Winih Asmoro

Suliyana_48
Versi: Suliyana

Ha..ha..
Riko.. riko hang sun pujo,
Kari mentalane njebul winih asmoro..
Hang uwis mekar nong jerone ati,
Kari sing duwe roso ati nurani..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..

Kangelan isun nambani lorone ati iki,
Mergo serang jerune..
Isun nandur roso welas iki,
Sampek nembus nong njerone ati iki..

reff:
Wis sun turuti paran hang riko karepi,
Wis sun uwehno roso welas suci iki..
Nyang awak riko,
Wis sun kabehno..

Tapi apuwo kok riko tego mateni,
Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
Iki tah roso bales budi riko,
Nyang awak isun..
Ha..ha..
Ha..ha..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ciwcqbcu]
[ar: Suliyana]
[ti: Winih Asmoro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.03]Winih Asmoro
[00:00.03]by: Suliyana
[00:11.03]
[00:13.73]>>>
[00:14.73]>>
[00:15.73]>
[00:16.73]Ha..ha..
[00:22.64]
[00:30.03]Riko.. riko hang sun pujo,
[00:35.80]Kari mentalane
[00:40.38]njebul winih asmoro..
[00:46.48]Hang uwis mekar nong jerone ati,
[00:51.64]Kari sing duwe roso
[00:57.70]ati nurani..
[01:02.06]
[01:04.86]Kangelan isun nambani
[01:10.56]lorone ati iki,
[01:16.27]Mergo serang jerune..
[01:21.19]Isun nandur roso welas iki,
[01:26.60]Sampek nembus nong njerone ati iki..
[01:37.11]
[01:59.00]>>>
[02:00.00]>>
[02:01.00]>
[02:02.00]Wis sun turuti paran hang riko karepi,
[02:08.07]Wis sun uwehno roso welas suci iki..
[02:14.66]Nyang awak riko,
[02:18.13]Wis sun kabehno..
[02:24.00]Tapi apuwo kok riko tego mateni,
[02:30.34]Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
[02:36.94]Iki tah roso bales budi riko,
[02:43.65]Nyang awak isun..
[02:49.13]Ha..ha..
[02:56.22]
[03:03.31]Kangelan isun nambani
[03:08.90]lorone ati iki,
[03:14.64]Mergo serang jerune..
[03:19.54]Isun nandur roso welas iki,
[03:25.34]Sampek nembus nong njerone ati iki..
[03:36.10]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]Wis sun turuti paran hang riko karepi,
[04:06.02]Wis sun uwehno roso welas suci iki..
[04:12.30]Nyang awak riko,
[04:15.47]Wis sun kabehno..
[04:22.13]Tapi apuwo kok riko tego mateni,
[04:28.36]Winih asmoro hang wis suwi sun rumati..
[04:34.96]Iki tah roso bales budi riko,
[04:41.30]Nyang awak isun..
[04:47.21]Ha..ha..
[04:54.43]Ha..ha..
————
Preview:

Nemu Senenge

Suliyana_47
Versi: Suliyana

Wis sun terimo welase,
Mergo sing tahan sun disanjung..
Koyo sabdane pujonggo,
Riko kadhung ngomong..
Sampek temebluk ati iki,
Keneng rayuane..

Wis sing bingung maning,
Isun kadhung wadul..
Mergo ono riko,
Hang sun percoyo..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..

reff:
Wis sun terimo welase,
Mergo sing tahan sun disanjung..
Koyo sabdane pujonggo,
Riko kadhung ngomong..
Sampek temebluk ati iki,
Keneng rayuane..

Wis sing bingung maning,
Isun kadhung wadul..
Mergo ono riko,
Hang sun percoyo..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nhlcqpcu]
[ar: Suliyana]
[ti: Nemu Senenge]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:00.04]Nemu Senenge
[00:00.04]by: Suliyana
[00:19.04]
[00:21.04]>>>
[00:22.04]>>
[00:23.04]>
[00:24.04]Wis sun terimo welase,
[00:30.98]Mergo sing tahan sun disanjung..
[00:39.50]Koyo sabdane pujonggo,
[00:43.73]Riko kadhung ngomong..
[00:47.53]Sampek temebluk ati iki,
[00:53.81]Keneng rayuane..
[00:58.54]
[01:05.45]Wis sing bingung maning,
[01:11.97]Isun kadhung wadul..
[01:19.69]Mergo ono riko,
[01:27.97]Hang sun percoyo..
[01:35.55]
[01:41.47]Bungah atinisun,
[01:47.66]Welas iki riko tompo..
[01:56.38]Mung restune Illahi,
[02:04.47]Mung restune Illahi..
[02:11.06]Sun lan riko,
[02:13.86]Mugo nemu senenge..
[02:19.46]
[02:44.74]>>>
[02:45.74]>>
[02:46.74]>
[02:47.74]Wis sun terimo welase,
[02:54.74]Mergo sing tahan sun disanjung..
[03:03.87]Koyo sabdane pujonggo,
[03:07.41]Riko kadhung ngomong..
[03:11.51]Sampek temebluk ati iki,
[03:17.55]Keneng rayuane..
[03:22.22]
[03:29.07]Wis sing bingung maning,
[03:35.67]Isun kadhung wadul..
[03:43.56]Mergo ono riko,
[03:51.53]Hang sun percoyo..
[03:58.93]
[04:05.28]Bungah atinisun,
[04:11.74]Welas iki riko tompo..
[04:20.14]Mung restune Illahi,
[04:27.98]Mung restune Illahi..
[04:35.75]
[04:37.56]Bungah atinisun,
[04:44.65]Welas iki riko tompo..
[04:51.49]Mung restune Illahi,
[04:59.77]Mung restune Illahi..
[05:07.47]Sun lan riko,
[05:09.10]Mugo nemu senenge..
[05:14.94]Sun lan riko,
[05:17.44]Mugo nemu senenge..
[05:24.34]
————–
Preview:

Kelantur

Suliyana_46
Versi: Suliyana

Mung biso nyawang,
Mung biso ngudang..
Kembang hang ono ring ati,
Saiki wis ilang..

Hang isun angen,
Hang isun arep..
Tekan riko eman,
Kudangan ati..

Masio wis ilang welase,
Wis ono hang duwe,
Riko sun anteni..

Masio wis adoh ring kono,
Kegudo ring ati,
Tetep sun anteni..

Lantur kelantur isun
Sing ono riko,
Semanding ring kene..

Lantur kelantur isun
Sing ono riko,
Pujane ati..

reff:
Mung biso nyawang,
Mung biso ngudang..
Kembang hang ono ring ati,
Saiki wis ilang..

Hang isun angen,
Hang isun arep..
Tekan riko eman,
Kudangan ati..

Masio wis ilang welase,
Wis ono hang duwe,
Riko sun anteni..

Masio wis adoh ring kono,
Kegudo ring ati,
Tetep sun anteni..

(Uwis yoro kembang wis ilang,)
(Uwis lilakeno isun menyang..)

Lantur kelantur isun
Sing ono riko,
Semanding ring kene..

Lantur kelantur isun
Sing ono riko,
Pujane ati..

Lantur kelantur isun
Sing ono riko,
Semanding ring kene..

Lantur kelantur isun
Sing ono riko,
Pujane ati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zopkqocu]
[ar: Suliyana]
[ti: Kelantur]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:00.01]Kelantur
[00:00.01]by: Suliyana
[00:16.01]
[00:18.71]>>>
[00:19.71]>>
[00:20.71]>
[00:21.71]Mung biso nyawang,
[00:26.91]Mung biso ngudang..
[00:35.02]Kembang hang ono ring ati,
[00:40.87]Saiki wis ilang..
[00:44.04]
[00:49.96]Hang isun angen,
[00:57.04]Hang isun arep..
[01:02.64]Tekan riko eman,
[01:09.24]Kudangan ati..
[01:14.03]
[01:17.82]Masio wis ilang welase,
[01:23.67]Wis ono hang duwe,
[01:27.21]Riko sun anteni..
[01:32.41]Masio wis adoh ring kono,
[01:37.88]Kegudo ring ati,
[01:41.49]Tetep sun anteni..
[01:45.77]
[01:48.70]Lantur kelantur isun
[01:54.11]Sing ono riko,
[01:57.73]Semanding ring kene..
[02:02.81]Lantur kelantur isun
[02:08.11]Sing ono riko,
[02:11.90]Pujane ati..
[02:16.07]
[02:47.05]>>>
[02:48.05]>>
[02:49.05]>
[02:50.05]Mung biso nyawang,
[02:56.05]Mung biso ngudang..
[03:02.39]Kembang hang ono ring ati,
[03:08.86]Saiki wis ilang..
[03:13.22]
[03:18.77]Hang isun angen,
[03:25.10]Hang isun arep..
[03:31.63]Tekan riko eman,
[03:37.79]Kudangan ati..
[03:42.51]
[03:45.87]Masio wis ilang welase,
[03:51.98]Wis ono hang duwe,
[03:56.39]Riko sun anteni..
[04:00.94]Masio wis adoh ring kono,
[04:06.78]Kegudo ring ati,
[04:10.14]Tetep sun anteni..
[04:15.24](Uwis yoro kembang wis ilang,)
[04:30.01](Uwis lilakeno isun menyang..)
[04:44.11]Lantur kelantur isun
[04:49.52]Sing ono riko,
[04:52.88]Semanding ring kene..
[04:58.29]Lantur kelantur isun
[05:03.64]Sing ono riko,
[05:07.30]Pujane ati..
[05:12.41]Lantur kelantur isun
[05:18.19]Sing ono riko,
[05:22.00]Semanding ring kene..
[05:26.91]Lantur kelantur isun
[05:32.26]Sing ono riko,
[05:36.68]Pujane ati..
[05:40.91]
————-
Preview:

Bedo Agomo

Wandra_Vita
Versi: Wandra ft. Vita

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

reff:

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..
——————
[ver: lyrics]
[id: sczsqlcu]
[ar: Wandra ft. Vita]
[ti: Bedo Agomo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:00.04]Bedo Agomo
[00:00.04]by: Wandra ft. Vita
[00:22.04]
[00:24.98]>>>
[00:25.98]>>
[00:26.98]>
[00:27.98]Lk: Mulo abot isun kelangan riko,
[00:33.98]Lk: Tapi sun kudu ngelilakeno..
[00:39.62]Lk: Roso welas hang magih isun songgo,
[00:45.50]Lk: Sun pisah mergo ono bedone agomo..
[00:52.59]
[00:55.03]Pr: Kari gampang riko medot welas iki,
[01:01.31]Pr: Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
[01:07.24]Pr: Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
[01:12.90]Pr: Kurang paran tah saktemene isun iki..
[01:19.81]
[01:31.08]>>>
[01:32.08]>>
[01:33.08]>
[01:34.08]Lk: Sun akoni welas riko temenanan,
[01:45.08]Lk: Saktemene isun yo wedi kelangan..
[01:58.57]Pr: Isun ikhlas tapi isun magih welas,
[02:09.85]Pr: Mergo bedo agomo medot taline roso..
[02:21.17]
[02:45.02]>>>
[02:46.02]>>
[02:47.02]>
[02:48.02]Lk: Mulo abot isun kelangan riko,
[02:54.14]Lk: Tapi sun kudu ngelilakeno..
[03:00.28]Lk: Roso welas hang magih isun songgo,
[03:06.07]Lk: Sun pisah mergo ono bedone agomo..
[03:12.35]
[03:15.00]Pr: Kari gampang riko medot welas iki,
[03:22.15]Pr: Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
[03:28.00]Pr: Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
[03:33.91]Pr: Kurang paran tah saktemene isun iki..
[03:41.24]
[03:51.02]>>>
[03:52.02]>>
[03:53.02]>
[03:54.02]Lk: Sun akoni welas riko temenanan,
[04:06.34]Lk: Saktemene isun yo wedi kelangan..
[04:19.18]Pr: Isun ikhlas tapi isun magih welas,
[04:30.43]Pr: Mergo bedo agomo medot taline roso..
[04:41.63]
[04:43.17]Lk: Sun akoni welas riko temenanan,
[04:54.75]Lk: Saktemene isun yo wedi kelangan..
[05:08.06]Pr: Isun ikhlas tapi isun magih welas,
[05:19.57]Pr: Mergo bedo agomo medot taline roso..
[05:30.45]
————-
Preview:

Ilang Welase (vita)

Vita_2
Versi: Vita

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

reff:
WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nblbqkcu]
[ar: Vita]
[ti: Ilang Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.04]Ilang Welase
[00:00.04]by: Vita
[00:27.11]
[00:29.11]>>>
[00:30.11]>>
[00:31.11]>
[00:32.11]Wis sing keneng isun percoyo,
[00:39.11]Kabeh janji lan welase riko..
[00:45.81]Nong janjine mung isun selawase,
[00:51.96]Nyatane saiki ilang welase..
[00:57.82]
[01:11.81]Wis sing keneng isun percoyo,
[01:17.97]Kabeh janji lan welase riko..
[01:25.44]Nong janjine mung isun selawase,
[01:31.35]Nyatane saiki ilang welase..
[01:37.88]Mulo manis janji riko,
[01:43.79]Gawe bungah roso ati iki..
[01:50.33]Dhung weruh bakale gedigi,
[01:56.69]Bangur wurung..
[02:01.89]
[02:03.12]Sun kenal riko saiki getun,
[02:09.68]Sun weruh riko
[02:12.53]mung trimo gawe sun bingung..
[02:16.88]Ilang welase riko nyang isun,
[02:23.05]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[02:30.71]
[02:55.08]>>>
[02:56.08]>>
[02:57.08]>
[02:58.08]Wis sing keneng isun percoyo,
[03:04.08]Kabeh janji lan welase riko..
[03:10.59]Nong janjine mung isun selawase,
[03:17.06]Nyatane saiki ilang welase..
[03:23.72]Mulo manis janji riko,
[03:29.19]Gawe bungah roso ati iki..
[03:35.72]Dhung weruh bakale gedigi,
[03:42.32]Bangur wurung..
[03:48.80]Sun kenal riko saiki getun,
[03:55.45]Sun weruh riko
[03:58.24]mung trimo gawe sun bingung..
[04:02.04]Ilang welase riko nyang isun,
[04:08.51]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[04:15.09]Sun kenal riko saiki getun,
[04:21.39]Sun weruh riko
[04:24.50]mung trimo gawe sun bingung..
[04:29.39]Ilang welase riko nyang isun,
[04:36.43]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[04:44.38]
————-
Preview:

Kendang Kempul

Candra-Banyu_Melinda
Versi: Candra Banyu ft. Melinda

Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

reff:
Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
———————
[ver: lyrics]
[id: akqpqhcu]
[ar: Candra Banyu ft. Melinda]
[ti: Kendang Kempul]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.02]Kendang Kempul
[00:00.02]by: Candra Banyu ft. Melinda
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Lk: Nono tentreme roso ati,
[00:38.17]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[00:41.66]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[00:45.08]Lk: Katon-katonen bacote..
[00:49.12]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[00:52.72]Pr: Jantung isun wis semendal..
[00:56.34]Pr: Rupan riko unyik riko,
[00:59.82]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[01:03.68]
[01:30.02]>>>
[01:31.02]>>
[01:32.02]>
[01:33.02]Lk: Kepingine ati iki,
[01:36.45]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[01:40.20]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[01:43.61]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[01:47.48]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[01:51.02]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[01:54.88]Pr: Nyambung roso muket ati,
[01:58.24]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[02:02.11]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:05.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:09.19]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:12.81]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:17.17]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Lk: Nono tentreme roso ati,
[02:49.30]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[02:52.96]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[02:56.25]Lk: Katon-katonen bacote..
[03:00.29]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[03:03.66]Pr: Jantung isun wis semendal..
[03:07.57]Pr: Rupan riko unyik riko,
[03:10.93]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[03:15.04]
[03:41.02]>>>
[03:42.02]>>
[03:43.02]>
[03:44.02]Lk: Kepingine ati iki,
[03:48.13]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[03:51.38]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[03:55.00]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[03:58.80]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:02.46]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:06.01]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:09.56]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:13.35]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:16.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:20.20]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:24.04]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:30.03]Lk: Kepingine ati iki,
[04:33.30]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[04:37.06]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[04:40.41]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[04:44.33]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:47.87]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:51.49]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:54.90]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:58.81]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:02.06]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:05.84]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:09.64]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:13.44]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:16.87]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:20.54]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:24.09]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:28.94]
————–
Preview:

Lalekno Baen

Mahesa_13
Versi: Mahesa

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

reff:
Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono isun wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Sun peluk larene..
Riko sing usah nyawang,
Tuwas iluh banyu moto mili..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uhapqccu]
[ar: Mahesa]
[ti: Lalekno Baen]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:00.06]Lalekno Baen
[00:00.06]by: Mahesa
[00:43.06]
[00:45.06]>>>
[00:46.06]>>
[00:47.06]>
[00:48.06]Sing nyongko pungkasane,
[00:52.06]Rusak atinisun..
[00:54.59]Wis ping piro baen,
[00:58.13]Riko ngejur batin iki..
[01:02.67]Wis cukup riko gawe,
[01:06.15]Ajur urip isun..
[01:09.88]Sak wise riko,
[01:12.62]Ngandoh ati nong wong liyo..
[01:16.73]Remek rasane rogo iki..
[01:24.38]Lalekno baen isun,
[01:27.99]Teko urip riko..
[01:31.72]Kerono riko wis,
[01:35.45]Ono pilihan liyo..
[01:38.88]Tinggalen isun ring kene,
[01:42.67]Peluken larene..
[01:46.34]Myakne isun hang nyawang,
[01:49.39]Masio eluh banyu moto mili getih..
[02:00.34]
[02:05.06]Sing nyongko pungkasane,
[02:09.11]Rusak atinisun..
[02:12.47]Wis ping piro baen,
[02:15.14]Riko ngejur batin iki..
[02:19.74]Wis cukup riko gawe,
[02:23.42]Ajur urip isun..
[02:26.91]Sak wise riko,
[02:29.84]Ngandoh ati nong wong liyo..
[02:33.56]Remek rasane rogo iki..
[02:41.18]Lalekno baen isun,
[02:44.70]Teko urip riko..
[02:48.74]Kerono riko wis,
[02:52.42]Ono pilihan liyo..
[02:55.72]Tinggalen isun ring kene,
[02:59.76]Peluken larene..
[03:03.68]Myakne isun hang nyawang,
[03:06.84]Masio eluh banyu moto mili getih..
[03:16.80]
[03:57.05]>>>
[03:58.05]>>
[03:59.05]>
[04:00.05](Lalekno baen isun,)
[04:02.95](Teko urip riko..)
[04:05.82](Kerono isun wis,)
[04:09.63](Ono pilihan liyo..)
[04:13.49](Tinggalen isun ring kene,)
[04:16.96](Sun peluk larene..)
[04:20.70](Riko sing usah nyawang,)
[04:24.63](Tuwas iluh banyu moto mili..)
[04:30.91]Lalekno baen isun,
[04:35.26]Teko urip riko..
[04:39.05]Kerono riko wis,
[04:42.91]Ono pilihan liyo..
[04:45.96]Tinggalen isun ring kene,
[04:49.87]Peluken larene..
[04:53.42]Myakne isun hang nyawang,
[04:57.78]Masio eluh banyu moto mili getih..
[05:09.04]
—————
Preview: