Wis Lali


Versi: Mahesa

Isun yo sing biso,
Kadung riko mung janji baen..
Ngomong riko sayang isun,
Nyatane riko ninggalno..

Opo riko wis lali,
Saiki ilang welase..
Kurang paran isun,
Lawase ndiko sambangi..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: pqkqqici]
[ar: Mahesa]
[ti: Wis Lali]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Wis Lali
[00:00.04]by: Mahesa
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Isun yo sing biso,
[00:29.75]Kadung riko mung janji baen..
[00:33.97]Ngomong riko sayang isun,
[00:37.21]Nyatane riko ninggalno..
[00:42.67]
[00:52.04]Opo riko wis lali,
[00:55.40]Saiki ilang welase..
[00:59.20]Kurang paran isun,
[01:02.17]Lawase ndiko sambangi..
[01:07.33]
[01:44.64]>>>
[01:45.64]>>
[01:46.64]>
[01:47.64]Opo riko wis duwe maning,
[01:52.98]Jujur baen jujur baen,
[01:56.52]isun sing bakal lilo..
[02:02.92]Tego-tegane riko menyang isun,
[02:09.49]Opo wis riko tekati karep riko..
[02:14.72]
[02:16.20]Abot temenan songgone urip isun,
[02:22.41]Isun sing lilo isun sing lilo..
[02:31.17]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[02:38.32]
[03:14.14]>>>
[03:15.14]>>
[03:16.14]>
[03:17.14]Opo riko wis duwe maning,
[03:22.54]Jujur baen jujur baen,
[03:27.45]isun sing bakal lilo..
[03:32.23]Tego-tegane riko menyang isun,
[03:38.74]Opo wis riko tekati karep riko..
[03:43.59]
[03:45.52]Abot temenan songgone urip isun,
[03:51.30]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:00.23]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:07.63]
[04:08.93]Abot temenan songgone urip isun,
[04:15.02]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:23.90]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:30.86]
—————–
Preview:

Advertisements

Ngalih Roso


Versi: Nanda Feraro

APUWO BENGEN RIKO SUN KENALI,
APUWO BENGEN RIKO SUN WELASI..
APUWO BENGEN RIKO SUN ABOTI,
PUNGKASANE RIKO SING NGIMBANGI..

PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG WELAS,
PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG SAYANG..
KADHUNG MUNG TRIMO GAWE MEMENGAN,
NDANDEKAKEN ATINISUN WIRANG..

REFF:
GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..

HO..HO…
HO..HA…

PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG WELAS,
PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG SAYANG..
KADHUNG MUNG TRIMO GAWE MEMENGAN,
NDANDEKAKEN ATINISUN WIRANG..

REFF:
GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..

GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..

MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..
HO..HO…
——————–
[ver: lyrics]
[id: nposqsci]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Ngalih Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.04]Ngalih Roso
[00:00.04]by: Nanda Feraro
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Apuwo bengen riko sun kenali,
[00:32.11]Apuwo bengen riko sun welasi..
[00:37.40]Apuwo bengen riko sun aboti,
[00:42.67]Pungkasane riko sing ngimbangi..
[00:48.82]
[00:50.80]Paran artine bengen ngomong welas,
[00:55.96]Paran artine bengen ngomong sayang..
[01:00.99]Kadhung mung trimo gawe memengan,
[01:06.83]Ndandekaken atinisun wirang..
[01:12.42]
[01:33.05]>>>
[01:34.05]>>
[01:35.05]>
[01:36.05]Getun hang isun getuni,
[01:40.93]Dudu polahe sun welasi..
[01:49.88]Tapi hang isun getuni,
[01:55.16]Apuwo bengen sun kenali..
[02:00.56]Mergo rupo ugo dunyo,
[02:05.29]Riko tego ngalih roso..
[02:11.62]
[02:15.72]Ho..ho…
[02:25.03]Ho..ha…
[02:36.40]
[02:37.09]Paran artine bengen ngomong welas,
[02:42.30]Paran artine bengen ngomong sayang..
[02:47.77]Kadhung mung trimo gawe memengan,
[02:53.17]Ndandekaken atinisun wirang..
[02:58.94]
[03:20.00]>>>
[03:21.00]>>
[03:22.00]>
[03:23.00]Getun hang isun getuni,
[03:28.40]Dudu polahe sun welasi..
[03:36.37]Tapi hang isun getuni,
[03:41.39]Apuwo bengen sun kenali..
[03:47.23]Mergo rupo ugo dunyo,
[03:51.95]Riko tego ngalih roso..
[03:59.59]Getun hang isun getuni,
[04:04.99]Dudu polahe sun welasi..
[04:13.19]Tapi hang isun getuni,
[04:18.85]Apuwo bengen sun kenali..
[04:24.68]Mergo rupo ugo dunyo,
[04:29.09]Riko tego ngalih roso..
[04:34.99]Mergo rupo ugo dunyo,
[04:39.78]Riko tego ngalih roso..
[04:47.16]
————–
Preview:

Magih Tah Ono


Versi: Vita Alvia

Hooo..hooo..hooo..hooo..
Hooo..hooo..hooo..hooo..

Magih tah ono welase riko,
Hang wis ilang seprono seprene..
Magih tah ono demene riko,
Hang sun jaluk riko ilingo..

Hooo..hooo..
Hooo..hooo..hooo..hooo..

Welas isun yo sing luntur,
Ibarat mendung kesapu angin tapi sing biso

mudun..
Welas iki yo nyang riko,
Sing nono tunggale mung siji sing ono liyane..

Masio lawas sing tau ketemu,
Welas iki yo mung kanggo riko..
Masio lawas sing tau ketemu,
Ati iki yo mung kanggo riko..

reff:
Magih tah ono welase riko,
Hang wis ilang seprono seprene..
Magih tah ono demene riko,
Hang sun jaluk riko ilingo..

Hooo..hooo..
Hooo..hooo..hooo..hooo..

Welas isun yo sing luntur,
Ibarat mendung kesapu angin tapi sing biso

mudun..
Welas iki yo nyang riko,
Sing nono tunggale mung siji sing ono liyane..

Masio lawas sing tau ketemu,
Welas iki yo mung kanggo riko..
Masio lawas sing tau ketemu,
Ati iki yo mung kanggo riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bqopwbcu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Magih Tah Ono]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.04]Magih Tah Ono – Vita Alvia
[00:07.04]
[00:09.04]>>>
[00:10.04]>>
[00:11.04]>
[00:12.04]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[00:27.79]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[00:42.51]Magih tah ono welase riko,
[00:50.46]Hang wis ilang seprono seprene..
[00:58.09]Magih tah ono demene riko,
[01:06.43]Hang sun jaluk riko ilingo..
[01:14.00]
[01:15.86]Hooo..hooo..
[01:23.57]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[01:30.74]Welas isun yo sing luntur,
[01:38.50]Ibarat mendung kesapu angin
[01:45.33]tapi sing biso mudun..
[01:50.92]Welas iki yo nyang riko,
[01:58.32]Sing nono tunggale
[02:02.54]mung siji sing ono liyane..
[02:10.80]Masio lawas sing tau ketemu,
[02:19.00]Welas iki yo mung kanggo riko..
[02:27.32]Masio lawas sing tau ketemu,
[02:35.20]Ati iki yo mung kanggo riko..
[02:42.97]
[03:11.15]>>>
[03:12.15]>>
[03:13.15]>
[03:14.15]Magih tah ono welase riko,
[03:22.15]Hang wis ilang seprono seprene..
[03:29.93]Magih tah ono demene riko,
[03:38.07]Hang sun jaluk riko ilingo..
[03:45.58]
[03:47.26]Hooo..hooo..
[03:55.21]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[04:02.22]Welas isun yo sing luntur,
[04:09.43]Ibarat mendung kesapu angin
[04:16.39]tapi sing biso mudun..
[04:22.22]Welas iki yo nyang riko,
[04:29.37]Sing nono tunggale
[04:33.66]mung siji sing ono liyane..
[04:41.92]Masio lawas sing tau ketemu,
[04:50.05]Welas iki yo mung kanggo riko..
[04:57.69]Masio lawas sing tau ketemu,
[05:06.07]Ati iki yo mung kanggo riko..
[05:13.78]
—————-
Preview:

Manise Tebu


Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Omong kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

reff:
Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
——————-
[ver: lyrics]
[id: anspwlcu]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Manise Tebu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:02.04]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[00:09.09]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[00:13.31]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[00:17.47]Lk: Sing ono leren-lerene..
[00:22.51]
[00:24.02]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[00:28.47]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[00:32.82]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[00:36.91]Pr: Cerito hang tau ono..
[00:42.63]
[01:03.01]>>>
[01:04.01]>>
[01:05.01]>
[01:06.01]Lk: Kadhung osing percoyo
[01:08.06]Lk: paran hang sun roso,
[01:10.54]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[01:14.76]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[01:19.30]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[01:23.89]Pr: Isun bengen ngeloro
[01:25.38]Pr: sing gampang percoyo,
[01:27.91]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[01:32.14]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[01:36.86]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[01:42.02]
[02:12.01]>>>
[02:13.01]>>
[02:14.01]>
[02:15.01]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[02:19.91]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[02:24.10]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[02:28.20]Lk: Sing ono leren-lerene..
[02:33.11]
[02:35.05]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[02:38.82]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[02:43.37]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[02:48.03]Pr: Cerito hang tau ono..
[02:54.12]
[03:14.02]>>>
[03:15.02]>>
[03:16.02]>
[03:17.02]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:18.61]Lk: paran hang sun roso,
[03:21.15]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[03:25.44]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[03:29.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[03:34.57]Pr: Isun bengen ngeloro
[03:36.56]Pr: sing gampang percoyo,
[03:38.85]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[03:42.70]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[03:47.36]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[03:52.95]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:54.10]Lk: paran hang sun roso,
[03:56.27]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[04:00.50]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[04:04.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[04:09.25]Pr: Isun bengen ngeloro
[04:11.36]Pr: sing gampang percoyo,
[04:13.97]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[04:17.82]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[04:22.41]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[04:27.82]
————–
Preview:

Mung Pasrah


Versi: Wandra

Hang isun angen,
Saiki wis sing ono..
Menyang adoh riko digowo wong liyo,
Getun atinisun loro..

Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

reff:
Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko
Wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..
——————–
[ver: lyrics]
[id: uavlwccu]
[ar: Wandra]
[ti: Mung Pasrah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:00.04]Mung Pasrah
[00:00.04]by: Wandra
[00:40.04]
[00:42.00]>>>
[00:43.00]>>
[00:44.00]>
[00:45.00]Hang isun angen,
[00:47.68]Saiki wis sing ono,
[00:52.34]Menyang adoh riko
[00:54.32]digowo wong liyo,
[00:56.87]Getun atinisun loro..
[01:02.57]
[01:04.16]Hang isun karepaken,
[01:07.12]Sing podo ambi nyatane..
[01:11.51]Sakat sun weruh riko
[01:14.06]wis ono hang duwe,
[01:16.48]Loro sing ono tunggale..
[01:21.49]
[01:22.41]Welas hang suci,
[01:25.00]Sing biso tah ojo dilarani,
[01:29.28]Abot sanggane ati iki..
[01:39.78]
[01:41.00]Pisah yo wis pisah,
[01:44.69]Ati sun mung biso pasrah..
[01:48.29]Pasrah sun terimo,
[01:51.64]Masio ati iki loro..
[01:57.10]Mung bisone meneng,
[02:00.09]Ati sun ngerasaken,
[02:03.94]Wong wadon hang sun demen,
[02:07.66]Nyatane sing tau ngereken..
[02:13.20]
[02:43.32]>>>
[02:44.32]>>
[02:45.32]>
[02:46.32]Hang isun karepaken,
[02:49.36]Sing podo ambi nyatane..
[02:53.28]Sakat sun weruh riko
[02:55.09]wis ono hang duwe,
[02:57.69]Loro sing ono tunggale..
[03:03.89]Welas hang suci,
[03:06.31]Sing biso tah ojo dilarani,
[03:10.54]Abot sanggane ati iki..
[03:19.86]
[03:22.89]Pisah yo wis pisah,
[03:25.75]Ati sun mung biso pasrah..
[03:29.85]Pasrah sun terimo,
[03:33.51]Masio ati iki loro..
[03:38.67]Mung bisone meneng,
[03:41.34]Ati sun ngerasaken,
[03:45.50]Wong wadon hang sun demen,
[03:49.16]Nyatane sing tau ngereken..
[03:54.32]
[03:57.06]Pisah yo wis pisah,
[04:00.34]Ati sun mung biso pasrah..
[04:05.44]Pasrah sun terimo,
[04:08.60]Masio ati iki loro..
[04:13.82]Mung bisone meneng,
[04:16.49]Ati sun ngerasaken,
[04:20.53]Wong wadon hang sun demen,
[04:24.13]Nyatane sing tau ngereken..
[04:30.09]
————–
Preview:

Wis Luntur


Versi: Demy

Dudu isun sing biso,
Mbales roso welas riko..
Dudu isun hang njalari,
Luntur roso welas iki..

Dudu isun sing biso,
Mbales roso welas riko..
Dudu isun hang njalari,
Luntur roso welas iki..

Perih tatune ati,
Sopo hang njalari..
Riko suloyo ring janji,
Luntur roso welas iki..

Sing ono maning,
Welas kanggo riko..
Sing bakal maning,
Sun urip bareng riko..
Tatune ati wis keliwat loro,
Nono tambane,
Sing ono tambane..

Wis luntur welase,
Ilang nono pecake..
Mergo tatu ring atine,
Sing ono tambane..

(wis luntur welase) uwis,
(ilang nono pecake) pecake..
(mergo tatu ring atine),
Sing ono tambane..

reff:
Sing ono maning,
Welas kanggo riko..
Sing bakal maning
Sun urip bareng riko..
Tatune ati wis keliwat loro,
Nono tambane,
Sing ono tambane..

Wis luntur welase,
Ilang nono pecake..
Mergo tatu ring atine,
Sing ono tambane..

(wis luntur welase) uwis,
(ilang nono pecake) pecake..
(mergo tatu ring atine),
Sing ono tambane..

(wis luntur welase),
(ilang nono pecake),
(mergo tatu ring atine),

(wis luntur welase),
(ilang nono pecake),
(mergo tatu ring atine),
———————
[ver: lyrics]
[id: ichpzwcu]
[ar: Demy]
[ti: Wis Luntur]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.04]Wis Luntur
[00:00.04]by: Demy
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Dudu isun sing biso,
[00:33.54]Mbales roso welas riko..
[00:38.32]Dudu isun hang njalari,
[00:42.42]Luntur roso welas iki..
[00:50.31]
[01:01.24]Dudu isun sing biso,
[01:04.71]Mbales roso welas riko..
[01:09.25]Dudu isun hang njalari,
[01:13.35]Luntur roso welas iki..
[01:20.86]
[01:22.54]Perih tatune ati,
[01:25.64]Sopo hang njalari..
[01:29.93]Riko suloyo ring janji,
[01:34.46]Luntur roso welas iki..
[01:41.67]
[01:43.91]Sing ono maning,
[01:47.21]Welas kanggo riko..
[01:52.62]Sing bakal maning,
[01:55.40]Sun urip bareng riko..
[01:59.86]Tatune ati wis keliwat loro,
[02:08.56]Nono tambane,
[02:14.82]Sing ono tambane..
[02:20.23]
[02:22.22]Wis luntur welase,
[02:24.59]Ilang nono pecake..
[02:29.05]Mergo tatu ring atine,
[02:33.04]Sing ono tambane..
[02:36.45](wis luntur welase) uwis,
[02:39.86](ilang nono pecake) pecake..
[02:43.66](mergo tatu ring atine),
[02:47.44]Sing ono tambane..
[02:53.84]
[03:20.90]>>>
[03:21.90]>>
[03:22.90]>
[03:23.90]Sing ono maning,
[03:27.88]Welas kanggo riko..
[03:32.23]Sing bakal maning
[03:35.72]Sun urip bareng riko..
[03:40.45]Tatune ati wis keliwat loro,
[03:48.83]Nono tambane,
[03:54.30]Sing ono tambane..
[04:01.06]Wis luntur welase,
[04:04.67]Ilang nono pecake..
[04:09.15]Mergo tatu ring atine,
[04:13.24]Sing ono tambane..
[04:16.78](wis luntur welase) uwis,
[04:19.77](ilang nono pecake) pecake..
[04:22.93](mergo tatu ring atine),
[04:27.65]Sing ono tambane..
[04:31.31](wis luntur welase),
[04:33.74](ilang nono pecake),
[04:38.08](mergo tatu ring atine),
[04:42.12]
[04:45.06](wis luntur welase),
[04:48.42](ilang nono pecake),
[04:52.52](mergo tatu ring atine),
[04:57.12]
—————-
Preview:

Wong No.3


Versi: Mahesa

Isun bingung riko takoni,
Opo sun magih welas nong riko..
Sun sing biso mungkir,
Dung roso iku saiki wis mangkat sudo..
Kerono tekane wong nomer telu..

Sitik-sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..

reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..

reff:
Sitik-sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..

reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..

Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi-suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..
Nomer telu..
Nomer telu..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Mahesa]
[ti: Wong No.3]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[id: kiikzicu]
[00:00.10]Wong No.3
[00:00.10]by: Mahesa
[00:24.10]
[00:26.30]>>>
[00:27.30]>>
[00:28.30]>
[00:29.30]Isun bingung riko takoni,
[00:33.40]Opo sun magih
[00:35.50]welas nong riko..
[00:38.70]Sun sing biso mungkir,
[00:41.60]Dung roso iku saiki
[00:45.60]wis mangkat sudo..
[00:50.10]Kerono tekane
[00:55.40]wong nomer telu..
[00:59.60]
[01:07.70]Sitik-sitik koyo banyu
[01:10.20]nggerus watu,
[01:13.10]Riko ilang keganti..
[01:17.70]Sengidan sengidan
[01:19.40]isun soyo lunyu,
[01:21.90]Suloyo mulo sun akoni..
[01:28.00]Kerono anane
[01:33.80]wong nomer telu..
[01:37.80]
[02:02.70]>>>
[02:03.70]>>
[02:04.70]>
[02:05.70]Barang mambu sing keneng ditutupi,
[02:11.10]Sampek kapan sun kudu ningguli,
[02:16.20]Suwi-suwi yo katon belang iki..
[02:23.70]
[02:25.70]Mesti baen atin riko tatu,
[02:31.30]Dung weruh welas iki sun maru,
[02:36.60]Saiki ono wong hang nomer telu..
[02:44.20]
[03:04.30]>>>
[03:05.30]>>
[03:06.30]>
[03:07.30]Sitik-sitik koyo banyu
[03:10.10]nggerus watu,
[03:12.60]Riko ilang keganti..
[03:17.50]Sengidan sengidan
[03:19.30]isun soyo lunyu,
[03:21.80]Suloyo mulo sun akoni..
[03:26.90]Kerono anane
[03:32.80]wong nomer telu..
[03:37.30]
[04:02.10]>>>
[04:03.10]>>
[04:04.10]>
[04:05.10]Barang mambu sing keneng ditutupi,
[04:10.10]Sampek kapan sun kudu ningguli,
[04:15.50]Suwi-suwi yo katon belang iki..
[04:23.40]
[04:25.50]Mesti baen atin riko tatu,
[04:30.40]Dung weruh welas iki sun maru,
[04:35.60]Saiki ono wong hang nomer telu..
[04:44.50]
[04:46.40]Barang mambu sing keneng ditutupi,
[04:50.90]Sampek kapan sun kudu ningguli,
[04:55.90]Suwi-suwi yo katon belang iki..
[05:03.80]
[05:05.80]Mesti baen atin riko tatu,
[05:11.10]Dung weruh welas iki sun maru,
[05:16.30]Saiki ono wong hang nomer telu..
[05:25.20]Nomer telu..
[05:29.60]Nomer telu..
[05:35.30]
—————
Preview: