Kalah Cepet


Versi: Nella Kharisma

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

reff:
Abote nyonggo tresno,
Mung disimpen neng njero dodo..
Ungkap tresno rasane bimbang,
Amung bantal tak sayang-sayang..

Suwi yen tresno kowe,
Jebul wis ono sing nduwe..
Ora ngiro yen terbayang,
Kalah cepet tresnomu ilang..

tresno tak terbalas rasane loro,
mergo sing tak tresno milih wong liyo,
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem neng ati,
nganti bantal tak sayang-sayang
jebul tresnamu digondol ilang..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

reff:
Abote nyonggo tresno,
Mung disimpen neng njero dodo..
Ungkap tresno rasane bimbang,
Amung bantal tak sayang-sayang..

Suwi yen tresno kowe,
Jebul wis ono sing nduwe..
Ora ngiro yen terbayang,
Kalah cepet tresnomu ilang..

tresno tak terbalas rasane loro,
mergo sing tak tresno milih wong liyo,
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem neng ati,
nganti bantal tak sayang-sayang
jebul tresnamu digondol ilang..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kalah Cepet]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.04]Kalah Cepet – Nella Kharisma
[00:06.04]
[00:08.04]>>>
[00:09.04]>>
[00:10.04]>
[00:11.04]Sepet neng pinggir embong,
[00:14.14]Kalah cepet disaut uwong..
[00:17.32]Telat ngomong tresno,
[00:20.30]Cintamu digondol wong liyo..
[00:24.52]Nelongso rasane,
[00:26.95]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[00:30.61]Nyapo tresno tak pendem,
[00:33.41]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[00:39.24]
[01:05.09]>>>
[01:07.09]>>
[01:08.09]>
[01:09.09]Abote nyonggo tresno,
[01:12.90]Mung disimpen neng njero dodo..
[01:16.50]Ungkap tresno rasane bimbang,
[01:19.61]Amung bantal tak sayang-sayang..
[01:23.65]Suwi yen tresno kowe,
[01:26.26]Jebul wis ono sing nduwe..
[01:29.73]Ora ngiro yen terbayang,
[01:32.72]Kalah cepet tresnomu ilang..
[01:37.43]
[01:38.80]tresno tak terbalas rasane loro,
[01:42.22]mergo sing tak tresno milih wong liyo,
[01:45.64]tiwas kowe tak gowo mimpi
[01:47.44]mergo kependem neng ati,
[01:49.24]nganti bantal tak sayang-sayang
[01:50.79]jebul tresnamu digondol ilang..
[01:52.71]
[01:58.14]Sepet neng pinggir embong,
[02:01.18]Kalah cepet disaut uwong..
[02:05.03]Telat ngomong tresno,
[02:07.89]Cintamu digondol wong liyo..
[02:11.80]Nelongso rasane,
[02:14.47]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[02:17.88]Nyapo tresno tak pendem,
[02:21.18]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[02:27.64]
[02:54.04]>>>
[02:55.04]>>
[02:56.04]>
[02:57.04]Abote nyonggo tresno,
[03:00.61]Mung disimpen neng njero dodo..
[03:04.15]Ungkap tresno rasane bimbang,
[03:07.14]Amung bantal tak sayang-sayang..
[03:11.30]Suwi yen tresno kowe,
[03:13.85]Jebul wis ono sing nduwe..
[03:17.20]Ora ngiro yen terbayang,
[03:20.37]Kalah cepet tresnomu ilang..
[03:24.72]
[03:26.33]tresno tak terbalas rasane loro,
[03:29.50]mergo sing tak tresno milih wong liyo,
[03:33.22]tiwas kowe tak gowo mimpi
[03:34.84]mergo kependem neng ati,
[03:36.51]nganti bantal tak sayang-sayang
[03:38.44]jebul tresnamu digondol ilang..
[03:40.42]
[03:45.89]Sepet neng pinggir embong,
[03:48.07]Kalah cepet disaut uwong..
[03:52.10]Telat ngomong tresno,
[03:55.20]Cintamu digondol wong liyo..
[03:58.88]Nelongso rasane,
[04:01.36]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[04:05.21]Nyapo tresno tak pendem,
[04:07.82]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[04:14.52]
[04:15.71]Sepet neng pinggir embong,
[04:17.88]Kalah cepet disaut uwong..
[04:21.54]Telat ngomong tresno,
[04:24.59]Cintamu digondol wong liyo..
[04:28.50]Nelongso rasane,
[04:31.29]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[04:34.77]Nyapo tresno tak pendem,
[04:37.75]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[04:44.40]
————–
Preview:

Advertisements

Aku Kerjo Ora Golek Rondo


Versi: Juls Makinano, Yosha Honasan, Lester Bais, Brenan Espartinez, Justin Lagdameo, Yani Rufo, Charie Anne Mae

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..

Lk:
Aku lungo nggolek bondo,
Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
Nggawe atiku loro padahal aku kerjo lan ora neko-neko..

Tresnoku mung siji ora bakal terganti,
Mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Kowe sing tak tresnani nganti tekane mati,
Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..

Lk:
Aku lungo nggolek bondo,
Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
Nggawe atiku loro padahal aku kerjo lan ora neko-neko..

Tresnoku mung siji ora bakal terganti,
Mergo kowe sing ono neng njero ati iki..
Kowe sing tak tresnani nganti tekane mati,
Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..

Pr:
Sak karepmu kowe arep nglarani atiku,
Tak trimo sing penting kowe seneng..
Senajan ati ora nrimo nanging yo tak tompo,
Aku ikhlas sing penting awakmu seneng..

Tresnoku iki kanggo awakmu,
Ora iso diganti tekan patiku..
Senajane kowe nglarani atiku,
Tak trimo sing penting awakmu seneng..
———————-
[ver: lyrics]
[id: slwiwlci]
[ar: Juls Makinano, Yosha Honasan, Lester Bais, Brenan Espartinez, Justin Lagdameo, Yani Rufo, Charie Anne Mae ]
[ti: Aku Kerjo Ora Golek Rondo]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:00.03]Aku Kerjo Ora Golek Rondo
[00:00.03]by: Juls Makinano, Yosha Honasan, Lester Bais, Brenan Espartinez, Justin Lagdameo, Yani Rufo, Charie Anne Mae
[00:11.03]
[00:13.03]>>>
[00:14.03]>>
[00:14.53]Pr: kowe arep nglarani atiku,
[00:15.03]>
[00:16.03]Pr: Sak karepmu
[00:18.48]Pr: Tak trimo
[00:21.49]Pr: sing penting kowe seneng..
[00:25.63]Pr: Senajan ati ora nrimo
[00:29.28]Pr: nanging yo tak tompo,
[00:31.65]Pr: Aku ikhlas
[00:34.28]Pr: sing penting awakmu seneng..
[00:38.55]Pr: Tresnoku iki kanggo awakmu,
[00:43.33]Pr: Ora iso diganti tekan patiku..
[00:51.59]Pr: Senajane kowe nglarani atiku,
[00:57.80]Pr: Tak trimo
[01:00.18]Pr: sing penting awakmu seneng..
[01:05.01]Lk: Aku lungo nggolek bondo,
[01:07.19]Lk: Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
[01:09.97]Lk: Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
[01:13.33]Lk: Nggawe atiku loro
[01:15.45]Lk: padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
[01:18.92]Lk: Tresnoku mung siji
[01:20.62]Lk: ora bakal terganti,
[01:21.78]Lk: Mergo kowe sing ono
[01:23.60]Lk: neng njero ati iki..
[01:25.25]Lk: Kowe sing tak tresnani
[01:26.94]Lk: nganti tekane mati,
[01:28.49]Lk: Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..
[01:33.29]
[01:35.28]Pr: Sak karepmu
[01:35.99]Pr: kowe arep nglarani atiku,
[01:40.31]Pr: Tak trimo
[01:42.76]Pr: sing penting kowe seneng..
[01:47.26]Pr: Senajan ati ora nrimo
[01:50.52]Pr: nanging yo tak tompo,
[01:53.47]Pr: Aku ikhlas
[01:55.86]Pr: sing penting awakmu seneng..
[02:00.25]Pr: Tresnoku iki kanggo awakmu,
[02:06.14]Pr: Ora iso diganti tekan patiku..
[02:13.23]Pr: Senajane kowe nglarani atiku,
[02:19.62]Pr: Tak trimo
[02:21.70]Pr: sing penting awakmu seneng..
[02:26.82]Lk: Aku lungo nggolek bondo,
[02:28.81]Lk: Malah kowe nuduh aku nggolek rondho..
[02:32.11]Lk: Opo sakjane karepmu kok kowe tego,
[02:35.15]Lk: Nggawe atiku loro
[02:37.38]Lk: padahal aku kerjo lan ora neko-neko..
[02:40.49]Lk: Tresnoku mung siji
[02:41.69]Lk: ora bakal terganti,
[02:43.72]Lk: Mergo kowe sing ono
[02:45.37]Lk: neng njero ati iki..
[02:46.95]Lk: Kowe sing tak tresnani
[02:48.73]Lk: nganti tekane mati,
[02:50.35]Lk: Sumpah tenan aku ora bakal ngapusi..
[02:55.20]
[02:57.12]Pr: Sak karepmu
[02:57.67]Pr: kowe arep nglarani atiku,
[03:02.03]Pr: Tak trimo
[03:04.38]Pr: sing penting kowe seneng..
[03:08.99]Pr: Senajan ati ora nrimo
[03:12.15]Pr: nanging yo tak tompo,
[03:15.01]Pr: Aku ikhlas
[03:17.17]Pr: sing penting awakmu seneng..
[03:21.78]Pr: Tresnoku iki kanggo awakmu,
[03:28.12]Pr: Ora iso diganti tekan patiku..
[03:34.70]Pr: Senajane kowe nglarani atiku,
[03:41.21]Pr: Tak trimo
[03:43.51]Pr: sing penting awakmu seneng..
[03:47.92]
————–
Preview:

Getun (pendhoza)


Versi: Pendhoza

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Saiki aku uwis ngerti,
Yen sliramu ora bakal bali..
Saiki aku coba nglalekno,
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..

Pancen aku tresno kowe sayangku mung karo kowe,
Yo mung kowe sing neng ati susah seneng tekan mati..

Ora bakal tak tinggalke jajal mbok titeni wae,
Omonganku iki bener mugo wae ora minger..

Opo enenge awakmu wis nglengkapi uripku,
Senajan kamu sangat lugu dandan meyok ora tau..

Opo meneh nganggo gincu ben gawe mlinik lambemu,
Rupane pancen polosan aku coba tetep krasan..

Nanging kok godaan teko aku seneng ro wong liyo,
Mergane bodyne konco bojoku tak tinggal lungo..

Pancen atiku ra urus kepincut sing luwih mulus,
Gawe aku mati alus kowe saiki ra ngurus..

Getun kuwi tibo mburi ora bakal tibo ngarep,
Kabeh bacut tak lakoni snajan mbiyen ati karep..

Getunku soyo tenanan yen aku nyawang sliramu,
Sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku..

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Saiki aku uwis ngerti,
Yen sliramu ora bakal bali..
Saiki aku coba nglalekno,
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..

Pancen kowe ayu tenan bedo pas biyen pacaran,
Dulu ra mbejaji tenan wajahmu sangat pas-pasan..

Saiki kowe wis bedo gaweaku ngelus dodo,
mbiyen kowe tak sio-sio nganti uripmu nelongso..

Sempat ketemu neng ndalan aku ro kowe sliringan,
Lha kok atiku ser-seran nyawang kowe sing menawan..

Saiki piye carane aku oleh pin bbne,
Yen wis oleh njur tak invite mugo wae di-acc..

Lha ndilalah di-acc ora nyongko bungah tenan,
Jebul malah njur di-ddc yo tak tompo kasunyatan..

Mungkin kowe wis kelaran nganti kowe wegah tenan,
Karo aku sing ra mutu ngarep bali neng awakmu..

Saiki wis tak ikhlasno kowe duwek’e wong liyo,
Aku yo muk iso pasrah tak jak balen kowe wegah..

Yo wis ra sah tak pikirke timbang aku mumet ndhase,
Mending aku njoget wae njoget ndangdut rame-rame..

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Ketemu aku ro sliramu,
Sing saiki dadi masa laluku..
Ser-seran rasane njero atiku,
Ora nyongko sliramu mundhak ayu..

Rasane aku getun tenanan,
Medhotke sliramu wektu pacaran..
Kabeh mau amergo jalaran,
Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..

Saiki aku uwis ngerti,
Yen sliramu ora bakal bali..
Saiki aku coba nglalekno,
Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hbapwlci]
[ar: Pendhoza]
[ti: Getun]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.04]Getun – Pendhoza
[00:10.04]
[00:12.04]>>>
[00:13.04]>>
[00:14.04]>
[00:15.04]Ketemu aku ro sliramu,
[00:18.04]Sing saiki dadi masa laluku..
[00:21.56]Ser-seran rasane njero atiku,
[00:24.49]Ora nyongko sliramu mundhak ayu..
[00:28.36]Rasane aku getun tenanan,
[00:31.04]Medhotke sliramu wektu pacaran..
[00:34.78]Kabeh mau amergo jalaran,
[00:37.84]Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..
[00:42.30]Saiki aku uwis ngerti,
[00:45.11]Yen sliramu ora bakal bali..
[00:48.47]Saiki aku coba nglalekno,
[00:51.47]Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..
[00:55.40]Pancen aku tresno kowe,
[00:57.96]sayangku mung karo kowe,
[00:59.71]Yo mung kowe sing neng ati,
[01:01.45]susah seneng tekan mati..
[01:03.20]Ora bakal tak tinggalke,
[01:04.70]jajal mbok titeni wae,
[01:06.32]Omonganku iki bener,
[01:08.07]mugo wae ora minger..
[01:09.88]Opo enenge awakmu,
[01:11.38]wis nglengkapi uripku,
[01:13.00]Senajan kamu sangat lugu,
[01:14.81]dandan meyok ora tau..
[01:16.80]Opo meneh nganggo gincu,
[01:19.18]ben gawe mlinik lambemu,
[01:19.91]Rupane pancen polosan,
[01:21.85]aku coba tetep krasan..
[01:23.59]Nanging kok godaan teko,
[01:25.09]aku seneng ro wong liyo,
[01:26.59]Mergane bodyne konco,
[01:28.34]bojoku tak tinggal lungo..
[01:30.33]Pancen atiku ra urus,
[01:31.83]kepincut sing luwih mulus,
[01:33.39]Gawe aku mati alus,
[01:35.20]kowe saiki ra ngurus..
[01:36.95]Getun kuwi tibo mburi,
[01:38.51]ora bakal tibo ngarep,
[01:40.25]Kabeh bacut tak lakoni,
[01:41.94]snajan mbiyen ati karep..
[01:44.12]Getunku soyo tenanan,
[01:45.37]yen aku nyawang sliramu,
[01:47.12]Sing mbiyen dadi bojoku,
[01:48.74]saiki masa laluku..
[01:50.49]Ketemu aku ro sliramu,
[01:52.36]Sing saiki dadi masa laluku..
[01:55.60]Ser-seran rasane njero atiku,
[01:58.60]Ora nyongko sliramu mundhak ayu..
[02:02.34]Rasane aku getun tenanan,
[02:05.59]Medhotke sliramu wektu pacaran..
[02:09.02]Kabeh mau amergo jalaran,
[02:12.52]Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..
[02:16.82]Saiki aku uwis ngerti,
[02:19.57]Yen sliramu ora bakal bali..
[02:23.19]Saiki aku coba nglalekno,
[02:26.18]Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..
[02:30.05]Pancen kowe ayu tenan,
[02:32.79]bedo pas biyen pacaran,
[02:34.35]Dulu ra mbejaji tenan,
[02:36.16]wajahmu sangat pas-pasan..
[02:37.99]Saiki kowe wis bedo,
[02:39.49]gaweaku ngelus dodo,
[02:41.18]mbiyen kowe tak sio-sio,
[02:42.92]nganti uripmu nelongso..
[02:44.54]Sempat ketemu neng ndalan,
[02:46.35]aku ro kowe sliringan,
[02:47.73]Lha kok atiku ser-seran,
[02:49.54]nyawang kowe sing menawan..
[02:51.72]Saiki piye carane,
[02:53.09]aku oleh pin bbne,
[02:54.78]Yen wis oleh njur tak invite,
[02:56.34]mugo wae di-acc..
[02:58.02]Lha ndilalah di-acc,
[02:59.58]ora nyongko bungah tenan,
[03:01.14]Jebul malah njur di-ddc,
[03:03.20]yo tak tompo kasunyatan..
[03:05.32]Mungkin kowe wis kelaran,
[03:06.57]nganti kowe wegah tenan,
[03:08.13]Karo aku sing ra mutu,
[03:09.82]ngarep bali neng awakmu..
[03:11.50]Saiki wis tak ikhlasno,
[03:13.06]kowe duwek’e wong liyo,
[03:14.81]Aku yo muk iso pasrah,
[03:16.37]tak jak balen kowe wegah..
[03:18.49]Yo wis ra sah tak pikirke,
[03:20.05]timbang aku mumet ndhase,
[03:21.61]Mending aku njoget wae,
[03:23.42]njoget ndangdut rame-rame..
[03:25.11]Ketemu aku ro sliramu,
[03:27.16]Sing saiki dadi masa laluku..
[03:30.22]Ser-seran rasane njero atiku,
[03:33.65]Ora nyongko sliramu mundhak ayu..
[03:37.09]Rasane aku getun tenanan,
[03:40.33]Medhotke sliramu wektu pacaran..
[03:43.83]Kabeh mau amergo jalaran,
[03:47.07]Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..
[03:51.06]Ketemu aku ro sliramu,
[03:54.06]Sing saiki dadi masa laluku..
[03:57.12]Ser-seran rasane njero atiku,
[04:00.42]Ora nyongko sliramu mundhak ayu..
[04:04.67]Rasane aku getun tenanan,
[04:07.35]Medhotke sliramu wektu pacaran..
[04:10.84]Kabeh mau amergo jalaran,
[04:14.21]Ngeboti wedok’an sing dadi gondolan..
[04:18.33]Saiki aku uwis ngerti,
[04:21.27]Yen sliramu ora bakal bali..
[04:24.45]Saiki aku coba nglalekno,
[04:27.82]Mugo kowe iso seneng ro wong liyo..
[04:31.12]
—————
Preview:

Ngerteni


Versi: Agung Pradanta ft. Eva Santika

Lk:
Tresnoku iki mung siji kowe,
Neng atiku raono liyane..
Kowe sing iso ngerteni aku,
Susah seneng dilakoni bareng..

Pr:
Kabeh iki waton tak lakoni,
Snajan kabeh aku uwis ngerti..
Omonganmu kuwi mung ngapusi,
Padahal tresnamu ra mung siji..

Lk:
Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
Jerone tresnaku nggo sliramu..
Pr:
Nanging saiki opo bukti,
Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..

Lk:
kadang nek ketemu padu,
malah kadang omonganmu dadi bungahe atiku,
sak jane piye karepmu,
piye karepmu..

Pr:
kowe senengane ngatur,
kadang omonganmu nglantur pingine aku tok atur,
nanging opo bukti arep tok gowo neng ngendi,
selama iki pitakonku durung tok jawabi..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..

reff:
Lk:
Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
Jerone tresnaku nggo sliramu..
Pr:
Nanging saiki opo bukti,
Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..

Lk:
Aku ra pengen ngatur,
Aku ra pengen udur..
Pengenku yo mung siji,
Kowe iso ngerteni..

Pr:
Kabeh kuwi karepmu,
Ra ngerti opo karepku..
Coba kowe dadi aku,
Piye rasane dadi tresno keloromu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zbbhzwci]
[ar: Agung Pradanta ft. Eva Santika]
[ti: Ngerteni]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.05]Ngerteni – Agung Pradanta ft. Eva Santika
[00:05.05]
[00:07.05]Lk: Tresnoku iki mung siji kowe,
[00:13.55]Lk: Neng atiku raono liyane..
[00:20.19]Lk: Kowe sing iso ngerteni aku,
[00:26.83]Lk: Susah seneng dilakoni bareng..
[00:32.48]
[00:34.04]Pr: Kabeh iki waton tak lakoni,
[00:40.38]Pr: Snajan kabeh aku uwis ngerti..
[00:47.45]Pr: Omonganmu kuwi mung ngapusi,
[00:54.03]Pr: Padahal tresnamu ra mung siji..
[00:59.75]
[01:01.74]Lk: Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
[01:09.13]Lk: Jerone tresnaku nggo sliramu..
[01:15.03]Pr: Nanging saiki opo bukti,
[01:19.44]Pr: Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..
[01:27.39]
[01:29.07]Lk: kadang nek ketemu padu,
[01:31.05]Lk: malah kadang omonganmu dadi bungahe atiku,
[01:34.22]Lk: sak jane piye karepmu,
[01:36.33]Lk: piye karepmu..
[01:41.11]
[01:42.60]Pr: kowe senengane ngatur,
[01:44.71]Pr: kadang omonganmu nglantur pingine aku tok atur,
[01:48.26]Pr: nanging opo bukti arep tok gowo neng ngendi,
[01:51.86]Pr: selama iki pitakonku durung tok jawabi..
[01:58.38]
[01:59.13]Lk: Aku ra pengen ngatur,
[02:02.29]Lk: Aku ra pengen udur..
[02:06.07]Lk: Pengenku yo mung siji,
[02:09.36]Lk: Kowe iso ngerteni..
[02:13.10]Pr: Kabeh kuwi karepmu,
[02:16.13]Pr: Ra ngerti opo karepku..
[02:19.73]Pr: Coba kowe dadi aku,
[02:23.53]Pr: Piye rasane dadi tresno keloromu..
[02:29.18]
[02:58.48]>>>
[02:59.48]>>
[03:00.48]>
[03:01.48]Lk: Kowe slama iki ra ngerti isi ati iki,
[03:08.92]Lk: Jerone tresnaku nggo sliramu..
[03:15.26]Pr: Nanging saiki opo bukti,
[03:19.17]Pr: Omonganmu kuwi raiso tak ngerteni..
[03:27.00]
[03:28.04]Lk: Aku ra pengen ngatur,
[03:31.58]Lk: Aku ra pengen udur..
[03:34.99]Lk: Pengenku yo mung siji,
[03:38.42]Lk: Kowe iso ngerteni..
[03:42.26]Pr: Kabeh kuwi karepmu,
[03:45.18]Pr: Ra ngerti opo karepku..
[03:48.60]Pr: Coba kowe dadi aku,
[03:52.57]Pr: Piye rasane dadi tresno keloromu..
[03:58.41]
[03:59.59]Lk: Aku ra pengen ngatur,
[04:02.26]Lk: Aku ra pengen udur..
[04:05.80]Lk: Pengenku yo mung siji,
[04:09.15]Lk: Kowe iso ngerteni..
[04:12.75]Pr: Kabeh kuwi karepmu,
[04:15.80]Pr: Ra ngerti opo karepku..
[04:19.46]Pr: Coba kowe dadi aku,
[04:23.26]Pr: Piye rasane dadi tresno keloromu..
[04:29.03]
—————
Preview:

Stasiun Tugu (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

remuk atiku mergo sliramu cah bagus,
kowe lungo sak lawase ninggalke aku,
stasiun tugu sing dadi saksi bisu,
perpisahan kowe lan aku..

nganti eluh iki netes neng pipi,
sak tenane atiku ra ngapusi,
roso tresno marang sliramu,
sak lawase ono neng atiku..

padang sinar rembulan gawe aku kelingan,
pas awak’e dewe isih mlaku bebarengan,
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan,
kowe tego medot tresnaku tanpo sebab alasan..

stasiun tugu jogja sing tau dadi saksi,
tresno suciku jebul wis tok blenjani,
cetho neng ngarep moto kowe nggandeng wong liyo,
remuk’i ati iki ngawe mblebes mili neng ati,
opo pancen iki dalan sing kudu tak lakoni..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

Di bis stasiun tugu awale dewe ketemu,
Luluh atiku amergo esemmu..
Padang jinggrang sinar rembulan,
Kenanganku neng pasar kembang..
Ngelingake kowe cah bagus,
Sing tak sayang sak jroning atiku..

ji ro lu aku kelingan sliramu,
ra tau leren olehku kangen,
amergo kowe marakke aku pengen ketemu,
ning saiki aku ra reti kowe neng endi,
opo sih dewe opo malah wis karo wedokan liyane..

Aku tak pernah lelah mencintaimu oh sayang,
Sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku,
Karna cintaku kepadamu takkan terbatas waktu,
Dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua,
yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..
———————–
[ver: lyrics]
[id: qzwozpci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Stasiun Tugu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:09.04]Aku ra biso nahan tangis,
[00:16.77]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[00:23.95]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[00:31.00]Aku ra gelem kelangan kowe..
[00:42.98]
[01:18.49]Aku ra biso nahan tangis,
[01:25.23]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[01:32.34]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[01:39.14]Aku ra gelem kelangan kowe..
[01:50.37]remuk atiku mergo sliramu cah bagus,
[01:54.30]kowe lungo sak lawase ninggalke aku,
[01:58.24]stasiun tugu sing dadi saksi bisu,
[02:02.10]perpisahan kowe lan aku..
[02:06.28]nganti eluh iki netes neng pipi,
[02:09.59]sak tenane atiku ra ngapusi,
[02:13.21]roso tresno marang sliramu,
[02:16.77]sak lawase ono neng atiku..
[02:21.95]
[02:23.26]padang sinar rembulan gawe aku kelingan,
[02:26.81]pas awak’e dewe isih mlaku bebarengan,
[02:30.56]nanging kabeh iki amung tinggal kenangan,
[02:34.05]kowe tego medot tresnaku tanpo sebab alasan..
[02:38.23]stasiun tugu jogja sing tau dadi saksi,
[02:41.35]tresno suciku jebul wis tok blenjani,
[02:44.47]cetho neng ngarep moto kowe nggandeng wong liyo,
[02:48.09]remuk’i ati iki ngawe mblebes mili neng ati,
[02:52.15]opo pancen iki dalan sing kudu tak lakoni..
[02:55.77]Aku ra biso nahan tangis,
[03:01.70]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[03:08.56]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[03:15.55]Aku ra gelem kelangan kowe..
[03:27.03]
[03:28.34]Di bis stasiun tugu awale dewe ketemu,
[03:35.52]Luluh atiku amergo esemmu..
[03:43.13]Padang jinggrang sinar rembulan,
[03:46.13]Kenanganku neng pasar kembang..
[03:49.99]Ngelingake kowe cah bagus,
[03:53.99]Sing tak sayang sak jroning atiku..
[03:59.67]ji ro lu aku kelingan sliramu,
[04:02.97]ra tau leren olehku kangen,
[04:05.09]amergo kowe marakke aku pengen ketemu,
[04:07.59]ning saiki aku ra reti kowe neng endi,
[04:10.77]opo sih dewe opo malah wis karo wedokan liyane..
[04:13.83]Aku tak pernah lelah mencintaimu oh sayang,
[04:17.90]Sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku,
[04:21.58]Karna cintaku kepadamu takkan terbatas waktu,
[04:24.78]Dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua,
[04:28.53]yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku..
[04:32.33]Aku ra biso nahan tangis,
[04:38.26]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[04:45.75]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[04:52.99]Aku ra gelem kelangan kowe..
[05:03.72]
—————
Preview:

Wegah Kelangan


Versi: Intan Rahma

Rungokno jerit atiku iki,
Sing bingung noto roso neng ati..
Pengenku kowe ngerti,
Sing tak pikir saiki..

Tulung kowe ojo salah tompo,
Ojo mbok pikir aku ngeliyo..
Kabeh iki kahanan,
Ra iso neruske katresnan..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..

Ora ono niatku ngelarani atimu,
Rungokno aku senajano aku sing kleru..
Tak akoni pancen gede roso tresnaku,
Yo mung kanggo awakmu..

Cukup pisan iki,
Kowe loro ati..
Ora tak baleni,
Anggonku le nglarani..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..

Mung kependem roso tresno,
Bebarengan ora bakal dadi nyoto..
Pengen langgeng yo kui karepku,
Nanging wong tuaku ora setuju..

Jujur aku isih sayang,
Wegah kelangan..
Mergo tresno wis tak patri,
Neng njero ati..
Nanging arep piye meneh,
Iki wis kahanan kudu pisahan..

Jalukku kowe ojo nangis,
Mergo lungaku..
Mungkin iki wis ginaris,
Dudu penjalukku,
Nglungani sliramu..
Abot rasane pangapurane..
——————-
[ver: lyrics]
[id: khiczoci]
[ar: Intan Rahma]
[ti: Wegah kelangan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.03]Rungokno jerit atiku iki,
[00:09.40]Sing bingung noto roso neng ati..
[00:15.30]Pengenku kowe ngerti,
[00:18.41]Sing tak pikir saiki..
[00:23.30]
[00:25.92]Tulung kowe ojo salah tompo,
[00:31.56]Ojo mbok pikir aku ngeliyo..
[00:38.34]Kabeh iki kahanan,
[00:41.38]Ra iso neruske katresnan..
[00:47.28]
[00:49.05]Jujur aku isih sayang,
[00:54.05]Wegah kelangan..
[00:56.41]Mergo tresno wis tak patri,
[00:59.90]Neng njero ati..
[01:03.37]Nanging arep piye meneh,
[01:07.10]Iki wis kahanan kudu pisahan..
[01:15.92]Jalukku kowe ojo nangis,
[01:20.52]Mergo lungaku..
[01:23.00]Mungkin iki wis ginaris,
[01:26.85]Dudu penjalukku,
[01:29.77]Nglungani sliramu..
[01:33.06]Abot rasane pangapurane..
[01:41.01]
[01:45.54]Ora ono niatku ngelarani atimu,
[01:49.52]Rungokno aku senajano aku sing kleru..
[01:52.69]Tak akoni pancen gede roso tresnaku,
[01:56.10]Yo mung kanggo awakmu..
[01:59.27]Cukup pisan iki kowe loro ati,
[02:02.25]Ora tak baleni anggonku le nglarani..
[02:07.40]
[02:09.36]Jujur aku isih sayang,
[02:13.52]Wegah kelangan..
[02:16.07]Mergo tresno wis tak patri,
[02:19.92]Neng njero ati..
[02:22.65]Nanging arep piye meneh,
[02:26.63]Iki wis kahanan kudu pisahan..
[02:35.75]Jalukku kowe ojo nangis,
[02:39.85]Mergo lungaku..
[02:42.40]Mungkin iki wis ginaris,
[02:46.68]Dudu penjalukku,
[02:49.04]Nglungani sliramu..
[02:52.21]Abot rasane pangapurane..
[03:00.47]
[03:04.82]Mung kependem roso tresno,
[03:10.66]Bebarengan ora bakal dadi nyoto..
[03:16.31]Pengen langgeng yo kui karepku,
[03:23.83]Nanging wong tuaku ora setuju..
[03:29.97]
[03:32.09]Jujur aku isih sayang,
[03:36.41]Wegah kelangan..
[03:38.71]Mergo tresno wis tak patri,
[03:42.13]Neng njero ati..
[03:45.54]Nanging arep piye meneh,
[03:49.52]Iki wis kahanan kudu pisahan..
[03:58.15]Jalukku kowe ojo nangis,
[04:02.56]Mergo lungaku..
[04:05.48]Mungkin iki wis ginaris,
[04:09.71]Dudu penjalukku,
[04:11.88]Nglungani sliramu..
[04:15.04]Abot rasane pangapurane..
[04:23.24]
—————
Preview:

Wis Tak Tompo


Versi: Agung Pradanta ft. Putri Kirani

LK:
ROSO NENG NJERO ATI,
ORA ISO TAK APUSI..
KADANG NYESEK NENG DODO,
NANGING AKU BISO OPO..

BINGUNG RASANE ATI,
PIYE KUDU NYIKAPI..
TRESNOKU,
SOYO GEDE NGGO AWAKMU..

PR:
OJO DADI ATIMU,
AKU ORA ISO KETEMU..
MERGO KEWAJIBANMU,
KUDU DAMPINGI BOJOMU..

KABEH UWIS TAK TOMPO,
KABEH UWIS TAK PIKIRNO..
SENAJAN AKU,
MUNG DADI SELIR ATIMU..

AKU ORA NUNTUT OPO-OPO,
PENGENKU IKI YO MUNG TRESNO..
MERGO AWAKMU,
SING NGGAWE SENENG ATIKU..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..

REFF:
PR:
AKU ORA NUNTUT OPO-OPO,
PENGENKU IKI YO MUNG TRESNO..
MERGO AWAKMU,
SING NGGAWE SENENG ATIKU..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..

LK:
PANGAPURANE AWAKKU,
DURUNG ISO NGGAWE ATIMU..
SESENENG KOYO BOJOKU,
SABARO SELIR ATIKU..

PR:
KABEH KUWI WIS TAK TOMPO,
SENAJAN KADANG ATI LORO..
NANGING PIYE MANEH,
WIS GARISE SING KUOSO..
———————
[ver: lyrics]
[id: akcizkci]
[ar: Agung Pradanta ft. Putri Kirani]
[ti: Wis Tak Tompo]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.03]Wis Tak Tompo
[00:00.03]Versi: Agung Pradanta ft. Putri Kirani
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Lk: Roso neng njero ati,
[00:34.37]Lk: Ora iso tak apusi..
[00:37.87]Lk: Kadang nyesek neng dodo,
[00:41.48]Lk: Nanging aku biso opo..
[00:45.08]Lk: Bingung rasane ati,
[00:47.88]Lk: Piye kudu nyikapi..
[00:51.54]Lk: Tresnoku,
[00:53.78]Lk: Soyo gede nggo awakmu..
[00:58.99]
[01:00.49]Pr: Ojo dadi atimu,
[01:03.46]Pr: Aku ora iso ketemu..
[01:07.26]Pr: Mergo kewajibanmu,
[01:10.73]Pr: Kudu dampingi bojomu..
[01:14.46]Pr: Kabeh uwis tak tompo,
[01:17.32]Pr: Kabeh uwis tak pikirno..
[01:21.10]Pr: Senajan aku,
[01:23.40]Pr: Mung dadi selir atimu..
[01:28.25]
[01:29.49]Pr: Aku ora nuntut opo-opo,
[01:32.22]Pr: Pengenku iki yo mung tresno..
[01:35.88]Pr: Mergo awakmu,
[01:38.12]Pr: Sing nggawe seneng atiku..
[01:43.71]Lk: Pangapurane awakku,
[01:46.69]Lk: Durung iso nggawe atimu..
[01:50.67]Lk: Seseneng koyo bojoku,
[01:54.45]Lk: Sabaro selir atiku..
[01:58.36]Pr: Kabeh kuwi wis tak tompo,
[02:01.47]Pr: Senajan kadang ati loro..
[02:05.32]Pr: Nanging piye maneh,
[02:07.87]Pr: Wis garise sing kuoso..
[02:11.72]
[02:38.99]>>>
[02:39.99]>>
[02:40.99]>
[02:41.99]Pr: Aku ora nuntut opo-opo,
[02:45.99]Pr: Pengenku iki yo mung tresno..
[02:49.39]Pr: Mergo awakmu,
[02:51.63]Pr: Sing nggawe seneng atiku..
[02:57.10]Lk: Pangapurane awakku,
[03:00.57]Lk: Durung iso nggawe atimu..
[03:04.30]Lk: Seseneng koyo bojoku,
[03:07.84]Lk: Sabaro selir atiku..
[03:11.82]Pr: Kabeh kuwi wis tak tompo,
[03:15.10]Pr: Senajan kadang ati loro..
[03:18.84]Pr: Nanging piye maneh,
[03:21.25]Pr: Wis garise sing kuoso..
[03:26.47]Lk: Pangapurane awakku,
[03:29.82]Lk: Durung iso nggawe atimu..
[03:33.37]Lk: Seseneng koyo bojoku,
[03:37.09]Lk: Sabaro selir atiku..
[03:41.13]Pr: Kabeh kuwi wis tak tompo,
[03:44.30]Pr: Senajan kadang ati loro..
[03:48.21]Pr: Nanging piye maneh,
[03:50.76]Pr: Wis garise sing kuoso..
[03:55.16]
————–
Preview: