Kowe Lan Kenangan


Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..
———————
[ver: lyrics]
[id: sulhhkci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Kowe Lan Kenangan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.02]Kowe Lan Kenangan
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Ra biso lali,
[00:19.10]Mung tansah kelingan..
[00:23.58]Karo kowe sing tak tresno,
[00:27.49]Ninggalke kenangan..
[00:32.09]Kabeh dadi impenku,
[00:35.33]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[00:39.49]Nyambung katresnan iki,
[00:43.34]Mungkin k’we wis ra sudi..
[00:48.00]
[00:50.35]Terusno lakumu,
[00:53.21]Dongaku kanggo awakmu..
[00:56.87]Mugo kowe enggal,
[00:59.16]Nemokke dalanmu..
[01:06.30]
[01:09.06]Ngopo mbiyen kowe teko,
[01:12.66]Yen akhire arep lungo..
[01:16.76]Ngarepke balasan tresno,
[01:20.50]Nanging mung mbok sio-sio..
[01:24.48]Pancen lantip pikiranmu,
[01:28.40]Pancen luwes omonganmu..
[01:32.38]Nanging opo kabeh kuwi,
[01:36.16]Mung tok nggo nglarani aku..
[01:41.07]
[02:03.01]>>>
[02:04.01]>>
[02:05.01]>
[02:06.01]Terusno lakumu,
[02:08.81]Dongaku kanggo awakmu,
[02:12.37]Mugo kowe enggal,
[02:15.35]Nemokke dalanmu..
[02:18.70]
[02:23.91]Mungkin wis dadi,
[02:27.59]Takdire gusti..
[02:32.36]Biso nyawang kowe nanging,
[02:36.09]Tanpo biso nduweni..
[02:41.43]Kabeh dadi impenku,
[02:44.29]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[02:48.14]Nyambung katresnan iki,
[02:51.93]Mungkin k’we wis ra sudi..
[02:57.02]
[02:59.45]Terusno lakumu,
[03:01.93]Dongaku kanggo awakmu..
[03:05.35]Mugo kowe enggal,
[03:08.27]Nemokke dalanmu..
[03:13.79]
[03:17.03]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:20.56]Yen akhire arep lungo..
[03:24.91]Ngarepke balasan tresno,
[03:28.82]Nanging mung mbok sio-sio..
[03:32.92]Pancen lantip pikiranmu,
[03:36.71]Pancen luwes omonganmu..
[03:40.74]Nanging opo kabeh kuwi,
[03:44.59]Mung tok nggo nglarani aku..
[03:48.94]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:52.55]Yen akhire arep lungo..
[03:56.65]Ngarepke balasan tresno,
[04:00.37]Nanging mung mbok sio-sio..
[04:04.47]Pancen lantip pikiranmu,
[04:08.32]Pancen luwes omonganmu..
[04:12.36]Nanging opo kabeh kuwi,
[04:16.34]Mung tok nggo nglarani aku..
[04:21.05]
————–
Preview:

Advertisements

Golek Bojo


Versi: Mas Herman ft. Dewi Asty

Lk:
Lombok ijo sayur asem,
Iwak tempe sambel trasi..
Pengen bojo,
Nanging isih wedi..

Pr:
Klambi abang numpak kreto,
Semarang tekane yogja..
Yen sembranan,
Luwih becik ojo..

Lk:
Yen tenanan dhik,
Terus kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepmu opo..

Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr:
Janur mas pucuk’e klopo,
Kudu matur mas ibu lan romo..

reff:
Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku terus piye..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: Ayo’ to..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: He emm..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zzuwhuci]
[ar: Mas Herman ft. Dewi Asty]
[ti: Golek Bojo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.04]Golek Bojo
[00:00.04]by: Mas Herman ft. Dewi Asty
[00:15.04]
[00:17.04]>>>
[00:18.04]>>
[00:19.04]>
[00:20.04]Lk: Lombok ijo sayur asem,
[00:23.54]Lk: Iwak tempe sambel trasi..
[00:28.33]Lk: Pengen bojo,
[00:30.25]Lk: Nanging isih wedi..
[00:33.24]
[00:35.05]Pr: Klambi abang numpak kreto,
[00:38.58]Pr: Semarang tekane yogja..
[00:43.36]Pr: Yen sembranan,
[00:45.35]Pr: Luwih becik ojo..
[00:48.82]Lk: Yen tenanan dhik,
[00:50.87]Lk: Terus kudu ngopo..
[00:53.61]Pr: Ora ngerti mas,
[00:55.53]Pr: Karepmu opo..
[00:58.70]
[01:02.30]Lk: Didodel mlakune mogel,
[01:05.90]Lk: Lagi ngetren jare model..
[01:11.25]Lk: Koyo gelem,
[01:13.24]Lk: Koyo angel-angel..
[01:16.65]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[01:21.24]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[01:26.22]Pr: Sopo gelem,
[01:28.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[01:31.62]Lk: Yen wis gelem dhik,
[01:33.66]Lk: Aku kudu ngopo..
[01:36.46]Pr: Ora ngerti mas,
[01:38.39]Pr: Karepe opo..
[01:41.74]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[01:47.33]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[01:52.61]Pr: Simbah ngobong menyan
[01:55.16]Pr: mbakone nggo susuran,
[01:58.14]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[02:03.03]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[02:07.39]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[02:12.24]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[02:17.02]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[02:22.54]
[02:32.02]>>>
[02:33.02]>>
[02:34.02]>
[02:35.02]Lk: Didodel mlakune mogel,
[02:39.08]Lk: Lagi ngetren jare model..
[02:44.07]Lk: Koyo gelem,
[02:45.99]Lk: Koyo angel-angel..
[02:50.53]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[02:54.56]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[02:58.97]Pr: Sopo gelem,
[03:01.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[03:04.75]Lk: Yen wis gelem dhik,
[03:06.54]Lk: Aku terus piye..
[03:10.35]Pr: Ora ngerti mas,
[03:12.34]Pr: Karepe opo..
[03:15.64]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[03:21.16]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[03:26.62]Pr: Simbah ngobong menyan
[03:29.29]Pr: mbakone nggo susuran,
[03:31.90]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[03:36.37]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[03:41.23]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[03:46.31]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[03:50.97]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[03:56.68]Lk: Ayo’ to..
[03:57.29]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:01.39]Lk: He emm..
[04:02.16]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:07.13]
————–
Preview:

Poro Pini Sepuh


Versi: Herman Kromosono

Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

reff:
Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..
Mestine kabudayane podo dijogo..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Poro Pini Sepuh]
[al: Pop Jawa ]
[by: yanilipatro]
[length: 04:18]
[id: abnkvnci]
[00:00.04]Poro Pini Sepuh
[00:00.04]by: Herman Kromosono
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[00:23.52]Mestine ijik ono siji loro..
[00:29.36]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[00:36.87]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[00:44.04]
[00:47.05]Saikine nyoto akeh prayate,
[00:55.37]Mbangun negarane negoro suriname..
[01:02.09]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[01:07.92]Podo mbudidoyo negarane..
[01:16.59]
[01:16.77]Gotong royong podo diterusake,
[01:22.52]Tulung titulung podo dibangunake..
[01:29.72]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[01:37.87]Mestine kabudayane podo disonggo..
[01:44.89]
[01:58.01]>>>
[01:59.01]>>
[02:00.01]>
[02:01.01]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[02:08.49]Mestine ijik ono siji loro..
[02:15.29]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[02:21.78]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[02:29.43]
[02:32.08]Saikine nyoto akeh prayate,
[02:39.81]Mbangun negarane negoro suriname..
[02:47.23]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[02:53.22]Podo mbudidoyo negarane..
[03:00.52]
[03:02.08]Gotong royong podo diterusake,
[03:07.70]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:15.62]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:22.80]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:29.35]
[03:31.85]Gotong royong podo diterusake,
[03:37.76]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:45.06]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:52.30]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:59.23]Mestine kabudayane podo dijogo..
[04:07.32]
————-
Preview:

Bojo Ngeyel


Versi: Mas Herman

Tak kandani ora nggugu malah ngeyel,
Karepmu piye trus kepriye..
Diaturi ra mirengke mbokne,
Ora nggugu,nggugu karepmu dewe..

Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..

reff:
Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: isscauci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Bojo Ngeyel]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:00.50]Bojo Ngeyel
[00:00.50]by: Mas Herman
[00:17.50]
[00:19.50]>>>
[00:20.50]>>
[00:21.50]>
[00:22.50]Tak kandani
[00:24.84]ora nggugu malah ngeyel,
[00:28.85]Karepmu piye trus kepriye..
[00:35.93]Diaturi ra mirengke mbokne,
[00:42.67]Ora nggugu,
[00:44.09]nggugu karepmu dewe..
[00:47.95]
[00:50.54]Wis mbuh karepmu
[00:52.69]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[00:57.01]Enak ra’ enak masa’anmu..
[01:02.40]
[01:04.04]Nanging najan ngunu
[01:07.65]kowe bojoku,
[01:10.49]Sing paling ayu
[01:12.23]kowe bojoku..
[01:15.72]
[01:25.02]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[01:31.42]Kangkung bayem pare gambas
[01:35.15]kok mbok masak bareng
[01:38.45]O alah nduk opo kekarepmu
[01:45.40]Yen kowe nesu opo salahku..
[01:51.76]
[01:53.08]Jeng bojoku sing paling ayu
[01:58.88]Ojo mrengut coba kondho aku..
[02:05.58]Opo-opo opo salahku,
[02:12.70]Yen kowe nesu bingung atiku..
[02:18.61]
[02:35.04]>>>
[02:36.04]>>
[02:37.04]>
[02:38.04]Wis mbuh karepmu
[02:40.84]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[02:44.33]Enak ra’ enak masa’anmu..
[02:49.79]
[02:52.40]Nanging najan ngunu
[02:55.08]kowe bojoku,
[02:57.80]Sing paling ayu
[02:59.49]kowe bojoku..
[03:03.71]
[03:12.58]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[03:18.86]Kangkung bayem pare gambas
[03:22.86]kok mbok masak bareng
[03:26.77]O alah nduk opo kekarepmu
[03:32.98]Yen kowe nesu opo salahku..
[03:39.07]
[03:40.87]Jeng bojoku sing paling ayu
[03:46.15]Ojo mrengut coba kondho aku..
[03:53.29]Opo-opo opo salahku,
[03:59.93]Yen kowe nesu bingung atiku..
[04:06.52]
————–
Preview:

Kangen Sliramu (kentje)


Versi: Brain Kenton (Kentje)

Sepi ing wengi iki ora ono sing ngancani,
Ora ono liyo sing tak karepi..
Yo namung kowe dewe yo sing tak karepi,
Rino klawan wengi kowe sing tak impi..

Atiku ra kuat rasane uripku kok koyo ngene,
Mikir kowe ra ono neng sandingku..
Yo piye maneh kowe dewe sing tak karepi,
Ra ono liyo sing neng ati iki..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..

reff:
Atiku ra kuat rasane uripku kok koyo ngene,
Mikir kowe ra ono neng sandingku..
Yo piye maneh kowe dewe sing tak karepi,
Ra ono liyo sing neng ati iki..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..

Aku kangen kangen marang sliramu,
Aku kangen pengen ketemu marang sliramu..
Tekan seprene aku sik tresno tresno marang kowe,
Nggo katresnanku aku kangen kowe..
Nggo katresnanku aku kangen kowe..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vkwochci]
[ar: Brain Kenton (Kentje)]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 03:49]
[00:00.02]Kangen Sliramu
[00:00.02]by: Brain Kenton (Kentje)
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Sepi ing wengi iki
[00:24.29]ora ono sing ngancani,
[00:27.70]Ora ono liyo
[00:29.25]sing tak karepi..
[00:34.25]Yo namung kowe dewe
[00:37.49]yo sing tak karepi,
[00:40.57]Rino klawan wengi
[00:44.04]kowe sing tak impi..
[00:49.02]
[00:52.02]Atiku ra kuat rasane
[00:54.92]uripku kok koyo ngene,
[00:58.39]Mikir kowe
[00:59.96]ra ono neng sandingku..
[01:04.87]Yo piye maneh
[01:08.20]kowe dewe sing tak karepi,
[01:12.46]Ra ono liyo
[01:14.23]sing neng ati iki..
[01:18.40]
[01:22.07]Aku kangen
[01:23.81]kangen marang sliramu,
[01:27.81]Aku kangen
[01:31.66]pengen ketemu marang sliramu..
[01:35.94]Tekan seprene aku sik tresno
[01:40.35]tresno marang kowe,
[01:43.79]Nggo katresnanku
[01:45.57]aku kangen kowe..
[01:48.69]
[02:00.03]>>>
[02:01.03]>>
[02:02.03]>
[02:03.03]Atiku ra kuat rasane
[02:06.63]uripku kok koyo ngene,
[02:10.21]Mikir kowe
[02:11.95]ra ono neng sandingku..
[02:17.04]Yo piye maneh
[02:20.20]kowe dewe sing tak karepi,
[02:24.37]Ra ono liyo
[02:26.29]sing neng ati iki..
[02:29.40]
[02:34.05]Aku kangen
[02:36.40]kangen marang sliramu,
[02:41.17]Aku kangen
[02:43.22]pengen ketemu marang sliramu..
[02:48.32]Tekan seprene aku sik tresno
[02:51.67]tresno marang kowe,
[02:55.40]Nggo katresnanku
[02:57.29]aku kangen kowe..
[03:00.90]Aku kangen
[03:04.30]kangen marang sliramu,
[03:07.29]Aku kangen
[03:10.08]pengen ketemu marang sliramu..
[03:15.74]Tekan seprene aku sik tresno
[03:18.84]tresno marang kowe,
[03:22.68]Nggo katresnanku
[03:24.53]aku kangen kowe..
[03:29.13]Nggo katresnanku
[03:31.98]aku kangen kowe..
[03:36.89]
————-
Preview:

Matur Nuwun


Versi: Herman Kromosono

Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

reff:
Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh ganjare..
———————
[ver: lyrics]
[id: knawcvci]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Matur Nuwun]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:36]
[00:00.04]Matur Nuwun
[00:00.04]by: Herman Kromosono
[00:24.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Sak kabehe podho elingo,
[00:35.99]Nyuwun sewu sak podho-podho..
[00:43.02]Sembah nyuwun sing tak atur,
[00:50.92]Gadhah niat sing wis kepungkur..
[00:59.12]
[01:00.14]Mugo-mugo biso ketompo,
[01:05.53]Puji sukur pujiku selameto..
[01:13.66]Pandongan kito kulo matur nuwun,
[01:20.78]Kesalahanku sing wis kelakon..
[01:28.13]
[01:30.36]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[01:37.73]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[01:45.36]Urip rukun lan sak podho-podho,
[01:52.11]Tak suwun waras lan akeh rejekine..
[01:59.14]
[02:27.08]>>>
[02:28.08]>>
[02:29.08]>
[02:30.08]Sak kabehe podho elingo,
[02:36.66]Nyuwun sewu sak podho-podho..
[02:43.86]Sembah nyuwun sing tak atur,
[02:51.38]Gadhah niat sing wis kepungkur..
[02:58.33]
[02:59.26]Mugo-mugo biso ketompo,
[03:05.79]Puji sukur pujiku selameto..
[03:13.79]Pandongan kito kulo matur nuwun,
[03:21.00]Kesalahanku sing wis kelakon..
[03:28.26]
[03:30.51]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[03:37.77]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[03:45.59]Urip rukun lan sak podho-podho,
[03:52.23]Tak suwun waras lan akeh rejekine..
[03:59.59]
[04:01.52]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[04:08.15]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[04:15.73]Urip rukun lan sak podho-podho,
[04:22.69]Tak suwun waras lan akeh ganjare..
[04:30.82]
—————-
Preview:

Lagu Tresno


Versi: Mas Herman

Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

reff:
Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..
———————
[ver: lyrics]
[id: ppiispci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Lagu Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:00.08]Lagu Tresno
[00:00.08]by: Mas Herman
[00:15.08]
[00:17.88]>>>
[00:18.88]>>
[00:19.88]>
[00:20.88]Lagu tresno iki kanggo seliramu,
[00:28.37]Kanggo tondho tresno selawase..
[00:36.32]Simpenono ing ati lan batinmu,
[00:44.08]Tampanono lagu iki kanggo kowe..
[00:51.72]
[00:53.06]Najan aku adoh karo seliramu,
[01:00.67]Katresnanmu tak simpen neng atiku..
[01:08.80]Saben jangka tambah katresnanku,
[01:16.44]Saben wektu nelongso atiku..
[01:23.65]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[01:31.72]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[01:39.35]Tresno suci aku tresno seliramu,
[01:47.06]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[01:54.82]
[02:08.04]>>>
[02:09.04]>>
[02:10.04]>
[02:11.04]Lagu tresno iki kanggo seliramu,
[02:19.55]Kanggo tondho tresno selawase..
[02:27.62]Simpenono ing ati lan batinmu,
[02:35.39]Tampanono lagu iki kanggo kowe..
[02:43.03]
[02:44.27]Najan aku adoh karo seliramu,
[02:52.09]Katresnanmu tak simpen neng atiku..
[03:00.24]Saben jangka tambah katresnanku,
[03:07.93]Saben wektu nelongso atiku..
[03:15.76]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[03:23.09]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[03:30.85]Tresno suci aku tresno seliramu,
[03:38.18]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[03:46.75]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[03:53.76]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[04:01.47]Tresno suci aku tresno seliramu,
[04:08.73]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[04:16.93]
—————
Preview: