Kelajut Cidro


Versi: Vita Alvia

Koyo-koyo,
Temenan welas riko..
Ngumbar asmoro,
Hang katon sempurno..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: quoaaoci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kelajut Cidro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:00.03]Kelajut Cidro
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.93]>>>
[00:35.93]>>
[00:36.93]>
[00:37.93]Koyo-koyo,
[00:42.91]Temenan welas riko..
[00:52.40]Ngumbar asmoro,
[00:59.56]Hang katon sempurno..
[01:06.95]
[01:09.04]Serto saiki,
[01:14.77]Basan kadhung sun lakoni..
[01:23.84]Tego riko,
[01:30.92]Nyejo maruh ati..
[01:37.07]
[01:52.09]>>>
[01:53.09]>>
[01:54.09]>
[01:55.09]Hoo roso loro nong batin iki,
[02:05.88]Tatune magih nggetih
[02:09.98]noring njero ati..
[02:14.33]Mergo keseron jerune,
[02:21.79]Riko nglarani..
[02:28.44]
[02:30.11]Masio sewu sepuro,
[02:34.90]Sing ngilangno loro..
[02:38.99]Atinisun kelajut cidro..
[02:46.88]Getun sun welas riko,
[02:50.10]Sing percoyo omonge konco..
[02:54.33]Serto saiki riko gawe loro,
[02:58.06]Kari ngiles roso batin iki..
[03:07.28]
[03:17.29]Serto saiki,
[03:22.38]Basan kadhung sun lakoni..
[03:32.55]Tego riko,
[03:39.32]Nyejo maruh ati..
[03:45.96]
[04:14.63]>>>
[04:15.63]>>
[04:16.63]>
[04:17.63]Hoo roso loro nong batin iki,
[04:27.63]Tatune magih nggetih
[04:31.85]noring njero ati..
[04:36.20]Mergo keseron jerune,
[04:43.91]Riko nglarani..
[04:49.75]
[04:52.29]Masio sewu sepuro,
[04:56.83]Sing ngilangno loro..
[05:01.05]Atinisun kelajut cidro..
[05:09.00]Getun sun welas riko,
[05:12.16]Sing percoyo omonge konco..
[05:16.32]Serto saiki riko gawe loro,
[05:20.36]Kari ngiles roso batin iki..
[05:29.62]
—————
Preview:

Advertisements

Rogo Sukmo


Versi: Vita Alvia

Ojo nganggep welas sun sandiworo,
Ojo nganggep sun memengan beloko..
Apuwo riko nong isun sing percoyo,
Olih isun riko tinggalno..

Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

“selembar angen-angen,
“sirno tanpo cerito,
“mupuse welas,
“mrujuk saben dino,

reff:
Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Rogo Sukmo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[id: pzusavci]
[00:00.02]Ha a a a aa..
[00:08.43]Ha a a a aa..
[00:15.98]
[00:30.48]>>>
[00:31.48]>>
[00:32.48]>
[00:33.48]Ojo nganggep welas sun sandiworo,
[00:41.18]Ojo nganggep sun memengan beloko..
[00:49.04]Apuwo riko nong isun sing percoyo,
[00:56.84]Olih isun riko tinggalno..
[01:04.70]
[01:21.24]Masio pait hang isun roso,
[01:28.73]Masio perih manggon ring dodo..
[01:37.28]Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
[01:44.95]Ikhlas isun nerimo..
[01:51.32]
[01:57.18]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[02:05.00]Kadhung saat hang paling indah musno..
[02:13.22]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[02:20.96]Nong ati nong jiwo rogo..
[02:29.13]Nong pikiran isun..
[02:38.87]Nong pikiran isun..
[02:45.54]
[02:50.48]”selembar angen-angen,
[02:54.28]”sirno tanpo cerito,
[02:59.90]”mupuse welas,
[03:03.14]”mrujuk saben dino,
[03:06.82]
[03:50.05]>>>
[03:51.05]>>
[03:52.05]>
[03:53.05]Masio pait hang isun roso,
[04:01.45]Masio perih manggon ring dodo..
[04:08.85]Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
[04:17.90]Ikhlas isun nerimo..
[04:23.64]
[04:29.18]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[04:37.12]Kadhung saat hang paling indah musno..
[04:45.36]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[04:53.03]Nong ati nong jiwo rogo..
[05:03.33]Nong pikiran isun..
[05:09.51]Nong pikiran isun..
[05:17.74]
[05:20.03]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[05:29.10]Kadhung saat hang paling indah musno..
[05:37.21]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[05:44.89]Nong ati nong jiwo rogo..
[05:53.75]Nong pikiran isun..
[06:01.67]Nong pikiran isun..
[06:09.97]Nong pikiran isun..
[06:18.83]Nong pikiran isun..
[06:26.26]Nong pikiran isun..
[06:34.12]Nong pikiran isun..
[06:41.98]
—————
Preview:

Mati Ngadek


Versi: Vita Alvia

Gerigis nong njero ati,
Sing kuat kari gedigi..
Melek moto katon-katonen,
Nong riko hang sun angen..

Kelimis banyu segoro,
Sing koyo atin kulo..
Madang sing keroso sego,
Mergo katon riko..

Nong riko ati iki kangen,
Mung riko hang sun angen..
Sun jaluk udan geliso mandheg,
Emong isun mati ngadek..

reff:
Gerigis nong njero ati,
Sing kuat kari gedigi..
Melek moto katon-katonen,
Nong riko hang sun angen..

Kelimis banyu segoro,
Sing koyo atin kulo..
Madang sing keroso sego,
Mergo katon riko..

Nong riko ati iki kangen,
Mung riko hang sun angen..
Sun jaluk udan geliso mandheg,
Emong isun mati ngadek..

Kelimis banyu segoro,
Sing koyo atin kulo..
Madang sing keroso sego,
Mergo katon riko..

Nong riko ati iki kangen,
Mung riko hang sun angen..
Sun jaluk udan geliso mandheg,
Emong isun mati ngadek..
———————
Chord: MATI NGADEK – VITA ALVIA
———————
[ver: lyrics]
[id: kzvscvci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mati Ngadek]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:00.04]Mati Ngadek
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Gerigis nong njero ati,
[00:38.44]Sing kuat kari gedigi..
[00:45.99]Melek moto katon-katonen,
[00:53.11]Nong riko hang sun angen..
[01:00.41]
[01:04.28]Kelimis banyu segoro,
[01:12.26]Sing koyo atin kulo..
[01:19.50]Madang sing keroso sego,
[01:26.87]Mergo katon riko..
[01:33.73]
[01:35.05]Nong riko ati iki kangen,
[01:41.65]Mung riko hang sun angen..
[01:48.64]Sun jaluk udan geliso mandheg,
[01:56.44]Emong isun mati ngadek..
[02:08.05]
[02:23.09]>>>
[02:24.09]>>
[02:25.09]>
[02:26.09]Gerigis nong njero ati,
[02:33.09]Sing kuat kari gedigi..
[02:40.62]Melek moto katon-katonen,
[02:47.56]Nong riko hang sun angen..
[02:55.48]
[02:59.35]Kelimis banyu segoro,
[03:07.03]Sing koyo atin kulo..
[03:13.77]Madang sing keroso sego,
[03:21.44]Mergo katon riko..
[03:28.62]Nong riko ati iki kangen,
[03:36.29]Mung riko hang sun angen..
[03:43.78]Sun jaluk udan geliso mandheg,
[03:51.21]Emong isun mati ngadek..
[04:03.19]
[04:05.56]Kelimis banyu segoro,
[04:13.30]Sing koyo atin kulo..
[04:20.29]Madang sing keroso sego,
[04:27.90]Mergo katon riko..
[04:35.01]Nong riko ati iki kangen,
[04:42.62]Mung riko hang sun angen..
[04:50.11]Sun jaluk udan geliso mandheg,
[04:57.60]Emong isun mati ngadek..
[05:08.96]
————-
Preview:

Selembar Godong Jati


Versi: Vita Alvia

Sun akoni riko nggodha ati,
Sekirane sing biso dadi siji..
Tapi welas iki magih suci,
Kanggo riko..

Selembar godong jati,
Nawi tah keneng sun gawe payungan..
Jembarno ati,
Masio sing keneng gawe gandolan..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..

reff:
Sun akoni riko nggodha ati,
Sekirane sing biso dadi siji..
Tapi welas iki magih suci,
Kanggo riko..

Selembar godong jati,
Nawi tah keneng sun gawe payungan..
Jembarno ati,
Masio sing keneng gawe gandolan..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..

Suworo ati iki,
Arep melung nyesel kenal riko..
Myakne sun gawe cerito,
Tau bebarengan ambi riko..
——————–
Chord: SELEMBAR GODONG JATI
——————–
[ver: lyrics]
[id: alwasbci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Selembar Godong Jati]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.04]Selembar Godong Jati
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Sun akoni riko nggodha ati,
[00:49.27]Sekirane sing biso dadi siji..
[00:55.15]Tapi welas iki magih suci,
[01:01.23]Kanggo riko..
[01:06.77]
[01:09.18]Selembar godong jati,
[01:22.97]Nawi tah keneng sun gawe payungan..
[01:29.93]Jembarno ati,
[01:33.53]Masio sing keneng gawe gandolan..
[01:41.67]
[01:50.50]Suworo ati iki,
[01:57.07]Arep melung nyesel kenal riko..
[02:05.03]Myakne sun gawe cerito,
[02:12.10]Tau bebarengan ambi riko..
[02:20.05]
[02:42.05]>>>
[02:43.05]>>
[02:44.05]>
[02:45.05]Sun akoni riko nggodha ati,
[02:59.53]Sekirane sing biso dadi siji..
[03:06.18]Tapi welas iki magih suci,
[03:11.77]Kanggo riko..
[03:18.23]
[03:20.00]Selembar godong jati,
[03:33.88]Nawi tah keneng sun gawe payungan..
[03:40.58]Jembarno ati,
[03:44.31]Masio sing keneng gawe gandolan..
[03:51.76]
[04:00.02]Suworo ati iki,
[04:07.73]Arep melung nyesel kenal riko..
[04:15.61]Myakne sun gawe cerito,
[04:22.87]Tau bebarengan ambi riko..
[04:30.15]
[04:35.84]Suworo ati iki,
[04:42.60]Arep melung nyesel kenal riko..
[04:51.11]Myakne sun gawe cerito,
[04:57.22]Tau bebarengan ambi riko..
[05:04.86]
—————
Preview:

Cukup Rogo Isun


Lirik Lagu Sanguturu ke-4050 Cukup Rogo Isun
Versi: Nisa Fauziah

SOPO HANG NGIRO BAKALE KOYO GEDIGI,
WELAS KATONE SEMPURNO..
TIBANE MUNG SANDIWORO ATIN RIKO,
LORO LORONE LORO MREKES BATIN..

KARI KEBANGETEN RIKO NGLARANI ATINISUN,
WIS SING KATIK GOLET,
SEWU ALASAN AMBI OMONGAN RIKO..
NYATA NYATANE SAIKI,
KONCO SUN DEWEK HANG RIKO DEMENI..

SUN COBA KUATNO,
MASIO LAPIS MOTO IKI NGECEMBUNG ELUH..
TETEP SUN COBA KUATNO,
HANG SUN JALUK DUNG RIKO NDUWE RABI LIYO..

OJO MANING-MANING RIKO BALENI,
HOO..OO.OO..
WIS CUKUP ROGO ISUN BAIN,
HANG NANGGUNG DOLANANE ATIN RIKO..

REFF:
LILO ISUN LILO NERIMO,
ROSO LORO SUN TOMPO..
MYAKNE RIKO LEGO,
MARUH ATINISUN..

KUATNO MASIO,
LAPIS MOTO IKI NGECEMBUNG ELUH..
TETEP SUN COBA KUATNO,
HANG SUN JALUK DUNG RIKO NDUWE RABI LIYO..

OJO MANING-MANING RIKO BALENI..
HOO..OO.OO
WIS CUKUP ROGO ISUN BAIN,
HANG NANGGUNG DOLANANE ATIN RIKO..

SOPO HANG NGIRO BAKALE KOYO GEDIGI,
WELAS KATONE SEMPURNO..
TIBANE MUNG SANDIWORO ATIN RIKO,
LORO LORONE LORO MREKES BATIN..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cbzvcqci]
[ar: Nisa Fauziah]
[ti: Cukup Rogo Isun]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.05]Cukup Rogo Isun
[00:00.05]by: Nisa Fauziah
[00:19.05]
[00:21.05]>>>
[00:22.05]>>
[00:23.05]>
[00:24.05]Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi,
[00:30.25]Welas katone sempurno..
[00:33.73]Tibane mung sandiworo atin riko,
[00:41.62]Loro lorone loro mrekes batin..
[00:52.92]
[00:54.29]Kari kebangeten
[00:56.12]riko nglarani atinisun,
[01:00.75]Wis sing katik golet,
[01:03.79]Sewu alasan ambi omongan riko..
[01:11.68]Nyata nyatane saiki,
[01:14.97]Konco sun dewek hang riko demeni..
[01:22.36]
[01:23.54]Sun coba kuatno,
[01:26.34]Masio lapis moto iki
[01:30.22]ngecembung eluh..
[01:33.98]Tetep sun coba kuatno,
[01:38.51]Hang sun jaluk
[01:41.33]dung riko nduwe rabi liyo..
[01:46.05]Ojo maning-maning riko baleni,
[01:53.12]Hoo..oo.oo..
[01:57.47]Wis cukup rogo isun bain,
[02:01.32]Hang nanggung dolanane atin riko..
[02:07.66]
[02:37.05]>>>
[02:38.05]>>
[02:39.05]>
[02:40.05]Lilo isun lilo nerimo,
[02:45.15]Roso loro sun tompo..
[02:48.39]Myakne riko lego,
[02:51.50]Maruh atinisun..
[02:54.42]Kuatno,
[02:57.53]Masio lapis moto iki
[03:01.05]ngecembung eluh..
[03:04.91]Tetep sun coba kuatno,
[03:09.70]Hang sun jaluk
[03:12.05]dung riko nduwe rabi liyo..
[03:16.28]Ojo maning-maning riko baleni..
[03:23.67]Hoo..oo.oo
[03:27.89]Wis cukup rogo isun bain,
[03:31.87]Hang nanggung dolanane atin riko..
[03:38.82]
[03:39.75]Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi,
[03:46.16]Welas katone sempurno..
[03:49.88]Tibane mung sandiworo atin riko,
[03:57.51]Loro lorone loro mrekes batin..
[04:08.57]
—————–
Preview:

Ngukir Sandiworo


Versi: Della Monica

SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

REFF:
UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..

REFF:
SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..
———————
[ver: lyrics]
[id: pqunspci]
[ar: Della Monica]
[ti: Ngukir Sandiworo]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:33]
[00:00.03]Ngukir Sandiworo
[00:00.03]by: Della Monica
[00:33.03]
[00:35.03]>>>
[00:36.03]>>
[00:37.03]>
[00:38.03]SOPO BAEN MESTI
[00:41.83]KEROSO LORO ATINE,
[00:47.70]UMPOMO ASIH
[00:50.62]DIPARUH ROSO WELASE..
[00:56.58]PERIH JANGGET NORING DODO
[00:59.75]MUNG ELUH MOTO,
[01:02.79]HANG BISO NGARANI
[01:07.20]PERIHE ATI..
[01:11.49]
[01:13.41]APUWO ISUN SING NGIRO
[01:17.39]RIKO BISO MARUH ROSO,
[01:21.67]TAMBAH PERIH ATI
[01:25.71]SAKAT SUN WERUHI..
[01:31.61]KEROSO NYECEK NORING MOTO,
[01:34.72]APUWO KONCO NISUN
[01:37.82]HANG RIKO DEMENI..
[01:41.95]
[02:13.95]>>>
[02:14.95]>>
[02:15.95]>
[02:16.95]UMPOMO RIKO NGOMONG
[02:21.95]APUWO WIS SING ONO ROSO,
[02:25.70]MUNGKIN SUN IKHLAS
[02:28.44]MASIO ISUN HANG LUNGO..
[02:32.98]OSING GEDIGI,
[02:35.46]HANG SUN JALUK
[02:39.43]CORO RIKO MEDHOT ATI..
[02:44.88]
[02:47.86]ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
[02:55.12]ROSO LORO MULO LORO..
[02:59.60]HANG SAIKI SUN ROSO,
[03:02.58]NYANG MBURI ATIN RIKO
[03:07.12]MEMENGAN ROSO,
[03:11.53]NGUKIR SANDIWORO..
[03:16.05]
[03:26.03]>>>
[03:27.03]>>
[03:28.03]>
[03:29.03]SOPO BAEN MESTI
[03:32.83]KEROSO LORO ATINE,
[03:38.46]UMPOMO ASIH
[03:41.75]DIPARUH ROSO WELASE..
[03:47.60]PERIH JANGGET NORING DODO
[03:51.01]MUNG ELUH MOTO,
[03:53.93]HANG BISO NGARANI
[03:58.22]PERIHE ATI..
[04:02.32]
[04:03.80]APUWO ISUN SING NGIRO
[04:08.40]RIKO BISO MARUH ROSO,
[04:12.75]TAMBAH PERIH ATI
[04:16.53]SAKAT SUN WERUHI..
[04:21.57]KEROSO NYECEK NORING MOTO,
[04:25.85]APUWO KONCO NISUN
[04:28.83]HANG RIKO DEMENI..
[04:32.80]
[04:35.98]UMPOMO RIKO NGOMONG
[04:41.44]APUWO WIS SING ONO ROSO,
[04:45.22]MUNGKIN SUN IKHLAS
[04:48.27]MASIO ISUN HANG LUNGO..
[04:51.43]OSING GEDIGI,
[04:54.48]HANG SUN JALUK
[04:58.39]CORO RIKO MEDHOT ATI..
[05:04.60]
[05:07.39]ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
[05:14.61]ROSO LORO MULO LORO..
[05:19.69]HANG SAIKI SUN ROSO,
[05:23.98]NYANG MBURI ATIN RIKO
[05:26.89]MEMENGAN ROSO,
[05:31.13]NGUKIR SANDIWORO..
[05:35.10]
————–
Preview:

Teko’o (tum hi ho vs banyuwangian)


Versi: Rozy Abdillah

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

reff:
Teko-o masio mung sedelo,
Ojo riko tinggalno..
Tulung kancanono,
Sing biso sun urip tanpo riko..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..
Hooo..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..
———————
[ver: lyrics]
[id: ubcbsici]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Teko’o]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.03]Teko’o (Tum Hi Ho vs Banyuwangian)
[00:00.03]by: Rozy Abdillah
[00:14.03]
[00:16.03]>>>
[00:17.03]>>
[00:18.03]>
[00:19.03]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:24.83]Roso kangen nong njero ati..
[00:31.28]
[00:35.08]Sing ono hang biso ngganteni,
[00:39.89]Roso welas hang sun duweni..
[00:45.32]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:50.00]Roso kangen nong njero ati..
[00:55.49]
[00:57.49]Ademe ring bengi iki,
[01:02.23]Tanpo kemule ati..
[01:07.35]Riko hang isun anteni,
[01:12.09]Ngusik sepine wengi..
[01:17.58]
[01:35.44]>>>
[01:36.44]>>
[01:37.44]>
[01:38.44]Sing ono hang biso ngilangi,
[01:43.20]Roso kangen nong njero ati..
[01:48.57]Sing ono hang biso ngganteni,
[01:53.75]Roso welas hang sun duweni..
[01:58.80]Riko hang sun eman,
[02:00.99]Ono ring kadohan..
[02:03.42]Kapan ndane biso sesandingan..
[02:08.48]
[02:11.72]Ademe ring bengi iki,
[02:17.15]Tanpo kemule ati..
[02:21.27]Riko hang isun anteni,
[02:26.14]Ngusik sepine wengi..
[02:32.00]
[02:49.05]>>>
[02:50.05]>>
[02:51.05]>
[02:52.05]Teko-o masio mung sedelo,
[03:00.05]Ojo riko tinggalno..
[03:04.44]Tulung kancanono,
[03:06.93]Sing biso sun urip tanpo riko..
[03:12.36]Riko hang sun eman,
[03:14.86]Ono ring kadohan..
[03:17.29]Kapan ndane biso sesandingan..
[03:23.72]Hooo..
[03:26.22]Ademe ring bengi iki,
[03:30.02]Tanpo kemule ati..
[03:35.01]Riko hang isun anteni,
[03:40.38]Ngusik sepine wengi..
[03:45.87]Ademe ring bengi iki,
[03:50.86]Tanpo kemule ati..
[03:55.92]Riko hang isun anteni,
[04:00.60]Ngusik sepine wengi..
[04:06.96]
————–
Preview: