Nendi Omahmu


Versi: Fernando Soerowintono

Sore-sore aku mlaku dewek’an,
Weruh cah ayu oh bungah atiku..
Arep takon sopo to jenengmu,
Aku deg-degan mengko nggereng koyo macan..

Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
Wah aku bungah ati joget salsa..
Sopo to kowe kok neng kene dewe,
Aku malah njagong neng jejere..

Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
Mlaku-mlaku neng wartegan..
Gandengan tangan,
Karo guyonan..

Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..

reff:
Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
Wah aku bungah ati joget salsa..
Sopo to kowe kok neng kene dewe,
Aku malah njagong neng jejere..

Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
Mlaku-mlaku neng wartegan..
Gandengan tangan,
Karo guyonan..

Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..

Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
Mlaku-mlaku neng wartegan..
Gandengan tangan,
Karo guyonan..

Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..
———————-
[ver: lyrics]
[id: uncusbci]
[ar: Fernando Soerowintono]
[ti: Nendi Omahmu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:14]
[00:00.05]Nendi Omahmu
[00:00.05]by: Fernando Soerowintono
[00:14.05]
[00:16.05]>>>
[00:17.05]>>
[00:18.05]>
[00:19.05]Sore-sore aku mlaku dewek’an,
[00:22.59]Weruh cah ayu oh bungah atiku..
[00:26.40]Arep takon sopo to jenengmu,
[00:29.99]Aku deg-degan mengko nggereng koyo macan..
[00:35.08]Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
[00:39.54]Wah aku bungah ati joget salsa..
[00:43.54]Sopo to kowe kok neng kene dewe,
[00:47.52]Aku malah njagong neng jejere..
[00:51.40]Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
[00:56.35]Mlaku-mlaku neng wartegan..
[01:00.80]Gandengan tangan,
[01:02.41]Karo guyonan..
[01:07.37]Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
[01:11.92]Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
[01:15.65]Mengko bapakmu,
[01:18.05]Arep nggebuki aku..
[01:22.39]
[01:36.11]>>>
[01:37.11]>>
[01:38.11]>
[01:39.11]Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
[01:42.81]Wah aku bungah ati joget salsa..
[01:47.20]Sopo to kowe kok neng kene dewe,
[01:50.49]Aku malah njagong neng jejere..
[01:55.21]Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
[01:59.37]Mlaku-mlaku neng wartegan..
[02:03.35]Gandengan tangan,
[02:06.21]Karo guyonan..
[02:10.68]Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
[02:14.90]Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
[02:18.63]Mengko bapakmu,
[02:21.17]Arep nggebuki aku..
[02:25.46]Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
[02:30.20]Mlaku-mlaku neng wartegan..
[02:34.07]Gandengan tangan,
[02:36.79]Karo guyonan..
[02:41.70]Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
[02:45.73]Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
[02:49.46]Mengko bapakmu,
[02:52.44]Arep nggebuki aku..
[02:56.42]Mengko bapakmu,
[03:00.39]Arep nggebuki aku..
[03:04.55]
—————-
Preview:

Advertisements

Kadung Wis Kadung


Versi: Herman Kromosono

Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..

reff:
Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh-kabeh podho sembodho..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hhsvskci]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Kadung Wis Kadung]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:34]
[00:00.02]Kadung Wis Kadung
[00:00.02]by: Herman Kromosono
[00:12.02]
[00:14.02]>>>
[00:15.02]>>
[00:16.02]>
[00:17.02]Bareng wis kadhung tekan kene,
[00:24.27]Mesakne badan disengkak’ake..
[00:30.59]Kepekso kekapusan wergo negarane,
[00:39.35]Soponyono uripe ono begjane..
[00:44.98]
[00:52.65]Kadhung wis kadhung tekan kene,
[00:59.41]Runtang runtung kabeh podo rukun..
[01:06.85]Keparingan songko moho esun,
[01:15.04]Lembah manah sabar lan rukun..
[01:21.21]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[01:27.99]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[01:36.21]Romo lan biyung uwis ora ono,
[01:43.87]Anak putu kabeh podho sembodho..
[01:50.83]
[02:05.04]>>>
[02:06.04]>>
[02:07.04]>
[02:08.04]Bareng wis kadhung tekan kene,
[02:14.69]Mesakne badan disengkak’ake..
[02:22.09]Kepekso kekapusan wergo negarane,
[02:29.98]Soponyono uripe ono begjane..
[02:36.19]
[02:43.36]Kadhung wis kadhung tekan kene,
[02:50.00]Runtang runtung kabeh podo rukun..
[02:57.34]Keparingan songko moho esun,
[03:05.35]Lembah manah sabar lan rukun..
[03:12.43]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[03:19.32]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[03:26.59]Romo lan biyung uwis ora ono,
[03:34.66]Anak putu kabeh podho sembodho..
[03:41.25]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[03:48.97]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[03:56.23]Romo lan biyung uwis ora ono,
[04:04.24]Anak putu kabeh podho sembodho..
[04:10.89]Romo lan biyung uwis ora ono,
[04:19.09]Anak putu kabeh-kabeh podho sembodho..
[04:25.48]
—————
Preview:

Kangen Sliramu (georgy notoredjo)


Versi: Georgy Nojoredjo

Rumangsaku seliramu,
Wis lali bareng aku..
Pirang taun ora weruh,
Ora kepethuk..

Saiki wis kadhung rusak,
Nalendro ing awakku..
Pengen bali neng nggonku,
Suwe ngenteni kowe..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..

reff:
Rumangsaku seliramu,
Wis lali bareng aku..
Pirang taun ora weruh,
Ora kepethuk..

Saiki wis kadhung rusak,
Nalendro ing awakku..
Pengen bali neng nggonku,
Suwe ngenteni kowe..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ukcksici]
[ar: Georgy Notoredjo]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:30]
[00:00.11]Kangen Sliramu
[00:00.11]by: Georgy Nojoredjo
[00:12.11]
[00:14.11]>>>
[00:15.11]>>
[00:16.11]>
[00:17.11]Rumangsaku seliramu,
[00:21.11]Wis lali bareng aku..
[00:24.61]Pirang taun ora weruh,
[00:28.96]Ora kepethuk..
[00:34.86]
[00:38.53]Saiki wis kadhung rusak,
[00:42.12]Nalendro ing awakku..
[00:46.04]Pengen bali neng nggonku,
[00:50.56]Suwe ngenteni kowe..
[00:56.47]
[01:00.46]Nangndi maneh jero dodoku,
[01:03.56]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[01:07.30]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[01:14.12]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[01:21.08]
[01:55.03]>>>
[01:56.03]>>
[01:57.03]>
[01:58.03]Rumangsaku seliramu,
[02:01.23]Wis lali bareng aku..
[02:04.57]Pirang taun ora weruh,
[02:09.35]Ora kepethuk..
[02:15.06]
[02:19.29]Saiki wis kadhung rusak,
[02:22.58]Nalendro ing awakku..
[02:25.99]Pengen bali neng nggonku,
[02:30.90]Suwe ngenteni kowe..
[02:36.55]
[02:40.56]Nangndi maneh jero dodoku,
[02:43.59]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[02:47.56]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[02:54.33]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[03:01.35]
[03:02.22]Nangndi maneh jero dodoku,
[03:05.26]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[03:08.80]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[03:15.88]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[03:23.02]
————-
Preview:

Kangen Sliramu (eduard sarjoen)


Versi: Eduard Sarjoen

Uuuu..

Wis suwe ora ngabari,
Wis suwe ra krungu swaramu..
Opo kowe wis lali
marang aku iki,
Kepiye to carane cah ayu..

Angger wengi kowe sing tak impi-impi,
Namung kowe dewe sing tak karepi..
Yo kepiye maneh awak wis kadhung tresno kowe,
Aduh gusti uripku kok koyo ngene..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
Cah ayu.. reneo..uuyee..

reff:
Angger wengi kowe sing tak impi-impi,
Namung kowe dewe sing tak karepi..
Yo kepiye maneh awak wis kadhung tresno kowe,
Aduh gusti uripku kok koyo ngene..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
Cah ayu..mreneo..
——————
[ver: lyrics]
[id: vbqnskci]
[ar: Eduard Sarjoen]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:45]
[00:00.02]Kangen Sliramu – Eduard Sarjoen
[00:06.02]
[00:08.02]Uuuu..
[00:13.26]
[00:16.07]Wis suwe ora ngabari,
[00:22.71]Wis suwe ra krungu swaramu..
[00:29.16]Opo kowe wis lali
[00:32.58]marang aku iki,
[00:36.24]Kepiye to carane cah ayu..
[00:42.51]
[00:48.05]Angger wengi
[00:50.00]kowe sing tak impi-impi,
[00:54.34]Namung kowe dewe sing tak karepi..
[01:01.01]Yo kepiye maneh
[01:03.93]awak wis kadhung tresno kowe,
[01:08.46]Aduh gusti
[01:10.12]uripku kok koyo ngene..
[01:14.96]Aku kangen marang sliramu,
[01:18.93]Namung kowe dewe sing tak tresnani..
[01:24.02]Ora ono liyo mung kowe cah ayu..
[01:31.53]Aku kangen marang sliramu,
[01:34.83]Namung kowe dewe sing tak kangeni..
[01:39.92]Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
[01:44.41]Cah ayu.. reneo..uuyee..
[01:54.16]
[02:03.52]>>>
[02:04.52]>>
[02:05.52]>
[02:06.52]Angger wengi
[02:08.85]kowe sing tak impi-impi,
[02:12.48]Namung kowe dewe sing tak karepi..
[02:19.13]Yo kepiye maneh
[02:22.29]awak wis kadhung tresno kowe,
[02:26.32]Aduh gusti
[02:28.26]uripku kok koyo ngene..
[02:33.35]Aku kangen marang sliramu,
[02:37.13]Namung kowe dewe sing tak tresnani..
[02:42.00]Ora ono liyo mung kowe cah ayu..
[02:50.18]Aku kangen marang sliramu,
[02:53.05]Namung kowe dewe sing tak kangeni..
[02:58.45]Ngko? ndang mreneo nyedhak aku cah ayu..
[03:06.28]Aku kangen marang sliramu,
[03:09.20]Namung kowe dewe sing tak tresnani..
[03:14.30]Ora ono liyo mung kowe cah ayu..
[03:21.75]Aku kangen marang sliramu,
[03:25.22]Namung kowe dewe sing tak kangeni..
[03:30.45]Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
[03:34.23]Cah ayu..mreneo..
[03:41.02]
————–
Preview:

Tresno Tekane Mati


Versi: NDX AKA

Aku ra lilo pisah marang sliramu,
Mergo omongan dadi salah paham..
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki,
Supoyo tansah kelingan sliramu..
Wedok’an liyane ra bakal iso ngganteni,
Jenengmu tak ukir sak jroning ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..

reff:
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki,
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali..
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu,
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene mung ketemu..
Wis setaun aku mesti ngenteni tekamu,
Sliramu gegowo njero ipenku..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: owicsvci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Tresno Tekane Mati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.04]Tresno Tekane Mati
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:27.04]
[00:29.04]>>>
[00:30.04]>>
[00:31.04]>
[00:32.04]Aku ra lilo
[00:35.20]pisah marang sliramu,
[00:38.27]Mergo omongan
[00:40.95]dadi salah paham..
[00:44.68]Janjimu tak patenke
[00:48.71]ing njero rogo iki,
[00:52.26]Supoyo tansah
[00:54.80]kelingan sliramu..
[00:58.79]Wedok’an liyane
[01:02.75]ra bakal iso ngganteni,
[01:06.30]Jenengmu tak ukir
[01:09.45]sak jroning ati..
[01:12.51]
[01:16.73]Pengenku siji
[01:19.46]nyanding sliramu tekan ku mati,
[01:23.81]Dongaku ra bakal mandheg
[01:27.09]sak durung sliramu bali..
[01:30.64]Tok duakke ora popo
[01:34.72]tresnaku tekaning mati,
[01:37.91]Sing penting rasaku sak teruse
[01:42.35]ono neng njero ati neng atimu..
[01:47.78]
[02:14.04]>>>
[02:15.04]>>
[02:16.04]>
[02:17.04]Sadarmu tak enteni
[02:21.94]nganti tekan saiki,
[02:24.30]Yen pancen kowe kroso
[02:28.09]gek ndang bali..
[02:30.70]Aku ra doyan mangan
[02:35.30]yen kepikir sliramu,
[02:38.53]Aku ra pengen ngopo-ngopo
[02:42.87]pengene mung ketemu..
[02:45.67]Wis setaun
[02:47.97]aku mesti ngenteni tekamu,
[02:52.38]Sliramu gegowo
[02:56.35]njero ipenku..
[02:59.27]
[03:02.75]Pengenku siji
[03:06.16]nyanding sliramu tekan ku mati,
[03:10.51]Dongaku ra bakal mandheg
[03:13.50]sak durung sliramu bali..
[03:17.47]Tok duakke ora popo
[03:20.69]tresnaku tekaning mati,
[03:24.99]Sing penting rasaku sak teruse
[03:28.89]ono neng njero ati..
[03:32.00]Pengenku siji
[03:34.80]nyanding sliramu tekan ku mati,
[03:38.90]Dongaku ra bakal mandheg
[03:42.31]sak durung sliramu bali..
[03:45.98]Tok duakke ora popo
[03:49.52]tresnaku tekaning mati,
[03:53.12]Sing penting rasaku sak teruse
[03:57.40]ono neng njero ati neng atimu..
[04:03.80]
—————
Preview:

Denpasar Moon (jawa)


by: Lia Emelia

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

reff:
Yen pancen neng atimu,
Wis ono wong liyane awakku..
Timbang mung loro batinku,
Tak lungo, lungo soko awakmu..
Senajan loro, tak lakonane
Penting ayem rasane..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

reff:
Yen pancen neng atimu,
Wis ono wong liyane awakku..
Timbang mung loro batinku,
Tak lungo, lungo soko awakmu..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
———————
[ver: lyrics]
[id: iiulzucu]
[ar: Lia Emelia]
[ti: Denpasar Moon vs Jawa]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:32]
[00:00.03]Denpasar Moon_vs_jawa
[00:00.03]by: Lia Emelia
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[00:20.13]Sliramu sansoyo mangkelake..
[00:26.85]Becik dewe timbang koyo ngene,
[00:33.62]Bendino loro ati anane..
[00:39.40]
[00:53.36]>>>
[00:54.36]>>
[00:55.36]>
[00:56.36]Yen pancen neng atimu,
[01:02.71]Wis ono wong liyane awakku..
[01:08.92]Timbang mung loro batinku,
[01:15.82]Tak lungo, lungo soko awakmu..
[01:22.22]Senajan loro, tak lakonane
[01:30.29]Penting ayem rasane..
[01:36.93]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[01:43.95]Sliramu sansoyo mangkelake..
[01:50.47]Becik dewe timbang koyo ngene,
[01:57.50]Bendino loro ati anane..
[02:03.39]
[02:18.01]>>>
[02:19.01]>>
[02:20.01]>
[02:21.01]Yen pancen neng atimu,
[02:25.91]Wis ono wong liyane awakku..
[02:32.99]Timbang mung loro batinku,
[02:39.63]Tak lungo, lungo soko awakmu..
[02:45.60]
[02:47.46]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[02:53.73]Sliramu sansoyo mangkelake..
[03:00.38]Becik dewe timbang koyo ngene,
[03:07.27]Bendino loro ati anane..
[03:14.10]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[03:21.80]Sliramu sansoyo mangkelake..
[03:28.08]
————-
Preview:

Kowe Isih Neng Kene

didi-kempot_56
Versi: Didi Kempot

Sakwise kowe lungo ninggalake aku,
Sepi rasane jroning uripku..
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu,
Rasane koyo isih neng sandhingku..

Urip seneng lan susahku mung karo kowe,
Nangis ngguyu bungah karo kowe..
Ning kepiye maneh uwis pestine,
Kudu pisah wis bedo panggone..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali tansah ndedonga,
Mung kanggo kowe..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..

reff:
Sakwise kowe lungo ninggalake aku,
Awan lan wengi sepi uripku..
Gedhene tresnaku mung kanggo sliramu,
Rasane koyo isih neng sandhingku..

Urip seneng lan susahku mung karo kowe,
Nangis ngguyu bungah karo kowe..
Nanging piye maneh uwis pestine,
Kudu pisah wis bedo panggone..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali tansah ndedonga,
Mung kanggo kowe..

K’we isih neng kene,
Kowe isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..
Aku ra lali marang janjiku,
K’we isih neng kene..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zoqkpocu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kowe Isih Neng Kene]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:55]
[00:00.04]Kowe Isih Neng Kene
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Sakwise kowe lungo
[00:39.34]ninggalake aku,
[00:43.01]Sepi rasane jroning uripku..
[00:49.79]Gedhene tresnaku
[00:55.01]mung kanggo sliramu,
[00:58.42]Rasane koyo isih
[01:01.42]neng sandhingku..
[01:06.04]
[01:09.47]Urip seneng lan susah
[01:14.00]ku mung karo kowe,
[01:17.45]Nangis ngguyu bungah
[01:21.64]karo kowe..
[01:24.71]Ning kepiye maneh
[01:29.58]uwis pestine,
[01:33.21]Kudu pisah
[01:35.53]wis bedo panggone..
[01:40.10]
[01:45.04]K’we isih neng kene,
[01:48.93]Kowe isih neng kene..
[01:55.85]
[01:58.64]Aku ra lali tansah ndedonga,
[02:06.37]Mung kanggo kowe..
[02:11.65]
[02:15.47]K’we isih neng kene,
[02:19.82]Kowe isih neng kene..
[02:26.19]
[02:29.74]Aku ra lali marang janjiku,
[02:37.29]K’we isih neng kene..
[02:41.83]
[03:18.07]>>>
[03:19.07]>>
[03:20.07]>
[03:21.07]Sakwise kowe lungo
[03:25.79]ninggalake aku,
[03:29.09]Awan lan wengi
[03:32.24]sepi uripku..
[03:35.56]Gedhene tresnaku
[03:41.00]mung kanggo sliramu,
[03:44.56]Rasane koyo isih
[03:47.93]neng sandhingku..
[03:51.92]
[03:55.98]Urip seneng lan susah
[03:59.72]ku mung karo kowe,
[04:04.07]Nangis ngguyu bungah
[04:07.21]karo kowe..
[04:11.24]Nanging piye maneh
[04:16.25]uwis pestine,
[04:19.27]Kudu pisah
[04:21.39]wis bedo panggone..
[04:25.88]
[04:31.62]K’we isih neng kene,
[04:35.05]Kowe isih neng kene..
[04:41.73]
[04:45.16]Aku ra lali tansah ndedonga,
[04:52.34]Mung kanggo kowe..
[04:57.45]
[05:01.51]K’we isih neng kene,
[05:05.50]Kowe isih neng kene..
[05:12.43]
[05:15.92]Aku ra lali marang janjiku,
[05:23.10]K’we isih neng kene..
[05:28.65]
[05:30.90]Aku ra lali marang janjiku,
[05:38.67]K’we isih neng kene..
[05:44.67]
————-
Preview: