Tanpo Alasan


Versi: E’eng Beauty

Apuwo riko nyulayani,
Apuwo riko mungkir janji..
Manis omongan riko nong ati,
Pait hang isun lakoni..

Wis sing kuat sun rasakno,
Urip dewekan tanpo riko..
Madang sing enak turu sing biso,
Tekan riko hang isun karepno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..

reff:
Wis sing kuat sun rasakno,
Urip dewekan tanpo riko..
Madang sing enak turu sing biso,
Tekan riko hang isun karepno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..

Koyo layangan hang pedot bolae,
Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
Bingung sing karuan hang isun rasakno,
Tanpo alasan isun riko tinggalno..
——————–
[ver: lyrics]
[id: azvznkcu]
[ar: E’eng Beauty]
[ti: Tanpo Alasan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.08]Tanpo Alasan
[00:00.08]by: E’eng Beauty
[00:24.08]
[00:26.38]>>>
[00:27.38]>>
[00:28.38]>
[00:29.38]Apuwo riko nyulayani,
[00:36.91]Apuwo riko mungkir janji..
[00:43.37]Manis omongan riko nong ati,
[00:49.20]Pait hang isun lakoni..
[00:55.10]
[00:59.57]Wis sing kuat sun rasakno,
[01:05.54]Urip dewekan tanpo riko..
[01:12.24]Madang sing enak turu sing biso,
[01:18.95]Tekan riko hang isun karepno..
[01:24.80]
[01:28.96]Koyo layangan hang pedot bola’e,
[01:35.29]Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
[01:41.32]Bingung sing karuan hang isun rasakno,
[01:47.78]Tanpo alasan isun riko tinggalno..
[01:54.79]
[02:54.27]>>>
[02:55.27]>>
[02:56.27]>
[02:57.27]Wis sing kuat sun rasakno,
[03:02.73]Urip dewekan tanpo riko..
[03:09.38]Madang sing enak turu sing biso,
[03:15.97]Tekan riko hang isun karepno..
[03:23.36]
[03:26.09]Koyo layangan hang pedot bola’e,
[03:32.23]Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
[03:38.52]Bingung sing karuan hang isun rasakno,
[03:45.09]Tanpo alasan isun riko tinggalno..
[03:52.30]
[03:55.35]Koyo layangan hang pedot bola’e,
[04:01.43]Ngelingsung keneng angin nono tujuane..
[04:07.95]Bingung sing karuan hang isun rasakno,
[04:14.29]Tanpo alasan isun riko tinggalno..
[04:21.67]
————-
Preview:

Advertisements

Ilangno Isun

mahesa_18
Versi: Mahesa

Siji sijine ganjelan urip isun,
Sing biso sempurno nyenengaken riko..
Keroso salah keroso ati getun,
Apuwo kok sing biso..

Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..

reff:
Isun weruh kadhung riko welas temenan,
Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
Tapi ono baen alangane kanggo,
Riko isun siji..

reff:
Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Ilangono isun teko atin riko,
Myakne sing keseron riko nanggung roso..
Buseken isun teko angen-angenan,
Anggepen isun sing tau ngisi ati..

Masio sak abot-abote welas ring ati,
Tetep baen isun sing biso disanding..
Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
Paran jare karepe urip..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qzcunqcu]
[ar: Mahesa]
[ti: Ilangno Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:00.06]Ilangno Isun
[00:00.06]by: Mahesa
[00:26.06]
[00:28.06]>>>
[00:29.06]>>
[00:30.06]>
[00:31.06]Siji sijine ganjelan urip isun,
[00:37.34]Sing biso sempurno nyenengaken riko..
[00:44.60]Keroso salah keroso ati getun,
[00:51.50]Apuwo kok sing biso..
[00:58.27]
[00:59.82]Isun weruh kadhung riko welas temenan,
[01:06.03]Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
[01:13.37]Tapi ono baen alangane kanggo,
[01:20.19]Riko isun siji..
[01:27.02]
[01:53.65]>>>
[01:54.65]>>
[01:55.65]>
[01:56.65]Ilangono isun teko atin riko,
[02:02.98]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[02:10.94]Buseken isun teko angen-angenan,
[02:17.28]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[02:24.54]Masio sak abot-abote welas ring ati,
[02:31.87]Tetep baen isun sing biso disanding..
[02:38.94]Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
[02:45.97]Paran jare karepe urip..
[02:51.80]
[03:19.24]>>>
[03:20.24]>>
[03:21.24]>
[03:22.24]Isun weruh kadhung riko welas temenan,
[03:28.63]Atin riko sing ono panggon kanggo liyo..
[03:35.66]Tapi ono baen alangane kanggo,
[03:42.67]Riko isun siji..
[03:49.50]
[04:16.01]>>>
[04:17.01]>>
[04:18.01]>
[04:19.01]Ilangono isun teko atin riko,
[04:25.40]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[04:33.47]Buseken isun teko angen-angenan,
[04:39.57]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[04:47.39]Ilangono isun teko atin riko,
[04:53.97]Myakne sing keseron riko nanggung roso..
[05:01.36]Buseken isun teko angen-angenan,
[05:08.38]Anggepen isun sing tau ngisi ati..
[05:15.40]Masio sak abot-abote welas ring ati,
[05:22.47]Tetep baen isun sing biso disanding..
[05:29.99]Mergo isun lan riko mung biso nglakoni,
[05:36.77]Paran jare karepe urip..
[05:43.23]
————-
Preview:

Opo Salah

demy_43
Versi: Demy

Opo tah salah sun demen nyang riko,
Opo tah salah sun welas nyang riko..
Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..

Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
Sing perduli masio pati sun lakoni,
Myakne riko biso ngerti welas iki..

reff:
Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..

Opo tah salah sun demen nyang riko,
Opo tah salah sun welas nyang riko..
Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..

Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
Sing perduli masio pati sun lakoni,
Myakne riko biso ngerti welas iki..

reff:
Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..

Rungokeno sworo ati iki,
Myakne riko biso ngerti welas iki..
Yo mung riko angenan ring ngimpi,
Nono liyo mung riko hang sun welasi..
Nono liyo mung riko hang sun welasi..
——————
[ver: lyrics]
[id: sccppwcu]
[ar: Demy]
[ti: Opo Salah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:00.03]Opo Salah
[00:00.03]by: Demy
[00:26.03]
[00:28.33]>>>
[00:29.33]>>
[00:30.33]>
[00:31.33]Opo tah salah sun demen nyang riko,
[00:37.72]Opo tah salah sun welas nyang riko..
[00:44.87]Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
[00:51.26]Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..
[00:57.72]
[01:05.45]Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
[01:11.97]Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
[01:19.05]Sing perduli masio pati sun lakoni,
[01:25.51]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[01:32.29]
[01:57.08]>>>
[01:58.08]>>
[01:59.08]>
[02:00.08]Rungokeno sworo ati iki,
[02:06.70]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[02:13.52]Yo mung riko angenan ring ngimpi,
[02:19.98]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[02:26.62]
[02:34.51]Opo tah salah sun demen nyang riko,
[02:40.67]Opo tah salah sun welas nyang riko..
[02:47.80]Masio sun ngerti riko wis duwe rabi,
[02:54.26]Tapi kelendi ati wis kadhung ngewelasi..
[03:00.72]
[03:08.48]Mung siji riko wong wadon hang katon sempurno,
[03:15.07]Nono liyo welas sun mung kanggo riko..
[03:21.72]Sing perduli masio pati sun lakoni,
[03:28.42]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[03:36.18]
[03:59.21]>>>
[04:00.21]>>
[04:01.21]>
[04:02.21]Rungokeno sworo ati iki,
[04:08.92]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[04:16.55]Yo mung riko angenan ring ngimpi,
[04:22.70]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[04:29.97]Rungokeno sworo ati iki,
[04:36.18]Myakne riko biso ngerti welas iki..
[04:43.57]Yo mung riko angenan ring ngimpi,
[04:50.03]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[04:56.98]Nono liyo mung riko hang sun welasi..
[05:05.56]
————–
Preview:

Pait Pungkase

demy_42
Versi: Demy

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..
Tego riko saiki suloyo janji..
Suloyo janji..
———————
[ver: lyrics]
[id: lspipccu]
[ar: Demy]
[ti: Pait Pungkase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.02]Pait Pungkase
[00:00.02]by: Demy
[00:22.02]
[00:24.76]>>>
[00:25.76]>>
[00:26.76]>
[00:27.76]Panase serngenge nong raino,
[00:33.76]Sing biso ngedem panase dodo..
[00:40.81]Sakat weruh riko
[00:43.87]ambi wong lanang liyo,
[00:47.40]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[00:53.62]
[01:01.34]Magih iling nong janji bengene,
[01:06.82]Sing bakal luntur ilang welase..
[01:13.79]Tapi paran nyatane
[01:16.34]sing podo ambi omonge,
[01:20.13]Manis kawitan pait ring pungkase..
[01:26.30]
[02:03.05]>>>
[02:04.05]>>
[02:05.05]>
[02:06.05]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:10.55]ambi riko hang sun pujo,
[02:13.33]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[02:19.99]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:23.04]ambi riko hang sun karepno,
[02:26.72]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[02:33.12]Salah paran isun iki,
[02:36.11]duso paran awak iki,
[02:39.71]Tego riko saiki suloyo janji..
[02:46.31]
[02:53.02]Panase serngenge nong raino,
[02:58.95]Sing biso ngedem panase dodo..
[03:06.45]Sakat weruh riko
[03:09.06]ambi wong lanang liyo,
[03:12.35]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[03:19.20]
[03:22.37]Magih iling nong janji bengene,
[03:28.66]Sing bakal luntur ilang welase..
[03:36.30]Tapi paran nyatane
[03:38.80]sing podo ambi omonge,
[03:42.22]Manis kawitan pait ring pungkase..
[03:49.11]
[04:25.03]>>>
[04:26.03]>>
[04:27.03]>
[04:28.03]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:31.59]ambi riko hang sun pujo,
[04:34.76]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[04:41.80]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:44.79]ambi riko hang sun karepno,
[04:48.33]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[04:55.18]Salah paran isun iki,
[04:57.92]duso paran awak iki,
[05:01.46]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:07.74]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:16.14]Suloyo janji..
[05:22.05]
—————-
Preview:

Hang Sejati

vita-alvia_4
Versi: Vita Alvia ft. ??

Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Ft:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

reff:
Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
——————–
[ver: lyrics]
[id: azuhpscu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Hang Sejati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:00.03]Hang Sejati
[00:00.03]by: Vita Alvia ft. ??
[00:14.03]
[00:16.63]>>>
[00:17.63]>>
[00:18.63]>
[00:19.63]Pr: Welas hang sejati,
[00:25.64]Pr: Mulo ojo riko kotori..
[00:34.10]Pr: Mergo ati iki,
[00:40.19]Pr: Sing ono maning pujane ati..
[00:48.39]Lk: Segoro gede ombake,
[00:54.56]Lk: Tapi sing biso ngalahno welase..
[01:01.73]Lk: Cantere arus banyu mili,
[01:09.56]Lk: Tapi sing biso ngalahno welas iki..
[01:17.46]
[01:23.76]Pr: Sepiro duwure gunung,
[01:29.47]Pr: Arep sun langkahi..
[01:37.55]Lk: Masio adoh dawane dalan,
[01:43.33]Lk: Tetep sun liwati..
[01:51.06]
[01:53.05]Pr: Sak werone samudro,
[02:00.44]Pr: Arep sun arungi..
[02:06.35]Lk: Ibarat kelangan nyowo,
[02:13.32]Lk: Tetep sun belani..
[02:19.67]Ft: Mergo aran welas,
[02:23.03]Ft: Welas hang sejati..
[02:26.83]Ft: Mergo aran welas,
[02:30.06]Ft: Welas hang sejati..
[02:35.04]
[03:02.03]>>>
[03:03.03]>>
[03:04.03]>
[03:05.03]Pr: Welas hang sejati,
[03:11.83]Pr: Mulo ojo riko kotori..
[03:19.43]Pr: Mergo ati iki,
[03:26.08]Pr: Sing ono maning pujane ati..
[03:33.80]Lk: Segoro gede ombake,
[03:39.89]Lk: Tapi sing biso ngalahno welase..
[03:47.74]Lk: Cantere arus banyu mili,
[03:55.01]Lk: Tapi sing biso ngalahno welas iki..
[04:02.55]
[04:08.27]Pr: Sepiro duwure gunung,
[04:16.16]Pr: Arep sun langkahi..
[04:22.89]Lk: Masio adoh dawane dalan,
[04:28.68]Lk: Tetep sun liwati..
[04:35.89]
[04:38.59]Pr: Sak werone samudro,
[04:46.93]Pr: Arep sun arungi..
[04:53.09]Lk: Ibarat kelangan nyowo,
[04:59.75]Lk: Tetep sun belani..
[05:06.03]Pr: Mergo aran welas,
[05:09.69]Pr: Welas hang sejati..
[05:13.67]Lk: Mergo aran welas,
[05:16.73]Lk: Welas hang sejati..
[05:20.45]Pr: Mergo aran welas,
[05:23.88]Pr: Welas hang sejati..
[05:27.68]Lk: Mergo aran welas,
[05:31.47]Lk: Welas hang sejati..
[05:36.81]
————-
Preview:

Bisane Mung Nyawang

vita-alvia_3
Versi: Vita Alvia

Ho..
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..
Hooo..ooo..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..

reff:
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..

reff:
Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lsppozcu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Bisane Mung Nyawang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:04.78]Hooo..
[00:12.39]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Bisane mung nyawang,
[00:32.33]Sing biso ndampingi..
[00:40.85]Bisane mung ngangen,
[00:46.38]Sing biso nduweni..
[00:53.11]
[00:54.35]Riko hang sun sayang,
[01:01.38]Wis ono hang ngudang..
[01:08.60]Riko hang sun eman,
[01:15.13]Wis duwen wong liyan..
[01:22.71]
[01:27.87]Hooo..ooo..
[01:36.65]Getun rasane ati,
[01:40.14]Sing biso nduweni..
[01:47.60]Riko hang sun demeni,
[01:50.82]Riko hang sun welasi,
[01:54.50]Wis ono hang ngrumati..
[02:01.22]Getun rasane ati,
[02:04.70]Sing biso nduweni..
[02:12.45]Riko hang sun demeni,
[02:15.44]Riko hang sun welasi,
[02:18.97]Wis ono hang ngrumati..
[02:25.03]Opo iki wis takdire,
[02:28.23]Bisane mung nyawang..
[02:32.70]Kadhung mulo wis takdire,
[02:35.33]Lilo isun lilo..
[02:41.86]
[03:17.79]>>>
[03:18.79]>>
[03:19.79]>
[03:20.79]Bisane mung nyawang,
[03:26.79]Sing biso ndampingi..
[03:35.03]Bisane mung ngangen,
[03:40.88]Sing biso nduweni..
[03:48.66]Riko hang sun sayang,
[03:55.82]Wis ono hang ngudang..
[04:02.78]Riko hang sun eman,
[04:09.88]Wis duwen wong liyan..
[04:16.66]
[04:27.83]>>>
[04:28.83]>>
[04:29.83]>
[04:30.83]Getun rasane ati,
[04:34.56]Sing biso nduweni..
[04:41.85]Riko hang sun demeni,
[04:45.01]Riko hang sun welasi,
[04:48.70]Wis ono hang ngrumati..
[04:55.66]Getun rasane ati,
[04:58.96]Sing biso nduweni..
[05:06.04]Riko hang sun demeni,
[05:09.41]Riko hang sun welasi,
[05:13.07]Wis ono hang ngrumati..
[05:19.35]Opo iki wis takdire,
[05:22.41]Bisane mung nyawang..
[05:26.45]Kadhung mulo wis takdire,
[05:29.74]Lilo isun lilo..
[05:35.90]Lilo isun lilo..
[05:43.26]Lilo isun lilo..
[05:49.48]
————-
Preview:

Limbung

mahesa_17
Versi: Mahesa

Serune welas atinisun,
Nong riko sing ono watese..
Hang isun sidhem yo hang isun roso,
Bungahe ati mung nyanding riko..

Mugo riko hang biso nggawe,
Tentreme lahir batin iki..
Embuh tah ndane isun tanpo riko,
Koyo layangan pedot bolae..

reff:
Rasane koyo limbung nong awang-awang,
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
Isun emong urip tanpo riko,
Hang nggawe ati iki sirno..

Iki gambare gedhine welas isun,
Semugo baen bakalan dilanggengaken..
Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..

reff:
Serune welas atinisun,
Nong riko sing ono watese..
Hang isun sidhem yo hang isun roso,
Bungahe ati mung nyanding riko..

Mugo riko hang biso nggawe,
Tentreme lahir batin iki..
Embuh tah ndane isun tanpo riko,
Koyo layangan pedot bolae..

reff:
Rasane koyo limbung nong awang-awang,
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
Isun emong urip tanpo riko,
Hang nggawe ati iki sirno..

Iki gambare gedhine welas isun,
Semugo baen bakalan dilanggengaken..
Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..

Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bkqhopcu]
[ar: Mahesa]
[ti: Limbung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.02]Limbung
[00:00.02]by: Mahesa
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Serune welas atinisun,
[00:39.52]Nong riko sing ono watese..
[00:47.37]Hang isun sidhem
[00:51.83]yo hang isun roso,
[00:56.00]Bungahe ati mung nyanding riko..
[01:01.72]
[01:04.05]Mugo riko hang biso nggawe,
[01:10.74]Tentreme lahir batin iki..
[01:18.45]Embuh tah ndane
[01:22.19]isun tanpo riko,
[01:26.48]Koyo layangan pedot bolae..
[01:32.45]
[01:46.00]>>>
[01:47.00]>>
[01:48.00]>
[01:49.00]Rasane koyo limbung
[01:53.92]nong awang-awang,
[01:57.42]Kegowo angin
[02:00.28]tanpo ngarah tujuane..
[02:04.70]Isun emong urip tanpo riko,
[02:12.05]Hang nggawe ati iki sirno..
[02:19.51]Iki gambare
[02:23.33]gedhine welas isun,
[02:27.75]Semugo baen bakalan
[02:31.54]dilanggengaken..
[02:35.53]Welas isun kanggo riko,
[02:42.86]Sing kiro biso musno..
[02:50.26]
[03:03.07]>>>
[03:04.07]>>
[03:05.07]>
[03:06.07]Serune welas atinisun,
[03:12.54]Nong riko sing ono watese..
[03:20.69]Hang isun sidhem
[03:24.60]yo hang isun roso,
[03:28.96]Bungahe ati mung nyanding riko..
[03:35.18]
[03:37.11]Mugo riko hang biso nggawe,
[03:42.78]Tentreme lahir batin iki..
[03:50.98]Embuh tah ndane
[03:54.96]isun tanpo riko,
[03:59.63]Koyo layangan pedot bolae..
[04:05.61]
[04:19.59]>>>
[04:20.59]>>
[04:21.59]>
[04:22.59]Rasane koyo limbung
[04:26.32]nong awang-awang,
[04:29.99]Kegowo angin
[04:33.23]tanpo ngarah tujuane..
[04:38.09]Isun emong urip tanpo riko,
[04:44.92]Hang nggawe ati iki sirno..
[04:52.90]Iki gambare
[04:56.63]gedhine welas isun,
[05:00.54]Semugo baen bakalan
[05:04.20]dilanggengaken..
[05:08.62]Welas isun kanggo riko,
[05:15.79]Sing kiro biso musno..
[05:22.63]
[05:39.30]Welas isun kanggo riko,
[05:46.38]Sing kiro biso musno..
[05:54.41]
————-
Preview: