Tak Akoni Aku Sing Salah


Versi: NDX AKA ft. PJR

Kangen yen kelingan awakmu,
Loro ati mergo aku..
Mergo atiku suloyo,
ninggal lungo tanpo kondho,
Golek tresno sing liyo..

Asmoroku wis bubrah,
Gawe uripmu susah..
Neng endi sliramu,
Aku pengen ketemu..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

Sampun adoh ono neng moto,
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
Mugo sampean urip bareng aku..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ohusspci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Tak Akoni Aku Sing Salah]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.02]Tak Akoni Aku Sing Salah
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Kangen yen kelingan awakmu,
[00:24.12]Loro ati mergo aku..
[00:29.52]Mergo atiku suloyo,
[00:35.48]ninggal lungo tanpo kondho,
[00:40.70]Golek tresno sing liyo..
[00:48.09]
[00:50.04]Asmoroku wis bubrah,
[00:55.49]Gawe uripmu susah..
[01:02.57]Neng endi sliramu,
[01:09.71]Aku pengen ketemu..
[01:15.54]
[01:17.78]Kabeh iki salahku,
[01:21.20]Gawe remuk atimu..
[01:24.49]Aku sing ngucap janji,
[01:27.78]Aku sing mblenjani..
[01:31.38]Pancen aku ra biso,
[01:35.05]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[01:42.75]
[01:45.18]Aku pengen ketemu,
[01:49.03]Ngucap pangapuraku..
[01:56.10]Kanggo kowe,
[01:59.90]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[02:06.59]
[02:08.03]Sampun adoh ono neng moto,
[02:12.13]Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
[02:15.09]Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
[02:19.31]Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..
[02:22.97]Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
[02:25.71]Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
[02:29.18]Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
[02:32.41]Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..
[02:37.32]
[02:39.99]Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
[02:44.52]Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
[02:47.81]Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
[02:51.47]Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..
[02:54.90]Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
[02:57.87]Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
[03:01.60]Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
[03:04.95]Mugo sampean urip bareng aku..
[03:08.25]
[03:10.73]Kabeh iki salahku,
[03:14.15]Gawe remuk atimu..
[03:17.69]Aku sing ngucap janji,
[03:21.11]Aku sing mblenjani..
[03:24.46]Pancen aku ra biso,
[03:28.00]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[03:36.32]
[03:38.12]Aku pengen ketemu,
[03:41.60]Ngucap pangapuraku..
[03:49.36]Kanggo kowe,
[03:52.91]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[03:59.73]
—————
Preview:

Advertisements

Aku Kudu Piye (ndx aka)


Versi: NDX AKA

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..

pemujaning ati datang kepadaku,
janganlah kau ragu terima cintaku,
rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
sampai engkau tersadar
bahwa kau juga cinta padaku..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..

jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:45]
[id: qnwqwvcu]
[00:00.04]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:05.93]Sing tak sayang neng atiku..
[00:15.43]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:19.41]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:23.07]Gedhe roso sayangku iki..
[00:27.98]
[00:33.65]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:38.37]Sing tak sayang neng atiku..
[00:47.56]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:52.28]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:55.83]Gedhe roso sayangku iki..
[01:01.23]
[01:02.46]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[01:06.17]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[01:10.33]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[01:15.98]
[01:17.16]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[01:21.38]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[01:25.48]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[01:31.44]
[01:33.00]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[01:37.79]Sing tak sayang neng atiku..
[01:46.30]Sak tenane aku wis cinta mati,
[01:51.08]Nanging kowe ra tau ngerti,
[01:54.80]Gedhe roso sayangku iki..
[02:00.03]
[02:02.14]aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
[02:05.67]kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
[02:09.27]malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
[02:13.12]sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..
[02:17.16]pemujaning ati datang kepadaku,
[02:20.02]janganlah kau ragu terima cintaku,
[02:23.68]rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
[02:26.98]sampai engkau tersadar
[02:28.99]bahwa kau juga cinta padaku..
[02:31.56]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[02:34.54]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[02:38.71]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[02:44.23]
[02:45.47]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[02:49.57]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[02:53.30]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[02:59.95]
[03:00.75]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[03:06.10]Sing tak sayang neng atiku..
[03:15.07]Sak tenane aku wis cinta mati,
[03:19.42]Nanging kowe ra tau ngerti,
[03:23.21]Gedhe roso sayangku iki..
[03:27.74]
[03:30.10]roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
[03:33.95]nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
[03:37.55]tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
[03:41.10]aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..
[03:44.60]jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
[03:48.24]tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
[03:52.34]cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
[03:56.26]semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..
[03:59.42]
[03:59.76]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[04:03.58]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[04:06.81]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[04:11.28]
[04:13.51]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[04:18.11]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[04:21.53]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[04:28.18]
[04:29.29]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[04:34.51]Sing tak sayang neng atiku..
[04:43.18]Sak tenane aku wis cinta mati,
[04:47.65]Nanging kowe ra tau ngerti,
[04:51.51]Gedhe roso sayangku iki..
[04:57.35]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[05:02.31]Sing tak sayang neng atiku..
[05:12.81]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:16.91]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:20.82]Gedhe roso sayangku iki..
[05:27.03]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:31.88]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:35.61]Gedhe roso sayangku iki..
[05:41.00]
—————
Preview:

Salah Kekancan


Versi: NDX AKA Familia ft.PJR

“biyen pas seneng
“kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
“saiki aku susah duwe masalah
“kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)

“aku ki ora pilih-pilih konco kok!
“mungkin iki mung mergo salah kekancan,
“yo wis lah nek ngono,
“tak trimak-trimakke wae..

12345 pancen aku ra trimo,
678 sakjane aku nesu..
Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
Nek udu karo konco naliko atimu loro..
Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

saiki kurang opo aku dadi koncomu,
wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..

Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
——————–
[ver: lyrics]
[id: oalhzucu]
[ar: NDX AKA Familia ft.PJR]
[ti: Salah Kekancan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:04.48]”biyen pas seneng
[00:07.45]”kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
[00:09.70]”saiki aku susah duwe masalah
[00:13.50]”kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)
[00:16.25]”aku ki ora pilih-pilih konco kok!
[00:18.96]”mungkin iki mung mergo salah kekancan,
[00:22.21]”yo wis lah nek ngono,
[00:24.12]”tak trimak-trimakke wae..
[00:26.24]
[00:28.02]Salah Kekancan – NDX AKA Familia
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]12345 pancen aku ra trimo,
[00:55.29]678 sakjane aku nesu..
[00:57.93]Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
[01:00.67]Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..
[01:03.92]Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
[01:06.75]Nek udu karo konco naliko atimu loro..
[01:09.87]Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
[01:12.68]Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..
[01:16.17]Aku ora ngiro ngene dadine,
[01:21.78]Kekancane kok bubrah akhire..
[01:27.65]Opo ngene ki caramu,
[01:33.27]Opo iki balesanmu..
[01:39.75]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[01:43.12]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[01:46.31]Po yo ra nduwe rai,
[01:48.12]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[01:52.61]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[01:55.11]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[01:58.16]Nek butuh kowe moro,
[02:00.10]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[02:04.65]saiki kurang opo aku dadi koncomu,
[02:06.59]wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
[02:09.64]dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
[02:12.51]wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..
[02:15.95]Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
[02:18.88]Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
[02:22.25]Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
[02:25.00]Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..
[02:28.05]Aku ora ngiro ngene dadine,
[02:33.36]Kekancane kok bubrah akhire..
[02:39.47]Opo ngene ki caramu,
[02:45.09]Opo iki balesanmu..
[02:51.70]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[02:54.64]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[02:57.57]Po yo ra nduwe rai,
[02:59.69]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:04.00]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:06.68]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:09.49]Nek butuh kowe moro,
[03:11.80]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:16.66]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[03:18.53]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[03:21.34]Po yo ra nduwe rai,
[03:23.78]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:28.33]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:30.89]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:33.70]Nek butuh kowe moro,
[03:36.19]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:40.87]
—————
Preview:

Masalah Ati


Versi: NDX AKA

Lk:
Dhik sigaren dodoku,
Nek pancene kowe ra percoyo aku..
Tresnaku ra mung ono lambe amung siji sak lawase,
Kowe tansah dadi pepujaning ati..

Pr:
Duh kangmas jo curigo,
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
Tanpo rikuh neng ngarep moto kowe ngrembug endahe asmoro,
Lambe muni neng uwong wadon liyo..

Lk:
Dhik ojo salah tompo,
Mikir sing ora ono guno..
Aku tetep njogo roso marang sliramu,
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Ft:
Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..

reff:
Lk:
bola-bali tak kandani bola-bali tak omongi,
trenaku ro kowe kuwi pancen wis setengah mati,
wis ora ono liyane wis ora ono gantine,
atiku wis bacut mapan koyo cahyaning rembulan..

opo kowe ra kroso mbok sajak mati roso,
gaweane nesu-nesu sing ra ono guno,
coba pengerten karo aku coba bukak’en atimu,
ning kasunyatane aku pancen tresno sliramu..

Pr:
Duh kangmas jo curigo,
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
Tanpo rikuh neng ngarep moto kowe ngrembug endahe asmoro,
Lambe muni neng uwong wadon liyo..

Lk:
Dhik ojo salah tompo,
Mikir sing ora ono guno..
Aku tetep njogo roso marang sliramu,
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..

Ft:
Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iviqbncu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Masalah Ati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:00.06]Masalah Ati
[00:00.06]by: NDX AKA
[00:34.06]
[00:36.06]>>>
[00:37.06]>>
[00:38.06]>
[00:39.06]Lk: Dhik sigaren dodoku,
[00:45.56]Lk: Nek pancene kowe ra percoyo aku..
[00:54.57]Lk: Tresnaku ra mung ono lambe
[00:58.18]Lk: amung siji sak lawase,
[01:02.46]Lk: Kowe tansah dadi pepujaning ati..
[01:09.60]
[01:11.09]Pr: Duh kangmas jo curigo,
[01:17.02]Pr: Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
[01:26.51]Pr: Tanpo rikuh neng ngarep moto
[01:30.30]Pr: kowe ngrembug endahe asmoro,
[01:34.34]Pr: Lambe muni neng uwong wadon liyo..
[01:41.48]
[01:42.98]Lk: Dhik ojo salah tompo,
[01:49.25]Lk: Mikir sing ora ono guno..
[01:57.39]Lk: Aku tetep njogo roso marang sliramu,
[02:05.89]Lk: Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..
[02:12.73]
[02:14.84]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[02:22.08]Ft: Ra bakal sirno bab masalah ati..
[02:30.16]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[02:38.10]Ft: Dadi siji tekane mati..
[02:45.12]
[02:59.78]>>>
[03:00.78]>>
[03:01.78]>
[03:02.78]Lk: bola-bali tak kandani bola-bali tak omongi,
[03:07.78]Lk: trenaku ro kowe kuwi pancen wis setengah mati,
[03:11.48]Lk: wis ora ono liyane wis ora ono gantine,
[03:15.39]Lk: atiku wis bacut mapan koyo cahyaning rembulan..
[03:19.68]Lk: opo kowe ra kroso mbok sajak mati roso,
[03:23.40]Lk: gaweane nesu-nesu sing ra ono guno,
[03:27.33]Lk: coba pengerten karo aku coba bukak’en atimu,
[03:31.79]Lk: ning kasunyatane aku pancen tresno sliramu..
[03:35.89]
[03:36.98]Pr: Duh kangmas jo curigo,
[03:43.54]Pr: Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
[03:52.67]Pr: Tanpo rikuh neng ngarep moto
[03:56.21]Pr: kowe ngrembug endahe asmoro,
[04:00.24]Pr: Lambe muni neng uwong wadon liyo..
[04:07.51]
[04:09.06]Lk: Dhik ojo salah tompo,
[04:15.59]Lk: Mikir sing ora ono guno..
[04:23.72]Lk: Aku tetep njogo roso marang sliramu,
[04:32.04]Lk: Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..
[04:38.88]
[04:41.26]Lk: Mugo cerito tresno iki,
[04:47.91]Lk: Ra bakal sirno bab masalah ati..
[04:57.03]Lk: Mugo cerito tresno iki,
[05:03.36]Lk: Dadi siji tekane mati..
[05:10.51]
[05:12.37]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[05:19.52]Ft: Ra bakal sirno bab masalah ati..
[05:28.09]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[05:35.35]Ft: Dadi siji tekane mati..
[05:43.43]
—————
Preview:

Piwales Tresno


Versi: NDX AKA

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

naliko ati iki wis mantep milih kowe,
nanging mburine aku mbok tinggalake,
soroting mripatmu wis ra nandak’ake tresno,
roso wis tok rampungi atiku tok larani..

yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat,
kabeh esemanku dadi luluh sambat,
uripku soyo susah sakwise kowe cidro,
ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis,
lintang dadi seksi simbere ing samber tangis,
sembrebet angin tresno wis mandek mbok nggo lungo,
opo isih pantes kulo paring ngapuro..

pancen kudu pisahan gusti kang paring dalan,
kabeh cerito mung pantes dadi kenangan,
ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan,
mergo kowe wis ra biso kanggo dijak bebrayan..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni,
kang sumebyar mrabat ngobong roso kang suci,
saiki pancen wis ra biso bali neng wektu mbiyen,
ilang ukoro opo meneh gawe cerito balen..

wis yo wis ojo nggugah manah kang turu,
tresno kasih lan ati kang mbiyen udu duwekmu,
tak lilakne jembar manah ngeculke kowe,
mugi gusti saguh lan cepet paring gantine..

Jroning ati pancen tresno marang nimas,
Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..

Kowe tau ono neng atiku,
Kowe mbiyen ngancani uripku,
Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
Opo iki piwales tresnamu,
Ngukir cidro neng njero batinku,
Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: opozbhcu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Piwales Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Kowe tau ono neng atiku,
[00:03.52]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[00:07.14]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[00:13.88]Opo iki piwales tresnamu,
[00:17.31]Ngukir cidro neng njero batinku,
[00:20.62]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[00:26.92]
[00:28.23]naliko ati iki wis mantep milih kowe,
[00:32.29]nanging mburine aku mbok tinggalake,
[00:35.72]soroting mripatmu wis ra nandak’ake tresno,
[00:39.15]roso wis tok rampungi atiku tok larani..
[00:42.57]yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat,
[00:46.25]kabeh esemanku dadi luluh sambat,
[00:49.37]uripku soyo susah sakwise kowe cidro,
[00:53.06]ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro..
[00:56.49]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[01:02.48]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[01:10.59]Kowe tau ono neng atiku,
[01:14.96]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[01:18.95]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[01:25.82]Opo iki piwales tresnamu,
[01:29.31]Ngukir cidro neng njero batinku,
[01:32.74]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[01:39.23]
[01:40.29]rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis,
[01:44.29]lintang dadi seksi simbere ing samber tangis,
[01:47.78]sembrebet angin tresno wis mandek mbok nggo lungo,
[01:51.21]opo isih pantes kulo paring ngapuro..
[01:54.96]pancen kudu pisahan gusti kang paring dalan,
[01:58.08]kabeh cerito mung pantes dadi kenangan,
[02:01.26]ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan,
[02:05.60]mergo kowe wis ra biso kanggo dijak bebrayan..
[02:08.72]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[02:14.59]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[02:22.58]Kowe tau ono neng atiku,
[02:27.26]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[02:30.94]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[02:37.93]Opo iki piwales tresnamu,
[02:41.23]Ngukir cidro neng njero batinku,
[02:44.73]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[02:51.15]
[02:52.71]ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni,
[02:56.21]kang sumebyar mrabat ngobong roso kang suci,
[02:59.58]saiki pancen wis ra biso bali neng wektu mbiyen,
[03:03.32]ilang ukoro opo meneh gawe cerito balen..
[03:06.75]wis yo wis ojo nggugah manah kang turu,
[03:09.78]tresno kasih lan ati kang mbiyen udu duwekmu,
[03:13.50]tak lilakne jembar manah ngeculke kowe,
[03:16.87]mugi gusti saguh lan cepet paring gantine..
[03:20.43]Jroning ati pancen tresno marang nimas,
[03:26.48]Nanging aku ra biso mbaleni kabeh cerito..
[03:34.59]Kowe tau ono neng atiku,
[03:39.46]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[03:43.08]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[03:50.26]Opo iki piwales tresnamu,
[03:53.25]Ngukir cidro neng njero batinku,
[03:56.75]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[04:03.49]Kowe tau ono neng atiku,
[04:06.79]Kowe mbiyen ngancani uripku,
[04:10.29]Saikine kowe lungo ninggal janji palsu..
[04:17.28]Opo iki piwales tresnamu,
[04:20.58]Ngukir cidro neng njero batinku,
[04:24.08]Ngopo tego dolanan atiku sakpenakmu..
[04:30.38]
————-
Preview:

Kelingan Mantan


Versi: NDX AKA

dhik kowe neng ndi?
kangmas kangen dhik,
kangen.. banget,
ibarat sego kucing ra dikareti,
ambyar atiku dhik,
ambyar tenan..
opo meneh nek kelingan janjimu dhik,
nggerus neng ati,
kangmas ameh gawe lagu
kelingan mantan lho dhik,
rekaman neng home record studio,
mergane iki isi ati kangmas..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu,
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku,
kelingan awale kita ketemu di sana,
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa..
sumpah janji tresno iki aku karo kowe,
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase,
adhik kangmas nyaman kaleh panjenengan,
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

dhik opo iki bukti katresnanmu marang aku,
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu,
rodo suwe wis sesasi kowe ra ngabari,
aku bingung kudu nggolek’i sliramu neng endi..
yo wis mungkin dalan tresnone kudu pisah,
walaupun ati iki gur isone pasrah,
bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku,
senajan kowe wis gawe cidro neng atiku..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

Mas pangapurane kanggo awakku,
Mergane tresno iki tak direstui ibuku..
Aku mblenjani janji cinta kita ini,
Lilakno aku kanthi ikhlas ati..

Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
Netes eluhku mili deres neng pipi..

Mas pangapurane kanggo awakku,
Mergane tresno iki tak direstui ibuku..
Aku mblenjani janji cinta kita ini,
Lilakno aku kanti ikhlas ati..
Lilakno aku kanti ikhlas ati..
———————
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Kelingan Mantan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:18]
[id: kolanwcu]
[00:00.04]dhik kowe neng ndi?
[00:03.84]kangmas kangen dhik,
[00:05.84]kangen.. banget,
[00:08.16]ibarat sego kucing ra dikareti,
[00:11.63]ambyar atiku dhik,
[00:12.53]ambyar tenan..
[00:14.78]opo meneh nek kelingan janjimu dhik,
[00:17.09]nggerus neng ati,
[00:19.03]kangmas ameh gawe lagu
[00:21.53]kelingan mantan lho dhik,
[00:22.34]rekaman neng home record studio,
[00:24.72]mergane iki isi ati kangmas..
[00:27.27]Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
[00:33.15]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
[00:40.02]Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
[00:46.90]Netes eluhku mili deres neng pipi..
[00:53.11]
[00:55.65]pancen loro nek kelingan tentang masa lalu,
[00:58.15]bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku,
[01:01.59]kelingan awale kita ketemu di sana,
[01:04.90]berduaan bermesraan penuh canda dan tawa..
[01:08.59]sumpah janji tresno iki aku karo kowe,
[01:12.09]mugo wae iso langgeng tekan sak lawase,
[01:15.27]adhik kangmas nyaman kaleh panjenengan,
[01:18.15]mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan..
[01:22.15]Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
[01:27.84]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
[01:34.84]Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
[01:41.71]Netes eluhku mili deres neng pipi..
[01:48.21]
[01:49.40]dhik opo iki bukti katresnanmu marang aku,
[01:52.83]kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu,
[01:56.34]rodo suwe wis sesasi kowe ra ngabari,
[01:59.84]aku bingung kudu nggolek’i sliramu neng endi..
[02:03.58]yo wis mungkin dalan tresnone kudu pisah,
[02:06.71]walaupun ati iki gur isone pasrah,
[02:10.09]bakal tak kenang jenengmu neng masa laluku,
[02:13.52]senajan kowe wis gawe cidro neng atiku..
[02:16.96]Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
[02:22.90]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
[02:29.96]Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
[02:36.59]Netes eluhku mili deres neng pipi..
[02:44.21]Mas pangapurane kanggo awakku,
[02:50.21]Mergane tresno iki tak direstui ibuku..
[02:57.09]Aku mblenjani janji cinta kita ini,
[03:04.02]Lilakno aku kanthi ikhlas ati..
[03:11.65]Dhik kowe mbiyen janji karo aku,
[03:17.71]Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati..
[03:24.52]Ning nyatane ngapusi cidro ati iki,
[03:31.40]Netes eluhku mili deres neng pipi..
[03:39.15]Mas pangapurane kanggo awakku,
[03:45.03]Mergane tresno iki tak direstui ibuku..
[03:52.02]Aku mblenjani janji cinta kita ini,
[03:58.96]Lilakno aku kanti ikhlas ati..
[04:05.71]Lilakno aku kanti ikhlas ati..
[04:12.54]
—————
Preview:

Sayang (ndx aka)


Versi: NDX AKA

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
duh pepujaning ati,
nanging kowe ora ngerti kowe sing tak wanti-wanti,

malah jebul saiki kowe mblenjani janji,
jare sehidup semati nanging opo bukti,
kowe medhot tresnaku demi lanangan liyo,
yo wis ora popo insya Allah aku iso lilo..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

hari demi hari uwis tak lewati,
yen pancen dalane kudu kuat ati,
ibarate sego uwis dadi bubur,
nanging tresno iki ora bakal luntur..

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
gur kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

sayang opo krungu tangise atiku,
mengharap kowe bali neng njero ati iki,
nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci,

aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati,
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi,
selamanya sampai akhir hayat ini..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno nimas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..
Percoyo opo pepujamu,
Cintaku tetap abadi..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Sayang]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[id: swcnnpcu]
[00:05.50]Sayang opo kowe krungu
[00:10.59]jerite atiku,
[00:14.60]Mengharap engkau kembali..
[00:18.86]Sayang nganti memutih rambutku,
[00:25.45]Ra bakal luntur tresnaku..
[00:30.11]
[00:32.66]wis tak coba nglalekke
[00:34.68]jenengmu soko atiku,
[00:36.19]sak tenane ra ngapusi
[00:38.43]isih tresno sliramu,
[00:39.55]Duh pepujaning ati
[00:41.29]nanging kowe ora ngerti,
[00:43.37]kowe sing tak wanti-wanti
[00:44.46]malah jebul saiki..
[00:46.84]kowe mblenjani janji,
[00:48.45]jare sehidup semati
[00:49.92]nanging opo bukti,
[00:51.56]kowe medhot tresnaku
[00:53.21]demi lanangan liyo,
[00:54.98]yo wis ora popo
[00:56.32]insya Allah aku iso lilo..
[01:00.02]Meh sambat kalih sinten,
[01:03.87]Yen sampun mekaten
[01:07.06]merana uripku..
[01:11.45]Aku welasno nimas
[01:14.09]aku mesakno aku,
[01:18.27]Aku nangis nganti
[01:20.91]metu eluh getih putih..
[01:25.17]Sayang opo kowe krungu
[01:29.67]jerite atiku,
[01:33.05]Mengharap engkau kembali..
[01:38.02]Sayang nganti memutih rambutku,
[01:44.67]Ra bakal luntur tresnaku..
[01:51.26]hari demi hari
[01:53.52]uwis tak lewati,
[01:55.04]yen pancen dalane
[01:56.75]kudu kuat ati,
[01:58.58]ibarate sego
[02:00.23]uwis dadi bubur,
[02:01.94]nanging tresno iki
[02:04.01]ora bakal luntur..
[02:05.23]sak tenane aku iki
[02:07.36]pancen tresno awakmu,
[02:08.84]ora ono liyane
[02:10.46]sing iso dadi penggantimu,
[02:12.37]gur kanggo awakmu
[02:14.25]sing cocok neng atiku,
[02:15.78]nganti aku njerit atimu
[02:17.74]ra bakal krungu..
[02:19.27]Meh sambat kalih sinten,
[02:22.81]Yen sampun mekaten
[02:26.73]merana uripku..
[02:30.50]Aku welasno nimas
[02:34.32]aku mesakno aku,
[02:37.46]Aku nangis nganti
[02:39.84]metu eluh getih putih..
[02:44.11]Sayang opo kowe krungu
[02:49.41]jerite atiku,
[02:52.24]Mengharap engkau kembali..
[02:57.40]Sayang nganti memutih rambutku,
[03:03.74]Ra bakal luntur tresnaku..
[03:10.32]sayang opo krungu
[03:13.14]tangise atiku,
[03:13.98]mengharap kowe bali
[03:16.42]neng njero ati iki,
[03:17.64]nganti rambutku putih
[03:19.90]tangis eluh dadi getih,
[03:21.30]mbok yo gek ndang bali
[03:23.01]nglakoni tresno suci,
[03:24.41]aku marang sliramu
[03:26.23]jok ragu neng atiku,
[03:27.76]aku ra iso ngapusi
[03:30.33]sak tenane neng ati,
[03:30.94]mung kanggo sliramu
[03:33.61]cintaku tetap abadi,
[03:34.35]selamanya sampai akhir
[03:37.39]hayat ini..
[03:38.15]Meh sambat kalih sinten,
[03:42.12]Yen sampun mekaten
[03:45.78]merana uripku..
[03:49.57]Aku welasno nimas
[03:53.80]aku mesakno aku,
[03:56.47]Aku nangis nganti
[03:59.20]metu eluh getih putih..
[04:03.05]Sayang opo kowe krungu
[04:08.58]jerite atiku,
[04:11.43]Mengharap engkau kembali..
[04:16.22]Sayang nganti memutih rambutku,
[04:22.91]Ra bakal luntur tresnaku..
[04:29.13]Percoyo opo pepujamu,
[04:35.85]Cintaku tetap abadi..
[04:43.06]
————-
Preview: