Kelendi Tah

dedy-boom_2
Versi: Dedy Boom

Sun ngirane riko,
Hang biso nentremaken ati..
Sun ngirane riko,
Hang biso nyenengaken atinisun..
Sun ngirane riko,
Hang gelem ngancani sampek ring pungkas cerito..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..

reff:
Saikine riko,
Tego nggawe atin sun loro..
Saikine riko,
Mentolo nggawe larane atinisun..
Saikine riko,
Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
Nong ngarep moto..

reff:
Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..

Kelendi tah riko biso uwah janji,
Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
Kelendi tah kelendi tah..
——————
[ver: lyrics]
[id: usbuuacu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Kelendi Tah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.01]Kelendi Tah
[00:00.01]by: Dedy Boom
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Sun ngirane riko,
[00:32.51]Hang biso nentremaken ati..
[00:40.40]Sun ngirane riko,
[00:47.67]Hang biso nyenengaken atinisun..
[00:55.60]Sun ngirane riko,
[01:03.12]Hang gelem ngancani
[01:07.09]sampek ring pungkas cerito..
[01:13.36]
[01:25.61]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[01:33.95]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[01:41.30]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[01:49.16]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[01:56.28]Kelendi tah kelendi tah..
[02:02.75]
[02:35.56]>>>
[02:36.56]>>
[02:37.56]>
[02:38.56]Saikine riko,
[02:46.56]Tego nggawe atin sun loro..
[02:53.10]Saikine riko,
[03:00.82]Mentolo nggawe larane atinisun..
[03:08.62]Saikine riko,
[03:16.49]Tegone ngeloro nggandeng wong liyo..
[03:22.81]Nong ngarep moto..
[03:26.55]
[03:54.58]>>>
[03:55.58]>>
[03:56.58]>
[03:57.58]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:05.70]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:13.34]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:21.15]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:28.60]Kelendi tah riko biso uwah janji,
[04:36.42]Tego ngeliyo ngelarani ati iki..
[04:43.84]Kelendi tah isun biso ngikhlaseno,
[04:51.49]Welas ati wis kadhung mung kanggo riko..
[04:59.11]Kelendi tah kelendi tah..
[05:05.82]
————–
Preview:

Advertisements

Nggugah Ati

dedy-boom_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3850 Nggugah Ati
Versi: Dedy Boom

WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

reff:
WERANE GODONG NADAI TETESE EMBUN,
RASANE TANGELAMUN KOYO SING SERANTAN..
PERIHE ATI HANG RASANE NGELIK-NGELIK,
NYERINTUNGI KENCENGE ATI HANG ENAK TURU..

RASANE SING KUAT MANING,
NYAWANG TINGKAH AWAK SUN IKI..

reff:
HOOO..HOWOW..
SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..

SAMBANGEN ISUN MASIO SEDELO,
MYAKNE ATINISUN LEMES LAN WERO..
PELUKEN TAH ISUN NGANGGO WELAS RIKO,
MYAKNE AWAK IKI SING LUPUT SING LALI..

SAMBANGEN.. PELUKEN..,
GUGAHEN ATINISUN IKI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ouswhwcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Nggugah Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.03]Nggugah Ati
[00:00.03]by: Dedy Boom
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Werane godong
[00:34.27]nadai tetese embun,
[00:37.69]Rasane tangelamun
[00:41.52]koyo sing serantan..
[00:49.36]Perihe ati hang rasane
[00:54.64]ngelik-ngelik,
[00:56.83]Nyerintungi kencenge
[01:01.30]ati hang enak turu..
[01:06.12]
[01:09.16]Rasane sing kuat maning,
[01:16.23]Nyawang tingkah awak sun iki..
[01:23.82]
[01:37.57]>>>
[01:38.57]>>
[01:39.57]>
[01:40.57]Hooo..howow..
[01:48.50]
[01:54.09]Sambangen isun
[01:57.50]masio sedelo,
[02:01.63]Myakne atinisun
[02:05.19]lemes lan wero..
[02:09.16]Peluken tah isun
[02:13.06]nganggo welas riko,
[02:16.96]Myakne awak iki
[02:20.30]sing luput sing lali..
[02:24.35]Sambangen.. peluken..,
[02:31.70]Gugahen atinisun iki..
[02:38.95]
[03:07.89]>>>
[03:08.89]>>
[03:09.89]>
[03:10.89]Werane godong
[03:13.89]nadai tetese embun,
[03:17.24]Rasane tangelamun
[03:21.20]koyo sing serantan..
[03:28.84]Perihe ati hang rasane
[03:34.11]ngelik-ngelik,
[03:36.38]Nyerintungi kencenge
[03:40.48]ati hang enak turu..
[03:46.70]
[03:49.19]Rasane sing kuat maning,
[03:54.86]Nyawang tingkah awak sun iki..
[04:03.92]
[04:17.04]>>>
[04:18.04]>>
[04:19.04]>
[04:20.04]Hooo..howow..
[04:27.61]
[04:33.94]Sambangen isun
[04:37.48]masio sedelo,
[04:41.35]Myakne atinisun
[04:44.79]lemes lan wero..
[04:48.99]Peluken tah isun
[04:52.86]nganggo welas riko,
[04:56.86]Myakne awak iki
[05:00.12]sing luput sing lali..
[05:04.50]Sambangen.. peluken..,
[05:11.78]Gugahen atinisun iki..
[05:19.99]Sambangen isun
[05:23.52]masio sedelo,
[05:27.25]Myakne atinisun
[05:30.75]lemes lan wero..
[05:34.92]Peluken tah isun
[05:38.58]nganggo welas riko,
[05:42.57]Myakne awak iki
[05:45.98]sing luput sing lali..
[05:50.15]Sambangen.. peluken..,
[05:57.31]Gugahen atinisun iki..
[06:05.46]
————-
Preview:

Jangkare Ati

dedy-boom
Versi: Dedy Boom

Suwi sun sidem roso hang ono ring ati..
Sing biso ilang angger kegowo nong impi..
Sing biso isun ngalingi,
Soyo suwi kok tambah nggupuhi..

Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..

reff:
Bingung awak iki saiki kudu kelendi,
Keroso abot dhung wong liyo hang nduweni..
Paran maning mesti sun lakoni,
Opo kudu poso pati geni..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong ati..

Welas sing biso keganti,
Mung riko sing ono maning hang sun karepi..
Wedi opo mulo sing ngerti,
Dhung riko hang saiki jangkaran nong atinisun..
Nong atinisun..
Nong atinisun..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pacbhzcu]
[ar: Dedy Boom]
[ti: Jangkare Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Jangkare Ati
[00:00.04]by: Dedy Boom
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Suwi sun sidem
[00:34.02]roso hang ono ring ati..
[00:38.95]Sing biso ilang
[00:41.49]angger kegowo nong impi..
[00:46.66]Sing biso isun ngalingi,
[00:55.85]Soyo suwi
[00:57.74]kok tambah nggupuhi..
[01:01.74]
[01:05.72]Bingung awak iki
[01:08.88]saiki kudu kelendi,
[01:12.30]Keroso abot
[01:15.43]dhung wong liyo hang nduweni..
[01:20.80]Paran maning mesti sun lakoni,
[01:29.23]Opo kudu poso pati geni..
[01:36.28]
[01:39.52]Welas sing biso keganti,
[01:46.38]Mung riko sing ono maning
[01:51.10]hang sun karepi..
[01:53.97]Wedi opo mulo sing ngerti,
[02:01.43]Dhung riko hang saiki
[02:05.43]jangkaran nong atinisun..
[02:12.83]
[02:44.90]>>>
[02:45.90]>>
[02:46.90]>
[02:47.90]Bingung awak iki
[02:50.53]saiki kudu kelendi,
[02:54.82]Keroso abot
[02:57.18]dhung wong liyo hang nduweni..
[03:02.64]Paran maning mesti sun lakoni,
[03:11.57]Opo kudu poso pati geni..
[03:18.20]
[03:21.20]Welas sing biso keganti,
[03:28.27]Mung riko sing ono maning
[03:32.19]hang sun karepi..
[03:35.92]Wedi opo mulo sing ngerti,
[03:43.23]Dhung riko hang saiki
[03:46.80]jangkaran nong ati..
[03:51.37]Welas sing biso keganti,
[03:58.49]Mung riko sing ono maning
[04:02.58]hang sun karepi..
[04:06.17]Wedi opo mulo sing ngerti,
[04:13.54]Dhung riko hang saiki
[04:18.03]jangkaran nong atinisun..
[04:27.95]Nong atinisun..
[04:34.89]Nong atinisun..
[04:40.21]
————–
Preview:

Meneng

mahesa_14
Versi: Mahesa

MUNG BISO MENENG NANGGEPI KABAR HING BENER,
SUN CACAK NUTUP MOTO MYAKNE SING KARI KEROSO..
APUWO RIKO TAMBAH NYEJO NGABARNO,
SING GELEM TEGES NONG ISUN MORO..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..
RUMONGSO-O..

MUNG BISO MENENG NANGGEPI KABAR HING BENER,
SUN CACAK NUTUP MOTO MYAKNE SING KARI KEROSO..
APUWO RIKO TAMBAH NYEJO NGABARNO,
SING GELEM TEGES NONG ISUN MORO..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..
RUMONGSO-O..

reff:
HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..

HANG SUN KAREP-KAREPI OJO NGUMBAR CRITO IKI,
CUKUP NONG ISUN NGOMONGO KELENDI..
WIS CUKUP CUKUP ISUN NAHAN NELONGSONE DODO,
FITNAH TEKO RIKO SING BISO SUN TRIMO..
RUMONGSO-O..
——————-
[ver: lyrics]
[id: plawhccu]
[ar: Mahesa]
[ti: Meneng]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:00.02]Meneng
[00:00.32]by: Mahesa
[00:18.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]Mung biso meneng,
[00:27.49]nanggepi kabar hing bener,
[00:31.88]Sun cacak nutup moto,
[00:36.28]myakne sing kari keroso..
[00:41.22]Apuwo riko
[00:43.00]tambah nyejo ngabarno,
[00:48.43]Sing gelem teges
[00:52.08]nong isun moro..
[00:56.50]
[01:01.56]Hang sun karep-karepi
[01:05.99]ojo ngumbar crito iki,
[01:10.73]Cukup nong isun
[01:14.87]ngomongo kelendi..
[01:20.25]Wis cukup cukup isun
[01:24.63]nahan nelongsone dodo,
[01:29.52]Fitnah teko riko
[01:33.15]sing biso sun trimo..
[01:38.52]Rumongso-o..
[01:43.70]
[01:49.89]Mung biso meneng
[01:52.96]nanggepi kabar hing bener,
[01:58.84]Sun cacak nutup moto
[02:03.09]myakne sing kari keroso..
[02:07.85]Apuwo riko
[02:10.04]tambah nyejo ngabarno,
[02:15.29]Sing gelem teges
[02:19.06]nong isun moro..
[02:23.74]
[02:26.03]Ho..hang sun karep-karepi
[02:32.39]ojo ngumbar crito iki,
[02:37.54]Cukup nong isun
[02:41.74]ngomongo kelendi..
[02:46.94]Wis cukup cukup isun
[02:51.37]nahan nelongsone dodo,
[02:55.93]Fitnah teko riko
[03:00.18]sing biso sun trimo..
[03:05.31]Rumongso-o..
[03:10.05]
[03:48.07]>>>
[03:49.07]>>
[03:50.07]>
[03:51.07]Hang sun karep-karepi
[03:55.34]ojo ngumbar crito iki,
[04:00.08]Cukup nong isun
[04:04.15]ngomongo kelendi..
[04:11.02]
[04:14.11]Hang sun karep-karepi
[04:18.17]ojo ngumbar crito iki,
[04:22.80]Cukup nong isun
[04:26.98]ngomongo kelendi..
[04:32.67]Wis cukup cukup isun
[04:36.67]nahan nelongsone dodo,
[04:41.44]Fitnah teko riko
[04:45.31]sing biso sun trimo..
[04:50.92]Hang sun karep-karepi
[04:54.80]ojo ngumbar crito iki,
[04:59.67]Cukup nong isun
[05:03.80]ngomongo kelendi..
[05:08.92]Wis cukup cukup isun
[05:13.11]nahan nelongsone dodo,
[05:17.99]Fitnah teko riko
[05:21.99]sing biso sun trimo..
[05:27.49]Rumongso-o..
[05:33.18]
————–
Preview:

Kelangan (wandra)

wandra_10
Versi: Wandra

Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..

Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..

reff:
Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..

reff:
Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..

reff:
Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..

Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ckpqhqcu]
[ar: Wandra]
[ti: Kelangan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:00.02]Kelangan
[00:00.02]by: Wandra
[00:47.01]
[00:49.01]>>>
[00:50.01]>>
[00:51.01]>
[00:52.01]Hang sun karepno biso ambi riko,
[00:59.01]Selawase yo mung ambi riko..
[01:05.73]Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
[01:12.41]Saikine riko wis sing ono
[01:18.09]digowo wong liyo..
[01:22.51]
[01:26.23]Hang sun karepno biso ambi riko,
[01:32.83]Selawase yo mung ambi riko..
[01:40.18]Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
[01:46.97]Saikine riko wis sing ono
[01:52.70]digowo wong liyo..
[01:57.07]
[02:09.03]>>>
[02:10.03]>>
[02:11.03]>
[02:12.03]Kelangan isun iki wis kelangan,
[02:18.52]Kembang hang sun eman-eman..
[02:25.67]Loro rasane ati mulo loro,
[02:32.58]Kudangan digowo wong liyo..
[02:39.18]Lilo sun coba ngelilakeno,
[02:46.20]Masio abot hang sun roso..
[02:52.05]
[03:17.02]>>>
[03:18.02]>>
[03:19.02]>
[03:20.02]Hang sun karepno biso ambi riko,
[03:27.42]Selawase yo mung ambi riko..
[03:34.69]Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
[03:41.41]Saikine riko wis sing ono
[03:46.70]digowo wong liyo..
[03:51.29]
[04:03.36]>>>
[04:04.36]>>
[04:05.36]>
[04:06.36]Kelangan isun iki wis kelangan,
[04:13.13]Kembang hang sun eman-eman..
[04:19.84]Loro rasane ati mulo loro,
[04:26.89]Kudangan digowo wong liyo..
[04:33.79]Lilo sun coba ngelilakeno,
[04:40.69]Masio abot hang sun roso..
[04:47.72]Kelangan isun iki wis kelangan,
[04:54.56]Kembang hang sun eman-eman..
[05:01.34]Loro rasane ati mulo loro,
[05:08.37]Kudangan digowo wong liyo..
[05:14.96]Lilo sun coba ngelilakeno,
[05:22.05]Masio abot hang sun roso..
[05:28.23]
—————
Preview:

Sulung

anggrid-ivanca
Versi: Anggrid Ivanca

Sing ngiro bakale gedigi,
Sun eman-eman welas riko nong ati..
Tibane tulus riko ngapusi,
Jaluk pisahan riko buru saiki..

Semendal krungu omong riko,
Dhung mekar welas jaluk pisah riko..
Janjine selawase aaikine bedo,
Bengen-bengen bain ngomong apuwo..

Sulung tah sulung riko ninggalaken isun,
Sulung tah sulung riko ngajak pisah isun..
Magih tah enget bengen ambi janjian riko,
Dhung wis mekar welas saiki riko suloyo..

Sulung tah sulung riko ninggalaken isun,
Sulung tah sulung riko ngajak pisah isun..
Magih tah enget bengen ambi janjian riko,
Dhung wis mekar welas saiki riko suloyo..

reff:
Sing ngiro bakale gedigi,
Sun eman-eman welas riko nong ati..
Tibane tulus riko ngapusi,
Jaluk pisahan riko buru saiki..

Semendal krungu omong riko,
Dhung mekar welas jaluk pisah riko..
Janjine selawase aaikine bedo,
Bengen-bengen bain ngomong apuwo..

Sulung tah sulung riko ninggalaken isun,
Sulung tah sulung riko ngajak pisah isun..
Magih tah enget bengen ambi janjian riko,
Dhung wis mekar welas saiki riko suloyo..

Sulung tah sulung riko ninggalaken isun,
Sulung tah sulung riko ngajak pisah isun..
Magih tah enget bengen ambi janjian riko,
Dhung wis mekar welas saiki riko suloyo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wuiwvwcu]
[ar: Anggrid Ivanca]
[ti: Sulung]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 05:42]
[00:00.09]Sulung
[00:00.09]by: Anggrid Ivanca
[00:27.09]
[00:30.09]>>>
[00:31.09]>>
[00:32.09]>
[00:33.09]Sing ngiro bakale gedigi,
[00:40.69]Sun eman-eman
[00:42.72]welas riko nong ati..
[00:47.73]Tibane tulus riko ngapusi,
[00:51.05]Jaluk pisahan riko buru saiki..
[01:02.44]
[01:08.54]Semendal krungu omong riko..
[01:16.39]Dhung mekar welas
[01:18.58]jaluk pisah riko..
[01:22.44]Janjine selawase,
[01:26.72]Saikine bedo..
[01:30.09]Bengen-bengen bain
[01:33.64]ngomong apuwo..
[01:39.50]Sulung tah sulung
[01:42.82]Riko ninggalaken isun..
[01:47.15]Sulung tah sulung
[01:50.68]Riko ngajak pisah isun..
[01:54.89]Magih tah enget bengen
[01:59.51]Ambi janjian riko..
[02:03.15]Dhung wis mekar welas
[02:05.79]saiki riko suloyo..
[02:11.08]Sulung tah sulung
[02:13.72]Riko ninggalaken isun..
[02:19.14]Sulung tah sulung
[02:22.50]Riko ngajak pisah isun..
[02:27.16]Magih tah enget bengen
[02:30.65]Ambi janjian riko..
[02:34.38]Dhung wis mekar welas
[02:37.74]saiki riko suloyo..
[02:42.41]
[03:12.10]>>>
[03:13.10]>>
[03:14.10]>
[03:15.10]Sing ngiro bakale gedigi,
[03:22.17]Sun eman-eman
[03:24.41]welas riko nong ati..
[03:29.08]Tibane tulus riko ngapusi,
[03:36.30]Jaluk pisahan riko buru saiki..
[03:43.45]
[03:49.82]Semendal krungu omong riko..
[03:57.23]Dhung mekar welas
[03:59.90]jaluk pisah riko..
[04:04.25]Janjine selawase,
[04:07.81]Saikine bedo..
[04:12.22]Bengen-bengen bain
[04:14.23]ngomong apuwo..
[04:19.31]Sulung tah sulung
[04:23.81]Riko ninggalaken isun..
[04:28.85]Sulung tah sulung
[04:31.96]Riko ngajak pisah isun..
[04:36.88]Magih tah enget bengen
[04:40.43]Ambi janjian riko..
[04:44.88]Dhung wis mekar welas
[04:47.53]saiki riko suloyo..
[04:53.07]Sulung tah sulung
[04:55.13]Riko ninggalaken isun..
[05:00.48]Sulung tah sulung
[05:03.47]Riko ngajak pisah isun..
[05:08.30]Magih tah enget bengen
[05:12.10]Ambi janjian riko..
[05:15.60]Dhung wis mekar welas
[05:19.01]saiki riko suloyo..
[05:26.79]
————–
Preview:

Kumbang Lan Kembang

demy_40
Versi: Demy

Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

reff:
Kelendi rasane sambel sak jangane,
Kadhung nono uyahe..
Langit tanpo lintang sing endah disawang,
Ulan sintru dewekan..

Dunyo katon rumat padang sesawangan,
Kadhung nyanding demenan..
Bareng keloronan gegandengan tangan,
Runtang-runtung sir-siran..

reff:
Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..

Koyo kembang lan kumbang,
Geredoan ono ring taman..
Matek janji nong ati,
Welas suci digowo mati..

Seneng seru senenge,
Sampek lali paran-parane..
Tentrem seru tentreme,
Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
——————
[ver: lyrics]
[id: zcubvbcu]
[ar: Demy]
[ti: Kumbang Lan Kembang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.03]Kumbang lan Kembang
[00:00.03]by: Demy
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Kelendi rasane
[00:35.33]sambel sak jangane,
[00:38.67]Kadhung nono uyahe..
[00:45.46]Langit tanpo lintang
[00:48.94]sing endah disawang,
[00:52.49]Ulan sintru dewekan..
[00:58.65]
[01:00.05]Dunyo katon rumat
[01:03.29]padang sesawangan,
[01:06.20]Kadhung nyanding demenan..
[01:13.11]Bareng keloronan
[01:16.86]gegandengan tangan,
[01:20.16]Runtang-runtung sir-siran..
[01:25.18]
[01:53.00]>>>
[01:54.00]>>
[01:55.00]>
[01:56.00]Koyo kembang lan kumbang,
[02:00.70]Geredoan ono ring taman..
[02:08.58]Matek janji nong ati,
[02:14.34]Welas suci digowo mati..
[02:23.01]Seneng seru senenge,
[02:28.43]Sampek lali paran-parane..
[02:36.26]Tentrem seru tentreme,
[02:42.07]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[02:50.54]
[03:18.02]>>>
[03:19.02]>>
[03:20.02]>
[03:21.02]Kelendi rasane
[03:23.88]sambel sak jangane,
[03:27.21]Kadhung nono uyahe..
[03:34.55]Langit tanpo lintang
[03:37.79]sing endah disawang,
[03:41.26]Ulan sintru dewekan..
[03:48.60]Dunyo katon rumat
[03:51.35]padang sesawangan,
[03:54.89]Kadhung nyanding demenan..
[04:01.82]Bareng keloronan
[04:05.43]gegandengan tangan,
[04:08.77]Runtang-runtung sir-siran..
[04:13.94]
[04:41.88]>>>
[04:42.88]>>
[04:43.88]>
[04:44.88]Koyo kembang lan kumbang,
[04:49.10]Geredoan ono ring taman..
[04:57.13]Matek janji nong ati,
[05:03.17]Welas suci digowo mati..
[05:12.24]Seneng seru senenge,
[05:17.41]Sampek lali paran-parane..
[05:24.37]Tentrem seru tentreme,
[05:30.91]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[05:39.43]Koyo kembang lan kumbang,
[05:44.97]Geredoan ono ring taman..
[05:51.81]Matek janji nong ati,
[05:58.85]Welas suci digowo mati..
[06:07.48]Seneng seru senenge,
[06:12.96]Sampek lali paran-parane..
[06:19.74]Tentrem seru tentreme,
[06:26.53]Dunyo koyo wong loro hang nduwe..
[06:37.81]
————–
Preview: