Kapusan Tresno (mc rean)


Versi: MC ReaN ft. Hendarhandz

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

tresno iki janji iki saiki tok blenjani,
opo awakmu ora sayang ora gelem sesandingan,
roso ati tambah loro rasane ra karuan,
naliko awakmu ngajak aku bubaran..

wis tak ikhlaske mungkin iki wis dadi dalane,
mugi gusti ngijabahi mugi oleh gantine,
wanito sing bakal setyo tekan saklawase,
ora mandang rupo pangkat ugo masa lalune..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

tresno sing tulus iki yo mung kanggo sliramu,
nganti tekane mati yo mung kowe neng atiku,
bakalan tak turuti sing dadi penjalukmu,
nanging ngopo balesanmu,
kowe malah ninggal aku gawe loro atiku..

jare kowe setyo nyatane kowe mbalelo,
minggat ro lanangan liyo,
neng ngarepku ngomong tresno,
ora bakal keno godha,
nanging kabeh omonganmu ora ono le nyoto..

Atiku iki wis kebacut keloro,
Amergo aku mung tok sio-sio..
Mungkin iki wis takdire sing kuoso,
Kowe aku ra iso dadi siji..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..

Tresnoku kanggo sliramu,
Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
Nanging ngopo kowe malah tego,
Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zlsqpqci]
[ar: MC ReaN ft. Hendarhandz]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.03]Kapusan Tresno
[00:00.03]by: MC ReaN ft. Hendarhandz
[00:14.03]
[00:16.03]>>>
[00:17.03]>>
[00:18.03]>
[00:19.03]Tresnoku kanggo sliramu,
[00:24.91]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[00:33.67]Nanging ngopo kowe malah tego,
[00:40.88]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[00:48.62]
[00:49.55]tresno iki janji iki saiki tok blenjani,
[00:53.03]opo awakmu ora sayang ora gelem sesandingan,
[00:57.31]roso ati tambah loro rasane ra karuan,
[01:01.36]naliko awakmu ngajak aku bubaran..
[01:04.71]wis tak ikhlaske mungkin iki wis dadi dalane,
[01:08.37]mugi gusti ngijabahi mugi oleh gantine,
[01:12.28]wanito sing bakal setyo tekan saklawase,
[01:15.95]ora mandang rupo pangkat ugo masa lalune..
[01:20.24]Tresnoku kanggo sliramu,
[01:26.39]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[01:35.02]Nanging ngopo kowe malah tego,
[01:42.16]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[01:50.24]tresno sing tulus iki yo mung kanggo sliramu,
[01:54.70]nganti tekane mati yo mung kowe neng atiku,
[01:58.62]bakalan tak turuti sing dadi penjalukmu,
[02:02.41]nanging ngopo balesanmu,
[02:04.71]kowe malah ninggal aku gawe loro atiku..
[02:08.43]jare kowe setyo nyatane kowe mbalelo,
[02:11.66]minggat ro lanangan liyo,
[02:14.20]neng ngarepku ngomong tresno,
[02:16.13]ora bakal keno godha,
[02:17.99]nanging kabeh omonganmu ora ono le nyoto..
[02:21.35]Atiku iki wis kebacut keloro,
[02:28.37]Amergo aku mung tok sio-sio..
[02:34.77]Mungkin iki wis takdire sing kuoso,
[02:41.59]Kowe aku ra iso dadi siji..
[02:50.35]
[02:52.02]Tresnoku kanggo sliramu,
[02:58.33]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[03:07.03]Nanging ngopo kowe malah tego,
[03:14.54]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[03:22.49]Tresnoku kanggo sliramu,
[03:28.89]Bakalan tak jogo nganti tekane matiku..
[03:37.70]Nanging ngopo kowe malah tego,
[03:44.54]Lungo ninggalke aku karo lanangan liyo..
[03:53.05]
————–
Preview:

Advertisements

Kapusan Tresno (ndx aka)


Versi: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Saikine jelas uwis genah kowe salah,
Atiku tok gawe panas kowe sik kakean polah,
Muni menyang kerjo nglembur isuk tekan sore,
Malah kowe lungo karo lanangan kae..

Tiwas tak konangi neng ngarep mataku,
Digegem tanganmu dirangkul awakmu,
Jane aku mangkel aku nahan emosi,
Tak rasa-rasakke watakmu koyo bayi..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Tak pikir-pikir kowe soyo ra mutu,
Kok nyatane malah tambah mayak tingkah polahmu,
Uwis tak ngapuro janjimu ra mbaleni,
Lha kok soyo ndodro caramu ngobong ati..

Saiki kerep slenco omongamu leda-lede,
Seneng cekelan hp lha kok mayak bm-me,
Jare slamat siang untuk seseorang,
Lha kok tak sawang-sawang bm-mu tok nggo cah lanang..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Ra iso dibacutke sempal-sempal atiku,
Mencintai dirimu jebul mung buang wektu,
Janjimu setia dalam suka dan duka,
Tur kenyataannya manis dilambe saja..

Wis kebacut kagol ra tau kok ajeni,
Dipikir soyo mbrodol kowe kerep alibi,
Alesanmu ra jelas ra iso tak nggo meneng,
Jare konco lawas kok ngelap tisue neng duwur weteng..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Dipikir wae sopo wonge sing betah,
Nduwe bojo kowe mung kakean polah,
Retio biyen aku wegah nompo tresnamu,
Dadine koyo ngene duwe pacar sik wagu..

Pancen tak jarag aku nggolek gantimu,
Cintamu ora mutu mung buang-buang wektu,
Modalmu muk dengkul bikin hatiku resah,
Ra tau perihatin isane muk jaluk jatah..

Apik’e bubar diteruske soyo ambyar,
Dilalekno kabeh ra sah ngganggu meneh aku muak..
Lanangan koyo kowe ra iso dijagakke,
Kakean curiga bikin runyam semua putus aja..
Yo wis daa..
———————
[ver: lyrics]
[id: cqvkowci]
[ar: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Kapusan Tresno
[00:00.04]by: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi
[00:09.04]
[00:11.04]>>>
[00:12.04]>>
[00:13.04]>
[00:14.04]Cukup semene,
[00:17.14]Cerito aku lan kowe..
[00:20.58]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[00:24.26]Loro ati..
[00:27.99]Nek tetep tok jalani,
[00:31.59]Sama saja bunuh diri,
[00:35.25]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[00:38.80]Luwih apik aku yang pergi..
[00:44.08]Saikine jelas uwis genah kowe salah,
[00:46.87]Atiku tok gawe panas kowe sik kakean polah,
[00:50.78]Muni menyang kerjo nglembur isuk tekan sore,
[00:55.13]Malah kowe lungo karo lanangan kae..
[00:58.86]Tiwas tak konangi neng ngarep mataku,
[01:01.72]Digegem tanganmu dirangkul awakmu,
[01:05.32]Jane aku mangkel aku nahan emosi,
[01:08.85]Tak rasa-rasakke watakmu koyo bayi..
[01:12.77]Cukup semene,
[01:15.50]Cerito aku lan kowe..
[01:19.23]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[01:22.90]Loro ati..
[01:26.56]Nek tetep tok jalani,
[01:30.03]Sama saja bunuh diri,
[01:33.83]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[01:37.36]Luwih apik aku yang pergi..
[01:43.20]Tak pikir-pikir kowe soyo ra mutu,
[01:45.50]Kok nyatane malah tambah mayak tingkah polahmu,
[01:49.66]Uwis tak ngapuro janjimu ra mbaleni,
[01:53.45]Lha kok soyo ndodro caramu ngobong ati..
[01:57.06]Saiki kerep slenco omongamu leda-lede,
[02:01.03]Seneng cekelan hp lha kok mayak bm-me,
[02:04.44]Jare slamat siang untuk seseorang,
[02:07.80]Lha kok tak sawang-sawang bm-mu tok nggo cah lanang..
[02:11.96]Cukup semene,
[02:14.57]Cerito aku lan kowe..
[02:17.98]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[02:21.40]Loro ati..
[02:25.31]Nek tetep tok jalani,
[02:28.85]Sama saja bunuh diri,
[02:32.58]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[02:36.18]Luwih apik aku yang pergi..
[02:42.02]Ra iso dibacutke sempal-sempal atiku,
[02:45.36]Mencintai dirimu jebul mung buang wektu,
[02:49.08]Janjimu setia dalam suka dan duka,
[02:52.55]Tur kenyataannya manis dilambe saja..
[02:56.41]Wis kebacut kagol ra tau kok ajeni,
[02:59.89]Dipikir soyo mbrodol kowe kerep alibi,
[03:03.61]Alesanmu ra jelas ra iso tak nggo meneng,
[03:07.46]Jare konco lawas kok ngelap tisue neng duwur weteng..
[03:11.14]Cukup semene,
[03:13.87]Cerito aku lan kowe..
[03:17.78]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[03:21.45]Loro ati..
[03:24.92]Nek tetep tok jalani,
[03:28.46]Sama saja bunuh diri,
[03:32.26]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[03:36.04]Luwih apik aku yang pergi..
[03:41.32]Dipikir wae sopo wonge sing betah,
[03:44.05]Nduwe bojo kowe mung kakean polah,
[03:47.71]Retio biyen aku wegah nompo tresnamu,
[03:51.69]Dadine koyo ngene duwe pacar sik wagu..
[03:55.17]Pancen tak jarag aku nggolek gantimu,
[03:58.77]Cintamu ora mutu mung buang-buang wektu,
[04:02.68]Modalmu muk dengkul bikin hatiku resah,
[04:06.17]Ra tau perihatin isane muk jaluk jatah..
[04:10.20]Apik’e bubar diteruske soyo ambyar,
[04:16.66]Dilalekno kabeh ra sah ngganggu meneh aku muak..
[04:24.36]Lanangan koyo kowe ra iso dijagakke,
[04:30.82]Kakean curiga bikin runyam semua putus aja..
[04:38.39]Yo wis daa..
————–
Preview:

Kapusan Tresno (tasho & the nugies)


Versi: Tasho & The Nugies

Ceritane mbiyen pas wayahe sore,
Aku teko nalikane kowe mulih kerjo..
Ceritane tuku tahu karo tempe
Seksi ngarep tugu wedhi..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

reff:
Biyen tresno aku akhire yo mung kecu,
Biyen bebarengan saiki ra karuan..
Ibarat gelas kosong sing ra ono isine,
Ati iki wis luwung wis ra ono ajine..

Dulu sayang-sayangan saiki kowe konangan,
Nek mbiyen cemburu saiki ngaku kleru..
Atiku wis kelaran rasane loro tenan,
Yo wis sak karepmu sak penake udelmu..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

Wis cukup semene anggonku tresno kowe,
Wis cukup semene lehmu nggawe aku kere..
Kimcil moto bondho sifatmu pancen olo,
Ayumu ra sepiro ning nggawe ati loro..

Saiki kowe sambat ning nggawe ati njepat,
Saiki ngaku tresno ning nggawe aku cidro,
Yo wis ngono wae saiki penak dewe..

Ajur atiku bubrah ra karuan,
Nalikane ndelok kowe gandengan..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..

Kowe lungo soko aku,
Ninggalke roso tresnaku..
Coba elingo wayah isih tresno,
Jebul kowe mung lamis aku cidro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: inohozci]
[ar: Tasho & The Nugies]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:00.02]Kapusan Tresno
[00:00.02]by: Tasho & The Nugies
[00:09.02]
[00:11.02]>>>
[00:12.02]>>
[00:13.02]>
[00:14.02]Ceritane mbiyen pas wayahe sore,
[00:19.86]Aku teko nalikane kowe mulih kerjo..
[00:26.08]Ceritane tuku tahu karo tempe,
[00:32.32]Seksi ngarep tugu wedhi..
[00:39.00]Ajur atiku bubrah ra karuan,
[00:45.55]Nalikane ndelok kowe gandengan..
[00:50.73]
[00:52.79]Kowe lungo soko aku,
[00:57.34]Ninggalke roso tresnaku..
[01:04.52]Coba elingo wayah isih tresno,
[01:10.76]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[01:16.37]
[01:41.05]>>>
[01:42.05]>>
[01:43.05]>
[01:44.05]Biyen tresno aku akhire yo mung kecu,
[01:46.67]Biyen bebarengan saiki ra karuan..
[01:49.67]Ibarat gelas kosong sing ra ono isine,
[01:52.85]Ati iki wis luwung wis ra ono ajine..
[01:56.22]Dulu sayang-sayangan saiki kowe konangan,
[01:59.34]Nek mbiyen cemburu saiki ngaku kleru..
[02:02.46]Atiku wis kelaran rasane loro tenan,
[02:05.83]Yo wis sak karepmu sak penake udelmu..
[02:09.33]Ajur atiku bubrah ra karuan,
[02:15.19]Nalikane ndelok kowe gandengan..
[02:21.31]Kowe lungo soko aku,
[02:26.80]Ninggalke roso tresnaku..
[02:34.04]Coba elingo wayah isih tresno,
[02:40.21]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[02:46.89]Wis cukup semene anggonku tresno kowe,
[02:50.45]Wis cukup semene lehmu nggawe aku kere..
[02:53.82]Kimcil moto bondho sifatmu pancen olo,
[02:57.12]Ayumu ra sepiro ning nggawe ati loro..
[03:00.49]Saiki kowe sambat ning nggawe ati njepat,
[03:03.24]Saiki ngaku tresno ning nggawe aku cidro,
[03:06.55]Yo wis ngono wae saiki penak dewe..
[03:12.35]Ajur atiku bubrah ra karuan,
[03:18.90]Nalikane ndelok kowe gandengan..
[03:25.27]Kowe lungo soko aku,
[03:31.01]Ninggalke roso tresnaku..
[03:37.56]Coba elingo wayah isih tresno,
[03:44.55]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[03:50.85]Kowe lungo soko aku,
[03:56.78]Ninggalke roso tresnaku..
[04:03.52]Coba elingo wayah isih tresno,
[04:10.07]Jebul kowe mung lamis aku cidro..
[04:15.81]
—————
Preview:

Korban Katresnan


Versi: NDX AKA Familia

ciri-ciri mantan yang getun,
(takon kabar..takon kabar..)
siji, takon kabar (yee..)
kedua, ngomong kangen pengen ketemu (wuu..)
lan ke three, khamu ngejak ghue holan (wowowo..)

Rosone tresno iki wis ilang,
Ibarat kembang kabur kanginan..
Gedene ombak nabrak karang,
Jembar ati nompo kasunyatan..
Aku iso nggawe luwih loro,
Katimbang batinku kesikso aku lungo..

Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
Ketimbang atiku mati alus keloro-loro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..

Ikhlasno aku nggandeng wong liyo,
Roso sayange ora nggawe loro..
Wis ra sah nangis wis ra sah ngemis,
Cukup semene iki dalane..
Eman-eman kasih sayangku,
Eman-eman lehku setia,
Getun kui tibo mburi..

Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
Ketimbang atiku mati alus keloro-loro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ccvbonci]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Korban Katresnan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:36]
[00:02.04]ciri-ciri mantan yang getun,
[00:05.95](takon kabar..takon kabar..)
[00:07.88]siji, takon kabar (yee..)
[00:14.12]kedua, ngomong kangen pengen ketemu (wuu..)
[00:21.61]lan ke three, khamu ngejak ghue holan (wowowo..)
[00:26.60]
[00:27.14]Rosone tresno iki wis ilang,
[00:31.79]Ibarat kembang kabur kanginan..
[00:35.10]Gedene ombak nabrak karang,
[00:38.47]Jembar ati nompo kasunyatan..
[00:41.90]Aku iso nggawe luwih loro,
[00:44.83]Katimbang batinku kesikso,
[00:48.39]aku lungo..
[00:53.63]
[00:55.13]Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
[01:00.20]Ketimbang atiku mati alus,
[01:05.13]keloro-loro..
[01:08.25]Ilang roso katresnan,
[01:13.36]Saikine dadi kenangan..
[01:19.87]Ibarat godong garing,
[01:23.18]sing kabur kanginan,
[01:26.80]Atiku remuk ra karuan..
[01:32.29]
[01:34.29]Ati lan batin iki,
[01:39.55]Ora iso mbok apusi..
[01:46.35]Aku ngampet loro neng njero dodo,
[01:53.34]Atiku jembar koyo segoro..
[01:58.77]
[02:00.08]Ikhlasno aku nggandeng wong liyo,
[02:04.34]Roso sayange ora nggawe loro..
[02:07.77]Wis ra sah nangis wis ra sah ngemis,
[02:10.77]Cukup semene iki dalane..
[02:14.32]Eman-eman kasih sayangku,
[02:17.38]Eman-eman lehku setia,
[02:20.44]Getun kui tibo mburi..
[02:25.99]
[02:27.49]Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
[02:32.99]Ketimbang atiku mati alus,
[02:37.55]keloro-loro..
[02:40.98]Ilang roso katresnan,
[02:45.60]Saikine dadi kenangan..
[02:52.59]Ibarat godong garing,
[02:56.02]sing kabur kanginan,
[02:59.51]Atiku remuk ra karuan..
[03:04.69]
[03:06.44]Ati lan batin iki,
[03:12.11]Ora iso mbok apusi..
[03:19.10]Aku ngampet loro neng njero dodo,
[03:25.34]Atiku jembar koyo segoro..
[03:31.21]
[03:33.39]Ilang roso katresnan,
[03:38.54]Saikine dadi kenangan..
[03:45.84]Ibarat godong garing,
[03:49.08]sing kabur kanginan,
[03:52.51]Atiku remuk ra karuan..
[03:57.75]
[03:59.50]Ati lan batin iki,
[04:05.24]Ora iso mbok apusi..
[04:12.04]Aku ngampet loro neng njero dodo,
[04:18.53]Atiku jembar koyo segoro..
[04:24.96]
————–
Preview:

Ndang Minggato (Despacito Jawa)


Versi: Vita Alvia

Kowe wis eruh aku mati roso,
Tapi kok kowe sik ora rumongso,
Lagak bodo koyo ora nduwe duso..
Yeaahhh..

Aku ra seneng kowe,
Aku jengkel nong kowe,
Wis bosen kowe ngomong sorry sorry..

Masio kowe ganteng aku ora getun,
Yen kowe ngambul aku yo ora bingung..
Tresnoku luntur goro-goro awakmu,
Wis sering ngelukai hati..

Tak akoni kowe kuwi kuat mental,
Tampang melas iku sing mok gawe modal,
Ben ketok melasi aku iso nyepuro..

Yah..
Mbok pikir aku iki ora normal,
Saiki aku wis ora iso sabar,
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

Tego-tegone kowe nyulayani janji,
Opo aku iki nduwe salah,
Teganya kau mendua..

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
Kok gampange aku percoyo,
Ora ono curigo..

He kowe ndang ngaliho,
Pacarmu ajak’en lungo,
Ojo sampek ketok moto,
Kono ilango sing adoh,
Mumpung gurung wajahmu kuwi tak balang boto,
Iso nekat aku yen ati loro..

Opo kowe wis ora nduwe ati,
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu neng endi..
Penak’e kowe iso ngelakoni gendak’an,
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

reff:
Tego-tegone kowe nyulayani janji,
Opo aku iki nduwe salah,
Teganya kau mendua..

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
Kok gampange aku percoyo,
Ora ono curigo..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
Ndang minggato..
————————
[id: vwkqouci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ndang Minggato]
[al: Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.30]Kowe wis eruh aku mati roso,
[00:07.25]Tapi kok kowe sik ora rumongso,
[00:09.33]Lagak bodo koyo ora nduwe duso..
[00:12.86]Yeaahhh..
[00:14.85]Aku ra seneng kowe,
[00:17.21]Aku jengkel nong kowe,
[00:19.51]Wis bosen kowe ngomong..
[00:22.00]Sorry sorry..
[00:24.48]Masio kowe ganteng aku ora getun,
[00:26.66]Yen kowe ngambul aku yo ora bingung..
[00:28.71]Tresnoku luntur goro-goro awakmu,
[00:31.99]Wis sering ngelukai hati..
[00:34.29]Tak akoni kowe kuwi kuat mental,
[00:36.09]Tampang melas iku sing mok gawe modal..
[00:38.27]Ben ketok melasi aku iso nyepuro..
[00:41.69]Yah..
[00:44.15]Mbok pikir aku iki ora normal,
[00:45.76]Saiki aku wis ora iso sabar..
[00:48.00]Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..
[00:51.84]Ndang minggato,
[00:54.58]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[00:56.88]Atiku iki wis kadhung loro,
[00:59.05]Ora sepisan kowe suloyo..
[01:02.53]Ndang minggato,
[01:04.20]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[01:06.19]Ora kuat aku nahan loro,
[01:08.55]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[01:12.59]Tego-tegone kowe nyulayani janji,
[01:15.26]Opo aku iki nduwe salah,
[01:18.24]Teganya kau mendua..
[01:21.66]Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
[01:24.95]Kok gampange aku percoyo,
[01:27.74]Ora ono curigo..
[01:31.35]He kowe ndang ngaliho,
[01:33.34]Pacarmu ajak’en lungo,
[01:34.45]Ojo sampek ketok moto,
[01:35.39]Kono ilango sing adoh..
[01:36.69]Mumpung gurung wajahmu kuwi tak balang boto,
[01:38.92]Iso nekat aku yen ati loro..
[01:41.10]Opo kowe wis ora nduwe ati,
[01:43.58]Kiro kiro kiro kiro kiro atimu neng endi..
[01:45.82]Penak’e kowe iso ngelakoni gendak’an,
[01:47.87]Ngenalno aku jare kowe mung koncoan..
[01:50.42]Minggato minggato kono ndang minggato,
[01:53.00]Atiku wis loro ora ono tresno..
[01:55.48]Benci aku benci benci karo awakmu,
[01:57.90]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[02:00.38]Minggato minggato kono ndang minggato,
[02:02.68]Atiku wis loro ora ono tresno..
[02:04.98]Benci aku benci benci karo awakmu,
[02:07.28]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[02:10.88]Ndang minggato,
[02:12.50]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[02:14.61]Atiku iki wis kadhung loro,
[02:16.66]Ora sepisan kowe suloyo..
[02:20.32]Ndang minggato,
[02:22.00]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[02:23.92]Ora kuat aku nahan loro,
[02:26.35]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[02:29.95]
[03:21.91]>>>
[03:22.91]>>
[03:23.91]>
[03:24.91]Tego-tegone kowe nyulayani janji,
[03:26.90]Opo aku iki nduwe salah,
[03:29.94]Teganya kau mendua..
[03:33.48]Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
[03:36.90]Kok gampange aku percoyo,
[03:39.51]Ora ono curigo..
[03:42.99]
[03:45.72]Ndang minggato,
[03:47.52]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[03:49.89]Atiku iki wis kadhung loro,
[03:51.75]Ora sepisan kowe suloyo..
[03:55.22]Ndang minggato,
[03:56.78]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[03:59.08]Atiku iki wis kadhung loro,
[04:01.26]Ora sepisan kowe suloyo..
[04:04.73]Ndang minggato,
[04:06.34]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[04:08.45]Ora kuat aku nahan loro,
[04:10.69]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[04:14.79]Minggato minggato kono ndang minggato,
[04:16.96]Atiku wis loro ora ono tresno..
[04:19.32]Benci aku benci benci karo awakmu,
[04:21.75]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[04:24.17]Ndang minggato..
[04:27.87]
—————-
Preview:

Ndugal Kumat


Versi: Intan Rahma

Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
Arep nglereni mendeme karo judi..
Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Trimo lereni aku opo ndugalmu,
Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..

Dadi bojo aku nggenah wis weling,
Mbok yo kowe mertobat karo eling..
Yen tok teruske aku trimo nglungani,
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

reff:
Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
Yen diteruske aku ra kuat sambat,
Cukup semene wae aku njaluk pegat..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..

Salahe..(salahe)..,
Salahe mendem wae salahe..
Salahe judi wae salahe,
Salah yen diteruske..

Karepe..(karepe)..,
Karepe menang dewe senenge..
Senenge nyepelekke rasane,
Pengen bubaran wae..
———————
[ver: lyrics]
[id: pnzwovci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Ndugal Kumat]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.04]Ndugal Kumat
[00:00.04]by: Intan Rahma
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Kowe mbiyen wis tau ngomong janji,
[00:43.41]Arep nglereni mendeme karo judi..
[00:47.08]Nanging ngopo saiki kok mbalelo,
[00:50.49]Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo..
[00:55.21]Dadi bojo aku nggenah wis weling,
[00:59.12]Mbok yo kowe mertobat karo eling..
[01:02.48]Yen tok teruske aku trimo nglungani,
[01:05.89]Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..
[01:10.49]Durung oleh aku jare wis tobat,
[01:14.03]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[01:17.75]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[01:21.05]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[01:27.82]Salahe..(salahe)..,
[01:31.04]Salahe mendem wae salahe..
[01:33.91]Salahe judi wae salahe,
[01:36.88]Salah yen diteruske..
[01:41.60]Karepe..(karepe)..,
[01:44.53]Karepe menang dewe senenge..
[01:47.56]Senenge nyepelekke rasane,
[01:50.86]Pengen bubaran wae..
[01:54.96]
[01:59.12]Trimo lereni aku opo ndugalmu,
[02:02.16]Yen pancen isih tresno tulung uwisono..
[02:05.89]Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat,
[02:09.49]Cukup tak jarke wae timbang dadi rame..
[02:14.14]Dadi bojo aku nggenah wis weling,
[02:17.56]Mbok yo kowe mertobat karo eling..
[02:20.86]Yen tok teruske aku trimo nglungani,
[02:24.27]Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi..
[02:29.12]Durung oleh aku jare wis tobat,
[02:32.72]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[02:36.13]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[02:39.49]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[02:45.76]Salahe..(salahe)..,
[02:49.30]Salahe mendem wae salahe..
[02:52.41]Salahe judi wae salahe,
[02:55.38]Salah yen diteruske..
[03:00.61]Karepe..(karepe)..,
[03:03.22]Karepe menang dewe senenge..
[03:06.07]Senenge nyepelekke rasane,
[03:09.43]Pengen bubaran wae..
[03:13.71]
[03:39.04]>>>
[03:40.04]>>
[03:41.04]>
[03:42.04]Durung oleh aku jare wis tobat,
[03:45.34]Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat..
[03:48.45]Yen diteruske aku ra kuat sambat,
[03:51.68]Cukup semene wae aku njaluk pegat..
[03:58.64]Salahe..(salahe)..,
[04:02.06]Salahe mendem wae salahe..
[04:04.91]Salahe judi wae salahe,
[04:08.14]Salah yen diteruske..
[04:12.62]Karepe..(karepe)..,
[04:15.40]Karepe menang dewe senenge..
[04:18.45]Senenge nyepelekke rasane,
[04:21.68]Pengen bubaran wae..
[04:26.52]Salahe..(salahe)..,
[04:30.06]Salahe mendem wae salahe..
[04:32.36]Salahe judi wae salahe,
[04:35.53]Salah yen diteruske..
[04:40.38]Karepe..(karepe)..,
[04:43.17]Karepe menang dewe senenge..
[04:46.21]Senenge nyepelekke rasane,
[04:49.38]Pengen bubaran wae..
[04:53.60]
————-
Preview:

Kadung Kelaran


Versi: Nhana Ratna

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..

mending pedhot timbang loro batin iki ngrasakke,
kowe wis bedo marang aku nglarani ati,
tak kuatke ati iki tetep wae ra iso,
wis ra betah aku nyanding tresno sing pahit..

Sudahilah semuanya aku rela,
Daripada terus berlanjut marakke ajur ati iki..
Aku ora butuh bondho lan parasmu,
Sing tak butuh tresno tulus seko atimu..

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..

Rasa yang ada kini semua mulai sirna,
Hanya menyisakan perih menyayat hati..
Podo sayang podo tresno tapi ati wis ra kuat,
Yo wis cukup semene aku lan kowe ngumbar tresno..

Keronto-ronto ra kuat ati iki,
Jalani dengan jalan masing-masing..
Mungkin itu yang bisa dilakukan,
Walau terasa sakit tapi mungkin ini jalan yang terbaik..

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..

Sudah lupakan semua kenangan kita,
Kini semua hanya membekas luka..
Cukup semene wae kowe karo aku,
Aku wis wegah ati iki keloro..
———————
[ver: lyrics]
[id: nvwoosci]
[ar: Nhana Ratna]
[ti: Kadung Kelaran]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:28]
[00:00.02]Kadung Kelaran – Nhana Ratna
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[00:22.92]Kini semua hanya membekas luka..
[00:30.13]Cukup semene wae kowe karo aku,
[00:37.34]Aku wis wegah ati iki keloro..
[00:44.79]
[00:46.09]Mending pedhot timbang loro batin iki ngrasakke,
[00:49.89]Kowe wis bedo marang aku nglarani ati,
[00:53.42]Tak kuatke ati iki tetep wae ra iso,
[00:57.27]Wis ra betah aku nyanding tresno sing pahit..
[01:00.88]Sudahilah semuanya aku rela,
[01:04.04]Daripada terus berlanjut marakke ajur ati iki..
[01:08.14]Aku ora butuh bondho lan parasmu,
[01:11.87]Sing tak butuh tresno tulus seko atimu..
[01:15.66]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[01:22.74]Kini semua hanya membekas luka..
[01:29.82]Cukup semene wae kowe karo aku,
[01:37.14]Aku wis wegah ati iki keloro..
[01:45.04]Rasa yang ada kini semua mulai sirna,
[01:47.76]Hanya menyisakan perih menyayat hati..
[01:51.69]Podo sayang podo tresno tapi ati wis ra kuat,
[01:55.41]Yo wis cukup semene aku lan kowe ngumbar tresno..
[01:59.70]Keronto-ronto ra kuat ati iki,
[02:02.49]Jalani dengan jalan masing-masing..
[02:05.84]Mungkin itu yang bisa dilakukan,
[02:08.94]Walau terasa sakit
[02:11.36]tapi mungkin ini jalan yang terbaik..
[02:14.64]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[02:22.29]Kini semua hanya membekas luka..
[02:29.36]Cukup semene wae kowe karo aku,
[02:36.63]Aku wis wegah ati iki keloro..
[02:44.58]Sudah lupakan semua kenangan kita,
[02:51.85]Kini semua hanya membekas luka..
[02:58.99]Cukup semene wae kowe karo aku,
[03:05.95]Aku wis wegah ati iki keloro..
[03:13.64]
————-
Preview: