggur,
[02:16.33]Sun isin wirang kawine gugur..
[02:22.85]Lara ati duh perih dibohongi kekasih,
[02:28.07]Lanang wis due rabi..
[02:32.79]
[02:35.83]Dasar sampean korupsi ning cinta,
[02:41.55]Wis due rabi ngakue perjaka..
[02:46.88]Kien wis jelas ning mata,
[02:52.91]Due keluarga..
[02:56.39]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Kula bli niat ngrebut lakine batur,
[03:23.84]Saking sampean cinta bli jujur..
[03:30.68]
[03:38.22]Nandur bengkoang cukule buah anggur,
[03:43.38]Sun isin wirang kawine gugur..
[03:49.96]Lara ati duh perih dibohongi kekasih,
[03:55.05]Lanang wis due rabi..
[04:00.02]
[04:03.68]Jare sampean ora due rabi,
[04:09.08]Tapi buktine rabine ngolati..
[04:14.30]Kula kang emong wayuan,
[04:19.95]Masih akeh lanang..
[04:23.19]
—————
Preview:

Advertisements

Akeh Buktine


Versi: Nok Imah ft. Sarka Ook

Lk:
Nok imah apa sih ora kepengen,
Apa ora kesirian ning wong sejen..
Akeh buktine teka sing kana,
Bisa gawe umah mewah..

Pr:
Duh kang sarka sampean maksude apa,
Wani ngomong mengkonon ning diri kula..
Kula wong wadon dudu bli gelem,
Watir mengko kakang macem-macem..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

Pr:
Duh kang sarka tulung kakang aja maksa,
Mending bareng bareng wong loro usaha..
Bari dedonga ning kang kuasa,
Susah seneng ketunggon bareng..

Lk:
Nok imah kakang ngrasa bahagia,
Due rabi sabar uga panerima..
Kayane langka sejagat buana,
Sing sabare kaya nok imah..
———————–
[ver: lyrics]
[id: nnwlooci]
[ar: Nok Imah ft. Sarka Ook]
[ti: Akeh Buktine]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.04]Akeh Buktine
[00:00.04]by: Nok Imah ft. Sarka Ook
[00:44.04]
[00:46.04]>>>
[00:47.04]>>
[00:48.04]>
[00:49.04]Lk: Nok imah apa sih ora kepengen,
[00:56.53]Lk: Apa ora kesirian ning wong sejen..
[01:03.03]Lk: Akeh buktine teka sing kana,
[01:09.42]Lk: Bisa gawe umah mewah..
[01:15.39]
[01:30.29]Pr: Duh kang sarka sampean maksude apa,
[01:36.94]Pr: Wani ngomong mengkonon ning diri kula..
[01:43.64]Pr: Kula wong wadon dudu bli gelem,
[01:50.05]Pr: Watir mengko kakang macem-macem..
[01:56.31]
[02:26.12]>>>
[02:27.12]>>
[02:28.12]>
[02:29.12]Pr: Wis akeh buktine,
[02:33.12]Pr: Laki ditinggal rabine..
[02:36.61]Pr: Yen krasa bli tahan,
[02:39.91]Pr: Kluyuran luru sasaran..
[02:45.50]
[03:03.76]Lk: Senok aja curiga,
[03:06.99]Lk: Ning kakang kudu percaya..
[03:10.71]Lk: Kakang pasti setia,
[03:13.57]Lk: Nunggu sampe senok teka..
[03:19.16]
[03:50.07]>>>
[03:51.07]>>
[03:52.07]>
[03:53.07]Pr: Wis akeh buktine,
[03:56.57]Pr: Laki ditinggal rabine..
[03:59.86]Pr: Yen krasa bli tahan,
[04:03.22]Pr: Kluyuran luru sasaran..
[04:08.87]
[04:27.50]Lk: Senok aja curiga,
[04:30.42]Lk: Ning kakang kudu percaya..
[04:34.15]Lk: Kakang pasti setia,
[04:37.07]Lk: Nunggu sampe senok teka..
[04:42.47]
[04:45.89]Pr: Duh kang sarka tulung kakang aja maksa,
[04:52.90]Pr: Mending bareng bareng wong loro usaha..
[04:59.74]Pr: Bari dedonga ning kang kuasa,
[05:06.38]Pr: Susah seneng ketunggon bareng..
[05:12.09]
[05:27.44]Lk: Nok imah kakang ngrasa bahagia,
[05:34.08]Lk: Due rabi sabar uga panerima..
[05:41.04]Lk: Kayane langka sejagat buana,
[05:47.19]Lk: Sing sabare kaya nok imah..
[05:53.34]
—————
Preview:

Mbaturi Turu


Versi: Sri Avista

Lagi durung dadi siji,
Sayange setengah mati..
Jaluk kalung dituruti jaluk motor diupahi,
Selalu disayang-sayang sampean sing paling eman..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..
———————
[ver: lyrics]
[id: nhwkovci]
[ar: Sri Avista]
[ti: Mbaturi Turu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.03]Mbaturi Turu
[00:00.03]by: Sri Avista
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Lagi durung dadi siji,
[00:42.43]Sayange setengah mati..
[00:49.27]Jaluk kalung dituruti,
[00:54.24]jaluk motor diupahi,
[00:57.43]Selalu disayang-sayang,
[01:00.00]sampean sing paling eman..
[01:05.47]
[01:14.08]Kien wis dadi sawiji,
[01:17.86]Arang arang ditonggoni..
[01:24.83]Boro boro turu bareng,
[01:30.03]kaya wong wis ora seneng,
[01:33.46]Tersiksa lara ning badan,
[01:36.85]sampean wis ora eman..
[01:41.08]
[02:08.00]>>>
[02:09.00]>>
[02:10.00]>
[02:11.00]Wong rumah tangga,
[02:13.70]Bli kudu tertekan batin..
[02:17.52]Yen wis ora suka,
[02:20.35]Balikena ning wong tua..
[02:24.54]
[02:34.03]Kula gan ngarti,
[02:36.69]Kakang due anak rabi..
[02:39.96]Tapi aja nyesal,
[02:43.24]Kula ora sanggup nyangga..
[02:47.56]Lara ning atine,
[02:51.70]lara ning pikire,
[02:54.41]Lara segala-galane..
[02:58.84]
[03:02.18]Kien wis dadi sawiji,
[03:06.84]Arang arang ditonggoni..
[03:14.22]Boro boro turu bareng,
[03:17.95]kaya wong wis ora seneng,
[03:21.68]Tersiksa lara ning badan,
[03:24.84]sampean wis ora eman..
[03:29.19]
[03:56.00]>>>
[03:57.00]>>
[03:58.00]>
[03:59.00]Wong rumah tangga,
[04:01.98]Bli kudu tertekan batin..
[04:05.77]Yen wis ora suka,
[04:08.70]Balikena ning wong tua..
[04:13.04]
[04:22.79]Kula gan ngarti,
[04:25.34]Kakang due anak rabi..
[04:28.50]Tapi aja nyesal,
[04:31.24]Kula ora sanggup nyangga..
[04:35.84]Lara ning atine,
[04:39.00]lara ning pikire,
[04:42.42]Lara segala-galane..
[04:46.71]
[04:50.30]Kien wis dadi sawiji,
[04:54.37]Arang arang ditonggoni..
[05:02.60]Boro boro turu bareng,
[05:05.96]kaya wong wis ora seneng,
[05:09.74]Tersiksa lara ning badan,
[05:12.97]sampean wis ora eman..
[05:17.31]
————–
Preview:

Tiang Listrik


Versi: Iis Arista

SETAUN MUNGKIN KADAR SAYANGE,
SELEMBUT BULU OYOD DEMENE..
BLI KUAT NANG GODAAN,
CINTA KABUR KANGINAN..

DUH KAYA KULA BAE SING DEMEN,
SAMPEAN KAYA BLI NEMEN NEMEN..
APA SIH SENGAJA,
PENGEN GUANG KULA..

REFF:
DUH KAYA NGEMIS CINTA,
KULA NING MATA DIKA..

SUN DIANGGEPE TIANG LISTRIK,
NAJAN NING ADEPAN BLI DILIRIK..
IBARATE PAGER WIS DOYONG,
KULA PASRAH..

DUH KAYA KULA BAE SING DEMEN,
SAMPEAN KAYA BLI NEMEN NEMEN..
APA SIH SENGAJA,
PENGEN GUANG KULA..

REFF:
DUH KAYA NGEMIS CINTA,
KULA NING MATA DIKA..

SUN DIANGGEPE TIANG LISTRIK,
NAJAN NING ADEPAN BLI DILIRIK..
IBARATE PAGER WIS DOYONG,
KULA PASRAH..

SETAUN MUNGKIN KADAR SAYANGE,
SELEMBUT BULU OYOD DEMENE..
BLI KUAT NANG GODAAN,
CINTA KABUR KANGINAN..

DUH KAYA KULA BAE SING DEMEN,
SAMPEAN KAYA BLI NEMEN NEMEN..
APA SIH SENGAJA,
PENGEN GUANG KULA..
———————-
[ver: lyrics]
[id: wscvovci]
[ar: Iis Arista]
[ti: Tiang Listrik]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.02]Tiang Listrik
[00:00.02]by: Iis Arista
[00:32.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Setaun mungkin kadar sayange,
[00:43.05]Selembut bulu oyod demene..
[00:49.82]Bli kuat nang godaan,
[00:54.97]Cinta kabur kanginan..
[00:59.69]
[01:13.82]Duh kaya kula bae sing demen,
[01:19.47]Sampean kaya bli nemen nemen..
[01:26.37]Apa sih sengaja,
[01:31.21]Pengen guang kula..
[01:36.55]
[02:09.01]>>>
[02:10.01]>>
[02:11.01]>
[02:12.01]Duh kaya ngemis cinta,
[02:19.11]Kula ning mata dika..
[02:24.76]
[02:35.32]Sun dianggepe tiang listrik,
[02:42.02]Najan ning adepan bli dilirik..
[02:48.18]Ibarate pager wis doyong,
[02:54.64]Kula pasrah..
[02:59.15]
[03:00.45]Duh kaya kula bae sing demen,
[03:05.72]Sampean kaya bli nemen nemen..
[03:12.49]Apa sih sengaja,
[03:17.47]Pengen guang kula..
[03:22.80]
[03:55.01]>>>
[03:56.01]>>
[03:57.01]>
[03:58.01]Duh kaya ngemis cinta,
[04:05.30]Kula ning mata dika..
[04:10.73]
[04:21.60]Sun dianggepe tiang listrik,
[04:28.12]Najan ning adepan bli dilirik..
[04:34.27]Ibarate pager wis doyong,
[04:40.73]Kula pasrah..
[04:44.21]
[04:46.01]Setaun mungkin kadar sayange,
[04:52.19]Selembut bulu oyod demene..
[04:58.65]Bli kuat nang godaan,
[05:03.80]Cinta kabur kanginan..
[05:08.45]
[05:22.75]Duh kaya kula bae sing demen,
[05:28.39]Sampean kaya bli nemen nemen..
[05:35.10]Apa sih sengaja,
[05:40.63]Pengen guang kula..
[05:45.35]
————-
Preview:

Langka Lawan


Versi: Aam Sagita

Jejeren wong lanang baris sedesa,
Sing pasti tek pilih ana ning ati..
Bli arep mundur najan sedepa,
Tekade ngati kudu nduweni..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..

reff:
Akeh wong lanang cupar omonge,
Tapi sampean kromo inggil ucape,
Akeh wong wadon sujud timpuh ndemeni..

Gedene gunung rela tek junjung,
Wis tekad kula asal bisa tepung,
Aduh kang bawon langka lawan tandinge..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..

reff:
Akeh wong lanang cupar omonge,
Tapi sampean kromo inggil ucape,
Akeh wong wadon sujud timpuh ndemeni..

Gedene gunung rela tek junjung,
Wis tekad kula asal bisa tepung,
Aduh kang bawon langka lawan tandinge..

Jejeren wong lanang baris sedesa,
Sing pasti tek pilih ana ning ati..
Bli arep mundur najan sedepa,
Tekade ngati kudu nduweni..

Wis langka lawane langka tandinge,
Meseme sopane meneng uwonge..
Nangis ketuwon aduh kang bawon,
Merem bli turu nahan kangen rindu..
————————
[ver: lyrics]
[id: niwbosci]
[ar: Aam Sagita]
[ti: Langka Lawan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:00.02]Langka Lawan
[00:00.02]by: Aam Sagita
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Jejeren wong lanang,
[00:45.08]baris sedesa..
[00:48.00]Sing pasti tek pilih,
[00:50.41]ana ning ati..
[00:54.33]
[00:55.06]Bli arep mundur,
[00:57.25]najan sedepa..
[01:00.67]Tekade ngati,
[01:02.97]kudu nduweni..
[01:06.13]
[01:12.28]Wis langka lawane,
[01:14.26]langka tandinge..
[01:17.12]Meseme sopane,
[01:19.61]meneng uwonge..
[01:23.52]
[01:24.32]Nangis ketuwon,
[01:26.43]aduh kang bawon..
[01:30.04]Merem bli turu,
[01:32.03]nahan kangen rindu..
[01:35.19]
[02:07.00]>>>
[02:08.00]>>
[02:09.00]>
[02:10.00]Akeh wong lanang,
[02:12.50]cupar omonge..
[02:15.36]Tapi sampean,
[02:17.66]kromo inggil ucape..
[02:20.95]Akeh wong wadon,
[02:23.31]sujud timpuh ndemeni..
[02:26.35]
[02:32.75]Gedene gunung,
[02:35.11]rela tek junjung..
[02:37.78]Wis tekad kula,
[02:40.14]asal bisa tepung..
[02:43.24]Aduh kang bawon,
[02:45.48]langka lawan tandinge..
[02:48.90]
[02:51.69]Wis langka lawane,
[02:53.49]langka tandinge..
[02:56.54]Meseme sopane,
[02:59.21]meneng uwonge..
[03:02.94]
[03:04.06]Nangis ketuwon,
[03:06.11]aduh kang bawon..
[03:09.02]Merem bli turu,
[03:11.38]nahan kangen rindu..
[03:14.73]
[03:47.00]>>>
[03:48.00]>>
[03:49.00]>
[03:50.00]Akeh wong lanang,
[03:52.28]cupar omonge..
[03:54.78]Tapi sampean,
[03:57.08]kromo inggil ucape..
[04:00.49]Akeh wong wadon,
[04:02.98]sujud timpuh ndemeni..
[04:05.76]
[04:12.29]Gedene gunung,
[04:14.27]rela tek junjung..
[04:17.13]Wis tekad kula,
[04:19.49]asal bisa tepung..
[04:22.66]Aduh kang bawon,
[04:25.21]langka lawan tandinge..
[04:28.57]
[04:30.99]Jejeren wong lanang,
[04:33.28]baris sedesa..
[04:36.01]Sing pasti tek pilih,
[04:38.56]ana ning ati..
[04:42.22]
[04:43.16]Bli arep mundur,
[04:45.83]najan sedepa..
[04:48.62]Tekade ngati,
[04:51.29]kudu nduweni..
[04:53.97]
[05:00.30]Wis langka lawane,
[05:02.41]langka tandinge..
[05:05.26]Meseme sopane,
[05:07.75]meneng uwonge..
[05:11.42]
[05:12.91]Nangis ketuwon,
[05:15.08]aduh kang bawon..
[05:18.00]Merem bli turu,
[05:20.17]nahan kangen rindu..
[05:23.59]
————–
Preview:

Ngelus Langit


Versi: Dimas Pengestu

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..

reff:
Ungkapan rasa ngelus langit sore,
Lintang ulan pada takon batin kita kenangapa,
Kaya kaya mabuk cinta..

Jagad bengi dela maning teka,
Bagen kaya dipenjara apa bisa ngobati rasa,
Demen mateng kaya kebladeng..

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..

reff:
Ungkapan rasa ngelus langit sore,
Lintang ulan pada takon
batin kita kenangapa,
Kaya kaya mabuk cinta..

Jagad bengi dela maning teka,
Bagen kaya dipenjara
apa bisa ngobati rasa,
Demen mateng kaya kebladeng..

Dudu nembe pertama,
Ati kepikat tresna..
Kena panah asmara,
Nusuk ning njero dada..
Duh wanoja turunan hawa,
Kakang nitip ati lan rasa,
Hoo..hoo..hoo..

Semilir angin sore,
Sampeaken rasane..
Yen diparingi jodo,
Gelem dadi lakine..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vukqlbci]
[ar: Dimas Pengestu]
[ti: Ngelus Langit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.02]Ngelus Langit
[00:00.02]by: Dimas Pengestu
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Dudu nembe pertama,
[00:29.00]Ati kepikat tresna..
[00:31.56]Kena panah asmara,
[00:33.92]Nusuk ning njero dada..
[00:37.10]Duh wanoja turunan hawa,
[00:41.38]Kakang nitip ati lan rasa,
[00:46.22]Hoo..hoo..hoo..
[00:51.38]Semilir angin sore,
[00:53.75]Sampeaken rasane..
[00:55.97]Yen diparingi jodo,
[00:58.82]Gelem dadi lakine..
[01:02.48]
[01:36.04]>>>
[01:37.04]>>
[01:38.04]>
[01:39.04]Ungkapan rasa ngelus langit sore,
[01:44.33]Lintang ulan pada takon
[01:46.80]batin kita kenangapa,
[01:49.65]Kaya kaya mabuk cinta..
[01:55.67]
[02:06.42]Jagad bengi dela maning teka,
[02:10.95]Bagen kaya dipenjara
[02:13.87]apa bisa ngobati rasa,
[02:16.73]Demen mateng kaya kebladeng..
[02:23.56]Dudu nembe pertama,
[02:26.69]Ati kepikat tresna..
[02:29.36]Kena panah asmara,
[02:31.71]Nusuk ning njero dada..
[02:34.82]Duh wanoja turunan hawa,
[02:39.05]Kakang nitip ati lan rasa,
[02:43.96]Hoo..hoo..hoo..
[02:49.11]Semilir angin sore,
[02:50.97]Sampeaken rasane..
[02:53.77]Yen diparingi jodo,
[02:56.31]Gelem dadi lakine..
[02:59.66]
[03:34.96]>>>
[03:35.96]>>
[03:36.96]>
[03:37.37]Ungkapan rasa ngelus langit sore,
[03:41.47]Lintang ulan pada takon
[03:44.26]batin kita kenangapa,
[03:46.99]Kaya kaya mabuk cinta..
[03:52.83]
[04:03.89]Jagad bengi dela maning teka,
[04:08.36]Bagen kaya dipenjara
[04:11.41]apa bisa ngobati rasa,
[04:14.26]Demen mateng kaya kebladeng..
[04:20.72]Dudu nembe pertama,
[04:24.44]Ati kepikat tresna..
[04:26.76]Kena panah asmara,
[04:29.12]Nusuk ning njero dada..
[04:32.10]Duh wanoja turunan hawa,
[04:36.51]Kakang nitip ati lan rasa,
[04:41.41]Hoo..hoo..hoo..
[04:46.51]Semilir angin sore,
[04:48.44]Sampeaken rasane..
[04:51.11]Yen diparingi jodo,
[04:53.59]Gelem dadi lakine..
[04:57.57]
————-
Preview:

Kelangan Kelingan


Versi: Diana Sastra

Kelangan kelingan,
Kelangan kang disayang..
Kelingan yen bengi,
Keimpi sang kekasih..

Wis lawas jamane,
Langka kabar kabare..
Apa sih wis bosen,
Apa wis ora demen..
Kelangan kelingan..

reff:
Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Tapi saiki wis lali,
Janjine ora berarti..
Idih sampean sulaya,
Sumpahe mung pura-pura..

Pancen wis biasa,
Modal wong lanang sumpah..
Manis rayuane,
Mung luruh mangsa bae..
Kelangan kelingan..

reff:
Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Tapi saiki wis lali,
Janjine ora berarti..
Idih sampean sulaya,
Sumpahe mung pura-pura..

Kelangan kelingan,
Kelangan kang disayang..
Kelingan yen bengi,
Keimpi sang kekasih..

Wis lawas jamane,
Langka kabar kabare..
Apa sih wis bosen,
Apa wis ora demen..
Kelangan kelingan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: nqwnlpci]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Kelangan Kelingan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:00.06]Kelangan Kelingan
[00:00.06]by: Diana Sastra
[00:25.06]
[00:27.06]>>>
[00:28.06]>>
[00:29.06]>
[00:30.06]Kelangan kelingan,
[00:32.61]Kelangan kang disayang..
[00:36.52]Kelingan yen bengi,
[00:39.13]Keimpi sang kekasih..
[00:43.48]
[00:50.86]Wis lawas jamane,
[00:53.66]Langka kabar kabare..
[00:57.63]Apa sih wis bosen,
[01:00.25]Apa wis ora demen..
[01:04.53]Kelangan kelingan..
[01:08.63]
[01:33.69]>>>
[01:34.69]>>
[01:35.69]>
[01:36.69]Apa sih wis klalen,
[01:39.31]Janjine sampean bengen..
[01:42.98]Jare emong pisahan,
[01:45.64]Sumpah urip mati barengan..
[01:49.62]
[02:05.46]Apa sih wis klalen,
[02:08.50]Janjine sampean bengen..
[02:11.98]Jare emong pisahan,
[02:14.96]Sumpah urip mati barengan..
[02:18.81]Tapi saiki wis lali,
[02:21.55]Janjine ora berarti..
[02:25.15]Idih sampean sulaya,
[02:27.94]Sumpahe mung pura-pura..
[02:32.28]
[02:35.64]Pancen wis biasa,
[02:38.99]Modal wong lanang sumpah..
[02:43.53]Manis rayuane,
[02:45.76]Mung luruh mangsa bae..
[02:49.67]Kelangan kelingan..
[02:54.46]
[03:19.84]>>>
[03:20.84]>>
[03:21.84]>
[03:22.84]Apa sih wis klalen,
[03:25.77]Janjine sampean bengen..
[03:29.43]Jare emong pisahan,
[03:32.04]Sumpah urip mati barengan..
[03:35.89]
[03:52.22]Apa sih wis klalen,
[03:54.89]Janjine sampean bengen..
[03:58.37]Jare emong pisahan,
[04:01.35]Sumpah urip mati barengan..
[04:05.20]Tapi saiki wis lali,
[04:07.94]Janjine ora berarti..
[04:11.35]Idih sampean sulaya,
[04:14.39]Sumpahe mung pura-pura..
[04:18.92]
[04:21.72]Kelangan kelingan,
[04:24.58]Kelangan kang disayang..
[04:29.43]Kelingan yen bengi,
[04:32.09]Keimpi sang kekasih..
[04:35.94]
[04:44.32]Wis lawas jamane,
[04:46.93]Langka kabar kabare..
[04:50.78]Apa sih wis bosen,
[04:53.39]Apa wis ora demen..
[04:57.12]Kelangan kelingan..
[05:02.09]
————–
Preview: