Rondo Kalimantan

Versi: Arya Satria ft. Rida Sandifa

Lk:
Adoh adoh songko jowo,
Tak rewangi nyebrang segoro,
Mung pengen ketemu sliramu wong ayu..

Pr:
Aduh mas wis ojo nggudho,
Aku isin disawang tonggo,
Mergo aku iki uwis dadi rondo..

Lk:
Aduh dhik aku tak perduli,
Senajan sliramu rondo,
Cintaku iki cinta tulus tenanan..

Pr:
Aduh mas kok nekat tenan,
Karo rondo kalimantan,
Apa bisa semua itu kamu buktikan..

reff:
Lk:
Waduh dinda masio rondo aku ra peduli,
Yang kucari adalah cinta sejati..

Pr:
Walah nggedabrus kamu cuma bisa merayu,
Banyak sudah lelaki yang ngomong begitu..

Lk:
Waduh dinda percayalah kepadaku,
Senajan kowe rondo aku tetap i love you..

Pr:
Waduh kangmas apa benar kata-katamu,
Kalau begitu aku juga i love you..

reff:
Lk:
Waduh dinda masio rondo aku ra peduli,
Yang kucari adalah cinta sejati..

Pr:
Walah nggedabrus kamu cuma bisa merayu,
Banyak sudah lelaki yang ngomong begitu..

Lk:
Waduh dinda percayalah kepadaku,
Senajan kowe rondo aku tetap i love you..

Pr:
Waduh kangmas apa benar kata-katamu,
Kalau begitu aku juga i love you..

Ora Masalah

Versi: Via Vallen

Kowe pernah ono neng atiku,
Janji ora bakal ninggalke aku..
Saiki kowe lungo mblenjani janjimu,
Ninggalke loro neng njero dodo..
Ora masalah..

Lambemu sing lamis,
Nggawe atiku keiris..
Ra bakal aku nangis,
Mergo kuwi wis digaris..

Tresnomu koyo telo,
Anane mung nyereti..
Isone nggawe loro,
Lorone neng njero ati..

Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku ayem..
Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku seneng..

Tresnomu wis luntur,
Aku tak terimo mundur..
Ketimbang nggawe atiku ajur..

reff:
Lambemu sing lamis,
Nggawe atiku keiris..
Ra bakal aku nangis,
Mergo kuwi wis digaris..

Tresnomu koyo telo,
Anane mung nyereti..
Isone nggawe loro,
Lorone neng njero ati..

Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku ayem..
Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku seneng..

Tresnomu wis luntur,
Aku tak terimo mundur..
Ketimbang nggawe atiku ajur..

Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku ayem..
Urip rasah spaneng,
Raono kowe aku seneng..

Ora masalah,
Sabarku turah-turah..
Ketimbang nggawe atiku bubrah,
Ketimbang nggawe uripku susah..

Tangise Sarangan

Versi: Saraswati

Sarangan kang dadi saksi,
Nalikane jaman semono..
Neng kono sliramu medhot janji,
Ono pinggir tlogo aku biso opo,
Kejobo ngeronto neng dodo..

Hooo…hoooo…

Telogomu ibarate eluhku,
Howo adem ibarat atiku..
Asri panggonmu rabiso nggambarke atiku,
Sing tak roso perih neng dodo,
Kudu lilo aku mbok tinggalno..

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

reff:
Sarangan kang dadi saksi,
Nalikane jaman semono..
Neng kono sliramu medhot janji,
Ono pinggir tlogo aku biso opo,
Kejobo ngeronto neng dodo..

Hooo…hoooo…

Telogomu ibarate eluhku,
Howo adem ibarat atiku..
Asri panggonmu rabiso nggambarke atiku,
Sing tak roso perih neng dodo,
Kudu lilo aku mbok tinggalno..

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Hooo…hoooo…

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Juragan Edan

Versi: Arif Citenx ft. Fitri Tamara

Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

reff:
Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

Ilang Roso

by: Via Vallen

Biyen tresnaku setengah mati,
Tak patri neng atiku iki..
Cahyamu sing paling tak tresnani,
Ninggalke loro neng ati,
kowe mblenjani janji..

Biyen bener tak jogo atiku,
Biyen bener tak jogo tresnaku..
Aku percoyo marang sliramu,
Nepati janji setiamu,
Ora ninggalke aku..

Ra butuh welasmu,
Ra butuh tangismu..
Aku iso nggawe,
Kowe luwih loro..

Rontok ati iki nibani batinku,
Ilang roso ninggalke catu neng atiku..
Loro ati iki kelingan janjimu,
Rosoku wis lali rosoku wis mati..

reff:
Ra butuh welasmu,
Ra butuh tangismu..
Aku iso nggawe,
Kowe luwih loro..

Rontok ati iki nibani batinku,
Ilang roso ninggalke catu neng atiku..
Loro ati iki kelingan janjimu,
Rosoku wis lali rosoku wis mati..

Kangmas nalikane aku,
Isih ono neng atimu..
Ora biso balik mring sliramu,
Lilakno aku lungo..

Kangmas sepurane aku,
Yen wis nglarakke atimu..
Ora biso balik mring sliramu,
Ikhlasno aku lungo..

Ra butuh welasmu,
Ra butuh tangismu..
Aku iso nggawe,
Kowe luwih loro..

Rontok ati iki nibani batinku,
Ilang roso ninggalke catu neng atiku..
Loro ati iki kelingan janjimu,
Aku iso nggawe kowe luwih loro..
Aku iso nggawe kowe luwih loro..
Aku iso nggawe kowe luwih loro..

Sayang Sampai Lungset

Versi: Abiem Pangestu

Ayem kroso pikir,
Yen aku eling sliramu..
Njur ra iso turu,
Terbayang-bayang esemmu..

Kangen lahir batin,
Ra ono sing iso ngganteni..
Roso wis nyawiji,
Neng ati..

Apa yang kau rasa,
Ku jua merasakannya..
Semua terasa nyata,
Bergelayut di klopak mata..

Ku kan selalu menjaga,
Hingga akhir usia kita..
Dawai asmara,
Trus bergema..

Yang begini ni,
Yang begini ni,
Ora iso lali..
Yang begini ni,
Yang begini ni,
Bisa sayang sampai lungset..

Yang begini ni,
Yang begini ni,
Susah dicari..
Yang begini ni,
Yang begini ni,
Bisa sayang sampai mati..

Lama terlalu lama,
Kita tak berjumpa..
Gelora rindu,
Menyiksa..

reff:
Ayem kroso pikir,
Yen aku eling sliramu..
Njur ra iso turu,
Terbayang-bayang esemmu..

Kangen lahir batin,
Ra ono sing iso ngganteni..
Roso wis nyawiji,
Neng ati..

Apa yang kau rasa,
Ku jua merasakannya..
Semua terasa nyata,
Bergelayut di klopak mata..

Ku kan selalu menjaga,
Hingga akhir usia kita..
Dawai asmara,
Trus bergema..

Yang begini ni,
Yang begini ni,
Ora iso lali..
Yang begini ni,
Yang begini ni,
Bisa sayang sampai lungset..

Yang begini ni,
Yang begini ni,
Susah dicari..
Yang begini ni,
Yang begini ni,
Bisa sayang sampai mati..

Lama terlalu lama,
Kita tak berjumpa..
Gelora rindu,
Menyiksa..

Ngenteni Ati

Versi: Via Vallen

Semilire angin,
Sing dadi saksi..
Anggonku ngenteni,
Ati sing tak kangeni..

Rendeng nganti ketigo,
Suwe sing tak rasakno..
Opo ora rumongso,
Sliramu sing neng kono..

Batin perih sing tak roso,
Soyo nambah nyikso..
Nanggung suwene kangen,
Suwe olehku mendhem..

Sing tak jaluk mugo biso,
Mlaku bareng keloronan..
Nglakoni urip nang dunyo,
Indahe kebak katresnan..

Mugo kowe ndang elingo,
Bali mulih nyambung tresno..
Sing wis suwe mbok tinggalno,
Adoh jarak pisah rogo..oo..

reff:
Sing tak jaluk mugo biso,
Mlaku bareng keloronan..
Nglakoni urip nang dunyo,
Indahe kebak katresnan..

Mugo kowe ndang elingo,
Bali mulih nyambung tresno..
Sing wis suwe mbok tinggalno,
Adoh jarak pisah rogo..

Sing tak jaluk mugo biso,
Mlaku bareng keloronan..
Nglakoni urip nang dunyo,
Indahe kebak katresnan..

Mugo kowe ndang elingo,
Bali mulih nyambung tresno..
Sing wis suwe mbok tinggalno,
Adoh jarak pisah rogo..oo