Pait Pungkase

demy_42
Versi: Demy

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..

Panase serngenge nong raino,
Sing biso ngedem panase dodo..
Sakat weruh riko ambi wong lanang liyo,
Ati rasane koyo keslomot mowo..

Magih iling nong janji bengene,
Sing bakal luntur ilang welase..
Tapi paran nyatane sing podo ambi omonge,
Manis kawitan pait ring pungkase..

reff:
Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun pujo,
Tapi tego riko gawe ati gelo..

Sun pingin ngumbar asmoro,
ambi riko hang sun karepno,
Tapi nyatane riko tego ngeliyo..

Salah paran isun iki,
duso paran awak iki,
Tego riko saiki suloyo janji..
Tego riko saiki suloyo janji..
Suloyo janji..
———————
[ver: lyrics]
[id: lspipccu]
[ar: Demy]
[ti: Pait Pungkase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.02]Pait Pungkase
[00:00.02]by: Demy
[00:22.02]
[00:24.76]>>>
[00:25.76]>>
[00:26.76]>
[00:27.76]Panase serngenge nong raino,
[00:33.76]Sing biso ngedem panase dodo..
[00:40.81]Sakat weruh riko
[00:43.87]ambi wong lanang liyo,
[00:47.40]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[00:53.62]
[01:01.34]Magih iling nong janji bengene,
[01:06.82]Sing bakal luntur ilang welase..
[01:13.79]Tapi paran nyatane
[01:16.34]sing podo ambi omonge,
[01:20.13]Manis kawitan pait ring pungkase..
[01:26.30]
[02:03.05]>>>
[02:04.05]>>
[02:05.05]>
[02:06.05]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:10.55]ambi riko hang sun pujo,
[02:13.33]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[02:19.99]Sun pingin ngumbar asmoro,
[02:23.04]ambi riko hang sun karepno,
[02:26.72]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[02:33.12]Salah paran isun iki,
[02:36.11]duso paran awak iki,
[02:39.71]Tego riko saiki suloyo janji..
[02:46.31]
[02:53.02]Panase serngenge nong raino,
[02:58.95]Sing biso ngedem panase dodo..
[03:06.45]Sakat weruh riko
[03:09.06]ambi wong lanang liyo,
[03:12.35]Ati rasane koyo keslomot mowo..
[03:19.20]
[03:22.37]Magih iling nong janji bengene,
[03:28.66]Sing bakal luntur ilang welase..
[03:36.30]Tapi paran nyatane
[03:38.80]sing podo ambi omonge,
[03:42.22]Manis kawitan pait ring pungkase..
[03:49.11]
[04:25.03]>>>
[04:26.03]>>
[04:27.03]>
[04:28.03]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:31.59]ambi riko hang sun pujo,
[04:34.76]Tapi tego riko gawe ati gelo..
[04:41.80]Sun pingin ngumbar asmoro,
[04:44.79]ambi riko hang sun karepno,
[04:48.33]Tapi nyatane riko tego ngeliyo..
[04:55.18]Salah paran isun iki,
[04:57.92]duso paran awak iki,
[05:01.46]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:07.74]Tego riko saiki suloyo janji..
[05:16.14]Suloyo janji..
[05:22.05]
—————-
Preview:

Advertisements

Hang Sejati

vita-alvia_4
Versi: Vita Alvia ft. ??

Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Ft:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

reff:
Pr:
Welas hang sejati,
Mulo ojo riko kotori..
Mergo ati iki,
Sing ono maning pujane ati..

Lk:
Segoro gede ombake,
Tapi sing biso ngalahno welase..
Cantere arus banyu mili,
Tapi sing biso ngalahno welas iki..

Pr:
Sepiro duwure gunung,
Arep sun langkahi..
Lk:
Masio adoh dawane dalan,
Tetep sun liwati..

Pr:
Sak werone samudro,
Arep sun arungi..
Lk:
Ibarat kelangan nyowo,
Tetep sun belani..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..

Pr:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
Lk:
Mergo aran welas,
Welas hang sejati..
——————–
[ver: lyrics]
[id: azuhpscu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Hang Sejati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:00.03]Hang Sejati
[00:00.03]by: Vita Alvia ft. ??
[00:14.03]
[00:16.63]>>>
[00:17.63]>>
[00:18.63]>
[00:19.63]Pr: Welas hang sejati,
[00:25.64]Pr: Mulo ojo riko kotori..
[00:34.10]Pr: Mergo ati iki,
[00:40.19]Pr: Sing ono maning pujane ati..
[00:48.39]Lk: Segoro gede ombake,
[00:54.56]Lk: Tapi sing biso ngalahno welase..
[01:01.73]Lk: Cantere arus banyu mili,
[01:09.56]Lk: Tapi sing biso ngalahno welas iki..
[01:17.46]
[01:23.76]Pr: Sepiro duwure gunung,
[01:29.47]Pr: Arep sun langkahi..
[01:37.55]Lk: Masio adoh dawane dalan,
[01:43.33]Lk: Tetep sun liwati..
[01:51.06]
[01:53.05]Pr: Sak werone samudro,
[02:00.44]Pr: Arep sun arungi..
[02:06.35]Lk: Ibarat kelangan nyowo,
[02:13.32]Lk: Tetep sun belani..
[02:19.67]Ft: Mergo aran welas,
[02:23.03]Ft: Welas hang sejati..
[02:26.83]Ft: Mergo aran welas,
[02:30.06]Ft: Welas hang sejati..
[02:35.04]
[03:02.03]>>>
[03:03.03]>>
[03:04.03]>
[03:05.03]Pr: Welas hang sejati,
[03:11.83]Pr: Mulo ojo riko kotori..
[03:19.43]Pr: Mergo ati iki,
[03:26.08]Pr: Sing ono maning pujane ati..
[03:33.80]Lk: Segoro gede ombake,
[03:39.89]Lk: Tapi sing biso ngalahno welase..
[03:47.74]Lk: Cantere arus banyu mili,
[03:55.01]Lk: Tapi sing biso ngalahno welas iki..
[04:02.55]
[04:08.27]Pr: Sepiro duwure gunung,
[04:16.16]Pr: Arep sun langkahi..
[04:22.89]Lk: Masio adoh dawane dalan,
[04:28.68]Lk: Tetep sun liwati..
[04:35.89]
[04:38.59]Pr: Sak werone samudro,
[04:46.93]Pr: Arep sun arungi..
[04:53.09]Lk: Ibarat kelangan nyowo,
[04:59.75]Lk: Tetep sun belani..
[05:06.03]Pr: Mergo aran welas,
[05:09.69]Pr: Welas hang sejati..
[05:13.67]Lk: Mergo aran welas,
[05:16.73]Lk: Welas hang sejati..
[05:20.45]Pr: Mergo aran welas,
[05:23.88]Pr: Welas hang sejati..
[05:27.68]Lk: Mergo aran welas,
[05:31.47]Lk: Welas hang sejati..
[05:36.81]
————-
Preview:

Bisane Mung Nyawang

vita-alvia_3
Versi: Vita Alvia

Ho..
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..
Hooo..ooo..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..

reff:
Bisane mung nyawang,
Sing biso ndampingi..
Bisane mung ngangen,
Sing biso nduweni..

Riko hang sun sayang,
Wis ono hang ngudang..
Riko hang sun eman,
Wis duwen wong liyan..

reff:
Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Getun rasane ati,
Sing biso nduweni..
Riko hang sun demeni,
Riko hang sun welasi,
Wis ono hang ngrumati..

Opo iki wis takdire,
Bisane mung nyawang..
Kadhung mulo wis takdire,
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..
Lilo isun lilo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: lsppozcu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Bisane Mung Nyawang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:04.78]Hooo..
[00:12.39]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Bisane mung nyawang,
[00:32.33]Sing biso ndampingi..
[00:40.85]Bisane mung ngangen,
[00:46.38]Sing biso nduweni..
[00:53.11]
[00:54.35]Riko hang sun sayang,
[01:01.38]Wis ono hang ngudang..
[01:08.60]Riko hang sun eman,
[01:15.13]Wis duwen wong liyan..
[01:22.71]
[01:27.87]Hooo..ooo..
[01:36.65]Getun rasane ati,
[01:40.14]Sing biso nduweni..
[01:47.60]Riko hang sun demeni,
[01:50.82]Riko hang sun welasi,
[01:54.50]Wis ono hang ngrumati..
[02:01.22]Getun rasane ati,
[02:04.70]Sing biso nduweni..
[02:12.45]Riko hang sun demeni,
[02:15.44]Riko hang sun welasi,
[02:18.97]Wis ono hang ngrumati..
[02:25.03]Opo iki wis takdire,
[02:28.23]Bisane mung nyawang..
[02:32.70]Kadhung mulo wis takdire,
[02:35.33]Lilo isun lilo..
[02:41.86]
[03:17.79]>>>
[03:18.79]>>
[03:19.79]>
[03:20.79]Bisane mung nyawang,
[03:26.79]Sing biso ndampingi..
[03:35.03]Bisane mung ngangen,
[03:40.88]Sing biso nduweni..
[03:48.66]Riko hang sun sayang,
[03:55.82]Wis ono hang ngudang..
[04:02.78]Riko hang sun eman,
[04:09.88]Wis duwen wong liyan..
[04:16.66]
[04:27.83]>>>
[04:28.83]>>
[04:29.83]>
[04:30.83]Getun rasane ati,
[04:34.56]Sing biso nduweni..
[04:41.85]Riko hang sun demeni,
[04:45.01]Riko hang sun welasi,
[04:48.70]Wis ono hang ngrumati..
[04:55.66]Getun rasane ati,
[04:58.96]Sing biso nduweni..
[05:06.04]Riko hang sun demeni,
[05:09.41]Riko hang sun welasi,
[05:13.07]Wis ono hang ngrumati..
[05:19.35]Opo iki wis takdire,
[05:22.41]Bisane mung nyawang..
[05:26.45]Kadhung mulo wis takdire,
[05:29.74]Lilo isun lilo..
[05:35.90]Lilo isun lilo..
[05:43.26]Lilo isun lilo..
[05:49.48]
————-
Preview:

Limbung

mahesa_17
Versi: Mahesa

Serune welas atinisun,
Nong riko sing ono watese..
Hang isun sidhem yo hang isun roso,
Bungahe ati mung nyanding riko..

Mugo riko hang biso nggawe,
Tentreme lahir batin iki..
Embuh tah ndane isun tanpo riko,
Koyo layangan pedot bolae..

reff:
Rasane koyo limbung nong awang-awang,
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
Isun emong urip tanpo riko,
Hang nggawe ati iki sirno..

Iki gambare gedhine welas isun,
Semugo baen bakalan dilanggengaken..
Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..

reff:
Serune welas atinisun,
Nong riko sing ono watese..
Hang isun sidhem yo hang isun roso,
Bungahe ati mung nyanding riko..

Mugo riko hang biso nggawe,
Tentreme lahir batin iki..
Embuh tah ndane isun tanpo riko,
Koyo layangan pedot bolae..

reff:
Rasane koyo limbung nong awang-awang,
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane..
Isun emong urip tanpo riko,
Hang nggawe ati iki sirno..

Iki gambare gedhine welas isun,
Semugo baen bakalan dilanggengaken..
Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..

Welas isun kanggo riko,
Sing kiro biso musno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bkqhopcu]
[ar: Mahesa]
[ti: Limbung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.02]Limbung
[00:00.02]by: Mahesa
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Serune welas atinisun,
[00:39.52]Nong riko sing ono watese..
[00:47.37]Hang isun sidhem
[00:51.83]yo hang isun roso,
[00:56.00]Bungahe ati mung nyanding riko..
[01:01.72]
[01:04.05]Mugo riko hang biso nggawe,
[01:10.74]Tentreme lahir batin iki..
[01:18.45]Embuh tah ndane
[01:22.19]isun tanpo riko,
[01:26.48]Koyo layangan pedot bolae..
[01:32.45]
[01:46.00]>>>
[01:47.00]>>
[01:48.00]>
[01:49.00]Rasane koyo limbung
[01:53.92]nong awang-awang,
[01:57.42]Kegowo angin
[02:00.28]tanpo ngarah tujuane..
[02:04.70]Isun emong urip tanpo riko,
[02:12.05]Hang nggawe ati iki sirno..
[02:19.51]Iki gambare
[02:23.33]gedhine welas isun,
[02:27.75]Semugo baen bakalan
[02:31.54]dilanggengaken..
[02:35.53]Welas isun kanggo riko,
[02:42.86]Sing kiro biso musno..
[02:50.26]
[03:03.07]>>>
[03:04.07]>>
[03:05.07]>
[03:06.07]Serune welas atinisun,
[03:12.54]Nong riko sing ono watese..
[03:20.69]Hang isun sidhem
[03:24.60]yo hang isun roso,
[03:28.96]Bungahe ati mung nyanding riko..
[03:35.18]
[03:37.11]Mugo riko hang biso nggawe,
[03:42.78]Tentreme lahir batin iki..
[03:50.98]Embuh tah ndane
[03:54.96]isun tanpo riko,
[03:59.63]Koyo layangan pedot bolae..
[04:05.61]
[04:19.59]>>>
[04:20.59]>>
[04:21.59]>
[04:22.59]Rasane koyo limbung
[04:26.32]nong awang-awang,
[04:29.99]Kegowo angin
[04:33.23]tanpo ngarah tujuane..
[04:38.09]Isun emong urip tanpo riko,
[04:44.92]Hang nggawe ati iki sirno..
[04:52.90]Iki gambare
[04:56.63]gedhine welas isun,
[05:00.54]Semugo baen bakalan
[05:04.20]dilanggengaken..
[05:08.62]Welas isun kanggo riko,
[05:15.79]Sing kiro biso musno..
[05:22.63]
[05:39.30]Welas isun kanggo riko,
[05:46.38]Sing kiro biso musno..
[05:54.41]
————-
Preview:

Hang Riko Demeni

suliyana_52
Versi: Suliyana

Sing kiro manise madu,
Hang biso isun rengkuh..
Sakat nyanding riko,
Nyatane ambyar hang ketompo..

Sun kiro endahe ulan,
Hang biso ngelungi..
Padang dalan iki,
Apuwo mendung magih ningguli..

reff:
Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni..

reff:
Sun kiro endahe ulan,
Hang biso ngelungi..
Padang dalan iki,
Apuwo mendung magih ningguli..

reff:
Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni..

Gedigi welas sun labuhi,
Tulus ulihe isun nguweni..
Perandane sing biso nuruti,
Kabeh hang riko karepi..
Tapi jujur baen isun kepingin,
Dadi hang riko demeni.
——————–
[ver: lyrics]
[id: qpaloocu]
[ar: Suliyana]
[ti: Hang Riko Demeni]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:25]
[00:00.02]Hang Riko Demeni
[00:00.02]by: Suliyana
[00:27.02]
[00:29.02]>>>
[00:30.02]>>
[00:31.02]>
[00:32.02]Sing kiro manise madu,
[00:39.56]Hang biso isun rengkuh..
[00:43.67]Sakat nyanding riko,
[00:47.27]Nyatane ambyar hang ketompo..
[00:57.16]
[01:03.08]Sun kiro endahe ulan,
[01:11.22]Hang biso ngelungi..
[01:15.25]Padang dalan iki,
[01:19.43]Apuwo mendung magih ningguli..
[01:31.30]
[02:05.75]>>>
[02:06.75]>>
[02:07.75]>
[02:08.75]Gedigi welas sun labuhi,
[02:15.75]Tulus ulihe isun nguweni..
[02:23.74]Perandane sing biso nuruti,
[02:31.27]Kabeh hang riko karepi..
[02:38.67]Tapi jujur baen isun kepingin,
[02:46.26]Dadi hang riko demeni..
[02:54.28]
[03:12.76]>>>
[03:13.76]>>
[03:14.76]>
[03:15.76]Sun kiro endahe ulan,
[03:23.06]Hang biso ngelungi..
[03:27.28]Padang dalan iki,
[03:31.39]Apuwo mendung magih ningguli..
[03:43.28]
[04:17.08]>>>
[04:18.08]>>
[04:19.08]>
[04:20.08]Gedigi welas sun labuhi,
[04:26.45]Tulus ulihe isun nguweni..
[04:35.71]Perandane sing biso nuruti,
[04:43.31]Kabeh hang riko karepi..
[04:50.47]Tapi jujur baen isun kepingin,
[04:58.06]Dadi hang riko demeni..
[05:06.27]
[05:16.16]Gedigi welas sun labuhi,
[05:23.13]Tulus ulihe isun nguweni..
[05:31.21]Perandane sing biso nuruti,
[05:38.80]Kabeh hang riko karepi..
[05:46.27]Tapi jujur baen isun kepingin,
[05:53.91]Dadi hang riko demeni.
[06:02.31]
————–
Preview:

Ketindih Kangen

wandra_11
Versi: Wandra

Masio serngenge mandeg sing gelem nguber,
Apuwo riko sing mandeg ngubengi angen..
Welas isun nyang riko sing biso dibebet,
Ati disanding riko kroso adem..
U uuuu..

Sak akehe dokter noring ndunyo iki,
Sing biso marekaken loro sun iki..
Yo mung awak riko hang biso ngobati,
Nyanding riko nyawang riko rino wengi..
Hohooo..ohooo uu..ouu..

reff:
Ketindih kangen gawe ati sing biso merem,
Abot rasane gawe eluh nono mandege..
Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo,
Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo..
Huuuu haaa..

reff:
Sak akehe dokter noring ndunyo iki,
Sing biso marekaken loro sun iki..
Yo mung awak riko hang biso ngobati,
Nyanding riko nyawang riko rino wengi..

reff:
Ketindih kangen gawe ati sing biso merem,
Abot rasane gawe eluh nono mandege..
Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo,
Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo..

Ketindih kangen gawe ati sing biso merem,
Abot rasane gawe eluh nono mandege..
Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo,
Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo..

Ketindih kangen..
Ketindih kangen..
Ketindih kangen..
Hooo uu..ouu.
———————-
[ver: lyrics]
[id: llnwoccu]
[ar: Wandra]
[ti: Ketindih Kangen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.04]Ketindih Kangen
[00:00.04]by: Wandra
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Masio serngenge
[00:43.09]mandeg sing gelem nguber,
[00:47.13]Apuwo riko sing mandeg
[00:50.06]ngubengi angen..
[00:55.09]Welas isun nyang riko
[00:57.95]sing biso dibebet,
[01:02.81]Ati disanding riko
[01:05.66]kroso adem..
[01:09.34]U uuuu..
[01:14.18]
[01:18.04]Sak akehe dokter
[01:21.26]noring ndunyo iki,
[01:25.37]Sing biso marekaken
[01:28.42]loro sun iki..
[01:33.52]Yo mung awak riko
[01:36.39]hang biso ngobati,
[01:40.36]Nyanding riko nyawang riko
[01:44.66]rino wengi..
[01:50.88]Hohooo..ohooo uu..ouu..
[02:07.31]
[02:20.02]>>>
[02:21.02]>>
[02:22.02]>
[02:23.02]Ketindih kangen
[02:25.09]gawe ati sing biso merem,
[02:29.55]Abot rasane
[02:32.29]gawe eluh nono mandege..
[02:36.71]Sing kecaruk sedino
[02:38.20]kesikso ring dodo,
[02:44.76]Kari mentolo
[02:47.56]dung riko tinggal ngeliyo..
[02:52.66]
[02:58.56]Huuuu haaa..
[03:09.32]
[03:22.07]>>>
[03:23.07]>>
[03:24.07]>
[03:25.07]Sak akehe dokter
[03:28.21]noring ndunyo iki,
[03:33.32]Sing biso marekaken
[03:35.68]loro sun iki..
[03:40.35]Yo mung awak riko
[03:42.95]hang biso ngobati,
[03:47.37]Nyanding riko nyawang riko
[03:51.48]rino wengi..
[03:55.58]
[04:23.03]>>>
[04:24.03]>>
[04:25.03]>
[04:26.03]Ketindih kangen
[04:28.31]gawe ati sing biso merem,
[04:32.35]Abot rasane
[04:34.78]gawe eluh nono mandege..
[04:39.33]Sing kecaruk sedino
[04:42.62]kesikso ring dodo,
[04:47.03]Kari mentolo
[04:50.09]dung riko tinggal ngeliyo..
[04:56.19]Ketindih kangen
[04:58.23]gawe ati sing biso merem,
[05:02.60]Abot rasane
[05:05.27]gawe eluh nono mandege..
[05:09.87]Sing kecaruk sedino
[05:13.05]kesikso ring dodo,
[05:17.21]Kari mentolo
[05:20.44]dung riko tinggal ngeliyo..
[05:26.97]Ketindih kangen..
[05:29.65]Ketindih kangen..
[05:34.13]Ketindih kangen..
[05:40.74]Hooo uu..ouu.
[05:46.38]
————
Preview:

Welas Hang Sempurno

demy_41
Versi : Demy

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..

Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

reff:
Sing biso sun mungkiri,
Kadhung riko sun welasi..
Ring ati iki sing keneng diilangi,
Yo mung riko hang ono nong njero ati..
Hoooooo..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas sun nong riko,
Sing keneng diibaratno,
Ugo sing biso digawe umpomo..
Welas sun nong riko,
Iki welas hang sempurno,
Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..

Welas.. sing keneng diibaratno,
Welas.. ojo sampek riko
Gawe ati nisun loro..
Ojo sampek riko..
Gawe ati nisun loro..
———————
[ver: lyrics]
[id: lunzoqcu]
[ar: Demy]
[ti: Welas Hang Sempurno]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:00.02]Welas Hang Sempurno
[00:00.02]by : Demy
[00:18.02]
[00:20.12]>>>
[00:21.12]>>
[00:22.12]>
[00:23.12]Sing biso sun mungkiri,
[00:31.13]Kadhung riko sun welasi..
[00:38.96]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[00:47.05]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[00:53.82]
[01:02.85]Sing biso sun mungkiri,
[01:10.56]Kadhung riko sun welasi..
[01:18.52]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[01:26.78]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[01:34.44]Hoooooo..
[01:42.90]
[01:51.03]Welas sun nong riko,
[01:54.88]Sing keneng diibaratno,
[01:58.71]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:07.18]Welas sun nong riko,
[02:10.54]Iki welas hang sempurno,
[02:14.82]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[02:26.02]
[02:27.26]Welas sun nong riko,
[02:30.44]Sing keneng diibaratno,
[02:34.42]Ugo sing biso digawe umpomo..
[02:43.37]Welas sun nong riko,
[02:46.36]Iki welas hang sempurno,
[02:50.52]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[03:01.05]
[03:24.03]>>>
[03:25.03]>>
[03:26.03]>
[03:27.03]Sing biso sun mungkiri,
[03:34.27]Kadhung riko sun welasi..
[03:43.04]Ring ati iki sing keneng diilangi,
[03:51.13]Yo mung riko hang ono nong njero ati..
[03:58.21]Hoooooo..
[04:07.43]
[04:15.07]Welas sun nong riko,
[04:18.77]Sing keneng diibaratno,
[04:23.06]Ugo sing biso digawe umpomo..
[04:30.97]Welas sun nong riko,
[04:35.07]Iki welas hang sempurno,
[04:39.43]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[04:49.13]
[04:50.00]Welas sun nong riko,
[04:52.80]Sing keneng diibaratno,
[04:57.15]Ugo sing biso digawe umpomo..
[05:05.06]Welas sun nong riko,
[05:08.66]Iki welas hang sempurno,
[05:13.02]Ojo sampek riko gawe ati nisun loro..
[05:23.72]Welas.. sing keneng diibaratno,
[05:40.28]Welas.. ojo sampek riko
[05:51.11]gawe ati nisun loro..
[05:57.01]Ojo sampek riko..
[06:08.21]Gawe ati nisun loro..
[06:14.06]
————-
Preview: