Hubungan Jarak Adoh


Versi: NDX AKA

Lk:
Meskipun jauh jarak diantara kita,
Namun asmara kita takkan pernah tergoyah..
Pr:
Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
Jalani hidup dengan penuh warna-warni..

Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

Pr:
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Semua kan hilang nan indah kan datang..
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Terus berjuang dan tetap bertahan..

Pr:
Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
Jalani hidup dengan penuh warna-warni..

Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

reff:
Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

Pr:
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Semua kan hilang nan indah kan datang..
Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..

Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Ft: Terus berjuang dan tetap bertahan..
Ft: Hu hu.. hu hu.. hu hu.. hu hu hu hu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: akovupci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Hubungan Jarak Adoh]
[al: Pop Indonesia]
[by: yanilipatro]
[length: 03:09]
[00:00.03]Hubungan Jarak Adoh – NDX AKA
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Lk: Meskipun jauh jarak diantara kita,
[00:16.63]Lk: Namun asmara kita takkan pernah tergoyah..
[00:21.01]Pr: Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
[00:25.98]Pr: Jalani hidup dengan penuh warna-warni..
[00:32.00]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[00:36.50]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[00:40.95]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[00:45.74]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[00:50.11]
[00:52.04]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[00:57.32]Pr: Semua kan hilang nan indah kan datang..
[01:01.99]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[01:06.30]Pr: Terus berjuang dan tetap bertahan..
[01:11.81]
[01:14.06]Pr: Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
[01:17.99]Pr: Jalani hidup dengan penuh warna-warni..
[01:23.34]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[01:28.55]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[01:32.96]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[01:37.81]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[01:42.96]
[01:58.03]>>>
[01:59.03]>>
[02:00.03]>
[02:01.03]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[02:05.43]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[02:10.06]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[02:14.65]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[02:20.00]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[02:23.91]Pr: Semua kan hilang nan indah kan datang..
[02:28.88]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[02:32.73]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[02:37.52]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[02:41.93]Ft: Terus berjuang dan tetap bertahan..
[02:47.39]Ft: Hu hu.. hu hu.. hu hu.. hu hu hu hu..
[03:06.30]
—————
Preview:

Advertisements

Ra Jodo


Versi: RapX

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..
Kelingan tresnaku ora direstui..
——————
[ver: lyrics]
[id: nnaoulci]
[ar: RapX]
[ti: Ra Jodo]
[al: Hip Hop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.05]Ra Jodo – RapX
[00:05.05]
[00:07.05]Maafkanku kali ini harus pergi,
[00:13.65]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[00:20.02]Banyu moto iki mili nguras ati,
[00:27.41]Kelingan tresnaku ora direstui..
[00:33.78]
[00:35.90]Mama papa maafkan aku yang tak bisa
[00:38.89]Membawa calon mantumu mulih,
[00:41.08]Mergo anakmu iki ra diparingi restu
[00:44.39]Marang calon besanmu..
[00:48.32]Sak tenane ati iki loro loro loro,
[00:51.62]Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
[00:55.06]Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
[00:58.36]Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..
[01:04.17]Nyeseg jejeg nong ati nyakseni kowe rabi,
[01:10.16]Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo..
[01:18.33]Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
[01:21.83]Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
[01:25.33]Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
[01:29.26]Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..
[01:34.69]Maafkanku kali ini harus pergi,
[01:41.06]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[01:47.92]Banyu moto iki mili nguras ati,
[01:54.35]Kelingan tresnaku ora direstui..
[02:00.84]
[02:27.99]>>>
[02:28.99]>>
[02:29.99]>
[02:30.99]Mama papa maafkan aku yang tak bisa
[02:33.09]Membawa calon mantumu mulih,
[02:36.03]Mergo anakmu iki ra diparingi restu
[02:39.46]Marang calon besanmu..
[02:43.20]Sak tenane ati iki loro loro loro,
[02:46.51]Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
[02:50.00]Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
[02:53.62]Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..
[02:59.18]Nyeseg jejeg nong ati nyakseni kowe rabi,
[03:05.29]Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo..
[03:13.47]Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
[03:16.52]Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
[03:20.39]Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
[03:23.89]Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..
[03:29.38]Maafkanku kali ini harus pergi,
[03:35.70]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[03:42.56]Banyu moto iki mili nguras ati,
[03:49.24]Kelingan tresnaku ora direstui..
[03:55.98]
[04:21.04]>>>
[04:22.04]>>
[04:23.04]>
[04:24.04]Maafkanku kali ini harus pergi,
[04:30.72]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[04:37.65]Banyu moto iki mili nguras ati,
[04:44.33]Kelingan tresnaku ora direstui..
[04:51.25]Kelingan tresnaku ora direstui..
[04:58.12]
————–
Preview:

Bojo Mokong


Versi: RapX

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

pancen kowe mokong wedi rai wani bokong,
ndelik neng kempit kelek wani yen onok wong tuwek,
kau bisanya medongkrong delak-delek kayak kingkong,
kau pintaku setia nyatanya kau yang mendua..

aku wis sego tempong jawaku iso ngemong,
merjuangno awakmu sampek aku tambah kuru,
tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine,
ku ra ono benere malah terus salah wae..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe pancen pabu nanging utekmu lucu,
gawanane muring mikirmu dadi miring,
delok’en to polahmu kowe raiso mlayu,
ketok’e ngguya ngguyu athoh athoh nong atimu..

saiki koen rasakno urip gae karepmu,
sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku,
aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine,
tampak dari matamu ketok’e galau melulu..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe yo kowe golek senengmu dewe,
kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu,
amergo kowe demen kakumu kenemenen,
limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng..

aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti,
ra ngangge musyawarah selalu marah marah,
mikiro akibate delok’en resikone,
kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
———————
[ver: lyrics]
[id: hsnsuici]
[ar: RapX]
[ti: Bojo Mokong]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.05]Bojo Mokong – RapX
[00:08.05]
[00:10.05]>>>
[00:11.05]>>
[00:12.05]>
[00:13.05]Kowe sak penakmu dewe,
[00:17.95]Ra ngenggep aku bojone..
[00:23.98]Ora mikir tah awakmu,
[00:29.28]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[00:35.58]pancen kowe mokong wedi rai wani bokong,
[00:38.39]ndelik neng kempit kelek wani yen onok wong tuwek,
[00:41.57]kau bisanya medongkrong delak-delek kayak kingkong,
[00:44.57]kau pintaku setia nyatanya kau yang mendua..
[00:47.63]aku wis sego tempong jawaku iso ngemong,
[00:50.31]merjuangno awakmu sampek aku tambah kuru,
[00:53.12]tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine,
[00:55.99]ku ra ono benere malah terus salah wae..
[01:00.42]Kowe sak penakmu dewe,
[01:05.41]Ra ngenggep aku bojone..
[01:11.46]Ora mikir tah awakmu,
[01:17.14]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[01:23.26]Loro ati iki loro,
[01:28.69]Ra ngrasakno malah maido..
[01:35.36]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[01:40.29]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[01:49.09]kowe pancen pabu nanging utekmu lucu,
[01:52.52]gawanane muring mikirmu dadi miring,
[01:55.70]delok’en to polahmu kowe raiso mlayu,
[01:58.57]ketok’e ngguya ngguyu athoh athoh nong atimu..
[02:02.01]saiki koen rasakno urip gae karepmu,
[02:04.57]sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku,
[02:07.25]aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine,
[02:10.37]tampak dari matamu ketok’e galau melulu..
[02:15.05]Kowe sak penakmu dewe,
[02:19.67]Ra ngenggep aku bojone..
[02:25.78]Ora mikir tah awakmu,
[02:31.21]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[02:37.26]Loro ati iki loro,
[02:42.57]Ra ngrasakno malah maido..
[02:49.49]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[02:54.55]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[03:04.03]kowe yo kowe golek senengmu dewe,
[03:06.90]kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu,
[03:09.84]amergo kowe demen kakumu kenemenen,
[03:12.71]limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng..
[03:15.95]aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti,
[03:18.57]ra ngangge musyawarah selalu marah marah,
[03:21.57]mikiro akibate delok’en resikone,
[03:24.50]kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri..
[03:28.87]Loro ati iki loro,
[03:33.80]Ra ngrasakno malah maido..
[03:40.29]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[03:44.90]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[03:52.21]Kowe sak penakmu dewe,
[03:57.01]Ra ngenggep aku bojone..
[04:03.19]Ora mikir tah awakmu,
[04:08.68]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:14.79]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:20.72]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:26.34]
————–
Preview:

Mundur Teratur


Versi: NDX AKA

Wis cukup semene wae,
Aku mundur rausah diteruske..
Mending aku fokus golek liyane,
Aku ra takon rausah dijelaske..

Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

reff:
Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Kaline kali winongo,
Banyune banyu segoro..
Kowe sing nggawe asmoro,
Lha kok aku sing loro..

Sawone sawone mentah,
Le ngampet selak ra betah..
Mbangane tambah masalah,
Mending cukup cukuplah sudah..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vupiuuci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Mundur Teratur]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:45]
[00:00.04]Mundur Teratur
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Wis cukup semene wae,
[00:37.46]Aku mundur rausah diteruske..
[00:42.90]Mending aku fokus golek liyane,
[00:48.23]Aku ra takon rausah dijelaske..
[00:52.47]
[00:54.27]Awan sore dadi seksine,
[00:57.69]Naliko gandengan tangan bendinane..
[01:01.41]Nanging anggepmu ra sepiro,
[01:08.10]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[01:14.16]Senenge mung sepisan,
[01:16.28]Susahe suwe tenan..
[01:19.39]Tiwas lagi bebrayan,
[01:22.05]Malah medotke sesandingan..
[01:26.11]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[01:31.23]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[01:36.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[01:41.60]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[01:47.33]
[01:55.55]>>>
[01:56.55]>>
[01:57.55]>
[01:58.55]Awan sore dadi seksine,
[02:02.05]Naliko gandengan tangan bendinane..
[02:07.95]Nanging anggepmu ra sepiro,
[02:12.55]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[02:18.57]Kaline kali winongo,
[02:21.74]Banyune banyu segoro..
[02:24.41]Kowe sing nggawe asmoro,
[02:26.77]Lha kok aku sing loro..
[02:29.54]Sawone sawone mentah,
[02:31.90]Le ngampet selak ra betah..
[02:34.63]Mbangane tambah masalah,
[02:37.12]Mending cukup cukuplah sudah..
[02:39.54]Senenge mung sepisan,
[02:41.57]Susahe suwe tenan..
[02:44.23]Tiwas lagi bebrayan,
[02:46.78]Malah medotke sesandingan..
[02:51.88]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[02:56.35]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:01.68]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:06.53]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:11.87]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[03:16.84]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:22.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:26.84]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:32.63]
————-
Preview:

Keblinger Tresno


Versi: NDX AKA

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
arepo kowe nglarani blenjani ati iki..

aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
aku lilo kowe mblenjani terus lungo..

aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku sing saiki isih ono roso kelingan,
marang sliramu sing tau dadi kenangan,
ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..

opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
kowe bali karo mantanmu loro atiku,
opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
tapi omonganmu tong kosong ibarate,
kowe lungo terus bali mantanmu,
opo kowe ora mikir yen nglarani aku..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..

aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
aku jujur isih ono roso karo kowe,
tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..

aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
sing saiki isih ono neng njroning atiku,
tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
aku nrimo yen ora ono balesane..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..
———————
[ver: lyrics]
[id: ucbvuhci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Keblinger Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:00.04]Keblinger Tresno
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aku tresno sliramu,
[00:29.06]Yo mung kowe sing neng atiku..
[00:32.42]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[00:36.46]Sing dadi kenangane..
[00:40.00]Aku ra bakal lali,
[00:42.48]Karo mantan yo mung siji..
[00:45.84]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[00:49.63]Pacaran neng kreteg gantung..
[00:53.73]cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
[00:57.20]aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
[01:00.81]opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
[01:04.10]arepo kowe nglarani blenjani ati iki..
[01:07.51]aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
[01:10.74]nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
[01:14.16]ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
[01:17.45]aku lilo kowe mblenjani terus lungo..
[01:20.62]aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
[01:24.16]tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
[01:27.45]ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
[01:30.92]opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..
[01:34.16]Aku tresno sliramu,
[01:36.08]Yo mung kowe sing neng atiku..
[01:39.07]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[01:43.29]Sing dadi kenangane..
[01:46.89]Aku ra bakal lali,
[01:49.38]Karo mantan yo mung siji..
[01:52.66]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[01:56.20]Pacaran neng kreteg gantung..
[02:00.55]aku sing saiki isih ono roso kelingan,
[02:04.10]marang sliramu sing tau dadi kenangan,
[02:07.01]ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
[02:10.62]padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..
[02:14.41]opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
[02:17.69]opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
[02:20.93]kowe bali karo mantanmu loro atiku,
[02:24.46]opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..
[02:27.39]kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
[02:30.92]tapi omonganmu tong kosong ibarate,
[02:34.40]kowe lungo terus bali mantanmu,
[02:37.63]opo kowe ora mikir yen nglarani aku..
[02:41.11]Aku tresno sliramu,
[02:42.84]Yo mung kowe sing neng atiku..
[02:46.08]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[02:50.12]Sing dadi kenangane..
[02:53.65]Aku ra bakal lali,
[02:56.14]Karo mantan yo mung siji..
[02:59.44]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[03:03.22]Pacaran neng kreteg gantung..
[03:07.32]aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
[03:10.73]opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
[03:14.28]kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
[03:17.69]aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..
[03:21.10]aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
[03:24.52]kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
[03:27.69]aku jujur isih ono roso karo kowe,
[03:30.92]tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..
[03:34.46]aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
[03:37.94]sing saiki isih ono neng njroning atiku,
[03:40.86]tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
[03:44.03]aku nrimo yen ora ono balesane..
[03:47.75]Aku tresno sliramu,
[03:49.80]Yo mung kowe sing neng atiku..
[03:52.91]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[03:56.95]Sing dadi kenangane..
[04:00.24]Aku ra bakal lali,
[04:02.66]Karo mantan yo mung siji..
[04:06.13]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[04:09.87]Pacaran neng kreteg gantung..
[04:13.90]
————–
Preview:

Cemoro Panjang


Versi: DKYK

Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno,
Karo sliramu cah ayu..
Tanganmu tak gandeng sliramu tak sanding,
Koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni..

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan,
Nalikane aku ro kowe pacaran..
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro,
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo..

Opo pancen tego kowe ninggalke awakku,
Nganti loro tresno nyikso neng njero batinku..
Opo pancen aku wis dudu jodomu,
Aduh denok sing gede pangapuramu..

Biyen pancen aku tresno marang kowe,
Nanging ngopo saiki tok tinggalake..
Opo to iki balasan marang aku,
Kowe tego nggawe cidro neng njero atiku..

Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno,
Karo sliramu cah ayu..
Tanganmu tak gandeng sliramu tak sanding,
Koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni..

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan,
Nalikane aku ro kowe pacaran..
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro,
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo..

Duh denok sing gede pangapuramu,
Aku ra kuat nyonggo tresnomu..

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan,
Nalikane aku ro kowe pacaran..
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro,
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: sokzuaci]
[ar: DKYK]
[ti: Cemoro Panjang]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:25]
[00:00.02]Cemoro Panjang – DKYK
[00:10.02]
[00:12.02]>>>
[00:13.02]>>
[00:14.02]>
[00:15.02]Lagi sedelo
[00:18.04]awakku ngrasakke tresno,
[00:22.20]Karo sliramu cah ayu..
[00:28.47]Tanganmu tak gandeng
[00:31.90]sliramu tak sanding,
[00:36.55]Koyo dunyo iki
[00:39.57]awak dewe sing nduweni..
[00:43.35]
[00:45.01]Cemoro panjang
[00:47.18]sing tau dadi kenangan,
[00:51.14]Nalikane aku ro kowe pacaran..
[00:58.20]Cemoro duh cemoro
[01:01.63]ngopo ninggalke cerito loro,
[01:05.55]Loro neng njero atiku
[01:09.00]sing tak tresnani lungo..
[01:13.00]
[01:14.02]Opo pancen tego kowe ninggalke awakku,
[01:18.45]Nganti loro tresno nyikso neng njero batinku..
[01:21.84]Opo pancen aku wis dudu jodomu,
[01:24.76]Aduh denok sing gede pangapuramu..
[01:27.47]Biyen pancen aku tresno marang kowe,
[01:31.78]Nanging ngopo saiki tok tinggalake..
[01:35.15]Opo to iki balasan marang aku,
[01:38.32]kowe tego nggawe cidro neng njero atiku..
[01:42.09]Lagi sedelo
[01:43.95]awakku ngrasakke tresno,
[01:48.02]Karo sliramu cah ayu..
[01:54.76]Tanganmu tak gandeng
[01:57.68]sliramu tak sanding,
[02:01.44]Koyo dunyo iki
[02:05.23]awak dewe sing nduweni..
[02:08.86]
[02:10.98]Cemoro panjang
[02:13.22]sing tau dadi kenangan,
[02:16.85]Nalikane aku ro kowe pacaran..
[02:24.03]Cemoro duh cemoro
[02:27.21]ngopo ninggalke cerito loro,
[02:31.08]Loro neng njero atiku
[02:34.38]sing tak tresnani lungo..
[02:37.94]Duh denok sing gede pangapuramu,
[02:44.74]Aku ra kuat nyonggo tresnomu..
[02:50.71]Cemoro panjang
[02:54.59]sing tau dadi kenangan,
[02:58.42]Nalikane aku ro kowe pacaran..
[03:05.16]Cemoro duh cemoro
[03:08.47]ngopo ninggalke cerito loro,
[03:12.09]Loro neng njero atiku
[03:15.52]sing tak tresnani lungo..
[03:19.76]
————–
Preview:

Ora Sido Rabi


Versi: Keni Ishida ft. Ardi

Pr:
Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
Basan saiki atiku mbok larani,
Pancen awakmu seneng gawe loro ati..

Aku pengen nglakoni tresno sing suci,
Marang sliramu sing cocok neng njero ati..
Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo,
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..

Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
Basan saiki awakmu malah sing mundur,
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..

Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
Basan saiki atiku mbok larani,
Pancen awakmu seneng gawe loro ati..

reff:
Lk:
Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
Atiku saiki rasane ora karuan,
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

Pr:
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
Pancen aku memang dudu jodohmu,
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

Lk:
Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
Atiku saiki rasane koyo wong mati,
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

Pr:
Penggaweanmu mas wae ora jelas,
Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
Wong tuwaku terus nekoni kowe,
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..

reff:
Lk:
Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
Atiku saiki rasane ora karuan,
Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..

Pr:
Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
Pancen aku memang dudu jodohmu,
Mergo wong tuwaku cen ora setuju..

Lk:
Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
Atiku saiki rasane koyo wong mati,
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..

Pr:
Penggaweanmu mas wae ora jelas,
Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
Wong tuwaku terus nekoni kowe,
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ulbwusci]
[ar: Keni Ishida ft. Ardi]
[ti: Ora Sido Rabi]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.02]Ora Sido Rabi
[00:00.02]by: Keni Ishida ft. Ardi
[00:08.02]
[00:10.02]>>>
[00:11.02]>>
[00:12.02]>
[00:13.02]Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
[00:19.03]Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
[00:27.17]Basan saiki atiku mbok larani,
[00:33.07]Pancen awakmu seneng gawe loro ati..
[00:42.14]
[00:43.02]Aku pengen nglakoni tresno sing suci,
[00:46.62]Marang sliramu sing cocok neng njero ati..
[00:49.78]Jebule omonganmu nggak iso dipercoyo,
[00:53.13]Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo..
[00:56.54]Awakmu kuwi mung iso nggawe ndhasku ngelu,
[00:59.76]Biyen kowe ngomong ora bakal nglalekne aku..
[01:02.87]Basan saiki awakmu malah sing mundur,
[01:06.10]Atiku rasane saiki dadi tambah ajur..
[01:10.82]Wis suwi aku pengen ngajak rabi,
[01:16.97]Awakmu kuwi sing bener tak tresnani..
[01:23.74]Basan saiki atiku mbok larani,
[01:29.82]Pancen awakmu seneng gawe loro ati..
[01:38.08]
[01:48.04]>>>
[01:49.04]>>
[01:50.04]>
[01:51.04]Lk: Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
[01:54.54]Lk: Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
[01:57.67]Lk: Atiku saiki rasane ora karuan,
[02:00.72]Lk: Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..
[02:05.81]Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
[02:08.67]Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
[02:12.45]Pancen aku memang dudu jodohmu,
[02:15.31]Mergo wong tuwaku cen ora setuju..
[02:19.97]Lk: Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
[02:23.32]Lk: Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
[02:26.62]Lk: Atiku saiki rasane koyo wong mati,
[02:29.97]Lk: Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..
[02:34.50]Penggaweanmu mas wae ora jelas,
[02:37.73]Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
[02:41.46]Wong tuwaku terus nekoni kowe,
[02:44.38]Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..
[02:51.71]
[03:28.04]>>>
[03:29.04]>>
[03:30.04]>
[03:31.04]Lk: Cincin sing mbiyen tak tukokne gur nggo kowe,
[03:34.25]Lk: Malah saiki kabeh kuwi tok balekne..
[03:37.35]Lk: Atiku saiki rasane ora karuan,
[03:40.53]Lk: Mergo tresnoku iki ora kesampe’an..
[03:45.74]Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo,
[03:48.66]Mugo wae awakmu iso ngelalekne aku..
[03:52.32]Pancen aku memang dudu jodohmu,
[03:55.43]Mergo wong tuwaku cen ora setuju..
[04:00.21]Lk: Yo wis dhik aku pancen dudu jodohmu,
[04:03.13]Lk: Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu..
[04:06.36]Lk: Atiku saiki rasane koyo wong mati,
[04:09.84]Lk: Mergo aku ro awakmu ora sido rabi..
[04:14.56]Penggaweanmu mas wae ora jelas,
[04:17.85]Yen ra kiro aku opo arep mbok pakan watu..
[04:21.27]Wong tuwaku terus nekoni kowe,
[04:24.43]Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji..
[04:31.45]
—————–
Preview: