Peteng Dedet Lelimengan

Mbah-Tomo_Intan
Peteng Dedet Lelimengan (Ratapan Sibuta)
Versi: Mbah Tomo ft. Intan

Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..

reff:
Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qvnzqzcu]
[ar: Mbah Tomo ft. Intan]
[ti: Peteng Dedet Lelimengan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.04]Peteng Dedet Lelimengan
[00:00.04](Ratapan Sibuta)
[00:00.04]by: Mbah Tomo ft. Intan
[00:36.04]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Lk: Peteng dedet lelimengan,
[00:45.48]Lk: Nggugah ati kang kebak pacoban..
[00:53.33]Lk: Iki awan opo bengi mbok,
[00:59.17]Lk: Kebangeten uripku iki..
[01:07.21]Lk: Duh gusti paringo margi,
[01:13.18]Lk: Gesang kulo badhe kados pundi..
[01:20.83]Lk: Mbenjang kulo tumut sinten,
[01:27.04]Lk: Bapak ibu sampun mboten wonten..
[01:33.89]
[01:36.09]Pr: Tabah tabahno atimu,
[01:40.79]Pr: Gusti tansah ono ing sandingmu..
[01:48.38]Pr: Mbesok kowe bakal mulyo,
[01:54.54]Pr: Kanthi dalan kowe adol suworo..
[02:03.05]Lk: Opo pancen wis nasibku,
[02:07.91]Lk: Urip iki tanpo bapak ibu..
[02:15.02]Lk: Nelongso jroning batinku,
[02:21.48]Lk: Aku dadi bocah yatin piatu..
[02:28.05]
[02:54.56]>>>
[02:55.56]>>
[02:56.56]>
[02:57.56]Lk: Peteng dedet lelimengan,
[03:02.15]Lk: Nggugah ati kang kebak pacoban..
[03:09.05]Lk: Iki awan opo bengi mbok,
[03:15.59]Lk: Kebangeten uripku iki..
[03:22.83]Lk: Duh gusti paringo margi,
[03:28.85]Lk: Gesang kulo badhe kados pundi..
[03:36.13]Lk: Mbenjang kulo tumut sinten,
[03:42.36]Lk: Bapak ibu sampun mboten wonten..
[03:48.45]
[03:51.19]Pr: Tabah tabahno atimu,
[03:55.42]Pr: Gusti tansah ono ing sandingmu..
[04:03.88]Pr: Mbesok kowe bakal mulyo,
[04:09.23]Pr: Kanthi dalan kowe adol suworo..
[04:17.50]Lk: Opo pancen wis nasibku,
[04:21.86]Lk: Urip iki tanpo bapak ibu..
[04:28.90]Lk: Nelongso jroning batinku,
[04:35.24]Lk: Aku dadi bocah yatin piatu..
[04:41.03]
————–
Preview:

Wengis

Jithul-Sumarji_2
Versi: Jithul Sumarji ft. Sriana

Lk:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..

reff:
Pr:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang muspro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ppokznch]
[ar: Jithul Sumarji ft. Sriana]
[ti: Wengis]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.04]Wengis
[00:00.04]by: Jithul Sumarji ft. Sriana
[01:02.04]
[01:04.00]Lk: >>>
[01:05.00]Lk: >>
[01:06.00]Lk: >
[01:07.00]Aku patenono wae,
[01:12.00]Timbang aku pisah karo kowe..
[01:19.90]Tangismu ono pangkonku,
[01:24.95]Kok nggo tutup wengise atimu..
[01:33.46]Tatune atiku iki,
[01:38.56]Mung sliramu kang biso nambani..
[01:46.41]Balung klopo paribasan,
[01:52.01]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[01:59.90]Tulungono aku iki,
[02:05.38]Ojo nganti aku kok oncati..
[02:13.65]Welasono awak iki,
[02:18.59]Aku pingin kumpul dadi siji..
[02:27.16]Kok wengis temen atimu,
[02:32.51]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[02:40.34]Balekno taline tresno,
[02:45.58]Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..
[02:51.79]
[03:20.96]Pr: >>>
[03:21.96]Pr: >>
[03:22.96]Pr: >
[03:23.96]Aku patenono wae,
[03:28.96]Timbang aku pisah karo kowe..
[03:37.34]Tangismu ono pangkonku,
[03:43.52]Kok nggo tutup wengise atimu..
[03:51.60]Tatune atiku iki,
[03:56.75]Mung sliramu kang biso nambani..
[04:05.66]Balung klopo paribasan,
[04:11.38]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[04:19.90]Tulungono aku iki,
[04:25.75]Ojo nganti aku kok oncati..
[04:34.33]Welasono awak iki,
[04:39.74]Aku pingin kumpul dadi siji..
[04:48.15]Kok wengis temen atimu,
[04:53.62]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[05:02.02]Balekno taline tresno,
[05:07.98]Ojo nganti udhar ilang muspro..
[05:14.20]
—————
Preview:

Tresno Lan Loro

Beta-Riana_Sriana
Versi: Beta Riana ft. Sriana

Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

reff:
Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wszpbwch]
[ar: Beta Riana ft. Sriana]
[ti: Tresno Lan Loro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:00.05]Tresno Lan Loro
[00:00.05]by: Beta Riana ft. Sriana
[01:10.05]
[01:13.05]>>>
[01:14.05]>>
[01:15.05]>
[01:16.05]Sak umpomo mbiyen ngerti,
[01:21.51]Ora bakal kondo getun mburi..
[01:29.40]Mbiyen ngaku isih legan,
[01:34.98]Durung nate ngayahi bebrayan..
[01:41.62]
[01:43.74]Pungkasane koyo ngene,
[01:48.91]Roso tresno kadhung tak wenehke..
[01:57.50]Angel nggonku ngilangake,
[02:02.96]Mergo wis ono sing nduwe..
[02:08.51]
[02:10.00]Aduh loro kudu sambat karo sopo,
[02:16.60]Loro ati kadhung tresno diblenjani..
[02:23.19]Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
[02:30.29]Ditresnani jebule malah nglarani..
[02:36.82]
[02:38.70]Aku kudu pilih opo,
[02:43.73]Antarane tresno karo loro..
[02:51.15]Loro iki uwis mesti,
[02:57.04]Mergo ra biso nduweni..
[03:02.33]
[03:53.03]>>>
[03:54.03]>>
[03:55.03]>
[03:56.03]Sak umpomo mbiyen ngerti,
[04:00.03]Ora bakal kondo getun mburi..
[04:07.88]Mbiyen ngaku isih legan,
[04:13.23]Durung nate ngayahi bebrayan..
[04:19.20]
[04:21.07]Pungkasane koyo ngene,
[04:25.35]Roso tresno kadhung tak wenehke..
[04:33.07]Angel nggonku ngilangake,
[04:37.98]Mergo wis ono sing nduwe..
[04:43.08]
[04:45.14]Aduh loro kudu sambat karo sopo,
[04:50.61]Loro ati kadhung tresno diblenjani..
[04:56.96]Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
[05:02.55]Ditresnani jebule malah nglarani..
[05:08.65]
[05:10.52]Aku kudu pilih opo,
[05:15.38]Antarane tresno karo loro..
[05:22.15]Loro iki uwis mesti,
[05:28.38]Mergo ra biso nduweni..
[05:39.02]
————-
Preview:

Gubug Asmoro

Lusi-Brahman
Versi: Lusi Brahman

Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..

reff:
Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: hiuvnnch]
[ar: Lusi Brahman]
[ti: Gubug Asmoro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.07]Gubug Asmoro
[00:00.07]by: Lusi Brahman
[00:24.07]
[00:26.07]>>>
[00:27.07]>>
[00:28.07]>
[00:29.07]Yen liwat aku kelingan,
[00:34.67]Gubug kae biyen tak nggo leren..
[00:43.30]Neng cagak kebak tulisan,
[00:48.96]Warno abang tondo isih prawan..
[00:57.54]Jenenge gubug asmoro,
[01:04.07]Biyen kae tak nggo andum tresno..
[01:12.60]Tanpo bantal tanpo kloso,
[01:18.44]Bot-abote ketaman asmoro..
[01:29.03]
[01:31.95]Gubug kae nyimpen wadi,
[01:38.98]Wiwit biyen tumeko saiki..
[01:51.11]Gubug kae kebak crito,
[02:00.01]Wanci ratri nganti gagat rino..
[02:10.70]Catetan sak jroning ati,
[02:18.79]Datan luntur soyo merak ati..
[02:30.68]Aku kowe dadi garwo,
[02:39.08]Mergo leren neng gubug asmoro..
[02:49.03]
[03:11.96]>>>
[03:12.96]>>
[03:13.96]>
[03:14.96]Yen liwat aku kelingan,
[03:18.96]Gubug kae biyen tak nggo leren..
[03:25.21]Neng cagak kebak tulisan,
[03:30.62]Warno abang tondo isih prawan..
[03:38.22]Jenenge gubug asmoro,
[03:42.57]Biyen kae tak nggo andum tresno..
[03:50.22]Tanpo bantal tanpo kloso,
[03:54.57]Bot-abote ketaman asmoro..
[04:00.86]
[04:02.84]Gubug kae nyimpen wadi,
[04:07.14]Wiwit biyen tumeko saiki..
[04:14.52]Gubug kae kebak crito,
[04:19.12]Wanci ratri nganti gagat rino..
[04:26.78]Catetan sak jroning ati,
[04:31.38]Datan luntur soyo merak ati..
[04:38.67]Aku kowe dadi garwo,
[04:43.20]Mergo leren neng gubug asmoro..
[04:49.24]
————–
Preview:

Sampur Kuning

Beta-Riana_2
Versi: Beta Riana

Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..

reff:
Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ocpqnpch]
[ar: Beta Riana]
[ti: Sampur Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.03]Sampur Kuning
[00:00.03]by: Beta Riana
[01:02.03]
[01:04.70]>>>
[01:05.70]>>
[01:06.70]>
[01:07.70]Tak pikir mung dadi ati,
[01:12.93]Yen kelingan sliramu wong bagus..
[01:22.70]Ora bakal biso lali,
[01:28.18]Janjimu sing tansah tak ugemi..
[01:35.70]
[01:38.11]Mbok yo eling dik semono,
[01:44.11]Nalikane sumpah janji prasetyo..
[01:53.78]Tondo moto sampur kuning,
[01:59.76]Ra rumongso opo wis ra eling..
[02:07.66]
[02:10.03]Opo wis rumongso cuwo,
[02:15.64]Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
[02:25.24]Mbok yo eling sampur kuning,
[02:31.34]Pingin nyanding nanging wis ra eling..
[02:38.99]
[02:40.79]Sampur kuning katresnanmu,
[02:46.54]Kang dadi sesulihe sliramu..
[02:55.83]Sampur kuning katresnanmu,
[03:00.93]Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
[03:07.72]
[03:40.04]>>>
[03:41.04]>>
[03:42.04]>
[03:43.04]Tak pikir mung dadi ati,
[03:48.44]Yen kelingan sliramu wong bagus..
[03:57.25]Ora bakal biso lali,
[04:03.33]Janjimu sing tansah tak ugemi..
[04:11.05]
[04:13.54]Mbok yo eling dik semono,
[04:18.75]Nalikane sumpah janji prasetyo..
[04:28.15]Tondo moto sampur kuning,
[04:33.81]Ra rumongso opo wis ra eling..
[04:41.47]
[04:43.83]Opo wis rumongso cuwo,
[04:49.43]Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
[04:58.08]Mbok yo eling sampur kuning,
[05:04.17]Pingin nyanding nanging wis ra eling..
[05:12.13]
[05:14.18]Sampur kuning katresnanmu,
[05:19.46]Kang dadi sesulihe sliramu..
[05:27.26]Sampur kuning katresnanmu,
[05:34.53]Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
[05:42.07]
————-
Preview:

Ngumbar Asmoro

Iin-Yuwandari_3
Versi: Iin Yuwandari

Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

reff:
Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: nhwwlwch]
[ar: Iin Yuwandari]
[ti: Ngumbar Asmoro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:00.03]Ngumbar Asmoro
[00:00.03]by: Iin Yuwandari P
[01:03.03]
[01:05.03]>>>
[01:06.03]>>
[01:07.03]>
[01:08.03]Ngantio puputing jaman,
[01:13.26]Katresnanku ora bakal ilang..
[01:21.08]Mulo sing ngerti karepku,
[01:26.37]Jo’ ngumbar gardaning napsu..
[01:33.77]Kelingan jaman semono,
[01:40.16]Nalikane isih urip soro..
[01:48.07]Ning saiki kowe tego,
[01:53.41]Mentolo lan gawe gelo..
[02:00.81]Jamak lumrahing bebrayan,
[02:07.28]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[02:15.51]Mawas diri lan waspodho,
[02:21.11]Dimen kalis ing rubedo..
[02:29.45]Urip gek piro suwene,
[02:34.54]Paribasan amung mampir ngombe..
[02:42.90]Ojo mung ngumbar asmoro,
[02:47.72]Elingo garwo lan putro..
[02:53.70]
[03:42.93]>>>
[03:43.93]>>
[03:44.93]>
[03:45.93]Ngantio puputing jaman,
[03:50.98]Katresnanku ora bakal ilang..
[03:58.43]Mulo sing ngerti karepku,
[04:02.85]Jo’ ngumbar gardaning napsu..
[04:11.09]Kelingan jaman semono,
[04:15.94]Nalikane isih urip soro..
[04:23.16]Ning saiki kowe tego,
[04:27.84]Mentolo lan gawe gelo..
[04:33.50]
[04:36.04]Jamak lumrahing bebrayan,
[04:40.95]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[04:48.10]Mawas diri lan waspodho,
[04:53.27]Dimen kalis ing rubedo..
[05:01.10]Urip gek piro suwene,
[05:06.21]Paribasan amung mampir ngombe..
[05:13.68]Ojo mung ngumbar asmoro,
[05:18.53]Elingo garwo lan putro..
[05:24.81]
[05:26.55]Jamak lumrahing bebrayan,
[05:31.21]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[05:38.50]Mawas diri lan waspodho,
[05:43.34]Dimen kalis ing rubedo..
[05:51.62]Urip gek piro suwene,
[05:55.85]Paribasan amung mampir ngombe..
[06:03.44]Ojo mung ngumbar asmoro,
[06:09.11]Elingo garwo lan putro..
[06:19.82]
—————-
Preview:

Joko Mlarat (jithul sumarji)

Jithul
Versi: Jithul Sumarji

Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..

reff :
Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..
—————–
[ver: lyrics]
[id: asosulch]
[ar: Jithul Sumarji]
[ti: Joko Mlarat]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:38]
[00:00.10]Joko Mlarat – Jithul Sumarji
[00:21.80]
[00:23.80]>>>
[00:24.80]>>
[00:25.80]>
[00:26.80]Wiwit biyen mulo
[00:30.80]aku rak wis kondho..
[00:34.40]Aku wong nisto
[00:36.56]tanpa bondho dunyo..
[00:41.49]Joko mlarat
[00:43.41]wong tuwomu pangkat..
[00:48.15]Aku rekoso
[00:50.19]uripmu wis mulyo..
[00:53.62]Iki wis wancine
[00:58.15]kowe di daupke..
[01:01.94]Karo priyo bagus
[01:04.17]sing podho sugihe..
[01:08.47]Ora nyono
[01:10.59]lan ora nglegewo..
[01:15.18]Yen sliramu
[01:17.30]tego polo kromo..
[01:23.47]Srengenge ngulon parane,
[01:29.64]Yen bengi rembulan jenenge..
[01:36.67]Koyo ngene rasane
[01:39.58]wong ora nduwe..
[01:43.75]Tresno tenan
[01:45.63]kok anggep sepele..
[01:50.66]Srengenge ngulon parane,
[01:56.88]Yen bengi rembulan jenenge..
[02:03.79]Isuk tempe sorene dadi dhele,
[02:10.63]Tresnamu mung
[02:13.25]abang-abang lambe..
[02:17.43]
[02:40.91]>>>
[02:41.91]>>
[02:42.91]>
[02:43.91]Wiwit biyen mulo
[02:47.91]aku rak wis kondho..
[02:51.91]Aku wong nisto
[02:54.64]tanpa bondho dunyo..
[02:59.00]Joko mlarat
[03:00.99]wong tuwomu pangkat..
[03:05.53]Aku rekoso
[03:07.64]uripmu wis mulyo..
[03:12.12]Iki wis wancine
[03:15.17]kowe di daupke..
[03:19.03]Karo priyo bagus
[03:21.76]sing podho sugihe..
[03:25.81]Ora nyono
[03:28.29]lan ora nglegewo..
[03:32.59]Yen sliramu
[03:34.76]tego polo kromo..
[03:39.74]Srengenge ngulon parane,
[03:46.09]Yen bengi rembulan jenenge..
[03:53.31]Koyo ngene rasane
[03:56.41]wong ora nduwe..
[04:00.34]Tresno tenan
[04:02.45]kok anggep sepele..
[04:07.17]Srengenge ngulon parane,
[04:13.59]Yen bengi rembulan jenenge..
[04:20.87]Isuk tempe sorene dadi dhele,
[04:27.46]Tresnamu mung
[04:30.15]abang-abang lambe..
[04:34.00]
————–
Preview: