Yoyo Untu

Dewi-Rosalinda_1
Versi: Dewi Rosalinda

Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..
Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..

Nyonggo dagune loro untune,
Kari temenanan kadhung kelaran..
Sopo wonge hang sing gemuyu,
Krungu sambate dhung loro untu..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..

reff:
Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..
Kari loro dadi guyonan,
Omonge pelat dadi wadanan..

Nyonggo dagune loro untune,
Kari temenanan kadhung kelaran..
Sopo wonge hang sing gemuyu,
Krungu sambate dhung loro untu..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..

Nyonggo dagune loro untune,
Kari temenanan kadhung kelaran..
Sopo wonge hang sing gemuyu,
Krungu sambate dhung loro untu..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo mak..

Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo..
Yoyo mak uue ayi yoyo,
Yoyo mak uue ayi yoyo mak..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uiiqbqch]
[ar: Dewi Rosalinda]
[ti: Yoyo Untu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.01]Yoyo Untu
[00:00.01]by: Dewi Rosalinda
[00:37.01]
[00:39.01]>>>
[00:40.01]>>
[00:41.01]>
[00:42.01]Kari loro dadi guyonan,
[00:50.01]Omonge pelat dadi wadanan..
[00:58.24]Kari loro dadi guyonan,
[01:06.24]Omonge pelat dadi wadanan..
[01:14.39]
[01:18.08]Nyonggo dagune loro untune,
[01:25.47]Kari temenanan kadhung kelaran..
[01:33.87]Sopo wonge hang sing gemuyu,
[01:41.34]Krungu sambate dhung loro untu..
[01:51.90]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[02:00.61]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[02:08.95]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[02:17.28]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[02:25.13]
[03:01.05]>>>
[03:02.05]>>
[03:03.05]>
[03:04.05]Kari loro dadi guyonan,
[03:11.25]Omonge pelat dadi wadanan..
[03:20.04]Kari loro dadi guyonan,
[03:28.29]Omonge pelat dadi wadanan..
[03:36.56]
[03:39.99]Nyonggo dagune loro untune,
[03:47.64]Kari temenanan kadhung kelaran..
[03:55.98]Sopo wonge hang sing gemuyu,
[04:06.11]Krungu sambate dhung loro untu..
[04:13.83]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[04:22.56]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[04:30.95]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[04:39.22]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[04:47.24]Nyonggo dagune loro untune,
[04:56.15]Kari temenanan kadhung kelaran..
[05:05.04]Sopo wonge hang sing gemuyu,
[05:14.81]Krungu sambate dhung loro untu..
[05:23.20]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[05:31.53]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[05:39.88]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[05:48.15]Yoyo mak uue ayi yoyo mak..
[05:57.67]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[06:05.02]Yoyo mak uue ayi yoyo..
[06:12.92]Yoyo mak uue ayi yoyo,
[06:21.20]Yoyo mak uue ayi yoyo mak..
[06:26.98]
————–
Preview:

Mung Siji (demy)

Demy_28
Versi: Demy

Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

reff:
Mung bisone nglarani,
Mung bisone mrekes ati..
Yo mung bisone njalari,
Ati nisun iki..

Mung bisone ngimbangi,
Mung bisone ngukur ati..
Yo mung bisone ngilangi,
Welas isun iki..

reff:
Sing ikhlas welas isun iki,
Kegowo wong liyo sing biso nggandoli..
Mung siji riko hang sun demeni,
Yo wis ilang yo wis ilang..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..

Mung riko kudangane ati,
Nong punjere dodo sing biso ngilangi..
Mung siji riko kembange ati,
Yo wis ilang kegowo wong liyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: pznonbch]
[ar: Demy]
[ti: Mung Siji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:00.04]Mung Siji
[00:00.04]by: Demy
[00:34.04]
[00:36.04]>>>
[00:37.04]>>
[00:38.04]>
[00:39.04]Mung bisone nglarani,
[00:44.64]Mung bisone mrekes ati..
[00:52.00]Yo mung bisone njalari,
[00:58.16]Ati nisun iki..
[01:04.75]
[01:07.42]Mung bisone ngimbangi,
[01:13.26]Mung bisone ngukur ati..
[01:20.36]Yo mung bisone ngilangi,
[01:27.40]Welas isun iki..
[01:33.31]
[01:56.04]>>>
[01:57.04]>>
[01:58.04]>
[01:59.04]Sing ikhlas welas isun iki,
[02:03.18]Kegowo wong liyo
[02:06.11]sing biso nggandoli..
[02:10.02]Mung siji riko hang sun demeni,
[02:16.43]Yo wis ilang yo wis ilang..
[02:27.80]
[02:30.17]Mung riko kudangane ati,
[02:35.45]Nong punjere dodo
[02:39.01]sing biso ngilangi..
[02:42.37]Mung siji riko kembange ati,
[02:48.46]Yo wis ilang
[02:51.46]kegowo wong liyo..
[02:55.86]
[03:07.03]>>>
[03:08.03]>>
[03:09.03]>
[03:10.03]Mung bisone nglarani,
[03:14.53]Mung bisone mrekes ati..
[03:21.66]Yo mung bisone njalari,
[03:27.70]Ati nisun iki..
[03:34.16]
[03:37.40]Mung bisone ngimbangi,
[03:43.31]Mung bisone ngukur ati..
[03:50.15]Yo mung bisone ngilangi,
[03:56.99]Welas isun iki..
[04:03.27]
[04:26.09]>>>
[04:27.09]>>
[04:28.09]>
[04:29.09]Sing ikhlas welas isun iki,
[04:34.09]Kegowo wong liyo
[04:36.70]sing biso nggandoli..
[04:41.25]Mung siji riko hang sun demeni,
[04:46.77]Yo wis ilang yo wis ilang..
[04:57.97]
[05:00.40]Mung riko kudangane ati,
[05:05.74]Nong punjere dodo
[05:08.67]sing biso ngilangi..
[05:12.54]Mung siji riko kembange ati,
[05:19.07]Yo wis ilang
[05:21.68]kegowo wong liyo..
[05:26.97]Mung riko kudangane ati,
[05:32.01]Nong punjere dodo
[05:35.43]sing biso ngilangi..
[05:39.42]Mung siji riko kembange ati,
[05:45.33]Yo wis ilang
[05:48.55]kegowo wong liyo..
[05:54.53]
————–
Preview:

Sing Lilo

Yopy
Versi: Yopy

Apuwo ati magih bingung rasane,
Deg-degan sing karuan..
Nyawang riko,
Gandengan tangan ambi wong liyo..

Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

reff:
Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: uzipnnch]
[ar: Yopy]
[ti: Sing Lilo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:07]
[00:00.07]Sing Lilo
[00:00.07]by: Yopy
[00:21.07]
[00:23.07]>>>
[00:24.07]>>
[00:25.07]>
[00:26.07]Apuwo ati magih bingung rasane,
[00:36.74]Deg-degan sing karuan..
[00:43.21]Nyawang riko gandengan tangan,
[00:48.23]Ambi wong liyo..
[00:54.20]
[00:57.07]Rasane batin panas koyo diobong,
[01:08.29]Gemulak mergo cupar..
[01:14.25]Sing biso nerimo,
[01:19.85]Riko diempet wong liyo..
[01:25.81]
[02:20.88]>>>
[02:21.88]>>
[02:22.88]>
[02:23.88]Sun sing lilo,
[02:26.51]Kadhung sampek atin riko
[02:31.98]ngubah roso..
[02:35.35]Sun sing lilo,
[02:38.02]Welas riko pindah
[02:42.00]nong ati liyo..
[02:46.66]Selawase sing kiro
[02:51.14]Sun ngelilakno..
[02:55.00]Kadhung sampek awak riko,
[03:00.91]Disanding wong liyo..
[03:06.81]
[03:35.98]>>>
[03:36.98]>>
[03:37.98]>
[03:38.98]Rasane batin
[03:43.59]panas koyo diobong,
[03:50.42]Gemulak mergo cupar..
[03:56.02]Sing biso nerimo,
[04:01.56]Riko diempet wong liyo..
[04:07.78]
[05:02.11]>>>
[05:03.11]>>
[05:04.11]>
[05:05.11]Sun sing lilo,
[05:08.17]Kadhung sampek atin riko
[05:13.85]ngubah roso..
[05:17.09]Sun sing lilo,
[05:19.69]Welas riko pindah
[05:22.88]nong ati liyo..
[05:29.70]Selawase sing kiro
[05:34.86]Sun ngelilakno..
[05:38.83]Kadhung sampek awak riko,
[05:44.13]Disanding wong liyo..
[05:49.97]
[05:53.27]Sun sing lilo,
[05:58.50]Kadhung sampek atin riko
[06:04.17]ngubah roso..
[06:07.40]Sun sing lilo,
[06:10.02]Welas riko pindah
[06:14.00]nong ati liyo..
[06:18.67]Selawase sing kiro
[06:23.89]Sun ngelilakno..
[06:27.68]Kadhung sampek awak riko,
[06:33.15]Disanding wong liyo..
[06:39.25]Kadhung sampek awak riko,
[06:44.66]Disanding wong liyo..
[06:50.45]
————-
Preview:

Mung Siji (bulan)

Bulan
Versi: Bulan

Noring kene kawitan isun ketemu,
Noring kene pungkasan isun ngerandu..
Larene hang dadi kudangane ati,
Saiki ilang menyang embuh nong endi..

Koyo serngenge ilang sunare,
Ketutup mego dadi jalarane..
Tapi ati isun kelangan,
Mergo sing ono mergane..

reff:
Welas asihe riko ring kene,
Magih sun percoyo masio ditinggalno..
Sepurane baen masio akeh hang ngarepi,
Nong ati mung siji hang sun welasi..

reff:
Noring kene kawitan isun ketemu,
Noring kene pungkasan isun ngerandu..
Larene hang dadi kudangane ati,
Saiki ilang menyang embuh nong endi..

Koyo serngenge ilang sunare,
Ketutup mego dadi jalarane..
Tapi ati isun kelangan,
Mergo sing ono mergane..

reff:
Welas asihe riko ring kene,
Magih sun percoyo masio ditinggalno..
Sepurane baen masio akeh hang ngarepi,
Nong ati mung siji hang sun welasi..

Welas asihe riko ring kene,
Magih sun percoyo masio ditinggalno..
Sepurane baen masio akeh hang ngarepi,
Nong ati mung siji hang sun welasi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pbnpnpch]
[ar: Bulan]
[ti: Mung Siji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.05]Mung Siji by Bulan
[00:23.05]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Noring kene kawitan
[00:31.36]isun ketemu,
[00:36.51]Noring kene pungkasan
[00:39.20]isun ngerandu..
[00:43.93]Larene hang dadi
[00:48.31]kudangane ati,
[00:52.53]Saiki ilang menyang
[00:56.00]embuh nong endi..
[00:59.73]Koyo serngenge
[01:02.56]ilang sunare,
[01:04.99]Ketutup mego
[01:06.93]dadi jalarane..
[01:09.16]Tapi ati isun kelangan,
[01:13.08]Mergo sing ono mergane..
[01:19.87]
[01:31.08]>>>
[01:32.08]>>
[01:33.08]>
[01:34.08]Welas asihe
[01:36.88]riko ring kene,
[01:41.24]Magih sun percoyo
[01:45.11]masio ditinggalno..
[01:50.14]Sepurane baen
[01:52.93]masio akeh hang ngarepi,
[01:56.98]Nong ati mung siji
[02:00.46]hang sun welasi..
[02:04.69]
[02:36.79]>>>
[02:37.79]>>
[02:38.79]>
[02:39.79]Noring kene kawitan
[02:43.79]isun ketemu,
[02:48.17]Noring kene pungkasan
[02:51.21]isun ngerandu..
[02:56.13]Larene hang dadi
[02:59.48]kudangane ati,
[03:04.47]Saiki ilang menyang
[03:07.58]embuh nong endi..
[03:12.05]Koyo serngenge
[03:14.41]ilang sunare,
[03:16.97]Ketutup mego
[03:18.90]dadi jalarane..
[03:21.08]Tapi ati isun kelangan,
[03:25.13]Mergo sing ono mergane..
[03:32.41]
[03:47.00]>>>
[03:48.00]>>
[03:49.00]>
[03:50.00]Welas asihe
[03:53.40]riko ring kene,
[03:56.88]Magih sun percoyo
[04:00.81]masio ditinggalno..
[04:06.09]Sepurane baen masio
[04:09.08]akeh hang ngarepi,
[04:12.75]Nong ati mung siji
[04:16.73]hang sun welasi..
[04:21.15]Welas asihe
[04:24.44]riko ring kene,
[04:28.86]Magih sun percoyo
[04:32.48]masio ditinggalno..
[04:37.76]Sepurane baen masio
[04:41.08]akeh hang ngarepi,
[04:45.17]Nong ati mung siji
[04:48.22]hang sun welasi..
[04:52.38]
————-
Preview:

Kembang Impen

Rozy-Abdillah_6
Versi: Rozy Abdillah

Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
Duh senenge ati ye ye ye ye..
Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
Duh bungahe ati ye ye ye ye..

Pari isen temungkul gawane eman,
Riko hang nong impen
Saiki wis nong kene eman..
Duh senenge ati biso sesandingan,
Disakseni kembang mayang..

Kembang mayang kembange jambe eman,
Riko hang sun sayang
Welas sun selawase eman..
Ibarate isun kadhung oleh nyeyuwun,
Biso-o urip sewu taun..

reff:
Nong dino iki ye ye ye ye,
Seneng sun nono madani
Nyanding kudangane ati..
Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
Ngarep-ngarep tekane bengi..

Kembang mayang kembange jambe eman,
Riko hang sun sayang
Welas sun selawase eman..
Ibarate isun kadhung oleh nyeyuwun,
Biso-o urip sewu taun..

reff:
Nong dino iki ye ye ye ye,
Seneng sun nono madani
Nyanding kudangane ati..
Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
Ngarep-ngarep tekane bengi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: laocnoch]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Kembang Impen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.04]Kembang Impen
[00:00.04]by: Rozy Abdillah
[00:31.07]
[00:33.07]>>>
[00:34.07]>>
[00:35.07]>
[00:36.07]Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
[00:45.17]Duh senenge ati ye ye ye ye..
[00:53.27]Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
[01:01.84]Duh bungahe ati ye ye ye ye..
[01:09.81]
[01:12.61]Pari isen temungkul gawane eman,
[01:20.50]Riko hang nong impen
[01:23.85]Saiki wis nong kene eman..
[01:30.51]Duh senenge ati biso sesandingan,
[01:40.15]Disakseni kembang mayang..
[01:45.44]
[01:56.82]Kembang mayang
[01:58.70]kembange jambe eman,
[02:05.16]Riko hang sun sayang
[02:07.09]Welas sun selawase eman..
[02:13.87]Ibarate isun
[02:20.17]kadhung oleh nyeyuwun,
[02:24.80]Biso-o urip sewu taun..
[02:29.15]
[03:05.01]>>>
[03:06.01]>>
[03:07.01]>
[03:08.01]Nong dino iki ye ye ye ye,
[03:17.21]Seneng sun nono madani
[03:19.21]Nyanding kudangane ati..
[03:26.00]Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
[03:36.70]Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
[03:43.54]Ngarep-ngarep tekane bengi..
[03:49.26]
[04:00.09]Kembang mayang
[04:03.45]kembange jambe eman,
[04:08.95]Riko hang sun sayang
[04:11.67]Welas sun selawase eman..
[04:18.26]Ibarate isun
[04:24.60]kadhung oleh nyeyuwun,
[04:28.09]Biso-o urip sewu taun..
[04:32.38]
[05:08.46]>>>
[05:09.46]>>
[05:10.46]>
[05:11.46]Nong dino iki ye ye ye ye,
[05:20.92]Seneng sun nono madani
[05:23.15]Nyanding kudangane ati..
[05:28.81]Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
[05:40.13]Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
[05:47.47]Ngarep-ngarep tekane bengi..
[05:53.13]
————-
Preview:

Ayu Sing Ayu

Rozy-Abdillah_5
Lirik Lagu Sanguturu ke-3650 Ayu Sing Ayu
Versi: Rozy Abdillah

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..
——————
[id: lhoinich]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Ayu Sing Ayu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:00.05]Ayu Sing Ayu
[00:00.05]by: Rozy Abdillah
[00:31.95]
[00:33.95]>>>
[00:34.95]>>
[00:35.95]>
[00:36.95]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:40.61]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[00:45.00]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:48.89]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[00:53.68]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:57.16]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[01:02.21]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[01:05.62]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[01:10.03]
[01:12.39]Kenal sepisan isun kedanan,
[01:17.38]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[01:21.55]Sing biso turu yo sing enak madang,
[01:25.78]Sakjane paran hang gawe edan..
[01:33.36]
[01:55.99]>>>
[01:56.99]>>
[01:57.99]>
[01:58.99]Kenal sepisan isun kedanan,
[02:02.98]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[02:06.83]Sing biso turu yo sing enak madang,
[02:11.31]Sakjane paran hang gawe edan..
[02:18.77]Opo bokonge e semok bokonge,
[02:21.95]Opo pipine e cekung selisih..
[02:26.80]Opo eseme e manis eseme,
[02:30.79]Opo motone e barak motone..
[02:35.33]Isun bingung mikir kari bingung,
[02:39.43]Anter serete teko parane..
[02:46.52]Opo bokonge e semok bokonge,
[02:50.19]Opo lambene kari abang lambene..
[02:54.42]Opo eh eh ehm iku paran arane,
[02:58.33]Opo neh neh neh kari repot ngomonge..
[03:02.74]Isun bingung mikir kari bingung,
[03:06.97]Ngomong ring kene sing enak rasane..
[03:13.19]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:16.73]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[03:21.84]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:25.26]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[03:30.12]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:33.34]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[03:38.32]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:41.81]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[03:46.60]
[03:49.09]Kenal sepisan isun kedanan,
[03:53.56]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[03:57.79]Sing biso turu yo sing enak madang,
[04:02.16]Sakjane paran hang gawe edan..
[04:09.68]
[04:31.73]>>>
[04:32.73]>>
[04:33.73]>
[04:34.73]Kenal sepisan isun kedanan,
[04:39.73]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[04:43.63]Sing biso turu yo sing enak madang,
[04:47.74]Sakjane paran hang gawe edan..
[04:55.33]@#$$%%^&*
[05:12.43]Opo bokonge e semok bokonge,
[05:16.04]Opo pipine e cekung selisih..
[05:20.21]Opo eseme e manis eseme,
[05:24.50]Opo motone e barak motone..
[05:28.68]Isun bingung mikir kari bingung,
[05:33.22]Anter serete teko parane..
[05:38.60]@#$$%%^&*
[05:49.44]Opo bokonge e semok bokonge,
[05:53.41]Opo lambene kari abang lambene..
[05:57.95]Opo eh eh ehm iku paran arane,
[06:01.80]Opo neh neh neh kari repot ngomonge..
[06:06.10]Isun bingung mikir kari bingung,
[06:10.14]Ngomong ring kene sing enak rasane..
[06:15.99]
————–
Preview:

Tanah Kelahiran

Dewi-Rosalinda
Versi: Dewi Rosalinda

Embuh pirang taun lawas sing sun sambang,
Umah paran pedesan papan klahiran..

Seru kangen isun nong konco memengan,
Enget magih gredoan sak dalan-dalan..

reff:
Saikine isun urip nong kadohan,
Ngembani kewajiban nong ibu pertiwi..

Njaluk pujin riko emak bapak ring kono,
Yo mugo tabahno kulo ngumboro..

Embuh taun kapan embuh dino paran,
Sun ketemu angenan oh belambangan..

Seru kangen isun nong konco memengan,
Enget magih gredoan sak dalan-dalan..

reff:
Saikine isun urip nong kadohan,
Ngembani kewajiban nong ibu pertiwi..

Njaluk pujin riko emak bapak ring kono,
Yo mugo tabahno kulo ngumboro..

Embuh taun kapan embuh dino paran,
Sun ketemu angenan oh belambangan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wcqvnich]
[ar: Dewi Rosalinda]
[ti: Tanah Kelahiran]
[al: Kendang kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:00.03]Tanah Kelahiran
[00:00.03]By: Dewi Rosalinda
[00:13.04]
[00:15.04]>>>
[00:16.04]>>
[00:17.04]>
[00:18.04]Embuh pirang taun
[00:25.44]Lawas sing sun sambang..
[00:33.97]Umah paran pedesan
[00:40.99]Papan klahiran..
[00:47.12]
[00:49.29]Seru kangen isun
[00:56.76]Nong konco memengan..
[01:06.09]Enget magih gredoan
[01:13.00]Sak dalan-dalan..
[01:18.34]
[01:52.02]>>>
[01:53.02]>>
[01:54.02]>
[01:55.02]Saikine isun
[02:03.69]Urip nong kadohan..
[02:10.37]Ngembani kewajiban
[02:17.94]Nong ibu pertiwi..
[02:25.95]Njaluk pujin riko
[02:34.74]Emak bapak ring kono..
[02:42.81]Yo mugo tabahno
[02:49.78]Kulo ngumboro..
[02:57.13]
[02:58.98]Embuh taun kapan
[03:06.39]Embuh dino paran..
[03:15.41]Sun ketemu angenan
[03:22.33]Oh belambangan..
[03:27.66]
[03:30.47]Seru kangen isun
[03:38.18]Nong konco memengan..
[03:47.33]Enget magih gredoan
[03:54.24]Sak dalan-dalan..
[03:59.34]
[04:33.09]>>>
[04:34.09]>>
[04:35.09]>
[04:36.09]Saikine isun
[04:44.29]Urip nong kadohan..
[04:51.29]Ngembani kewajiban
[04:59.56]Nong ibu pertiwi..
[05:08.58]Njaluk pujin riko
[05:15.97]Emak bapak ring kono..
[05:24.12]Yo mugo tabahno
[05:31.15]Kulo ngumboro..
[05:38.73]
[05:40.61]Embuh taun kapan
[05:48.01]Embuh dino paran..
[05:56.46]Sun ketemu angenan
[06:03.43]Oh belambangan..
[06:09.22]
—————
Preview: