Konco Tahu


Versi: Nella Kharisma

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

reff:
Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..
———————
[ver: lyrics]
[id: qiohalci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Tahu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:00.02]Konco Tahu
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Ra percoyo kowe tego,
[00:37.42]Ngerebut pacarku..
[00:40.85]Padahal kowe konco,
[00:43.72]Mbabu bareng aku..
[00:48.22]Kowe tego nyulek moto,
[00:50.90]Mrekes ati iki..
[00:54.83]Rasane awak iki,
[00:57.64]Koyo mbok idek’i..
[01:01.26]Koncoku koyok tahu..
[01:07.37]
[01:08.93]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[01:12.24]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[01:16.05]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[01:19.48]Dasar gak tau malu..
[01:23.16]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[01:26.72]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[01:30.21]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[01:33.58]Opo wis rabun mripatku..
[01:36.89]Ternyata kau tega
[01:39.93]selingkuh dengan dia,
[01:43.25]Kau dan dia sama-sama tahu..
[01:48.87]
[01:51.22]Ra percoyo kowe tego,
[01:54.53]Ngerebut pacarku..
[01:58.52]Padahal kowe konco,
[02:01.45]Mbabu bareng aku..
[02:05.63]Kowe tego nyulek moto,
[02:08.63]Mrekes ati iki..
[02:12.62]Rasane awak iki,
[02:15.49]Koyo mbok idek’i..
[02:19.05]Koncoku koyok tahu..
[02:25.42]
[02:40.02]>>>
[02:41.02]>>
[02:42.02]>
[02:43.02]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[02:46.28]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[02:49.87]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[02:53.05]Dasar gak tau malu..
[02:57.05]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[03:00.48]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[03:03.79]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[03:07.16]Opo wis rabun mripatku..
[03:09.53]Ternyata kau tega
[03:13.50]selingkuh dengan dia,
[03:17.00]Kau dan dia sama-sama tahu..
[03:23.67]
[03:25.17]Ra percoyo kowe tego,
[03:28.29]Ngerebut pacarku..
[03:31.97]Padahal kowe konco,
[03:34.97]Mbabu bareng aku..
[03:39.15]Kowe tego nyulek moto,
[03:42.33]Mrekes ati iki..
[03:46.01]Rasane awak iki,
[03:49.01]Koyo mbok idek’i..
[03:52.75]Koncoku koyok tahu..
[03:59.34]
————–
Preview:

Advertisements

Nyongah Ati


Versi: Demy

Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

reff:
Wis kadhung semayanan,
Jaremu ketemuan..
Dino iki,
Lah jebule nyongah ati..

Mung goro-goro udan,
Grimis dadi alangan..
Opo yo ora biso,
Nekat payungan..

Kok tego karo aku,
Ora nggagas teles rambutku..
Semendal ati,
Kangen kepengen ketemu..

reff:
Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..

Udan-udan banyu,
Dadi lambang katresnanku..
Sing kepengen deres,
Nelesi atimu..

Prasasat sewindu,
Sedino ora ketemu..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
Luput janjimu,
Nggawe nyongah atiku..
———————-
[ver: lyrics]
[id: aozqasci]
[ar: Demy]
[ti: Nyongah Ati]
[al: Dhut Jawa Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.06]Nyongah Ati
[00:00.06]by: Demy
[00:11.06]
[00:13.06]>>>
[00:14.06]>>
[00:15.06]>
[00:16.06]Wis kadhung semayanan,
[00:19.56]Jaremu ketemuan..
[00:22.76]Dino iki,
[00:24.62]Lah jebule nyongah ati..
[00:28.84]
[00:29.08]Mung goro-goro udan,
[00:33.13]Grimis dadi alangan..
[00:36.29]Opo yo ora biso,
[00:39.27]Nekat payungan..
[00:41.95]
[00:43.72]Kok tego karo aku,
[00:46.57]Ora nggagas teles rambutku..
[00:50.18]Semendal ati,
[00:52.36]Kangen kepengen ketemu..
[00:56.02]
[01:08.05]>>>
[01:09.05]>>
[01:10.05]>
[01:11.05]Udan-udan banyu,
[01:13.90]Dadi lambang katresnanku..
[01:17.32]Sing kepengen deres,
[01:19.93]Nelesi atimu..
[01:23.10]
[01:31.89]Prasasat sewindu,
[01:34.41]Sedino ora ketemu..
[01:37.69]Luput janjimu,
[01:40.37]Nggawe nyongah atiku..
[01:43.65]
[01:55.87]>>>
[01:56.87]>>
[01:57.87]>
[01:58.87]Wis kadhung semayanan,
[02:01.87]Jaremu ketemuan..
[02:05.10]Dino iki,
[02:06.97]Lah jebule nyongah ati..
[02:11.25]
[02:12.19]Mung goro-goro udan,
[02:15.23]Grimis dadi alangan..
[02:18.59]Opo yo ora biso,
[02:21.51]Nekat payungan..
[02:24.48]
[02:26.00]Kok tego karo aku,
[02:29.47]Ora nggagas teles rambutku..
[02:32.75]Semendal ati,
[02:34.81]Kangen kepengen ketemu..
[02:38.47]
[02:50.05]>>>
[02:51.05]>>
[02:52.05]>
[02:53.05]Udan-udan banyu,
[02:54.35]Dadi lambang katresnanku..
[03:00.30]Sing kepengen deres,
[03:02.97]Nelesi atimu..
[03:06.21]
[03:13.91]Prasasat sewindu,
[03:16.95]Sedino ora ketemu..
[03:20.30]Luput janjimu,
[03:23.04]Nggawe nyongah atiku..
[03:26.33]
[03:37.54]>>>
[03:38.54]>>
[03:39.54]>
[03:40.54]Wis kadhung semayanan,
[03:44.54]Jaremu ketemuan..
[03:47.73]Dino iki,
[03:49.72]Lah jebule nyongah ati..
[03:53.69]
[03:55.00]Mung goro-goro udan,
[03:57.85]Grimis dadi alangan..
[04:01.40]Opo yo ora biso,
[04:04.44]Nekat payungan..
[04:07.30]
[04:09.38]Kok tego karo aku,
[04:12.17]Ora nggagas teles rambutku..
[04:15.53]Semendal ati,
[04:17.70]Kangen kepengen ketemu..
[04:21.43]
[04:33.54]>>>
[04:34.54]>>
[04:35.54]>
[04:36.54]Udan-udan banyu,
[04:39.34]Dadi lambang katresnanku..
[04:42.81]Sing kepengen deres,
[04:45.55]Nelesi atimu..
[04:48.71]
[04:57.03]Prasasat sewindu,
[04:59.83]Sedino ora ketemu..
[05:03.18]Luput janjimu,
[05:05.85]Nggawe nyongah atiku..
[05:09.76]
[05:11.20]Udan-udan banyu,
[05:13.42]Dadi lambang katresnanku..
[05:16.84]Sing kepengen deres,
[05:19.52]Nelesi atimu..
[05:23.62]
[05:31.06]Prasasat sewindu,
[05:33.92]Sedino ora ketemu..
[05:37.21]Luput janjimu,
[05:39.82]Nggawe nyongah atiku..
[05:43.80]Luput janjimu,
[05:46.97]Nggawe nyongah atiku..
[05:51.74]
————-
Preview:

Ngejur Ati


Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
————————
[ver: lyrics]
[id: hzqwcuci]
[ar: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex]
[ti: Ngejur Ati]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:00.04]Ngejur Ati
[00:00.04]by: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex
[00:23.04]
[00:25.04]>>>
[00:26.04]>>
[00:27.04]>
[00:28.04]Pr: Opo ra kelingan nalikane pamitan,
[00:35.09]Pr: Pamit karo aku pamit karo anakmu..
[00:41.39]
[00:49.44]Pr: Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
[00:56.18]Pr: Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..
[01:03.61]Pr: Jebul lali marang janji,
[01:10.10]Pr: Nalikane budhal nang luar negri..
[01:16.52]Pr: Jebul cidro marang tresno,
[01:23.20]Pr: Sing wis tak jogo nganti kowe teko..
[01:30.19]
[01:31.87]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[01:34.62]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[01:37.99]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[01:41.42]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[01:44.79]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[01:48.04]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[01:51.41]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[01:54.59]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[01:57.84]Pr: Cukup semene tresnamu mung semene,
[02:06.82]Pr: Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
[02:18.12]
[02:21.43]Pr: Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
[02:29.79]Pr: Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
[02:40.71]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[02:43.96]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[02:47.39]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[02:50.76]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[02:54.25]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[02:57.43]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[03:00.87]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[03:04.11]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[03:07.67]Pr: Opo ra kelingan nalikane pamitan,
[03:13.91]Pr: Pamit karo aku pamit karo anakmu..
[03:21.02]Pr: Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
[03:28.32]Pr: Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..
[03:35.81]Pr: Jebul lali marang janji,
[03:42.30]Pr: Nalikane budhal nang luar negri..
[03:48.79]Pr: Jebul cidro marang tresno,
[03:55.47]Pr: Sing wis tak jogo nganti kowe teko..
[04:03.08]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[04:06.76]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[04:10.19]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[04:13.56]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[04:16.99]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[04:20.11]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[04:23.67]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[04:26.73]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[04:30.47]Pr: Cukup semene tresnamu mung semene,
[04:39.02]Pr: Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
[04:50.50]
[04:53.44]Pr: Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
[05:01.80]Pr: Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
[05:12.47]
————–
Preview:

Aku Kangen Bojomu


Versi: Nella Kharisma

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..

sak tenane atiku pancen kangen bojomu,
ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru,
sing tak jaluk mung siji teko awakmu,
ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku..

ra perlu tak rapalne montro sing komat-kamit,
mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit,
saiki kabeh wis dadi lelakonku,
lelakon aku arep ngepek bojomu..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..

opo pancene kowe trahe raiso mikir,
tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir,
ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir,
pantes wae yen bojomu saiki banting setir..

mulo saiki kabeh ceritane wis bedo,
ra usum koyo crito wayang romo lan sinto,
usume saiki konco yo tego mangan konco,
yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..
———————-
Chord: AKU KANGEN BOJOMU – NELLA KHARISMA
———————-
[ver: lyrics]
[id: hkscsbci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Aku Kangen Bojomu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.07]Aku Kangen Bojomu
[00:00.07]by: Nella Kharisma
[00:20.07]
[00:22.07]>>>
[00:23.07]>>
[00:24.07]>
[00:25.07]Tak jaluk gede sepuromu,
[00:30.87]Yen aku kangen karo bojomu..
[00:38.60]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[00:45.25]Nanging lilakno bojomu..
[00:51.46]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[00:58.42]Ati iki nandang asmoro..
[01:04.88]Mung tetep nong atiku,
[01:09.53]Selawase aku tresno bojomu..
[01:17.36]
[01:20.72]sak tenane atiku pancen kangen bojomu,
[01:24.98]ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru,
[01:28.34]sing tak jaluk mung siji teko awakmu,
[01:31.75]ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku..
[01:35.41]ra perlu tak rapalne montro sing komat-kamit,
[01:38.96]mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit,
[01:43.05]saiki kabeh wis dadi lelakonku,
[01:46.15]lelakon aku arep ngepek bojomu..
[01:50.56]Tak jaluk gede sepuromu,
[01:56.46]Yen aku kangen karo bojomu..
[02:03.42]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[02:10.63]Nanging lilakno bojomu..
[02:17.28]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[02:23.98]Ati iki nandang asmoro..
[02:30.18]Mung tetep nong atiku,
[02:35.64]Selawase aku tresno bojomu..
[02:44.05]opo pancene kowe trahe raiso mikir,
[02:47.20]tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir,
[02:51.05]ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir,
[02:54.71]pantes wae yen bojomu saiki banting setir..
[02:58.38]mulo saiki kabeh ceritane wis bedo,
[03:01.86]ra usum koyo crito wayang romo lan sinto,
[03:05.21]usume saiki konco yo tego mangan konco,
[03:08.88]yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto..
[03:14.21]Tak jaluk gede sepuromu,
[03:19.12]Yen aku kangen karo bojomu..
[03:26.32]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[03:33.41]Nanging lilakno bojomu..
[03:38.24]Tak jaluk gede sepuromu,
[03:44.03]Yen aku kangen karo bojomu..
[03:51.23]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[03:58.31]Nanging lilakno bojomu..
[04:04.89]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[04:11.60]Ati iki nandang asmoro..
[04:18.00]Mung tetep nong atiku,
[04:22.72]Selawase..
[04:25.70]Mung tetep nong atiku,
[04:30.04]Selawase aku tresno bojomu..
[04:37.56]
————–
Preview:

Kangen Sliramu (panji antoko)


Versi: Panji Antoko

Endahing rembulan ing wengi iki,
Mugo biso melu anyekseni..
Kroso kangen tulus sak jroning ati,
Marang sliramu wong sing tak tresnani..

Rindu rindu wis suwe ora ketemu,
Abot rasane ngempet jroning atiku..
Mbesok kapan biso kasembadan,
Aku lan sliramu biso urip bebrayan..

reff:
Duh gusti mugi enggal maringi,
Kawelasan dumateng kulo niki..
Duh gusti kulo tansah memuji,
Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..

Senadyan wis sawetoro wektu,
Aku lan sliramu ora nate ketemu..
Nanging roso ono sak jroning ati,
Mung sliramu wong sing tak kangeni..

reff:
Duh gusti mugi enggal maringi,
Kawelasan dumateng kulo niki..
Duh gusti kulo tansah memuji,
Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..

Senadyan wis sawetoro wektu,
Aku lan sliramu ora nate ketemu..
Nanging roso ono sak jroning ati,
Mung sliramu wong sing tak kangeni..
Mung sliramu wong sing tak kangeni..
———————–
[ver: lyrics]
[id: hqqosbci]
[ar: Panji Antoko]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:00.06]Kangen Sliramu
[00:00.06]by: Panji Antoko
[00:31.06]
[00:33.06]>>>
[00:34.06]>>
[00:35.06]>
[00:36.06]Endahing rembulan ing wengi iki,
[00:42.96]Mugo biso melu anyekseni..
[00:49.81]Kroso kangen tulus sak jroning ati,
[00:56.95]Marang sliramu wong sing tak tresnani..
[01:03.60]
[01:04.07]Rindu rindu wis suwe ora ketemu,
[01:10.51]Abot rasane ngempet jroning atiku..
[01:18.45]Mbesok kapan biso kasembadan,
[01:25.22]Aku lan sliramu biso urip bebrayan..
[01:32.36]
[01:59.11]>>>
[02:00.11]>>
[02:01.11]>
[02:02.11]Duh gusti mugi enggal maringi,
[02:08.60]Kawelasan dumateng kulo niki..
[02:15.07]Duh gusti kulo tansah memuji,
[02:22.17]Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..
[02:33.16]Senadyan wis sawetoro wektu,
[02:40.70]Aku lan sliramu ora nate ketemu..
[02:46.27]Nanging roso ono sak jroning ati,
[02:54.08]Mung sliramu wong sing tak kangeni..
[02:59.12]
[03:27.45]>>>
[03:28.45]>>
[03:29.45]>
[03:30.45]Duh gusti mugi enggal maringi,
[03:36.85]Kawelasan dumateng kulo niki..
[03:43.99]Duh gusti kulo tansah memuji,
[03:51.57]Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..
[04:02.13]Senadyan wis sawetoro wektu,
[04:08.90]Aku lan sliramu ora nate ketemu..
[04:16.04]Nanging roso ono sak jroning ati,
[04:22.99]Mung sliramu wong sing tak kangeni..
[04:30.01]Mung sliramu wong sing tak kangeni..
[04:36.41]
—————
Preview:

Stel Kendo


Versi: Via Vallent

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
Mulo makaryo uripe ditoto,
Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..

Alesane nomer loro harga diri,
Kakean ita-itu nuruti gengsi..
Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..

Wis-wis uwis ora usah alesan,
Ora usah bimbang intine tetep tenang..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

hmm syalalalala abot sanggane,
kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
tubruk syahdu,
syalalalala..

Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
Lemeske pikire,
Wanek-wanekke utangke tanggane..

reff:
Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ubcnskci]
[ar: Via Vallent]
[ti: Stel Kendo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:00.04]Stel Kendo – Via Vallent
[00:06.04]
[00:08.84]>>>
[00:09.84]>>
[00:10.84]>
[00:11.84]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[00:16.95]Pengen uripe mulyo kerjo..
[00:23.41]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[00:28.12]Pengen penak uripe mbut gawe..
[00:34.33]
[00:35.65]Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
[00:38.38]Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
[00:40.98]Mulo makaryo uripe ditoto,
[00:43.84]Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..
[00:47.25]Alesane nomer loro harga diri,
[00:50.05]Kakean ita-itu nuruti gengsi..
[00:52.65]Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
[00:55.56]Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..
[00:59.36]Wis wis uwis ora usah alesan,
[01:02.44]Ora usah bimbang intine tetep tenang..
[01:08.96]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[01:13.19]Pengen uripe mulyo kerjo..
[01:19.71]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[01:24.62]Pengen penak uripe mbut gawe..
[01:30.70]hmm syalalalala abot sanggane,
[01:34.86]kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
[01:37.91]tubruk syahdu,
[01:40.76]syalalalala..
[01:44.15]Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
[01:46.76]Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
[01:49.87]Lemeske pikire,
[01:51.55]Wanek-wanekke utangke tanggane..
[01:54.77]
[02:14.02]>>>
[02:15.02]>>
[02:16.02]>
[02:17.02]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:20.27]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:22.84]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:25.57]Ra sah kakean atraksi..
[02:28.36]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:31.35]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:33.96]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:36.76]Ra sah kakean atraksi..
[02:41.56]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[02:46.46]Pengen uripe mulyo kerjo..
[02:53.10]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[02:57.64]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:04.16]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[03:08.94]Pengen uripe mulyo kerjo..
[03:15.59]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[03:20.37]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:27.32]
—————
Preview:

Keliwat Kangen (dhut jawa)


Versi: Suliyana

Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qonlskci]
[length: 5:12]
[by: Yanilipatro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[ti: Keliwat Kangen]
[ar: Suliyana]
[00:00.01]Keliwat Kangen
[00:00.01]by: Suliyana
[00:23.01]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[00:33.90]Mung siji sliramu papujanku..
[00:41.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[00:47.38]Sliramu kang biso ngilangake..
[00:55.70]
[01:18.30]Ra kuat nggonku nggowo,
[01:24.40]Roso kangen jroning dodo..
[01:32.28]Opo to ngrumangsani,
[01:38.49]Sliramu tak kangeni..
[01:46.50]
[01:55.00]>>>
[01:56.00]>>
[01:57.00]>
[01:58.00]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[02:04.08]Mung siji sliramu papujanku..
[02:11.53]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[02:17.86]Sliramu kang biso ngilangake..
[02:24.95]Ra kuat nggonku nggowo,
[02:31.22]Roso kangen jroning dodo..
[02:38.80]Opo to ngrumangsani,
[02:44.95]Sliramu tak kangeni..
[02:52.90]
[03:32.07]>>>
[03:33.07]>>
[03:34.07]>
[03:35.07]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[03:41.53]Mung siji sliramu papujanku..
[03:49.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[03:55.32]Sliramu kang biso ngilangake..
[04:02.46]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:08.48]Roso kangen jroning dodo..
[04:16.00]Opo to ngrumangsani,
[04:22.21]Sliramu tak kangeni..
[04:28.05]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:34.32]Roso kangen jroning dodo..
[04:41.59]Opo to ngrumangsani,
[04:47.61]Sliramu tak kangeni..
[04:56.68]
————-
Preview: