Piye Kabare

Nella-Kharisma_10
Versi: Nella Kharisma

Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

reff:
Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..

Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..
Piye kabare..

reff:
Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

reff:
Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..
.
Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..
Piye kabare..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nzbubsch]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Piye Kabare]
[al: Pop Jawa Reggea]
[by: yanilipatro]
[length: 05:10]
[00:00.02]Piye Kabare
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Piye kabare sliramu,
[00:48.19]Opo bahagia karo
[00:51.46]bojo anyarmu..
[00:52.60]Piye kabare sliramu,
[00:56.11]Ora ijik penak jamane
[00:58.62]karo aku..
[01:00.53]Aku ora ngiro,
[01:03.24]Sliramu mbiyen tego..
[01:07.24]Aku ora nyongko,
[01:10.71]Sliramu medot tresno..
[01:15.77]Piye kabare sliramu,
[01:19.35]Opo bahagia karo
[01:21.54]bojo anyarmu..
[01:23.41]Piye kabare sliramu,
[01:26.38]Ora ijik penak jamane
[01:28.88]karo aku..
[01:30.49]Aku ora ngiro,
[01:33.40]Sliramu mbiyen tego..
[01:37.36]Aku ora nyongko,
[01:40.54]Sliramu medot tresno..
[01:45.00]
[01:57.02]>>>
[01:58.02]>>
[01:59.02]>
[02:00.02]Kau buat ku melayang,
[02:02.35]Terbang tanpa tujuan..
[02:04.06]Bak layang-layang
[02:05.09]Tanpa benang..
[02:07.50]Kau buat ku terhempas,
[02:09.00]Tergilas alam bebas,
[02:11.19]Bak tersesat di samudra luas..
[02:15.91]Kau buat ku melayang,
[02:17.49]Terbang tanpa tujuan..
[02:19.70]Bak layang-layang
[02:21.19]Tanpa benang..
[02:23.68]Kau buat ku terhempas,
[02:25.17]Tergilas alam bebas,
[02:26.98]Bak tersesat di samudra luas..
[02:31.52]Piye kabare..
[02:35.83]
[03:14.05]>>>
[03:15.05]>>
[03:16.05]>
[03:17.05]Piye kabare sliramu,
[03:20.05]Opo bahagia karo
[03:22.17]bojo anyarmu..
[03:24.23]Piye kabare sliramu,
[03:27.09]Ora ijik penak jamane
[03:29.21]karo aku..
[03:31.32]Aku ora ngiro,
[03:33.87]Sliramu mbiyen tego..
[03:37.79]Aku ora nyongko,
[03:41.27]Sliramu medot tresno..
[03:46.13]Piye kabare sliramu,
[03:50.33]Opo bahagia karo
[03:52.38]bojo anyarmu..
[03:54.37]Piye kabare sliramu,
[03:57.29]Ora ijik penak jamane
[03:59.79]karo aku..
[04:01.41]Aku ora ngiro,
[04:04.33]Sliramu mbiyen tego..
[04:08.13]Aku ora nyongko,
[04:11.49]Sliramu medot tresno..
[04:16.22]
[04:28.02]>>>
[04:29.02]>>
[04:30.02]>
[04:31.02]Kau buat ku melayang,
[04:33.31]Terbang tanpa tujuan..
[04:34.73]Bak layang-layang
[04:36.47]Tanpa benang..
[04:38.71]Kau buat ku terhempas,
[04:40.26]Tergilas alam bebas,
[04:41.94]Bak tersesat di samudra luas..
[04:46.99]Kau buat ku melayang,
[04:48.98]Terbang tanpa tujuan..
[04:50.72]Bak layang-layang
[04:52.21]Tanpa benang..
[04:54.64]Kau buat ku terhempas,
[04:56.13]Tergilas alam bebas,
[04:57.93]Bak tersesat di samudra luas..
[05:03.22]Piye kabare..
[05:06.40]
————–
Preview:

Sewidak Pitu

Nunung-Alvi_11
Versi: Nunung Alvi

Entok baba jare?
Rusak jaba jero..
Alesane apa
Langka pengakuan cinta..

Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..

reff:
Cinta sewidak pitu
Wis dungdak bli diaku..
Ternyata sampean
Cintane dolanan..

Hubungan wis jero
Sampean ngangep goro..
Ngomong ning bature
Kula mung batur akrabe..

Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..

reff:
Cinta sewidak pitu
Wis dungdak bli diaku..
Ternyata sampean
Cintane dolanan..

Hubungan wis jero
Sampean ngangep goro..
Ngomong ning bature
Kula mung batur akrabe..

Entok baba jare?
Rusak jaba jero..
Alesane apa
Langka pengakuan cinta..

Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Sewidak Pitu]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:42]
[id: wouaiqch]
[00:00.02]Sewidak Pitu – Nunung Alvi
[00:33.02]
[00:35.82]>>>
[00:36.82]>>
[00:37.82]>
[00:38.82]Entok baba jare?
[00:42.07]Rusak jaba jero..
[00:45.60]Alesane apa
[00:49.64]Langka pengakuan cinta..
[00:55.68]
[01:07.35]Bisa an sampean
[01:11.21]Nyingkur kenyataan..
[01:14.23]Padahal hubungane
[01:17.89]Wis kaya laki rabi..
[01:24.44]Ternyata ning jaba
[01:27.80]Nganggep batur biasa..
[01:32.06]
[01:57.09]>>>
[01:58.09]>>
[01:59.09]>
[02:00.09]Cinta sewidak pitu
[02:03.62]Wis dungdak bli diaku..
[02:07.71]Ternyata sampean
[02:12.75]Cintane dolanan..
[02:19.67]
[02:32.30]Hubungan wis jero
[02:36.12]Sampean ngangep goro..
[02:41.03]Ngomong ning bature
[02:45.58]Kula mung batur akrabe..
[02:51.25]
[02:52.36]Bisa an sampean
[02:56.23]Nyingkur kenyataan..
[02:59.59]Padahal hubungane
[03:02.78]Wis kaya laki rabi..
[03:09.54]Ternyata ning jaba
[03:13.10]Nganggep batur biasa..
[03:17.66]
[03:42.09]>>>
[03:43.09]>>
[03:44.09]>
[03:45.09]Cinta sewidak pitu
[03:48.80]Wis dungdak bli diaku..
[03:53.49]Ternyata sampean
[03:58.42]Cintane dolanan..
[04:04.73]
[04:17.81]Hubungan wis jero
[04:21.24]Sampean ngangep goro..
[04:26.43]Ngomong ning bature
[04:30.87]Kula mung batur akrabe..
[04:36.56]
[04:39.00]Entok baba jare?
[04:42.02]Rusak jaba jero..
[04:45.45]Alesane apa
[04:49.50]Langka pengakuan cinta..
[04:55.38]
[05:07.32]Bisa an sampean
[05:10.76]Nyingkur kenyataan..
[05:14.13]Padahal hubungane
[05:17.25]Wis kaya laki rabi..
[05:24.02]Ternyata ning jaba
[05:27.51]Nganggep batur biasa..
[05:32.58]
————-
Preview:

Neng Pacitan

Didi-Kempot_Yan-Vellia_2
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Ft: Koyo ngene rasane wong kasmaran,
Pr: Rino wengi neng ati yo ra karuan..
Ft: Tansah kelingan
Pr: Kepingin nyawang,
Pr: Neng kene neng kutho pacitan..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti mati mung kowe sing ono ati..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Neng pacitan
Aku ora biso lali..
—————–
[ver: lyrics]
[id: klqqucch]
[ar: Didi Kempot ft. Yan Vellia]
[ti: Neng Pacitan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.14]Neng Pacitan
[00:00.14]by: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:41.06]
[00:43.06]>>>
[00:44.06]>>
[00:45.06]>
[00:46.06]Ft: Koyo ngene
[00:47.64]Ft: rasane wong kasmaran,
[00:52.65]Pr: Rino wengi
[00:55.21]Pr: neng ati yo ra karuan..
[01:00.02]Ft: Tansah kelingan
[01:04.20]Pr: Kepingin nyawang,
[01:08.02]Pr: Neng kene
[01:09.64]Pr: neng kutho pacitan..
[01:13.78]
[01:17.09]Ft: Setyo janji
[01:19.71]Ft: tresnaku ora ngapusi,
[01:24.62]Lk: Nganti seprene
[01:27.00]Lk: suwene aku ngenteni..
[01:32.26]Ft: Nangis batinku
[01:36.19]Ft: ndrangges iluhku,
[01:39.38]Lk: Muliho neng pacitan
[01:43.12]Lk: neng kuthaku..
[01:46.94]
[01:57.69]>>>
[01:58.69]>>
[01:59.69]>
[02:00.69]Pr: Dudu klambi anyar
[02:04.13]Pr: Sing tak suwun neng sliramu..
[02:07.75]Pr: Nanging roso tresno
[02:11.13]Pr: Selawase kanggo aku..
[02:14.87]
[02:21.71]Lk: Wangine kembang mawar
[02:25.02]Lk: Sing tak sawang neng mripatku..
[02:29.08]Lk: Koyo roso tresno
[02:32.27]Lk: Tresnaku kanggo sliramu..
[02:36.45]Ft: Neng kutho kene iki,
[02:39.58]Ft: Aku setyo ngenteni..
[02:43.48]Lk: Sewu siji ku wong
[02:45.87]Lk: Sing dadi saksi..
[02:49.48]Ft: Setyo janji
[02:51.23]Ft: tresnaku ora ngapusi,
[02:56.22]Lk: Nganti mati
[02:58.42]Lk: mung kowe sing ono ati..
[03:03.92]Ft: Nangis batinku
[03:07.61]Ft: ndrangges iluhku,
[03:11.17]Lk: Muliho neng pacitan
[03:14.61]Lk: neng kuthaku..
[03:18.79]
[03:29.88]>>>
[03:30.88]>>
[03:31.88]>
[03:32.88]Pr: Dudu klambi anyar
[03:36.08]Pr: Sing tak suwun neng sliramu..
[03:39.30]Pr: Nanging roso tresno
[03:42.92]Pr: Selawase kanggo aku..
[03:46.74]
[03:53.80]Lk: Wangine kembang mawar
[03:56.81]Lk: Sing tak sawang neng mripatku..
[04:01.50]Lk: Koyo roso tresno
[04:04.06]Lk: Tresnaku kanggo sliramu..
[04:08.57]Ft: Neng kutho kene iki,
[04:11.56]Ft: Aku setyo ngenteni..
[04:15.20]Lk: Sewu siji ku wong
[04:17.57]Lk: Sing dadi saksi..
[04:21.63]Ft: Neng kutho kene iki,
[04:25.51]Ft: Aku setyo ngenteni..
[04:29.26]Lk: Neng pacitan
[04:30.62]Lk: Aku ora biso lali..
[04:36.06]
————
Preview:

Wates Kutho

Didi-Kempot_13
Lirik Lagu Sanguturu ke-3300 Wates Kutho
Versi: Didi Kempot

NENG DALAN KUTHO IKI KU RA BISO LALI,
NALIKO NGETERKE LUNGAMU ING WAYAH WENGI..
LINTANG LAN REMBULAN PODHO MELU ANGANCANI,
TENANE RA LILO RASANE BATINKU IKI..

SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA BAKAL TAK BLENJANI JANJIKU..)
(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA ONO WONG LIYO YO MUNG SLIRAMU..)

reff:
SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..
—————
[ver: lyrics]
[id: pcokzvcv]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Wates Kutho]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.09]Wates Kutho – Didi Kempot
[00:27.09]
[00:29.89]>>>
[00:30.89]>>
[00:31.89]>
[00:32.89]NENG DALAN KUTHO IKI
[00:36.89]KU RA BISO LALI,
[00:40.57]NALIKO NGETERKE LUNGAMU
[00:45.39]ING WAYAH WENGI..
[00:48.45]LINTANG LAN REMBULAN
[00:51.57]PODHO MELU ANGANCANI,
[00:55.08]TENANE RA LILO
[00:59.01]RASANE BATINKU IKI..
[01:04.01]
[01:06.83]SETAUN NGANTI SEWINDU,
[01:09.82]NENG KENE AKU NUNGGU..
[01:14.02]NYATANE LUNGAMU
[01:17.83]RA KOYO JANJIMU,
[01:21.04]TANPO KABAR
[01:23.16]KOWE NINGGALKE AKU..
[01:28.16]
[01:32.63]YEN LIWAT DALAN IKI
[01:36.32]NRATAP RASANE ATI,
[01:39.88]PENGEN NANGIS
[01:42.07]RASANE BATINKU IKI..
[01:47.88]
[01:51.11]YEN ELING DALAN IKI
[01:54.60]AKU RA BISO LALI,
[01:58.73]MUGO-MUGO KOWE
[02:01.73]ENGGAL BALI..
[02:05.29](PERCOYOO KARO AKU)
[02:08.83](ENTENONO TEKAKU),
[02:13.01](ORA BAKAL)
[02:14.33](TAK BLENJANI JANJIKU..)
[02:19.45](PERCOYOO KARO AKU)
[02:23.51](ENTENONO TEKAKU),
[02:27.57](ORA ONO WONG LIYO)
[02:30.39](YO MUNG SLIRAMU..)
[02:34.14]
[03:01.86]>>>
[03:02.86]>>
[03:03.86]>
[03:04.86]SETAUN NGANTI SEWINDU,
[03:07.92]NENG KENE AKU NUNGGU..
[03:11.94]NYATANE LUNGAMU
[03:14.62]RA KOYO JANJIMU,
[03:19.12]TANPO KABAR KOWE
[03:22.19]NINGGALKE AKU..
[03:26.11]
[03:30.62]YEN LIWAT DALAN IKI
[03:33.50]NRATAP RASANE ATI,
[03:37.80]PENGEN NANGIS
[03:39.93]RASANE BATINKU IKI..
[03:45.31]
[03:49.09]YEN ELING DALAN IKI
[03:52.66]AKU RA BISO LALI,
[03:56.34]MUGO-MUGO KOWE
[03:59.47]ENGGAL BALI..
[04:03.85]
[04:07.79]YEN LIWAT DALAN IKI
[04:11.28]NRATAP RASANE ATI,
[04:15.35]PENGEN NANGIS
[04:17.73]RASANE BATINKU IKI..
[04:21.91]
[04:25.30]YEN ELING DALAN IKI
[04:29.54]AKU RA BISO LALI,
[04:33.48]MUGO-MUGO KOWE
[04:36.30]ENGGAL BALI..
[04:40.86]MUGO-MUGO KOWE
[04:46.62]ENGGAL BALI..
[04:52.79]
———–
Preview:

Ngrekso Ati

Wafiq-Azizah
Versi: Wafiq Azizah

Ayo podho ngrekso ati,
Anugrah peparinge gusti..
Ojo podho di kotori,
Ojo malah di tatoni..
Ati pepadhange gesang niki..

Yen pancen resik atimu,
Padhang jembar pikiranmu..
Adhem tentrem kahananmu,
Ing tembe mulyo uripmu..
(sing resik atine,)
(tembe mulyo uripe.)

Yen rusak kotor atimu,
Peteng ndedhet pikiranmu..
Gonjang-ganjing lelakonmu,
Rekoso getun uripmu..

Enggal-enggal topo lelono,
Nindakke dawuhe gusti..
Ojo-ojo nganti lali,
Tansah ngrekso njogo ati..

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

reff:
Ayo podho ngrekso ati,
Anugrah peparinge gusti..
Ojo podho di kotori,
Ojo malah di tatoni..
Ati pepadhange gesang niki..

Yen pancen resik atimu,
Padhang jembar pikiranmu..
Adhem tentrem kahananmu,
Ing tembe mulyo uripmu..
(sing resik atine,)
(tembe mulyo uripe.)

Yen rusak kotor atimu,
Peteng ndedhet pikiranmu..
Gonjang-ganjing lelakonmu,
Rekoso getun uripmu..

Enggal-enggal topolelono,
Nindakke dawuhe gusti..
Ojo-ojo nganti lali,
Tansah ngrekso njogo ati..

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)

(jagalah hati,)
(jangan kau kotori..)
(jagalah hati,)
(lentera hidup ini..)
—————–
[ver: lyrics]
[id: bkuhvbcv]
[ar: Wafiq Azizah]
[ti: Ngrekso Ati]
[al: Pop Religi Jawa]
[by: Yaniliaptro]
[length: 4:55]
[00:01.21]Ngrekso Ati – Wafiq Azizah
[00:25.21]
[00:27.21]>>>
[00:28.21]>>
[00:29.21]>
[00:30.21]Ayo podho ngrekso ati,
[00:36.39]
[00:39.76]Anugrah peparinge gusti..
[00:46.23]
[00:49.09]Ojo podho di kotori,
[00:53.20]Ojo malah di tatoni..
[00:58.49]Ati pepadhange gesang niki..
[01:04.58]
[01:07.32]Yen pancen resik atimu,
[01:12.29]Padhang jembar pikiranmu..
[01:16.65]Adhem tentrem kahananmu,
[01:21.19]Ing tembe mulyo uripmu..
[01:25.80](sing resik atine,)
[01:27.49](tembe mulyo uripe..)
[01:30.35]Yen rusak kotor atimu,
[01:34.36]Peteng ndedhet pikiranmu..
[01:39.34]Gonjang-ganjing lelakonmu,
[01:44.00]Rekoso getun uripmu..
[01:49.16]Enggal-enggal topo lelono,
[01:52.77]Nindakke dawuhe gusti..
[01:58.81]Ojo-ojo nganti lali,
[02:02.15]Tansah ngrekso njogo ati..
[02:08.44](jagalah hati,)
[02:11.05](jangan kau kotori..)
[02:13.23](jagalah hati,)
[02:15.64](lentera hidup ini..)
[02:18.19](jagalah hati,)
[02:20.31](jangan kau kotori..)
[02:22.67](jagalah hati,)
[02:24.73](lentera hidup ini..)
[02:29.15]
[02:51.52]>>>
[02:52.52]>>
[02:53.52]>
[02:54.52]Ayo podho ngrekso ati,
[03:00.47]
[03:03.13]Anugrah peparinge gusti..
[03:10.34]
[03:13.21]Ojo podho di kotori,
[03:17.32]Ojo malah di tatoni..
[03:22.29]Ati pepadhange gesang niki..
[03:30.87]Yen pancen resik atimu,
[03:35.91]Padhang jembar pikiranmu..
[03:40.51]Adhem tentrem kahananmu,
[03:44.94]Ing tembe mulyo uripmu..
[03:49.59](sing resik atine,)
[03:51.59](tembe mulyo uripe.)
[03:54.38]Yen rusak kotor atimu,
[03:58.24]Peteng ndedhet pikiranmu..
[04:03.21]Gonjang-ganjing lelakonmu,
[04:07.94]Rekoso getun uripmu..
[04:13.48]Enggal-enggal topolelono,
[04:16.65]Nindakke dawuhe gusti..
[04:21.81]Ojo-ojo nganti lali,
[04:25.98]Tansah ngrekso njogo ati..
[04:32.77](jagalah hati,)
[04:34.99](jangan kau kotori..)
[04:37.11](jagalah hati,)
[04:39.53](lentera hidup ini..)
[04:42.09](jagalah hati,)
[04:44.07](jangan kau kotori..)
[04:46.84](jagalah hati,)
[04:48.65](lentera hidup ini..)
[04:53.26]
———–
Preview:

Leyeh Leyeh (artika)

Artika_1
Versi: Artika

Kadhung dapuk pengangguran,
Thengak thenguk ning emperan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Moto ngantuk ra karipan,
Weteng kluruk keroncongan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Mikir sesuk ra ketekan,
Mikir mbesuk kejengkelan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Ora njaluk ora keduman,
Ora entuk njur kapiran,
Leyeh leyeh penak tenan..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..
Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran..
Ngebak ngebak’i jalanan..
Leyeh leyeh penak tenan..

reff:
Kadhung dapuk pengangguran,
Thengak thenguk ning emperan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Moto ngantuk ra karipan,
Weteng kluruk keroncongan,
Leyeh leyeh penak tenan..

Mikir sesuk ra ketekan,
Mikir mbesuk kejengkelan,
Leyeh leyeh penak tenan..
Ora njaluk ora keduman,
Ora entuk njur kapiran,
Leyeh leyeh penak tenan..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..
Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran,
Ora keduman gawean..

Pengangguran,
Pengangguran alah penganggguran..
Ngebak ngebak’i jalanan..
Leyeh leyeh penak tenan..
——————
[id: ubnvkvca]
[ar: Artika]
[ti: Leyeh Leyeh]
[al: Blues]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:01.03]Leyeh Leyeh – Artika
[00:18.03]
[00:21.03]>>>
[00:22.03]>>
[00:23.03]>
[00:24.03]Kadhung dapuk pengangguran,
[00:27.54]Thengak thenguk ning emperan,
[00:30.53]Leyeh leyeh penak tenan..
[00:37.45]Moto ngantuk ra karipan,
[00:40.84]Weteng kluruk keroncongan,
[00:43.84]Leyeh leyeh penak tenan..
[00:49.74]Mikir sesuk ra ketekan,
[00:53.22]Mikir mbesuk kejengkelan,
[00:56.70]Leyeh leyeh penak tenan..
[01:03.04]Ora njaluk ora keduman,
[01:06.15]Ora entuk njur kapiran,
[01:09.40]Leyeh leyeh penak tenan..
[01:16.18]Pengangguran,
[01:18.73]Pengangguran alah penganggguran,
[01:21.97]Ora keduman gawean..
[01:27.00]Pengangguran,
[01:31.29]Pengangguran alah penganggguran,
[01:34.73]Ora keduman gawean..
[01:39.56]Pengangguran,
[01:43.80]Pengangguran alah penganggguran..
[01:50.83]
[01:53.40]Ngebak ngebak’i jalanan..
[02:02.35]Leyeh leyeh penak tenan..
[02:12.74]
[02:26.05]>>>
[02:27.05]>>
[02:28.05]>
[02:29.05]Kadhung dapuk pengangguran,
[02:32.55]Thengak thenguk ning emperan,
[02:35.61]Leyeh leyeh penak tenan..
[02:42.09]Moto ngantuk ra karipan,
[02:45.26]Weteng kluruk keroncongan,
[02:49.39]Leyeh leyeh penak tenan..
[02:54.76]Mikir sesuk ra ketekan,
[02:57.81]Mikir mbesuk kejengkelan,
[03:01.36]Leyeh leyeh penak tenan..
[03:07.70]Ora njaluk ora keduman,
[03:10.75]Ora entuk njur kapiran,
[03:14.58]Leyeh leyeh penak tenan..
[03:20.67]Pengangguran,
[03:23.35]Pengangguran alah penganggguran,
[03:26.53]Ora keduman gawean..
[03:31.94]Pengangguran,
[03:36.02]Pengangguran alah penganggguran,
[03:39.44]Ora keduman gawean..
[03:45.16]Pengangguran,
[03:48.71]Pengangguran alah penganggguran..
[03:55.80]
[03:58.39]Ngebak ngebak’i jalanan..
[04:06.97]Leyeh leyeh penak tenan..
[04:16.87]
————-
Preview:

Suk Kapan (suliyana)

Suliyana_6
Versi: Suliyana

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh coba lan beboyo..

Nelongso ing sabendinane,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Prihatin, esuk awan sore
Prihatin, nganti tekan seprene..
Pacobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
Teko lungo koyo ngene..
—————
[ver: lyrics]
[id: awswwbcs]
[ar: Suliyana]
[ti: Suk Kapan]
[al: House Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:01.81]Suk Kapan
[00:57.81]Versi : Suliyana
[01:00.81]
[01:03.81]>>>
[01:04.81]>>
[01:05.81]>
[01:06.81]Suk kapan aku ora ngerti,
[01:13.72]Enteke sengsarane uripku..
[01:20.13]Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
[01:26.79]Adoh coba lan beboyo..
[01:33.26]
[01:44.45]Nelongso ing sabendinane,
[01:50.67]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:56.95]Pacobaning urip, ora tau leren
[02:03.73]Teko lungo koyo ngene..
[02:09.34]
[02:12.34]==suliyana, suk kapan==
[02:57.34]
[03:00.77]>>>
[03:01.77]>>
[03:02.77]>
[03:03.77]Penyuwunku, aku biso
[03:09.99]Tabah nggonku nglakoni..
[03:16.21]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[03:22.31]Madhangi dalan uripku..
[03:29.09]
[03:40.48]Prihatin, esuk awan sore
[03:46.21]Prihatin, nganti tekan seprene..
[03:52.73]Pacobaning urip, ora tau leren
[03:59.14]Teko lungo koyo ngene..
[04:05.30]
[04:08.38]==suk kapan, suliyana==
[04:53.38]
[04:56.38]>>>
[04:57.38]>>
[04:58.38]>
[04:59.38]Penyuwunku, aku biso
[05:05.29]Tabah nggonku nglakoni..
[05:11.76]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[05:17.54]Madhangi dalan uripku..
[05:23.32]
[05:36.04]Prihatin, esuk awan sore
[05:41.94]Prihatin, nganti tekan seprene..
[05:48.40]Pacobaning urip, ora tau leren
[05:54.87]Teko lungo koyo ngene..
[06:01.22]Teko lungo koyo ngene..
[06:07.06]
————-
Preview: