Tuluse Welas


Versi: Vita Alvia

Siji welas iki mung kanggo riko,
Siji rogo iki mung kanggo riko..
Sun welas nyang riko dudu krono rupo,
Sun welas nyang riko dudu krono bondho..

Sing perduli paran jare wong liyo,
Riko magih jangget nong atinisun..
Hang sun jaluk riko welas nong isun,
Hang sun jaluk riko tulus welas isun..

reff:
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko setuluse ati..
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko noring njero ati..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas iki siji kanggo riko..
Sing ono maning wong liyo,
Setuluse welas yo mung riko..

reff:
Sing perduli paran jare wong liyo,
Riko magih jangget nong atinisun..
Hang sun jaluk riko welas nong isun,
Hang sun jaluk riko tulus welas isun..

reff:
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko setuluse ati..
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko noring njero ati..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas iki siji kanggo riko..
Sing ono maning wong liyo,
Setuluse welas yo mung riko..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zosbovci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Tuluse Welas]
[al: Dhut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:00.02]Tuluse Welas
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Siji welas iki mung kanggo riko,
[00:37.88]Siji rogo iki mung kanggo riko..
[00:43.85]Sun welas nyang riko
[00:46.72]dudu krono rupo,
[00:50.15]Sun welas nyang riko
[00:52.46]dudu krono bondho..
[00:57.01]
[01:03.57]Sing perduli paran jare wong liyo,
[01:10.24]Riko magih jangget nong atinisun..
[01:16.67]Hang sun jaluk riko
[01:19.79]welas nong isun,
[01:22.91]Hang sun jaluk riko
[01:25.22]tulus welas isun..
[01:29.71]
[01:56.01]>>>
[01:57.01]>>
[01:58.01]>
[01:59.01]Sun belani pati sun lakoni,
[02:05.61]Sun welasi riko setuluse ati..
[02:12.71]Sun belani pati sun lakoni,
[02:18.52]Sun welasi riko noring njero ati..
[02:27.38]Sun jaluk riko ngertio,
[02:33.49]Welas iki siji kanggo riko..
[02:40.42]Sing ono maning wong liyo,
[02:46.22]Setuluse welas yo mung riko..
[02:53.71]
[03:01.03]>>>
[03:02.03]>>
[03:03.03]>
[03:04.03]Sing perduli paran jare wong liyo,
[03:10.53]Riko magih jangget nong atinisun..
[03:16.83]Hang sun jaluk riko
[03:19.64]welas nong isun,
[03:22.88]Hang sun jaluk riko
[03:25.25]tulus welas isun..
[03:29.81]
[03:56.02]>>>
[03:57.02]>>
[03:58.02]>
[03:59.02]Sun belani pati sun lakoni,
[04:05.44]Sun welasi riko setuluse ati..
[04:12.68]Sun belani pati sun lakoni,
[04:18.67]Sun welasi riko noring njero ati..
[04:27.22]Sun jaluk riko ngertio,
[04:33.33]Welas iki siji kanggo riko..
[04:40.45]Sing ono maning wong liyo,
[04:46.19]Setuluse welas yo mung riko..
[04:54.49]
————–
Preview:

Advertisements

Sun Gawe Mesem


Versi: Wandra

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..

reff:
Hoooo..haaaa..
Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..
Houuuooo..haa..hooo..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Houuuooo..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hokzoaci]
[ar: Wandra]
[ti: Sun Gawe Mesem]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:43]
[00:00.01]Sun Gawe Mesem
[00:00.01]by: Wandra
[00:38.01]
[00:40.01]>>>
[00:41.01]>>
[00:42.01]>
[00:43.01]Sing usah ditangisi,
[00:49.92]Nasibe welas iki..
[00:57.27]Pisahe sun lan riko,
[01:03.94]Mulo wis dikarepno..
[01:10.93]
[01:12.18]Sing usah ditangisi,
[01:19.04]Nasibe welas iki..
[01:26.53]Pisahe sun lan riko,
[01:33.46]Mulo wis dikarepno..
[01:39.89]Sakat bengen wong tuwek riko,
[01:48.68]Sing gelem ngrestui..
[01:55.86]Sakat bengen wong tuwek riko,
[02:03.35]Serune ngalangi..
[02:09.46]
[02:22.05]>>>
[02:23.05]>>
[02:24.05]>
[02:25.05]Mulo loro mesti loro,
[02:32.06]Kadhung welas dipisahno..
[02:39.41]Mulo gelo mesti gelo,
[02:46.65]Kadhung demen diadohno..
[02:54.27]Masio loro tetep sun sidem,
[03:01.07]Masio gelo sun gawe mesem..
[03:09.24]
[03:21.04]>>>
[03:22.04]>>
[03:23.04]>
[03:24.04]Hoooo..haaaa..
[03:31.21]Sing usah ditangisi,
[03:39.07]Nasibe welas iki..
[03:46.56]Pisahe sun lan riko,
[03:53.80]Mulo wis dikarepno..
[04:01.10]Sakat bengen wong tuwek riko,
[04:08.58]Sing gelem ngrestui..
[04:15.95]Sakat bengen wong tuwek riko,
[04:23.62]Serune ngalangi..
[04:30.05]Houuuooo..haa..hooo..
[04:44.65]Mulo loro mesti loro,
[04:52.33]Kadhung welas dipisahno..
[04:59.69]Mulo gelo mesti gelo,
[05:06.93]Kadhung demen diadohno..
[05:14.48]Masio loro tetep sun sidem,
[05:21.16]Masio gelo sun gawe mesem..
[05:28.77]Masio loro tetep sun sidem,
[05:36.01]Masio gelo sun gawe mesem..
[05:44.43]Houuuooo..
[05:52.73]
—————
Preview:

Sing Lungset


Versi: Vita Alvia

Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Sun jogo roso iki,
Tulung kancingno lawange ati..

Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Ati myakne sing lungset maning,
Riko tetep kanggo isun baen..

reff:
Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus nong riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus selawase riko..

reff:
Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Sun jogo roso iki,
Tulung kancingno lawange ati..

Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Ati myakne sing lungset maning,
Riko tetep kanggo isun baen..

reff:
Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus nong riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus selawase riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus nong riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus selawase riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: nbqvoqci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Sing Lungset]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.04]Sing Lungset
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:20.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[00:29.14]Tapi nyatane isun welas temenan..
[00:32.92]Sun jogo roso iki,
[00:36.33]Tulung kancingno lawange ati..
[00:43.48]
[00:45.03]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[00:47.95]Tapi nyatane isun welas temenan..
[00:52.24]Ati myakne sing lungset maning,
[00:55.65]Riko tetep kanggo isun baen..
[01:02.98]
[01:16.59]>>>
[01:17.59]>>
[01:18.59]>
[01:19.59]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[01:25.89]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[01:29.36]Welas isun tulus nong riko..
[01:36.18]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[01:42.89]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[01:46.86]Welas isun tulus selawase riko..
[01:55.25]
[02:08.02]>>>
[02:09.02]>>
[02:10.02]>
[02:11.02]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[02:15.42]Tapi nyatane isun welas temenan..
[02:19.21]Sun jogo roso iki,
[02:22.93]Tulung kancingno lawange ati..
[02:29.89]
[02:31.32]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[02:34.49]Tapi nyatane isun welas temenan..
[02:38.46]Ati myakne sing lungset maning,
[02:42.31]Riko tetep kanggo isun baen..
[02:49.65]
[03:02.03]>>>
[03:03.03]>>
[03:04.03]>
[03:05.03]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[03:11.32]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[03:15.79]Welas isun tulus nong riko..
[03:22.31]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[03:28.83]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[03:32.80]Welas isun tulus selawase riko..
[03:41.69]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[03:48.02]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[03:51.87]Welas isun tulus nong riko..
[03:59.20]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[04:05.04]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[04:09.14]Welas isun tulus selawase riko..
[04:18.27]
————-
Preview:

Kadung Tatu


Versi: Nola Safela

Roso welas iki,
Roso asih iki luntur tatu riko larani..
Ugo ati iki sing biso nerimo,
Wis kebacut dung riko nggawe cerito..

Ugo sak temene,
Saiki ono wong liyo hang sun demeni..
Wis cukup semene,
Saiki sun oleh ganti..

Kadung riko wis sun salini,
Kadung tatu riko nglarani..
Saiki riko moro ngaku salah,
Sing kiro bakalan mbaleni..

Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
Mulo dung wis ono hang ngganteni..
Sun jaluk riko nglilakno,
Crito hang wis sun pendem iki..

reff:
Kadung riko wis sun salini,
Kadung tatu riko nglarani..
Saiki riko moro ngaku salah,
Sing kiro bakalan mbaleni..

Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
Mulo dung wis ono hang ngganteni..
Saiki riko moro ngaku salah,
Sing kiro bakalan mbaleni..

Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
Mulo dung wis ono hang ngganteni..
Sun jaluk riko nglilakno,
Crito hang wis sun pendem iki..
Sun jaluk riko nglilakno,
Crito hang wis sun pendem iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: hblklnci]
[ar: Nola Safela]
[ti: Kadung Tatu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.03]Kadung Tatu
[00:00.03]by: Nola Safela
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Roso welas iki,
[00:40.63]Roso asih iki luntur tatu riko larani..
[00:52.33]Ugo ati iki sing biso nerimo,
[00:59.19]Wis kebacut dung riko nggawe cerito..
[01:08.43]Ugo sak temene,
[01:11.55]Saiki ono wong liyo hang sun demeni..
[01:24.65]Wis cukup semene,
[01:28.02]Saiki sun oleh ganti..
[01:35.38]
[01:40.81]Kadung riko wis sun salini,
[01:55.91]Kadung tatu riko nglarani..
[02:08.96]
[02:11.81]Saiki riko moro ngaku salah,
[02:16.93]Sing kiro bakalan mbaleni..
[02:25.35]
[02:27.66]Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
[02:33.15]Mulo dung wis ono hang ngganteni..
[02:44.26]Sun jaluk riko nglilakno,
[02:48.88]Crito hang wis sun pendem iki..
[02:56.80]
[03:30.00]>>>
[03:31.00]>>
[03:32.00]>
[03:33.00]Kadung riko wis sun salini,
[03:48.22]Kadung tatu riko nglarani..
[04:01.45]
[04:03.74]Saiki riko moro ngaku salah,
[04:08.73]Sing kiro bakalan mbaleni..
[04:16.72]
[04:19.59]Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
[04:25.52]Mulo dung wis ono hang ngganteni..
[04:35.31]Saiki riko moro ngaku salah,
[04:40.70]Sing kiro bakalan mbaleni..
[04:50.03]Kanggo riko dung sun tutup lawang ati,
[04:56.83]Mulo dung wis ono hang ngganteni..
[05:08.43]Sun jaluk riko nglilakno,
[05:12.55]Crito hang wis sun pendem iki..
[05:21.29]
[05:24.55]Sun jaluk riko nglilakno,
[05:28.42]Crito hang wis sun pendem iki..
[05:36.91]
—————
Preview:

Riko Kanggo Isun


Versi: Wandra

Hang sun nduweni dudu kembang setaman,
Mung setangkep sak kuwate riko sun dekep..
Myakne kabeh weruh kadung,
Riko sun eman sun eman eman..

Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..

Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..

Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..

reff:
Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..

Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..

Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..
Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ppwilpci]
[ar: Wandra]
[ti: Riko Kanggo Isun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.03]Riko Kanggo Isun
[00:00.03]by: Wandra
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Hang sun nduweni,
[00:19.37]Dudu kembang setaman..
[00:24.82]Mung setangkep,
[00:28.87]Sak kuwate riko sun dekep..
[00:35.49]Myakne kabeh weruh kadung,
[00:43.97]Riko sun eman..
[00:47.34]Sun eman eman..
[00:53.27]
[00:58.26]Mulo sing tau,
[01:03.32]Ulihe isun ngomong welas..
[01:09.18]Nyeluk sayang dudu aju,
[01:16.11]Gampang sun ngeplas..
[01:19.79]Dudu nggawe waleh isun,
[01:28.22]Riko sun buwang..
[01:31.65]Sun buwang buwang..
[01:40.51]Welas sun ring ati,
[01:47.69]Dudu mung ring moto..
[01:53.74]Ojo kepilu pikir,
[01:59.42]Pikir sing karuan..
[02:05.28]Wis tah ojo riko,
[02:11.65]Ojo riko mamang..
[02:18.45]Pareko mrene no ring gambalan,
[02:26.37]Riko duwen isun,
[02:29.49]Isun duwene riko..
[02:32.49]Riko kanggo isun,
[02:35.23]Isun kanggo riko..
[02:38.98]
[02:53.03]>>>
[02:54.03]>>
[02:55.03]>
[02:56.03]Mulo sing tau,
[03:00.83]Ulihe isun ngomong welas..
[03:06.85]Nyeluk sayang dudu aju,
[03:13.65]Gampang sun ngeplas..
[03:17.09]Dudu nggawe waleh isun,
[03:25.51]Riko sun buwang..
[03:29.19]Sun buwang buwang..
[03:38.24]Welas sun ring ati,
[03:45.10]Dudu mung ring moto..
[03:51.03]Ojo kepilu pikir,
[03:56.90]Pikir sing karuan..
[04:03.45]Wis tah ojo riko,
[04:09.13]Ojo riko mamang..
[04:15.62]Pareko mrene no ring gambalan,
[04:23.42]Riko duwen isun,
[04:26.41]Isun duwene riko..
[04:29.60]Riko kanggo isun,
[04:32.34]Isun kanggo riko..
[04:35.96]Riko duwen isun,
[04:38.77]Isun duwene riko..
[04:41.76]Riko kanggo isun,
[04:44.76]Isun kanggo riko..
[04:49.19]
—————
Preview:

Hang Diangen


Versi: Denik Armila

Isun demen riko yo demen,
Paran maning hang digoleti..
Opo magih kurang bukti,
Sejatine mung riko pujane ati..

Taune saiki wis ganti,
Welas isun yo mung siji..
Masio bumi sing ngrestui,
Tapi isun sing kiro golet ganti..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..

reff:
Taune saiki wis ganti,
Welas isun yo mung siji..
Masio bumi sing ngrestui,
Tapi isun sing kiro golet ganti..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..

Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen..
Isun demen riko yo demen,
Dadi demenan hang sun angen angen..
——————
[ver: lyrics]
[id: qhvilhci]
[ar: Denik Armila]
[ti: Hang Diangen]
[al: Dhut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:11]
[00:00.08]Hang Diangen
[00:00.08]by: Denik Armila
[00:12.08]
[00:14.08]>>>
[00:15.08]>>
[00:16.08]>
[00:17.08]Isun demen riko yo demen,
[00:21.48]Paran maning hang digoleti..
[00:24.44]Opo magih kurang bukti,
[00:28.31]Sejatine mung riko pujane ati..
[00:35.30]
[00:40.04]Taune saiki wis ganti,
[00:43.03]Welas isun yo mung siji..
[00:46.84]Masio bumi sing ngrestui,
[00:50.21]Tapi isun sing kiro golet ganti..
[00:58.39]
[01:02.00]Isun demen riko yo demen,
[01:04.94]Dadi demenan hang sun angen..
[01:08.87]Isun demen riko yo demen,
[01:12.43]Dadi demenan hang sun angen..
[01:18.85]
[01:22.00]Isun demen riko yo demen,
[01:25.74]Dadi demenan hang sun angen..
[01:29.49]Isun demen riko yo demen,
[01:33.04]Dadi demenan
[01:39.45]hang sun angen angen..
[01:44.69]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Taune saiki wis ganti,
[02:13.37]Welas isun yo mung siji..
[02:17.30]Masio bumi sing ngrestui,
[02:20.98]Tapi isun sing kiro golet ganti..
[02:28.47]Isun demen riko yo demen,
[02:32.21]Dadi demenan hang sun angen..
[02:35.89]Isun demen riko yo demen,
[02:39.39]Dadi demenan hang sun angen..
[02:44.57]
[02:47.44]Isun demen riko yo demen,
[02:50.25]Dadi demenan hang sun angen..
[02:54.30]Isun demen riko yo demen,
[02:57.86]Dadi demenan
[03:03.73]hang sun angen angen..
[03:09.40]Isun demen riko yo demen,
[03:12.58]Dadi demenan hang sun angen..
[03:16.52]Isun demen riko yo demen,
[03:20.14]Dadi demenan hang sun angen..
[03:25.13]Isun demen riko yo demen,
[03:29.31]Dadi demenan hang sun angen..
[03:33.24]Isun demen riko yo demen,
[03:36.86]Dadi demenan
[03:43.54]hang sun angen angen..
[03:49.21]
————-
Preview:

Bubar (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Ajur rasane ati,
Weruh riko ambi wong liyo..
Apuwo riko gampang suloyo,
Kari seru tego ngeloro..

Salah paran isun nong riko,
Mentolo nggawe kesikso..
Loro hang perih isun rasakno,
Sing biso sun ilangno..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..

reff:
Salah paran isun nong riko,
Mentolo nggawe kesikso..
Loro hang perih isun rasakno,
Sing biso sun ilangno..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..
Saiki ngeloro ati..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vqkkkwci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Bubar]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:00.02]Bubar – Vita Alvia
[00:00.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Ajur rasane ati,
[00:37.70]Weruh riko ambi wong liyo..
[00:45.11]Apuwo riko gampang suloyo,
[00:52.72]Kari seru tego ngeloro..
[01:00.02]Salah paran isun nong riko,
[01:06.76]Mentolo nggawe kesikso..
[01:14.56]Loro hang perih isun rasakno,
[01:21.80]Sing biso sun ilangno..
[01:28.42]
[01:36.84]Bubar iku hang riko karepi,
[01:44.52]Njerit mbededeg nong njero ati..
[01:51.82]Bengen riko hang isun welasi,
[01:59.06]Saiki ngeloro ati..
[02:05.61]
[02:18.37]>>>
[02:19.37]>>
[02:20.37]>
[02:21.37]Salah paran isun nong riko,
[02:28.37]Mentolo nggawe kesikso..
[02:35.78]Loro hang perih isun rasakno,
[02:43.27]Sing biso sun ilangno..
[02:49.70]
[02:58.24]Bubar iku hang riko karepi,
[03:05.92]Njerit mbededeg nong njero ati..
[03:13.03]Bengen riko hang isun welasi,
[03:20.08]Saiki ngeloro ati..
[03:27.51]Bubar iku hang riko karepi,
[03:35.37]Njerit mbededeg nong njero ati..
[03:42.42]Bengen riko hang isun welasi,
[03:49.97]Saiki ngeloro ati..
[03:57.34]Saiki ngeloro ati..
[04:04.82]
————-
Preview: