Solo In Love


Versi: Nur Bayan

Mlaku neng kuthomu abot rasane atiku,
Koyo-koyo ora ikhlas nggonku lungo..
Ninggalake kutho sing wis akeh nggawe crito,
Kutho solo sing wis ketali neng ati..

Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..

reff:
Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: siquzlcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Solo In Love]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Solo In Love
[00:00.01]by: Nur Bayan
[00:11.01]
[00:13.01]>>>
[00:14.01]>>
[00:15.01]>
[00:16.01]Mlaku neng kuthomu
[00:19.01]abot rasane atiku,
[00:22.53]Koyo-koyo
[00:24.33]ora ikhlas nggonku lungo..
[00:30.48]Ninggalake kutho
[00:33.65]sing wis akeh nggawe crito,
[00:37.56]Kutho solo
[00:39.55]sing wis ketali neng ati..
[00:45.08]
[00:49.67]Nyebar godhong koro
[00:52.72]ati sabar sak untoro,
[00:56.69]Nandang loro
[00:58.37]ati sing keronto-ronto..
[01:05.28]Tak unggah udhukne
[01:07.50]pancen wis tibo wancine,
[01:11.60]Ikhlas aku yen pancen
[01:14.82]amung semene..
[01:18.25]
[01:33.69]>>>
[01:34.69]>>
[01:35.69]>
[01:36.69]Tumetese eluhmu
[01:39.86]ngebot-ngeboti lakuku,
[01:43.71]Kudu-kudu aku mbalik
[01:47.37]nang sliramu..
[01:51.22]
[01:59.03]Nanging wis dadi sumpahku
[02:02.79]ra bakal nrimo sliramu,
[02:07.13]Kadhung wis keloro-loro
[02:10.48]ati iki..
[02:14.77]Aku kudu ikhlas
[02:17.82]nrimo kahanan iki,
[02:21.85]Mandar mugo
[02:23.78]sing Kuwoso ngijabahi..
[02:28.75]
[02:42.30]>>>
[02:43.30]>>
[02:44.30]>
[02:45.30]Nyebar godhong koro
[02:48.00]ati sabar sak untoro,
[02:52.29]Nandang loro
[02:54.34]ati sing keronto-ronto..
[03:00.92]Tak unggah udhukne
[03:04.16]pancen wis tibo wancine,
[03:07.88]Ikhlas aku yen pancen
[03:11.29]amung semene..
[03:14.59]
[03:30.03]>>>
[03:31.03]>>
[03:32.03]>
[03:33.03]Tumetese eluhmu
[03:36.73]ngebot-ngeboti lakuku,
[03:40.42]Kudu-kudu aku mbalik
[03:43.58]nang sliramu..
[03:47.32]
[03:55.76]Nanging wis dadi sumpahku
[03:59.17]ra bakal nrimo sliramu,
[04:02.96]Kadhung wis keloro-loro
[04:06.56]ati iki..
[04:10.97]Aku kudu ikhlas
[04:14.21]nrimo kahanan iki,
[04:18.05]Mandar mugo
[04:20.04]sing Kuwoso ngijabahi..
[04:25.88]Mandar mugo
[04:27.69]sing Kuwoso ngijabahi..
[04:33.58]
—————
Preview:

Advertisements

Tresno Ku


Versi: Cak Nip

Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku duku..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ rupamu..

reff:
Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku susu..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ susumu..
———————
[ver: lyrics]
[id: uohnzucu]
[ar: Cak Nip]
[ti: Tresno Ku]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:00.02]by: Cak Nip
[00:29.02]
[00:30.02]Tresno Ku
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Wit jambu akeh uwohe,
[00:37.57]Abang-abang manis rasane..
[00:41.35]Sopo iku melaku dewe,
[00:45.07]Mesam-mesem ayu rupane..
[00:48.49]
[00:50.48]Mangan salak ojo sak isine,
[00:53.77]Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
[00:57.68]Wis tak coba’ dolan neng omahe,
[01:01.23]Ben iso mbuka’ isi atine..
[01:05.26]
[01:11.55]Arek ayu pancen ayu,
[01:17.87]Opo kowe gelem karo aku..
[01:21.72]Aku iki wonge lemu,
[01:25.01]Lucu lan lugu..
[01:29.35]Arek ayu pancen ayu,
[01:36.06]Opo kowe nrimo tresnaku..
[01:39.85]Yen gelem,
[01:41.60]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[01:46.31]
[01:47.04]Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
[01:50.47]Ojo lali karo tuku duku..
[01:54.63]Awan bengi ora iso turu,
[01:57.93]Mergo aku mung keto’ rupamu..
[02:02.09]
[02:28.84]>>>
[02:29.84]>>
[02:30.84]>
[02:31.84]Wit jambu akeh uwohe,
[02:34.84]Abang-abang manis rasane..
[02:38.81]Sopo iku melaku dewe,
[02:42.53]Mesam-mesem ayu rupane..
[02:46.00]
[02:48.00]Mangan salak ojo sak isine,
[02:51.48]Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
[02:55.06]Wis tak coba’ dolan neng omahe,
[02:58.80]Ben iso mbuka’ isi atine..
[03:02.90]
[03:08.18]Arek ayu pancen ayu,
[03:15.69]Opo kowe gelem karo aku..
[03:19.30]Aku iki wonge lemu,
[03:22.40]Lucu lan lugu..
[03:27.62]Arek ayu pancen ayu,
[03:33.21]Opo kowe nrimo tresnaku..
[03:37.31]Yen gelem,
[03:39.23]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[03:43.64]
[03:47.38]Arek ayu pancen ayu,
[03:53.70]Opo kowe gelem karo aku..
[03:57.50]Aku iki wonge lemu,
[04:00.91]Lucu lan lugu..
[04:05.51]Arek ayu pancen ayu,
[04:12.03]Opo kowe nrimo tresnaku..
[04:15.88]Yen gelem,
[04:17.62]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[04:22.34]
[04:23.89]Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
[04:26.87]Ojo lali karo tuku susu..
[04:30.78]Awan bengi ora iso turu,
[04:34.13]Mergo aku mung keto’ susumu..
[04:39.04]
—————
Preview:

Nginepo Jeporo


Versi: Didi Kempot

Nginepo neng kene sewengi wae,
Nuruti atiku sing kangen kowe..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Nuruti atiku sing tresno kowe..

Elingo jaman semono,
Neng pinggiring segoro..
Neng kene naliko,
Udan sedino..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..
Neng bandengan pantai kutho jeporo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: izivzccu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nginepo Jeporo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.02]Nginepo Jeporo
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Nginepo neng kene sewengi wae,
[00:25.56]Nuruti atiku sing kangen kowe..
[00:33.13]Nginepo neng kene sedelo wae,
[00:39.94]Nuruti atiku sing tresno kowe..
[00:47.06]Elingo jaman semono,
[00:51.17]Neng pinggiring segoro..
[00:54.72]Neng kene naliko,
[00:57.53]Udan sedino..
[01:02.25]Nginepo neng kene sewengi wae,
[01:08.05]Muliho nganti njedhule srengenge..
[01:15.60]Nginepo neng kene sedelo wae,
[01:22.46]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[01:30.01]Biso nggo tombo kangen,
[01:33.51]Seprono nganti seprene..
[01:37.31]Neng jeporo,
[01:39.37]Aku mbok tinggal dewe..
[01:44.18]
[01:57.02]>>>
[01:58.02]>>
[01:59.02]>
[02:00.02]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[02:06.27]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[02:13.50]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[02:20.24]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[02:27.48]Nginepo neng kene sewengi wae,
[02:34.10]Muliho nganti njedhule srengenge..
[02:41.40]Nginepo neng kene sedelo wae,
[02:48.26]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[02:55.87]Biso nggo tombo kangen,
[02:59.49]Seprono nganti seprene..
[03:03.30]Neng jeporo,
[03:05.23]Aku mbok tinggal dewe..
[03:09.85]
[03:22.04]>>>
[03:23.04]>>
[03:24.04]>
[03:25.04]Nginepo neng kene sewengi wae,
[03:31.49]Muliho nganti njedhule srengenge..
[03:39.00]Nginepo neng kene sedelo wae,
[03:45.62]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[03:53.29]Biso nggo tombo kangen,
[03:56.85]Seprono nganti seprene..
[04:00.78]Neng jeporo,
[04:02.59]Aku mbok tinggal dewe..
[04:07.27]
[04:20.04]>>>
[04:21.04]>>
[04:22.04]>
[04:23.04]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[04:29.54]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[04:36.30]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[04:43.29]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[04:50.65]Neng bandengan pantai kutho jeporo..
[04:58.24]
—————-
Preview:

Pesisir Tuban


Versi: Didi Kempot

Cah manis pancen bener kembang deso,
Esemmu neng impenku sabendino..
Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
Ning nelongso critamu yen arep lungo..

Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..

reff:
Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kqkhbacu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pesisir Tuban]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:30]
[00:00.02]Pesisir Tuban
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Cah manis pancen bener kembang deso,
[00:34.73]Esemmu neng impenku sabendino..
[00:41.79]Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
[00:48.69]Ning nelongso critamu yen arep lungo..
[00:56.17]
[01:02.04]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[01:08.90]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[01:16.86]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[01:23.55]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[01:31.11]
[01:42.02]>>>
[01:43.02]>>
[01:44.02]>
[01:45.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[01:51.33]Paribasan bungahe ati tak roso..
[01:58.17]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[02:04.63]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[02:13.18]
[02:19.28]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[02:26.67]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[02:33.80]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[02:40.66]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[02:47.70]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[03:22.15]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[03:29.54]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[03:36.19]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[03:43.52]
[03:54.02]>>>
[03:55.02]>>
[03:56.02]>
[03:57.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[04:03.64]Paribasan bungahe ati tak roso..
[04:10.56]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[04:17.39]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[04:25.40]
[04:31.80]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[04:38.82]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[04:46.02]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[04:52.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:00.25]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[05:06.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:14.30]
————-
Preview:

Sayang (via vallent)

via-vallent_9
Versi: Via Vallent

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
kekasih pujaning ati nanging kowe ora ngerti,
kowe sing tak wanti-wanti malah jebul saiki..

kowe mblenjani janji,
jare sehidup semati nanging opo bukti,
kowe medhot tresnaku demi wedok’an liyo,
yo wis ra popo insya Allah aku iso lilo..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

hari demi hari uwis tak lewati,
yen pancen dalane kudu kuat ati,
ibarate sego uwis dadi bubur,
nanging tresno iki ora bakal luntur..

sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
wis kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..

sayang opo krungu tangise atiku,
mengharap kowe bali neng njero ati iki,
nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci,

aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati,
mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi,
selamanya sampai akhir hayat ini..

Meh sambat kalih sinten,
Yen sampun mekaten merana uripku..
Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
Aku nangis nganti metu eluh getih putih..

Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
Mengharap engkau kembali..
Sayang nganti memutih rambutku,
Ra bakal luntur tresnaku..
Percoyo opo bebojomu,
Cintamu kan tetap abadi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zaqcplcu]
[ar: Via Vallent]
[ti: Sayang]
[al: Dhut Jawa Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.02]Sayang – Via Vallent
[00:08.02]
[00:10.08]>>>
[00:11.08]>>
[00:12.08]>
[00:13.08]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[00:22.43]Mengharap engkau kembali..
[00:27.06]Sayang nganti memutih rambutku,
[00:34.10]Ra bakal luntur tresnaku..
[00:41.59]wis tak coba nglalekke jenengmu soko atiku,
[00:45.15]sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu,
[00:48.52]kekasih pujaning ati nanging kowe ora ngerti,
[00:52.20]kowe sing tak wanti-wanti malah jebul saiki..
[00:55.80]kowe mblenjani janji,
[00:57.98]jare sehidup semati nanging opo bukti,
[01:01.35]kowe medhot tresnaku demi wedok’an liyo,
[01:04.53]yo wis ra popo insya Allah aku iso lilo..
[01:10.01]Meh sambat kalih sinten,
[01:14.10]Yen sampun mekaten merana uripku..
[01:21.84]Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
[01:28.95]Aku nangis nganti metu eluh getih putih..
[01:35.38]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[01:44.43]Mengharap engkau kembali..
[01:49.61]Sayang nganti memutih rambutku,
[01:56.22]Ra bakal luntur tresnaku..
[02:02.96]hari demi hari uwis tak lewati,
[02:06.95]yen pancen dalane kudu kuat ati,
[02:10.51]ibarate sego uwis dadi bubur,
[02:14.25]nanging tresno iki ora bakal luntur..
[02:17.44]sak tenane aku iki pancen tresno awakmu,
[02:21.31]ora ono liyane sing iso dadi penggantimu,
[02:24.99]wis kanggo awakmu sing cocok neng atiku,
[02:28.61]nganti aku njerit atimu ra bakal krungu..
[02:32.23]Meh sambat kalih sinten,
[02:35.97]Yen sampun mekaten merana uripku..
[02:43.89]Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
[02:51.17]Aku nangis nganti metu eluh getih putih..
[02:57.85]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[03:06.65]Mengharap engkau kembali..
[03:11.77]Sayang nganti memutih rambutku,
[03:18.63]Ra bakal luntur tresnaku..
[03:25.31]sayang opo krungu tangise atiku,
[03:29.49]mengharap kowe bali neng njero ati iki,
[03:33.36]nganti rambutku putih tangis eluh dadi getih,
[03:36.91]mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci,
[03:40.03]aku marang sliramu jok ragu neng atiku,
[03:43.65]aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati,
[03:47.02]mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi,
[03:50.83]selamanya sampai akhir hayat ini..
[03:54.59]Meh sambat kalih sinten,
[03:58.70]Yen sampun mekaten merana uripku..
[04:06.37]Aku welasno kangmas aku mesakno aku,
[04:13.55]Aku nangis nganti metu eluh getih putih..
[04:20.22]Sayang opo kowe krungu jerite atiku,
[04:28.52]Mengharap engkau kembali..
[04:34.08]Sayang nganti memutih rambutku,
[04:40.82]Ra bakal luntur tresnaku..
[04:48.18]Percoyo opo bebojomu,
[04:54.98]Cintamu kan tetap abadi..
[05:02.03]
————–
Preview:

Ora Ndueni (zaskia gotik)

zaskia-gotik
Versi: Zaskia Gotik

Nangapa sengsara yang aku trima,
Nangapa gak ada yang bikin bahagia..
Neng endi kapan waktune,
Berdua bareng selamanya..

Dihati sing bisa ngerasakena,
Cintaku bli bakal ilang sing jiwa..
Dibatin cuma nangisi,
Duwe cinta ora ndueni..

reff:
Aduh mama,
Jaluk tulung neng sapa..
Mau sambat,
Sambat siapa aku tak berdaya..

Kaniaya temen nasibe badan,
Krasa gila penasaran..
Kalau tidak terlaksana,
Sedih rasaning ati tek lakoni..

reff:
Dihati sing bisa ngerasakena,
Cintaku bli bakal ilang sing jiwa..
Dibatin cuma nangisi,
Duwe cinta ora ndueni..

reff:
Aduh mama,
Jaluk tulung neng sapa..
Mau sambat,
Sambat siapa aku tak berdaya..

Kaniaya temen nasibe badan,
Krasa gila penasaran..
Kalau tidak terlaksana,
Sedih rasaning ati tek lakoni..
———————
[ver: lyrics]
[id: bzwzpkcu]
[ar: Zaskia Gotik]
[ti: Ora Ndueni]
[al: Mix Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.02]Ora Ndueni
[00:00.02]by: Zaskia Gotik
[00:17.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Nangapa sengsara yang aku trima,
[00:32.08]Nangapa gak ada yang bikin bahagia..
[00:43.25]Neng endi kapan waktune,
[00:48.18]Berdua bareng selamanya..
[00:56.29]
[01:10.03]Dihati sing bisa ngerasakena,
[01:21.00]Cintaku bli bakal ilang sing jiwa..
[01:32.23]Dibatin cuma nangisi,
[01:37.22]Duwe cinta ora nduweni..
[01:44.96]
[01:56.07]>>>
[01:57.07]>>
[01:58.07]>
[01:59.07]Aduh mama,
[02:02.31]Jaluk tulung neng sapa..
[02:06.30]Mau sambat,
[02:08.92]Sambat siapa aku tak berdaya..
[02:16.91]Kaniaya temen nasibe badan,
[02:24.46]Krasa gila penasaran..
[02:31.45]Kalau tidak terlaksana,
[02:35.94]Sedih rasaning ati tek lakoni..
[02:42.80]
[03:09.06]>>>
[03:10.06]>>
[03:11.06]>
[03:12.06]Dihati sing bisa ngerasakena,
[03:23.30]Cintaku bli bakal ilang sing jiwa..
[03:34.04]Dibatin cuma nangisi,
[03:39.03]Duwe cinta ora nduweni..
[03:46.58]
[03:58.59]>>>
[03:59.59]>>
[04:00.59]>
[04:01.59]Aduh mama,
[04:03.89]Jaluk tulung neng sapa..
[04:08.19]Mau sambat,
[04:11.81]Sambat siapa aku tak berdaya..
[04:19.30]Kaniaya temen nasibe badan,
[04:26.41]Krasa gila penasaran..
[04:33.21]Kalau tidak terlaksana,
[04:37.77]Sedih rasaning ati tek lakoni..
[04:44.76]
—————
Preview:

Sawangen

wandra_12
Versi: Wandra

Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..

Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..

Hooo..hooo…hooo..

reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..

reff:
Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..

Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..

Hooo..hooo…hooo..

reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..

Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lcpvpucu]
[ar: Wandra]
[ti: Sawangen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:00.02]Sawangen
[00:00.02]by: Wandra
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Opo aku kurang gati,
[00:31.90]Opo aku iki kurang sayang..
[00:38.87]Katone tresnomu ngambang,
[00:44.84]Katone atimu bimbang..
[00:51.32]
[00:52.05]Sing tak jaluk mung ngertine,
[00:57.23]Yen tresnaku mung karo kowe..
[01:03.69]Ora ono liyane,
[01:09.17]Neng atiku mung ono kowe..
[01:15.44]
[01:18.07]Hooo..hooo…hooo..
[01:26.03]
[01:37.01]>>>
[01:38.01]>>
[01:39.01]>
[01:40.01]Sawangen kae sawangen,
[01:45.50]Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
[01:51.72]Sawangen kae sawangen,
[01:57.25]Lintang ra kiro ninggalno langite..
[02:03.28]Koyo gatiku neng kowe,
[02:06.46]Koyo sayangku neng kowe..
[02:09.28]Selawase mung karo kowe..
[02:14.60]
[02:36.14]>>>
[02:37.14]>>
[02:38.14]>
[02:39.14]Opo aku kurang gati,
[02:43.43]Opo aku iki kurang sayang..
[02:49.97]Katone tresnomu ngambang,
[02:55.45]Katone atimu bimbang..
[03:00.66]
[03:02.53]Sing tak jaluk mung ngertine,
[03:06.70]Yen tresnaku mung karo kowe..
[03:12.73]Ora ono liyane,
[03:18.08]Neng atiku mung ono kowe..
[03:23.68]
[03:25.18]Hooo..hooo…hooo..
[03:34.32]
[03:45.28]>>>
[03:46.28]>>
[03:47.28]>
[03:48.28]Sawangen kae sawangen,
[03:53.21]Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
[03:59.30]Sawangen kae sawangen,
[04:04.64]Lintang ra kiro ninggalno langite..
[04:11.18]Koyo gatiku neng kowe,
[04:14.10]Koyo sayangku neng kowe..
[04:16.85]Selawase mung karo kowe..
[04:22.70]Sawangen kae sawangen,
[04:28.23]Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
[04:34.14]Sawangen kae sawangen,
[04:39.81]Lintang ra kiro ninggalno langite..
[04:45.71]Koyo gatiku neng kowe,
[04:48.70]Koyo sayangku neng kowe..
[04:51.56]Selawase mung karo kowe..
[04:57.40]Koyo gatiku neng kowe,
[05:00.46]Koyo sayangku neng kowe..
[05:03.20]Selawase mung karo kowe..
[05:08.85]
————-
Preview: