Lalekno Baen

Mahesa_13
Versi: Mahesa

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

reff:
Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono isun wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Sun peluk larene..
Riko sing usah nyawang,
Tuwas iluh banyu moto mili..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uhapqccu]
[ar: Mahesa]
[ti: Lalekno Baen]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:00.06]Lalekno Baen
[00:00.06]by: Mahesa
[00:43.06]
[00:45.06]>>>
[00:46.06]>>
[00:47.06]>
[00:48.06]Sing nyongko pungkasane,
[00:52.06]Rusak atinisun..
[00:54.59]Wis ping piro baen,
[00:58.13]Riko ngejur batin iki..
[01:02.67]Wis cukup riko gawe,
[01:06.15]Ajur urip isun..
[01:09.88]Sak wise riko,
[01:12.62]Ngandoh ati nong wong liyo..
[01:16.73]Remek rasane rogo iki..
[01:24.38]Lalekno baen isun,
[01:27.99]Teko urip riko..
[01:31.72]Kerono riko wis,
[01:35.45]Ono pilihan liyo..
[01:38.88]Tinggalen isun ring kene,
[01:42.67]Peluken larene..
[01:46.34]Myakne isun hang nyawang,
[01:49.39]Masio eluh banyu moto mili getih..
[02:00.34]
[02:05.06]Sing nyongko pungkasane,
[02:09.11]Rusak atinisun..
[02:12.47]Wis ping piro baen,
[02:15.14]Riko ngejur batin iki..
[02:19.74]Wis cukup riko gawe,
[02:23.42]Ajur urip isun..
[02:26.91]Sak wise riko,
[02:29.84]Ngandoh ati nong wong liyo..
[02:33.56]Remek rasane rogo iki..
[02:41.18]Lalekno baen isun,
[02:44.70]Teko urip riko..
[02:48.74]Kerono riko wis,
[02:52.42]Ono pilihan liyo..
[02:55.72]Tinggalen isun ring kene,
[02:59.76]Peluken larene..
[03:03.68]Myakne isun hang nyawang,
[03:06.84]Masio eluh banyu moto mili getih..
[03:16.80]
[03:57.05]>>>
[03:58.05]>>
[03:59.05]>
[04:00.05](Lalekno baen isun,)
[04:02.95](Teko urip riko..)
[04:05.82](Kerono isun wis,)
[04:09.63](Ono pilihan liyo..)
[04:13.49](Tinggalen isun ring kene,)
[04:16.96](Sun peluk larene..)
[04:20.70](Riko sing usah nyawang,)
[04:24.63](Tuwas iluh banyu moto mili..)
[04:30.91]Lalekno baen isun,
[04:35.26]Teko urip riko..
[04:39.05]Kerono riko wis,
[04:42.91]Ono pilihan liyo..
[04:45.96]Tinggalen isun ring kene,
[04:49.87]Peluken larene..
[04:53.42]Myakne isun hang nyawang,
[04:57.78]Masio eluh banyu moto mili getih..
[05:09.04]
—————
Preview:

Kepaling

Vita-Alvia_1
Versi: Vita Alvia

Haa..

Kadhung riko ngerti tuluse welas,
Hang ono ring dasar ati iki..
Sing kiro riko tego ngelarani,
Natoni hang koyo gedigi..

Nyejo riko bujar taline welas,
Hang seru singset isun bundeli..
Semembur riko buang sio-sio,
Mung mergo ngerih welas hang liyo..

reff:
Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Kepaling welas isun,
Kepaling atinisun..

reff:
Kadhung riko ngerti tuluse welas,
Hang ono ring dasar ati iki..
Sing kiro riko tego ngelarani,
Natoni hang koyo gedigi..

Nyejo riko bujar taline welas,
Hang seru singset isun bundeli..
Semembur riko buang sio-sio,
Mung mergo ngerih welas hang liyo..

reff:
Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Kepaling welas isun,
Kepaling atinisun..
Kepaling welas isun,
Kepaling atinisun..
——————
[ver: lyrics]
[id: wibcwzch]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kepaling]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.04]Kepaling
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:12.04]
[00:14.84]>>>
[00:15.84]>>
[00:16.84]>
[00:17.84]Haa..
[00:22.04]
[00:37.96]>>>
[00:38.96]>>
[00:39.96]>
[00:40.96]Kadhung riko ngerti tuluse welas,
[00:45.51]Hang ono ring dasar ati iki..
[00:49.86]Sing kiro riko tego ngelarani,
[00:54.22]Natoni hang koyo gedigi..
[00:59.32]
[01:01.07]Nyejo riko bujar taline welas,
[01:05.10]Hang seru singset isun bundeli..
[01:09.14]Semembur riko buang sio-sio,
[01:13.49]Mung mergo ngerih welas hang liyo..
[01:19.47]
[01:39.18]>>>
[01:40.18]>>
[01:41.18]>
[01:42.18]Welas isun kepaling-paling,
[01:45.36]Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
[01:50.53]Arep maju ati wis kadhung tatu,
[01:54.62]Arep mundur isun wis kadhung ancur..
[01:59.92]Welas isun kepaling-paling,
[02:03.79]Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
[02:08.02]Arep maju ati wis kadhung tatu,
[02:12.74]Arep mundur isun wis kadhung ancur..
[02:19.10]Kepaling welas isun,
[02:22.21]Kepaling.. atinisun..
[02:32.35]
[02:49.01]>>>
[02:50.01]>>
[02:51.01]>
[02:52.01]Kadhung riko ngerti tuluse welas,
[02:55.93]Hang ono ring dasar ati iki..
[03:00.60]Sing kiro riko tego ngelarani,
[03:04.77]Natoni hang koyo gedigi..
[03:11.67]Nyejo riko bujar taline welas,
[03:15.46]Hang seru singset isun bundeli..
[03:19.82]Semembur riko buang sio-sio,
[03:24.11]Mung mergo ngerih welas hang liyo..
[03:29.40]
[03:49.66]>>>
[03:50.66]>>
[03:51.66]>
[03:52.66]Welas isun kepaling-paling,
[03:56.57]Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
[04:00.93]Arep maju ati wis kadhung tatu,
[04:05.35]Arep mundur isun wis kadhung ancur..
[04:10.08]Welas isun kepaling-paling,
[04:14.14]Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
[04:18.30]Arep maju ati wis kadhung tatu,
[04:22.97]Arep mundur isun wis kadhung ancur..
[04:28.75]Kepaling welas isun,
[04:32.67]Kepaling.. atinisun..
[04:42.19]Kepaling welas isun,
[04:46.29]Kepaling.. atinisun..
[04:55.69]
————–
Preview:

Ketunu

Mahesa_Vita_2
Versi: Mahesa ft. Vita

Lk:
Jujur isun getun ngeculaken riko,
Sun tampik roso welas riko..
Saiki awak riko nyanding wong liyo,
Apuwo ati iki sing lilo kelangan riko..

Jujur isun getun ngeculaken riko,
Sun tampik roso welas riko..
Saiki awak riko nyanding wong liyo,
Apuwo ati iki sing lilo kelangan riko..

reff:
Pr:
Welas sun seru riko gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun riko tundung,
Pungkase riko hang bingung..

Lk:
Jujur isun getun ngeculaken riko,
Sun tampik roso welas riko..
Saiki awak riko nyanding wong liyo,
Apuwo ati iki sing lilo kelangan riko..

Pr:
Welas sun seru riko gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun riko tundung,
Pungkase riko hang bingung..

Lk:
Welase riko isun gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun hang nundung,
Pungkase isun hang bingung..

Pr:
Welas sun seru riko gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun riko tundung,
Pungkase riko hang bingung..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hwapwbch]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Ketunu]
[al: Pop Keroncong Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:00.04]Ketunu
[00:00.04]by: Mahesa ft. Vita
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Lk: Jujur isun getun ngeculaken riko,
[00:38.25]Lk: Sun tampik roso welas riko..
[00:45.38]Lk: Saiki awak riko nyanding wong liyo,
[00:52.91]Lk: Apuwo ati iki sing lilo
[00:59.37]Lk: kelangan riko..
[01:05.54]
[01:08.53]Lk: Jujur isun getun ngeculaken riko,
[01:16.29]Lk: Sun tampik roso welas riko..
[01:24.13]Lk: Saiki awak riko nyanding wong liyo,
[01:32.04]Lk: Apuwo ati iki sing lilo
[01:39.50]Lk: kelangan riko..
[01:45.23]
[02:12.67]>>>
[02:13.67]>>
[02:14.67]>
[02:15.67]Pr: Welas sun seru riko gantung,
[02:22.67]Pr: Ketunu ati gempung..
[02:29.93]Pr: Bengene isun riko tundung,
[02:36.77]Pr: Pungkase riko hang bingung..
[02:43.92]
[02:54.70]Lk: Jujur isun getun ngeculaken riko,
[03:01.23]Lk: Sun tampik roso welas riko..
[03:08.68]Lk: Saiki awak riko nyanding wong liyo,
[03:16.59]Lk: Apuwo ati iki sing lilo
[03:24.00]Lk: kelangan riko..
[03:29.65]Pr: Welas sun seru riko gantung,
[03:36.37]Pr: Ketunu ati gempung..
[03:45.08]Pr: Bengene isun riko tundung,
[03:51.36]Pr: Pungkase riko hang bingung..
[03:58.64]
[03:59.89]Lk: Welase riko isun gantung,
[04:06.54]Lk: Ketunu ati gempung..
[04:13.70]Lk: Bengene isun hang nundung,
[04:21.22]Lk: Pungkase isun hang bingung..
[04:28.63]
[04:29.93]Pr: Welas sun seru riko gantung,
[04:36.35]Pr: Ketunu ati gempung..
[04:44.43]Pr: Bengene isun riko tundung,
[04:51.02]Pr: Pungkase riko hang bingung..
[04:58.43]
————-
Preview:

Katon Katonen (nanik waluyo)

Nanik-Waluyo
Versi: Nanik Waluyo

Katon katonen arep turu,
Yo sing biso turu..
Rupan riko,
Panggah ngaton noring moto..

Yo gelebegan,
Gelebegan tumekane dalu..
Opo riko,
Bengi iki ugo kantru-kantru..

reff:
Yo serngenge, gancangono..
Wis rantak ring wetan..
Yo jumbulo..

Lir semilir,
Wayah esuk semilire angin..
Gelem nggowo awak riko..

Yo gelebegan,
Gelebegan tumekane dalu..
Opo riko,
Bengi iki ugo kantru-kantru..

reff:
Yo serngenge, gancangono..
Wis rantak ring wetan..
Yo jumbulo..

Lir semilir,
Wayah esuk semilire angin..
Gelem nggowo awak riko..

Katon katonen arep turu,
Yo sing biso turu..
Rupan riko,
Panggah ngaton noring moto..
——————
[ver: lyrics]
[id: noozwhch]
[ar: Nanik Waluyo]
[ti: Katon Katonen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:53]
[00:00.32]Katon Katonen
[00:00.32]by: Nanik Waluyo
[00:45.32]
[00:47.32]>>>
[00:48.32]>>
[00:49.32]>
[00:50.32]Katon katonen arep turu,
[00:55.26]Yo sing biso turu..
[00:59.80]Rupan riko,
[01:03.47]Panggah ngaton noring moto..
[01:09.32]
[01:19.49]Yo gelebegan,
[01:23.81]Gelebegan tumekane dalu..
[01:30.17]Opo riko,
[01:33.77]Bengi iki ugo kantru-kantru..
[01:39.99]
[02:16.88]>>>
[02:17.88]>>
[02:18.88]>
[02:19.88]Yo serngenge, gancangono..
[02:30.84]Wis rantak ring wetan..
[02:35.62]Yo jumbulo..
[02:39.60]
[02:45.09]Lir semilir,
[02:48.03]Wayah esuk semilire angin..
[02:58.87]Gelem nggowo awak riko..
[03:04.65]
[03:13.00]Yo gelebegan,
[03:16.48]Gelebegan tumekane dalu..
[03:22.51]Opo riko,
[03:26.12]Bengi iki ugo kantru-kantru..
[03:33.03]
[04:10.78]>>>
[04:11.78]>>
[04:12.78]>
[04:13.78]Yo serngenge, gancangono..
[04:22.78]Wis rantak ring wetan..
[04:27.48]Yo jumbulo..
[04:31.41]
[04:36.93]Lir semilir,
[04:40.91]Wayah esuk semilire angin..
[04:51.05]Gelem nggowo awak riko..
[04:57.21]
[05:05.16]Katon katonen arep turu,
[05:10.77]Yo sing biso turu..
[05:15.18]Rupan riko,
[05:18.62]Panggah ngaton noring moto..
[05:24.96]
————-
Preview:

Rantas Tali Janji

Vita-Alvia
Versi: Vita Alvia

Semilire angin
Hang nyakseni..
Wong loro matri janji
Sumpah urip sampek mati..

Angenane biso
Bebarengan selawase..
Angenane biso
Mangan bareng sak anane..

Saikine isun lan riko
Ombang-ambing..
Kerono siji perkoro
Riko golet banding..

Duh gusti kulo
Kari abot hang kulo songgo..
Kembang pujane ati
Saiki mungkir janji..

Isun ojo dipisahno
Isun ojo diadohno..
Mergo welas ring ati
Hang sun impi-impi..

Isun ojo dipisahno
isun ojo diadohno..
Kadhung welas iki menyang
Bangur nyowo hang ilang..

reff:
Saikine isun lan riko
Ombang-ambing..
Kerono siji perkoro
Riko golet banding..

Duh gusti kulo
Kari abot hang kulo songgo..
Kembang pujane ati
Saiki mungkir janji..
Ho..ho..ho..
Rantas tali janji..

Isun ojo dipisahno
Isun ojo diadohno..
Mergo welas ring ati
Hang sun impi-impi..

Isun ojo dipisahno
isun ojo diadohno..
Kadhung welas iki menyang
Bangur nyowo hang ilang..
Bangur nyowo hang ilang..
Hoooo…
Bangur nyowo hang ilang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wqbvwhch]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Rantas Tali Janji]
[al: Pop banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:36]
[00:00.01]Rantas Tali Janji
[00:00.01]By: Vita Alvia
[00:37.01]
[00:39.01]>>>
[00:40.01]>>
[00:41.01]>
[00:42.01]Semilire angin
[00:46.40]Hang nyakseni..
[00:50.69]
[00:55.67]Wong loro matri janji,
[00:59.02]Sumpah urip sampek mati..
[01:06.45]Angenane biso
[01:12.80]Bebarengan selawase..
[01:20.39]Angenane biso
[01:26.36]Mangan bareng sak anane..
[01:35.19]Saikine isun lan riko
[01:41.00]Ombang-ambing..
[01:47.82]Kerono siji perkoro
[01:53.79]Riko golet banding..
[02:01.32]Duh gusti kulo
[02:06.42]Kari abot hang kulo songgo..
[02:13.97]Kembang pujane ati
[02:20.37]Saiki mungkir janji..
[02:27.47]Isun ojo dipisahno
[02:30.67]Isun ojo diadohno..
[02:34.11]Mergo welas ring ati
[02:37.77]Hang sun impi-impi..
[02:40.82]Isun ojo dipisahno
[02:44.43]Isun ojo diadohno..
[02:47.72]Kadhung welas iki menyang
[02:51.47]Bangur nyowo hang ilang..
[02:57.59]
[03:28.01]>>>
[03:29.01]>>
[03:30.01]>
[03:31.01]Saikine isun lan riko
[03:37.01]Ombang-ambing..
[03:43.98]Kerono siji perkoro
[03:48.71]Riko golet banding..
[03:55.86]Duh gusti kulo
[04:00.77]Kari abot hang kulo songgo..
[04:08.43]Kembang pujane ati
[04:14.83]Saiki mungkir janji..
[04:22.17]Ho..ho..ho..
[04:33.98]Rantas tali janji..
[04:39.46]Isun ojo dipisahno
[04:42.20]Isun ojo diadohno..
[04:46.05]Mergo welas ring ati
[04:49.65]Hang sun impi-impi..
[04:53.63]Isun ojo dipisahno
[04:56.18]Isun ojo diadohno..
[04:59.48]Kadhung welas iki menyang
[05:03.29]Bangur nyowo hang ilang..
[05:10.11]Bangur nyowo hang ilang..
[05:16.14]Hoooo…
[05:26.42]Bangur nyowo hang ilang..
[05:32.89]
————-
Preview:

Meneng Meneng Duwe Roso

Mahesa_12
Versi: Mahesa

Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

reff:
Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..
Hooo…
——————-
[ver: lyrics]
[id: naokwvch]
[ar: Mahesa]
[ti: Meneng Meneng Duwe Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:39]
[00:00.04]Meneng Meneng Duwe Roso
[00:00.04]by: Mahesa
[00:50.04]
[00:52.04]>>>
[00:53.04]>>
[00:54.04]>
[00:55.04]Kari demen roso atinisun,
[01:00.78]Nggambaraken riko ring angenan..
[01:10.13]Masio adoh noring moto,
[01:16.48]Nong ati katon kewelo-welo..
[01:24.75]
[01:27.49]Kaindahan ono ring dunyo,
[01:34.18]Koyo mung kanggo isun lan riko..
[01:43.51]Semebrung arum kembang setaman,
[01:50.78]Sampekno isun titip salam,
[01:58.75]Kadhung isun duwe roso..
[02:13.50]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[02:22.90]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[02:30.67]Setuluse ati hang sun duweni,
[02:39.26]Wujud wutuh welas asih iki..
[02:46.16]
[03:39.02]>>>
[03:40.02]>>
[03:41.02]>
[03:42.02]Kari demen roso atinisun,
[03:47.82]Nggambaraken riko ring angenan..
[03:56.39]Masio adoh noring moto,
[04:03.68]Nong ati katon kewelo-welo..
[04:12.76]
[04:15.03]Kaindahan ono ring dunyo,
[04:21.78]Koyo mung kanggo isun lan riko..
[04:30.24]Semebrung arum kembang setaman,
[04:37.28]Sampekno isun titip salam,
[04:45.18]Kadhung isun duwe roso..
[05:00.29]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[05:10.24]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[05:18.33]Setuluse ati hang sun duweni,
[05:26.24]Wujud wutuh welas asih iki..
[05:33.08]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[05:41.98]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[05:49.99]Setuluse ati hang sun duweni,
[05:58.15]Wujud wutuh welas asih iki..
[06:04.17]Hooo…
[06:08.85]
—————
Preview:

Kudu Kudune

Mahesa_11
Versi: Mahesa

AMIT-AMIT SEPURANE,
ISUN SING BISO NYENENGAKEN RIKO..
DUDU MERGANE ISUN SING DEMEN MANING,
ONO WIT-WITAN HANG NINGGULI ATI..

MULO WIS KUDU KUDUNE,
ISUN LAN RIKO PISAH NORING KENE..
DURNEYO ATI MAGIH PODO DEMENE,
NYATANE DEMEN HING MESTI URIP BARENG..

reff:
SETEMENE BAIN BATIN KESIKSO,
URIP TANPO RIKO..
RAINO LAN BENGI KEROSO-ROSO,
KATON KATONEN RIKO..
KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..

MULO WIS KUDU KUDUNE,
ISUN LAN RIKO PISAH NORING KENE..
DURNEYO ATI MAGIH PODO DEMENE,
NYATANE DEMEN HING MESTI URIP BARENG..

reff:
SETEMENE BAIN BATIN KESIKSO,
URIP TANPO RIKO..
RAINO LAN BENGI KEROSO-ROSO,
KATON KATONEN RIKO..

KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..
KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sqwiwcch]
[ar: Mahesa]
[ti: Kudu Kudune]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.03]Kudu Kudune
[00:00.03]by: Mahesa
[00:37.99]
[00:39.99]>>>
[00:40.99]>>
[00:41.99]>
[00:42.99]Amit-amit sepurane,
[00:48.48]Isun sing biso nyenengaken riko..
[00:56.41]Dudu mergane isun sing demen maning,
[01:04.12]Ono wit-witan hang ningguli ati..
[01:12.97]
[01:32.73]Mulo wis kudu kudune,
[01:38.22]Isun lan riko pisah noring kene..
[01:47.37]Durneyo ati magih podo demene,
[01:54.45]Nyatane demen hing mesti urip bareng..
[02:04.90]
[02:34.02]>>>
[02:35.02]>>
[02:36.02]>
[02:37.02]Setemene bain batin kesikso,
[02:48.32]Urip tanpo riko..
[02:56.08]Raino lan bengi keroso-roso,
[03:08.22]Katon katonen riko..
[03:15.05]Kepingin urip bareng,
[03:20.49]Mung kari angen-angen..
[03:24.84]
[03:27.75]Mulo wis kudu kudune,
[03:33.29]Isun lan riko pisah noring kene..
[03:42.50]Durneyo ati magih podo demene,
[03:49.40]Nyatane demen hing mesti urip bareng..
[03:59.97]
[04:29.26]>>>
[04:30.26]>>
[04:31.26]>
[04:32.26]Setemene bain batin kesikso,
[04:44.34]Urip tanpo riko..
[04:51.18]Raino lan bengi keroso-roso,
[05:03.38]Katon katonen riko..
[05:09.78]Kepingin urip bareng,
[05:15.63]Mung kari angen-angen..
[05:21.22]Kepingin urip bareng,
[05:26.71]Mung kari angen-angen..
[05:33.36]
————-
Preview: