Golek Tubrukan


Versi: Vita Alvia

Aku prawan uwis wayah umure,
Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
Malem minggu mesti aku dewean,
Rasane ati iki kesepian..
Pingine aku golek jejodohan..

Dino minggu aku golek hiburan,
Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
Kenalan karo arek lanang,
Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
Rapopo sing penting ora konangan..

reff:
Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..

reff:
Aku prawan uwis wayah umure,
Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
Malem minggu mesti aku dewean,
Rasane ati iki kesepian..
Pingine aku golek jejodohan..

Dino minggu aku golek hiburan,
Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
Kenalan karo arek lanang,
Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
Rapopo sing penting ora konangan..

reff:
Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..

Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
——————
[ver: lyrics]
[id: oulqzbci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Golek Tubrukan]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.03]Golek Tubrukan
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.00]>>>
[00:35.00]>>
[00:36.00]>
[00:37.00]Aku prawan uwis wayah umure,
[00:40.50]Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
[00:44.30]Malem minggu mesti aku dewean,
[00:48.17]Rasane ati iki kesepian..
[00:53.78]Pingine aku golek jejodohan..
[00:58.59]
[01:00.02]Dino minggu aku golek hiburan,
[01:03.27]Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
[01:07.13]Kenalan karo arek lanang,
[01:10.94]Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
[01:15.75]Rapopo sing penting ora konangan..
[01:21.74]
[01:42.93]>>>
[01:43.93]>>
[01:44.93]>
[01:45.93]Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
[01:49.55]Malem minggu aku mesti ketemu..
[01:53.79]Dicumbui dikencani aku kok mau,
[01:57.84]Ternyata kau menipuku..
[02:01.52]Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
[02:05.10]Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
[02:08.65]Aku bingung saiki golek tubruk’an,
[02:13.02]Lek ra nemu kewirangan..
[02:16.77]
[02:46.34]>>>
[02:47.34]>>
[02:48.34]>
[02:49.34]Aku prawan uwis wayah umure,
[02:52.65]Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
[02:56.83]Malem minggu mesti aku dewean,
[03:00.57]Rasane ati iki kesepian..
[03:06.06]Pingine aku golek jejodohan..
[03:11.24]
[03:12.43]Dino minggu aku golek hiburan,
[03:16.10]Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
[03:20.04]Kenalan karo arek lanang,
[03:23.08]Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
[03:29.39]Rapopo sing penting ora konangan..
[03:34.07]
[03:55.47]>>>
[03:56.47]>>
[03:57.47]>
[03:58.47]Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
[04:02.09]Malem minggu aku mesti ketemu..
[04:06.21]Dicumbui dikencani aku kok mau,
[04:10.02]Ternyata kau menipuku..
[04:13.95]Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
[04:17.75]Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
[04:21.50]Aku bingung saiki golek tubruk’an,
[04:25.49]Lek ra nemu kewirangan..
[04:29.42]
[04:31.17]Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
[04:34.79]Malem minggu aku mesti ketemu..
[04:38.78]Dicumbui dikencani aku kok mau,
[04:42.71]Ternyata kau menipuku..
[04:46.83]Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
[04:50.58]Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
[04:54.13]Aku bingung saiki golek tubruk’an,
[04:58.13]Lek ra nemu kewirangan..
[05:01.87]Lek ra nemu kewirangan..
[05:06.05]Lek ra nemu kewirangan..
[05:09.80]Lek ra nemu kewirangan..
[05:13.92]
————–
Preview:

Advertisements

I Love You Kebumen


Versi: Didi Kempot

Sepine wengi iki,
Neng kene aku ngenteni..
Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
Neng kebumen ora bali..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..

reff:
Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

reff:
Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..
Pantai ayah melu nyekseni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hlvozuci]
[ar: didi kempot]
[ti: I Love You Kebumen]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:50]
[00:00.09]I Love You Kebumen
[00:00.09]by: Didi Kempot
[00:25.09]
[00:27.09]>>>
[00:28.09]>>
[00:29.09]>
[00:30.09]Sepine wengi iki,
[00:35.09]Neng kene aku ngenteni..
[00:42.56]Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
[00:51.63]Neng kebumen ora bali..
[00:57.30]Opo aku salah,
[01:03.33]Naliko neng pantai ayah..
[01:12.29]Rembulan sing ngilo ono segoro,
[01:18.81]Padhangono ati kulo..
[01:25.64]Pujaan atiku ra teko-teko,
[01:33.46]Neng kebumen ndang muliho..
[01:39.37]
[01:41.18]Opo aku salah,
[01:46.27]Naliko neng pantai ayah..
[01:53.86]
[02:06.09]>>>
[02:07.09]>>
[02:08.09]>
[02:09.09]Aku nangis aku kangen,
[02:16.37]Janjimu mbiyen kowe demen..
[02:23.09]Neng kebumen nggonmu janji,
[02:29.25]Pantai ayah melu nyekseni..
[02:36.89]
[03:07.61]>>>
[03:08.61]>>
[03:09.61]>
[03:10.61]Rembulan sing ngilo ono segoro,
[03:17.94]Padhangono ati kulo..
[03:24.49]Pujaan atiku ra teko-teko,
[03:31.61]Neng kebumen ndang muliho..
[03:38.18]
[03:40.55]Opo aku salah,
[03:44.23]Naliko neng pantai ayah..
[03:52.03]
[04:04.29]>>>
[04:05.29]>>
[04:06.29]>
[04:07.29]Aku nangis aku kangen,
[04:13.66]Janjimu mbiyen kowe demen..
[04:21.15]Neng kebumen nggonmu janji,
[04:28.07]Pantai ayah melu nyekseni..
[04:34.19]Pantai ayah melu nyekseni..
[04:42.61]
————–
Preview:

Kebanting Tresno


Versi: Nella Kharisma

Wis ra betah ngajak pisah,
Opo ono tresno liyo..
Ra duwe utek nggawe mangkel,
Kowe tego nyimpangke roso..

Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Larane loro keloro-loro..
Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Rasane ronto keronto-ronto..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo kegantem boto..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
ternyata dirimu tega bersama temanku..

start kita berlari bersama gafe mentri,
tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

reff:
Wis ra betah ngajak pisah,
Opo ono tresno liyo..
Ra duwe utek nggawe mangkel,
Kowe tego nyimpangke roso..

Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Larane loro keloro-loro..
Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Rasane ronto keronto-ronto..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo kegantem boto..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
ternyata dirimu tega bersama temanku..

start kita berlari bersama gafe mentri,
tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..
———————
[ver: lyrics]
[id: ushizsci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kebanting Tresno]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.03]Kebanting Tresno
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:28.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Wis ra betah ngajak pisah,
[00:36.73]Opo ono tresno liyo..
[00:40.00]Ra duwe utek nggawe mangkel,
[00:43.24]Kowe tego nyimpangke roso..
[00:47.02]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[00:49.94]Larane loro keloro-loro..
[00:53.79]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[00:57.02]Rasane ronto keronto-ronto..
[01:00.57]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[01:03.91]Senajan rasane koyo kegantem boto..
[01:07.51]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[01:10.87]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[01:15.03]saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
[01:17.96]tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
[01:21.12]ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
[01:24.66]ternyata dirimu tega bersama temanku..
[01:27.70]start kita berlari bersama gafe mentri,
[01:31.18]tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
[01:34.60]rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
[01:38.45]lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..
[01:41.92]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[01:45.35]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[01:48.63]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[01:52.29]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[01:56.09]
[02:19.06]>>>
[02:20.06]>>
[02:21.06]>
[02:22.06]Wis ra betah ngajak pisah,
[02:25.65]Opo ono tresno liyo..
[02:29.13]Ra duwe utek nggawe mangkel,
[02:32.48]Kowe tego nyimpangke roso..
[02:36.27]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[02:39.25]Larane loro keloro-loro..
[02:42.80]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[02:46.02]Rasane ronto keronto-ronto..
[02:49.62]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[02:53.04]Senajan rasane koyo kegantem boto..
[02:56.58]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[02:59.94]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:04.04]saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
[03:07.14]tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
[03:10.31]ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
[03:13.91]ternyata dirimu tega bersama temanku..
[03:17.51]start kita berlari bersama gafe mentri,
[03:20.31]tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
[03:23.84]rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
[03:27.33]lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..
[03:31.05]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[03:34.40]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[03:37.45]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[03:41.23]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:44.71]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[03:47.94]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[03:51.17]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[03:54.90]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:58.81]
————–
Preview:

Nekat Lungo


Versi: Nella Kharisma ft. Krisna Patria

Lk:
Dhik opo sido nekat lungo tenan,
Neng arab hongkong opo neng taiwan..
Opo ora penak neng omah wae,
Piro-piro rejeki disyukuri..

Aku mung mesakne anak’e dewe,
Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
Kowe sugih kepincut karo wong liyo..

Pr:
Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
Lilakno lungaku ojo kuatir..
Dongakno ra suwe neng penampungan,
Enggal budhal banjur oleh gawean..

Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
Tangeh lamun bakal biso kelakon..

Lk:
Yoo alah urip..,
Uripku ngene dadine..
Yen kowe lungo neng hongkong
rong taun aku mbok tinggal,
Awan dadi tukang momong
yen bengi ngeloni bantal..

Pr:
Yoo alah sabar..,
Sampean mung bunci sabar..
Ojo sambat ojo ngeluh
luwih becik donga wae,
Janji ra bakal slingkuh
bali kumpul selawase..

reff:
Lk:
Dhik opo sido nekat lungo tenan,
Neng arab hongkong opo neng taiwan..
Opo ora penak neng omah wae,
Piro-piro rejeki disyukuri..

Aku mung mesakne anak’e dewe,
Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
Kowe sugih kepincut karo wong liyo..

Pr:
Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
Lilakno lungaku ojo kuatir..
Dongakno ra suwe neng penampungan,
Enggal budhal banjur oleh gawean..

Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
Tangeh lamun bakal biso kelakon..

Lk:
Yoo alah urip..,
Uripku ngene dadine..
Yen kowe lungo neng hongkong
rong taun aku mbok tinggal,
Awan dadi tukang momong
yen bengi ngeloni bantal..

Pr:
Yoo alah sabar..,
Sampean mung bunci sabar..
Ojo sambat ojo ngeluh
luwih becik donga wae,
Janji ra bakal slingkuh
bali kumpul selawase..

Ft;
Bali kumpul selawase..
Bali kumpul selawase..
———————-
[ver: lyrics]
[id: bcnpbzci]
[ar: Nella Kharisma ft. Krisna Satria]
[ti: Nekat Lungo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.07]Nekat Lungo
[00:00.07]by: Nella Kharisma ft. Krisna Patria
[00:26.07]
[00:28.97]>>>
[00:29.97]>>
[00:30.97]>
[00:31.97]Lk: Dhik opo sido nekat lungo tenan,
[00:35.97]Lk: Neng arab hongkong opo neng taiwan..
[00:38.82]Lk: Opo ora penak neng omah wae,
[00:41.82]Lk: Piro-piro rejeki disyukuri..
[00:45.56]Lk: Aku mung mesakne anak’e dewe,
[00:48.99]Lk: Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
[00:52.55]Lk: Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
[00:55.42]Lk: Kowe sugih kepincut karo wong liyo..
[00:59.35]
[01:00.85]Pr: Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
[01:04.47]Pr: Lilakno lungaku ojo kuatir..
[01:07.84]Pr: Dongakno ra suwe neng penampungan,
[01:11.21]Pr: Enggal budhal banjur oleh gawean..
[01:14.70]Pr: Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
[01:17.88]Pr: Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
[01:21.63]Pr: Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
[01:23.63]Pr: Tangeh lamun bakal biso kelakon..
[01:28.49]
[01:35.61]Lk: Yoo alah urip..,
[01:42.10]Lk: Uripku ngene dadine..
[01:45.65]Lk: Yen kowe lungo neng hongkong
[01:47.34]Lk: rong taun aku mbok tinggal,
[01:49.08]Lk: Awan dadi tukang momong
[01:51.39]Lk: yen bengi ngeloni bantal..
[01:54.51]
[01:56.32]Pr: Yoo alah sabar..,
[02:02.49]Pr: Sampean mung bunci sabar..
[02:05.48]Pr: Ojo sambat ojo ngeluh
[02:07.35]Pr: luwih becik donga wae,
[02:09.29]Pr: Janji ra bakal slingkuh
[02:11.91]Pr: bali kumpul selawase..
[02:15.53]
[02:41.30]>>>
[02:42.30]>>
[02:43.30]>
[02:44.30]Lk: Dhik opo sido nekat lungo tenan,
[02:47.17]Lk: Neng arab hongkong opo neng taiwan..
[02:50.72]Lk: Opo ora penak neng omah wae,
[02:54.16]Lk: Piro-piro rejeki disyukuri..
[02:57.34]Lk: Aku mung mesakne anak’e dewe,
[03:01.02]Lk: Piye mengko yen kangen karo ibuk’e..
[03:04.45]Lk: Ugo wedi nasibku koyo kang parno,
[03:07.38]Lk: Kowe sugih kepincut karo wong liyo..
[03:11.56]
[03:13.12]Pr: Mas rino wengi kabeh wis tak pikir,
[03:16.43]Pr: Lilakno lungaku ojo kuatir..
[03:19.86]Pr: Dongakno ra suwe neng penampungan,
[03:22.98]Pr: Enggal budhal banjur oleh gawean..
[03:26.60]Pr: Bebasan mangan kurang nyandhang cingkrang,
[03:29.85]Pr: Yen mung njagakne kayamu sing pas-pasan..
[03:33.53]Pr: Opo maneh pengen mbangun omah gedhong,
[03:36.28]Pr: Tangeh lamun bakal biso kelakon..
[03:40.52]
[03:47.63]Lk: Yoo alah urip..,
[03:53.81]Lk: Uripku ngene dadine..
[03:57.24]Lk: Yen kowe lungo neng hongkong
[03:59.24]Lk: rong taun aku mbok tinggal,
[04:00.99]Lk: Awan dadi tukang momong
[04:03.67]Lk: yen bengi ngeloni bantal..
[04:06.48]
[04:07.97]Pr: Yoo alah sabar..,
[04:14.65]Pr: Sampean mung bunci sabar..
[04:17.42]Pr: Ojo sambat ojo ngeluh
[04:19.35]Pr: luwih becik donga wae,
[04:21.35]Pr: Janji ra bakal slingkuh
[04:24.28]Pr: bali kumpul selawase..
[04:27.53]
[04:30.52]Ft: Bali kumpul selawase..
[04:34.45]
[04:37.07]Ft: Bali kumpul selawase..
[04:41.81]
————
Preview:

Crito Tresnaku


Versi: Didi Kempot

Sepi rasane wengi iki,
Aku neng kene ora ono sing ngancani..
Ning atiku iki wis ngerti,
Lungamu neng endi ninggalake aku..

Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zhzsbpci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Crito Tresnaku]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:46]
[00:00.02]Crito Tresnaku
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Sepi rasane wengi iki,
[00:34.92]Aku neng kene
[00:37.22]ora ono sing ngancani..
[00:41.90]Ning atiku iki wis ngerti,
[00:49.01]Lungamu neng endi
[00:52.78]ninggalake aku..
[00:57.96]Umpomo isih ono wektu,
[01:02.53]Crito tresnaku
[01:06.43]sing ono uripmu..
[01:11.19]Nganti seprene
[01:14.76]aku mung tansah kelingan,
[01:18.36]Rasane atiku..
[01:21.11]ora biso ilang..
[01:25.61]Ayang-ayang tresnomu
[01:28.20]tansah tak sawang..
[01:32.55]Ningopo kwe lungo
[01:36.26]ninggalake aku,
[01:39.97]Aku ra percoyo
[01:42.23]seneng mung sedelo..
[01:46.70]Atiku rung biso
[01:50.88]nglalek’ake roso,
[01:54.01]Aku isih kangen
[01:57.19]pengen ketemu..
[02:01.71]
[02:09.98]>>>
[02:10.98]>>
[02:11.98]>
[02:12.98]Umpomo isih ono wektu,
[02:18.71]Crito tresnaku
[02:21.46]sing ono uripmu..
[02:26.32]Nganti seprene
[02:29.51]aku mung tansah kelingan,
[02:33.69]Rasane atiku..
[02:36.68]ora biso ilang..
[02:40.49]Ayang-ayang tresnomu
[02:43.36]tansah tak sawang..
[02:47.92]Ningopo kwe lungo
[02:51.23]ninggalake aku,
[02:54.73]Aku ra percoyo
[02:57.10]seneng mung sedelo..
[03:02.03]Atiku rung biso
[03:05.52]nglalek’ake roso,
[03:08.97]Aku isih kangen
[03:11.59]pengen ketemu..
[03:16.27]
[03:39.02]>>>
[03:40.02]>>
[03:41.02]>
[03:42.02]Ningopo kwe lungo
[03:44.62]ninggalake aku,
[03:48.55]Aku ra percoyo
[03:50.80]seneng mung sedelo..
[03:55.79]Atiku rung biso
[03:59.22]nglalek’ake roso,
[04:02.78]Aku isih kangen
[04:05.34]pengen ketemu..
[04:09.90]Ningopo kwe lungo
[04:14.13]ninggalake aku,
[04:17.11]Aku ra percoyo
[04:19.36]seneng mung sedelo..
[04:24.41]Atiku rung biso
[04:27.66]nglalek’ake roso,
[04:31.71]Aku isih kangen
[04:34.21]pengen ketemu..
[04:39.20]
————–
Preview:

Urip Dewe (via vallen)


Versi: Via Vallen

OPO PANCEN UWIS DADI GARISKU,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

KOYO LAGI WINGI SLIRAMU NGUCAPNE JANJI,
SEHIDUP SEMATI AMUNG ONO ING LATI..

REFF:
MUGO URIPMU BISO SENENG,
BISO TENTREM SESANDING WONG LIYO..

AKU NERIMO PARIBASAN NENG DUNYO,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

TETEP TAK LAKONI KANTI IKHLASE ATI,
MASIO TAK RASAKNO PERIH SESEK NENG NJERO ATI..

REFF:
MUGO URIPMU BISO SENENG,
BISO TENTREM SESANDING WONG LIYO..

AKU NERIMO PARIBASAN NENG DUNYO,
NGLAKONI URIP DEWE TANPO ONO SLIRAMU..

TETEP TAK LAKONI KANTI IKHLASE ATI,
MASIO TAK RASAKNO PERIH SESEK NENG NJERO ATI..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hphkboci]
[ar: Via Vallen]
[ti: Urip Dewe]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[00:00.03]Urip Dewe
[00:00.03]by: Via Vallen
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Opo pancen
[00:19.60]uwis dadi garisku,
[00:23.64]Nglakoni urip dewe
[00:26.97]tanpo ono sliramu..
[00:30.88]Koyo lagi wingi
[00:34.27]sliramu ngucapne janji,
[00:38.30]Sehidup semati
[00:41.80]amung ono ing lati..
[00:46.35]
[01:01.08]>>>
[01:02.08]>>
[01:03.08]>
[01:04.08]Mugo uripmu biso seneng,
[01:11.60]Biso tentrem
[01:15.03]sesanding wong liyo..
[01:19.78]
[01:23.08]Aku nerimo
[01:26.33]paribasan neng dunyo,
[01:30.13]Nglakoni urip dewe
[01:33.63]tanpo ono sliramu..
[01:38.12]Tetep tak lakoni
[01:40.98]kanti ikhlase ati,
[01:44.72]Masio tak rasakno
[01:48.78]perih sesek neng njero ati..
[01:59.01]
[02:23.00]>>>
[02:24.00]>>
[02:25.00]>
[02:26.00]Mugo uripmu biso seneng,
[02:32.74]Biso tentrem
[02:36.42]sesanding wong liyo..
[02:41.91]
[02:44.35]Aku nerimo
[02:47.41]paribasan neng dunyo,
[02:51.34]Nglakoni urip dewe
[02:54.96]tanpo ono sliramu..
[02:59.45]Tetep tak lakoni
[03:02.63]kanti ikhlase ati,
[03:06.06]Masio tak rasakno
[03:09.25]perih sesek neng njero ati..
[03:15.99]
————–
Preview:

Nduk


Versi: Nella Kharisma

Nduk rungokno jerit tangis atiku,
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
Tresnaku wis luntur mergo sliramu..

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
Nek niatmu amung nglarani atiku..
Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
Janji setyomu jebul mung ngapusi..

Sayang opo kowe tego ninggal aku lungo,
Jare arep setyo nganti tekan tuwo..
Sak tenane aku iki salah opo,
Nganti awakmu nggawe ati cidro..

jare susah seneng kowe bakal ngelakoni,
ngenteni awakku sing lagi nggolek rejeki,
nek pancen dalane ngene dewe kudu trimo,
ora malah lungo nggawe cidro neng dodo..

kabeh masalah sak tenane iso dirembug,
ora sok mutusi nggo emosi aduh si nduk,
kowe njaluk opo mesti tak turuti,
mbuh kepriye carane aku sing nglakoni..

kuwi buktine aku tresno marang sliramu,
rogo nganti remuk sing penting seneng atimu,
sak abot-abote pacobaning uripku,
luwih abot nek aku kelangan sliramu..

Nduk rungokno jerit tangis atiku,
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
Tresnaku wis luntur mergo sliramu..

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
Nek niatmu amung nglarani atiku..
Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
Janji setyomu jebul mung ngapusi..

Nek iki wis niatmu ninggalke aku,
Bakal tak tompo sak ikhlase atiku..
Najan ati isih pengen nyanding sliramu,
Nanging aku iso opo nggo nyanding awakmu..

Aku mung wong lanang ora guno,
Ra biso mulyakke wanito sing tak tresno..
Aku njaluk ngapuro..

urip tanpo awakmu abot lehku nglakoni,
ibarate langit tanpo bintang bakal sepi,
nikah janji pelaminan wis ra ono arti,
mung ono kesiso janur garing dadi saksi..

amung siji penjalukku pujaaan hatiku,
ojo lali kowe tau ono neng uripku,
kabeh tak pasrahke ing lambat cepete wektu,
sak tenane aku isih ngarepke sliramu..

Nduk rungokno jerit tangis atiku,
Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
Tresnaku wis luntur mergo sliramu..

Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
Nek niatmu amung nglarani atiku..
Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
Janji setyomu jebul mung ngapusi..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lwlbblci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Nduk]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.05]Nduk – Nella Kharisma
[00:34.05]
[00:36.05]>>>
[00:37.05]>>
[00:38.05]>
[00:39.05]Nduk rungokno jerit tangis atiku,
[00:45.90]Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
[00:52.58]Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
[00:59.82]Tresnaku wis luntur mergo sliramu..
[01:06.75]Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
[01:13.23]Nek niatmu amung nglarani atiku..
[01:19.85]Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
[01:26.90]Janji setyomu jebul mung ngapusi..
[01:34.08]Sayang opo kowe tego ninggal aku lungo,
[01:37.70]Jare arep setyo nganti tekan tuwo..
[01:41.69]Sak tenane aku iki salah opo,
[01:45.06]Nganti awakmu nggawe ati cidro..
[01:49.30]jare susah seneng kowe bakal ngelakoni,
[01:51.74]ngenteni awakku sing lagi nggolek rejeki,
[01:55.36]nek pancen dalane ngene dewe kudu trimo,
[01:58.60]ora malah lungo nggawe cidro neng dodo..
[02:02.03]kabeh masalah sak tenane iso dirembug,
[02:05.46]ora sok mutusi nggo emosi aduh si nduk,
[02:09.02]kowe njaluk opo mesti tak turuti,
[02:12.33]mbuh kepriye carane aku sing nglakoni..
[02:16.13]kuwi buktine aku tresno marang sliramu,
[02:19.44]rogo nganti remuk sing penting seneng atimu,
[02:22.75]sak abot-abote pacobaning uripku,
[02:26.12]luwih abot nek aku kelangan sliramu..
[02:29.61]Nduk rungokno jerit tangis atiku,
[02:35.60]Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
[02:42.16]Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
[02:49.46]Tresnaku wis luntur mergo sliramu..
[02:56.07]Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
[03:02.93]Nek niatmu amung nglarani atiku..
[03:09.49]Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
[03:16.85]Janji setyomu jebul mung ngapusi..
[03:23.53]Nek iki wis niatmu ninggalke aku,
[03:26.21]Bakal tak tompo sak ikhlase atiku..
[03:29.58]Najan ati isih pengen nyanding sliramu,
[03:33.26]Nanging aku iso opo nggo nyanding awakmu..
[03:36.76]Aku mung wong lanang ora guno,
[03:41.25]Ra biso mulyakke wanito sing tak tresno..
[03:46.62]Aku njaluk ngapuro..
[03:50.66]urip tanpo awakmu abot lehku nglakoni,
[03:53.28]ibarate langit tanpo bintang bakal sepi,
[03:56.77]nikah janji pelaminan wis ra ono arti,
[04:00.20]mung ono kesiso janur garing dadi saksi..
[04:03.82]amung siji penjalukku pujaaan hatiku,
[04:07.13]ojo lali kowe tau ono neng uripku,
[04:10.69]kabeh tak pasrahke ing lambat cepete wektu,
[04:14.12]sak tenane aku isih ngarepke sliramu..
[04:17.68]Nduk rungokno jerit tangis atiku,
[04:25.16]Aku nelongso amergo mbok tinggal lungo..
[04:32.03]Saikine wis cidro loro sak jroning dodo,
[04:39.14]Tresnaku wis luntur mergo sliramu..
[04:45.69]Nduk nopo biyen kowe nompo tresnaku,
[04:52.50]Nek niatmu amung nglarani atiku..
[04:59.23]Kowe blenjani janji tresnaku ingkang suci,
[05:06.47]Janji setyomu jebul mung ngapusi..
[05:13.46]
—————
Preview: