Luntur Welase (demy)

demy_48
Versi: Demy

BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..

reff:
BENGEN SUN MAGIH PERCOYO NYANG RIKO,
ISUN RIKO SIO-SIO..
BENGEN SUN MAGIH KEDANAN NYANG RIKO,
ISUN RIKO PULOSORO..

SERTO SAIKI,
ISUN WIS ONO HANG DUWENI..
RIKO TEKO,
NGAJAK AREP MBALENI..

reff:
OH WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

WELAS ISUN NYANG RIKO,
WIS KADHUNG LUNTUR..
UGO LAWANG ATINISUN,
WIS KETUTUP PETENGE MENDHUNG..

MERGANE ATI IKI,
YO SING KENENG DIPOKSO..
TEKAD ISUN BELANI,
SING BAKAL BALIK NYANG RIKO..
—————–
[ver: lyrics]
[id: luvocvcu]
[ar: Demy]
[ti: Luntur Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:15]
[00:00.02]Luntur Welase
[00:00.02]by: Demy
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Bengen sun magih
[00:23.49]percoyo nyang riko,
[00:28.84]Isun riko sio-sio..
[00:39.85]Bengen sun magih
[00:45.77]kedanan nyang riko,
[00:51.62]Isun riko pulosoro..
[01:00.07]
[01:03.00]Serto saiki isun,
[01:07.99]Wis ono hang duweni..
[01:13.80]Riko teko,
[01:18.53]Ngajak arep mbaleni..
[01:24.00]
[01:57.01]>>>
[01:58.01]>>
[01:59.01]>
[02:00.01]Oh welas isun nyang riko,
[02:06.61]Wis kadhung luntur..
[02:10.77]Ugo lawang atinisun,
[02:16.25]Wis ketutup petenge mendhung..
[02:20.73]Mergane ati iki,
[02:23.34]Yo sing keneng dipokso..
[02:25.84]Tekad isun belani,
[02:28.81]Sing bakal balik nyang riko..
[02:34.04]
[02:56.02]>>>
[02:57.02]>>
[02:58.02]>
[02:59.02]Bengen sun magih
[03:04.18]percoyo nyang riko,
[03:09.37]Isun riko sio-sio..
[03:19.88]Bengen sun magih
[03:26.23]kedanan nyang riko,
[03:31.95]Isun riko pulosoro..
[03:43.71]Serto saiki isun,
[03:47.75]Wis ono hang duweni..
[03:54.35]Riko teko,
[03:58.90]Ngajak arep mbaleni..
[04:04.36]
[04:37.21]>>>
[04:38.21]>>
[04:39.21]>
[04:40.21]Oh welas isun nyang riko,
[04:47.29]Wis kadhung luntur..
[04:51.03]Ugo lawang atinisun,
[04:56.38]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:03.17]Welas isun nyang riko,
[05:10.07]Wis kadhung luntur..
[05:14.18]Ugo lawang atinisun,
[05:19.90]Wis ketutup petenge mendhung..
[05:23.76]Mergane ati iki,
[05:26.81]Yo sing keneng dipokso..
[05:29.48]Tekad isun belani,
[05:32.15]Sing bakal balik nyang riko..
[05:38.31]
————-
Preview:

Banguro Mengo

demy_47
Versi: Demy

Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..

reff:
Isun bingung yo ngabeti riko,
Nong ngarep riko sun nono benere..
Jujur salah paran maning ngapusi,
Isun kari sampek salah tingkah..

Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
Awak isun soyo sing direken..
Nawi sun salah riko yo ngomongo,
Timbang meneng yo banguro mengo..

reff:
Sak temene sun magih welas nyang riko,
Sak temene sun demen riko..
Jalarane saiki yo riko bedo,
Opo tah wis sing ono roso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: psuicccu]
[ar: Demy]
[ti: Banguro Mengo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:58]
[00:00.04]Banguro Mengo
[00:00.04]by: Demy
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Isun bingung yo ngabeti riko,
[00:48.67]Nong ngarep riko sun nono benere..
[00:56.13]Jujur salah paran maning ngapusi,
[01:02.84]Isun kari sampek salah tingkah..
[01:09.39]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[01:15.94]Awak isun soyo sing direken..
[01:23.41]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[01:29.94]Timbang meneng yo banguro mengo..
[01:36.28]
[02:25.06]>>>
[02:26.06]>>
[02:27.06]>
[02:28.06]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[02:35.06]Sak temene sun demen riko..
[02:41.31]Jalarane saiki yo riko bedo,
[02:48.40]Opo tah wis sing ono roso..
[02:54.81]
[03:23.02]>>>
[03:24.02]>>
[03:25.02]>
[03:26.02]Isun bingung yo ngabeti riko,
[03:32.52]Nong ngarep riko sun nono benere..
[03:38.70]Jujur salah paran maning ngapusi,
[03:45.68]Isun kari sampek salah tingkah..
[03:52.33]Dhung sun genengaken yo soyo nemen,
[03:59.00]Awak isun soyo sing direken..
[04:05.90]Nawi sun salah riko yo ngomongo,
[04:12.67]Timbang meneng yo banguro mengo..
[04:19.07]
[05:08.01]>>>
[05:09.01]>>
[05:10.01]>
[05:11.01]Sak temene sun magih welas nyang riko,
[05:17.68]Sak temene sun demen riko..
[05:24.53]Jalarane saiki yo riko bedo,
[05:31.24]Opo tah wis sing ono roso..
[05:38.10]
————–
Preview:

Recehan

demy_36
Versi: Demy

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso merubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

reff:
Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..

Aku ngamen ora mergo males megawe,
Piye maneh durung ketemu dalane..
Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
Menowo onok rejekine..

Aku iso ngerubah nasibe,
Aku iso ngerubah awakke..
Aku ben ora ngamen wae..

Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
Golek recehan opo ewonan..

Tak gawe mangan tak lakoni,
Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
Piye maneh pancen teko nasibe,
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iucbcscu]
[ar: Demy ]
[ti: Recehan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Recehan
[00:00.02]by: Demy
[00:30.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[00:39.40]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[00:42.78]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[00:46.53]Golek recehan opo ewonan..
[00:47.46]Tak gawe mangan tak lakoni,
[00:52.40]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[00:58.07]Piye maneh pancen teko nasibe,
[01:02.02]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[01:07.35]
[01:22.09]Aku ngamen ora mergo males megawe,
[01:29.57]Piye maneh durung ketemu dalane..
[01:37.63]Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
[01:44.53]Menowo onok rejekine..
[01:51.93]Aku iso ngerubah nasibe,
[01:56.17]Aku iso ngerubah awakke..
[02:00.53]Aku ben ora ngamen wae..
[02:05.91]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[02:23.02]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[02:26.92]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[02:30.64]Golek recehan opo ewonan..
[02:34.62]Tak gawe mangan tak lakoni,
[02:36.79]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[02:42.67]Piye maneh pancen teko nasibe,
[02:46.64]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[02:52.38]
[03:07.28]Aku ngamen ora mergo males megawe,
[03:14.94]Piye maneh durung ketemu dalane..
[03:22.57]Orek orek tulisan cobak tak sodorne,
[03:28.93]Menowo onok rejekine..
[03:36.43]Aku iso ngerubah nasibe,
[03:41.03]Aku iso ngerubah awakke..
[03:44.70]Aku ben ora ngamen wae..
[03:51.62]Kawitane aku ngamen nong bis-bisan,
[03:54.24]Isuk awan sore nongkrong nong terminal..
[03:57.79]Golek pangan mugo ae gawe seneng penumpang,
[04:01.59]Golek recehan opo ewonan..
[04:05.29]Tak gawe mangan tak lakoni,
[04:07.45]Masio koyo ngene ora polae aku males megawe..
[04:13.08]Piye maneh pancen teko nasibe,
[04:17.00]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[04:22.32]Sopo ngerti liyo dino dikanggekne..
[04:26.28]
—————
Preview:

Sing Arep Ngeliyo

suliyana_dix-rangers
Versi: Suliyana ft. Dix Rangers

Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

reff:
Pr:
Sakat riko ngucap janji suci,
Rasane koyo ring njero ngimpi..
Sun riko kudang riko sayang-sayang,
Mugo bain riko sing arep ngeliyo..

Lk:
Tulus atinisun yo nyang riko,
Sing kiro sun arep ninggalno riko..
Nong endi bain mung rupan riko,
Hang manggon ring njerone dodo..

Pr:
Welas isun yo nyang riko,
Koyo ulan hang madangi dunyo..
Masio paran sun sing arep ngeliyo,
Mergo ati iki mung duweni riko..

Lk:
Welas isun yo nyang riko,
Jeru koyo ring dasar samudro..
Paribasan mung sak kethipe moto,
Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..

Pr: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
Ft: Jiwo ambi rogo..
——————
[ver: lyrics]
[id: nlklskcu]
[ar: Suliyana ft. Dix Rangers]
[ti: Sing Arep Ngeliyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.02]Sing Arep Ngeliyo
[00:00.02]by: Suliyana ft. Dix Rangers
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Sakat riko ngucap janji suci,
[00:37.39]Pr: Rasane koyo ring njero ngimpi..
[00:44.59]Pr: Sun riko kudang riko sayang-sayang,
[00:52.00]Pr: Mugo bain riko sing arep ngeliyo..
[01:00.77]
[01:03.26]Lk: Tulus atinisun yo nyang riko,
[01:10.35]Lk: Sing kiro sun arep ninggalno riko..
[01:17.83]Lk: Nong endi bain mung rupan riko,
[01:25.29]Lk: Hang manggon ring njerone dodo..
[01:34.12]Pr: Welas isun yo nyang riko,
[01:42.83]Pr: Koyo ulan hang madangi dunyo..
[01:50.73]Pr: Masio paran sun sing arep ngeliyo,
[01:57.89]Pr: Mergo ati iki mung duweni riko..
[02:06.54]Lk: Welas isun yo nyang riko,
[02:16.11]Lk: Jeru koyo ring dasar samudro..
[02:23.76]Lk: Paribasan mung sak kethipe moto,
[02:31.05]Lk: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[02:40.26]Ft: Jiwo ambi rogo..
[02:46.47]
[03:18.03]>>>
[03:19.03]>>
[03:20.03]>
[03:21.03]Pr: Sakat riko ngucap janji suci,
[03:26.43]Pr: Rasane koyo ring njero ngimpi..
[03:33.45]Pr: Sun riko kudang riko sayang-sayang,
[03:41.10]Pr: Mugo bain riko sing arep ngeliyo..
[03:49.57]
[03:52.18]Lk: Tulus atinisun yo nyang riko,
[04:00.36]Lk: Sing kiro sun arep ninggalno riko..
[04:08.50]Lk: Nong endi bain mung rupan riko,
[04:15.53]Lk: Hang manggon ring njerone dodo..
[04:23.99]Pr: Welas isun yo nyang riko,
[04:33.10]Pr: Koyo ulan hang madangi dunyo..
[04:41.50]Pr: Masio paran sun sing arep ngeliyo,
[04:48.15]Pr: Mergo ati iki mung duweni riko..
[04:58.10]Lk: Welas isun yo nyang riko,
[05:06.43]Lk: Jeru koyo ring dasar samudro..
[05:13.90]Lk: Paribasan mung sak kethipe moto,
[05:21.36]Lk: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[05:30.45]Ft: Jiwo ambi rogo..
[05:38.66]Pr: Isun lan riko sing keneng dipisahno..
[05:49.18]Ft: Jiwo ambi rogo..
[05:56.71]
————–
Preview:

Kesidem Demen

suliyana_dafi
Versi: Dafi Kadafie ft. Suliyana

Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

reff:
Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

reff:
Pr:
Sing ono liyo maning,
Hang sun sayang..
Riko hang dadi,
Kembange ati..

Lk:
Sing ono liyo maning,
Hang isun pujo..
Mulo mung riko,
Pujane ati..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..

Pr:
Aduh kang kari gedigi,
Rasane atinisun..
Lk: Aduh dhik kari gedigi,
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
——————
[ver: lyrics]
[id: lphnsicu]
[ar: Dafi ft. Suliyana]
[ti: Kesidem Demen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:00.04]Kesidem Demen
[00:00.04]by: Dafi Kadafie ft. Suliyana
[00:32.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Pr: Sing ono liyo maning,
[00:41.40]Pr: Hang sun sayang..
[00:45.11]Pr: Riko hang dadi,
[00:49.15]Pr: Kembange ati..
[00:53.71]Lk: Sing ono liyo maning,
[00:59.07]Lk: Hang isun pujo..
[01:02.43]Lk: Mulo mung riko,
[01:06.40]Lk: Pujane ati..
[01:10.69]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[01:18.59]Pr: Rasane atinisun..
[01:27.37]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[01:36.83]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[01:43.06]
[02:01.05]>>>
[02:02.05]>>
[02:03.05]>
[02:04.05]Pr: Sing ono liyo maning,
[02:09.05]Pr: Hang sun sayang..
[02:12.10]Pr: Riko hang dadi,
[02:16.09]Pr: Kembange ati..
[02:20.56]Lk: Sing ono liyo maning,
[02:26.36]Lk: Hang isun pujo..
[02:29.53]Lk: Mulo mung riko,
[02:33.82]Lk: Pujane ati..
[02:37.87]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[02:46.02]Pr: Rasane atinisun..
[02:54.61]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[03:04.19]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[03:10.87]
[03:45.03]>>>
[03:46.03]>>
[03:47.03]>
[03:48.03]Pr: Sing ono liyo maning,
[03:52.55]Pr: Hang sun sayang..
[03:56.92]Pr: Riko hang dadi,
[04:01.03]Pr: Kembange ati..
[04:05.52]Lk: Sing ono liyo maning,
[04:10.68]Lk: Hang isun pujo..
[04:14.03]Lk: Mulo mung riko,
[04:18.07]Lk: Pujane ati..
[04:22.18]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[04:30.10]Pr: Rasane atinisun..
[04:38.87]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[04:48.38]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[04:56.15]Pr: Aduh kang kari gedigi,
[05:04.94]Pr: Rasane atinisun..
[05:13.70]Lk: Aduh dhik kari gedigi,
[05:22.67]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[05:30.44]Ft: Rasane uwong hang kesidem demen..
[05:39.08]
————–
Preview:

Winih Asmoro

Suliyana_48
Versi: Suliyana

Ha..ha..
Riko.. riko hang sun pujo,
Kari mentalane njebul winih asmoro..
Hang uwis mekar nong jerone ati,
Kari sing duwe roso ati nurani..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..
Ha..ha..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ciwcqbcu]
[ar: Suliyana]
[ti: Winih Asmoro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.03]Winih Asmoro
[00:00.03]by: Suliyana
[00:11.03]
[00:13.73]>>>
[00:14.73]>>
[00:15.73]>
[00:16.73]Ha..ha..
[00:22.64]
[00:30.03]Riko.. riko hang sun pujo,
[00:35.80]Kari mentalane
[00:40.38]njebul winih asmoro..
[00:46.48]Hang uwis mekar nong jerone ati,
[00:51.64]Kari sing duwe roso
[00:57.70]ati nurani..
[01:02.06]
[01:04.86]Kangelan isun nambani
[01:10.56]lorone ati iki,
[01:16.27]Mergo serang jerune..
[01:21.19]Isun nandur roso welas iki,
[01:26.60]Sampek nembus nong njerone ati iki..
[01:37.11]
[01:59.00]>>>
[02:00.00]>>
[02:01.00]>
[02:02.00]Wis sun turuti paran hang riko karepi,
[02:08.07]Wis sun uwehno roso welas suci iki..
[02:14.66]Nyang awak riko,
[02:18.13]Wis sun kabehno..
[02:24.00]Tapi apuwo kok riko tego mateni,
[02:30.34]Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
[02:36.94]Iki tah roso bales budi riko,
[02:43.65]Nyang awak isun..
[02:49.13]Ha..ha..
[02:56.22]
[03:03.31]Kangelan isun nambani
[03:08.90]lorone ati iki,
[03:14.64]Mergo serang jerune..
[03:19.54]Isun nandur roso welas iki,
[03:25.34]Sampek nembus nong njerone ati iki..
[03:36.10]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]Wis sun turuti paran hang riko karepi,
[04:06.02]Wis sun uwehno roso welas suci iki..
[04:12.30]Nyang awak riko,
[04:15.47]Wis sun kabehno..
[04:22.13]Tapi apuwo kok riko tego mateni,
[04:28.36]Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
[04:34.96]Iki tah roso bales budi riko,
[04:41.30]Nyang awak isun..
[04:47.21]Ha..ha..
[04:54.43]Ha..ha..
————
Preview:

Nemu Senenge

Suliyana_47
Versi: Suliyana

Wis sun terimo welase,
Mergo sing tahan sun disanjung..
Koyo sabdane pujonggo,
Riko kadhung ngomong..
Sampek temebluk ati iki,
Keneng rayuane..

Wis sing bingung maning,
Isun kadhung wadul..
Mergo ono riko,
Hang sun percoyo..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..

reff:
Wis sun terimo welase,
Mergo sing tahan sun disanjung..
Koyo sabdane pujonggo,
Riko kadhung ngomong..
Sampek temebluk ati iki,
Keneng rayuane..

Wis sing bingung maning,
Isun kadhung wadul..
Mergo ono riko,
Hang sun percoyo..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nhlcqpcu]
[ar: Suliyana]
[ti: Nemu Senenge]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:00.04]Nemu Senenge
[00:00.04]by: Suliyana
[00:19.04]
[00:21.04]>>>
[00:22.04]>>
[00:23.04]>
[00:24.04]Wis sun terimo welase,
[00:30.98]Mergo sing tahan sun disanjung..
[00:39.50]Koyo sabdane pujonggo,
[00:43.73]Riko kadhung ngomong..
[00:47.53]Sampek temebluk ati iki,
[00:53.81]Keneng rayuane..
[00:58.54]
[01:05.45]Wis sing bingung maning,
[01:11.97]Isun kadhung wadul..
[01:19.69]Mergo ono riko,
[01:27.97]Hang sun percoyo..
[01:35.55]
[01:41.47]Bungah atinisun,
[01:47.66]Welas iki riko tompo..
[01:56.38]Mung restune Illahi,
[02:04.47]Mung restune Illahi..
[02:11.06]Sun lan riko,
[02:13.86]Mugo nemu senenge..
[02:19.46]
[02:44.74]>>>
[02:45.74]>>
[02:46.74]>
[02:47.74]Wis sun terimo welase,
[02:54.74]Mergo sing tahan sun disanjung..
[03:03.87]Koyo sabdane pujonggo,
[03:07.41]Riko kadhung ngomong..
[03:11.51]Sampek temebluk ati iki,
[03:17.55]Keneng rayuane..
[03:22.22]
[03:29.07]Wis sing bingung maning,
[03:35.67]Isun kadhung wadul..
[03:43.56]Mergo ono riko,
[03:51.53]Hang sun percoyo..
[03:58.93]
[04:05.28]Bungah atinisun,
[04:11.74]Welas iki riko tompo..
[04:20.14]Mung restune Illahi,
[04:27.98]Mung restune Illahi..
[04:35.75]
[04:37.56]Bungah atinisun,
[04:44.65]Welas iki riko tompo..
[04:51.49]Mung restune Illahi,
[04:59.77]Mung restune Illahi..
[05:07.47]Sun lan riko,
[05:09.10]Mugo nemu senenge..
[05:14.94]Sun lan riko,
[05:17.44]Mugo nemu senenge..
[05:24.34]
————–
Preview: