Bojo Marakke Ngelu

ajeng-kartika-sari_2
Versi: Ajeng Kartika Sari

Nganti rontok rambutku,
Anggonku mikir sliramu..
Nganti kuru awakku,
Anggonku gagas polah tingkahmu..

Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..

reff:
Budhal isuk pamite kerjo,
Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
Saben pethuk karo morotuwo,
Sambate kere ora duwe bondho..

Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
Opo luwihbecik tak ijolke tahu..

Duwe bojo kok nganyelke tenan,
Sithik-sithik isone mung cemburuan..
Anak bojo ngopenine ra tenanan,
Yen aku pegel tak golekno ligeran..
Yen aku pegel tak selehno gadean..
Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
———————
[ver: lyrics]
[id: kwbalvcu]
[ar: Ajeng Kartika Sari]
[ti: Bojo Marakke Ngelu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:00.02]Bojo Marakke Ngelu
[00:00.02]by: Ajeng Kartika Sari
[00:31.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Nganti rontok rambutku,
[00:39.98]Anggonku mikir sliramu..
[00:45.06]Nganti kuru awakku,
[00:49.61]Anggonku gagas polah tingkahmu..
[00:54.02]Budhal isuk pamite kerjo,
[00:59.86]Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
[01:04.33]Saben pethuk karo morotuwo,
[01:08.88]Sambate kere ora duwe bondho..
[01:13.54]Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
[01:19.39]Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
[01:24.12]Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
[01:28.60]Opo luwihbecik tak ijolke tahu..
[01:33.33]
[01:35.19]Duwe bojo kok nganyelke tenan,
[01:39.99]Sithik-sithik isone mung cemburuan..
[01:44.96]Anak bojo ngopenine ra tenanan,
[01:49.44]Yen aku pegel tak golekno ligeran..
[01:54.54]Yen aku pegel tak selehno gadean..
[01:59.21]Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
[02:04.00]
[02:41.10]>>>
[02:42.10]>>
[02:43.10]>
[02:44.10]Budhal isuk pamite kerjo,
[02:47.82]Mulih bengi kok ra nggowo opo-opo..
[02:52.49]Saben pethuk karo morotuwo,
[02:57.15]Sambate kere ora duwe bondho..
[03:02.25]Duwe bojo mung marakke sirah ngelu,
[03:07.43]Esuk awan sore bengi kok mung ngajak padu..
[03:12.11]Yen jejaluk ora dituruti kok nesu,
[03:16.77]Opo luwihbecik tak ijolke tahu..
[03:22.19]
[03:24.93]Duwe bojo kok nganyelke tenan,
[03:28.59]Sithik-sithik isone mung cemburuan..
[03:33.33]Anak bojo ngopenine ra tenanan,
[03:37.80]Yen aku pegel tak golekno ligeran..
[03:42.77]Yen aku pegel tak selehno gadean..
[03:47.51]Yen aku pegel tak tinggal minggat sisan..
[03:52.54]
—————–
Preview:

Jiran Pacitan

gita-flourencia_1
Versi: Gita Flourencia

Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
Saking gedene ora biso tak gambarke..
Neng kutho pacitan lan negri jiran,
Dadi ujian tuluse kasetiaan..

Opo sliramu ora ngerteni,
Yen tresnaku iki tulus lan suci..
Opo sliramu ora ngrumangsani,
Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..

Senadyan aku adoh songko sliramu,
Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
Senadyan aku ora neng sandhingmu,
Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..

reff:
Aku neng kene mung biso ndedungo,
Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
Senadyan neng negorone tonggo,
Mugo wae sliramu ora cidro..
Mugo wae sliramu ora cidro..

reff:
Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
Saking gedene ora biso tak gambarke..
Neng kutho pacitan lan negri jiran,
Dadi ujian tuluse kasetiaan..

Opo sliramu ora ngerteni,
Yen tresnaku iki tulus lan suci..
Opo sliramu ora ngrumangsani,
Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..

Senadyan aku adoh songko sliramu,
Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
Senadyan aku ora neng sandhingmu,
Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..

reff:
Aku neng kene mung biso ndedungo,
Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
Senadyan neng negorone tonggo,
Mugo wae sliramu ora cidro..
Mugo wae sliramu ora cidro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lqbulccu]
[ar: Gita Flourencia]
[ti: Jiran Pacitan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.02]Jiran Pacitan
[00:00.02]by: Gita Flourencia
[00:22.02]
[00:24.82]>>>
[00:25.82]>>
[00:26.82]>
[00:27.82]Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
[00:34.15]Saking gedene ora biso tak gambarke..
[00:40.00]Neng kutho pacitan lan negri jiran,
[00:45.72]Dadi ujian tuluse kasetiaan..
[00:52.88]
[00:58.09]Opo sliramu ora ngerteni,
[01:03.33]Yen tresnaku iki tulus lan suci..
[01:09.60]Opo sliramu ora ngrumangsani,
[01:15.58]Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..
[01:23.49]Senadyan aku adoh songko sliramu,
[01:29.33]Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
[01:35.68]Senadyan aku ora neng sandhingmu,
[01:40.96]Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..
[01:47.69]
[01:56.99]>>>
[01:57.99]>>
[01:58.99]>
[01:59.99]Aku neng kene mung biso ndedungo,
[02:04.99]Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
[02:11.09]Senadyan neng negorone tonggo,
[02:16.75]Mugo wae sliramu ora cidro..
[02:22.72]Mugo wae sliramu ora cidro..
[02:28.94]
[02:50.02]>>>
[02:51.02]>>
[02:52.02]>
[02:53.02]Katresnanku sing tak bangun marang sliramu,
[02:59.16]Saking gedene ora biso tak gambarke..
[03:05.33]Neng kutho pacitan lan negri jiran,
[03:10.70]Dadi ujian tuluse kasetiaan..
[03:18.29]
[03:23.20]Opo sliramu ora ngerteni,
[03:28.79]Yen tresnaku iki tulus lan suci..
[03:34.95]Opo sliramu ora ngrumangsani,
[03:41.05]Yen sliramu ora bakal ono sing ganti..
[03:48.95]Senadyan aku adoh songko sliramu,
[03:54.49]Sing tak suwun ojo nganti nglalekke aku..
[04:00.83]Senadyan aku ora neng sandhingmu,
[04:06.31]Sing tak suwun ojo nganti ninggalke aku..
[04:12.84]
[04:21.72]>>>
[04:22.72]>>
[04:23.72]>
[04:24.72]Aku neng kene mung biso ndedungo,
[04:30.07]Mugo wae kabeh iso podo-podo njogo..
[04:35.42]Senadyan neng negorone tonggo,
[04:41.77]Mugo wae sliramu ora cidro..
[04:47.98]Mugo wae sliramu ora cidro..
[04:54.77]
————–
Preview:

Nasib Tresnoku

irma-virnanda
Versi: Irma Virnanda

Ra nyono lan ora ngiro,
Sliramu medhot tresnoku..
Nelongso roso atiku,
Yen kudu pisah karo sliramu..

Ra kroso netes eluhku,
Naliko ngerti sliramu..
Ra lilo koyo ra lilo,
Nyawang sliramu gandeng wanito liyo..

Opo wis pancen nasib tresnoku,
Mung biso nyawang ra biso nduweni..
Nangis batinku loro atiku,
Nyawang sliramu nyanding wanito liyo..

Duh gusti kuatno atiku,
Mugo biso lilo nerimo..

reff:
Ra kroso netes eluhku,
Naliko ngerti sliramu..
Ra lilo koyo ra lilo,
Nyawang sliramu gandeng wanito liyo..

Opo wis pancen nasib tresnoku,
Mung biso nyawang ra biso nduweni..
Nangis batinku loro atiku,
Nyawang sliramu nyanding wanito liyo..

Opo wis pancen nasib tresnoku,
Mung biso nyawang ra biso nduweni..
Nangis batinku loro atiku,
Nyawang sliramu nyanding wanito liyo..

Duh gusti kuatno atiku,
Mugo biso lilo nerimo..
Mugo biso lilo nerimo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: paqskocu]
[ar: Irma Virnanda]
[ti: Nasib Tresnoku]
[al: Dangdut jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:00.04]Nasib Tresnoku
[00:00.04]by: Irma Virnanda
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Ra nyono lan ora ngiro,
[00:40.78]Sliramu medhot tresnoku..
[00:48.16]Nelongso roso atiku,
[00:54.99]Yen kudu pisah karo sliramu..
[01:01.11]
[01:12.84]Ra kroso netes eluhku,
[01:19.45]Naliko ngerti sliramu..
[01:26.80]Ra lilo koyo ra lilo,
[01:33.44]Nyawang sliramu gandeng wanito liyo..
[01:40.98]Opo wis pancen nasib tresnoku,
[01:47.52]Mung biso nyawang ra biso nduweni..
[01:55.22]Nangis batinku loro atiku,
[02:02.02]Nyawang sliramu nyanding wanito liyo..
[02:09.82]Duh gusti kuatno atiku,
[02:16.25]Mugo biso lilo nerimo..
[02:22.77]
[02:49.28]>>>
[02:50.28]>>
[02:51.28]>
[02:52.28]Ra kroso netes eluhku,
[02:58.34]Naliko ngerti sliramu..
[03:05.94]Ra lilo koyo ra lilo,
[03:12.87]Nyawang sliramu gandeng wanito liyo..
[03:19.98]Opo wis pancen nasib tresnoku,
[03:26.93]Mung biso nyawang ra biso nduweni..
[03:34.40]Nangis batinku loro atiku,
[03:41.28]Nyawang sliramu nyanding wanito liyo..
[03:48.82]Opo wis pancen nasib tresnoku,
[03:55.41]Mung biso nyawang ra biso nduweni..
[04:03.01]Nangis batinku loro atiku,
[04:09.52]Nyawang sliramu nyanding wanito liyo..
[04:16.92]Duh gusti kuatno atiku,
[04:23.41]Mugo biso lilo nerimo..
[04:30.19]Mugo biso lilo nerimo..
[04:37.24]
————–
Preview:

Bidadari Hatiku

nino-bhaskara_deviana-safara
Versi: Deviana Safara ft. Nino Bhaskara

Lk:
Sewu widodari mubengono aku,
Sewu godha ati aku ra bakalan melu..
Mergo atiku wis utuh ra biso nyawang,
Ayune rupo, manise godha
Mergo kowe sing dadi widodari atiku..

Pr:
Begitupun juga aku,
Telah mati hatiku..
Tak bisa rasakan lagi,
Rindu yang mendalam lagi..
Dan itu hanya padamu kekasih..

Pr: Aku tak mau rasanya bila berpisah lagi,
Lk: Aku tak ingin meninggalkan dikau kasih..
Pr: Benarkah kau mencintai dengan sepenuh hati,
Lk: Sumpah mati cintaku oh hanya padamu..

Pr:
Tapi ku takut nanti ada bidadari,
Akan datang menggodamu..
Lk:
Yang kupulih hanya satu,
Kaulah yang jadi bidadari hatiku..

Lk:
Tapi ku takut bila aku tua nanti,
Kau akan meninggalkanku..
Pr:
Walau sampai tua nanti,
Engkau selalu dalam pelukanku..

Ft:
Semoga cinta kita,
Bersatu selamanya..
Semoga yang kuasa,
Menyatukan cinta kita..

Pr: Engkau terlahir untukku,
Lk: Dan kau tulang rusukku..
Ft: Kuingin tua dan mati dipelukanmu..

reff:
Pr: Aku tak mau rasanya bila berpisah lagi,
Lk: Aku tak ingin meninggalkan dikau kasih..
Pr: Benarkah kau mencintai dengan sepenuh hati,
Lk: Sumpah mati cintaku oh hanya padamu..

Pr:
Tapi ku takut nanti ada bidadari,
Akan datang menggodamu..
Lk:
Yang kupulih hanya satu,
Kaulah yang jadi bidadari hatiku..

Lk:
Tapi ku takut bila aku tua nanti,
Kau akan meninggalkanku..
Pr:
Walau sampai tua nanti,
Engkau selalu dalam pelukanku..

Pr:
Tapi ku takut nanti ada bidadari,
Akan datang menggodamu..
Lk:
Yang kupulih hanya satu,
Kaulah yang jadi bidadari hatiku..

Lk:
Tapi ku takut bila aku tua nanti,
Kau akan meninggalkanku..
Pr:
Walau sampai tua nanti,
Engkau selalu dalam pelukanku..

Ft:
Semoga cinta kita,
Bersatu selamanya..
Semoga yang kuasa,
Menyatukan cinta kita..

Pr: Engkau terlahir untukku,
Lk: Dan kau tulang rusukku..
Ft: Kuingin tua dan mati dipelukanmu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: whvvklcu]
[ar: Nino Bhaskara ft. Deviana Safara]
[ti: Bidadari Hatiku]
[al: Dangdut ]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.05]Bidadari Hatiku
[00:00.05]by: Deviana Safara ft. Nino Bhaskara
[00:20.05]
[00:22.05]>>>
[00:23.05]>>
[00:24.05]>
[00:25.05]Lk: Sewu widodari mubengono aku,
[00:32.65]Lk: Sewu godha ati aku ra bakalan melu..
[00:39.33]Lk: Mergo atiku wis utuh ra biso nyawang,
[00:46.95]Lk: Ayune rupo, manise godha
[00:53.39]Lk: Mergo kowe sing dadi widodari atiku..
[01:03.78]
[01:08.04]Pr: Begitupun juga aku,
[01:11.51]Pr: Telah mati hatiku..
[01:15.14]Pr: Tak bisa rasakan lagi,
[01:18.83]Pr: Rindu yang mendalam lagi..
[01:22.88]Pr: Dan itu hanya padamu kekasih..
[01:31.32]
[01:33.51]Pr: Aku tak mau rasanya bila berpisah lagi,
[01:39.45]Lk: Aku tak ingin meninggalkan dikau kasih..
[01:46.70]Pr: Benarkah kau mencintai dengan sepenuh hati,
[01:54.26]Lk: Sumpah mati cintaku oh hanya padamu..
[02:01.89]Pr: Tapi ku takut nanti ada bidadari,
[02:07.21]Pr: Akan datang menggodamu..
[02:11.01]Lk: Yang kupulih hanya satu,
[02:13.20]Lk: Kaulah yang jadi bidadari hatiku..
[02:17.95]
[02:23.48]Lk: Tapi ku takut bila aku tua nanti,
[02:27.04]Lk: Kau akan meninggalkanku..
[02:30.13]Pr: Walau sampai tua nanti,
[02:32.43]Pr: Engkau selalu dalam pelukanku..
[02:37.37]Ft: Semoga cinta kita,
[02:41.55]Ft: Bersatu selamanya..
[02:45.05]Ft: Semoga yang kuasa,
[02:48.75]Ft: Menyatukan cinta kita..
[02:51.75]Pr: Engkau terlahir untukku,
[02:55.76]Lk: Dan kau tulang rusukku..
[02:59.25]Ft: Kuingin tua dan mati dipelukanmu..
[03:05.93]
[03:38.58]>>>
[03:39.58]>>
[03:40.58]>
[03:41.58]Pr: Aku tak mau rasanya bila berpisah lagi,
[03:48.26]Lk: Aku tak ingin meninggalkan dikau kasih..
[03:56.28]Pr: Benarkah kau mencintai dengan sepenuh hati,
[04:03.45]Lk: Sumpah mati cintaku oh hanya padamu..
[04:12.59]Pr: Tapi ku takut nanti ada bidadari,
[04:16.84]Pr: Akan datang menggodamu..
[04:20.16]Lk: Yang kupulih hanya satu,
[04:22.71]Lk: Kaulah yang jadi bidadari hatiku..
[04:27.08]
[04:31.85]Lk: Tapi ku takut bila aku tua nanti,
[04:34.90]Lk: Kau akan meninggalkanku..
[04:38.65]Pr: Walau sampai tua nanti,
[04:41.21]Pr: Engkau selalu dalam pelukanku..
[04:45.33]Pr: Tapi ku takut nanti ada bidadari,
[04:49.41]Pr: Akan datang menggodamu..
[04:52.79]Lk: Yang kupulih hanya satu,
[04:55.23]Lk: Kaulah yang jadi bidadari hatiku..
[05:00.85]
[05:05.17]Lk: Tapi ku takut bila aku tua nanti,
[05:08.60]Lk: Kau akan meninggalkanku..
[05:12.98]Pr: Walau sampai tua nanti,
[05:15.79]Pr: Engkau selalu dalam pelukanku..
[05:21.79]Ft: Semoga cinta kita,
[05:24.35]Ft: Bersatu selamanya..
[05:28.16]Ft: Semoga yang kuasa,
[05:31.23]Ft: Menyatukan cinta kita..
[05:35.29]Pr: Engkau terlahir untukku,
[05:38.48]Lk: Dan kau tulang rusukku..
[05:42.23]Ft: Kuingin tua dan mati dipelukanmu..
[05:48.43]
————-
Preview:

Tresno Larangan

vita-kdi_12
Versi: Vita KDI

OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

reff:
OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ozqqkucu]
[ar: Vita KDI]
[ti: Tresno Larangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.05]Tresno Larangan
[00:00.05]by: Vita KDI
[00:26.05]
[00:28.05]>>>
[00:29.05]>>
[00:30.05]>
[00:31.05]OPO AKU SING ORA NGERTI,
[00:37.01]MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
[00:43.93]NANGING AKU OPO YO SALAH,
[00:50.29]YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..
[00:57.90]MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
[01:04.70]NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
[01:11.65]RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
[01:15.06]SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..
[01:22.41]
[01:25.66]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[01:32.26]YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
[01:39.09]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[01:46.27]YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..
[01:52.92]AKU NGERTI SEJATINE,
[01:59.39]YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
[02:06.53]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[02:13.28]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[02:20.08]
[02:40.04]>>>
[02:41.04]>>
[02:42.04]>
[02:43.04]OPO AKU SING ORA NGERTI,
[02:48.48]MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
[02:55.26]NANGING AKU OPO YO SALAH,
[03:01.88]YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..
[03:09.59]MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
[03:15.87]NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
[03:23.16]RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
[03:26.23]SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..
[03:32.80]
[03:36.70]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[03:44.17]YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
[03:50.97]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[03:58.02]YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..
[04:04.63]AKU NGERTI SEJATINE,
[04:11.32]YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
[04:18.24]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[04:25.26]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[04:32.14]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[04:38.68]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[04:45.59]
————–
Preview:

Rondo Roso Kenyo

ayuk-anisa_kardoyo-dewo
Versi: Ayuk Anisa ft. Kardoyo Dewo

Lk:
Yen tak sawang dhik lakumu soko kadoan,
Lembeanmu kok asyik tenan..
Pr:
Ono opo to mas sajak’e kok penasaran,
Ndadekno atiku deg-degan..

Lk:
Sepurane dhik aku mung pingin ngerti,
Sliramu kuwi rondo opo sih kenyo..
Pr:
Aku pancen rondo mas rondo anak limo,
Snajan aku rondo mas dijamin roso kenyo..

Lk:
Oh jebule sliramu tibane uwis rondo,
Opo bener omongmu ono rondo roso kenyo..
Pr:
Iki aku mung crito terserah ra percoyo,
Ning ojo kok terus jaluk dibuktekno..

reff:
Lk:
Sepurane dhik aku mung pingin ngerti,
Sliramu kuwi rondo opo sih kenyo..
Pr:
Aku pancen rondo mas rondo anak limo,
Snajan aku rondo mas dijamin roso kenyo..

Lk:
Oh jebule sliramu tibane uwis rondo,
Opo bener omongmu ono rondo roso kenyo..
Pr:
Iki aku mung crito terserah ra percoyo,
Ning ojo kok terus jaluk dibuktekno..
——————
[ver: lyrics]
[id: wcvhkhcu]
[ar: Ayuk Anisa ft. Kardoyo Dewo]
[ti: Rondo Roso Kenyo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:00.04]Rondo Roso Kenyo
[00:00.04]by: Ayuk Anisa ft. Kardoyo Dewo
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Lk: Yen tak sawang dhik
[00:32.59]Lk: lakumu soko kadoan,
[00:35.97]Lk: Lembeanmu kok asyik tenan..
[00:41.54]Pr: Ono opo to mas
[00:45.96]Pr: sajak’e kok penasaran,
[00:49.47]Pr: Ndadekno atiku deg-degan..
[00:55.92]
[01:09.78]Lk: Sepurane dhik
[01:13.03]Lk: aku mung pingin ngerti,
[01:16.76]Lk: Sliramu kuwi
[01:19.82]Lk: rondo opo sih kenyo..
[01:23.85]Pr: Aku pancen rondo mas
[01:27.02]Pr: rondo anak limo,
[01:30.27]Pr: Snajan aku rondo mas
[01:33.86]Pr: dijamin roso kenyo..
[01:37.41]Lk: Oh jebule sliramu
[01:40.21]Lk: tibane uwis rondo,
[01:43.67]Lk: Opo bener omongmu
[01:47.14]Lk: ono rondo roso kenyo..
[01:50.56]Pr: Iki aku mung crito
[01:53.80]Pr: terserah ra percoyo,
[01:57.12]Pr: Ning ojo kok terus
[01:59.35]Pr: jaluk dibuktekno..
[02:04.03]
[02:28.76]>>>
[02:29.76]>>
[02:30.76]>
[02:31.76]Lk: Sepurane dhik
[02:34.69]Lk: aku mung pingin ngerti,
[02:38.47]Lk: Sliramu kuwi
[02:41.27]Lk: rondo opo sih kenyo..
[02:45.45]Pr: Aku pancen rondo mas
[02:48.82]Pr: rondo anak limo,
[02:52.01]Pr: Snajan aku rondo mas
[02:55.67]Pr: dijamin roso kenyo..
[02:59.21]Lk: Oh jebule sliramu
[03:02.12]Lk: tibane uwis rondo,
[03:05.51]Lk: Opo bener omongmu
[03:08.81]Lk: ono rondo roso kenyo..
[03:12.43]Pr: Iki aku mung crito
[03:15.42]Pr: terserah ra percoyo,
[03:19.12]Pr: Ning ojo kok terus
[03:21.63]Pr: jaluk dibuktekno..
[03:26.65]
————-
Preview:

Nyanding Sliramu

herman_vita-academy
Versi: Herman ft. Vita Academy

Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

Pr:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

Lk:
Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Ayun rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari-mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Ft:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Sesandingan..

reff:
Lk:
Sedino rasane,
Sewindu yen ra ketemu..
Pingine semanding,
Sampek mati dadi siji..

Ft:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

reff:
Pr:
Bungahku krungu swaramu,
Mergo katresnane..
Mugo biso jodo,
Urip karo kowe..

Aku mung bisone ngedungo,
Mergo welas asih..
Mugo biso jodo,
Urip sampek lan matine..

Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Bagus rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari-mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

reff:
Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: inbuizcu]
[ar: Herman ft. Vita Academy]
[ti: Nyanding Sliramu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.04]Nyanding Sliramu
[00:00.04]by: Herman ft. Vita Academy
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Lk: Urip iki rasane sintru,
[00:41.90]Lk: Tanpo sliramu..
[00:45.66]Lk: Amergo kowe sing tak anti,
[00:50.94]Lk: Nyanding sliramu..
[00:54.82]Pr: Rogo iki rasane mati,
[00:59.54]Pr: Yen tanpo sliramu..
[01:03.49]Pr: Mung kowe sing dikarep ati,
[01:09.02]Pr: Nyanding sliramu..
[01:13.46]Lk: Senadyan mung angenan,
[01:16.19]Lk: Eling guyu eseman,
[01:18.24]Lk: Ayun rupan sliramu..
[01:23.10]Lk: Bingung rasane ati,
[01:25.14]Lk: Kangen ra mari-mari,
[01:27.12]Lk: Yen durung nyanding sliramu..
[01:31.89]Ft: Rogo iki rasane mati,
[01:35.37]Ft: Yen tanpo sliramu..
[01:38.80]Ft: Mung kowe sing dikarep ati,
[01:44.66]Ft: Sesandingan..
[01:48.36]
[02:03.62]>>>
[02:04.62]>>
[02:05.62]>
[02:06.62]Lk: Sedino rasane,
[02:11.02]Lk: Sewindu yen ra ketemu..
[02:15.60]Lk: Pingine semanding,
[02:20.02]Lk: Sampek mati dadi siji..
[02:24.59]Ft: Urip iki rasane sintru,
[02:29.21]Ft: Tanpo sliramu..
[02:32.66]Ft: Amergo kowe sing tak anti,
[02:38.41]Ft: Nyanding sliramu..
[02:41.85]
[03:00.06]>
[03:01.06]Pr: Bungahku krungu swaramu,
[03:05.66]Pr: Mergo katresnane..
[03:10.07]Pr: Mugo biso jodo,
[03:14.09]Pr: Urip karo kowe..
[03:19.47]Pr: Aku mung bisone ngedungo,
[03:23.59]Pr: Mergo welas asih..
[03:28.33]Pr: Mugo biso jodo,
[03:32.03]Pr: Urip sampek lan matine..
[03:35.97]Pr: Senadyan mung angenan,
[03:38.57]Pr: Eling guyu eseman,
[03:38.57]Pr: Bagus rupan sliramu..
[03:45.77]Pr: Bingung rasane ati,
[03:48.53]Pr: Kangen ra mari-mari,
[03:50.78]Pr: Yen durung nyanding sliramu..
[03:55.43]Pr: Rogo iki rasane mati,
[03:58.06]>>>
[03:58.99]Pr: Yen tanpo sliramu..
[03:59.06]>>
[04:03.58]Pr: Mung kowe sing dikarep ati,
[04:08.48]Pr: Nyanding sliramu..
[04:11.35]
[04:30.85]>>>
[04:31.85]>>
[04:32.85]>
[04:33.85]Lk: Urip iki rasane sintru,
[04:39.47]Lk: Tanpo sliramu..
[04:43.64]Lk: Amergo kowe sing tak anti,
[04:51.12]Lk: Nyanding sliramu..
[04:58.56]
————-
Preview: