Cukup Aku Wae


Versi: Intan Rahma

Opo aku kudu lilo,
Senajan abot ing njero dodo..
Aku eruh kowe mlaku ro wong liyo,
Atiku keronto-ronto..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

reff:
Kabeh ati nduwe roso,
Pegel kesikso yen digawe loro..
Nyawang sing ditresno nglanggati wong liyo,
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

Opo iki cen dalane,
Aku ro kowe pancen du jodone..
Mungkin wis takdir ing gusti wis ndalakke,
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..

Ra tak tangisi yen pancen kowe pengen ngene,
Cukup aku wae sing ngrasakke..
Ojo mbalek’i nglarani ati sing tresno kowe,
Lekakon urip ono balesane..
——————–
[ver: lyrics]
[id: piolzhci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Cukup Aku Wae]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.02]Cukup Aku Wae
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:24.02]
[00:26.02]>>>
[00:27.02]>>
[00:28.02]>
[00:29.02]Opo aku kudu lilo,
[00:34.80]Senajan abot ing njero dodo..
[00:41.87]Aku eruh kowe
[00:45.72]mlaku ro wong liyo,
[00:49.58]Atiku keronto-ronto..
[00:55.92]
[00:57.07]Opo iki cen dalane,
[01:03.74]Aku ro kowe pancen du jodone..
[01:11.31]Mungkin wis takdir ing
[01:15.46]gusti wis ndalakke,
[01:18.14]Nyiapke ganti
[01:19.81]sing nyoto tresnane..
[01:24.66]
[01:26.90]Ra tak tangisi
[01:29.77]yen pancen kowe pengen ngene,
[01:34.92]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[01:42.19]Ojo mbalek’i nglarani
[01:46.35]ati sing tresno kowe,
[01:49.14]Lekakon urip ono balesane..
[01:56.04]
[02:23.63]>>>
[02:24.63]>>
[02:25.63]>
[02:26.63]Kabeh ati nduwe roso,
[02:32.63]Pegel kesikso yen digawe loro..
[02:39.85]Nyawang sing ditresno
[02:43.28]nglanggati wong liyo,
[02:46.87]Bubrah kahanan ati trimo lungo..
[02:53.77]
[02:55.38]Opo iki cen dalane,
[03:00.84]Aku ro kowe pancen du jodone..
[03:08.61]Mungkin wis takdir ing
[03:12.40]gusti wis ndalakke,
[03:15.26]Nyiapke ganti
[03:16.94]sing nyoto tresnane..
[03:21.96]
[03:24.71]Ra tak tangisi
[03:27.95]yen pancen kowe pengen ngene,
[03:32.05]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[03:39.06]Ojo mbalek’i nglarani
[03:43.10]ati sing tresno kowe,
[03:46.08]Lekakon urip ono balesane..
[03:53.29]Ra tak tangisi
[03:55.59]yen pancen kowe pengen ngene,
[04:00.24]Cukup aku wae sing ngrasakke..
[04:07.32]Ojo mbalek’i nglarani
[04:11.95]ati sing tresno kowe,
[04:15.05]Lekakon urip ono balesane..
[04:21.89]
—————-
Preview:

Advertisements

Ojo Pisan Kondo


Versi: Didi Kempot

RASANE WENGI TANPO LINTANG,
SLIRAMU RA NO JEJERKU..
YEN KEMBANG TANPO SIRAMAN BANYU,
ALUM GARING YO KOYO AWAKKU..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

GEMATENONO AKU SELAWASE,
SETIAKU TAK BUKTE’AKE..
SIH TRESNO ANTORO AKU KOWE,
ORA ONO GODHA TEKAN TEMBE..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vcinlbci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ojo Pisan Kondo]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:00.03]Ojo Pisan Kondo
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Rasane wengi tanpo lintang,
[00:25.77]Sliramu ra no jejerku..
[00:33.69]Yen kembang tanpo siraman banyu,
[00:41.99]Alum garing yo koyo awakku..
[00:49.61]
[01:20.01]>>>
[01:21.01]>>
[01:22.01]>
[01:23.01]Jo pisan pisan kondo,
[01:26.20]Gething ro aku..
[01:31.06]Jo pisan pisan kondo,
[01:33.93]Arep ninggalke aku..
[01:38.92]
[01:40.00]Gematenono aku selawase,
[01:47.47]Setiaku tak bukte’ake..
[01:55.40]Sih tresno antoro aku kowe,
[02:03.51]Ora ono godha tekan tembe..
[02:11.75]
[02:42.02]>>>
[02:43.02]>>
[02:44.02]>
[02:45.02]Jo pisan pisan kondo,
[02:46.70]Gething ro aku..
[02:52.56]Jo pisan pisan kondo,
[02:55.68]Arep ninggalke aku..
[03:01.30]Jo pisan pisan kondo,
[03:03.73]Gething ro aku..
[03:08.91]Jo pisan pisan kondo,
[03:12.09]Arep ninggalke aku..
[03:17.27]Jo pisan pisan kondo,
[03:20.02]Gething ro aku..
[03:25.32]Jo pisan pisan kondo,
[03:28.32]Arep ninggalke aku..
[03:33.81]Jo pisan pisan kondo,
[03:36.31]Gething ro aku..
[03:41.55]Jo pisan pisan kondo,
[03:44.79]Arep ninggalke aku..
[03:48.79]
—————
Preview:

Wis Tumekaning Janji


Versi: Ratna Listy

Wis tumekaning janji,
Jare kowe arep sido bali..
Ning nganti pitung sasi,
Tekamu sing tak anti-anti..

Wiwit pamitan lungo,
Sakjane aku ora lilo..
Ndek biyen aku uwis kroso,
Bakale kowe cidro,
Ninggal aku kowe tego..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
———————
[ver: lyrics]
[id: iunsknci]
[ar: Ranta Listy]
[ti: Wis Tumekaning Janji]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:00.02]Wis Tumekaning Janji
[00:00.02]by: Ratna Listy
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Wis tumekaning janji,
[00:36.32]Jare kowe arep sido bali..
[00:40.96]Ning nganti pitung sasi,
[00:43.94]Tekamu sing tak anti-anti..
[00:49.10]Wiwit pamitan lungo,
[00:52.08]Sakjane aku ora lilo..
[00:57.29]Ndek biyen aku uwis kroso,
[01:00.65]Bakale kowe cidro,
[01:03.50]Ninggal aku kowe tego..
[01:09.22]
[01:10.27]Wis tumekaning janji,
[01:13.32]Jare biyen arep dadi siji..
[01:17.80]Ning kok nganti saiki,
[01:21.02]Sliramu ora bali-bali..
[01:26.18]Wiwit jaman semono,
[01:29.09]Atiku ora tau tego..
[01:34.25]Anggere kowe pamit lungo,
[01:37.66]Perih neng njeron dodo,
[01:40.59]Ning ra iso opo-opo..
[01:45.74]
[01:51.99]>>>
[01:52.99]>>
[01:53.99]>
[01:54.99]Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
[02:02.57]Aku wis matur aku iki sopo..
[02:10.40]Yen pancen loro wis ojo sido,
[02:17.97]Tresnaku aku keloro-loro..
[02:25.49]
[02:55.40]>>>
[02:56.40]>>
[02:57.40]>
[02:58.40]Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
[03:05.24]Aku wis matur aku iki sopo..
[03:13.25]Yen pancen loro wis ojo sido,
[03:20.71]Tresnaku aku keloro-loro..
[03:27.90]
[03:29.58]Wis tumekaning janji,
[03:32.25]Jare biyen arep dadi siji..
[03:36.72]Ning kok nganti saiki,
[03:40.02]Sliramu ora bali-bali..
[03:45.11]Wiwit jaman semono,
[03:48.09]Atiku ora tau tego..
[03:53.24]Anggere kowe pamit lungo,
[03:56.79]Perih neng njeron dodo,
[03:59.58]Ning ra iso opo-opo..
[04:05.05]Perih neng njeron dodo,
[04:07.35]Ning ra iso opo-opo..
[04:16.97]
—————
Preview:

Kowe Lan Kenangan


Versi: Intan Rahma

Ra biso lali,
Mung tansah kelingan..
Karo kowe sing tak tresno,
Ninggalke kenangan..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

reff:
Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Mungkin wis dadi,
Takdire gusti..
Biso nyawang kowe nanging,
Tanpo biso nduweni..

Kabeh dadi impenku,
Koyo mbiyen bareng mlaku..
Nyambung katresnan iki,
Mungkin k’we wis ra sudi..

Terusno lakumu,
Dongaku kanggo awakmu..
Mugo kowe enggal,
Nemokke dalanmu..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..

Ngopo mbiyen kowe teko,
Yen akhire arep lungo..
Ngarepke balasan tresno,
Nanging mung mbok sio-sio..

Pancen lantip pikiranmu,
Pancen luwes omonganmu..
Nanging opo kabeh kuwi,
Mung tok nggo nglarani aku..
———————
[ver: lyrics]
[id: sulhhkci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Kowe Lan Kenangan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.02]Kowe Lan Kenangan
[00:00.02]by: Intan Rahma
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Ra biso lali,
[00:19.10]Mung tansah kelingan..
[00:23.58]Karo kowe sing tak tresno,
[00:27.49]Ninggalke kenangan..
[00:32.09]Kabeh dadi impenku,
[00:35.33]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[00:39.49]Nyambung katresnan iki,
[00:43.34]Mungkin k’we wis ra sudi..
[00:48.00]
[00:50.35]Terusno lakumu,
[00:53.21]Dongaku kanggo awakmu..
[00:56.87]Mugo kowe enggal,
[00:59.16]Nemokke dalanmu..
[01:06.30]
[01:09.06]Ngopo mbiyen kowe teko,
[01:12.66]Yen akhire arep lungo..
[01:16.76]Ngarepke balasan tresno,
[01:20.50]Nanging mung mbok sio-sio..
[01:24.48]Pancen lantip pikiranmu,
[01:28.40]Pancen luwes omonganmu..
[01:32.38]Nanging opo kabeh kuwi,
[01:36.16]Mung tok nggo nglarani aku..
[01:41.07]
[02:03.01]>>>
[02:04.01]>>
[02:05.01]>
[02:06.01]Terusno lakumu,
[02:08.81]Dongaku kanggo awakmu,
[02:12.37]Mugo kowe enggal,
[02:15.35]Nemokke dalanmu..
[02:18.70]
[02:23.91]Mungkin wis dadi,
[02:27.59]Takdire gusti..
[02:32.36]Biso nyawang kowe nanging,
[02:36.09]Tanpo biso nduweni..
[02:41.43]Kabeh dadi impenku,
[02:44.29]Koyo mbiyen bareng mlaku..
[02:48.14]Nyambung katresnan iki,
[02:51.93]Mungkin k’we wis ra sudi..
[02:57.02]
[02:59.45]Terusno lakumu,
[03:01.93]Dongaku kanggo awakmu..
[03:05.35]Mugo kowe enggal,
[03:08.27]Nemokke dalanmu..
[03:13.79]
[03:17.03]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:20.56]Yen akhire arep lungo..
[03:24.91]Ngarepke balasan tresno,
[03:28.82]Nanging mung mbok sio-sio..
[03:32.92]Pancen lantip pikiranmu,
[03:36.71]Pancen luwes omonganmu..
[03:40.74]Nanging opo kabeh kuwi,
[03:44.59]Mung tok nggo nglarani aku..
[03:48.94]Ngopo mbiyen kowe teko,
[03:52.55]Yen akhire arep lungo..
[03:56.65]Ngarepke balasan tresno,
[04:00.37]Nanging mung mbok sio-sio..
[04:04.47]Pancen lantip pikiranmu,
[04:08.32]Pancen luwes omonganmu..
[04:12.36]Nanging opo kabeh kuwi,
[04:16.34]Mung tok nggo nglarani aku..
[04:21.05]
————–
Preview:

Golek Bojo


Versi: Mas Herman ft. Dewi Asty

Lk:
Lombok ijo sayur asem,
Iwak tempe sambel trasi..
Pengen bojo,
Nanging isih wedi..

Pr:
Klambi abang numpak kreto,
Semarang tekane yogja..
Yen sembranan,
Luwih becik ojo..

Lk:
Yen tenanan dhik,
Terus kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepmu opo..

Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr:
Janur mas pucuk’e klopo,
Kudu matur mas ibu lan romo..

reff:
Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku terus piye..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: Ayo’ to..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: He emm..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zzuwhuci]
[ar: Mas Herman ft. Dewi Asty]
[ti: Golek Bojo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.04]Golek Bojo
[00:00.04]by: Mas Herman ft. Dewi Asty
[00:15.04]
[00:17.04]>>>
[00:18.04]>>
[00:19.04]>
[00:20.04]Lk: Lombok ijo sayur asem,
[00:23.54]Lk: Iwak tempe sambel trasi..
[00:28.33]Lk: Pengen bojo,
[00:30.25]Lk: Nanging isih wedi..
[00:33.24]
[00:35.05]Pr: Klambi abang numpak kreto,
[00:38.58]Pr: Semarang tekane yogja..
[00:43.36]Pr: Yen sembranan,
[00:45.35]Pr: Luwih becik ojo..
[00:48.82]Lk: Yen tenanan dhik,
[00:50.87]Lk: Terus kudu ngopo..
[00:53.61]Pr: Ora ngerti mas,
[00:55.53]Pr: Karepmu opo..
[00:58.70]
[01:02.30]Lk: Didodel mlakune mogel,
[01:05.90]Lk: Lagi ngetren jare model..
[01:11.25]Lk: Koyo gelem,
[01:13.24]Lk: Koyo angel-angel..
[01:16.65]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[01:21.24]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[01:26.22]Pr: Sopo gelem,
[01:28.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[01:31.62]Lk: Yen wis gelem dhik,
[01:33.66]Lk: Aku kudu ngopo..
[01:36.46]Pr: Ora ngerti mas,
[01:38.39]Pr: Karepe opo..
[01:41.74]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[01:47.33]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[01:52.61]Pr: Simbah ngobong menyan
[01:55.16]Pr: mbakone nggo susuran,
[01:58.14]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[02:03.03]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[02:07.39]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[02:12.24]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[02:17.02]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[02:22.54]
[02:32.02]>>>
[02:33.02]>>
[02:34.02]>
[02:35.02]Lk: Didodel mlakune mogel,
[02:39.08]Lk: Lagi ngetren jare model..
[02:44.07]Lk: Koyo gelem,
[02:45.99]Lk: Koyo angel-angel..
[02:50.53]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[02:54.56]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[02:58.97]Pr: Sopo gelem,
[03:01.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[03:04.75]Lk: Yen wis gelem dhik,
[03:06.54]Lk: Aku terus piye..
[03:10.35]Pr: Ora ngerti mas,
[03:12.34]Pr: Karepe opo..
[03:15.64]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[03:21.16]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[03:26.62]Pr: Simbah ngobong menyan
[03:29.29]Pr: mbakone nggo susuran,
[03:31.90]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[03:36.37]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[03:41.23]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[03:46.31]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[03:50.97]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[03:56.68]Lk: Ayo’ to..
[03:57.29]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:01.39]Lk: He emm..
[04:02.16]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:07.13]
————–
Preview:

Poro Pini Sepuh


Versi: Herman Kromosono

Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

reff:
Poro pini sepuh songko tanah njowo,
Mestine ijik ono siji loro..
Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..

Saikine nyoto akeh prayate,
Mbangun negarane negoro suriname..
Neng plosok-plosok akeh wargane,
Podo mbudidoyo negarane..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..

Gotong royong podo diterusake,
Tulung titulung podo dibangunake..
Poro pini sepuh kelakon wis longko,
Mestine kabudayane podo disonggo..
Mestine kabudayane podo dijogo..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Poro Pini Sepuh]
[al: Pop Jawa ]
[by: yanilipatro]
[length: 04:18]
[id: abnkvnci]
[00:00.04]Poro Pini Sepuh
[00:00.04]by: Herman Kromosono
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[00:23.52]Mestine ijik ono siji loro..
[00:29.36]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[00:36.87]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[00:44.04]
[00:47.05]Saikine nyoto akeh prayate,
[00:55.37]Mbangun negarane negoro suriname..
[01:02.09]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[01:07.92]Podo mbudidoyo negarane..
[01:16.59]
[01:16.77]Gotong royong podo diterusake,
[01:22.52]Tulung titulung podo dibangunake..
[01:29.72]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[01:37.87]Mestine kabudayane podo disonggo..
[01:44.89]
[01:58.01]>>>
[01:59.01]>>
[02:00.01]>
[02:01.01]Poro pini sepuh songko tanah njowo,
[02:08.49]Mestine ijik ono siji loro..
[02:15.29]Adoh-adoh podo nyabrang menyang sranan,
[02:21.78]Sak kabehe nggolek sandang lan pangan..
[02:29.43]
[02:32.08]Saikine nyoto akeh prayate,
[02:39.81]Mbangun negarane negoro suriname..
[02:47.23]Neng plosok-plosok akeh wargane,
[02:53.22]Podo mbudidoyo negarane..
[03:00.52]
[03:02.08]Gotong royong podo diterusake,
[03:07.70]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:15.62]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:22.80]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:29.35]
[03:31.85]Gotong royong podo diterusake,
[03:37.76]Tulung titulung podo dibangunake..
[03:45.06]Poro pini sepuh kelakon wis longko,
[03:52.30]Mestine kabudayane podo disonggo..
[03:59.23]Mestine kabudayane podo dijogo..
[04:07.32]
————-
Preview:

Bojo Ngeyel


Versi: Mas Herman

Tak kandani ora nggugu malah ngeyel,
Karepmu piye trus kepriye..
Diaturi ra mirengke mbokne,
Ora nggugu,nggugu karepmu dewe..

Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..

reff:
Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: isscauci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Bojo Ngeyel]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:00.50]Bojo Ngeyel
[00:00.50]by: Mas Herman
[00:17.50]
[00:19.50]>>>
[00:20.50]>>
[00:21.50]>
[00:22.50]Tak kandani
[00:24.84]ora nggugu malah ngeyel,
[00:28.85]Karepmu piye trus kepriye..
[00:35.93]Diaturi ra mirengke mbokne,
[00:42.67]Ora nggugu,
[00:44.09]nggugu karepmu dewe..
[00:47.95]
[00:50.54]Wis mbuh karepmu
[00:52.69]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[00:57.01]Enak ra’ enak masa’anmu..
[01:02.40]
[01:04.04]Nanging najan ngunu
[01:07.65]kowe bojoku,
[01:10.49]Sing paling ayu
[01:12.23]kowe bojoku..
[01:15.72]
[01:25.02]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[01:31.42]Kangkung bayem pare gambas
[01:35.15]kok mbok masak bareng
[01:38.45]O alah nduk opo kekarepmu
[01:45.40]Yen kowe nesu opo salahku..
[01:51.76]
[01:53.08]Jeng bojoku sing paling ayu
[01:58.88]Ojo mrengut coba kondho aku..
[02:05.58]Opo-opo opo salahku,
[02:12.70]Yen kowe nesu bingung atiku..
[02:18.61]
[02:35.04]>>>
[02:36.04]>>
[02:37.04]>
[02:38.04]Wis mbuh karepmu
[02:40.84]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[02:44.33]Enak ra’ enak masa’anmu..
[02:49.79]
[02:52.40]Nanging najan ngunu
[02:55.08]kowe bojoku,
[02:57.80]Sing paling ayu
[02:59.49]kowe bojoku..
[03:03.71]
[03:12.58]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[03:18.86]Kangkung bayem pare gambas
[03:22.86]kok mbok masak bareng
[03:26.77]O alah nduk opo kekarepmu
[03:32.98]Yen kowe nesu opo salahku..
[03:39.07]
[03:40.87]Jeng bojoku sing paling ayu
[03:46.15]Ojo mrengut coba kondho aku..
[03:53.29]Opo-opo opo salahku,
[03:59.93]Yen kowe nesu bingung atiku..
[04:06.52]
————–
Preview: