Segoro Tuban


Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iqsuasci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Segoro Tuban]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:29]
[00:00.03]Segoro Tuban
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:26.03]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Putihe pasir segoro tuban,
[00:36.30]Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
[00:44.09]Iring netese udan sore,
[00:51.07]Ngelengake slirane kembange lambe..
[00:58.05]Separuh jagat tak iteri,
[01:05.06]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[01:11.30]Separuh ndunyo tak ubengi,
[01:18.94]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[01:25.30]
[01:29.01]Konang-konang padhangono ati iki,
[01:36.92]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[01:43.32]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[01:50.77]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[01:57.26]Neng tuban iki..
[02:01.77]
[02:22.07]>>>
[02:23.07]>>
[02:24.07]>
[02:25.07]Lingsire suryo wis ngancik wengi,
[02:31.52]Ngawe-awe rasane kangening ati..
[02:38.57]Cilik biyen nggonku nresnani,
[02:45.75]Kowe purik lungamu terus nengendi..
[02:52.21]Separuh jagat tak iteri,
[03:00.16]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[03:06.58]Separuh ndunyo tak ubengi,
[03:13.70]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[03:20.31]
[03:24.03]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:31.27]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[03:38.13]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[03:45.25]Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..
[03:52.42]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:59.08]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[04:05.57]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[04:13.06]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[04:19.29]Neng tuban iki..
[04:23.91]
—————-
Preview:

Advertisements

Ojo Kuatir


Versi: Nur Bayan ft. Iva Lola

(Ho hooo..hooo..)

Lk:
Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

(Ho hooo..hooo..)

Pr:
Dimana kini engkau dimana,
Kekasihku entah dimana..
Disini ku menanti dikau sandaran hati,
Kutautkan hati ini..

Merindu hatiku merindu,
Dimabuk cinta pada dirimu..
Disini ku menunggu kau belahan jiwaku,
Cintaku hanya untukmu..

(Ho hooo..hooo..)
(Ho hooo..hooo..)

Menanti disini kumenanti,
Kehadiranmu tambatan hati..
Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
Ku rindu untuk bersua..

Lk:
Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

Ojo sumelang (dhik) kowe tak sayang (dhik),
Ra mungkin ilang (dhik) kowe sing tak gadang (dhik)..
Tansah neng ati (dhik) isuk awan wengi (dhik),
Sabaro anggonmu ngenteni..

(Ho hooo..hooo..)
(Ho hooo..hooo..)

reff:
Pr:
Menanti disini kumenanti,
Kehadiranmu tambatan hati..
Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
Ku rindu untuk bersua..

Lk:
Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

Ojo sumelang (dhik) kowe tak sayang (dhik),
Ra mungkin ilang (dhik) kowe sing tak gadang (dhik)..
Tansah neng ati (dhik) isuk awan wengi (dhik),
Sabaro anggonmu ngenteni..

Ojo kuatir (dhik) aku engko mesti (dhik),
Nyambangi kowe (dhik) nang luar negri (dhik)..
Dongakno wae (dhik) aku nang kene (dhik),
Lancar anggonaku mergawe..

Ojo sumelang (dhik) kowe tak sayang (dhik),
Ra mungkin ilang (dhik) kowe sing tak gadang (dhik)..
Tansah neng ati (dhik) isuk awan wengi (dhik),
Sabaro anggonmu ngenteni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: oshuccci]
[ar: Nur Bayan ft. Iva Lola]
[ti: Ojo Kuatir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:05.41](Ho hooo..hooo..)
[00:14.98]Ojo kuatir (dhik)
[00:16.55]aku engko mesti (dhik),
[00:19.49]Nyambangi kowe (dhik)
[00:21.97]nang luar negri (dhik)..
[00:24.48]Dongakno wae (dhik)
[00:26.78]aku nang kene (dhik),
[00:29.29]Lancar anggonaku mergawe..
[00:34.72](Ho hooo..hooo..)
[00:44.01]
[00:54.07]Dimana kini engkau dimana,
[00:58.68]Kekasihku entah dimana..
[01:04.23]Disini ku menanti dikau sandaran hati,
[01:08.85]Kutautkan hati ini..
[01:14.09]Merindu hatiku merindu,
[01:17.84]Dimabuk cinta pada dirimu..
[01:23.33]Disini ku menunggu kau belahan jiwaku,
[01:28.19]Cintaku hanya untukmu..
[01:33.87](Ho hooo..hooo..)
[01:43.05](Ho hooo..hooo..)
[01:51.97]Menanti disini kumenanti,
[01:56.71]Kehadiranmu tambatan hati..
[02:02.64]Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
[02:07.19]Ku rindu untuk bersua..
[02:13.43]Ojo kuatir (dhik)
[02:15.26]aku engko mesti (dhik),
[02:18.80]Nyambangi kowe (dhik)
[02:20.25]nang luar negri (dhik)..
[02:23.79]Dongakno wae (dhik)
[02:25.04]aku nang kene (dhik),
[02:28.66]Lancar anggonaku mergawe..
[02:33.77]Ojo sumelang (dhik)
[02:35.34]kowe tak sayang (dhik),
[02:38.45]Ra mungkin ilang (dhik)
[02:40.14]kowe sing tak gadang (dhik)..
[02:43.57]Tansah neng ati (dhik)
[02:45.94]isuk awan wengi (dhik),
[02:48.31]Sabaro anggonmu ngenteni..
[02:54.05](Ho hooo..hooo..)
[03:03.85](Ho hooo..hooo..)
[03:12.52]
[03:20.02]>>>
[03:21.02]>>
[03:22.02]>
[03:23.02]Menanti disini kumenanti,
[03:27.52]Kehadiranmu tambatan hati..
[03:32.99]Ku di negri malaysia dikau di tanah jawa,
[03:37.55]Ku rindu untuk bersua..
[03:43.91]Ojo kuatir (dhik)
[03:46.66]aku engko mesti (dhik),
[03:49.03]Nyambangi kowe (dhik)
[03:51.52]nang luar negri (dhik)..
[03:53.96]Dongakno wae (dhik)
[03:56.39]aku nang kene (dhik),
[03:58.95]Lancar anggonaku mergawe..
[04:04.00]Ojo sumelang (dhik)
[04:06.25]kowe tak sayang (dhik),
[04:08.68]Ra mungkin ilang (dhik)
[04:11.06]kowe sing tak gadang (dhik)..
[04:13.55]Tansah neng ati (dhik)
[04:16.11]isuk awan wengi (dhik),
[04:18.42]Sabaro anggonmu ngenteni..
[04:24.10]Ojo kuatir (dhik)
[04:25.84]aku engko mesti (dhik),
[04:28.03]Nyambangi kowe (dhik)
[04:30.46]nang luar negri (dhik)..
[04:32.96]Dongakno wae (dhik)
[04:35.33]aku nang kene (dhik),
[04:37.76]Lancar anggonaku mergawe..
[04:42.63]Ojo sumelang (dhik)
[04:45.25]kowe tak sayang (dhik),
[04:47.56]Ra mungkin ilang (dhik)
[04:50.06]kowe sing tak gadang (dhik)..
[04:52.43]Tansah neng ati (dhik)
[04:54.99]isuk awan wengi (dhik),
[04:57.42]Sabaro anggonmu ngenteni..
[05:03.35]
—————
Preview:

Kocar Kacir


Versi: Nur Bayan

Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Aduh bapak tulungono aku,
Mumet aku mergo duwe pacar telu..
Kudu piye aku nentok’ake,
Telu-telune podo apik’e..

reff:
Aduh duh mbahe tulungono aku,
Gregesi awakku mergo bingung mbagi wektu..
Polahku koyo lele digedhik,
Moncat-mancit ngalor ngidul ngetan ngulon..

reff:
Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
Aku bingung bingung bingung kudu milih sing ndi..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

reff:
Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: iiuqzwcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kocar Kacir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Kocar Kacir
[00:00.04]by: Nur Bayan
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aduh emak tulungono aku,
[00:32.63]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[00:38.41]Aku bingung kudu milih sopo,
[00:43.75]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[00:50.03]
[00:51.58]Aduh bapak tulungono aku,
[00:57.72]Mumet aku mergo duwe pacar telu..
[01:03.68]Kudu piye aku nentok’ake,
[01:08.97]Telu-telune podo apik’e..
[01:15.43]
[01:27.95]>>>
[01:28.95]>>
[01:29.95]>
[01:30.95]Aduh duh mbahe tulungono aku,
[01:36.05]Gregesi awakku
[01:38.59]mergo bingung mbagi wektu..
[01:42.07]Polahku koyo lele digedhik,
[01:47.41]Moncat-mancit
[01:49.59]ngalor ngidul ngetan ngulon..
[01:53.25]
[02:03.04]>>>
[02:04.04]>>
[02:05.04]>
[02:06.04]Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
[02:11.51]Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
[02:17.35]Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
[02:23.12]Aku bingung bingung bingung
[02:26.68]kudu milih sing ndi..
[02:29.40]
[02:30.04]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:33.33]Godhonge blarak..
[02:35.75]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:38.85]Awakku rusak..
[02:41.53]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:44.51]Godhonge koro..
[02:46.87]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:50.41]Atiku loro..
[02:52.65]
[03:16.02]>>>
[03:17.02]>>
[03:18.02]>
[03:19.02]Aduh emak tulungono aku,
[03:24.79]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[03:30.64]Aku bingung kudu milih sopo,
[03:36.04]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[03:42.37]
[03:43.93]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:46.40]Godhonge blarak..
[03:49.02]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[03:52.00]Awakku rusak..
[03:54.85]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:57.90]Godhonge koro..
[04:00.51]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:03.67]Atiku loro..
[04:06.16]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:08.89]Godhonge blarak..
[04:11.50]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:14.67]Awakku rusak..
[04:17.40]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:20.32]Godhonge koro..
[04:22.74]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:26.04]Atiku loro..
[04:28.52]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:31.37]Godhonge blarak..
[04:34.05]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:37.33]Awakku rusak..
[04:39.76]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:42.87]Godhonge koro..
[04:45.42]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:48.76]Atiku loro..
[04:51.06]
—————
Preview:

Magelang Nyimpen Janji


Versi: Didi Kempot

Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..
Oouuooo..

reff:
Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Magelang sing nyimpen janji..
Oouuooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohpsnncu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Magelang Nyimpen Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.04]Magelang Nyimpen Janji
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Yo neng kene iki,
[00:38.32]Yo neng kutho iki..
[00:41.81]Neng kutho magelang,
[00:44.87]Pager ijo sing nyekseni..
[00:48.71]Kowe tak enteni,
[00:52.14]Kowe tak kangeni..
[00:55.45]Ojo lali aku,
[00:58.69]Setyo nganti tekan pati..
[01:02.11]Padhang jinglang,
[01:05.23]Rasane atiku iki..
[01:08.91]Yen kowe sayang,
[01:11.15]Aku ngimbangi..
[01:15.52]Angin wengi,
[01:18.52]Gunung tidar sing nyekseni..
[01:22.64]Nganti tekan seprene,
[01:25.76]Nyatane setyo ing janji..
[01:29.56]Oouuooo..
[01:32.25]
[01:54.14]>>>
[01:55.14]>>
[01:56.14]>
[01:57.14]Yo neng kene iki,
[02:00.51]Yo neng kutho iki..
[02:04.01]Neng kutho magelang,
[02:07.07]Pager ijo sing nyekseni..
[02:10.81]Kowe tak enteni,
[02:14.24]Kowe tak kangeni..
[02:17.54]Ojo lali aku,
[02:20.78]Setyo nganti tekan pati..
[02:24.46]Padhang jinglang,
[02:26.96]Rasane atiku iki..
[02:30.95]Yen kowe sayang,
[02:33.26]Aku ngimbangi..
[02:37.69]Angin wengi,
[02:40.75]Gunung tidar sing nyekseni..
[02:44.55]Nganti tekan seprene,
[02:48.11]Nyatane setyo ing janji..
[02:51.98]Padhang jinglang,
[02:54.35]Rasane atiku iki..
[02:58.10]Yen kowe sayang,
[03:00.72]Aku ngimbangi..
[03:05.21]Angin wengi,
[03:08.14]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:12.20]Nganti tekan seprene,
[03:15.51]Nyatane setyo ing janji..
[03:19.37]Padhang jinglang,
[03:21.93]Rasane atiku iki..
[03:25.99]Yen kowe sayang,
[03:28.23]Aku ngimbangi..
[03:32.60]Angin wengi,
[03:35.54]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:39.34]Nganti tekan seprene,
[03:42.65]Magelang sing nyimpen janji..
[03:46.77]Oouuooo..
[03:49.70]
—————
Preview:

Bunderan Sleko Tuban


Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vvhcnocu]
[ar: Didi Kempot ft. Nur KDI]
[ti: Bunderan Sleko Tuban]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.04]Bunderan Sleko Tuban
[00:00.04]by: Didi Kempot ft. Nur KDI
[00:28.60]
[00:30.60]>>>
[00:31.60]>>
[00:32.60]>
[00:33.60]Lk: Srengenge padangono ati iki,
[00:39.94]Lk: Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
[00:47.27]Lk: Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
[00:54.48]Lk: Isih neng kene opo uwis lungo..
[01:00.93]
[01:05.01]Pr: Rembulan sing ono ing langit biru,
[01:11.25]Pr: Padangono aku wong sing nandang rindu..
[01:18.95]Pr: Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
[01:26.09]Pr: Ben mari roso kangene atiku..
[01:32.68]
[01:57.93]>>>
[01:58.93]>>
[01:59.93]>
[02:00.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:07.14]Lk: Janjine tansah nresnani..
[02:14.03]
[02:21.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:28.39]Pr: Janjimu jare ra lali..
[02:36.22]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[02:43.30]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[02:49.88]Lk: Rembulan sing ono ing langit biru,
[02:56.84]Lk: Kancanono aku wong sing nandang rindu..
[03:04.47]Lk: Gandhengen tanganku aku pingin ketemu,
[03:11.37]Lk: Ben mari roso kangene atiku..
[03:18.14]
[03:43.34]>>>
[03:44.34]>>
[03:45.34]>
[03:46.34]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[03:52.68]Lk: Janjine tansah nresnani..
[03:59.31]
[04:07.05]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[04:13.17]Pr: Janjimu jare ra lali..
[04:21.86]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:28.64]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:35.46]Lk: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:42.92]Lk: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:50.37]
—————
Preview:

Juwana Rembang


Versi: Didi Kempot

Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..

reff:
Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..
Neng wates kutho pati juwana rembang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqvqnkcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Juwana Rembang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Juwana Rembang
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Neng wates kutho
[00:35.47]pati juwana rembang,
[00:39.34]Opo sliramu
[00:42.14]lali wis ra kelingan..
[00:47.10]Nalikane ngucapake
[00:50.22]roso sayang,
[00:53.67]Wayah sore sineksen
[00:56.79]derese udan..
[00:59.52]
[01:00.90]Dalan pantura
[01:02.20]seprene dadi kenangan,
[01:06.69]Jare cinta
[01:08.75]nganti sak entek’e jaman..
[01:13.81]Nanging nyatane
[01:16.30]tresnamu kabur kanginan,
[01:19.92]Ninggal aku lungo
[01:23.79]tanpo pamitan..
[01:27.40]
[01:38.75]>>>
[01:39.75]>>
[01:40.75]>
[01:41.75]Wis tak lali-lali
[01:44.86]nganti seprene iki,
[01:49.05]Nyatane mung tansah
[01:51.49]nggoda neng ati..
[01:55.67]
[02:02.47]Tansah kelingan
[02:05.40]janjimu durung ilang,
[02:09.21]Neng wates kutho
[02:11.20]pati juwana rembang..
[02:15.51]
[02:40.05]>>>
[02:41.05]>>
[02:42.05]>
[02:43.05]Neng wates kutho
[02:45.66]pati juwana rembang,
[02:49.71]Opo sliramu
[02:52.21]lali wis ra kelingan..
[02:57.32]Nalikane ngucapake
[03:00.38]roso sayang,
[03:03.63]Wayah sore sineksen
[03:06.68]derese udan..
[03:09.88]
[03:10.94]Dalan pantura
[03:12.82]seprene dadi kenangan,
[03:17.12]Jare cinta
[03:19.37]nganti sak entek’e jaman..
[03:24.30]Nanging nyatane
[03:26.61]tresnamu kabur kanginan,
[03:30.48]Ninggal aku lungo
[03:34.22]tanpo pamitan..
[03:37.59]
[03:49.25]>>>
[03:50.25]>>
[03:51.25]>
[03:52.25]Wis tak lali-lali
[03:55.12]nganti seprene iki,
[03:59.18]Nyatane mung tansah
[04:01.86]nggoda neng ati..
[04:05.92]
[04:12.66]Tansah kelingan
[04:15.72]janjimu durung ilang,
[04:19.33]Neng wates kutho
[04:21.46]pati juwana rembang..
[04:26.20]Neng wates kutho
[04:28.45]pati juwana rembang..
[04:32.69]
————-
Preview:

Pager Abang

didi-kempot_55
Versi: Didi Kempot

Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..

reff:
Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kwpcphcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pager Abang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.01]Pager Abang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:29.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Pager abang semampir kutho kediri,
[00:41.05]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[00:48.31]Wis ra nduwe roso kangen
[00:51.57]nemoni wis ora gelem,
[00:55.06]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[01:01.50]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[01:08.56]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[01:16.06]Angin gunung kancanono aku iki,
[01:22.63]Wong kasmaran kelangan
[01:25.80]tresno neng ati..
[01:30.57]
[01:41.20]>>>
[01:42.20]>>
[01:43.20]>
[01:44.20]Langit sing neng duwur
[01:47.20]neng duwur kutho kediri,
[01:50.89]Sawangen aku sing kelaran ati..
[01:57.75]
[02:04.82]Tresno sing tak tandur
[02:08.01]saiki wis katon luntur,
[02:12.13]Wis malih ra koyo
[02:14.83]setaun kepungkur..
[02:18.93]
[02:43.14]>>>
[02:44.14]>>
[02:45.14]>
[02:46.14]Pager abang semampir kutho kediri,
[02:53.12]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[03:00.43]Wis ra nduwe roso kangen
[03:03.56]nemoni wis ora gelem,
[03:07.26]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[03:13.93]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[03:20.95]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[03:28.36]Angin gunung kancanono aku iki,
[03:34.93]Wong kasmaran kelangan
[03:38.06]tresno neng ati..
[03:42.88]
[03:53.64]>>>
[03:54.64]>>
[03:55.64]>
[03:56.64]Langit sing neng duwur
[03:59.33]neng duwur kutho kediri,
[04:02.95]Sawangen aku sing kelaran ati..
[04:09.76]
[04:17.14]Tresno sing tak tandur
[04:20.09]saiki wis katon luntur,
[04:24.27]Wis malih ra koyo
[04:27.01]setaun kepungkur..
[04:31.02]
————–
Preview: