Inget Riko

Nuriel
Versi: Nuriel

Sun pingin riko welasi,
Sun pingin riko angeni,
Sun pingin riko sayangi..
Myakne roso nong ring ati,
Kegowo ring njero ngimpi,
Myakne osing bakal lali kasih..

Ojo riko gawe gelo,
Ojo riko gawe loro,
Ojo riko golet wong liyo..
Welas isun iki suci,
Sayang isun iki murni,
Hang ono ring njero ati kasih..

reff:
Arep turu enget riko,
Tangi turu kangen riko,
Awan bengi mung katon riko..
Arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..

Ojo riko gawe gelo,
Ojo riko gawe loro,
Ojo riko golet wong liyo..
Welas isun iki suci,
Sayang isun iki murni,
Hang ono ring njero ati kasih..

reff:
Arep turu enget riko,
Tangi turu kangen riko,
Awan bengi mung katon riko..
Arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..

(Arep turu enget riko,)
(Tangi turu kangen riko,)
(Awan bengi mung katon riko..)
(Ooo..)

Hoo..arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: iwukwqch]
[ar: Nuriel]
[ti: Inget Riko]
[al: Pop banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.02]Inget Riko – Nuriel
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Sun pingin riko welasi,
[00:20.87]Sun pingin riko angeni,
[00:24.80]Sun pingin riko sayangi..
[00:30.95]Myakne roso nong ring ati,
[00:36.29]Kegowo ring njero ngimpi,
[00:40.23]Myakne osing bakal lali kasih..
[00:47.88]
[00:54.03]Ojo riko gawe gelo,
[00:57.58]Ojo riko gawe loro,
[01:02.62]Ojo riko golet wong liyo..
[01:09.27]Welas isun iki suci,
[01:13.75]Sayang isun iki murni,
[01:17.61]Hang ono ring njero ati kasih..
[01:26.19]
[01:36.51]>>>
[01:37.51]>>
[01:38.51]>
[01:39.51]Arep turu enget riko,
[01:44.51]Tangi turu kangen riko,
[01:47.60]Awan bengi mung katon riko..
[01:55.87]Arep adus enget riko,
[01:59.16]Arep mangan enget riko,
[02:02.84]Awan bengi mung katon riko..
[02:07.81]Ooo ooo ooo ooo..
[02:14.53]Ooo ooo ooo ooo..
[02:23.42]
[02:28.28]Ojo riko gawe gelo,
[02:31.76]Ojo riko gawe loro,
[02:36.68]Ojo riko golet wong liyo..
[02:44.02]Welas isun iki suci,
[02:47.87]Sayang isun iki murni,
[02:51.79]Hang ono ring njero ati kasih..
[03:00.07]
[03:12.02]>>>
[03:13.02]>>
[03:14.02]>
[03:15.02]Arep turu enget riko,
[03:19.27]Tangi turu kangen riko,
[03:22.68]Awan bengi mung katon riko..
[03:30.52]Arep adus enget riko,
[03:34.00]Arep mangan enget riko,
[03:37.68]Awan bengi mung katon riko..
[03:42.72]Ooo ooo ooo ooo..
[03:49.37]Ooo ooo ooo ooo..
[03:58.22]
[04:00.26](Arep turu enget riko,)
[04:03.93](Tangi turu kangen riko,)
[04:08.28](Awan bengi mung katon riko..)
[04:12.39](Ooo..)
[04:15.77]
[04:16.76]Hoo..arep adus enget riko,
[04:23.11]Arep mangan enget riko,
[04:26.78]Awan bengi mung katon riko..
[04:31.76]Ooo ooo ooo ooo..
[04:38.35]Ooo ooo ooo ooo..
[04:47.43]
————-
Preview:

Megal Megol

Dewi-Rosalinda_2
Versi: Dewi Rosalinda

Kari megal megol oe,
Masio tah jare bokonge bahenol..
Ono setan liwat,
Biso-biso bokong riko keneng sumbat..

Ojo nyenggal nyenggol oe,
Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
Awas jare paman,
Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..

Megal megol megal megol,
Nyawang bokong riko kari megal megol..
Gregeten kepingin methol,
Sing keroso atinisun kecantol..

Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
Goro-goro bokong isun riko senggol..
Nggerangsang sing kakaruan,
Yaduh tobat iman isun sing kuat..

reff:
Kari megal megol oe,
Masio tah jare bokonge bahenol..
Ono setan liwat,
Biso-biso bokong riko keneng sumbat..

Ojo nyenggal nyenggol oe,
Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
Awas jare paman,
Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..

Megal megol megal megol,
Nyawang bokong riko kari megal megol..
Gregeten kepingin methol,
Sing keroso atinisun kecantol..

Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
Goro-goro bokong isun riko senggol..
Nggerangsang sing kakaruan,
Yaduh tobat iman isun sing kuat..
——————-
[ver: lyrics]
[id: laizzzch]
[ar: Dewi Rosalinda]
[ti: Megal Megol]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:00.04]Megal Megol
[00:00.04]By: Dewi Rosalinda
[00:45.04]
[00:47.04]>>>
[00:48.04]>>
[00:49.04]>
[00:50.04]Kari megal megol oe,
[00:57.16]Masio tah jare bokonge bahenol..
[01:04.33]Ono setan liwat,
[01:13.86]Biso-biso bokong riko keneng sumbat..
[01:20.52]
[01:23.07]Ojo nyenggal nyenggol oe,
[01:29.67]Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
[01:38.49]Awas jare paman,
[01:47.14]Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..
[01:53.85]
[01:56.09]Megal megol megal megol,
[02:03.27]Nyawang bokong riko kari megal megol..
[02:12.61]Gregeten kepingin methol,
[02:20.52]Sing keroso atinisun kecantol..
[02:27.29]
[02:30.01]Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
[02:37.19]Goro-goro bokong isun riko senggol..
[02:45.65]Nggerangsang sing kakaruan,
[02:54.29]Yaduh tobat iman isun sing kuat..
[03:06.12]
[03:38.05]>>>
[03:39.05]>>
[03:40.05]>
[03:41.05]Kari megal megol oe,
[03:47.76]Masio tah jare bokonge bahenol..
[03:56.10]Ono setan liwat,
[04:04.68]Biso-biso bokong riko keneng sumbat..
[04:10.52]
[04:13.14]Ojo nyenggal nyenggol oe,
[04:21.54]Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
[04:27.82]Awas jare paman,
[04:37.90]Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..
[04:44.06]
[04:47.03]Megal megol megal megol,
[04:53.26]Nyawang bokong riko kari megal megol..
[05:03.08]Gregeten kepingin methol,
[05:11.06]Sing keroso atinisun kecantol..
[05:17.46]
[05:20.06]Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
[05:26.91]Goro-goro bokong isun riko senggol..
[05:36.31]Nggerangsang sing kakaruan,
[05:44.53]Yaduh tobat iman isun sing kuat..
[05:56.11]
—————
Preview:

Katon Katonen (linda lenata)

Linda-Lenata
Versi: Linda Lenata

Duh rasane ati kari gedigi,
Raino bengi katon-katonen riko..
Arep paran bain isun katon riko,
Yo mung katon-katonen riko..

Rasane mung riko hang ono nong njero ati,
Rasane riko pingin isun duweni..
Urip keloronan sesandingan ambi riko,
Duh gusti mugi klaksan angenan iki..

reff:
Arep mangan katon riko,
Arep turu katon riko,
Sedino sing katon riko isun kangen..
Isun bingung isun kroso linglung,
Rasane ati kelayung-layung,
Mergo mung katon-katonen riko..

reff:
Rasane mung riko hang ono nong njero ati,
Rasane riko pingin isun duweni..
Urip keloronan sesandingan ambi riko,
Duh gusti mugi klaksan angenan iki..

reff:
Arep mangan katon riko,
Arep turu katon riko,
Sedino sing katon riko isun kangen..
Isun bingung isun kroso linglung,
Rasane ati kelayung-layung,
Mergo mung katon-katonen riko..

Arep mangan katon riko,
Arep turu katon riko,
Sedino sing katon riko isun kangen..
Isun bingung isun kroso linglung,
Rasane ati kelayung-layung,
Mergo mung katon-katonen riko..
Mergo mung katon-katonen riko..
——————
[ver: lyrics]
[id: ishbzbch]
[ar: Linda Lenata]
[ti: Katon Katonen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.05]Katon Katonen
[00:00.05]by: Linda Lenata
[00:33.05]
[00:35.05]>>>
[00:36.05]>>
[00:37.05]>
[00:38.05]Duh rasane ati kari gedigi,
[00:45.39]Raino bengi katon-katonen riko..
[00:54.16]Arep paran bain isun katon riko,
[01:01.68]Yo mung katon-katonen riko..
[01:09.66]
[01:13.14]Rasane mung riko hang ono
[01:16.91]nong njero ati,
[01:21.52]Rasane riko pingin isun duweni..
[01:29.66]Urip keloronan sesandingan ambi riko,
[01:37.81]Duh gusti mugi klaksan angenan iki..
[01:45.36]
[02:02.17]>>>
[02:03.17]>>
[02:04.17]>
[02:05.17]Arep mangan katon riko,
[02:09.46]Arep turu katon riko,
[02:13.49]Sedino sing katon riko isun kangen..
[02:20.96]Isun bingung isun kroso linglung,
[02:25.13]Rasane ati kelayung-layung,
[02:29.43]Mergo mung katon-katonen riko..
[02:37.88]
[03:12.41]>>>
[03:13.41]>>
[03:14.41]>
[03:15.41]Rasane mung riko hang ono
[03:18.89]nong njero ati,
[03:23.31]Rasane riko pingin isun duweni..
[03:31.09]Urip keloronan sesandingan ambi riko,
[03:39.17]Duh gusti mugi klaksan angenan iki..
[03:47.08]
[04:02.11]>>>
[04:03.11]>>
[04:04.11]>
[04:05.11]Arep mangan katon riko,
[04:09.50]Arep turu katon riko,
[04:13.54]Sedino sing katon riko isun kangen..
[04:21.15]Isun bingung isun kroso linglung,
[04:25.25]Rasane ati kelayung-layung,
[04:29.49]Mergo mung katon-katonen riko..
[04:37.13]Arep mangan katon riko,
[04:41.04]Arep turu katon riko,
[04:45.46]Sedino sing katon riko isun kangen..
[04:52.69]Isun bingung isun kroso linglung,
[04:56.98]Rasane ati kelayung-layung,
[05:01.27]Mergo mung katon-katonen riko..
[05:09.49]Mergo mung katon-katonen riko..
[05:17.69]
————–
Preview:

Ulan Separo

Candra-Banyu_8
Versi: Candra Banyu

Mugo riko biso runguo,
Cacaken tah nuliho menduwur..
Ulan separo iku atinisun,
Tanpo riko tulung jangkepono..

Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..

Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..
——————-
[ver: lyrics]
[id: oiluzoch]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Ulan Separo]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:00.06]Ulan Separo
[00:00.06]by: Candra Banyu
[00:30.06]
[00:32.06]>>>
[00:33.06]>>
[00:34.06]>
[00:35.06]Mugo riko biso runguo,
[00:41.06]Cacaken tah nuliho menduwur..
[00:48.78]Ulan separo iku atinisun,
[00:55.06]Tanpo riko tulung jangkepono..
[01:03.58]
[01:05.19]Atinisun mulo kelajut,
[01:12.49]Ngarepaken wutuhe welas..
[01:19.27]Apuwo bengen riko
[01:22.21]nggawe sun seneng,
[01:25.50]Pungkasane riko teblukaken..
[01:33.33]
[01:50.00]>>>
[01:51.00]>>
[01:52.00]>
[01:53.00]Kadhung magih ono
[01:56.40]tulung suraksanen,
[01:59.71]Yo eman-emanen
[02:03.44]nong endi bain gawanen..
[02:07.76]Sun magih nganteni
[02:11.29]temuruse janji,
[02:15.17]Mulo sun sing lilo
[02:18.89]kadhung riko maruh ati..
[02:23.94]
[02:39.05]>>>
[02:40.05]>>
[02:41.05]>
[02:42.05]Atinisun mulo kelajut,
[02:49.65]Ngarepaken wutuhe welas..
[02:56.01]Apuwo bengen riko
[02:59.67]nggawe sun seneng,
[03:02.42]Pungkasane riko teblukaken..
[03:11.07]
[03:26.06]>>>
[03:27.06]>>
[03:28.06]>
[03:29.06]Kadhung magih ono
[03:33.16]tulung suraksanen,
[03:36.41]Yo eman-emanen
[03:40.21]nong endi bain gawanen..
[03:44.51]Sun magih nganteni
[03:48.18]temuruse janji,
[03:51.91]Mulo sun sing lilo
[03:55.64]kadhung riko maruh ati..
[04:01.19]
[04:56.47]>>>
[04:57.47]>>
[04:58.47]>
[04:59.47]Tulung baliko maning,
[05:02.95]Teko nggenepi ati..
[05:07.12]Riko siji-sijine,
[05:10.72]Hang sun arepaken..
[05:14.65]Sigarane nyowo,
[05:18.51]Awak isun..
[05:22.31]Tulung baliko maning,
[05:25.92]Teko nggenepi ati..
[05:30.28]Riko siji-sijine,
[05:33.81]Hang sun arepaken..
[05:37.74]Sigarane nyowo,
[05:41.46]Awak isun..
[05:45.33]
————-
Preview:

Nyigar Duren

Ana-Lorizta
Versi: Ana Lorizta

Mangan duren ring tengah wengi,
Paling enak ambi demenan..
Disigar kang disigar,
Enak kang ayo kang disigar..

Ojo lali yo ngunci lawang,
Engko ono uwong hang nyawang..
Edeng edeng disigar,
Enak kang monggo kang disigar..

reff:
Yo kabeh uwong,
Paling demen nyigar duren..
Paran maning malam pengantin,
Sampek isuk sing gelem leren..

Hang siji iki,
Durene enak temenan..
Hang gawe riko sampek sing kuat,
Sampek sampek ketagihan..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..

reff:
Mangan duren ring tengah wengi,
Paling enak ambi demenan..
Disigar kang disigar,
Enak kang ayo kang disigar..

Ojo lali yo ngunci lawang,
Engko ono uwong hang nyawang..
Edeng edeng disigar,
Enak kang monggo kang disigar..

reff:
Yo kabeh uwong,
Paling demen nyigar duren..
Paran maning malam pengantin,
Sampek isuk sing gelem leren..

Hang siji iki,
Durene enak temenan..
Hang gawe riko sampek sing kuat,
Sampek sampek ketagihan..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..
——————
[ver: lyrics]
[id: sqqqzlch]
[ar: Ana Lorizta]
[ti: Nyigar Duren]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.02]Nyigar Duren
[00:00.02]by: Ana Lorizta
[00:33.02]
[00:35.92]>>>
[00:36.92]>>
[00:37.92]>
[00:38.92]Mangan duren ring tengah wengi,
[00:41.92]Paling enak ambi demenan..
[00:44.39]Disigar kang disigar,
[00:47.45]Enak kang ayo kang disigar..
[00:52.24]
[00:58.52]Ojo lali yo ngunci lawang,
[01:01.07]Engko ono uwong hang nyawang..
[01:03.92]Edeng edeng disigar,
[01:07.23]Enak kang monggo kang disigar..
[01:11.89]
[01:41.05]>>>
[01:42.05]>>
[01:43.05]>
[01:44.05]Yo kabeh uwong,
[01:46.25]Paling demen nyigar duren..
[01:48.96]Paran maning malam pengantin,
[01:52.50]Sampek isuk sing gelem leren..
[01:56.91]
[02:05.63]Hang siji iki,
[02:08.11]Durene enak temenan..
[02:11.53]Hang gawe riko sampek sing kuat,
[02:14.90]Sampek sampek ketagihan..
[02:19.93]Kadhung riko gelem,
[02:22.86]Kari milih bain..
[02:26.09]Kadhung riko demen,
[02:29.08]Kari ngomong bain..
[02:33.07]
[02:55.07]>>>
[02:56.07]>>
[02:57.07]>
[02:58.07]Mangan duren ring tengah wengi,
[03:01.07]Paling enak ambi demenan..
[03:03.36]Disigar kang disigar,
[03:06.61]Enak kang ayo kang disigar..
[03:11.40]
[03:17.10]Ojo lali yo ngunci lawang,
[03:20.17]Engko ono uwong hang nyawang..
[03:23.04]Edeng edeng disigar,
[03:25.77]Enak kang monggo kang disigar..
[03:31.06]
[04:00.00]>>>
[04:01.00]>>
[04:02.00]>
[04:03.00]Yo kabeh uwong,
[04:05.30]Paling demen nyigar duren..
[04:08.02]Paran maning malam pengantin,
[04:11.45]Sampek isuk sing gelem leren..
[04:15.87]
[04:24.70]Hang siji iki,
[04:27.56]Durene enak temenan..
[04:30.74]Hang gawe riko sampek sing kuat,
[04:34.10]Sampek sampek ketagihan..
[04:39.94]Kadhung riko gelem,
[04:42.49]Kari milih bain..
[04:45.36]Kadhung riko demen,
[04:48.15]Kari ngomong bain..
[04:51.13]Kadhung riko gelem,
[04:53.76]Kari milih bain..
[04:56.56]Kadhung riko demen,
[04:59.48]Kari ngomong bain..
[05:03.14]
————-
Preview:

Katon Katonen Riko

Sumiati_3
Versi: Sumiati

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

Krungon krungonen,
Nong swaran riko,
Nong guyun riko..
Enget guyonan riko,
Turu sing biso..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qbwzzkch]
[ar: Sumiati]
[ti: Katon Katonen Riko]
[al: Dangdut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.01]Katon Katonen Riko
[00:00.01]by: Sumiati
[00:29.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Katon katonen,
[00:36.99]Nong rupan riko,
[00:40.92]Nong esem riko..
[00:44.20]Sak tingkah polahe,
[00:48.57]Jangget ring moto..
[00:53.68]
[01:01.20]Krungon krungonen,
[01:04.81]Nong swaran riko,
[01:08.98]Nong guyun riko..
[01:11.83]Enget guyonan riko,
[01:17.01]Turu sing biso..
[01:21.49]
[01:49.02]>>>
[01:50.02]>>
[01:51.02]>
[01:52.02]Pokok melek moto,
[01:55.42]Isun katon riko..
[01:58.98]Sing ono lerene,
[02:02.70]Riko terus nggudo..
[02:06.45]Noring njero impen,
[02:09.55]Riko ngawe-ngawe..
[02:13.60]Ambi melung-melung,
[02:17.27]Nyeluk aranisun..
[02:21.37]Sedino-dino isun bingung,
[02:29.34]Pikir bingung mikiri riko..
[02:36.36]
[02:39.22]Isun iki riko kapakno,
[02:47.24]Ojo-ojo riko dukuno..
[02:52.66]
[02:59.62]Katon katonen,
[03:02.93]Nong rupan riko,
[03:06.15]Nong esem riko..
[03:09.59]Sak tingkah polahe,
[03:15.18]Jangget ring moto..
[03:19.04]
[03:46.40]>>>
[03:47.40]>>
[03:48.40]>
[03:49.40]Pokok melek moto,
[03:53.07]Isun katon riko..
[03:57.05]Sing ono lerene,
[04:00.48]Riko terus nggudo..
[04:04.46]Noring njero impen,
[04:07.75]Riko ngawe-ngawe..
[04:11.55]Ambi melung-melung,
[04:15.28]Nyeluk aranisun..
[04:19.45]
[04:20.62]Sedino-dino isun bingung,
[04:28.35]Pikir bingung mikiri riko..
[04:34.18]
[04:36.56]Isun iki riko kapakno,
[04:43.89]Ojo-ojo riko dukuno..
[04:50.24]
————–
Preview:

Saripah

Catur-Arum_9
Lirik Lagu Sanguturu ke-3700 Saripah
Versi: Catur Arum

KATON TEKO KADOHAN,
PERAWAN AYU DUH ENAKE DISAWANG..
SUMOROT MOTONE DAMAR KANGINAN,
TAYONGAN BELARAK SEMPAL..

LAKONANE KOYO MACAN KELOMAN,
DUH EMAN ISUN KEPINGIN KENALAN..
ARAN RIKO SOPO DIK,
UMAH RIKO NONG ENDI DIK,
EMBEN DOWO KAKANG MAS MENGAN MERONO..

OPO RIKO LEGO DIK,
TAPI ISUN WEDI DIK,
NAWI-NAWI WIS ONO HANG NYANDING RIKO..

reff:
NYAWANG ONO NONG NDUWURAN,
RIKO LINTANG TENTREM ATI KADHUNG NYAWANG..
MEREDEP KOYO INTEN NONG AWANG-AWANG,
TAMBAH SENENG NYAWANG TEKO PESISIR BELAMBANGAN..

AYO GANCANG MERONO DIK,
CAGERE SENENGE DIK,
NYAWANG ULAN LINTANG AMBI LUNGGUH SESANDINGAN..

ULAN MYAKNE ISIN DIK,
LINTANG MYAKNE IRI DIK,
NYAWANG ISUN LAN RIKO GEREDOAN..

reff:
ARAN RIKO SOPO DIK,
UMAH RIKO NONG ENDI DIK,
EMBEN DOWO KAKANG MAS MENGAN MERONO..

OPO RIKO LEGO DIK,
TAPI ISUN WEDI DIK,
NAWI-NAWI WIS ONO HANG NYANDING RIKO..
——————
[ver: lyrics]
[id: hivlzich]
[ar: Catur Arum]
[ti: Saripah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:00.06]Saripah
[00:00.06]by: Catur Arum
[00:33.06]
[00:35.06]>>>
[00:36.06]>>
[00:37.06]>
[00:38.06]Katon teko kadohan,
[00:46.98]Perawan ayu
[00:49.41]duh enake disawang..
[00:55.81]Sumorot motone
[01:00.97]damar kanginan,
[01:04.33]Tayongan belarak sempal..
[01:10.37]
[01:14.91]Lakonane koyo macan keloman,
[01:21.06]Duh eman
[01:23.24]isun kepingin kenalan..
[01:28.15]Aran riko sopo dik,
[01:32.20]Umah riko nong endi dik,
[01:35.98]Emben dowo kakang mas
[01:41.10]mengan merono..
[01:45.57]Opo riko lego dik,
[01:48.69]Tapi isun wedi dik,
[01:52.79]Nawi-nawi wis ono
[01:57.52]hang nyanding riko..
[02:01.57]
[02:34.04]>>>
[02:35.04]>>
[02:36.04]>
[02:37.04]Nyawang ono nong nduwuran,
[02:46.23]Riko lintang tentrem ati
[02:51.99]kadhung nyawang..
[02:53.82]Meredep koyo inten
[02:59.95]nong awang-awang,
[03:03.19]Tambah seneng
[03:05.12]nyawang teko pesisir belambangan..
[03:10.84]Ayo gancang merono dik,
[03:14.38]Cagere senenge dik,
[03:18.25]Nyawang ulan lintang
[03:22.65]ambi lungguh sesandingan..
[03:27.38]Ulan myakne isin dik,
[03:31.11]Lintang myakne iri dik,
[03:35.04]Nyawang isun lan riko geredoan..
[03:43.63]
[04:13.81]>>>
[04:14.81]>>
[04:15.81]>
[04:16.81]Aran riko sopo dik,
[04:20.81]Umah riko nong endi dik,
[04:25.21]Emben dowo kakang mas
[04:30.19]mengan merono..
[04:33.80]Opo riko lego dik,
[04:37.59]Tapi isun wedi dik,
[04:41.44]Nawi-nawi wis ono
[04:45.49]hang nyanding riko..
[04:50.33]
————-
Preview: