Stel Kendo


Versi: Via Vallent

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
Mulo makaryo uripe ditoto,
Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..

Alesane nomer loro harga diri,
Kakean ita-itu nuruti gengsi..
Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..

Wis-wis uwis ora usah alesan,
Ora usah bimbang intine tetep tenang..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

hmm syalalalala abot sanggane,
kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
tubruk syahdu,
syalalalala..

Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
Lemeske pikire,
Wanek-wanekke utangke tanggane..

reff:
Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ubcnskci]
[ar: Via Vallent]
[ti: Stel Kendo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:00.04]Stel Kendo – Via Vallent
[00:06.04]
[00:08.84]>>>
[00:09.84]>>
[00:10.84]>
[00:11.84]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[00:16.95]Pengen uripe mulyo kerjo..
[00:23.41]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[00:28.12]Pengen penak uripe mbut gawe..
[00:34.33]
[00:35.65]Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
[00:38.38]Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
[00:40.98]Mulo makaryo uripe ditoto,
[00:43.84]Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..
[00:47.25]Alesane nomer loro harga diri,
[00:50.05]Kakean ita-itu nuruti gengsi..
[00:52.65]Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
[00:55.56]Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..
[00:59.36]Wis wis uwis ora usah alesan,
[01:02.44]Ora usah bimbang intine tetep tenang..
[01:08.96]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[01:13.19]Pengen uripe mulyo kerjo..
[01:19.71]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[01:24.62]Pengen penak uripe mbut gawe..
[01:30.70]hmm syalalalala abot sanggane,
[01:34.86]kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
[01:37.91]tubruk syahdu,
[01:40.76]syalalalala..
[01:44.15]Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
[01:46.76]Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
[01:49.87]Lemeske pikire,
[01:51.55]Wanek-wanekke utangke tanggane..
[01:54.77]
[02:14.02]>>>
[02:15.02]>>
[02:16.02]>
[02:17.02]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:20.27]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:22.84]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:25.57]Ra sah kakean atraksi..
[02:28.36]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:31.35]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:33.96]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:36.76]Ra sah kakean atraksi..
[02:41.56]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[02:46.46]Pengen uripe mulyo kerjo..
[02:53.10]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[02:57.64]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:04.16]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[03:08.94]Pengen uripe mulyo kerjo..
[03:15.59]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[03:20.37]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:27.32]
—————
Preview:

Advertisements

Keliwat Kangen (dhut jawa)


Versi: Suliyana

Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qonlskci]
[length: 5:12]
[by: Yanilipatro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[ti: Keliwat Kangen]
[ar: Suliyana]
[00:00.01]Keliwat Kangen
[00:00.01]by: Suliyana
[00:23.01]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[00:33.90]Mung siji sliramu papujanku..
[00:41.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[00:47.38]Sliramu kang biso ngilangake..
[00:55.70]
[01:18.30]Ra kuat nggonku nggowo,
[01:24.40]Roso kangen jroning dodo..
[01:32.28]Opo to ngrumangsani,
[01:38.49]Sliramu tak kangeni..
[01:46.50]
[01:55.00]>>>
[01:56.00]>>
[01:57.00]>
[01:58.00]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[02:04.08]Mung siji sliramu papujanku..
[02:11.53]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[02:17.86]Sliramu kang biso ngilangake..
[02:24.95]Ra kuat nggonku nggowo,
[02:31.22]Roso kangen jroning dodo..
[02:38.80]Opo to ngrumangsani,
[02:44.95]Sliramu tak kangeni..
[02:52.90]
[03:32.07]>>>
[03:33.07]>>
[03:34.07]>
[03:35.07]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[03:41.53]Mung siji sliramu papujanku..
[03:49.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[03:55.32]Sliramu kang biso ngilangake..
[04:02.46]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:08.48]Roso kangen jroning dodo..
[04:16.00]Opo to ngrumangsani,
[04:22.21]Sliramu tak kangeni..
[04:28.05]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:34.32]Roso kangen jroning dodo..
[04:41.59]Opo to ngrumangsani,
[04:47.61]Sliramu tak kangeni..
[04:56.68]
————-
Preview:

Tresno Opo Ngino


Versi: Tasya Rosmala ft. Gerry Mahesa

Lk:
aku datang dengan..
kesungguhan hati..
sejak awal pandangan..
ku jatuh cinta..
kepadamu..
kembang desa..

Adik cantik adik manis,
Gadis kerudung menawan hati..
Kujatuh cinta,
Bolehkah aku meminangmu..

Pr:
Ojo guyon mas ojo guyon,
Tresno opo ngino sebab aku wong ndeso..
Sedangkan sliramu bak putro rojo,
Aku hanyalah anak’e wong rekoso..
Isin mas..

reff:
Lk: Jangan kau berbimbang malu,
Pr: Malu malu..
Lk: Siapapun dirimu,
Lk: Tak sejengkalpun aku mundur,
Lk: Mencintaimu..
Pr: Ha ha ha..

Lk: Jangan kau ragukan aku,
Pr: Ragu ragu..
Lk: Luas laut dan gunung,
Lk: Rela kutempuh demi kamu..
Lk: Duhai sayangku..

Pr:
Takut mas takut mas,
Wis akeh contone seneng kawitane,
Mengko getun mburine..
Wis akeh contone seneng kawitane,
Mengko getun mburine..

reff:
Lk: Jangan kau berbimbang malu,
Pr: Malu malu..
Lk: Siapapun dirimu,
Lk: Tak sejengkalpun aku mundur,
Lk: Mencintaimu..
Pr: Ha ha ha..

Lk: Jangan kau ragukan aku,
Pr: Ragu ragu..
Lk: Luas laut dan gunung,
Lk: Rela kutempuh demi kamu..
Lk: Duhai sayangku..

Pr:
Takut mas takut mas,
Wis akeh contone seneng kawitane,
Mengko getun mburine..
Wis akeh contone seneng kawitane,
Mengko getun mburine..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zkooshci]
[ar: Gerry Mahesa ft. Tasya Rosmala]
[ti: Tresno Opo Ngino]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:44]
[00:00.02]Tresno Opo Ngino
[00:00.02]by: Tasya Rosmala ft. Gerry Mahesa
[00:17.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Lk: aku datang dengan..
[00:29.42]Lk: kesungguhan hati..
[00:36.95]Lk: sejak awal pandangan..
[00:44.60]Lk: ku jatuh cinta..
[00:52.29]Lk: kepadamu..
[01:00.49]Lk: kembang desa..
[01:06.40]
[01:32.05]>>>
[01:33.05]>>
[01:34.05]>
[01:35.05]Lk: Adik cantik adik manis,
[01:42.19]Lk: Gadis kerudung menawan hati..
[01:49.27]Lk: Kujatuh cinta,
[01:52.93]Lk: Bolehkah aku meminangmu..
[01:58.70]
[02:05.62]Pr: Ojo guyon mas ojo guyon,
[02:12.66]Pr: Tresno opo ngino
[02:15.45]Pr: sebab aku wong ndeso..
[02:21.23]Pr: Sedangkan sliramu bak putro rojo,
[02:27.82]Pr: Aku hanyalah anak’e wong rekoso..
[02:36.39]Pr: Isin mas..
[02:41.30]
[03:08.36]>>>
[03:09.36]>>
[03:10.36]>
[03:11.36]Lk: Jangan kau berbimbang malu,
[03:15.89]Pr: Malu malu..
[03:19.12]Lk: Siapapun dirimu,
[03:22.78]Lk: Tak sejengkalpun aku mundur,
[03:28.19]Lk: Mencintaimu..
[03:33.15]Pr: Ha ha ha..
[03:40.43]Lk: Jangan kau ragukan aku,
[03:45.40]Pr: Ragu ragu..
[03:49.06]Lk: Luas laut dan gunung,
[03:53.03]Lk: Rela kutempuh demi kamu..
[03:58.99]Lk: Duhai sayangku..
[04:04.89]Pr: Takut mas takut mas,
[04:11.04]Pr: Wis akeh contone seneng kawitane,
[04:17.20]Pr: Mengko getun mburine..
[04:24.39]Pr: Wis akeh contone seneng kawitane,
[04:30.92]Pr: Mengko getun mburine..
[04:36.94]
[05:07.03]>>>
[05:08.03]>>
[05:09.03]>
[05:10.03]Lk: Jangan kau berbimbang malu,
[05:14.13]Pr: Malu malu..
[05:18.07]Lk: Siapapun dirimu,
[05:21.55]Lk: Tak sejengkalpun aku mundur,
[05:27.88]Lk: Mencintaimu..
[05:32.48]Pr: Ha ha ha..
[05:39.19]Lk: Jangan kau ragukan aku,
[05:43.97]Pr: Ragu ragu..
[05:47.95]Lk: Luas laut dan gunung,
[05:51.54]Lk: Rela kutempuh demi kamu..
[05:57.19]Lk: Duhai sayangku..
[06:04.03]Pr: Takut mas takut mas,
[06:09.42]Pr: Wis akeh contone seneng kawitane,
[06:15.96]Pr: Mengko getun mburine..
[06:23.97]Pr: Wis akeh contone seneng kawitane,
[06:29.99]Pr: Mengko getun mburine..
[06:41.42]
————-
Preview:

Bojomu Geleman


Versi: Nella Kharisma

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
opo to masalahe kok aku disalahne..

pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
sing gampang ajak’ane,
yo rono rene ora mikir awakmu,
tumindak sak penak’e,
bisone mung ngerusak,
hubungan konco dewe..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
malah ngelokne aku jare konco bajingan,
jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..

yo wis mari ngene ora usah konconan,
kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
senengane disunggi lek ndelok orkesan,
aku ngguyu wae ndelok soko adohan..

reff:
SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
ngelokno aku kere sak enak’e dewe..

masio kalah bondho aku ra popo,
masio kalah rupo aku nerimo,
aku ra bakal gelo masio loro ati,
sing penting menang dungo,
dungo marang sing kuoso..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bplbshci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bojomu Geleman]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Bojomu Geleman
[00:00.04]by: Nella Kharisma
[00:09.04]
[00:11.67]>>>
[00:12.67]>>
[00:13.67]>
[00:14.67]Sak tenane atiku sing loro,
[00:19.67]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[00:25.92]Jare aku nikung bojone konco,
[00:32.10]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:38.77]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:45.57]aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
[00:48.69]ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
[00:51.91]padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
[00:55.36]opo to masalahe kok aku disalahne..
[00:58.42]pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
[01:01.66]sing gampang ajak’ane,
[01:03.36]yo rono rene ora mikir awakmu,
[01:06.39]tumindak sak penak’e,
[01:08.07]bisone mung ngerusak,
[01:09.94]hubungan konco dewe..
[01:12.44]Sak tenane atiku sing loro,
[01:17.24]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[01:23.61]Jare aku nikung bojone konco,
[01:29.41]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:36.15]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:42.64]pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
[01:46.14]malah ngelokne aku jare konco bajingan,
[01:49.57]jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
[01:52.69]sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..
[01:56.18]yo wis mari ngene ora usah konconan,
[01:58.99]kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
[02:02.42]senengane disunggi lek ndelok orkesan,
[02:05.85]aku ngguyu wae ndelok soko adohan..
[02:09.26]
[02:32.09]>>>
[02:33.09]>>
[02:34.09]>
[02:35.09]Sak tenane atiku sing loro,
[02:40.49]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[02:46.80]Jare aku nikung bojone konco,
[02:52.54]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[02:59.28]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:05.77]yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
[03:09.39]pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
[03:12.58]kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
[03:15.76]ngelokno aku kere sak enak’e dewe..
[03:19.13]masio kalah bondho aku ra popo,
[03:22.12]masio kalah rupo aku nerimo,
[03:25.43]aku ra bakal gelo masio loro ati,
[03:28.67]sing penting menang dungo,
[03:30.42]dungo marang sing kuoso..
[03:32.42]Sak tenane atiku sing loro,
[03:38.16]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[03:44.15]Jare aku nikung bojone konco,
[03:50.39]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:56.75]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:04.24]Sak tenane atiku sing loro,
[04:10.11]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[04:16.91]Jare aku nikung bojone konco,
[04:22.40]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:28.70]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:35.26]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:41.62]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:48.86]
————–
Preview:

Baper Katresnan


Versi: NDX AKA Familia

Lk:
Nelongso rasaning atiku,
Naliko aku kangen marang sliramu..
Cah ayu rungokno isi laguku,
Aku cinta lan tresno kepadamu..

Pr:
Duh kangmas pangapurane aku,
Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
Matur nuwun wis kancani aku..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..

paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
sing marai aku dadi keronto-ronto,
adhikku sayang tapi utekmu peyang,
tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..

aku kudu piye kok malah edan dewe,
ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zcpqqlci]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Baper Katresnan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Baper Katresnan
[00:00.04]by: NDX AKA Familia
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Lk: Nelongso rasaning atiku,
[00:33.88]Lk: Naliko aku kangen marang sliramu..
[00:40.53]Lk: Cah ayu rungokno isi laguku,
[00:47.62]Lk: Aku cinta lan tresno kepadamu..
[00:54.51]Pr: Duh kangmas pangapurane aku,
[01:00.78]Pr: Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
[01:07.67]Pr: Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
[01:14.57]Pr: Matur nuwun wis kancani aku..
[01:22.28]
[01:25.08]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[01:31.40]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[01:38.91]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[01:45.37]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[01:52.14]
[01:54.01]Lk: opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
[01:57.10]Lk: mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
[02:00.85]Lk: najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
[02:04.40]Lk: cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..
[02:07.87]Lk: paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
[02:10.98]Lk: nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
[02:14.58]Lk: duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
[02:17.93]Lk: nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..
[02:21.60]
[02:23.09]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[02:29.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[02:36.88]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[02:43.71]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[02:49.92]
[02:51.91]Lk: kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
[02:55.33]Lk: sing marai aku dadi keronto-ronto,
[02:58.74]Lk: adhikku sayang tapi utekmu peyang,
[03:02.40]Lk: tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..
[03:05.76]Lk: aku kudu piye kok malah edan dewe,
[03:09.11]Lk: ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
[03:12.41]Lk: yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
[03:15.88]Lk: amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..
[03:19.36]
[03:21.47]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:27.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[03:34.89]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[03:41.35]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[03:48.31]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:55.14]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[04:02.15]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[04:08.80]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[04:15.32]
—————-
Preview:

Bidadari Kesleo


Versi: Nella Kharisma

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
———————
[ver: lyrics]
[id: hncpqkci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bidadari Kesleo]
[al: Dhut Reggea]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.02]Bidadari Kesleo
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:09.02]
[00:11.02]>>>
[00:12.02]>>
[00:13.02]>
[00:14.02]Untumu ono kawate,
[00:19.47]Ono lombok’e ono kangkunge..
[00:26.71]Yen mringis ketok aslimu,
[00:32.57]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[00:39.87]Bidadari kesleo,
[00:41.99]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[00:45.74]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[00:48.67]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[00:53.29]Bidadari kesleo,
[00:55.28]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[00:58.65]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[01:01.84]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[01:06.64]Sing tenang ben iso mikir,
[01:11.82]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[01:18.62]Sing penting lurus lakumu,
[01:24.61]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[01:32.60]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[01:36.16]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[01:40.03]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[01:43.58]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[01:46.64]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[01:50.26]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[01:53.38]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[01:56.62]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[01:59.81]Untumu ono kawate,
[02:04.49]Ono lombok’e ono kangkunge..
[02:11.41]Yen mringis ketok aslimu,
[02:17.53]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[02:24.58]Bidadari kesleo,
[02:26.89]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[02:30.76]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[02:33.94]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[02:37.18]Bidadari kesleo,
[02:39.68]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[02:43.74]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[02:46.98]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[02:51.47]Sing tenang ben iso mikir,
[02:57.09]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[03:03.64]Sing penting lurus lakumu,
[03:09.76]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[03:17.93]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[03:21.43]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[03:25.23]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[03:28.79]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[03:31.85]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[03:35.34]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[03:38.52]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[03:41.64]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[03:45.14]Untumu ono kawate,
[03:49.63]Ono lombok’e ono kangkunge..
[03:56.62]Yen mringis ketok aslimu,
[04:02.42]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[04:09.79]Bidadari kesleo,
[04:12.47]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[04:15.84]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[04:19.27]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[04:23.39]Bidadari kesleo,
[04:25.64]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[04:29.01]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[04:32.19]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[04:35.99]Sing tenang ben iso mikir,
[04:42.17]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[04:48.97]Sing penting lurus lakumu,
[04:54.90]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[05:02.89]
————-
Preview:

Mendem Semir


versi: Vita Alvia

Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

reff:
Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
———————–
[ver: lyrics]
[id: olilqici]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mendem Semir]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.04]Mendem Semir
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Bene wis bene aku wae sing ngalah,
[00:32.11]Timbang diterusno gur marakno susah..
[00:39.10]Putih omongmu ireng njero atimu,
[00:45.34]Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
[00:51.70]Yen wis cinta ora ono kejujuran,
[00:57.51]Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..
[01:08.06]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[01:11.73]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[01:14.67]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[01:17.97]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[01:24.09]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[01:29.83]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[01:35.82]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[01:42.87]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[01:48.67]
[02:12.60]>>>
[02:13.60]>>
[02:14.60]>
[02:15.60]Bene wis bene aku wae sing ngalah,
[02:20.60]Timbang diterusno gur marakno susah..
[02:27.71]Putih omongmu ireng njero atimu,
[02:34.32]Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
[02:40.69]Yen wis cinta ora ono kejujuran,
[02:46.55]Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..
[02:57.29]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[03:00.22]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[03:03.59]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[03:06.65]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[03:12.76]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[03:18.75]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[03:25.37]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[03:31.61]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[03:38.28]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[03:41.78]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[03:45.09]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[03:48.27]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[03:54.63]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[04:00.62]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:06.93]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[04:13.10]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:19.91]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:27.14]
———————–
Preview: