Kenyo Suriname


Versi: Didi Kempot

Suriname ngelingke awakku,
Suriname ono kekasihku..
Sak wetoro aku ora ketemu,
Kangen marang sliramu..

Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling sliramu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

reff:
Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling esemmu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..
Ooo hooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohspusci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kenyo Suriname]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.01]Kenyo Suriname
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Suriname ngelingke awakku,
[00:35.01]Suriname ono kekasihku..
[00:42.53]Sak wetoro aku ora ketemu,
[00:48.09]Kangen marang sliramu..
[00:54.62]
[00:56.47]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[01:02.91]Rino wengi mung eling sliramu..
[01:10.60]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[01:16.07]Aku pengen ketemu..
[01:22.14]
[01:24.64]Pirang taun seprene lawase,
[01:31.24]Ra ketemu aku karo kowe..
[01:38.61]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[01:45.04]Aku kangen sliramu..
[01:50.43]
[01:52.98]Rino wengi mung eling alismu,
[01:59.54]Opo maneh yen eling ayumu..
[02:06.29]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[02:13.98]Sing ono atiku..
[02:18.38]
[02:45.97]>>>
[02:46.97]>>
[02:47.97]>
[02:48.97]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[02:56.04]Rino wengi mung eling esemmu..
[03:04.86]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[03:10.17]Aku pengen ketemu..
[03:14.73]
[03:18.10]Pirang taun seprene lawase,
[03:24.09]Ra ketemu aku karo kowe..
[03:31.20]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[03:38.32]Aku kangen sliramu..
[03:42.75]
[03:45.68]Rino wengi mung eling alismu,
[03:52.42]Opo maneh yen eling ayumu..
[03:59.22]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:06.46]Sing ono atiku..
[04:11.01]
[04:13.63]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:20.87]Sing ono atiku..
[04:25.05]Ooo hooo..
[04:32.23]
————–
Preview:

Advertisements

Atiku Ajur


Versi: Nella Kharisma

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

reff:
Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lhsqhnci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Atiku Ajur]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:03.05]Tansah eling omongmu,
[00:08.58]Naliko kowe pamit rabi..
[00:11.76]Kaget atiku ngene rasane,
[00:15.38]Ajur sak jroning dodoku..
[00:21.75]Kok blenjani sumpahmu,
[00:25.37]Ndek mbiyen kae ono kene..
[00:28.42]Tegone kowe ngapusi aku,
[00:32.42]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[00:37.60]
[00:52.02]>>>
[00:53.02]>>
[00:54.02]>
[00:55.02]Ajur atiku rasane remuk dodoku,
[00:58.52]Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
[01:01.81]Aku ora ngerti opo to salahku,
[01:05.55]Kowe malah pilih balen karo mantanmu..
[01:11.48]Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
[01:14.73]Tekan patiku tetep tak belani..
[01:18.53]Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
[01:22.28]Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..
[01:27.71]Sak tenane aku nelongso,
[01:31.14]Yen kok gawe cidro..
[01:34.94]Nanging aku kudu lilo,
[01:38.63]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[01:44.74]Tansah eling omongmu,
[01:48.49]Naliko kowe pamit rabi..
[01:52.10]Kaget atiku ngene rasane,
[01:55.41]Ajur sak jroning dodoku..
[01:59.97]Kok blenjani sumpahmu,
[02:03.27]Ndek mbiyen kae ono kene..
[02:06.71]Tegone kowe ngapusi aku,
[02:10.45]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[02:16.07]Ajur atiku rasane remuk dodoku,
[02:19.50]Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
[02:23.43]Aku ora ngerti opo to salahku,
[02:26.92]Kowe malah pilih balen karo mantanmu..
[02:31.46]Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
[02:34.58]Tekan patiku tetep tak belani..
[02:38.14]Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
[02:41.69]Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..
[02:47.43]
[02:49.77]Sak tenane aku nelongso,
[02:53.08]Yen kok gawe cidro..
[02:56.57]Nanging aku kudu lilo,
[03:00.13]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[03:06.00]Tansah eling omongmu,
[03:09.80]Naliko kowe pamit rabi..
[03:13.61]Kaget atiku ngene rasane,
[03:17.17]Ajur sak jroning dodoku..
[03:21.35]Kok blenjani sumpahmu,
[03:24.65]Ndek mbiyen kae ono kene..
[03:28.34]Tegone kowe ngapusi aku,
[03:31.83]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[03:37.13]
[03:53.67]>>>
[03:54.67]>>
[03:55.67]>
[03:56.67]Sak tenane aku nelongso,
[03:59.72]Yen kok gawe cidro..
[04:03.34]Nanging aku kudu lilo,
[04:06.90]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[04:12.58]Tansah eling omongmu,
[04:16.45]Naliko kowe pamit rabi..
[04:20.25]Kaget atiku ngene rasane,
[04:23.93]Ajur sak jroning dodoku..
[04:28.05]Kok blenjani sumpahmu,
[04:31.73]Ndek mbiyen kae ono kene..
[04:35.23]Tegone kowe ngapusi aku,
[04:38.29]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[04:44.21]Tansah eling omongmu,
[04:48.08]Naliko kowe pamit rabi..
[04:51.77]Kaget atiku ngene rasane,
[04:55.13]Ajur sak jroning dodoku..
[04:59.32]Kok blenjani sumpahmu,
[05:02.93]Ndek mbiyen kae ono kene..
[05:06.62]Tegone kowe ngapusi aku,
[05:10.30]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[05:15.04]
—————
Preview:

Akhire Cidro


Versi: Via Vallent

Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
———————-
[ar: Via Vallent]
[ti: Akhire Cidro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:25]
[id: nuvvhlci]
[00:00.02]Akhire Cidro
[00:00.02]by: Via Vallent
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Semendal rasaning dodo,
[00:38.12]naliko kowe teko,
[00:41.61]Nggowo tresno neng atimu..
[00:46.92]Mbiyen aku wis kondo,
[00:52.03]ojo ngasih tresno,
[00:56.65]Marang aku sing nuli loro,
[01:00.33]Mergo tresno..
[01:04.33]Hoo.. hoo..
[01:11.44]
[01:14.81]Nanging iki penjaluk’anmu,
[01:20.18]sing njaluk atimu,
[01:24.98]Kowe sing nggawe tresno aku..
[01:29.04]Tresno iki wis tak jogo,
[01:34.15]tak simpen neng dodo,
[01:38.08]Ning akhire kowe sing cidro..
[01:43.89]
[01:46.07]Piye kok dadi ngene,
[01:53.06]Tresnaku kowe sing nggawe..
[02:03.42]Kowe sing nggawe aku tresno,
[02:06.48]Kok kowe sing ngeliyo..
[02:09.85]Kurang opo to aku iki,
[02:13.84]Kok kowe nyidrani..
[02:17.58]Mbiyene aku wis kondo,
[02:20.71]Ojo nggawe tresno..
[02:23.64]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[02:28.26]Kowe sing nggawe mati..
[02:31.56]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[02:34.62]Neng kok dadi loro..
[02:37.74]Mbok gawe bingung atiku,
[02:41.86]Ibarat kembang kang layu..
[02:45.61]Ikhlas ati aku nerimo,
[02:47.91]Yen wis dalan kuoso..
[02:51.47]Tak trimo lelakon iki,
[02:55.53]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[03:01.89]
[03:09.51]Semendal rasaning dodo,
[03:15.72]naliko kowe teko,
[03:19.28]Nggowo tresno neng atimu..
[03:23.71]Mbiyen aku wis kondo,
[03:29.51]ojo ngasih tresno,
[03:34.19]Marang aku sing nuli loro,
[03:37.87]Mergo tresno..
[03:41.80]Hoo.. hoo..
[03:49.23]
[03:52.47]Nanging iki penjalukanmu,
[03:57.47]sing njaluk atimu,
[04:01.02]Kowe sing nggawe tresno aku..
[04:04.89]Tresno iki wis tak jogo,
[04:10.26]tak simpen neng dodo,
[04:14.94]Ning akhire kowe sing cidro..
[04:20.55]
[04:22.30]Piye kok dadi ngene,
[04:28.92]Tresnaku kowe sing nggawe..
[04:38.96]Kowe sing nggawe aku tresno,
[04:41.83]Kok kowe sing ngeliyo..
[04:45.70]Kurang opo to aku iki,
[04:49.76]Kok kowe nyidrani..
[04:52.44]Mbiyene aku wis kondo,
[04:56.73]Ojo nggawe tresno..
[05:00.08]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[05:03.70]Kowe sing nggawe mati..
[05:07.38]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[05:10.56]Neng kok dadi loro..
[05:14.24]Mbok gawe bingung atiku,
[05:17.67]Ibarat kembang kang layu..
[05:21.35]Ikhlas ati aku nerimo,
[05:24.53]Yen wis dalan kuoso..
[05:28.28]Tak trimo lelakon iki,
[05:31.34]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[05:38.08]
[06:00.66]>>>
[06:01.66]>>
[06:02.66]>
[06:03.66]Kowe sing nggawe aku tresno,
[06:06.66]Kok kowe sing ngeliyo..
[06:10.40]Kurang opo to aku iki,
[06:13.96]Kok kowe nyidrani..
[06:17.52]Mbiyene aku wis kondo,
[06:20.14]Ojo nggawe tresno..
[06:23.94]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[06:27.88]Kowe sing nggawe mati..
[06:31.37]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[06:34.37]Neng kok dadi loro..
[06:37.86]Mbok gawe bingung atiku,
[06:41.54]Ibarat kembang kang layu..
[06:45.53]Ikhlas ati aku nerimo,
[06:48.53]Yen wis dalan kuoso..
[06:52.09]Tak trimo lelakon iki,
[06:55.21]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[07:03.19]
————–
Preview:

Lali Roso Tresno


Versi: Via Vallent

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

reff:
Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

mbiyen tau ono roso neng njero dodo,
sak durunge kowe nggawe aku cidro,
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo,
senajan ati iki loro aku ra popo..

wis suwi ora ketemu kowe teko nang ngarepku,
kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku,
tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku,
terus kowe ngomong pengen balen karo aku..

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi,
demi ngentukne tresnamu pepujane ati,
nanging opo kowe tego mblenjani janji,
nganti eluh iki netes deres nong pipi..

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua,
karena diantara kita sudah tak ada rasa,
rasa cinta yang dulu selalu ada,
kini telah pergi menghilang sayang..

reff:
Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: vknkhici]
[ar: Via Vallen]
[ti: Lali Roso Tresno]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:06.02]Lali Roso Tresno – Via Vallent
[00:06.02]
[00:08.02]Padange sinar rembulan,
[00:10.92]Seindah gemerlap bintang..
[00:14.67]Wis suwe ora nyawang,
[00:17.85]Opo kowe isih sayang..
[00:21.53]Nganti lali rasane tresno,
[00:24.78]Opo pancen wis ra ono roso..
[00:28.46]Tresnaku nggo sliramu,
[00:31.58]Saiki wis luntur soko atiku..
[00:37.69]
[01:06.84]>>>
[01:07.84]>>
[01:08.84]>
[01:09.84]Padange sinar rembulan,
[01:12.84]Seindah gemerlap bintang..
[01:16.23]Wis suwe ora nyawang,
[01:19.60]Opo kowe isih sayang..
[01:23.22]Nganti lali rasane tresno,
[01:26.65]Opo pancen wis ra ono roso..
[01:29.90]Tresnaku nggo sliramu,
[01:32.89]Saiki wis luntur soko atiku..
[01:40.76]mbiyen tau ono roso neng njero dodo,
[01:44.38]sak durunge kowe nggawe aku cidro,
[01:47.81]kowe tego ninggal lungo karo wong liyo,
[01:51.55]senajan ati iki loro aku ra popo..
[01:55.11]wis suwi ora ketemu kowe teko nang ngarepku,
[01:58.35]kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku,
[02:01.60]tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku,
[02:05.53]terus kowe ngomong pengen balen karo aku..
[02:09.09]Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
[02:16.07]Saiki ilang tresnaku..
[02:22.25]Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
[02:30.05]Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..
[02:38.04]Padange sinar rembulan,
[02:41.97]Seindah gemerlap bintang..
[02:45.40]Wis suwe ora nyawang,
[02:48.77]Opo kowe isih sayang..
[02:52.27]Nganti lali rasane tresno,
[02:55.51]Opo pancen wis ra ono roso..
[02:59.01]Tresnaku nggo sliramu,
[03:02.31]Saiki wis luntur soko atiku..
[03:09.61]sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi,
[03:13.73]demi ngentukne tresnamu pepujane ati,
[03:17.29]nanging opo kowe tego mblenjani janji,
[03:20.41]nganti eluh iki netes deres nong pipi..
[03:24.15]sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua,
[03:27.34]karena diantara kita sudah tak ada rasa,
[03:31.33]rasa cinta yang dulu selalu ada,
[03:34.26]kini telah pergi menghilang sayang..
[03:38.26]
[04:02.84]>>>
[04:03.84]>>
[04:04.84]>
[04:05.84]Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
[04:12.98]Saiki ilang tresnaku..
[04:18.85]Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
[04:26.58]Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..
[04:35.19]Padange sinar rembulan,
[04:38.38]Seindah gemerlap bintang..
[04:42.06]Wis suwe ora nyawang,
[04:45.30]Opo kowe isih sayang..
[04:48.86]Nganti lali rasane tresno,
[04:52.23]Opo pancen wis ra ono roso..
[04:55.72]Tresnaku nggo sliramu,
[04:58.66]Saiki wis luntur soko atiku..
[05:04.59]
————–
Preview:

Sak Kuku


Versi: Nella Kharisma

Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

reff:
Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ckpqvwci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sak Kuku]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:00.02]Sak Kuku
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:18.02]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Opo salahku gampange medot tresno,
[00:26.00]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[00:29.32]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[00:32.69]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[00:36.38]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[00:39.93]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[00:43.86]
[00:45.30]ora tak songko manise tresno,
[00:48.29]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[00:51.66]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[00:56.34]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[01:00.15]
[01:02.15]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:05.45]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:11.07]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:15.94]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:22.30]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:27.23]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:32.66]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:37.72]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:44.02]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Opo salahku gampange medot tresno,
[02:13.59]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[02:17.44]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[02:20.99]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[02:24.74]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[02:28.23]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[02:32.16]
[02:33.41]ora tak songko manise tresno,
[02:36.59]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[02:40.03]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[02:44.64]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[02:49.01]
[02:50.07]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[02:54.13]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[02:59.68]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:04.61]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:11.23]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:15.59]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:21.27]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:26.36]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:32.94]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:38.25]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:43.67]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:48.17]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:54.41]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:59.65]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[04:05.14]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[04:09.69]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[04:15.93]
—————
Preview:

Pisang Raja


Versi: Nur Bayan ft. Vita Alvia

Pr:
Kutunggu tunggu kamu pacarku sayang,
Nanti kau meminang bawakan aku pisang..(pisang)..
Pisang pisang raja yang manis buahnya,
Kalau enggak bawa pinanganmu nggak kuterima..

Lk:
Sesuk aku teko pisang mesti tak gowo,
Ojo to selirang sak tundun tak siapno..
Nanging pisang tuku dudu lehku ngimbu,
Tak turuti karepmu kanggo syarat lamaranku..

reff:
Pr:
Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
Duh abangku sayang cepat pinang aku,
Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..

Lk:
Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
Matur bapak ibu mohon doa restu,
Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..

Lk: Ho ho ho.. hoho hoho hohoho..
Pr: Ha ha ha.. haha haha hahaha..

Lk:
Goro-goro pisang aku makin sayang,
Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
Pr:
Gara-gara pisang aku smakin cinta,
Siang dan malam terbayang dimata..
Ft:
Semoga kamu dan aku akan selamanya,
Membangun cinta sampai tua seutuhnya..

reff:
Pr:
Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
Duh abangku sayang cepat pinang aku,
Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..

Lk:
Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
Matur bapak ibu mohon doa restu,
Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..

Lk:
Goro-goro pisang aku makin sayang,
Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
Pr:
Gara-gara pisang aku smakin cinta,
Siang dan malam terbayang dimata..
Ft:
Semoga kamu dan aku akan selamanya,
Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
——————–
[ver: lyrics]
[id: buhwvzci]
[ar: Nur Bayan ft. Vita Alvia]
[ti: Pisang Raja]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.04]Pisang Raja
[00:00.04]by: Nur Bayan ft. Vita Alvia
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Pr: Kutunggu tunggu kamu pacarku sayang,
[00:35.27]Pr: Nanti kau meminang bawakan aku pisang..(pisang)..
[00:40.83]Pr: Pisang pisang raja yang manis buahnya,
[00:45.26]Pr: Kalau enggak bawa pinanganmu nggak kuterima..
[00:50.87]Lk: Sesuk aku teko pisang mesti tak gowo,
[00:55.37]Lk: Ojo to selirang sak tundun tak siapno..
[01:00.61]Lk: Nanging pisang tuku dudu lehku ngimbu,
[01:05.54]Lk: Tak turuti karepmu kanggo syarat lamaranku..
[01:10.97]
[01:18.04]>>>
[01:19.04]>>
[01:20.04]>
[01:21.04]Pr: Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
[01:25.96]Pr: Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
[01:31.29]Pr: Duh abangku sayang cepat pinang aku,
[01:35.85]Pr: Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..
[01:41.08]Lk: Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
[01:45.89]Lk: Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
[01:51.01]Lk: Matur bapak ibu mohon doa restu,
[01:56.00]Lk: Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..
[02:02.68]Lk: Ho ho ho.. hoho hoho hohoho..
[02:12.48]Pr: Ha ha ha.. haha haha hahaha..
[02:22.77]Lk: Goro-goro pisang aku makin sayang,
[02:27.95]Lk: Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
[02:32.82]Pr: Gara-gara pisang aku smakin cinta,
[02:38.25]Pr: Siang dan malam terbayang dimata..
[02:42.93]Ft: Semoga kamu dan aku akan selamanya,
[02:48.29]Ft: Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
[02:53.79]
[03:10.57]>>>
[03:11.57]>>
[03:12.57]>
[03:13.57]Pr: Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
[03:18.18]Pr: Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
[03:23.68]Pr: Duh abangku sayang cepat pinang aku,
[03:28.29]Pr: Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..
[03:34.10]Lk: Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
[03:38.28]Lk: Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
[03:43.46]Lk: Matur bapak ibu mohon doa restu,
[03:48.26]Lk: Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..
[03:54.69]Lk: Goro-goro pisang aku makin sayang,
[04:00.30]Lk: Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
[04:05.05]Pr: Gara-gara pisang aku smakin cinta,
[04:10.41]Pr: Siang dan malam terbayang dimata..
[04:15.47]Ft: Semoga kamu dan aku akan selamanya,
[04:20.27]Ft: Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
[04:26.08]
—————
Preview:

Pom Bensin


Versi: Didi Kempot

Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

reff:
Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..
Koyo ngene rasane wong diapusi..
———————
[ver: lyrics]
[id: wqizvlci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pom Pensin]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.02]Pom Bensin
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:23.02]
[00:25.60]>>>
[00:26.60]>>
[00:27.60]>
[00:28.60]Saking solo
[00:30.13]tugu lilin menggok ngiwo,
[00:34.60]Neng juwiring
[00:36.65]mbiyen kowe karo sopo..
[00:41.80]Pom bensin daleman
[00:45.04]sing dadi kenangan,
[00:48.57]Naliko wong loro
[00:51.25]ngiyup kodanan..
[00:53.61]
[00:55.10]Jangkrik ngerik
[00:56.33]ngelingke kowe sing lali,
[01:00.79]Ra tak nyono
[01:03.21]tegane cidro ing janji..
[01:07.68]Atiku kecelik
[01:11.29]aku mbok apusi,
[01:15.27]Seprene rasane
[01:17.56]loro neng ati..
[01:20.99]
[01:31.77]>>>
[01:32.77]>>
[01:33.77]>
[01:34.77]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[01:41.85]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[01:48.87]Rasane pingin njerit batin iki,
[01:54.65]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[02:00.86]
[02:24.51]>>>
[02:25.51]>>
[02:26.51]>
[02:27.51]Saking solo
[02:29.06]tugu lilin menggok ngiwo,
[02:32.97]Neng juwiring
[02:35.70]mbiyen kowe karo sopo..
[02:40.35]Pom bensin daleman
[02:43.90]sing dadi kenangan,
[02:47.25]Naliko wong loro
[02:49.67]ngiyup kodanan..
[02:52.85]Jangkrik ngerik
[02:59.24]ngelingke kowe sing lali,
[03:00.69]Ra tak nyono
[03:02.55]tegane cidro ing janji..
[03:07.21]Atiku kecelik
[03:10.31]aku mbok apusi,
[03:14.04]Seprene rasane
[03:16.77]loro neng ati..
[03:19.51]
[03:31.29]>>>
[03:32.29]>>
[03:33.29]>
[03:34.29]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[03:39.69]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[03:47.02]Rasane pingin njerit batin iki,
[03:53.67]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[03:59.69]
[04:00.93]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[04:07.32]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[04:13.54]Rasane pingin njerit batin iki,
[04:20.30]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:27.01]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:33.40]
————–
Preview: