Kapusan Janji


Versi: Didi Kempot

WANGINE KEMBANG TRESNO KARI TILASE,
NINGOPO KOWE CIDRO LALI JANJINE..
LUNGAMU GAWE GELO NYIKSO ATIKU LORO,
AKU WONG ISIH URIP MBOK ANGGEP WIS TANPO NYOWO..

NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

REFF:
NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: auusonci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kapusan Janji]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:21]
[00:00.01]Kapusan Janji
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Wangine kembang tresno
[00:34.71]kari tilase..
[00:37.77]Ningopo kowe cidro,
[00:41.92]lali janjine..
[00:45.17]Lungamu gawe gelo,
[00:48.96]nyikso atiku loro,
[00:53.23]Aku wong isih urip,
[00:56.19]mbok anggep wis tanpo nyowo..
[00:59.79]
[01:03.09]Ningopo ono tresno,
[01:06.61]yen kudu pisah..
[01:10.17]Sewengi aku seneng,
[01:13.92]seprene susah..
[01:17.24]Tresnamu uwis ilang,
[01:20.67]garing kegowo angin..
[01:24.99]Yen ngerti koyo ngene,
[01:27.46]kenal kowe ora pengen..
[01:32.96]
[01:35.00]Larane ati iki,
[01:38.24]nganti kapan ora ngerti..
[01:42.37]Seprene ra ono wong,
[01:45.19]sing nampani..
[01:48.23]
[01:49.02]Larane ati iki,
[01:52.34]nganti kapan ora ngerti..
[01:56.95]Marine yen k’we teko,
[02:00.04]ngugemi janjimu..
[02:04.16]
[02:28.08]>>>
[02:29.08]>>
[02:30.08]>
[02:31.08]Ningopo ono tresno,
[02:34.88]yen kudu pisah..
[02:37.99]Sewengi aku seneng,
[02:41.51]seprene susah..
[02:45.19]Tresnamu uwis ilang,
[02:48.56]garing kegowo angin..
[02:52.43]Yen ngerti koyo ngene,
[02:55.49]kenal kowe ora pengen..
[03:00.85]
[03:03.29]Larane ati iki,
[03:06.41]nganti kapan ora ngerti..
[03:10.21]Seprene ra ono wong,
[03:13.40]sing nampani..
[03:16.52]
[03:17.76]Larane ati iki,
[03:20.38]nganti kapan ora ngerti..
[03:23.94]Marine yen k’we teko,
[03:27.50]ngugemi janjimu..
[03:31.24]Larane ati iki,
[03:34.83]nganti kapan ora ngerti..
[03:38.42]Seprene ra ono wong,
[03:41.54]sing nampani..
[03:44.47]
[03:45.72]Larane ati iki,
[03:48.59]nganti kapan ora ngerti..
[03:52.21]Marine yen k’we teko,
[03:55.89]ngugemi janjimu..
[03:59.70]
————–
Preview:

Advertisements

Ninja Opo Vespa


Versi: Nella Kharisma

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

Sayang rungokno suarane atiku,
Wis kebacut kedanan sliramu..
Senajan akeh lanangan sing nyedak’i,
Nanging ati iki wis terkunci..

Bola bali aku diiming-imingi bondho,
Dikiro gampang digodha..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan,
mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan,
atine menungso ora biso dipeksakke,
dilakoni kanti pilihane dewe-dewe..

kowe arep ngreyen motor ninja sak karepmu,
uripmu njagagke warisan wong tuamu,
jangan samakan aku seperti yang lainnya,
senajan gur numpak vespa tetep dicinta..

Bola bali aku diiming-imingi bondho,
Dikiro gampang digodha..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lnnkopci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ninja Opo Vespa]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.02]Ninja Opo Vespa
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:17.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[00:27.70]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[00:33.34]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[00:38.77]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[00:44.70]
[01:09.53]Sayang rungokno suarane atiku,
[01:14.59]Wis kebacut kedanan sliramu..
[01:20.20]Senajan akeh lanangan sing nyedak’i,
[01:25.88]Nanging ati iki wis terkunci..
[01:32.06]Bola bali aku diiming-imingi bondho,
[01:37.30]Dikiro gampang digodha..
[01:43.73]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[01:48.47]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[01:54.58]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[02:00.01]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[02:07.00]
[02:19.03]ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan,
[02:22.29]mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan,
[02:24.91]atine menungso ora biso dipeksakke,
[02:27.91]dilakoni kanti pilihane dewe-dewe..
[02:30.78]kowe arep ngreyen motor ninja sak karepmu,
[02:33.71]uripmu njagagke warisan wong tuamu,
[02:36.70]jangan samakan aku seperti yang lainnya,
[02:39.51]senajan gur numpak vespa tetep dicinta..
[02:42.88]Bola bali aku diiming-imingi bondho,
[02:47.12]Dikiro gampang digodha..
[02:53.99]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[02:58.73]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[03:04.85]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[03:10.34]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[03:16.39]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[03:21.44]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[03:27.68]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[03:33.11]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[03:39.48]
————–
Preview:

Cubo Kowe Dadi Aku


Versi: Irenne Ghea Monderela

Aku ngiro aku sing ditresnani,
Aku ngiro aku sing disayangi..
Nanging saiki aku iki wis ngerti,
Nyatane aku mung diapusi..

Ora pisan pindho kowe ngomong tresno,
Nanging nyatane aku mbok gawe loro..
Tembung tresnomu mung abang-abang lambe,
Mergo janjine seje karo nyatane..

reff:
Coba kowe sing dadi aku,
Opo kowe gelem diapusi..
Opo kowe ra nduwe ati,
Nganti tego gawe loro ati..

Coba kowe ngerti atiku,
Mung awakmu sing neng atiku..
Tego tenan kowe karo aku,
Opo pancen iki wis nasibku..

reff:
Coba kowe sing dadi aku,
Opo kowe gelem diapusi..
Opo kowe ra nduwe ati,
Nganti tego gawe loro ati..

Coba kowe ngerti atiku,
Mung awakmu sing neng atiku..
Tego tenan kowe karo aku,
Opo pancen iki wis nasibku..
Opo nasibku..
———————
[ver: lyrics]
[id: avuiovci]
[ar: Irenne Ghea Monderela]
[ti: Cubo Kowe Dadi Aku]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:00.02]Cubo Kowe Dadi Aku
[00:00.02]by: Irenne Ghea Monderela
[00:24.02]
[00:26.02]>>>
[00:27.02]>>
[00:28.02]>
[00:29.02]Aku ngiro aku sing ditresnani,
[00:35.16]Aku ngiro aku sing disayangi..
[00:42.05]Nanging saiki aku iki wis ngerti,
[00:48.73]Nyatane aku mung diapusi..
[00:55.71]Ora pisan pindho kowe ngomong tresno,
[01:02.64]Nanging nyatane aku mbok gawe loro..
[01:09.44]Tembung tresnomu mung abang-abang lambe,
[01:16.24]Mergo janjine seje karo nyatane..
[01:23.92]
[01:47.07]>>>
[01:48.07]>>
[01:49.07]>
[01:50.07]Coba kowe sing dadi aku,
[01:57.07]Opo kowe gelem diapusi..
[02:03.81]Opo kowe ra nduwe ati,
[02:10.30]Nganti tego gawe loro ati..
[02:17.35]Coba kowe ngerti atiku,
[02:24.34]Mung awakmu sing neng atiku..
[02:30.96]Tego tenan kowe karo aku,
[02:37.70]Opo pancen iki wis nasibku..
[02:44.87]
[03:09.01]>>>
[03:10.01]>>
[03:11.01]>
[03:12.01]Coba kowe sing dadi aku,
[03:19.21]Opo kowe gelem diapusi..
[03:25.77]Opo kowe ra nduwe ati,
[03:32.64]Nganti tego gawe loro ati..
[03:39.75]Coba kowe ngerti atiku,
[03:46.24]Mung awakmu sing neng atiku..
[03:53.23]Tego tenan kowe karo aku,
[03:59.72]Opo pancen iki wis nasibku..
[04:07.45]Opo nasibku..
[04:11.89]
————
Preview:

Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu)


Versi: Nella Kharisma

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

reff:
senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

yok panggah sabar aku ngenteni,
ra gagas kabar kuwi mung jarene,
aku tetep setyo tumekane teko,
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..
Tak enteni kowe mesti bali..
———————
[ver: lyrics]
[id: kipnocci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Lungset 2]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.03]Lungset 2 ( Tak Enteni Tekamu)
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:28.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Tak enteni tekamu,
[00:38.16]Nganti lungsete atiku..
[00:45.46]Sabarku iki ra ono watese,
[00:52.70]Tekan kapan ngenteni slirane..
[00:59.06]
[01:00.02]Tak enteni tekamu,
[01:05.55]Setaun rong taun sewindu..
[01:12.98]Prasasat nganti rambut dadi putih,
[01:20.03]Sabar ngenteni slirane mulih..
[01:26.08]
[01:37.68]>>>
[01:38.68]>>
[01:39.68]>
[01:40.68]senadyan ono kabar sing,
[01:44.18]marai panas nang kuping,
[01:47.74]kabare neng kono nduwe,
[01:51.10]aku percoyo kowe..
[01:54.35]kabar kabar tak anggep angin,
[01:58.28]marai awakku gering,
[02:01.53]janjimu mbiyen tak ugemi,
[02:05.08]kowe mesti bali..
[02:08.51]Tak enteni tekamu,
[02:14.07]Nganti lungsete atiku..
[02:21.24]Sabarku iki ra ono watese,
[02:28.30]Tekan kapan ngenteni slirane..
[02:35.47]
[02:36.53]yok panggah sabar aku ngenteni kowe,
[02:39.53]ra gagas kabar kuwi mung jarene,
[02:43.25]aku tetep setyo tumekane teko,
[02:46.69]sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko..
[02:50.43]siji loro telu tekan wolu pitu,
[02:53.68]setaun rong taun tekane sewindu,
[02:57.23]pantang ku lari pantang menghianati,
[03:00.35]janji tak ugemi kowe mesti bali..
[03:03.91]Tak enteni tekamu,
[03:08.96]Nganti lungsete atiku..
[03:16.26]Sabarku iki ra ono watese,
[03:23.25]Tekan kapan ngenteni slirane..
[03:29.99]
[03:31.05]Tak enteni tekamu,
[03:36.54]Setaun rong taun sewindu..
[03:44.09]Prasasat nganti rambut dadi putih,
[03:51.08]Sabar ngenteni slirane mulih..
[03:57.20]
[03:58.45]siji loro telu tekan wolu pitu,
[04:01.69]setaun rong taun tekane sewindu,
[04:05.12]pantang ku lari pantang menghianati,
[04:08.87]janji tak ugemi kowe mesti bali..
[04:12.49]senadyan ono kabar sing,
[04:15.17]marai panas nang kuping,
[04:18.54]kabare neng kono nduwe,
[04:21.98]aku percoyo kowe..
[04:25.28]kabar kabar tak anggep angin,
[04:29.15]marai awakku gering,
[04:32.27]janjimu mbiyen tak ugemi,
[04:35.95]kowe mesti bali..
[04:39.76]Tak enteni tekamu,
[04:45.13]Nganti lungsete atiku..
[04:52.18]Sabarku iki ra ono watese,
[04:59.35]Tekan kapan ngenteni slirane..
[05:06.41]Tak enteni kowe mesti bali..
[05:13.46]
—————
Preview:

Ninggal Tatu (happy asmara)


Versi: Happy Asmara

Roso rasaning kangenku,
Mung sliramu memanik ing atiku..
Prasetiaku tresno tumeko patiku,
Cintaku hanyalah untukmu..

Roso rasaning tresnoku,
Ora ngiro jebul lamis sliramu..
Sabendino ngelarani batinku,
Lungamu tanpo pamit ninggal aku..

reff:
Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
Tego tegone atimu gawe tatu..
Loro larane batinku,
Koyo kesikso selawas uripku..

Sasat udan gludhug mongso ketigo,
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..

reff:
Roso rasaning kangenku,
Mung sliramu memanik ing atiku..
Prasetiaku tresno tumeko patiku,
Cintaku hanyalah untukmu..

Roso rasaning tresnoku,
Ora ngiro jebul lamis sliramu..
Sabendino ngelarani batinku,
Lungamu tanpo pamit ninggal aku..

reff:
Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
Tego tegone atimu gawe tatu..
Loro larane batinku,
Koyo kesikso selawas uripku..

Sasat udan gludhug mongso ketigo,
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..

Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
Tego tegone atimu gawe tatu..
Loro larane batinku,
Koyo kesikso selawas uripku..

Sasat udan gludhug mongso ketigo,
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ibpcocci]
[ar: Happy Asmara]
[ti: Ninggal Tatu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:00.04]Ninggal Tatu
[00:00.04]by: Happy Asmara
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Roso rasaning kangenku,
[00:38.34]Mung sliramu memanik ing atiku..
[00:45.32]Prasetiaku tresno tumeko patiku,
[00:51.69]Cintaku hanyalah untukmu..
[00:58.99]
[01:01.48]Roso rasaning tresnoku,
[01:08.85]Ora ngiro jebul lamis sliramu..
[01:15.84]Sabendino ngelarani batinku,
[01:22.64]Lungamu tanpo pamit ninggal aku..
[01:29.88]
[01:40.01]>>>
[01:41.01]>>
[01:42.01]>
[01:43.01]Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
[01:50.51]Tego tegone atimu gawe tatu..
[01:56.91]Loro larane batinku,
[02:03.77]Koyo kesikso selawas uripku..
[02:11.20]Sasat udan gludhug mongso ketigo,
[02:17.07]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[02:24.37]
[02:50.03]>>>
[02:51.03]>>
[02:52.03]>
[02:53.03]Roso rasaning kangenku,
[03:00.23]Mung sliramu memanik ing atiku..
[03:07.11]Prasetiaku tresno tumeko patiku,
[03:13.78]Cintaku hanyalah untukmu..
[03:21.58]
[03:24.05]Roso rasaning tresnoku,
[03:30.88]Ora ngiro jebul lamis sliramu..
[03:38.00]Sabendino ngelarani batinku,
[03:44.61]Lungamu tanpo pamit ninggal aku..
[03:52.16]
[04:02.03]>>>
[04:03.03]>>
[04:04.03]>
[04:05.03]Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
[04:12.32]Tego tegone atimu gawe tatu..
[04:19.18]Loro larane batinku,
[04:26.04]Koyo kesikso selawas uripku..
[04:33.03]Sasat udan gludhug mongso ketigo,
[04:39.40]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[04:46.51]Ninggal tatu sliramu ninggal tatu,
[04:53.31]Tego tegone atimu gawe tatu..
[05:00.36]Loro larane batinku,
[05:07.04]Koyo kesikso selawas uripku..
[05:14.09]Sasat udan gludhug mongso ketigo,
[05:20.46]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[05:27.63]Ora ngiro kancaku dadi sisihmu..
[05:34.81]
—————
Preview:

Lungset Bajakan


Versi: Arif Citenx ft. Della Monica

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Pr:
Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
Pada kekasihku yang telah pergi..
Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..

Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini mengingatkanku pada si putri,
stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
lagu ini membuatku sakit hati..

aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..

reff:
Lk:
Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..

Goro goro kowe lungo,
Ninggal aku neng negoro liyo..
Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset klambi iki..
Lungset..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ukoalnci]
[ar: Arif Citenx ft. Della Monica]
[ti: Lungset Bajakan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:00.02]Lungset Bajakan
[00:00.02]by: Arif Citenx ft. Della Monica
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Goro goro kowe lungo,
[00:31.28]Ninggal aku neng negoro liyo..
[00:39.77]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[00:46.73]Lungset klambi iki..
[00:53.06]
[00:54.25]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[00:57.16]lagu ini mengingatkanku pada si putri..
[01:01.26]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[01:04.75]lagu ini membuatku sakit hati..
[01:10.46]Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
[01:13.87]Pada kekasihku yang telah pergi..
[01:17.60]Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
[01:20.70]Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..
[01:24.86]Goro goro kowe lungo,
[01:30.08]Ninggal aku neng negoro liyo..
[01:38.28]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[01:45.36]Lungset klambi iki..
[01:52.37]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[01:55.98]lagu ini mengingatkanku pada si putri..
[01:59.95]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[02:03.24]lagu ini membuatku sakit hati..
[02:09.33]aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
[02:12.19]uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
[02:15.85]jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
[02:19.27]opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..
[02:23.00]
[02:34.05]>>>
[02:35.05]>>
[02:36.05]>
[02:37.05]Goro goro kowe lungo,
[02:43.15]Ninggal aku neng negoro liyo..
[02:51.70]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[02:58.47]Lungset klambi iki..
[03:05.05]Plis dong ah jangan ingatkan aku lagi,
[03:09.09]Pada kekasihku yang telah pergi..
[03:13.31]Plis dong ah jangan lukaiku lagi,
[03:16.91]Dengan kau nyanyikan lagu bajakan ini..
[03:20.64]Goro goro kowe lungo,
[03:25.98]Ninggal aku neng negoro liyo..
[03:33.93]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[03:41.14]Lungset klambi iki..
[03:47.85]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[03:51.57]lagu ini mengingatkanku pada si putri,
[03:56.17]stop jangan kau nyanyikan lagu ini,
[03:59.39]lagu ini membuatku sakit hati..
[04:05.36]aku wis ra betah meneng dewe neng omah,
[04:08.09]uripku tambah susah pikiran ra patek genah,
[04:11.63]jare kowe sik tresno tapi ra teko teko,
[04:15.11]opo pancen sengojo pingin aku dadi dudo..
[04:18.90]
[04:30.19]>>>
[04:31.19]>>
[04:32.19]>
[04:33.19]Goro goro kowe lungo,
[04:38.65]Ninggal aku neng negoro liyo..
[04:47.41]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[04:54.48]Lungset klambi iki..
[05:01.25]Goro goro kowe lungo,
[05:07.65]Ninggal aku neng negoro liyo..
[05:15.42]Sak bendino klambiku ra ono sing nyetliko,
[05:23.06]Lungset klambi iki..
[05:29.95]Lungset klambi iki..
[05:37.27]Lungset klambi iki..
[05:46.15]
[05:51.80]Lungset..
—————-
Preview:

Kebacut Kangen


Lirik lagu Sanguturu ke-4150 Kebacut Kangen
Versi: Nella Kharisma

SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

REFF:
SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zacsllci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kebacut Kangen]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.02]Kebacut Kangen
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]SENAJAN AKU
[00:36.26]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[00:39.94]SING TAK RASAKKE
[00:42.87]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[00:49.23]RAINO LAN BENGI
[00:51.79]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[00:55.97]RA BISO TURU
[00:58.97]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[01:04.15]
[01:20.76]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:23.87]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:28.36]TENTREM ATIKU
[01:29.92]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[01:34.66]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:38.03]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:42.34]LELEH ATIKU
[01:43.90]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[01:48.26]
[02:09.06]>>>
[02:10.06]>>
[02:11.06]>
[02:12.06]SENAJAN AKU
[02:15.76]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[02:19.45]SING TAK RASAKKE
[02:22.50]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[02:27.37]RAINO LAN BENGI
[02:29.68]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[02:33.92]RA BISO TURU
[02:36.61]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[02:42.78]
[02:57.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[02:59.82]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:03.87]TENTREM ATIKU
[03:05.87]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:10.74]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:13.98]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:17.92]LELEH ATIKU
[03:20.10]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:24.22]
[03:25.08]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:28.34]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:32.45]TENTREM ATIKU
[03:34.51]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:39.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:42.06]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:46.68]LELEH ATIKU
[03:48.30]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:52.98]
————–
Preview: