Kocar Kacir


Versi: Nur Bayan

Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Aduh bapak tulungono aku,
Mumet aku mergo duwe pacar telu..
Kudu piye aku nentok’ake,
Telu-telune podo apik’e..

reff:
Aduh duh mbahe tulungono aku,
Gregesi awakku mergo bingung mbagi wektu..
Polahku koyo lele digedhik,
Moncat-mancit ngalor ngidul ngetan ngulon..

reff:
Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
Aku bingung bingung bingung kudu milih sing ndi..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

reff:
Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: iiuqzwcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kocar Kacir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Kocar Kacir
[00:00.04]by: Nur Bayan
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aduh emak tulungono aku,
[00:32.63]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[00:38.41]Aku bingung kudu milih sopo,
[00:43.75]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[00:50.03]
[00:51.58]Aduh bapak tulungono aku,
[00:57.72]Mumet aku mergo duwe pacar telu..
[01:03.68]Kudu piye aku nentok’ake,
[01:08.97]Telu-telune podo apik’e..
[01:15.43]
[01:27.95]>>>
[01:28.95]>>
[01:29.95]>
[01:30.95]Aduh duh mbahe tulungono aku,
[01:36.05]Gregesi awakku
[01:38.59]mergo bingung mbagi wektu..
[01:42.07]Polahku koyo lele digedhik,
[01:47.41]Moncat-mancit
[01:49.59]ngalor ngidul ngetan ngulon..
[01:53.25]
[02:03.04]>>>
[02:04.04]>>
[02:05.04]>
[02:06.04]Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
[02:11.51]Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
[02:17.35]Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
[02:23.12]Aku bingung bingung bingung
[02:26.68]kudu milih sing ndi..
[02:29.40]
[02:30.04]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:33.33]Godhonge blarak..
[02:35.75]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:38.85]Awakku rusak..
[02:41.53]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:44.51]Godhonge koro..
[02:46.87]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:50.41]Atiku loro..
[02:52.65]
[03:16.02]>>>
[03:17.02]>>
[03:18.02]>
[03:19.02]Aduh emak tulungono aku,
[03:24.79]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[03:30.64]Aku bingung kudu milih sopo,
[03:36.04]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[03:42.37]
[03:43.93]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:46.40]Godhonge blarak..
[03:49.02]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[03:52.00]Awakku rusak..
[03:54.85]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:57.90]Godhonge koro..
[04:00.51]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:03.67]Atiku loro..
[04:06.16]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:08.89]Godhonge blarak..
[04:11.50]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:14.67]Awakku rusak..
[04:17.40]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:20.32]Godhonge koro..
[04:22.74]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:26.04]Atiku loro..
[04:28.52]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:31.37]Godhonge blarak..
[04:34.05]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:37.33]Awakku rusak..
[04:39.76]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:42.87]Godhonge koro..
[04:45.42]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:48.76]Atiku loro..
[04:51.06]
—————
Preview:

Advertisements

Magelang Nyimpen Janji


Versi: Didi Kempot

Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..
Oouuooo..

reff:
Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Magelang sing nyimpen janji..
Oouuooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohpsnncu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Magelang Nyimpen Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.04]Magelang Nyimpen Janji
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Yo neng kene iki,
[00:38.32]Yo neng kutho iki..
[00:41.81]Neng kutho magelang,
[00:44.87]Pager ijo sing nyekseni..
[00:48.71]Kowe tak enteni,
[00:52.14]Kowe tak kangeni..
[00:55.45]Ojo lali aku,
[00:58.69]Setyo nganti tekan pati..
[01:02.11]Padhang jinglang,
[01:05.23]Rasane atiku iki..
[01:08.91]Yen kowe sayang,
[01:11.15]Aku ngimbangi..
[01:15.52]Angin wengi,
[01:18.52]Gunung tidar sing nyekseni..
[01:22.64]Nganti tekan seprene,
[01:25.76]Nyatane setyo ing janji..
[01:29.56]Oouuooo..
[01:32.25]
[01:54.14]>>>
[01:55.14]>>
[01:56.14]>
[01:57.14]Yo neng kene iki,
[02:00.51]Yo neng kutho iki..
[02:04.01]Neng kutho magelang,
[02:07.07]Pager ijo sing nyekseni..
[02:10.81]Kowe tak enteni,
[02:14.24]Kowe tak kangeni..
[02:17.54]Ojo lali aku,
[02:20.78]Setyo nganti tekan pati..
[02:24.46]Padhang jinglang,
[02:26.96]Rasane atiku iki..
[02:30.95]Yen kowe sayang,
[02:33.26]Aku ngimbangi..
[02:37.69]Angin wengi,
[02:40.75]Gunung tidar sing nyekseni..
[02:44.55]Nganti tekan seprene,
[02:48.11]Nyatane setyo ing janji..
[02:51.98]Padhang jinglang,
[02:54.35]Rasane atiku iki..
[02:58.10]Yen kowe sayang,
[03:00.72]Aku ngimbangi..
[03:05.21]Angin wengi,
[03:08.14]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:12.20]Nganti tekan seprene,
[03:15.51]Nyatane setyo ing janji..
[03:19.37]Padhang jinglang,
[03:21.93]Rasane atiku iki..
[03:25.99]Yen kowe sayang,
[03:28.23]Aku ngimbangi..
[03:32.60]Angin wengi,
[03:35.54]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:39.34]Nganti tekan seprene,
[03:42.65]Magelang sing nyimpen janji..
[03:46.77]Oouuooo..
[03:49.70]
—————
Preview:

Bunderan Sleko Tuban


Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vvhcnocu]
[ar: Didi Kempot ft. Nur KDI]
[ti: Bunderan Sleko Tuban]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.04]Bunderan Sleko Tuban
[00:00.04]by: Didi Kempot ft. Nur KDI
[00:28.60]
[00:30.60]>>>
[00:31.60]>>
[00:32.60]>
[00:33.60]Lk: Srengenge padangono ati iki,
[00:39.94]Lk: Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
[00:47.27]Lk: Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
[00:54.48]Lk: Isih neng kene opo uwis lungo..
[01:00.93]
[01:05.01]Pr: Rembulan sing ono ing langit biru,
[01:11.25]Pr: Padangono aku wong sing nandang rindu..
[01:18.95]Pr: Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
[01:26.09]Pr: Ben mari roso kangene atiku..
[01:32.68]
[01:57.93]>>>
[01:58.93]>>
[01:59.93]>
[02:00.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:07.14]Lk: Janjine tansah nresnani..
[02:14.03]
[02:21.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:28.39]Pr: Janjimu jare ra lali..
[02:36.22]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[02:43.30]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[02:49.88]Lk: Rembulan sing ono ing langit biru,
[02:56.84]Lk: Kancanono aku wong sing nandang rindu..
[03:04.47]Lk: Gandhengen tanganku aku pingin ketemu,
[03:11.37]Lk: Ben mari roso kangene atiku..
[03:18.14]
[03:43.34]>>>
[03:44.34]>>
[03:45.34]>
[03:46.34]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[03:52.68]Lk: Janjine tansah nresnani..
[03:59.31]
[04:07.05]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[04:13.17]Pr: Janjimu jare ra lali..
[04:21.86]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:28.64]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:35.46]Lk: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:42.92]Lk: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:50.37]
—————
Preview:

Juwana Rembang


Versi: Didi Kempot

Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..

reff:
Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..
Neng wates kutho pati juwana rembang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqvqnkcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Juwana Rembang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Juwana Rembang
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Neng wates kutho
[00:35.47]pati juwana rembang,
[00:39.34]Opo sliramu
[00:42.14]lali wis ra kelingan..
[00:47.10]Nalikane ngucapake
[00:50.22]roso sayang,
[00:53.67]Wayah sore sineksen
[00:56.79]derese udan..
[00:59.52]
[01:00.90]Dalan pantura
[01:02.20]seprene dadi kenangan,
[01:06.69]Jare cinta
[01:08.75]nganti sak entek’e jaman..
[01:13.81]Nanging nyatane
[01:16.30]tresnamu kabur kanginan,
[01:19.92]Ninggal aku lungo
[01:23.79]tanpo pamitan..
[01:27.40]
[01:38.75]>>>
[01:39.75]>>
[01:40.75]>
[01:41.75]Wis tak lali-lali
[01:44.86]nganti seprene iki,
[01:49.05]Nyatane mung tansah
[01:51.49]nggoda neng ati..
[01:55.67]
[02:02.47]Tansah kelingan
[02:05.40]janjimu durung ilang,
[02:09.21]Neng wates kutho
[02:11.20]pati juwana rembang..
[02:15.51]
[02:40.05]>>>
[02:41.05]>>
[02:42.05]>
[02:43.05]Neng wates kutho
[02:45.66]pati juwana rembang,
[02:49.71]Opo sliramu
[02:52.21]lali wis ra kelingan..
[02:57.32]Nalikane ngucapake
[03:00.38]roso sayang,
[03:03.63]Wayah sore sineksen
[03:06.68]derese udan..
[03:09.88]
[03:10.94]Dalan pantura
[03:12.82]seprene dadi kenangan,
[03:17.12]Jare cinta
[03:19.37]nganti sak entek’e jaman..
[03:24.30]Nanging nyatane
[03:26.61]tresnamu kabur kanginan,
[03:30.48]Ninggal aku lungo
[03:34.22]tanpo pamitan..
[03:37.59]
[03:49.25]>>>
[03:50.25]>>
[03:51.25]>
[03:52.25]Wis tak lali-lali
[03:55.12]nganti seprene iki,
[03:59.18]Nyatane mung tansah
[04:01.86]nggoda neng ati..
[04:05.92]
[04:12.66]Tansah kelingan
[04:15.72]janjimu durung ilang,
[04:19.33]Neng wates kutho
[04:21.46]pati juwana rembang..
[04:26.20]Neng wates kutho
[04:28.45]pati juwana rembang..
[04:32.69]
————-
Preview:

Pager Abang

didi-kempot_55
Versi: Didi Kempot

Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..

reff:
Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kwpcphcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pager Abang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.01]Pager Abang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:29.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Pager abang semampir kutho kediri,
[00:41.05]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[00:48.31]Wis ra nduwe roso kangen
[00:51.57]nemoni wis ora gelem,
[00:55.06]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[01:01.50]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[01:08.56]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[01:16.06]Angin gunung kancanono aku iki,
[01:22.63]Wong kasmaran kelangan
[01:25.80]tresno neng ati..
[01:30.57]
[01:41.20]>>>
[01:42.20]>>
[01:43.20]>
[01:44.20]Langit sing neng duwur
[01:47.20]neng duwur kutho kediri,
[01:50.89]Sawangen aku sing kelaran ati..
[01:57.75]
[02:04.82]Tresno sing tak tandur
[02:08.01]saiki wis katon luntur,
[02:12.13]Wis malih ra koyo
[02:14.83]setaun kepungkur..
[02:18.93]
[02:43.14]>>>
[02:44.14]>>
[02:45.14]>
[02:46.14]Pager abang semampir kutho kediri,
[02:53.12]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[03:00.43]Wis ra nduwe roso kangen
[03:03.56]nemoni wis ora gelem,
[03:07.26]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[03:13.93]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[03:20.95]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[03:28.36]Angin gunung kancanono aku iki,
[03:34.93]Wong kasmaran kelangan
[03:38.06]tresno neng ati..
[03:42.88]
[03:53.64]>>>
[03:54.64]>>
[03:55.64]>
[03:56.64]Langit sing neng duwur
[03:59.33]neng duwur kutho kediri,
[04:02.95]Sawangen aku sing kelaran ati..
[04:09.76]
[04:17.14]Tresno sing tak tandur
[04:20.09]saiki wis katon luntur,
[04:24.27]Wis malih ra koyo
[04:27.01]setaun kepungkur..
[04:31.02]
————–
Preview:

Bakul Kemenyan

nur-kdi_spink
Versi: Nur KDI ft. Spink

Lk:
Jae opo kopi,
Susu anyep seger rasane..
Kowe jian ayu seksi,
Aku wong ngganteng sing nduwe..

Cengkir opo kates,
Kabeh rasane yo legi..
Mikir dirimu aku stres,
Kowe kok gak mau mengerti..

reff:
Pr:
Bertepuk sebelah tangan,
Mikirmu kok serius tenan..
Karepmu dewe po kongkonan,
Ra nggagas aku ora doyan..

reff:
Lk:
Legen banyu siwalan,
Soko tuban wetane pati..
Aku keren sugih warisan,
Gowo kabeh kowe tak rabi..

Akik kok jare jimat,
Tahu lontong dicampur kupat..
Cintaku sampe kiamat,
Tidak bohong aku wis tobat..

reff:
Pr:
Bertepuk sebelah tangan,
Gaya kaya juragan,
Sory bro ge-er-mu kepedean..

Bertepuk sebelah tangan,
Mikir tok ngeres tenan,
Dasar kau laki mendem demenan..

Bertepuk sebelah tangan,
Nggombal abis-abisan,
Eling anakmu telu wis prawan..

Bertepuk sebelah tangan,
Ngibul tapi konangan,
Kamu kan cuma bakul kemenyan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: lunqozcu]
[ar: Nur KDI ft. Spink]
[ti: Bakul Kemenyan]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.03]Bakul Kemenyan
[00:00.03]By: Nur KDI ft. Spink
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Lk: Jae opo kopi,
[00:35.10]Lk: Susu anyep seger rasane..
[00:41.91]Lk: Kowe jian ayu seksi,
[00:48.21]Lk: Aku wong ngganteng sing nduwe..
[00:55.28]
[01:04.08]Lk: Cengkir opo kates,
[01:09.10]Lk: Kabeh rasane yo legi..
[01:15.91]Lk: Mikir dirimu aku stres,
[01:22.33]Lk: Kowe kok gak mau mengerti..
[01:29.38]
[01:41.03]>>>
[01:42.03]>>
[01:43.03]>
[01:44.03]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[01:49.83]Pr: Mikirmu kok serius tenan..
[01:57.31]Pr: Karepmu dewe po kongkonan,
[02:04.55]Pr: Ra nggagas aku ora doyan..
[02:11.73]
[02:39.03]>>>
[02:40.03]>>
[02:41.03]>
[02:42.03]Lk: Legen banyu siwalan,
[02:46.43]Lk: Soko tuban wetane pati..
[02:53.76]Lk: Aku keren sugih warisan,
[03:00.48]Lk: Gowo kabeh kowe tak rabi..
[03:07.52]
[03:16.17]Lk: Akik kok jare jimat,
[03:20.57]Lk: Tahu lontong dicampur kupat..
[03:27.95]Lk: Cintaku sampe kiamat,
[03:34.31]Lk: Tidak bohong aku wis tobat..
[03:41.63]
[03:52.88]>>>
[03:53.88]>>
[03:54.88]>
[03:55.88]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[03:59.88]Pr: Gaya kaya juragan,
[04:03.34]Pr: Sory bro ge-er-mu kepedean..
[04:09.34]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[04:13.59]Pr: Mikir tok ngeres tenan,
[04:17.01]Pr: Dasar kau laki mendem demenan..
[04:23.10]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[04:27.30]Pr: Nggombal abis-abisan,
[04:30.60]Pr: Eling anakmu telu wis prawan..
[04:36.13]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[04:40.88]Pr: Ngibul tapi konangan,
[04:44.41]Pr: Kamu kan cuma bakul kemenyan..
[04:51.16]
————-
Preview:

Dawet Siwalan

nur-kdi_1
Versi: Nur KDI

“yo rene-rene
“yen pengen ngrasakke
“uenak mas.. jajal to

Bunder-bunder ireng pancen gedhi,
Dililang-liling disrondholi..
Digrayah-grayah dibateki,
Yen kembung gak perlu dikarepi..

Diubok-ubok ngarep mburi,
Diputer-puter dipacak’i..
Diuwek-uwek diblusuk’i,
Dijabut yen metu diresik’i..

reff:
Banyune disedoti didilati disesepi,
Pancen kroso enak eneng ati..
Ganyel-ganyel diklamuti yen kurang tambah lagi,
Santene campur susu ojo lali..

reff:
Bunder-bunder ireng pancen gedhi,
Dililang-liling disrondholi..
Digrayah-grayah dibateki,
Yen kembung gak perlu dikarepi..

Diubok-ubok ngarep mburi,
Diputer-puter dipacak’i..
Diuwek-uwek diblusuk’i,
Dijabut yen metu diresik’i..

reff:
Banyune disedoti didilati disesepi,
Pancen kroso enak eneng ati..
Ganyel-ganyel diklamuti yen kurang tambah lagi,
Santene campur susu ojo lali..

Banyune disedoti didilati disesepi,
Pancen kroso enak eneng ati..
Ganyel-ganyel diklamuti yen kurang tambah lagi,
Santene campur susu ojo lali..

Ganyel-ganyel diklamuti yen kurang tambah lagi,
Dawet siwalan tuban enak legi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: skvnovcu]
[ar: Nur KDI]
[ti: Dawet Siwalan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.03]Dawet Siwalan
[00:00.03]by: Nur KDI
[00:10.03]
[00:12.03]>>>
[00:13.03]>>
[00:14.03]>
[00:15.03]yo rene-rene
[00:17.71]yen pengen ngrasakke
[00:20.03]uenak mas.. jajal to
[00:25.09]
[00:28.02]Bunder-bunder ireng
[00:31.32]pancen gedhi..
[00:34.75]Dililang-liling disrondholi..
[00:41.53]Digrayah-grayah dibateki,
[00:48.35]Yen kembung gak perlu dikarepi..
[00:55.23]
[01:02.95]Diubok-ubok ngarep mburi,
[01:09.98]Diputer-puter dipacak’i..
[01:17.07]Diuwek-uwek diblusuk’i,
[01:23.75]Dijabut yen metu diresik’i..
[01:30.75]
[01:43.57]>>>
[01:44.57]>>
[01:45.57]>
[01:46.57]Banyune disedoti
[01:49.57]Didilati disesepi,
[01:53.59]Pancen kroso enak eneng ati..
[01:59.80]Ganyel-ganyel diklamuti
[02:03.60]yen kurang tambah lagi,
[02:07.68]Santene campur susu ojo lali..
[02:13.90]
[02:40.04]>>>
[02:41.04]>>
[02:42.04]>
[02:43.04]Bunder-bunder ireng
[02:45.99]pancen gedhi..
[02:49.72]Dililang-liling disrondholi..
[02:56.69]Digrayah-grayah dibateki,
[03:03.53]Yen kembung gak perlu dikarepi..
[03:11.11]
[03:18.27]Diubok-ubok ngarep mburi,
[03:25.36]Diputer-puter dipacak’i..
[03:32.39]Diuwek-uwek diblusuk’i,
[03:39.11]Dijabut yen metu diresik’i..
[03:46.57]
[03:57.57]>>>
[03:58.57]>>
[03:59.57]>
[04:00.89]Banyune disedoti
[04:04.06]Didilati disesepi,
[04:07.97]Pancen kroso enak eneng ati..
[04:14.88]Ganyel-ganyel diklamuti
[04:18.19]yen kurang tambah lagi,
[04:22.04]Santene campur susu ojo lali..
[04:29.08]Banyune disedoti
[04:32.71]Didilati disesepi,
[04:36.11]Pancen kroso enak eneng ati..
[04:43.02]Ganyel-ganyel diklamuti
[04:46.44]yen kurang tambah lagi,
[04:50.54]Santene campur susu ojo lali..
[04:57.14]Ganyel-ganyel diklamuti
[05:00.63]yen kurang tambah lagi,
[05:05.01]Dawet siwalan tuban enak legi..
[05:14.94]
————–
Preview: