Sangu Turu


Versi: RapX

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

yang aku inginkan menghirup semua
udara yang engkau hirupkan
dan melangkahmu
tepat berada dimana langkahmu

Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

reff:
Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: apnshsci]
[ar: RapX]
[ti: Sangu Turu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.03]Sangu Turu – RapX
[00:05.03]
[00:07.03]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[00:13.42]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[00:21.34]Mung tak angen esem lan guyumu,
[00:26.83]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[00:34.45]
[00:35.82]yang aku inginkan menghirup semua
[00:39.44]udara yang engkau hirupkan
[00:43.18]dan melangkahmu
[00:45.99]tepat berada dimana langkahmu
[00:48.99]
[00:50.23]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[00:57.79]Agar kau mengerti..
[01:02.53]Dan kuingin kau tahu,
[01:06.83]Perasaanku yang merindukanmu..
[01:14.95]
[01:16.63]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[01:20.37]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[01:23.68]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[01:26.93]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[01:30.42]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[01:33.42]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[01:37.47]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[01:40.84]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[01:44.84]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[01:47.83]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[01:51.51]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[01:54.76]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[01:57.94]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[02:02.81]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[02:09.61]Mung tak angen esem lan guyumu,
[02:16.62]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[02:23.49]
[02:35.48]>>>
[02:36.48]>>
[02:37.48]>
[02:38.48]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[02:47.61]Agar kau mengerti..
[02:53.42]Dan kuingin kau tahu,
[02:58.22]Perasaanku yang merindukanmu..
[03:05.15]
[03:06.58]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[03:09.89]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[03:13.39]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[03:16.82]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[03:20.62]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[03:23.74]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[03:27.11]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[03:30.42]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[03:34.54]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[03:37.41]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[03:41.22]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[03:44.46]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[03:47.33]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[03:52.57]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[03:59.87]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:06.24]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:13.98]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[04:19.97]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[04:28.20]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:33.82]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:41.50]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:47.80]
—————
Preview:

Advertisements

Picek Ati


Versi: Vita Alvia

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
———————
[ver: lyrics]
[id: lkcuvlci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Picek Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.06]PICEK ATI
[00:00.06]by: Vita Alvia
[00:36.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[00:49.44]BERTOWALI RASANE MADU..
[00:56.80]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[01:04.09]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[01:16.02]WELAS SUCI..
[01:21.20]
[01:31.02]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[01:39.20]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[01:47.56]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[01:55.17]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:02.29]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[02:10.90]
[02:17.07]>>>
[02:18.07]>>
[02:19.07]>
[02:20.07]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[02:29.07]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[02:37.01]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[02:45.24]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:51.79]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[03:01.65]
[03:10.03]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[03:18.13]BERTOWALI RASANE MADU..
[03:26.05]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[03:33.23]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[03:44.96]WELAS SUCI..
[03:50.70]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:08.49]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[04:16.51]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[04:24.69]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[04:31.05]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[04:40.72]
[04:49.11]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:57.39]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[05:05.87]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[05:13.98]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[05:20.66]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[05:31.24]
————–
Preview:

Tobat Kimcil


Versi: RapX

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

reff:
Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..
———————
[ver: lyrics]
[id: ssozaoci]
[ar: RapX]
[ti: Tobat Kimcil]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:02.05]Tobat judi sudah tradisi,
[00:07.05]Tobat oplosan itu kiasan,
[00:10.61]Tobat kimcil iku baru,
[00:12.98]Jempol tenan..
[00:16.66]
[00:18.80]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[00:22.30]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[00:25.85]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[00:29.47]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[00:33.09]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[00:36.27]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[00:39.64]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[00:43.14]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[00:47.13]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[00:54.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[01:01.11]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[01:08.29]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[01:14.84]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[01:17.83]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[01:21.51]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[01:24.70]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[01:28.44]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[01:31.94]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[01:35.31]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[01:38.86]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[01:42.48]Tobat judi sudah tradisi,
[01:46.10]Tobat oplosan itu kiasan,
[01:49.53]Tobat kimcil iku baru,
[01:52.15]Jempol tenan..
[01:56.52]Mendem judi wis dikateki,
[01:59.89]Mendem oplosan jare wis bosan,
[02:03.57]Tapi mendem kimcil,
[02:06.19]Yang nggak bisa nahan..
[02:10.25]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[02:29.45]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[02:32.67]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[02:36.36]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[02:39.79]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[02:42.97]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[02:46.65]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[02:50.02]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[02:54.20]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[03:01.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[03:07.99]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[03:15.48]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[03:21.72]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[03:24.65]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[03:28.33]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[03:31.58]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[03:35.39]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[03:38.88]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[03:42.37]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[03:45.74]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[03:49.55]Tobat judi sudah tradisi,
[03:53.28]Tobat oplosan itu kiasan,
[03:56.60]Tobat kimcil iku baru,
[03:59.79]Jempol tenan..
[04:03.03]Mendem judi wis dikateki,
[04:06.96]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:10.31]Tapi mendem kimcil,
[04:12.81]Yang nggak bisa nahan..
[04:17.09]Tobat judi sudah tradisi,
[04:20.73]Tobat oplosan itu kiasan,
[04:24.04]Tobat kimcil iku baru,
[04:27.28]Jempol tenan..
[04:31.34]Mendem judi wis dikateki,
[04:34.65]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:38.27]Tapi mendem kimcil,
[04:40.64]Yang nggak bisa nahan..
[04:44.88]
————–
Preview:

Konco Tekan Mati


Versi: NDX AKA ft. PJR

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
Awakmu mikirno wedok’an..
Sing mbok ceritakke tok gedhe’-gedhe’ke,
Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..

Hey bro malah koyo karo sopo wae,
Aku ra bakal piye-piye..
Pancen mung isane mung iso ngrungokke,
Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Pancen konco tekan mati larang regane,
Ra iso dirupiahke..
Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
Walaupun tibo tangi susah seneng selalu menemani..

Mending mikir utang daripada wedok’an,
Mending karo konco daripada mung edan..
Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..
———————-
[ver: lyrics]
[id: cqbacvci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Konco Tekan Mati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.06]Konco Tekan Mati – NDX AKA ft. PJR
[00:08.06]
[00:10.66]>>>
[00:11.66]>>
[00:12.66]>
[00:13.66]Ra sah nangis mergo tresno,
[00:17.23]Neng sandingmu ono konco..
[00:20.27]Ra sah dipeksake,
[00:22.88]Sak tekane wae..
[00:26.98]Opo maneh perasaan
[00:30.21]ora kudu nggayuh lintang,
[00:33.88]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[00:40.46]Kekancan kudu wani dadi siji,
[00:47.42]Paseduluran nganti tekane mati..
[00:53.38]Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
[00:58.21]Awakmu mikirno wedok’an..
[01:01.37]Sing mbok ceritakke
[01:02.80]tok gedhe’-gedhe’ke,
[01:05.04]Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..
[01:08.76]Hey bro malah koyo karo sopo wae,
[01:12.00]Aku ra bakal piye-piye..
[01:14.78]Pancen mung isane
[01:16.26]mung iso ngrungokke,
[01:17.96]Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..
[01:22.43]Siji loro telu rungokno omonganku,
[01:25.40]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[01:28.76]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[01:32.11]Sepuluh sewelas rolas
[01:34.56]ndak malah mung tambah kandas..
[01:37.40]Ra sah nangis mergo tresno,
[01:39.51]Neng sandingmu ono konco..
[01:42.92]Ra sah dipeksake,
[01:45.97]Sak tekane wae..
[01:49.88]Opo maneh perasaan
[01:53.18]ora kudu nggayuh lintang,
[01:56.74]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[02:03.23]Kekancan kudu wani dadi siji,
[02:09.94]Paseduluran nganti tekane mati..
[02:17.03]Pancen konco tekan mati larang regane,
[02:21.06]Ra iso dirupiahke..
[02:24.23]Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
[02:27.09]Walaupun tibo tangi
[02:28.84]susah seneng selalu menemani..
[02:31.18]Mending mikir utang daripada wedok’an,
[02:34.53]Mending karo konco daripada mung edan..
[02:38.08]Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
[02:41.79]Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..
[02:45.22]Siji loro telu rungokno omonganku,
[02:48.19]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[02:51.86]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[02:55.34]Sepuluh sewelas rolas
[02:57.10]ndak malah mung tambah kandas..
[03:00.25]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:02.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:05.71]Ra sah dipeksake,
[03:08.49]Sak tekane wae..
[03:12.78]Opo maneh perasaan
[03:16.00]ora kudu nggayuh lintang,
[03:19.54]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:26.18]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:29.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:32.71]Ra sah dipeksake,
[03:35.50]Sak tekane wae..
[03:39.60]Opo maneh perasaan
[03:42.76]ora kudu nggayuh lintang,
[03:46.48]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:53.32]Kekancan kudu wani dadi siji,
[04:00.03]Paseduluran nganti tekane mati..
[04:05.93]
—————
Preview:

Tak Akoni Aku Sing Salah


Versi: NDX AKA ft. PJR

Kangen yen kelingan awakmu,
Loro ati mergo aku..
Mergo atiku suloyo,
ninggal lungo tanpo kondho,
Golek tresno sing liyo..

Asmoroku wis bubrah,
Gawe uripmu susah..
Neng endi sliramu,
Aku pengen ketemu..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

Sampun adoh ono neng moto,
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
Mugo sampean urip bareng aku..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ohusspci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Tak Akoni Aku Sing Salah]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.02]Tak Akoni Aku Sing Salah
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Kangen yen kelingan awakmu,
[00:24.12]Loro ati mergo aku..
[00:29.52]Mergo atiku suloyo,
[00:35.48]ninggal lungo tanpo kondho,
[00:40.70]Golek tresno sing liyo..
[00:48.09]
[00:50.04]Asmoroku wis bubrah,
[00:55.49]Gawe uripmu susah..
[01:02.57]Neng endi sliramu,
[01:09.71]Aku pengen ketemu..
[01:15.54]
[01:17.78]Kabeh iki salahku,
[01:21.20]Gawe remuk atimu..
[01:24.49]Aku sing ngucap janji,
[01:27.78]Aku sing mblenjani..
[01:31.38]Pancen aku ra biso,
[01:35.05]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[01:42.75]
[01:45.18]Aku pengen ketemu,
[01:49.03]Ngucap pangapuraku..
[01:56.10]Kanggo kowe,
[01:59.90]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[02:06.59]
[02:08.03]Sampun adoh ono neng moto,
[02:12.13]Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
[02:15.09]Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
[02:19.31]Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..
[02:22.97]Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
[02:25.71]Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
[02:29.18]Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
[02:32.41]Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..
[02:37.32]
[02:39.99]Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
[02:44.52]Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
[02:47.81]Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
[02:51.47]Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..
[02:54.90]Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
[02:57.87]Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
[03:01.60]Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
[03:04.95]Mugo sampean urip bareng aku..
[03:08.25]
[03:10.73]Kabeh iki salahku,
[03:14.15]Gawe remuk atimu..
[03:17.69]Aku sing ngucap janji,
[03:21.11]Aku sing mblenjani..
[03:24.46]Pancen aku ra biso,
[03:28.00]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[03:36.32]
[03:38.12]Aku pengen ketemu,
[03:41.60]Ngucap pangapuraku..
[03:49.36]Kanggo kowe,
[03:52.91]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[03:59.73]
—————
Preview:

Aku Kudu Piye (ndx aka)


Versi: NDX AKA

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..

pemujaning ati datang kepadaku,
janganlah kau ragu terima cintaku,
rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
sampai engkau tersadar
bahwa kau juga cinta padaku..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..

jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:45]
[id: qnwqwvcu]
[00:00.04]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:05.93]Sing tak sayang neng atiku..
[00:15.43]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:19.41]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:23.07]Gedhe roso sayangku iki..
[00:27.98]
[00:33.65]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:38.37]Sing tak sayang neng atiku..
[00:47.56]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:52.28]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:55.83]Gedhe roso sayangku iki..
[01:01.23]
[01:02.46]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[01:06.17]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[01:10.33]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[01:15.98]
[01:17.16]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[01:21.38]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[01:25.48]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[01:31.44]
[01:33.00]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[01:37.79]Sing tak sayang neng atiku..
[01:46.30]Sak tenane aku wis cinta mati,
[01:51.08]Nanging kowe ra tau ngerti,
[01:54.80]Gedhe roso sayangku iki..
[02:00.03]
[02:02.14]aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
[02:05.67]kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
[02:09.27]malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
[02:13.12]sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..
[02:17.16]pemujaning ati datang kepadaku,
[02:20.02]janganlah kau ragu terima cintaku,
[02:23.68]rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
[02:26.98]sampai engkau tersadar
[02:28.99]bahwa kau juga cinta padaku..
[02:31.56]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[02:34.54]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[02:38.71]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[02:44.23]
[02:45.47]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[02:49.57]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[02:53.30]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[02:59.95]
[03:00.75]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[03:06.10]Sing tak sayang neng atiku..
[03:15.07]Sak tenane aku wis cinta mati,
[03:19.42]Nanging kowe ra tau ngerti,
[03:23.21]Gedhe roso sayangku iki..
[03:27.74]
[03:30.10]roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
[03:33.95]nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
[03:37.55]tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
[03:41.10]aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..
[03:44.60]jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
[03:48.24]tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
[03:52.34]cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
[03:56.26]semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..
[03:59.42]
[03:59.76]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[04:03.58]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[04:06.81]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[04:11.28]
[04:13.51]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[04:18.11]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[04:21.53]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[04:28.18]
[04:29.29]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[04:34.51]Sing tak sayang neng atiku..
[04:43.18]Sak tenane aku wis cinta mati,
[04:47.65]Nanging kowe ra tau ngerti,
[04:51.51]Gedhe roso sayangku iki..
[04:57.35]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[05:02.31]Sing tak sayang neng atiku..
[05:12.81]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:16.91]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:20.82]Gedhe roso sayangku iki..
[05:27.03]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:31.88]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:35.61]Gedhe roso sayangku iki..
[05:41.00]
—————
Preview:

Salah Kekancan


Versi: NDX AKA Familia ft.PJR

“biyen pas seneng
“kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
“saiki aku susah duwe masalah
“kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)

“aku ki ora pilih-pilih konco kok!
“mungkin iki mung mergo salah kekancan,
“yo wis lah nek ngono,
“tak trimak-trimakke wae..

12345 pancen aku ra trimo,
678 sakjane aku nesu..
Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
Nek udu karo konco naliko atimu loro..
Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

saiki kurang opo aku dadi koncomu,
wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..

Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
——————–
[ver: lyrics]
[id: oalhzucu]
[ar: NDX AKA Familia ft.PJR]
[ti: Salah Kekancan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:04.48]”biyen pas seneng
[00:07.45]”kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
[00:09.70]”saiki aku susah duwe masalah
[00:13.50]”kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)
[00:16.25]”aku ki ora pilih-pilih konco kok!
[00:18.96]”mungkin iki mung mergo salah kekancan,
[00:22.21]”yo wis lah nek ngono,
[00:24.12]”tak trimak-trimakke wae..
[00:26.24]
[00:28.02]Salah Kekancan – NDX AKA Familia
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]12345 pancen aku ra trimo,
[00:55.29]678 sakjane aku nesu..
[00:57.93]Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
[01:00.67]Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..
[01:03.92]Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
[01:06.75]Nek udu karo konco naliko atimu loro..
[01:09.87]Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
[01:12.68]Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..
[01:16.17]Aku ora ngiro ngene dadine,
[01:21.78]Kekancane kok bubrah akhire..
[01:27.65]Opo ngene ki caramu,
[01:33.27]Opo iki balesanmu..
[01:39.75]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[01:43.12]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[01:46.31]Po yo ra nduwe rai,
[01:48.12]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[01:52.61]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[01:55.11]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[01:58.16]Nek butuh kowe moro,
[02:00.10]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[02:04.65]saiki kurang opo aku dadi koncomu,
[02:06.59]wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
[02:09.64]dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
[02:12.51]wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..
[02:15.95]Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
[02:18.88]Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
[02:22.25]Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
[02:25.00]Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..
[02:28.05]Aku ora ngiro ngene dadine,
[02:33.36]Kekancane kok bubrah akhire..
[02:39.47]Opo ngene ki caramu,
[02:45.09]Opo iki balesanmu..
[02:51.70]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[02:54.64]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[02:57.57]Po yo ra nduwe rai,
[02:59.69]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:04.00]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:06.68]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:09.49]Nek butuh kowe moro,
[03:11.80]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:16.66]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[03:18.53]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[03:21.34]Po yo ra nduwe rai,
[03:23.78]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:28.33]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:30.89]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:33.70]Nek butuh kowe moro,
[03:36.19]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:40.87]
—————
Preview: