Pangapuramu

wzx-yk_lia-ariella
Versi: WZX-YK ft. Lia Ariella

Aku njaluk pangapuramu,
Tulus soko lahir batinmu..
Aku njaluk pangapuramu,
Wis tego nggawe loro batinmu..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Wis lilakno aku lungo,
Mengko sliramu soyo muspro..
Mbok wis ra sah nyikso batinmu,
Ikhlas lilakno lungaku..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Lalekno kabeh kenangan karo aku,
Anggep aku ra ono neng atimu..
Sepurane aku nggawe loro atimu,
Kowe tansah tak eling neng atiku..

reff:
Nyuwun sewu aku nglarani atimu,
Nyuwun sewu aku nggawe gelo sliramu,
Aku ora iso dadi penopangmu,
Aku ora iso njagani sliramu,

Wis lalekno kenanganmu karo aku,
Wis ikhlasno aku soko atimu,
Ra sah dieling-eling mung nyikso batinmu,
Wis ra sah dipikir mengko awakmu dadi kuru,

Tak tompo kanti ikhlas tuluse sak jroning ati,
Lilakke kabeh kenangan bareng dilakoni,
Ra sah ditangisi wis lilakno kabeh iki,
Tak dongakke kowe cepet mugo-mugo ndang oleh ganti,

Eman kowe nek terus nandang tresno iki,
Eman kowe nek terus nandang roso iki,
Sepurane aku yen biyen nglarani atimu,
Aku njaluk pangapuro tulus soko lahir batinmu..

Aku uwis ra kuat ati,
Eluh deres ono pipi..
Yen kelingan tresnamu,
Sing tulus lan suci..

Lalekno kabeh kenangan karo aku,
Anggep aku ra ono neng atimu..
Sepurane aku nggawe loro atimu,
Kowe tansah tak eling neng atiku..
Kowe tansah tak eling neng atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: WZX-YK ft. Lia Ariella]
[ti: Pangapuramu]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: yanilipatro]
[length: 4:51]
[id: lkpzpccu]
[00:00.05]Pangapuramu
[00:00.05]by: WZX-YK ft. Lia Ariella
[00:23.05]
[00:25.05]>>>
[00:26.05]>>
[00:27.05]>
[00:28.05]Aku njaluk pangapuramu,
[00:34.45]Tulus soko lahir batinmu..
[00:40.17]Aku njaluk pangapuramu,
[00:47.29]Wis tego nggawe loro batinmu..
[00:53.41]Aku uwis ra kuat ati,
[01:00.26]Eluh deres ono pipi..
[01:05.73]Yen kelingan tresnamu,
[01:12.67]Sing tulus lan suci..
[01:18.30]Wis lilakno aku lungo,
[01:25.62]Mengko sliramu soyo muspro..
[01:30.39]Mbok wis ra sah nyikso batinmu,
[01:38.62]Ikhlas lilakno lungaku..
[01:43.44]Aku uwis ra kuat ati,
[01:51.58]Eluh deres ono pipi..
[01:57.38]Yen kelingan tresnamu,
[02:03.67]Sing tulus lan suci..
[02:09.76]Lalekno kabeh kenangan karo aku,
[02:16.41]Anggep aku ra ono neng atimu..
[02:23.38]Sepurane aku nggawe loro atimu,
[02:29.27]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[02:36.12]
[02:59.09]>>>
[03:00.09]>>
[03:01.09]>
[03:02.09]Nyuwun sewu aku nglarani atimu,
[03:05.59]Nyuwun sewu aku nggawe gelo sliramu,
[03:09.07]Aku ora iso dadi penopangmu,
[03:12.19]Aku ora iso njagani sliramu,
[03:15.40]Wis lalekno kenanganmu karo aku,
[03:18.77]Wis ikhlasno aku soko atimu,
[03:21.41]Ra sah dieling-eling mung nyikso batinmu,
[03:24.91]Wis ra sah dipikir mengko awakmu dadi kuru,
[03:27.34]Tak tompo kanti ikhlas tuluse sak jroning ati,
[03:30.87]Lilakke kabeh kenangan bareng dilakoni,
[03:34.70]Ra sah ditangisi wis lilakno kabeh iki,
[03:37.30]Tak dongakke kowe cepet mugo-mugo ndang oleh ganti,
[03:41.44]Eman kowe nek terus nandang tresno iki,
[03:44.40]Eman kowe nek terus nandang roso iki,
[03:46.95]Sepurane aku yen biyen nglarani atimu,
[03:50.04]Aku njaluk pangapuro tulus soko lahir batinmu..
[03:54.77]Aku uwis ra kuat ati,
[03:59.27]Pr: Eluh deres ono pipi..
[04:04.33]Yen kelingan tresnamu,
[04:11.79]Sing tulus lan suci..
[04:17.26]Lalekno kabeh kenangan karo aku,
[04:24.22]Anggep aku ra ono neng atimu..
[04:31.05]Sepurane aku nggawe loro atimu,
[04:37.29]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[04:43.80]Kowe tansah tak eling neng atiku..
[04:49.83]
————-
Preview:

Advertisements

Kimcilan Neng Londo

ndx-aka
Versi: NDX AKA

BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

reff:
BIYEN-BIYENE RA NEKO-NEKO,
NALIKO URIP ONO NDESO..
AKU RA NGIRO SAIKI WIS BEDO,
SERTO KELAKON URIP NONG LONDO..

WIS ORA ELING KARO ASALE,
BARENG WIS KENAL MRONO-MRENE..
WIS GELEM NGOMBE ILANG KELUGUANE,
TERKONTAMINASI PERGAULANE..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

PAIJO SAIKI DADI WONG LONDO,
RA NGERTI BOSO WIS LALI ADATE JOWO..
PAIJO SAIKI RA DOYAN SEGO,
MANGANE KEJU OMBENANE BRANDY CIU..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..

BIYEN SOBO NENG MESJID,
SAIKI SOBO DISKOTIK..
WIS LALI-LALIAN,
PENGARUH BULE AMSTERDAM..
——————-
[ver: lyrics]
[id: woccpqcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Kimcilan Neng Londo]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:22]
[00:00.04]Kimcilan Neng Londo
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:11.04]
[00:13.04]>>>
[00:14.04]>>
[00:15.04]>
[00:16.04]Biyen-biyene ra neko-neko,
[00:21.58]Naliko urip ono ndeso..
[00:27.52]Aku ra ngiro saiki wis bedo,
[00:34.34]Serto kelakon urip nong londo..
[00:39.39]
[00:43.48]Wis ora eling karo asale,
[00:48.94]Bareng wis kenal mrono-mrene..
[00:55.02]Wis gelem ngombe ilang keluguane,
[01:01.50]Terkontaminasi pergaulane..
[01:07.86]
[01:10.33]Paijo saiki dadi wong londo,
[01:16.69]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[01:22.36]Paijo saiki ra doyan sego,
[01:28.86]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[01:34.86]Biyen sobo neng mesjid,
[01:37.45]Saiki sobo diskotik..
[01:40.84]Wis lali-lalian,
[01:43.08]Pengaruh bule amsterdam..
[01:48.08]
[02:10.09]>>>
[02:11.09]>>
[02:12.09]>
[02:13.09]Biyen-biyene ra neko-neko,
[02:18.13]Naliko urip ono ndeso..
[02:23.88]Aku ra ngiro saiki wis bedo,
[02:30.39]Serto kelakon urip nong londo..
[02:36.85]
[02:40.03]Wis ora eling karo asale,
[02:45.62]Bareng wis kenal mrono-mrene..
[02:51.91]Wis gelem ngombe ilang keluguane,
[02:57.95]Terkontaminasi pergaulane..
[03:04.30]
[03:06.96]Paijo saiki dadi wong londo,
[03:13.26]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[03:19.35]Paijo saiki ra doyan sego,
[03:25.27]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[03:31.55]Paijo saiki dadi wong londo,
[03:37.39]Ra ngerti boso wis lali adate jowo..
[03:43.86]Paijo saiki ra doyan sego,
[03:49.40]Mangane keju ombenane brandy ciu..
[03:55.74]Biyen sobo neng mesjid,
[03:58.10]Saiki sobo diskotik..
[04:01.15]Wis lali-lalian,
[04:03.83]Pengaruh bule amsterdam..
[04:08.55]Biyen sobo neng mesjid,
[04:11.15]Saiki sobo diskotik..
[04:14.63]Wis lali-lalian,
[04:17.49]Pengaruh bule amsterdam..
[04:20.51]
—————
Preview:

Ra Sudi Balen 2

Sanguturu
Versi: Keysya Tiox ft. Acw Star

Pr:
Adoh paranku sing nyambut gawe,
Dadi tkw neng negoro wong liyo..
Kahananku sing mekso aku kudu koyo ngene,
Ninggalake anak lan bojoku..

Lk:
Dhik percoyo-o aku ra bakal nglarani,
Tresnaku ro kowe ra bakal tak blenjani..
Yo mung sliramu sing iso nggawe setengah mati,
Karna kau yang slalu ada dihati..

Pr:
Nanging opo nyatane,
Aku mbok tinggal demen mas..
Kurang opo to aku iki,
Getun cidro neng ati loro..

Pr:
Lungaku dinggo tok anggep mainan,
Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
Lk:
Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
Yang lalu biarkanlah berlalu..

Pr:
Pegat mas pegat aku pengen pegat,
Nek tok ngene terus aku dewe sing ra kuat..
Lk:
Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
Mergane aku tresno sampean..

reff:
Pr:
Nanging opo nyatane,
Aku mbok tinggal demen mas..
Kurang opo to aku iki,
Getun cidro neng ati loro..

Pr:
Lungaku dinggo tok anggep mainan,
Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
Lk:
Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
Yang lalu biarkanlah berlalu..

Pr:
Pegat mas pegat aku pengen pegat,
Nek tok ngene terus aku dewe sing ra kuat..
Lk:
Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
Mergane aku tresno sampean..
Pr: Pokok’e aku pengen pegatan..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Keysya Tiox ft. Acw Star]
[ti: Ra Sudi Balen]
[al: Hip Hop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.03]Ra Sudi Balen 2
[00:00.03]by: Keysya Tiox ft. Acw Star
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Pr: Adoh paranku sing nyambut gawe,
[00:22.89]Pr: Dadi tkw neng negoro wong liyo..
[00:28.85]Pr: Kahananku sing mekso aku kudu koyo ngene,
[00:35.66]Pr: Ninggalake anak lan bojoku..
[00:42.47]Lk: Dhik percoyo-o aku ra bakal nglarani,
[00:48.60]Lk: Tresnaku ro kowe ra bakal tak blenjani..
[00:54.98]Lk: Yo mung sliramu sing iso nggawe setengah mati,
[01:01.16]Lk: Karna kau yang slalu ada dihati..
[01:08.11]Pr: Nanging opo nyatane,
[01:14.43]Pr: Aku mbok tinggal demen mas..
[01:21.61]Pr: Kurang opo to aku iki,
[01:27.36]Pr: Getun cidro neng ati loro..
[01:36.55]Pr: Lungaku dinggo tok anggep mainan,
[01:43.67]Pr: Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
[01:50.29]Lk: Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
[01:55.80]Lk: Yang lalu biarkanlah berlalu..
[02:02.42]Pr: Pegat mas pegat
[02:05.48]Pr: Aku pengen pegat..
[02:09.35]Pr: Nek tok ngene terus,
[02:11.39]Pr: Aku dewe sing ra kuat..
[02:15.77]Lk: Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
[02:21.34]Lk: Mergane aku tresno sampean..
[02:27.65]
[02:38.75]>>>
[02:39.75]>>
[02:40.75]>
[02:41.75]Pr: Nanging opo nyatane,
[02:47.19]Pr: Aku mbok tinggal demen mas..
[02:54.63]Pr: Kurang opo to aku iki,
[03:00.24]Pr: Getun cidro neng ati loro..
[03:09.62]Pr: Lungaku dinggo tok anggep mainan,
[03:16.94]Pr: Aku kerjo kowe malah neng omah demenan..
[03:23.25]Lk: Sepurane aku dhik ngapusi awakmu,
[03:28.49]Lk: Yang lalu biarkanlah berlalu..
[03:35.25]Pr: Pegat mas pegat
[03:37.81]Pr: Aku pengen pegat..
[03:41.69]Pr: Nek tok ngene terus,
[03:44.44]Pr: Aku dewe sing ra kuat..
[03:48.43]Lk: Pangapurane dhik aku wegah pegatan,
[03:53.74]Lk: Mergane aku tresno sampean..
[04:00.56]Pr: Pokok’e aku pengen pegatan..
[04:06.75]
————–
Preview:

Ra Bakal Dadi Siji

wzx-yk_lia-ariella
Versi: WZX-YK ft. Lia Ariella

Pr:
Bebasan ngenteni tetesing banyu udan,
Neng wayahe mongso ketigo..
Ibarate pengen nggayuh lintang,
Tresno iki ra bakal dadi siji..

Sak tenane ati abot yen kudu pisahan,
Kowe ro kono bakal sesandhingan..
Nanging aku kudu iso lilo,
Tresno iki ra bakal dadi siji..

Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
Nanging tresno iki wis kepati-pati..
Anggonku..
Tresno marang sliramu..

Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
Nanging ati iki ketulo-tulo..
Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
Tresnaku.. tok pendhem neng ati..

reff:
Pr:
Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
Nanging tresno iki wis kepati-pati..
Anggonku..
Tresno marang sliramu..

Lk:
Sak tenane ati iki tresno sliramu,
Pengen sesandhingan mbi awakmu..
Nanging aku akui pancen du jodomu,
Tresnaku.. tak pendhem neng ati..

Ft:
Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
Nanging ati iki ketulo-tulo..
Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
Tresnaku.. tok pendhem neng ati..
———————
[ver: lyrics]
[id: anupolcu]
[ar: WZX-YK ft. Lia Ariella]
[ti: Ra Bakal Dadi Siji]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:24]
[00:00.02]Ra Bakal Dadi Siji
[00:00.02]by: WZX-YK ft. Lia Ariella
[00:07.02]
[00:09.00]>>>
[00:10.00]>>
[00:11.00]>
[00:12.00]Pr: Bebasan ngenteni tetesing banyu udan,
[00:17.01]Pr: Neng wayahe mongso ketigo..
[00:22.31]Pr: Ibarate pengen nggayuh lintang,
[00:28.88]Pr: Tresno iki ra bakal dadi siji..
[00:34.32]
[00:35.43]Pr: Sak tenane ati abot yen kudu pisahan,
[00:41.29]Pr: Kowe ro kono bakal sesandhingan..
[00:46.60]Pr: Nanging aku kudu iso lilo,
[00:53.34]Pr: Tresno iki ra bakal dadi siji..
[00:58.79]Pr: Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
[01:05.22]Pr: Nanging tresno iki wis kepati-pati..
[01:11.00]Pr: Anggonku.. tresno marang sliramu..
[01:17.18]
[01:21.02]Pr: Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
[01:26.53]Pr: Nanging ati iki ketulo-tulo..
[01:31.65]Pr: Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
[01:38.32]Pr: Tresnaku.. tok pendhem neng ati..
[01:46.62]
[02:09.02]>>>
[02:10.02]>>
[02:11.02]>
[02:12.02]Pr: Nanging tresno iki wis kadhung kepatri,
[02:16.95]Pr: Nanging tresno iki wis kepati-pati..
[02:22.74]Pr: Anggonku.. tresno marang sliramu..
[02:30.14]
[02:32.63]Lk: Sak tenane ati iki tresno sliramu,
[02:38.22]Lk: Pengen sesandhingan mbi awakmu..
[02:43.80]Lk: Nanging aku akui pancen du jodomu,
[02:49.83]LK: Tresnaku.. tak pendhem neng ati..
[02:57.27]Ft: Aku wis bahagia kowe isone wong liyo,
[03:01.59]Ft: Nanging ati iki ketulo-tulo..
[03:08.13]Ft: Opo wis takdire ora bakal dadi siji,
[03:13.97]Ft: Tresnaku.. tok pendhem neng ati..
[03:22.44]
————–
Preview:

Cerito Ati

ndx-aka
Versi: NDX AKA

Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..

Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..
Tresnaku ugo biso tok jogo,
Ra ilang to leh mergo,
kowe adoh neng kono..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

roso tresnoku iki kabeh pancen nggo kowe,
ora bakal ilang ono neng jero atiku,
sumpah janji tresno iki bakal selawase,
bungah susah ati iki nyanding ro sliramu..

ibarate ono suryo neng jero atiku,
kroso bakal ngerti iki amergo tekamu..
iki citro tresnamu iki crito atiku,
ora bakal ilang ono neng jero atiku..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..
——————
[ver: lyrics]
[id: qbvulwcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Cerito Ati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.06]Wis nyawiji neng jero rasaku,
[00:09.06]Senajan wis krungu swaramu,
[00:13.06]nanging aku durung percoyo..
[00:17.32]
[00:19.06]CERITO ATI – NDX AKA
[00:34.06]
[00:36.06]>>>
[00:37.06]>>
[00:38.06]>
[00:39.06]Wis nyawiji neng jero rasaku,
[00:45.66]Senajan wis krungu swaramu,
[00:48.84]nanging aku durung percoyo..
[00:52.69]Tresnaku ugo biso tok jogo,
[00:59.36]Ra ilang to leh mergo,
[01:02.59]kowe adoh neng kono..
[01:06.63]Lagu iki sing ngancani,
[01:09.86]Naliko wayah wengi..
[01:13.23]Aku mung pingin,
[01:15.64]Kowe ndang bali..
[01:20.31]Padhange bulan gebyare lintang,
[01:23.87]Sampekno roso kangen iki..
[01:27.73]Aku neng kene terus ngenteni,
[01:31.33]Nunggu kapan kowe bali..
[01:34.99]Terus kelingan awan lan wengi,
[01:38.11]Roso kangen setengah mati..
[01:41.66]Tembang katresnan tenangno ati,
[01:45.38]Tekanmu mesti tak enteni..
[01:49.55]roso tresnoku iki kabeh pancen nggo kowe,
[01:53.48]ora bakal ilang ono neng jero atiku,
[01:57.03]sumpah janji tresno iki bakal selawase,
[02:00.32]bungah susah ati iki nyanding ro sliramu..
[02:04.00]ibarate ono suryo neng jero atiku,
[02:07.42]kroso bakal ngerti iki amergo tekamu..
[02:11.15]iki citro tresnamu iki crito atiku,
[02:14.70]ora bakal ilang ono neng jero atiku..
[02:18.50]Lagu iki sing ngancani,
[02:20.55]Naliko wayah wengi..
[02:24.27]Aku mung pingin,
[02:26.26]Kowe ndang bali..
[02:31.12]Padhange bulan gebyare lintang,
[02:34.72]Sampekno roso kangen iki..
[02:38.52]Aku neng kene terus ngenteni,
[02:41.89]Nunggu kapan kowe bali..
[02:45.68]Terus kelingan awan lan wengi,
[02:49.21]Roso kangen setengah mati..
[02:52.39]Tembang katresnan tenangno ati,
[02:56.25]Tekanmu mesti tak enteni..
[03:00.04]Padhange bulan gebyare lintang,
[03:03.29]Sampekno roso kangen iki..
[03:06.70]Aku neng kene terus ngenteni,
[03:10.36]Nunggu kapan kowe bali..
[03:14.10]Terus kelingan awan lan wengi,
[03:17.28]Roso kangen setengah mati..
[03:20.64]Tembang katresnan tenangno ati,
[03:24.62]Tekanmu mesti tak enteni..
[03:28.67]
—————
Preview:

Aku Mung Pelampiasan

n2rapp
Versi: N2RAPP

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

Biyen pancen aku percoyo omonganmu,
Tansoyo suwe aku kok malah dadi ragu..
Dasare kowe pancen ora keno tak gugu,
Tak wenehi tulus ati malah tok bales keju..

Do re mi dudu remi main gaple,
Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe..
Atiku atimu ora biso menyatu,
Mending tak tinggal goyang wis kono sak karepmu..

Jare ra iso urip tanpo awakku,
Sampean ngapusi aku..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

pupus atiku layu harapan dadi semu,
ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani,
wangi wangine kembang raono neng atiku,
mung gari siji aku kesel to tumindakmu..

cukup kepiye meneh ben kowe iso mari,
obat jenu awe mental raiso ngobati,
amergo iki siji iki masalah ati,
dadi pelampiasan leh ngampet setengah mati..

Jare ra iso urip tanpo awakku,
Sampean ngapusi aku..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..

Wis sak bendinane aku ra biso turu,
Mikir awakmu sak geleme ro aku..
Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
Aku mung pelampiasan..
———————
[ver: lyrics]
[id: lqnblpcu]
[ar: N2RAPP]
[ti: Aku Mung Pelampiasan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:00.04]Aku Mung Pelampiasan
[00:00.04]by: N2RAPP
[00:10.04]
[00:12.04]>>>
[00:13.04]>>
[00:14.04]>
[00:15.04]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[00:21.64]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[00:28.51]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[00:35.23]Aku mung pelampiasan..
[00:40.76]
[00:55.88]Biyen pancen aku percoyo omonganmu,
[00:59.29]Tansoyo suwe aku kok malah dadi ragu..
[01:02.91]Dasare kowe pancen ora keno tak gugu,
[01:06.21]Tak wenehi tulus ati malah tok bales keju..
[01:09.82]Do re mi dudu remi main gaple,
[01:13.11]Tiwas tak enteni kok malah kesel dewe..
[01:16.59]Atiku atimu ora biso menyatu,
[01:20.14]Mending tak tinggal goyang wis kono sak karepmu..
[01:23.69]Jare ra iso urip tanpo awakku,
[01:30.65]Sampean ngapusi aku..
[01:35.81]
[01:37.25]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[01:43.96]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[01:50.82]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[01:57.59]Aku mung pelampiasan..
[02:04.19]pupus atiku layu harapan dadi semu,
[02:08.84]ninggal janji neng ati mung tansah tok blenjani,
[02:12.29]wangi wangine kembang raono neng atiku,
[02:15.63]mung gari siji aku kesel to tumindakmu..
[02:19.37]cukup kepiye meneh ben kowe iso mari,
[02:22.48]obat jenu awe mental raiso ngobati,
[02:26.04]amergo iki siji iki masalah ati,
[02:29.51]dadi pelampiasan leh ngampet setengah mati..
[02:33.32]Jare ra iso urip tanpo awakku,
[02:39.42]Sampean ngapusi aku..
[02:45.52]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[02:52.48]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[02:59.64]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[03:06.28]Aku mung pelampiasan..
[03:12.69]Wis sak bendinane aku ra biso turu,
[03:20.28]Mikir awakmu sak geleme ro aku..
[03:27.07]Wis sak bendinane ati nangis kelaran,
[03:33.96]Aku mung pelampiasan..
[03:39.70]
————–
Preview:

Pucuke Asmoro

ndx-aka
Versi: NDX AKA ft. Intan Rahma

Pr:
Ra nyongko aku ra ngiro,
Yen sliramu gampang kegodha wanito..
Nggetuni anggonku nglanggati,
Tresnamu lamis jebul mung ono lati..

Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Lk:
Cah ayu ojo mbok terusno,
Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
Tresnaku iki yo mung kowe,
Ra ono niatan golek wanito liyane..

Tulus suci tresnaku,
Yo mung onok nggo sliramu..
Uwisono eluhmu,
Brebes mili ono pipi kuwi..

Pr:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Lk:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

reff:
Pr:
Lantip ono pangucap,
Cidro anggonanmu janji..
Kangmas coba jelasno,
Opo aku salah panompo..

Ft:
Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..

Tekan pucuk’e asmoro,
Tresnaku soyo ngremboko..
Mugo biso saklamiyo,
Kowe lan aku tekan bebrayan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hnlolocu]
[ar: NDX AKA ft. Intan Rahma]
[ti: Pucuke Asmoro]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:00.01]Pucuke Asmoro
[00:00.01]by: NDX AKA ft. Intan Rahma
[00:09.01]
[00:11.11]>>>
[00:12.11]>>
[00:13.11]>
[00:14.11]Pr: Ra nyongko aku ra ngiro,
[00:20.81]Pr: Yen sliramu gampang kegodha wanito..
[00:28.24]Pr: Nggetuni anggonku nglanggati,
[00:35.43]Pr: Tresnamu lamis jebul mung ono lati..
[00:42.80]Pr: Lantip ono pangucap,
[00:45.49]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[00:49.62]Pr: Kangmas coba jelasno,
[00:52.56]Pr: Opo aku salah panompo..
[01:00.31]Lk: Cah ayu ojo mbok terusno,
[01:06.62]Lk: Sifatmu kuwi gampang percoyo ro wong liyo..
[01:14.50]Lk: Tresnaku iki yo mung kowe,
[01:20.87]Lk: Ra ono niatan golek wanito liyane..
[01:28.87]Lk: Tulus suci tresnaku,
[01:32.24]Lk: Yo mung onok nggo sliramu..
[01:35.68]Lk: Uwisono eluhmu,
[01:39.37]Lk: Brebes mili ono pipi kuwi..
[01:46.37]Pr: Tekan pucuk’e asmoro,
[01:49.74]Pr: Tresnaku soyo ngremboko..
[01:53.44]Pr: Mugo biso saklamiyo,
[01:57.18]Pr: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:03.99]Lk: Tekan pucuk’e asmoro,
[02:07.81]Lk: Tresnaku soyo ngremboko..
[02:11.37]Lk: Mugo biso saklamiyo,
[02:14.94]Lk: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[02:21.93]
[02:48.07]>>>
[02:49.07]>>
[02:50.07]>
[02:51.07]Pr: Lantip ono pangucap,
[02:53.82]Pr: Cidro anggonanmu janji..
[02:57.32]Pr: Kangmas coba jelasno,
[03:01.13]Pr: Opo aku salah panompo..
[03:08.45]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:11.70]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:15.32]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:18.82]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:26.07]Ft: Tekan pucuk’e asmoro,
[03:29.56]Ft: Tresnaku soyo ngremboko..
[03:33.01]Ft: Mugo biso saklamiyo,
[03:36.70]Ft: Kowe lan aku tekan bebrayan..
[03:43.64]
—————
Preview: