Kertas Putih


Versi: Maya Natasya

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..
Sampek kapan ndane sun nganteni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lowskqci]
[ar: Maya Natasya]
[ti: Kertas Putih]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.04]Kertas Putih
[00:00.04]by: Maya Natasya
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Cerito iki mung riko hang ngerti,
[00:43.04]Hang magih kesimpen nong njero ati..
[00:50.79]Coretan kepampang ring kertas putih,
[00:57.49]Ngukir riwayat hang sing ono gambare..
[01:07.49]
[01:09.64]Wis sing gaduk maning isun gayuh,
[01:16.98]Kerono welas iki wis sing wutuh..
[01:24.80]Ilang gambare ugo ceritane,
[01:31.69]Saikine riko sing ono kabare..
[01:41.69]
[02:11.06]>>>
[02:12.06]>>
[02:13.06]>
[02:14.06]Sak temene paran hang nggarai,
[02:21.46]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[02:28.76]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[02:36.33]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[02:44.29]
[02:51.86]Cerito iki mung riko hang ngerti,
[02:59.31]Hang magih kesimpen nong njero ati..
[03:07.27]Coretan kepampang ring kertas putih,
[03:14.40]Ngukir riwayat hang sing ono gambare..
[03:24.22]
[03:26.79]Wis sing gaduk maning isun gayuh,
[03:34.25]Kerono welas iki wis sing wutuh..
[03:42.01]Ilang gambare ugo ceritane,
[03:48.66]Saikine riko sing ono kabare..
[03:59.22]
[04:28.00]>>>
[04:29.00]>>
[04:30.00]>
[04:31.00]Sak temene paran hang nggarai,
[04:38.80]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[04:45.93]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[04:53.58]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:01.59]Sak temene paran hang nggarai,
[05:08.72]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[05:16.25]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[05:23.82]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:31.40]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:45.25]
————–
Preview:

Advertisements

Pujane Ati (mahesa)


Versi: Mahesa ft. Caroline

Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

reff:
Pr:
Sing ono hang sun welasi,
Sing ono hang sun demeni..
Sing ono maning hang sun aboti,
Yo mung riko hang sun kangeni..

Lk:
Riko hang dadi pujane ati,
Riko hang dadi kembange ati..
Riko hang dadi kudangane ati,
Mung riko hang sun sayangi..

reff:
Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..

Pr:
Sun kepingin sabendino bareng riko,
Sun kepingin turu semende dadan riko..
Sandingen lan peluken awak iki,
Myakne bungah lan tentrem noring ati..

Lk:
Mareko kene yo mareko,
Sun sanding lan sun peluk riko..
Ojo sampek atin riko gelo,
Myakne katon padange dunyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: kqzhicci]
[ar: Mahesa ft. Caroline]
[ti: Pujane Ati]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:58]
[00:00.02]Pujane Ati
[00:00.02]by: Mahesa ft. Caroline
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Sing ono hang sun welasi,
[00:38.45]Pr: Sing ono hang sun demeni..
[00:45.28]Pr: Sing ono maning hang sun aboti,
[00:52.36]Pr: Yo mung riko hang sun kangeni..
[01:00.37]
[01:02.06]Lk: Riko hang dadi pujane ati,
[01:09.01]Lk: Riko hang dadi kembange ati..
[01:15.65]Lk: Riko hang dadi kudangane ati,
[01:22.55]Lk: Mung riko hang sun sayangi..
[01:29.81]
[01:57.10]>>>
[01:58.10]>>
[01:59.10]>
[02:00.10]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[02:07.10]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[02:13.94]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[02:20.40]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[02:29.40]
[02:31.26]Lk: Mareko kene yo mareko,
[02:37.91]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[02:44.68]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[02:51.20]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[02:58.22]
[03:10.04]>>>
[03:11.04]>>
[03:12.04]>
[03:13.04]Pr: Sing ono hang sun welasi,
[03:19.34]Pr: Sing ono hang sun demeni..
[03:25.93]Pr: Sing ono maning hang sun aboti,
[03:33.31]Pr: Yo mung riko hang sun kangeni..
[03:41.45]
[03:43.68]Lk: Riko hang dadi pujane ati,
[03:49.84]Lk: Riko hang dadi kembange ati..
[03:56.60]Lk: Riko hang dadi kudangane ati,
[04:03.56]Lk: Mung riko hang sun sayangi..
[04:10.39]
[04:38.03]>>>
[04:39.03]>>
[04:40.03]>
[04:41.03]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[04:48.09]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[04:55.02]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[05:01.23]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[05:08.93]
[05:11.61]Lk: Mareko kene yo mareko,
[05:18.75]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[05:25.70]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[05:32.47]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[05:39.12]Pr: Sun kepingin sabendino bareng riko,
[05:45.64]Pr: Sun kepingin turu semende dadan riko..
[05:52.97]Pr: Sandingen lan peluken awak iki,
[05:59.06]Pr: Myakne bungah lan tentrem noring ati..
[06:08.74]Lk: Mareko kene yo mareko,
[06:15.89]Lk: Sun sanding lan sun peluk riko..
[06:23.65]Lk: Ojo sampek atin riko gelo,
[06:30.48]Lk: Myakne katon padange dunyo..
[06:37.01]
————–
Preview:

Nggendong Ayang Ayang


Versi: Catur Arum

Mung riko,
Yo mung riko siji-sijine aran..
Mung riko,
Hang ono ring njero angenan..

Kirane biso tah sun,
Nggagas welas noring sanubarin riko..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Mung riko,
Mestine riko ngerti isun..
Mung riko,
Apuwo sun magih nganteni..

Paran tah sak temene,
Mungguh ngambang riko nganggep awak isun..
Mung riko..

reff:
Tapi apuwo,
Seperene durung sun temokno..
Aran welas noring atin riko,
Opo mulo welase sing ono..

Lamuno keneng,
Nak sun gendong ayang-ayang riko..
Myakne lego ugo dadi tombo,
Sawan tangis hang nong atin kulo..

Aju kelendi yoro awak isun,
Kadhung riko magih sing demen nong isun..
Sun kuatir nawi-nawi serngenge pisan,
Milu sing demen nong isun..
———————
[ver: lyrics]
[id: nbakunci]
[ar: Catur Arum]
[ti: Nggendong Ayang Ayang]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:23]
[00:00.04]Nggendong Ayang Ayang
[00:00.04]by: Catur Arum
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Mung riko,
[00:35.32]Yo mung riko siji-sijine aran..
[00:44.14]Mung riko,
[00:50.47]Hang ono ring njero angenan..
[00:56.81]
[00:59.23]Kirane biso tah sun,
[01:04.70]Nggagas welas noring sanubarin riko..
[01:12.77]Mung riko,
[01:18.80]Mestine riko ngerti isun..
[01:26.13]Mung riko,
[01:33.70]Apuwo sun magih nganteni..
[01:40.10]
[01:43.20]Paran tah sak temene,
[01:48.12]Mungguh ngambang
[01:51.09]riko nganggep awak isun..
[01:57.61]Mung riko..
[02:01.77]
[02:16.05]>>>
[02:17.05]>>
[02:18.05]>
[02:19.05]Tapi apuwo,
[02:24.35]Seperene durung sun temokno..
[02:32.53]Aran welas noring atin riko,
[02:38.86]Opo mulo welase sing ono..
[02:45.76]
[02:48.00]Lamuno keneng,
[02:53.40]Nak sun gendong ayang-ayang riko..
[03:00.98]Myakne lego ugo dadi tombo,
[03:07.63]Sawan tangis hang nong atin kulo..
[03:14.83]
[03:24.20]Mung riko,
[03:30.11]Mestine riko ngerti isun..
[03:37.81]Mung riko,
[03:44.39]Apuwo sun magih nganteni..
[03:51.26]
[03:53.93]Paran tah sak temene,
[03:59.33]Mungguh ngambang
[04:02.07]riko nganggep awak isun..
[04:07.59]Mung riko..
[04:13.12]
[04:27.03]>>>
[04:28.03]>>
[04:29.03]>
[04:30.03]Tapi apuwo,
[04:35.38]Seperene durung sun temokno..
[04:43.06]Aran welas noring atin riko,
[04:49.52]Opo mulo welase sing ono..
[04:56.35]
[04:59.27]Lamuno keneng,
[05:03.80]Nak sun gendong ayang-ayang riko..
[05:11.01]Myakne lego ugo dadi tombo,
[05:18.21]Sawan tangis hang nong atin kulo..
[05:25.54]
[05:33.09]Aju kelendi yoro awak isun,
[05:41.69]Kadhung riko magih sing demen nong isun..
[05:50.07]Sun kuatir nawi-nawi serngenge pisan,
[05:59.70]Milu sing demen nong isun..
[06:04.42]
————–
Preview:

Ilang Welas Ilang Roso


Versi: Caroline

ONO PARAN RIKO TEKO,
KADHUNG JARE WIS DUWE WONG LIYO..
ONO PARAN RIKO TAKON,
DUNG MULO WELAS IKI SING KELAKON..

JALUK TULUNG LALEKNO,
ARAN ISUN NONG ATIN RIKO..
JANJI MANIS KOYO MADU,
TIBANE MUNG NGGAWE ATI TATU..

reff:
ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI KANGGO RIKO..

JALUK TULUNG LALEKNO,
ARAN ISUN NONG ATIN RIKO..
JANJI MANIS KOYO MADU,
TIBANE MUNG NGGAWE ATI TATU..

reff:
ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI..

ILANG WELAS ILANG ROSO,
BANGUR NYINGKRIO HANG ADOH..
OJO MANING RIKO TEKO,
WIS SUN TUTUP ATI IKI KANGGO RIKO..
KANGGO RIKO..
———————
[ver: lyrics]
[id: cakwupci]
[ar: Caroline]
[ti: Ilang Welas Ilang Roso]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:00.03]Ilang Welas Ilang Roso
[00:00.03]by: Caroline
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Ono paran riko teko,
[00:40.06]Kadhung jare wis duwe wong liyo..
[00:54.01]Ono paran riko takon,
[01:06.07]Dung mulo welas iki sing kelakon..
[01:13.95]
[01:16.81]Jaluk tulung lalekno,
[01:29.04]Aran isun nong atin riko..
[01:42.15]Janji manis koyo madu,
[01:54.70]Tibane mung nggawe ati tatu..
[02:04.52]
[02:31.26]>>>
[02:32.26]>>
[02:33.26]>
[02:34.26]Ilang welas ilang roso,
[02:40.03]Bangur nyingkrio hang adoh..
[02:47.06]Ojo maning riko teko,
[02:52.89]Wis sun tutup ati iki kanggo riko..
[03:09.04]
[03:19.07]Jaluk tulung lalekno,
[03:32.20]Aran isun nong atin riko..
[03:45.69]Janji manis koyo madu,
[03:57.48]Tibane mung nggawe ati tatu..
[04:07.98]
[04:34.04]>>>
[04:35.04]>>
[04:36.04]>
[04:37.04]Ilang welas ilang roso,
[04:42.64]Bangur nyingkrio hang adoh..
[04:49.72]Ojo maning riko teko,
[04:55.93]Wis sun tutup ati iki..
[05:08.10]Ilang welas ilang roso,
[05:15.37]Bangur nyingkrio hang adoh..
[05:22.02]Ojo maning riko teko,
[05:28.17]Wis sun tutup ati iki kanggo riko..
[05:45.49]
[05:53.07]Kanggo riko..
[05:58.97]
—————-
Preview:

Welas Suci (auliya maya)


Versi: Auliya Maya

Welas suci hang sun duweni,
Setuluse ati mung kanggo riko..
Kadhung sun adoh nong awak riko,
Roso welas iki roso kangen iki,
Apuwo kari gedigi..

Opo welas iki biso bareng selawase,
Opo mung cumo biso dadi angenan..
Isun pingin terus bareng riko selawase,
Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..

reff:
Ha ha ha ha.. haha hahaha..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne biso sun adepi hang dadi gudhane ati..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..

reff:
Opo welas iki biso bareng selawase,
Opo mung cumo biso dadi angenan..
Isun pingin terus bareng riko selawase,
Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..

Ha ha ha ha.. haha hahaha..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne biso sun adepi hang dadi gudhane ati..
Duh gusti kuatno ati iki,
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..
Myakne sun terus biso nyanding riko hang sun welasi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: wbuouoci]
[ar: Auliya Maya]
[ti: Welas Suci]
[al: Keroncong Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.02]Welas Suci
[00:00.02]by: Auliya Maya
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Welas suci hang sun duweni,
[00:43.12]Setuluse ati mung kanggo riko..
[00:53.59]Kadhung sun adoh nong awak riko,
[01:01.28]Roso welas iki roso kangen iki,
[01:09.67]Apuwo kari gedigi..
[01:17.38]
[01:18.61]Opo welas iki biso bareng selawase,
[01:25.26]Opo mung cumo biso dadi angenan..
[01:34.52]Isun pingin terus bareng riko selawase,
[01:42.09]Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..
[01:50.35]
[02:05.01]>>>
[02:06.01]>>
[02:07.01]>
[02:08.01]Ha ha ha ha.. haha hahaha..
[02:22.15]
[02:24.88]Duh gusti kuatno ati iki,
[02:32.27]Myakne biso sun adepi
[02:36.00]hang dadi gudhane ati..
[02:40.66]Duh gusti kuatno ati iki,
[02:48.92]Myakne sun terus biso nyanding
[02:52.77]riko hang sun welasi..
[02:56.87]
[03:04.60]>>>
[03:05.60]>>
[03:06.60]>
[03:07.60]Opo welas iki biso bareng selawase,
[03:14.31]Opo mung cumo biso dadi angenan..
[03:23.18]Isun pingin terus bareng riko selawase,
[03:31.08]Susah lan seneng sun tetep pingin bareng..
[03:39.02]
[03:41.07]Ha ha ha ha.. haha hahaha..
[03:55.80]
[03:57.79]Duh gusti kuatno ati iki,
[04:04.61]Myakne biso sun adepi
[04:08.34]hang dadi gudhane ati..
[04:13.06]Duh gusti kuatno ati iki,
[04:21.33]Myakne sun terus biso nyanding
[04:24.86]riko hang sun welasi..
[04:29.59]Myakne sun terus biso nyanding
[04:33.37]riko hang sun welasi..
[04:39.27]
————–
Preview:

Sun Nerimo


Versi: Maya Natasya

Kepingine sun ngerteni,
Paran salah sun nyang riko..
Opo tah kurang welas iki,
Kurang tah ulihe sun nggateni..

Ngerintih perih batin iki,
Ngerasakaken riko ngloro ati..
Wis lali tah nong janjine,
Susah seneng bareng selawase..

reff:
Kurang paran kurang kelendi,
Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
Kari sing ono bener-benere,
Sun nerimo riko paran anane..

reff:
Kepingine sun ngerteni,
Paran salah sun nyang riko..
Opo tah kurang welas iki,
Kurang tah ulihe sun nggateni..

Ngerintih perih batin iki,
Ngerasakaken riko ngloro ati..
Wis lali tah nong janjine,
Susah seneng bareng selawase..

reff:
Kurang paran kurang kelendi,
Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
Kari sing ono bener-benere,
Sun nerimo riko paran anane..

Kurang paran kurang kelendi,
Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
Kari sing ono bener-benere,
Sun nerimo riko paran anane..
Sun nerimo riko paran anane..
———————
[ver: lyrics]
[id: sqibuoci]
[ar: Maya Natasya]
[ti: Sun Nerimo]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.02]Sun Nerimo
[00:00.02]by: Maya Natasya
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Kepingine sun ngerteni,
[00:37.28]Paran salah sun nyang riko..
[00:44.91]Opo tah kurang welas iki,
[00:52.49]Kurang tah ulihe sun nggateni..
[01:00.93]
[01:03.03]Ngerintih perih batin iki,
[01:10.63]Ngerasakaken riko ngloro ati..
[01:18.26]Wis lali tah nong janjine,
[01:25.16]Susah seneng bareng selawase..
[01:32.61]
[01:40.84]>>>
[01:41.84]>>
[01:42.84]>
[01:43.84]Kurang paran kurang kelendi,
[01:50.84]Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
[01:59.14]Kari sing ono bener-benere,
[02:06.02]Sun nerimo riko paran anane..
[02:12.98]
[02:39.23]>>>
[02:40.23]>>
[02:41.23]>
[02:42.23]Kepingine sun ngerteni,
[02:49.94]Paran salah sun nyang riko..
[02:57.26]Opo tah kurang welas iki,
[03:04.72]Kurang tah ulihe sun nggateni..
[03:15.40]
[03:16.39]Ngerintih perih batin iki,
[03:23.04]Ngerasakaken riko ngloro ati..
[03:30.50]Wis lali tah nong janjine,
[03:37.57]Susah seneng bareng selawase..
[03:45.28]
[03:53.01]>>>
[03:54.01]>>
[03:55.01]>
[03:56.01]Kurang paran kurang kelendi,
[04:04.11]Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
[04:12.43]Kari sing ono bener-benere,
[04:19.26]Sun nerimo riko paran anane..
[04:26.10]Kurang paran kurang kelendi,
[04:33.31]Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
[04:41.31]Kari sing ono bener-benere,
[04:48.51]Sun nerimo riko paran anane..
[04:55.60]Sun nerimo riko paran anane..
[05:04.11]
————-
Preview:

Grajagan (niken arisandi)


Versi: Niken Arisandi

Grajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Gerajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Grajagan]
[ti: Niken Arisandi]
[al: Kendang Kempul Banyuwangi]
[by: yanilipatro]
[length: 05:39]
[id: nianucci]
[00:00.04]Grajagan
[00:00.04]By: Niken Arisandi
[00:58.04]
[01:00.04]>>>
[01:01.04]>>
[01:02.04]>
[01:03.04]Gerajagan pesisir grajagan,
[01:10.24]Ring kono akeh wong kelenceran..
[01:17.44]Sedino dino rame temenan,
[01:24.43]Apike ring tanah blambangan..
[01:31.47]
[01:41.98]Senenge wong kang dho gredhoan,
[01:49.08]Apuwo awak lungguh dewekan..
[01:56.83]Ngelamun segoro kang sun sawang,
[02:03.65]Ngilingno bengen magih demenan..
[02:11.95]
[02:38.02]>>>
[02:39.02]>>
[02:40.02]>
[02:41.02]Sing keroso sampek temekane bengi,
[02:48.75]Ring grajagan ombake milu nyekseni..
[02:56.35]Keloronan bengene dho ngucap janji,
[03:03.37]Janji suci nyatane sing ono bukti..
[03:11.19]
[03:11.67]Senenge wong kang dho gredhoan,
[03:17.53]Apuwo awak lungguh dewekan..
[03:26.06]Ngelamun segoro kang sun sawang,
[03:33.14]Ngilingno bengen magih demenan..
[03:40.53]
[04:07.02]>>>
[04:08.02]>>
[04:09.02]>
[04:10.02]Sing keroso sampek temekane bengi,
[04:17.72]Ring grajagan ombake milu nyekseni..
[04:25.16]Keloronan bengene dho ngucap janji,
[04:32.06]Janji suci nyatane sing ono bukti..
[04:38.58]
[04:40.09]Gerajagan pesisir grajagan,
[04:47.35]Ring kono akeh wong kelenceran..
[04:54.55]Sedino dino rame temenan,
[05:02.07]Apike ring tanah blambangan..
[05:10.52]
————–
Preview: