Nyemoni Lakon


Versi: Cak Diqin

Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..

reff:
Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: unlionci]
[ar: Cak Diqin]
[ti: Nyemoni Lakon]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.01]Nyemoni Lakon
[00:00.01]by: Cak Diqin
[00:22.01]
[00:24.01]>>>
[00:25.01]>>
[00:26.01]>
[00:27.01]Udan grimis nyemoni lakonku,
[00:34.21]Udan tangis banjir ing pipiku..
[00:40.56]Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
[00:46.86]Opo tondho pedhote tresnaku..
[00:55.66]
[00:58.04]Denok ayu pinter lelamisan,
[01:04.27]Roso welasmu wis babar pisan..
[01:11.26]Aku salah opo aku dosa opo,
[01:17.75]Kowe tego nggandeng priyo liyo..
[01:25.67]
[01:33.22]Opo mergo donya brono,
[01:39.90]Opo endahing sulistyo..
[01:46.70]Nyoto lamis samudono,
[01:50.20]janji manis amung muspro,
[01:53.82]Wis ben gelo aku lilo..
[01:59.56]
[02:01.43]Matur nuwun gusti paring coba,
[02:09.11]Ndadosno kulo saget dewoso..
[02:16.72]Amung pamujiku denok bocah ayu,
[02:22.96]Pilihanmu priyo kang satuhu..
[02:29.76]
[02:55.09]>>>
[02:56.09]>>
[02:57.09]>
[02:58.09]Udan grimis nyemoni lakonku,
[03:04.59]Udan tangis banjir ing pipiku..
[03:11.39]Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
[03:17.76]Opo tondho pedhote tresnaku..
[03:24.75]
[03:28.40]Denok ayu pinter lelamisan,
[03:35.37]Roso welasmu wis babar pisan..
[03:41.86]Aku salah opo aku dosa opo,
[03:48.60]Kowe tego nggandeng priyo liyo..
[03:55.33]
[04:04.02]Opo mergo donya brono,
[04:10.81]Opo endahing sulistyo..
[04:17.49]Nyoto lamis samudono,
[04:21.04]janji manis amung muspro,
[04:24.41]Wis ben gelo aku lilo..
[04:29.84]
[04:33.09]Matur nuwun gusti paring coba,
[04:40.54]Ndadosno kulo saget dewoso..
[04:47.59]Amung pamujiku denok bocah ayu,
[04:53.83]Pilihanmu priyo kang satuhu..
[05:01.13]
————-
Preview:

Advertisements

Katut Lanangan


Versi: Cak Dikin

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..
———————
[ver: lyrics]
[id: vsiqokci]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Katut Lanangan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.05]Katut Lanangan
[00:00.05]by: Cak Dikin
[00:12.05]
[00:14.05]>>>
[00:15.05]>>
[00:16.05]>
[00:17.05]Wis tak trimo lakon iki,
[00:21.55]Nadyan abot tak songgo..
[00:25.15]Kowe ngibaske tresnaku,
[00:29.41]Gandeng karo wong liyo..
[00:32.97]
[00:33.65]Tak akoni aku iki,
[00:37.35]Wong lanang tanpo bondho..
[00:41.16]Senadyan babakan ganteng,
[00:46.03]Aku koyo arjuno..
[00:49.34]
[00:50.05]Opo penak’e tak santet,
[00:53.98]Nanging hukume dosa..
[00:57.40]Opo penak’e tak bacok,
[01:02.00]Nanging wedi penjoro..
[01:05.35]
[01:06.07]Nanging yen tak nengke wae,
[01:09.81]Soyo remuk neng dhodho..
[01:13.40]Bunuh diri nganggo tali,
[01:17.93]Mengko gek kroso loro..
[01:21.50]
[01:22.00]Opo penak edan wae,
[01:25.90]Wudo nglilingi deso..
[01:29.77]
[01:44.06]>>>
[01:45.06]>>
[01:46.06]>
[01:47.06]Opo ora eling,
[01:52.06]Mangan bareng sego kucing..
[01:56.78]Opo kowe lali,
[02:00.18]Jejeg bareng speda jengki..
[02:04.57]Opo ra kelingan,
[02:08.13]Tak utangke rok span..
[02:12.79]Wujud tresno wujud sayang,
[02:17.09]Kubek tinggal glanggang..
[02:20.96]
[02:21.32]Wis tak trimo lakon iki,
[02:25.82]Nadyan abot tak songgo..
[02:29.69]Kowe ngibaske tresnaku,
[02:33.87]Gandeng karo wong liyo..
[02:37.12]
[02:38.05]Tak akoni aku iki,
[02:41.86]Wong lanang tanpo bondho..
[02:45.60]Senadyan babakan ganteng,
[02:50.10]Aku koyo arjuno..
[02:53.32]
[02:54.45]Opo penak edan wae,
[02:58.04]Wudo nglilingi deso..
[03:03.41]
[03:18.07]>>>
[03:19.07]>>
[03:20.07]>
[03:21.07]Opo ora eling,
[03:24.47]Mangan bareng sego kucing..
[03:28.77]Opo kowe lali,
[03:32.08]Jejeg bareng speda jengki..
[03:36.88]Opo ra kelingan,
[03:40.13]Tak utangke rok span..
[03:45.00]Wujud tresno wujud sayang,
[03:48.87]Kubek tinggal glanggang..
[03:53.67]
[03:54.65]Wis tak trimo lakon iki,
[03:58.48]Nadyan abot tak songgo..
[04:01.99]Kowe ngibaske tresnaku,
[04:06.30]Gandeng karo wong liyo..
[04:09.67]
[04:10.85]Tak akoni aku iki,
[04:14.35]Wong lanang tanpo bondho..
[04:17.97]Senadyan babakan ganteng,
[04:22.40]Aku koyo arjuno..
[04:25.83]
[04:26.27]Opo penak’e tak santet,
[04:30.58]Nanging hukume dosa..
[04:34.20]Opo penak’e tak bacok,
[04:38.45]Nanging wedi penjoro..
[04:41.82]
[04:42.88]Nanging yen tak nengke wae,
[04:46.57]Soyo remuk neng dhodho..
[04:50.25]Bunuh diri nganggo tali,
[04:54.49]Mengko gek kroso loro..
[04:57.99]
[04:58.92]Opo penak edan wae,
[05:02.42]Wudo nglilingi deso..
[05:07.03]
————-
Preview:

Segoro Tuban


Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iqsuasci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Segoro Tuban]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:29]
[00:00.03]Segoro Tuban
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:26.03]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Putihe pasir segoro tuban,
[00:36.30]Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
[00:44.09]Iring netese udan sore,
[00:51.07]Ngelengake slirane kembange lambe..
[00:58.05]Separuh jagat tak iteri,
[01:05.06]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[01:11.30]Separuh ndunyo tak ubengi,
[01:18.94]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[01:25.30]
[01:29.01]Konang-konang padhangono ati iki,
[01:36.92]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[01:43.32]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[01:50.77]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[01:57.26]Neng tuban iki..
[02:01.77]
[02:22.07]>>>
[02:23.07]>>
[02:24.07]>
[02:25.07]Lingsire suryo wis ngancik wengi,
[02:31.52]Ngawe-awe rasane kangening ati..
[02:38.57]Cilik biyen nggonku nresnani,
[02:45.75]Kowe purik lungamu terus nengendi..
[02:52.21]Separuh jagat tak iteri,
[03:00.16]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[03:06.58]Separuh ndunyo tak ubengi,
[03:13.70]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[03:20.31]
[03:24.03]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:31.27]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[03:38.13]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[03:45.25]Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..
[03:52.42]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:59.08]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[04:05.57]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[04:13.06]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[04:19.29]Neng tuban iki..
[04:23.91]
—————-
Preview:

Ojo Kuatir


Versi: Nur Bayan ft. Iva Lola

(Ho hooo..hooo..)

Lk:
Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

(Ho hooo..hooo..)

Pr:
Dimana kini engkau dimana,
Kekasihku entah dimana..
Disini ku menanti dikau sandaran hati,
Kutautkan hati ini..

Merindu hatiku merindu,
Dimabuk cinta pada dirimu..
Disini ku menunggu kau belahan jiwaku,
Cintaku hanya untukmu..

(Ho hooo..hooo..)
(Ho hooo..hooo..)

Menanti disini kumenanti,
Kehadiranmu tambatan hati..
Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
Ku rindu untuk bersua..

Lk:
Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

Ojo sumelang (dhik) kowe tak sayang (dhik),
Ra mungkin ilang (dhik) kowe sing tak gadang (dhik)..
Tansah neng ati (dhik) isuk awan wengi (dhik),
Sabaro anggonmu ngenteni..

(Ho hooo..hooo..)
(Ho hooo..hooo..)

reff:
Pr:
Menanti disini kumenanti,
Kehadiranmu tambatan hati..
Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
Ku rindu untuk bersua..

Lk:
Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

Ojo sumelang (dhik) kowe tak sayang (dhik),
Ra mungkin ilang (dhik) kowe sing tak gadang (dhik)..
Tansah neng ati (dhik) isuk awan wengi (dhik),
Sabaro anggonmu ngenteni..

Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

Ojo sumelang (dhik) kowe tak sayang (dhik),
Ra mungkin ilang (dhik) kowe sing tak gadang (dhik)..
Tansah neng ati (dhik) isuk awan wengi (dhik),
Sabaro anggonmu ngenteni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: oshuccci]
[ar: Nur Bayan ft. Iva Lola]
[ti: Ojo Kuatir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:05.41](Ho hooo..hooo..)
[00:14.98]Ojo kuatir (dhik)
[00:16.55]aku engko mesti (dhik),
[00:19.49]Nyambangi kowe (dhik)
[00:21.97]nang luar negri (dhik)..
[00:24.48]Dongakno wae (dhik)
[00:26.78]aku nang kene (dhik),
[00:29.29]Lancar anggonaku mergawe..
[00:34.72](Ho hooo..hooo..)
[00:44.01]
[00:54.07]Dimana kini engkau dimana,
[00:58.68]Kekasihku entah dimana..
[01:04.23]Disini ku menanti dikau sandaran hati,
[01:08.85]Kutautkan hati ini..
[01:14.09]Merindu hatiku merindu,
[01:17.84]Dimabuk cinta pada dirimu..
[01:23.33]Disini ku menunggu kau belahan jiwaku,
[01:28.19]Cintaku hanya untukmu..
[01:33.87](Ho hooo..hooo..)
[01:43.05](Ho hooo..hooo..)
[01:51.97]Menanti disini kumenanti,
[01:56.71]Kehadiranmu tambatan hati..
[02:02.64]Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
[02:07.19]Ku rindu untuk bersua..
[02:13.43]Ojo kuatir (dhik)
[02:15.26]aku engko mesti (dhik),
[02:18.80]Nyambangi kowe (dhik)
[02:20.25]nang luar negri (dhik)..
[02:23.79]Dongakno wae (dhik)
[02:25.04]aku nang kene (dhik),
[02:28.66]Lancar anggonaku mergawe..
[02:33.77]Ojo sumelang (dhik)
[02:35.34]kowe tak sayang (dhik),
[02:38.45]Ra mungkin ilang (dhik)
[02:40.14]kowe sing tak gadang (dhik)..
[02:43.57]Tansah neng ati (dhik)
[02:45.94]isuk awan wengi (dhik),
[02:48.31]Sabaro anggonmu ngenteni..
[02:54.05](Ho hooo..hooo..)
[03:03.85](Ho hooo..hooo..)
[03:12.52]
[03:20.02]>>>
[03:21.02]>>
[03:22.02]>
[03:23.02]Menanti disini kumenanti,
[03:27.52]Kehadiranmu tambatan hati..
[03:32.99]Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
[03:37.55]Ku rindu untuk bersua..
[03:43.91]Ojo kuatir (dhik)
[03:46.66]aku engko mesti (dhik),
[03:49.03]Nyambangi kowe (dhik)
[03:51.52]nang luar negri (dhik)..
[03:53.96]Dongakno wae (dhik)
[03:56.39]aku nang kene (dhik),
[03:58.95]Lancar anggonaku mergawe..
[04:04.00]Ojo sumelang (dhik)
[04:06.25]kowe tak sayang (dhik),
[04:08.68]Ra mungkin ilang (dhik)
[04:11.06]kowe sing tak gadang (dhik)..
[04:13.55]Tansah neng ati (dhik)
[04:16.11]isuk awan wengi (dhik),
[04:18.42]Sabaro anggonmu ngenteni..
[04:24.10]Ojo kuatir (dhik)
[04:25.84]aku engko mesti (dhik),
[04:28.03]Nyambangi kowe (dhik)
[04:30.46]nang luar negri (dhik)..
[04:32.96]Dongakno wae (dhik)
[04:35.33]aku nang kene (dhik),
[04:37.76]Lancar anggonaku mergawe..
[04:42.63]Ojo sumelang (dhik)
[04:45.25]kowe tak sayang (dhik),
[04:47.56]Ra mungkin ilang (dhik)
[04:50.06]kowe sing tak gadang (dhik)..
[04:52.43]Tansah neng ati (dhik)
[04:54.99]isuk awan wengi (dhik),
[04:57.42]Sabaro anggonmu ngenteni..
[05:03.35]
—————
Preview:

Kocar Kacir


Versi: Nur Bayan

Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Aduh bapak tulungono aku,
Mumet aku mergo duwe pacar telu..
Kudu piye aku nentok’ake,
Telu-telune podo apik’e..

reff:
Aduh duh mbahe tulungono aku,
Gregesi awakku mergo bingung mbagi wektu..
Polahku koyo lele digedhik,
Moncat-mancit ngalor ngidul ngetan ngulon..

reff:
Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
Aku bingung bingung bingung kudu milih sing ndi..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

reff:
Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: iiuqzwcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kocar Kacir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Kocar Kacir
[00:00.04]by: Nur Bayan
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aduh emak tulungono aku,
[00:32.63]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[00:38.41]Aku bingung kudu milih sopo,
[00:43.75]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[00:50.03]
[00:51.58]Aduh bapak tulungono aku,
[00:57.72]Mumet aku mergo duwe pacar telu..
[01:03.68]Kudu piye aku nentok’ake,
[01:08.97]Telu-telune podo apik’e..
[01:15.43]
[01:27.95]>>>
[01:28.95]>>
[01:29.95]>
[01:30.95]Aduh duh mbahe tulungono aku,
[01:36.05]Gregesi awakku
[01:38.59]mergo bingung mbagi wektu..
[01:42.07]Polahku koyo lele digedhik,
[01:47.41]Moncat-mancit
[01:49.59]ngalor ngidul ngetan ngulon..
[01:53.25]
[02:03.04]>>>
[02:04.04]>>
[02:05.04]>
[02:06.04]Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
[02:11.51]Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
[02:17.35]Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
[02:23.12]Aku bingung bingung bingung
[02:26.68]kudu milih sing ndi..
[02:29.40]
[02:30.04]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:33.33]Godhonge blarak..
[02:35.75]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:38.85]Awakku rusak..
[02:41.53]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:44.51]Godhonge koro..
[02:46.87]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:50.41]Atiku loro..
[02:52.65]
[03:16.02]>>>
[03:17.02]>>
[03:18.02]>
[03:19.02]Aduh emak tulungono aku,
[03:24.79]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[03:30.64]Aku bingung kudu milih sopo,
[03:36.04]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[03:42.37]
[03:43.93]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:46.40]Godhonge blarak..
[03:49.02]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[03:52.00]Awakku rusak..
[03:54.85]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:57.90]Godhonge koro..
[04:00.51]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:03.67]Atiku loro..
[04:06.16]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:08.89]Godhonge blarak..
[04:11.50]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:14.67]Awakku rusak..
[04:17.40]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:20.32]Godhonge koro..
[04:22.74]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:26.04]Atiku loro..
[04:28.52]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:31.37]Godhonge blarak..
[04:34.05]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:37.33]Awakku rusak..
[04:39.76]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:42.87]Godhonge koro..
[04:45.42]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:48.76]Atiku loro..
[04:51.06]
—————
Preview:

Magelang Nyimpen Janji


Versi: Didi Kempot

Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..
Oouuooo..

reff:
Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Magelang sing nyimpen janji..
Oouuooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohpsnncu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Magelang Nyimpen Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.04]Magelang Nyimpen Janji
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Yo neng kene iki,
[00:38.32]Yo neng kutho iki..
[00:41.81]Neng kutho magelang,
[00:44.87]Pager ijo sing nyekseni..
[00:48.71]Kowe tak enteni,
[00:52.14]Kowe tak kangeni..
[00:55.45]Ojo lali aku,
[00:58.69]Setyo nganti tekan pati..
[01:02.11]Padhang jinglang,
[01:05.23]Rasane atiku iki..
[01:08.91]Yen kowe sayang,
[01:11.15]Aku ngimbangi..
[01:15.52]Angin wengi,
[01:18.52]Gunung tidar sing nyekseni..
[01:22.64]Nganti tekan seprene,
[01:25.76]Nyatane setyo ing janji..
[01:29.56]Oouuooo..
[01:32.25]
[01:54.14]>>>
[01:55.14]>>
[01:56.14]>
[01:57.14]Yo neng kene iki,
[02:00.51]Yo neng kutho iki..
[02:04.01]Neng kutho magelang,
[02:07.07]Pager ijo sing nyekseni..
[02:10.81]Kowe tak enteni,
[02:14.24]Kowe tak kangeni..
[02:17.54]Ojo lali aku,
[02:20.78]Setyo nganti tekan pati..
[02:24.46]Padhang jinglang,
[02:26.96]Rasane atiku iki..
[02:30.95]Yen kowe sayang,
[02:33.26]Aku ngimbangi..
[02:37.69]Angin wengi,
[02:40.75]Gunung tidar sing nyekseni..
[02:44.55]Nganti tekan seprene,
[02:48.11]Nyatane setyo ing janji..
[02:51.98]Padhang jinglang,
[02:54.35]Rasane atiku iki..
[02:58.10]Yen kowe sayang,
[03:00.72]Aku ngimbangi..
[03:05.21]Angin wengi,
[03:08.14]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:12.20]Nganti tekan seprene,
[03:15.51]Nyatane setyo ing janji..
[03:19.37]Padhang jinglang,
[03:21.93]Rasane atiku iki..
[03:25.99]Yen kowe sayang,
[03:28.23]Aku ngimbangi..
[03:32.60]Angin wengi,
[03:35.54]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:39.34]Nganti tekan seprene,
[03:42.65]Magelang sing nyimpen janji..
[03:46.77]Oouuooo..
[03:49.70]
—————
Preview:

Bunderan Sleko Tuban


Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vvhcnocu]
[ar: Didi Kempot ft. Nur KDI]
[ti: Bunderan Sleko Tuban]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.04]Bunderan Sleko Tuban
[00:00.04]by: Didi Kempot ft. Nur KDI
[00:28.60]
[00:30.60]>>>
[00:31.60]>>
[00:32.60]>
[00:33.60]Lk: Srengenge padangono ati iki,
[00:39.94]Lk: Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
[00:47.27]Lk: Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
[00:54.48]Lk: Isih neng kene opo uwis lungo..
[01:00.93]
[01:05.01]Pr: Rembulan sing ono ing langit biru,
[01:11.25]Pr: Padangono aku wong sing nandang rindu..
[01:18.95]Pr: Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
[01:26.09]Pr: Ben mari roso kangene atiku..
[01:32.68]
[01:57.93]>>>
[01:58.93]>>
[01:59.93]>
[02:00.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:07.14]Lk: Janjine tansah nresnani..
[02:14.03]
[02:21.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:28.39]Pr: Janjimu jare ra lali..
[02:36.22]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[02:43.30]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[02:49.88]Lk: Rembulan sing ono ing langit biru,
[02:56.84]Lk: Kancanono aku wong sing nandang rindu..
[03:04.47]Lk: Gandhengen tanganku aku pingin ketemu,
[03:11.37]Lk: Ben mari roso kangene atiku..
[03:18.14]
[03:43.34]>>>
[03:44.34]>>
[03:45.34]>
[03:46.34]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[03:52.68]Lk: Janjine tansah nresnani..
[03:59.31]
[04:07.05]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[04:13.17]Pr: Janjimu jare ra lali..
[04:21.86]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:28.64]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:35.46]Lk: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:42.92]Lk: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:50.37]
—————
Preview: