Njamong

jumiati
Versi: Jumiati

Jare lungo ngangsuh,
Ngangsuh menyang solo..
Suwe ra ketemu,
Awak biso kuru,
Yen ketemu gawe gelo..
Ngetan bali ngulon,
Tresno tenan opo mbengkuyun..

Jare dadi sopir,
sopir montor sedan..
Suwe nggonku mikir,
nganti wani mampir..
Mung tak sawang..
Mung tratapan..
Jarik lurik suwek pinggire,
Dilirik ono sing nduwe..

reff:
Jare rujak degan,
Campurane madu..
Jare ngaku legan,
Jebul lelamisan,
Anak pitu bojo telu..
Abang biru ono ijone,
Dadi kanggone bojone..

Sluku sluku bathok,
Bathok’e ela elo..
Si romo menyang kutho,
Leh olehe payung mutho..
Mak jenthit lololobah,
Wong mati ora obah,
Yen obah medeni bocah,
Yen urip golek’o dewe..

reff:
Jare lungo ngangsuh,
Ngangsuh menyang solo..
Suwe ra ketemu,
Awak biso kuru,
Yen ketemu gawe gelo..

Selembar godhonge waru,
Kudu sabar momong aku..
Jare dadi sopir,
Sopir montor sedan..
Suwe nggonku mikir,
Nganti wani mampir,
Mung tak sawang..
Mung tratapan..
Ora butuh kae kae,
Butuhku mung nyambut gawe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qckpvwcu]
[ar: Jumiati]
[ti: Njamong]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Njamong
[00:00.01]by: Jumiati
[00:29.01]
[00:31.91]>>>
[00:32.91]>>
[00:33.91]>
[00:34.91]Jare lungo ngangsuh,
[00:37.91]Ngangsuh menyang solo..
[00:41.37]Suwe ra ketemu,
[00:44.98]Awak biso kuru,
[00:48.32]Yen ketemu gawe gelo..
[00:55.10]Ngetan bali ngulon,
[00:58.72]Tresno tenan opo mbengkuyun..
[01:03.32]Jare dadi sopir,
[01:05.99]sopir montor sedan..
[01:10.34]Suwe nggonku mikir,
[01:13.59]Nganti wani mampir..
[01:16.72]Mung tak sawang..
[01:20.01]Mung tratapan..
[01:23.88]Jarik lurik suwek pinggire,
[01:27.17]Dilirik ono sing nduwe..
[01:30.85]
[01:57.70]>>>
[01:58.70]>>
[01:59.70]>
[02:00.70]Jare rujak degan,
[02:04.70]Campurane madu..
[02:08.51]Jare ngaku legan,
[02:12.69]Jebul lelamisan,
[02:16.10]Anak pitu bojo telu..
[02:23.32]Abang biru ono ijone,
[02:27.11]Dadi kanggone bojone..
[02:32.05]Sluku sluku bathok,
[02:35.41]Bathok’e ela elo..
[02:39.33]Si romo menyang kutho,
[02:42.68]Leh olehe payung mutho..
[02:46.55]Mak jenthit lololobah,
[02:49.84]Wong mati ora obah,
[02:53.51]Yen obah medeni bocah,
[02:56.74]Yen urip golek’o dewe..
[03:00.91]
[03:29.06]>>>
[03:30.06]>>
[03:31.06]>
[03:32.06]Jare lungo ngangsuh,
[03:34.60]Ngangsuh menyang solo..
[03:39.44]Suwe ra ketemu,
[03:42.49]Awak biso kuru,
[03:45.65]Yen ketemu gawe gelo..
[03:52.57]Selembar godhonge waru,
[03:55.99]Kudu sabar momong aku..
[03:59.92]Jare dadi sopir,
[04:03.41]Sopir montor sedan..
[04:07.44]Suwe nggonku mikir,
[04:10.69]Nganti wani mampir,
[04:14.17]Mung tak sawang..
[04:16.72]Mung tratapan..
[04:20.45]Ora butuh kae kae,
[04:23.74]Butuhku mung nyambut gawe..
[04:28.41]
—————
Preview:

Advertisements

Blandong

lasmi
Versi: Lasmi
Catatan: banyak versi gending blandong ini

WASTENG SELO,
SELO KEMBANG JRO SAMUDRO..
BLANDONG KAYUNE JATI MAS,
BLANDONG KAYUNE JATI..
DITINGGAL MBLANDONG GOLEK GANTI..

PRO TARUNO TANDYO LABUH NEGORO,
MBIYEN MULO MOH NGANGGO KLAMBI,
KEBANGETEN SING NUKOKNO..
MBIYEN MULO JARE MOH RABI,
KEBANGETEN SING NAKOKNO..

WIWIT ESUK NGANTI TEKO SORE,
TANSAH SENGKUT NYAMBUT GAWE..
KOYO NGENE IKI REKASANE,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KEBUTUHANE..

PANCEN NYOTO,
NYAMBUT GAWE DADI BLANDONG,
AWAK KESEL DUWITE WUS ENTOG..
DHO RA DIROSO KRINGET GOBYOS DELEWERAN,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KELUARGANE..

BLANDONG KAYUNE WUS GAPUK MAS,
GOTONG ROYONG DIMENING NGLUMPUK..
SAUNTORO LAMUN SIRO,
DARBE TRESNO..

UJUNG JARI BALUNG RONDO NENGKO,
KLOPO LA BLANDONG KAYUNE TELO MAS..
GOTONG ROYONG SAK PODO-PODO WANI TOTO..
WANI TOTO KINARYO LABUH NEGORO,
AYEM TENTREM SAWANGANE..

WIWIT ESUK NGANTI TEKO SORE,
TANSAH SENGKUT NYAMBUT GAWE..
E KOYO NGENE IKI REKASANE,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KEBUTUHANE..

PANCEN NYOTO,
NYAMBUT GAWE DADI BLANDONG,
AWAK KESEL DUWITE NDADAK WUS ENTOG..
YO RA DIROSO KRINGET GOBYOS DELEWERAN,
AMUNG KANGGO NYUKUPI KELUARGANE..

KANCANE DEWE PEKSI PITO,
PEKSI PITO YO RAMANE DEWE..
PEKSI PITO,
SUK JAMAN WAGIRINOTO..

BLANDONG KAYUNE TELO MAS,
DITINGGAL MBLANDONG GOLEK LIYO..
DITINGGAL MBLANDONG GOLEK WONG LIYO..
GARAK SIRO TASIH PATAN JRO NAYOKO..
——————
[ver: lyrics]
[id: wsinvbcu]
[ar: Lasmi]
[ti: Blandong]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:49]
[00:00.08]Blandong
[00:00.08]by: Lasmi
[00:00.08]
[00:30.78]>>>
[00:31.78]>>
[00:32.78]>
[00:33.78]Wasteng selo,
[00:36.78]selo kembang jro samudro..
[00:41.85]Blandong kayune jati mas,
[00:45.97]Blandong kayune jati..
[00:50.62]Ditinggal mblandong golek ganti..
[01:00.16]
[01:02.90]Pro taruno tandyo labuh negoro,
[01:17.01]Mbiyen mulo moh nganggo klambi,
[01:21.06]Kebangeten sing nukokno..
[01:25.86]Mbiyen mulo jare moh rabi,
[01:29.76]Kebangeten sing nakokno..
[01:34.57]
[01:37.00]Wiwit esuk nganti teko sore,
[01:44.15]Tansah sengkut nyambut gawe..
[01:53.36]Koyo ngene iki rekasane,
[02:01.88]Amung kanggo nyukupi kebutuhane..
[02:10.34]Pancen nyoto
[02:14.85]nyambut gawe dadi blandong,
[02:20.69]Awak kesel duwite wus entog..
[02:29.52]Dho ra diroso kringet gobyos deleweran,
[02:38.23]Amung kanggo nyukupi keluargane..
[02:47.33]Blandong kayune wus gapuk mas,
[02:51.74]Gotong royong dimening nglumpuk..
[02:56.03]Sauntoro lamun siro darbe tresno..
[03:05.43]
[03:09.54]Ujung jari balung rondo nengko,
[03:22.42]Klopo la blandong kayune telo mas..
[03:28.32]Gotong royong sak podo-podo,
[03:33.73]Wani toto..
[03:43.43]Wani toto kinaryo labuh negoro,
[03:52.09]Ayem tentrem sawangane..
[04:00.30]
[04:02.79]Wiwit esuk nganti teko sore,
[04:09.76]Tansah sengkut nyambut gawe..
[04:19.65]E koyo ngene iki rekasane,
[04:28.54]Amung kanggo nyukupi kebutuhane..
[04:37.63]Pancen nyoto
[04:41.10]nyambut gawe dadi blandong,
[04:46.77]Awak kesel duwite ndadak wus entog..
[04:55.48]Yo ra diroso kringet gobyos deleweran,
[05:04.80]Amung kanggo nyukupi keluargane..
[05:14.07]
[05:16.74]Kancane dewe peksi pito,
[05:28.56]Peksi pito yo ramane dewe..
[05:37.28]Peksi pito suk jaman wagirinoto..
[05:49.54]Blandong kayune telo mas,
[05:54.04]Ditinggal mblandong golek liyo..
[05:59.52]Ditinggal mblandong golek wong liyo..
[06:11.57]Garak siro tasih patan jro nayoko..
[06:23.57]
————-
Preview:

Peteng Dedet Lelimengan

Mbah-Tomo_Intan
Peteng Dedet Lelimengan (Ratapan Sibuta)
Versi: Mbah Tomo ft. Intan

Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..

reff:
Lk:
Peteng dedet lelimengan,
Nggugah ati kang kebak pacoban..
Iki awan opo bengi mbok,
Kebangeten uripku iki..

Duh gusti paringo margi,
Gesang kulo badhe kados pundi..
Mbenjang kulo tumut sinten,
Bapak ibu sampun mboten wonten..

Pr:
Tabah tabahno atimu,
Gusti tansah ono ing sandingmu..
Mbesok kowe bakal mulyo,
Kanthi dalan kowe adol suworo..

Lk:
Opo pancen wis nasibku,
Urip iki tanpo bapak ibu..
Nelongso jroning batinku,
Aku dadi bocah yatin piatu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qvnzqzcu]
[ar: Mbah Tomo ft. Intan]
[ti: Peteng Dedet Lelimengan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.04]Peteng Dedet Lelimengan
[00:00.04](Ratapan Sibuta)
[00:00.04]by: Mbah Tomo ft. Intan
[00:36.04]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Lk: Peteng dedet lelimengan,
[00:45.48]Lk: Nggugah ati kang kebak pacoban..
[00:53.33]Lk: Iki awan opo bengi mbok,
[00:59.17]Lk: Kebangeten uripku iki..
[01:07.21]Lk: Duh gusti paringo margi,
[01:13.18]Lk: Gesang kulo badhe kados pundi..
[01:20.83]Lk: Mbenjang kulo tumut sinten,
[01:27.04]Lk: Bapak ibu sampun mboten wonten..
[01:33.89]
[01:36.09]Pr: Tabah tabahno atimu,
[01:40.79]Pr: Gusti tansah ono ing sandingmu..
[01:48.38]Pr: Mbesok kowe bakal mulyo,
[01:54.54]Pr: Kanthi dalan kowe adol suworo..
[02:03.05]Lk: Opo pancen wis nasibku,
[02:07.91]Lk: Urip iki tanpo bapak ibu..
[02:15.02]Lk: Nelongso jroning batinku,
[02:21.48]Lk: Aku dadi bocah yatin piatu..
[02:28.05]
[02:54.56]>>>
[02:55.56]>>
[02:56.56]>
[02:57.56]Lk: Peteng dedet lelimengan,
[03:02.15]Lk: Nggugah ati kang kebak pacoban..
[03:09.05]Lk: Iki awan opo bengi mbok,
[03:15.59]Lk: Kebangeten uripku iki..
[03:22.83]Lk: Duh gusti paringo margi,
[03:28.85]Lk: Gesang kulo badhe kados pundi..
[03:36.13]Lk: Mbenjang kulo tumut sinten,
[03:42.36]Lk: Bapak ibu sampun mboten wonten..
[03:48.45]
[03:51.19]Pr: Tabah tabahno atimu,
[03:55.42]Pr: Gusti tansah ono ing sandingmu..
[04:03.88]Pr: Mbesok kowe bakal mulyo,
[04:09.23]Pr: Kanthi dalan kowe adol suworo..
[04:17.50]Lk: Opo pancen wis nasibku,
[04:21.86]Lk: Urip iki tanpo bapak ibu..
[04:28.90]Lk: Nelongso jroning batinku,
[04:35.24]Lk: Aku dadi bocah yatin piatu..
[04:41.03]
————–
Preview:

Wengis

Jithul-Sumarji_2
Versi: Jithul Sumarji ft. Sriana

Lk:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..

reff:
Pr:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang muspro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ppokznch]
[ar: Jithul Sumarji ft. Sriana]
[ti: Wengis]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.04]Wengis
[00:00.04]by: Jithul Sumarji ft. Sriana
[01:02.04]
[01:04.00]Lk: >>>
[01:05.00]Lk: >>
[01:06.00]Lk: >
[01:07.00]Aku patenono wae,
[01:12.00]Timbang aku pisah karo kowe..
[01:19.90]Tangismu ono pangkonku,
[01:24.95]Kok nggo tutup wengise atimu..
[01:33.46]Tatune atiku iki,
[01:38.56]Mung sliramu kang biso nambani..
[01:46.41]Balung klopo paribasan,
[01:52.01]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[01:59.90]Tulungono aku iki,
[02:05.38]Ojo nganti aku kok oncati..
[02:13.65]Welasono awak iki,
[02:18.59]Aku pingin kumpul dadi siji..
[02:27.16]Kok wengis temen atimu,
[02:32.51]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[02:40.34]Balekno taline tresno,
[02:45.58]Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..
[02:51.79]
[03:20.96]Pr: >>>
[03:21.96]Pr: >>
[03:22.96]Pr: >
[03:23.96]Aku patenono wae,
[03:28.96]Timbang aku pisah karo kowe..
[03:37.34]Tangismu ono pangkonku,
[03:43.52]Kok nggo tutup wengise atimu..
[03:51.60]Tatune atiku iki,
[03:56.75]Mung sliramu kang biso nambani..
[04:05.66]Balung klopo paribasan,
[04:11.38]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[04:19.90]Tulungono aku iki,
[04:25.75]Ojo nganti aku kok oncati..
[04:34.33]Welasono awak iki,
[04:39.74]Aku pingin kumpul dadi siji..
[04:48.15]Kok wengis temen atimu,
[04:53.62]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[05:02.02]Balekno taline tresno,
[05:07.98]Ojo nganti udhar ilang muspro..
[05:14.20]
—————
Preview:

Tresno Lan Loro

Beta-Riana_Sriana
Versi: Beta Riana ft. Sriana

Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

reff:
Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wszpbwch]
[ar: Beta Riana ft. Sriana]
[ti: Tresno Lan Loro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:00.05]Tresno Lan Loro
[00:00.05]by: Beta Riana ft. Sriana
[01:10.05]
[01:13.05]>>>
[01:14.05]>>
[01:15.05]>
[01:16.05]Sak umpomo mbiyen ngerti,
[01:21.51]Ora bakal kondo getun mburi..
[01:29.40]Mbiyen ngaku isih legan,
[01:34.98]Durung nate ngayahi bebrayan..
[01:41.62]
[01:43.74]Pungkasane koyo ngene,
[01:48.91]Roso tresno kadhung tak wenehke..
[01:57.50]Angel nggonku ngilangake,
[02:02.96]Mergo wis ono sing nduwe..
[02:08.51]
[02:10.00]Aduh loro kudu sambat karo sopo,
[02:16.60]Loro ati kadhung tresno diblenjani..
[02:23.19]Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
[02:30.29]Ditresnani jebule malah nglarani..
[02:36.82]
[02:38.70]Aku kudu pilih opo,
[02:43.73]Antarane tresno karo loro..
[02:51.15]Loro iki uwis mesti,
[02:57.04]Mergo ra biso nduweni..
[03:02.33]
[03:53.03]>>>
[03:54.03]>>
[03:55.03]>
[03:56.03]Sak umpomo mbiyen ngerti,
[04:00.03]Ora bakal kondo getun mburi..
[04:07.88]Mbiyen ngaku isih legan,
[04:13.23]Durung nate ngayahi bebrayan..
[04:19.20]
[04:21.07]Pungkasane koyo ngene,
[04:25.35]Roso tresno kadhung tak wenehke..
[04:33.07]Angel nggonku ngilangake,
[04:37.98]Mergo wis ono sing nduwe..
[04:43.08]
[04:45.14]Aduh loro kudu sambat karo sopo,
[04:50.61]Loro ati kadhung tresno diblenjani..
[04:56.96]Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
[05:02.55]Ditresnani jebule malah nglarani..
[05:08.65]
[05:10.52]Aku kudu pilih opo,
[05:15.38]Antarane tresno karo loro..
[05:22.15]Loro iki uwis mesti,
[05:28.38]Mergo ra biso nduweni..
[05:39.02]
————-
Preview:

Gubug Asmoro

Lusi-Brahman
Versi: Lusi Brahman

Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..

reff:
Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: hiuvnnch]
[ar: Lusi Brahman]
[ti: Gubug Asmoro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.07]Gubug Asmoro
[00:00.07]by: Lusi Brahman
[00:24.07]
[00:26.07]>>>
[00:27.07]>>
[00:28.07]>
[00:29.07]Yen liwat aku kelingan,
[00:34.67]Gubug kae biyen tak nggo leren..
[00:43.30]Neng cagak kebak tulisan,
[00:48.96]Warno abang tondo isih prawan..
[00:57.54]Jenenge gubug asmoro,
[01:04.07]Biyen kae tak nggo andum tresno..
[01:12.60]Tanpo bantal tanpo kloso,
[01:18.44]Bot-abote ketaman asmoro..
[01:29.03]
[01:31.95]Gubug kae nyimpen wadi,
[01:38.98]Wiwit biyen tumeko saiki..
[01:51.11]Gubug kae kebak crito,
[02:00.01]Wanci ratri nganti gagat rino..
[02:10.70]Catetan sak jroning ati,
[02:18.79]Datan luntur soyo merak ati..
[02:30.68]Aku kowe dadi garwo,
[02:39.08]Mergo leren neng gubug asmoro..
[02:49.03]
[03:11.96]>>>
[03:12.96]>>
[03:13.96]>
[03:14.96]Yen liwat aku kelingan,
[03:18.96]Gubug kae biyen tak nggo leren..
[03:25.21]Neng cagak kebak tulisan,
[03:30.62]Warno abang tondo isih prawan..
[03:38.22]Jenenge gubug asmoro,
[03:42.57]Biyen kae tak nggo andum tresno..
[03:50.22]Tanpo bantal tanpo kloso,
[03:54.57]Bot-abote ketaman asmoro..
[04:00.86]
[04:02.84]Gubug kae nyimpen wadi,
[04:07.14]Wiwit biyen tumeko saiki..
[04:14.52]Gubug kae kebak crito,
[04:19.12]Wanci ratri nganti gagat rino..
[04:26.78]Catetan sak jroning ati,
[04:31.38]Datan luntur soyo merak ati..
[04:38.67]Aku kowe dadi garwo,
[04:43.20]Mergo leren neng gubug asmoro..
[04:49.24]
————–
Preview:

Sampur Kuning

Beta-Riana_2
Versi: Beta Riana

Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..

reff:
Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ocpqnpch]
[ar: Beta Riana]
[ti: Sampur Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.03]Sampur Kuning
[00:00.03]by: Beta Riana
[01:02.03]
[01:04.70]>>>
[01:05.70]>>
[01:06.70]>
[01:07.70]Tak pikir mung dadi ati,
[01:12.93]Yen kelingan sliramu wong bagus..
[01:22.70]Ora bakal biso lali,
[01:28.18]Janjimu sing tansah tak ugemi..
[01:35.70]
[01:38.11]Mbok yo eling dik semono,
[01:44.11]Nalikane sumpah janji prasetyo..
[01:53.78]Tondo moto sampur kuning,
[01:59.76]Ra rumongso opo wis ra eling..
[02:07.66]
[02:10.03]Opo wis rumongso cuwo,
[02:15.64]Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
[02:25.24]Mbok yo eling sampur kuning,
[02:31.34]Pingin nyanding nanging wis ra eling..
[02:38.99]
[02:40.79]Sampur kuning katresnanmu,
[02:46.54]Kang dadi sesulihe sliramu..
[02:55.83]Sampur kuning katresnanmu,
[03:00.93]Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
[03:07.72]
[03:40.04]>>>
[03:41.04]>>
[03:42.04]>
[03:43.04]Tak pikir mung dadi ati,
[03:48.44]Yen kelingan sliramu wong bagus..
[03:57.25]Ora bakal biso lali,
[04:03.33]Janjimu sing tansah tak ugemi..
[04:11.05]
[04:13.54]Mbok yo eling dik semono,
[04:18.75]Nalikane sumpah janji prasetyo..
[04:28.15]Tondo moto sampur kuning,
[04:33.81]Ra rumongso opo wis ra eling..
[04:41.47]
[04:43.83]Opo wis rumongso cuwo,
[04:49.43]Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
[04:58.08]Mbok yo eling sampur kuning,
[05:04.17]Pingin nyanding nanging wis ra eling..
[05:12.13]
[05:14.18]Sampur kuning katresnanmu,
[05:19.46]Kang dadi sesulihe sliramu..
[05:27.26]Sampur kuning katresnanmu,
[05:34.53]Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
[05:42.07]
————-
Preview: