Angenteni

Huma-Aglies_3
Versi: Huma Aglies

Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..

reff:
Aku ngenteni tekamu,
Koyo ngenteni mudhune wahyu..
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
Duh kusumo pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji,
Duh kangmas siro wong merak ati..
Amung siro dadi ati rino wengi,
Aku tansah angenteni..

Mugo-mugo tetepo tansah sumanding,
Dadio ganti duh wong bagus lencir kuning..

Kledang-kledang kae teko,
Pranyoto janjine datan cidro..
Gelang alit welut wiso seupomo,
Ojo lali kalih kulo..
——————
[ver: lyrics]
[id: pznlnzch]
[ar: Huma Aglies]
[ti: Angenteni]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:00.06]Angenteni
[00:00.06]by: Huma Aglies
[00:24.06]
[00:26.76]>>>
[00:27.76]>>
[00:28.76]>
[00:29.76]Aku ngenteni tekamu,
[00:35.16]Koyo ngenteni mudhune wahyu..
[00:42.45]Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
[00:49.10]Duh kusumo pepujanku..
[00:58.38]Tak jaluk jo cidro janji,
[01:03.66]Duh kangmas siro wong merak ati..
[01:10.95]Amung siro dadi ati rino wengi,
[01:17.50]Aku tansah angenteni..
[01:27.83]
[01:30.63]Mugo-mugo
[01:37.28]tetepo tansah sumanding,
[01:48.67]Dadio ganti
[01:57.87]duh wong bagus lencir kuning..
[02:07.14]
[02:14.78]Kledang-kledang kae teko,
[02:22.21]Pranyoto janjine datan cidro..
[02:32.79]Gelang alit welut wiso seupomo,
[02:42.23]Ojo lali kalih kulo..
[02:52.62]
[03:24.00]>>>
[03:25.00]>>
[03:26.00]>
[03:27.00]Aku ngenteni tekamu,
[03:33.50]Koyo ngenteni mudhune wahyu..
[03:43.64]Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu,
[03:54.09]Duh kusumo pepujanku..
[04:06.47]Tak jaluk jo cidro janji,
[04:14.44]Duh kangmas siro wong merak ati..
[04:24.33]Amung siro dadi ati rino wengi,
[04:33.41]Aku tansah angenteni..
[04:43.93]
[04:47.35]Mugo-mugo
[04:52.33]tetepo tansah sumanding,
[05:05.27]Dadio ganti
[05:12.99]duh wong bagus lencir kuning..
[05:24.05]
[05:30.05]Kledang-kledang kae teko,
[05:38.36]Pranyoto janjine datan cidro..
[05:48.63]Gelang alit welut wiso seupomo,
[05:58.08]Ojo lali kalih kulo..
[06:11.08]
————–
Preview:

Advertisements

Merapi Merbabu

Uut-Salsabilla
Versi: Uut Salsabilla

Koyo merapi lan merbabu,
Kang sumanding sak jabaning jaman..
Koyo iwak klawan banyu,
Bebarengan ngisi panguripan..

Koyo merapi lan merbabu,
Nora kenggo angin lan prahoro..
Koyo mangkono sedyaku,
Mugo-mugo gusti hamarangno..

Rembulan kalingan mego,
Nyoto nora bakal sak lawase..
Ojo samar ojo gelo,
Liyo dino rembulane ngeglo..

Koyo merapi lan merbabu,
Janji setyo tumenem ing kalbu..
Koyo srengenge lumaku,
Sore angslup isuk’e wis metu..

reff:
Koyo merapi lan merbabu,
Kang sumanding sak jabaning jaman..
Koyo iwak klawan banyu,
Bebarengan ngisi panguripan..

Koyo merapi lan merbabu,
Nora kenggo angin lan prahoro..
Koyo mangkono sedyaku,
Mugo-mugo gusti hamarangno..

Rembulan kalingan mego,
Nyoto nora bakal sak lawase..
Ojo samar ojo gelo,
Liyo dino rembulane ngeglo..

Koyo merapi lan merbabu,
Janji tresno tumenem ing kalbu..
Koyo srengenge lumaku,
Sore angslup isuk’e wis metu..
——————
[ver: lyrics]
[id: luoinkch]
[ar: Uut Salsabilla]
[ti: Merapi Merbabu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[00:00.03]Merapi Merbabu
[00:00.03]by: Uut Salsabilla
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Koyo merapi lan merbabu,
[00:34.07]Kang sumanding sak jabaning jaman..
[00:43.51]Koyo iwak klawan banyu,
[00:48.30]Bebarengan ngisi panguripan..
[00:58.45]Koyo merapi lan merbabu,
[01:04.35]Nora kenggo angin lan prahoro..
[01:15.85]Koyo mangkono sedyaku,
[01:22.59]Mugo-mugo gusti hamarangno..
[01:35.14]Rembulan kalingan mego,
[01:41.55]Nyoto nora bakal sak lawase..
[01:53.99]Ojo samar ojo gelo,
[02:00.90]Liyo dino rembulane ngeglo..
[02:16.07]
[02:18.50]————
[02:39.96]Koyo merapi lan merbabu,
[02:49.37]Janji setyo tumenem ing kalbu..
[03:01.48]Koyo srengenge lumaku,
[03:08.01]Sore angslup isuk’e wis metu..
[03:17.66]
[03:54.05]>>>
[03:55.05]>>
[03:57.05]>
[03:58.05]Koyo merapi lan merbabu,
[04:05.15]Kang sumanding sak jabaning jaman..
[04:17.45]Koyo iwak klawan banyu,
[04:23.30]Bebarengan ngisi panguripan..
[04:35.55]Koyo merapi lan merbabu,
[04:42.28]Nora kenggo angin lan prahoro..
[04:55.08]Koyo mangkono sedyaku,
[05:01.68]Mugo-mugo gusti hamarangno..
[05:11.64]
[05:13.44]Rembulan kalingan mego,
[05:19.85]Nyoto nora bakal sak lawase..
[05:32.17]Ojo samar ojo gelo,
[05:39.70]Liyo dino rembulane ngeglo..
[05:53.94]
[05:59.05]Koyo merapi lan merbabu,
[06:07.32]Janji tresno tumenem ing kalbu..
[06:18.99]Koyo srengenge lumaku,
[06:25.46]Sore angslup isuk’e wis metu..
[06:39.46]
————-
Preview:

Sewu Layangmu

Paijo-Londo_2
Versi: Paijo Londo

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

reff:
Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..
——————-
[ver: lyrics]
[id: panhnich]
[ar: Paijo Londo]
[ti: Sewu Layangmu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.01]Sewu Layangmu
[00:00.01]by: Paijo Londo
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Sewu layangmu
[00:35.12]Tak simpen ono jroning atiku..
[00:43.99]Taunono windonono,
[00:49.76]Tak enteni ing gisiking tresno..
[00:59.43]Nadyan ing monco
[01:04.32]Nanging tresnaku tan biso mendho..
[01:12.82]Layangmu sampule jinggo,
[01:19.49]Gawe atiku mung onggo-onggo..
[01:29.31]
[01:32.11]Mboten siang mboten dalu wong ayu,
[01:40.95]Mung tansah hangantu-antu..
[01:50.08]Aduh sayang aduh sayang,
[01:57.33]Aduh sayang aku wedi yen kelangan..
[02:08.94]
[02:12.13]Enggalo bali,
[02:18.29]Duh wong ayu pepujaning ati..
[02:30.97]Rasaku koyo wong linglung,
[02:38.80]Mendhem kangen gedhene sak gunung..
[02:49.20]
[03:12.03]>>>
[03:13.03]>>
[03:14.03]>
[03:15.03]Sewu layangmu
[03:19.83]Tak simpen ono jroning atiku..
[03:27.27]Taunono windonono,
[03:31.44]Tak enteni ing gisiking tresno..
[03:39.77]Nadyan ing monco
[03:43.81]Nanging tresnaku tan biso mendho..
[03:50.77]Layangmu sampule jinggo,
[03:55.25]Gawe atiku mung onggo-onggo..
[04:01.66]
[04:03.04]Mboten siang mboten dalu wong ayu,
[04:08.51]Mung tansah hangantu-antu..
[04:13.74]Aduh sayang aduh sayang,
[04:19.84]Aduh sayang aku wedi yen kelangan..
[04:25.87]
[04:27.30]Enggalo bali,
[04:31.04]Duh wong ayu pepujaning ati..
[04:38.56]Rasaku koyo wong linglung,
[04:42.85]Mendhem kangen gedhene sak gunung..
[04:49.39]
————–
Preview:

Pinesthi

Suro-K
Versi: Suro K

Rembulan kesaput mego,
Peteng ndedhet katon reremengan..
Mangkene ingkang sun roso,
Sliramu angon jato katresnan..

Pulo-pulo wis nasibku,
Aku amung sakdermo nglakoni..
Kabeh sumpah prasetyamu,
Amung lamis ing menganing lathi..

Opo kang dadi janjimu,
Tumemeng mring sak jroning atiku..
Ora ngiro ra nglegiwo,
Jebul kabeh amung samudono..

Pinesthi kersaning gusti,
Pancen mangkene lelakon iki..
Pawarto kang wus tak tompo,
Sliramu linengku priyo liyo..

reff:
Opo kang dadi janjimu,
Tumemeng mring sak jroning atiku..
Ora ngiro ra nglegiwo,
Jebul kabeh amung samudono..

Pinesthi kersaning gusti,
Pancen mengkene lelakon iki..
Pawarto kang wus tak tompo,
Sliramu linengku priyo liyo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hklhlnch]
[ar: Suro K]
[ti: Pinesthi]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:00.05]Pinesthi – Suro K
[00:27.05]
[00:29.85]>>>
[00:30.85]>>
[00:31.85]>
[00:32.85]Rembulan kesaput mego,
[00:38.32]Peteng ndedhet katon reremengan..
[00:46.10]Mangkene ingkang sun roso,
[00:52.39]Sliramu angon jati katresnan..
[00:59.41]
[01:02.18]Pulo-pulo wis nasibku,
[01:07.84]Aku amung sakdermo nglakoni..
[01:15.87]Kabeh sumpah prasetyamu,
[01:22.79]Amung manis ing menganing lathi..
[01:29.10]
[01:32.08]Opo kang dadi janjimu,
[01:37.44]Tumemeng mring sak jroning atiku..
[01:46.27]Ora ngiro ra nglegewo,
[01:52.37]Jebul kabeh amung samudono..
[01:59.51]
[02:02.04]Pinesthi kersaning gusti,
[02:07.13]Pancen mengkene lelakon iki..
[02:14.54]Pawarto kang wus tak tompo,
[02:21.37]Sliramu linengku priyo liyo..
[02:28.47]
[02:57.82]>>>
[02:58.82]>>
[02:59.82]>
[03:00.82]Opo kang dadi janjimu,
[03:07.73]Tumemeng mring sak jroning atiku..
[03:17.37]Ora ngiro ra nglegewo,
[03:26.07]Jebul kabeh amung samudono..
[03:37.89]
[03:49.53]Pinesthi kersaning gusti,
[03:57.06]Pancen mengkene lelakon iki..
[04:08.13]Pawarto kang wus tak tompo,
[04:17.59]Sliramu linengku priyo liyo..
[04:26.50]
————–
Preview:

Kelangan Jarik

Herry-P_Astried
Versi: Herry P ft. Astried

Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..

reff:
Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: uhpakpch]
[ar: Herry P ft. Astried]
[ti: Kelangan Jarik]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.05]Kelangan Jarik
[00:00.05]by: Herry P ft. Astried
[00:33.05]
[00:35.05]>>>
[00:36.05]>>
[00:37.05]>
[00:38.05]Lk: Waspada’no jaman iki dhik,
[00:44.89]Lk: Sarwo sarwi ora becik..
[00:52.06]Lk: Budoyo dibolak-balik,
[00:56.04]Lk: Wong wadon kelangan jarik,
[00:59.22]Lk: Menganggo sarwo sing cilik..
[01:04.71]
[01:06.38]Pr: Karepmu ngono kepiye mas,
[01:11.73]Pr: Wong seni nuruti jaman..
[01:19.94]Pr: Ojo nganti ketinggalan,
[01:23.74]Pr: Wong wadon sregep le dandan,
[01:27.30]Pr: Pamrihe priyo kedanan..
[01:34.00]Lk: Penganggomu kurang sopan dhik,
[01:40.48]Lk: Mbok yo empan kanti papan..
[01:47.33]Pr: Iku ngono pergaulan mas,
[01:55.06]Pr: Nuruti gelaring jaman..
[02:01.09]Lk: Aku ra gawe pepalang dhik,
[02:08.07]Lk: Ojo ninggal kesopanan..
[02:14.41]Pr: Sing luput pancen awakku mas,
[02:22.24]Pr: Solahku wis keblabasan..
[02:28.94]Lk: Pamupusmu wicaksono dhik,
[02:34.24]Lk: Ojo waton mbelo konco..
[02:42.52]Lk: Elingo budoyo kito,
[02:47.18]Lk: Rinepto poro pujonggo,
[02:50.28]Lk: Kondang ing monco negoro..
[02:55.33]
[03:22.06]>>>
[03:23.06]>>
[03:24.06]>
[03:25.06]Lk: Waspada’no jaman iki dhik,
[03:30.29]Lk: Sarwo sarwi ora becik..
[03:38.20]Lk: Budoyo dibolak-balik,
[03:43.18]Lk: Wong wadon kelangan jarik,
[03:46.22]Lk: Menganggo sarwo sing cilik..
[03:51.26]
[03:53.18]Pr: Karepmu ngono kepiye mas,
[04:00.11]Pr: Wong seni nuruti jaman..
[04:07.06]Pr: Ojo nganti ketinggalan,
[04:10.49]Pr: Wong wadon sregep le dandan,
[04:14.22]Pr: Pamrihe priyo kedanan..
[04:21.00]Lk: Penganggomu kurang sopan dhik,
[04:27.22]Lk: Mbok yo empan kanti papan..
[04:34.30]Pr: Iku ngono pergaulan mas,
[04:41.28]Pr: Nuruti gelaring jaman..
[04:48.11]Lk: Aku ra gawe pepalang dhik,
[04:54.65]Lk: Ojo ninggal kesopanan..
[05:01.75]Pr: Sing luput pancen awakku mas,
[05:08.33]Pr: Solahku wis keblabasan..
[05:15.18]Lk: Pamupusmu wicaksono dhik,
[05:20.96]Lk: Ojo waton mbelo konco..
[05:28.80]Lk: Elingo budoyo kito,
[05:33.05]Lk: Rinepto poro pujonggo,
[05:36.08]Lk: Kondang ing monco negoro..
[05:40.94]
————-
Preview:

Sedyaku

Yeyen-C
Versi: Yeyen C.

Aku gumun karo priyo siji kae,
Pasuryane bagus katon gregetake..
Gedhe duwur gagah degdag piadege,
Gawe bingung kabeh kenyo kawulane..

Aku ugo kepingin tansah ketemu,
Rino wengi gawe sengseming atiku..
Duh wong bagus ojo mung gawe kuciwo,
Mergo wae sak temene aku tresno..

Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..

reff:
Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Yeyen C]
[ti: Sedyaku]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[id: qnhbkkch]
[00:00.04]Sedyaku
[00:00.04]by: Yeyen C.
[00:27.04]
[00:29.44]>>>
[00:30.44]>>
[00:31.44]>
[00:32.44]Aku gumun karo priyo siji kae,
[00:40.44]Pasuryane bagus katon gregetake..
[00:47.75]Gedhe duwur gagah deg-dag piadege,
[00:55.65]Gawe bingung kabeh kenyo kawulane..
[01:03.05]Aku ugo kepingin tansah ketemu,
[01:10.28]Rino wengi gawe sengseming atiku..
[01:18.18]Duh wong bagus ojo mung gawe kuciwo,
[01:25.44]Mergo wae sak temene aku tresno..
[01:32.79]
[01:35.03]Mugo biso tetepungan,
[01:40.08]Karo priyo pepindho arjuno..
[01:49.65]Kang ndadeni ati suci,
[01:55.25]Bebarengan andum tresno yekti..
[02:04.14]Sukur bage yen biso dadi jodohne,
[02:11.12]Panyuwunku yekti iku pungkasane..
[02:18.65]Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
[02:26.07]Urip mulyo dumunung sak jroning roso..
[02:33.40]
[03:04.00]>>>
[03:05.00]>>
[03:06.00]>
[03:07.00]Mugo biso tetepungan,
[03:12.91]Karo priyo pepindho arjuno..
[03:25.05]Kang ndadeni ati suci,
[03:32.53]Bebarengan andum tresno yekti..
[03:45.02]
[03:54.13]Sukur bage yen biso dadi jodohne,
[04:03.37]Panyuwunku yekti iku pungkasane..
[04:14.20]Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
[04:24.21]Urip mulyo dumunung sak jroning roso..
[04:33.68]
————-
Preview:

Wungu

Purwanti
Versi: Purwanti

Kae lintang panjerino,
Mertandhani jomodoh neng suryo..
Amadhangi jagad royo,
Wayah wengi ganti rino..

Jago kluruk neng plambean,
Manuk’e ngoceh ananing wit-witan..
Sempruit seneng atine,
Katon asih ndunyo sak isine..

Lanang wadon trus makarti,
Bebarengan saiyeg saeko kapti..
Tetep manteb jroning ati,
Becik guyub rukun dho nyawiji..

Sengkut gemrekut makaryo,
Temah dadyo toto lan raharjo..
Murah sandang klawan pangan,
Nedyo murih tentrem ing bebrayan..

reff:
Lanang wadon trus makarti,
Bebarengan saiyeg saeko kapti..
Tetep manteb jroning ati,
Becik guyub rukun dho nyawiji..

Sengkut gemrekut makaryo,
Temah dadyo toto lan raharjo..
Murah sandang klawan pangan,
Nedyo murih tentrem ing bebrayan..
——————
[ver: lyrics]
[id: llwoikch]
[ar: Purwanti]
[ti: Wungu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.04]Wungu – Purwanti
[00:30.04]
[00:32.84]>>>
[00:33.84]>>
[00:34.84]>
[00:35.84]Kae lintang panjerino,
[00:41.84]Mertandhani jomodoh neng suryo..
[00:50.67]Amadhangi jagad royo,
[00:56.30]Wayah wengi ganti rino..
[01:05.01]
[01:06.25]Jago kluruk neng plambean,
[01:12.29]Manuk’e ngoceh ananing wit-witan..
[01:21.30]Sempruit seneng atine,
[01:26.55]Katon asih ndunyo sak isine..
[01:35.02]
[01:36.63]Lanang wadon trus makarti,
[01:42.73]Bebarengan saiyeg saeko kapti..
[01:52.05]Tetep manteb jroning ati,
[01:57.65]Becik guyub rukun dho nyawiji..
[02:06.61]Sengkut gemrekut makaryo,
[02:12.72]Temah dadyo toto lan raharjo..
[02:21.43]Murah sandang klawan pangan,
[02:27.55]Nedyo murih tentrem ing bebrayan..
[02:36.52]
[03:05.06]>>>
[03:06.06]>>
[03:07.06]>
[03:08.06]Lanang wadon trus makarti,
[03:16.27]Bebarengan saiyeg saeko kapti..
[03:28.72]Tetep manteb jroning ati,
[03:36.73]Becik guyub rukun dho nyawiji..
[03:47.12]
[03:56.27]Sengkut gemrekut makaryo,
[04:06.34]Temah dadyo toto lan raharjo..
[04:17.35]Murah sandang klawan pangan,
[04:25.33]Nedyo murih tentrem ing bebrayan..
[04:37.04]
————-
Preview: