Kutho Jombang

deni-kristiani
Versi: Deni Kristiani

Jo lali yen tindak kutho jombang,
Mampir alun-alun kebon rojo..
Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
Biso gawe sing sedih dadi gembiro..

Jo gumun putrine ayu-ayu,
Nyampingan kebaya sutro biru..
Lambe abang digincu,
Nglirik trus mesem ngguyu,
Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..

Kutho jombang dumadi kutho beriman,
Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
Kutho jombang mbawero kutho seniman,
Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..

Pedagang karyawan dho lelumban,
Sing males sing lamban ketinggalan..
Murid guru tut laku buru wektu keplayu,
Kutho jombang saiki wis tambah maju..

reff:
Jo lali yen tindak kutho jombang,
Mampir alun-alun kebon rojo..
Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
Biso gawe sing sedih dadi gembiro..

Jo gumun putrine ayu-ayu,
Nyampingan kebaya sutro biru..
Lambe abang digincu,
Nglirik trus mesem ngguyu,
Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..

Kutho jombang dumadi kutho beriman,
Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
Kutho jombang mbawero kutho seniman,
Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..

Pedagang karyawan dho lelumban,
Sing males sing lamban ketinggalan..
Murid guru tut laku buru wektu keplayu,
Kutho jombang saiki wis tambah maju..
———————
[ver: lyrics]
[id: vikolhcu]
[ar: Deni Kristiani]
[ti: Kutho Jombang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:00.02]Kutho Jombang
[00:00.02]by: Deni Kristiani
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Jo lali yen tindak kutho jombang,
[00:36.19]Mampir alun-alun kebon rojo..
[00:42.04]Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
[00:48.91]Biso gawe sing sedih dadi gembiro..
[00:55.66]Jo gumun putrine ayu-ayu,
[01:01.45]Nyampingan kebaya’ sutro biru..
[01:08.29]Lambe abang digincu,
[01:11.25]Nglirik trus mesem ngguyu,
[01:14.59]Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..
[01:21.29]
[01:35.02]Kutho jombang dumadi kutho beriman,
[01:44.70]Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
[01:53.89]Kutho jombang mbawero kutho seniman,
[02:02.17]Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..
[02:12.68]Pedagang karyawan dho lelumban,
[02:20.80]Sing males sing lamban ketinggalan..
[02:30.45]Murid guru tut laku mburu wektu keplayu,
[02:39.26]Kutho jombang saiki wis tambah maju..
[02:48.49]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Jo lali yen tindak kutho jombang,
[03:20.50]Mampir alun-alun kebon rojo..
[03:26.29]Papan rejo sajugo cocok nggo ngumbah moto,
[03:31.97]Biso gawe sing sedih dadi gembiro..
[03:37.79]Jo gumun putrine ayu-ayu,
[03:43.44]Nyampingan kebaya’ sutro biru..
[03:49.35]Lambe abang digincu,
[03:51.95]Nglirik trus mesem ngguyu,
[03:55.01]Ning jo kliru biso nesu yen diganggu..
[04:00.94]
[04:12.09]Kutho jombang dumadi kutho beriman,
[04:18.13]Bersih indah tur nyaman pancen wis nyoto..
[04:23.84]Kutho jombang mbawero kutho seniman,
[04:29.49]Tansah ajeg ngramekke jagat hiburan..
[04:35.59]Pedagang karyawan dho lelumban,
[04:41.14]Sing males sing lamban ketinggalan..
[04:47.07]Murid guru tut laku mburu wektu keplayu,
[04:52.60]Kutho jombang saiki wis tambah maju..
[04:59.90]
—————
Preview:

Parikan (cak percil)

cak-percil
Versi: Cak Percil

Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

Singkirono sifat iri,
Dengki srehi sirik ati..
Ojo milik keh-kehane,
Milik ngono nggendong lali..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..

reff:
Nom-noman jaman saiki,
Ora kenek dikandani..
Kluyurane saben bengi,
Arak jowo sing ngancani..

Aku biyen nate kondo,
Wong urip neng alam ndunyo..
Prasasat mung mampir ngombe,
Datan langgeng selawase..

reff:
Ceritane bocah bocah jaman saiki,
Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
Bareng digetak aduh suwale keri..

Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
Main chatting iku ngono kemajuan..
Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
——————
[ver: lyrics]
[id: innalscu]
[ar: Cak Percil]
[ti: Parikan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.01]Parikan
[00:00.01]by: Cak Percil
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[00:43.06]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[00:46.23]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[00:49.59]Bareng digetak aduh suwale keri..
[00:53.07]
[00:59.84]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[01:02.95]Main chatting iku ngono kemajuan..
[01:06.13]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[01:09.55]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[01:13.22]
[01:23.02]>>>
[01:24.02]>>
[01:25.02]>
[01:26.02]Aku biyen nate kondo,
[01:29.26]Wong urip neng alam ndunyo..
[01:32.67]Prasasat mung mampir ngombe,
[01:35.90]Datan langgeng selawase..
[01:39.95]
[01:45.92]Singkirono sifat iri,
[01:48.58]Dengki srehi sirik ati..
[01:52.26]Ojo milik keh-kehane,
[01:55.82]Milik ngono nggendong lali..
[01:59.79]
[02:29.05]>>>
[02:30.05]>>
[02:31.05]>
[02:32.05]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[02:35.55]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[02:38.40]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[02:41.69]Bareng digetak aduh suwale keri..
[02:44.99]
[02:51.65]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[02:54.26]Main chatting iku ngono kemajuan..
[02:57.86]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[03:01.53]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[03:05.26]
[03:15.09]>>>
[03:16.09]>>
[03:17.09]>
[03:18.09]Nom-noman jaman saiki,
[03:21.09]Ora kenek dikandani..
[03:24.72]Kluyurane saben bengi,
[03:27.83]Arak jowo sing ngancani..
[03:31.12]
[03:37.91]Aku biyen nate kondo,
[03:40.64]Wong urip neng alam ndunyo..
[03:44.32]Prasasat mung mampir ngombe,
[03:47.54]Datan langgeng selawase..
[03:51.78]
[04:21.10]>>>
[04:22.10]>>
[04:23.10]>
[04:24.10]Ceritane bocah bocah jaman saiki,
[04:27.18]Nek pacaran seneng neng kandang sapi..
[04:30.28]Ora ngerti enek hansip lagi patroli,
[04:33.46]Bareng digetak aduh suwale keri..
[04:36.94]
[04:43.85]Gawe facebook jare wis ketinggalan jaman,
[04:46.89]Main chatting iku ngono kemajuan..
[04:50.01]Ora ngurus pulsane lak oleh utangan,
[04:53.48]Barang ditagih nyolong pitik pinggir dalan..
[04:57.29]
—————
Preview:

Kebon Rojo

cak-percil_deni-kristiani
Versi: Cak Percil ft. Deni Kristiani

Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..

reff:
Pr:
Mas gak usah saliwang ojo selintutan,
Luwih becik kamu terus terang..
Matamu jelalatan nyawang bodyku,
Apa maksudmu..

Lk:
Dhik kamu memang betul,
Memang memang betul,
betul betul betul betul menthul..
Jantungku saiki kok deg-degan,
Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
Darling i love you..

reff:
Pr:
Kebon rojo mas alun-alune,
Ojo lali jombang kuthane..
Yen to kangmas wis mantep atine,
Kulo niki mung manut wae..

Lk:
Memang betul dhik memang begitu,
Pancen tenan bener kandhamu..
Limang taun ngenteni sliramu,
Prawan ayu jantung hatiku..

Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
Lk: Sak mestine dadi bojoku..
Lk: Sak mestine dhik dadi bojoku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: akkckzcu]
[ar: Cak Percil ft. Deni Kristiani]
[ti: Kebon Rojo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.04]Kebon Rojo
[00:00.04]by: Cak Percil ft. Deni Kristiani
[00:31.04]
[00:33.01]>>>
[00:34.01]>>
[00:35.01]>
[00:36.01]Pr: Mas gak usah saliwang
[00:40.01]Pr: ojo selintutan,
[00:43.46]Pr: Luwih becik kamu terus terang..
[00:49.62]Pr: Matamu jelalatan nyawang bodyku,
[00:53.10]Pr: Apa maksudmu..
[00:57.89]Lk: Dhik kamu memang betul,
[01:02.56]Lk: Memang memang betul,
[01:04.43]Lk: betul betul betul betul menthul..
[01:09.83]Lk: Jantungku saiki kok deg-degan,
[01:13.88]Lk: Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
[01:17.68]Lk: Darling i love you..
[01:20.55]
[01:46.07]>>>
[01:47.07]>>
[01:48.07]>
[01:49.07]Pr: Kebon rojo mas alun-alune,
[01:52.45]Pr: Ojo lali jombang kuthane..
[01:55.89]Pr: Yen to kangmas wis mantep atine,
[01:59.10]Pr: Kulo niki mung manut wae..
[02:03.34]
[02:10.02]Lk: Memang betul dhik memang begitu,
[02:14.20]Lk: Pancen tenan bener kandhamu..
[02:17.37]Lk: Limang taun ngenteni sliramu,
[02:20.36]Lk: Prawan ayu jantung hatiku..
[02:25.27]Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
[02:28.62]Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
[02:32.12]Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
[02:35.09]Lk: Sak mestine dadi bojoku..
[02:39.32]
[03:06.01]>>>
[03:07.01]>>
[03:08.01]>
[03:09.01]Pr: Mas gak usah saliwang
[03:12.11]Pr: ojo selintutan,
[03:17.62]Pr: Luwih becik kamu terus terang..
[03:22.47]Pr: Matamu jelalatan nyawang bodyku,
[03:25.64]Pr: Apa maksudmu..
[03:30.93]Lk: Dhik kamu memang betul,
[03:35.29]Lk: Memang memang betul,
[03:37.28]Lk: betul betul betul betul menthul..
[03:42.18]Lk: Jantungku saiki kok deg-degan,
[03:47.28]Lk: Yen nyawang sliramu duh prawan ayu,
[03:50.83]Lk: Darling i love you..
[03:53.81]
[04:19.08]>>>
[04:20.08]>>
[04:21.08]>
[04:22.08]Pr: Kebon rojo mas alun-alune,
[04:25.43]Pr: Ojo lali jombang kuthane..
[04:29.17]Pr: Yen to kangmas wis mantep atine,
[04:32.16]Pr: Kulo niki mung manut wae..
[04:37.38]
[04:43.06]Lk: Memang betul dhik memang begitu,
[04:46.94]Lk: Pancen tenan bener kandhamu..
[04:50.43]Lk: Limang taun ngenteni sliramu,
[04:53.41]Lk: Prawan ayu jantung hatiku..
[04:58.59]Pr: Ning saiki kangmas sampun ketemu,
[05:01.50]Lk: Duh wong ayu aku tresno sliramu..
[05:05.11]Pr: Yen wis tresno banjur piye karepmu,
[05:08.59]Lk: Sak mestine dadi bojoku..
[05:12.39]Lk: Sak mestine dhik.. dadi bojoku..
[05:26.38]
————-
Preview:

Nasib Tresnaku

Didi-Kempot_36
Versi: Didi Kempot

Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Koyo ngene nasib tresnaku,
Sengsoro sing tak lakoni..
Mili banyu mripatku,
Sedih atiku ora tahan..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..

reff:
Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Aku lilo urip sengsoro,
Sliramu angger bahagia..
Mung siji penjalukku,
Tansah elingo marang aku..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..
Koyo ngene nasib tresnaku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zwabkocu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nasib Tresnaku]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.05]Nasib Tresnaku
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:32.05]
[00:34.05]>>>
[00:35.05]>>
[00:36.05]>
[00:37.05]Sliramu ora ngrasakke,
[00:44.05]Nyerine loro atiku..
[00:51.21]Naliko kowe medhotke,
[00:59.84]Ooo tali tresnaku..
[01:06.85]
[01:21.00]>>>
[01:22.00]>>
[01:23.00]>
[01:24.00]Koyo ngene nasib tresnaku,
[01:30.53]Sengsoro sing tak lakoni..
[01:37.55]Mili banyu mripatku,
[01:46.35]Sedih atiku ora tahan..
[01:54.26]Aku tansah kelingan,
[02:02.21]Janjimu setyo satuhu..
[02:09.17]Ati tambah nelongso,
[02:17.36]Uripku koyo neng neroko..
[02:24.66]
[02:57.90]>>>
[02:58.90]>>
[02:59.90]>
[03:00.90]Sliramu ora ngrasakke,
[03:07.90]Nyerine loro atiku..
[03:15.96]Naliko kowe medhotke,
[03:23.30]Ooo tali tresnaku..
[03:30.20]
[03:44.64]>>>
[03:45.64]>>
[03:46.64]>
[03:47.64]Aku lilo urip sengsoro,
[03:53.85]Sliramu angger bahagia..
[04:01.76]Mung siji penjalukku,
[04:09.70]Tansah elingo marang aku..
[04:17.34]Aku tansah kelingan,
[04:25.40]Janjimu setyo satuhu..
[04:32.81]Ati tambah nelongso,
[04:40.46]Uripku koyo neng neroko..
[04:48.11]Koyo ngene nasib tresnaku..
[04:56.40]
————
Preview:

Segoro Ati

deviana-safara_10
Versi: Deviana Safara

Lelakon tresnaku,
Tak lilo kanti ikhlas atiku..
Nanging ra biso,
Nglalekke sliramu soko atiku..

Sing tansah tak tembang,
Lakon tresno neng njero atiku..
Mergo sih abot,
Ngilangke sliramu neng jero kalbu..

Tak lilo-lilo,
Ilange tresnamu soko atiku..
Nadyan nelongso,
Mergo kelangan sliramu..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Nadyan ping sewu,
Wis tak coba nglalekke sliramu neng atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Jeru tak ukir,
Lakon tresnamu neng jero atiku..

reff:
Lelakon tresnaku,
Tak lilo kanti ikhlas atiku..
Nanging ra biso,
Nglalekke sliramu soko atiku..

Sing tansah tak tembang,
Lakon tresno neng njero atiku..
Mergo sih abot,
Ngilangke sliramu neng jero kalbu..

Tak lilo-lilo,
Ilange tresnamu soko atiku..
Nadyan nelongso,
Mergo kelangan sliramu..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Nadyan ping sewu,
Wis tak coba nglalekke sliramu neng atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Jeru tak ukir,
Lakon tresnamu neng jero atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Nadyan ping sewu,
Wis tak coba nglalekke sliramu neng atiku..

Roso tresnaku,
Soyo gede koyok ombaking segoro..
Jeru tak ukir,
Lakon tresnamu neng jero atiku..
Atiku..
——————
[ver: lyrics]
[id: ihnikucu]
[ar: Deviana Safara]
[ti: Segoro Ati]
[al: Campur Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:00.04]Segoro Ati
[00:00.04]by: Deviana Safara
[00:34.04]
[00:36.89]>>>
[00:37.89]>>
[00:38.89]>
[00:39.89]Lelakon tresnaku,
[00:43.89]Tak lilo kanti ikhlas atiku..
[00:51.41]Nanging ra biso,
[00:54.00]Nglalekke sliramu soko atiku..
[01:02.83]
[01:04.45]Sing tansah tak tembang,
[01:07.58]Lakon tresno neng njero atiku..
[01:15.35]Mergo sih abot,
[01:18.11]Ngilangke sliramu neng jero kalbu..
[01:26.74]Tak lilo-lilo,
[01:28.98]Ilange tresnamu soko atiku..
[01:35.61]Nadyan nelongso,
[01:38.68]Mergo kelangan sliramu..
[01:45.82]
[01:50.36]Roso tresnaku,
[01:53.36]Soyo gede koyok ombaking segoro..
[02:01.16]Nadyan ping sewu,
[02:04.35]Wis tak coba nglalekke
[02:07.27]sliramu neng atiku..
[02:15.81]Roso tresnaku,
[02:19.54]Soyo gede koyok ombaking segoro..
[02:27.32]Jeru tak ukir,
[02:30.26]Lakon tresnamu neng jero atiku..
[02:37.89]
[03:07.05]>>>
[03:08.05]>>
[03:09.05]>
[03:10.05]Lelakon tresnaku,
[03:12.81]Tak lilo kanti ikhlas atiku..
[03:20.91]Nanging ra biso,
[03:23.92]Nglalekke sliramu soko atiku..
[03:32.01]
[03:33.70]Sing tansah tak tembang,
[03:37.12]Lakon tresno neng njero atiku..
[03:44.76]Mergo sih abot,
[03:47.95]Ngilangke sliramu neng jero kalbu..
[03:55.82]Tak lilo-lilo,
[03:58.52]Ilange tresnamu soko atiku..
[04:05.29]Nadyan nelongso,
[04:08.16]Mergo kelangan sliramu..
[04:15.22]
[04:19.72]Roso tresnaku,
[04:22.84]Soyo gede koyok ombaking segoro..
[04:30.84]Nadyan ping sewu,
[04:34.09]Wis tak coba nglalekke
[04:38.01]sliramu neng atiku..
[04:45.57]Roso tresnaku,
[04:49.21]Soyo gede koyok ombaking segoro..
[04:56.86]Jeru tak ukir,
[04:59.87]Lakon tresnamu neng jero atiku..
[05:07.14]Roso tresnaku,
[05:11.26]Soyo gede koyok ombaking segoro..
[05:18.61]Nadyan ping sewu,
[05:21.81]Wis tak coba nglalekke
[05:25.11]sliramu neng atiku..
[05:33.30]Roso tresnaku,
[05:37.06]Soyo gede koyok ombaking segoro..
[05:44.47]Jeru tak ukir,
[05:47.92]Lakon tresnamu neng jero atiku..
[05:54.68]Atiku..
[05:59.87]
————–
Preview:

Kangen Bapak

arya-satria_jihan
Versi: Jihan ft. Arya Satria

Pr:
Pak bapak ono ngendi,
Uwis suwe ora ngabari..
Sak tenane opo bapak wis lali,
Pak bapak ono ngendi..

Pak aku kangen bapak,
Bapak opo ora kangen anak..
Ojo dumeh uripmu wis kepenak,
Mburu seneng nganti lali anak..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..

reff:
Pr:
Aduh gusti kang moho kuoso,
Kulo nangis keronto-ronto..
Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..

Aduh ibu aku kangen bapak,
Opo bapak ora kangen aku..
Sak bendino awan lan wengi,
Aku tansah ngenteni tekamu..

Lk:
Nduk anakku sing tak tresnani,
Ojo nelongso lan kuciwo..
Iki wis garise wong tuamu,
Ibu lan bapak pisahan krono wong liyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: qkukikcu]
[ar: Arya Satria ft. Jihan]
[ti: Kangen Bapak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.04]Kangen Bapak
[00:00.04]by: Jihan ft. Arya Satria
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pak bapak ono ngendi,
[00:32.46]Uwis suwe ora ngabari..
[00:39.06]Sak tenane opo bapak wis lali,
[00:44.77]Pak bapak ono ngendi..
[00:51.62]Pak aku kangen bapak,
[00:57.74]Bapak opo ora kangen anak..
[01:04.78]Ojo dumeh uripmu wis kepenak,
[01:10.00]Mburu seneng nganti lali anak..
[01:16.59]
[01:39.06]>>>
[01:40.06]>>
[01:41.06]>
[01:42.06]Aduh gusti kang moho kuoso,
[01:48.38]Kulo nangis keronto-ronto..
[01:54.61]Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
[02:01.07]Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..
[02:07.74]
[02:09.09]Aduh ibu aku kangen bapak,
[02:15.45]Opo bapak ora kangen aku..
[02:21.80]Sak bendino awan lan wengi,
[02:27.58]Aku tansah ngenteni tekamu..
[02:34.98]Lk: Nduk anakku sing tak tresnani,
[02:41.14]Lk: Ojo nelongso lan kuciwo..
[02:47.23]Lk: Iki wis garise wong tuamu,
[02:53.76]Lk: Ibu lan bapak pisahan
[02:57.68]Lk: krono wong liyo..
[03:00.85]
[03:23.15]>>>
[03:24.15]>>
[03:25.15]>
[03:26.15]Aduh gusti kang moho kuoso,
[03:32.56]Kulo nangis keronto-ronto..
[03:38.65]Opo iki lakon sing kudu tak tompo,
[03:45.25]Tanpo biso nyawang rukune wong tuwo..
[03:52.09]Aduh ibu aku kangen bapak,
[03:59.62]Opo bapak ora kangen aku..
[04:06.03]Sak bendino awan lan wengi,
[04:11.93]Aku tansah ngenteni tekamu..
[04:18.84]Lk: Nduk anakku sing tak tresnani,
[04:24.87]Lk: Ojo nelongso lan kuciwo..
[04:31.21]Lk: Iki wis garise wong tuamu,
[04:37.43]Lk: Ibu lan bapak pisahan
[04:41.05]Lk: krono wong liyo..
[04:44.90]
————-
Preview:

Dudo Kere

demy_38
Versi: Demy

Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Ono dudo naksir rondone londo,
Rambute abang koyo rambute jaran..
Rupane ayu koyo kencono wungu,
Tapi sayang rondone meteng rong ulan..

Dudo kere ngaku juragan tempe,
Kenalan karo perawan kampunge..
Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

reff:
Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..

Dudo dudo kere ngaku sugih,
Sugih mung ketok neng lambe..
Dudo dudo dudo dudo kere,
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: chpvvlcu]
[ar: Demy]
[ti: Dudo Kere]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.02]Dudo Kere
[00:00.02]by: Demy
[00:32.02]
[00:35.02]>>>
[00:36.02]>>
[00:37.02]>
[00:38.02]Ono dudo naksir rondone londo,
[00:41.18]Rambute abang koyo rambute jaran..
[00:45.07]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[00:48.99]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[00:52.72]
[00:54.35]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[00:58.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[01:02.27]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[01:05.27]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[01:09.22]
[01:15.96]>>>
[01:16.96]>>
[01:17.96]>
[01:18.96]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:23.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:26.98]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:29.84]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:35.76]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[01:39.92]Sugih mung ketok neng lambe..
[01:43.34]Dudo dudo dudo dudo kere,
[01:46.44]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[01:51.54]
[02:05.79]>>>
[02:06.79]>>
[02:07.79]>
[02:08.79]Ono dudo naksir rondone londo,
[02:12.66]Rambute abang koyo rambute jaran..
[02:16.19]Rupane ayu koyo kencono wungu,
[02:19.75]Tapi sayang rondone meteng rong ulan..
[02:23.86]
[02:25.72]Dudo kere ngaku juragan tempe,
[02:29.02]Kenalan karo perawan kampunge..
[02:32.38]Dijak pacaran bandane mung pas-pasan,
[02:36.24]Njaluk kawin ra kuat tuku mas kawine..
[02:40.33]
[02:46.43]>>>
[02:47.43]>>
[02:48.43]>
[02:49.43]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[02:53.36]Sugih mung ketok neng lambe..
[02:56.53]Dudo dudo dudo dudo kere,
[02:59.82]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:05.30]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:09.85]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:13.27]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:16.47]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:21.77]
[03:27.06]>>>
[03:28.06]>>
[03:29.06]>
[03:30.06]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:34.10]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:37.47]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:40.83]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[03:46.16]Dudo dudo kere ngaku sugih,
[03:50.39]Sugih mung ketok neng lambe..
[03:53.75]Dudo dudo dudo dudo kere,
[03:56.85]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:01.00]Pengen kawin yo kudu sregep megawe..
[04:05.20]
—————
Preview: