Meneng Meneng Duwe Roso

Mahesa_12
Versi: Mahesa

Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

reff:
Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..
Hooo…
——————-
[ver: lyrics]
[id: naokwvch]
[ar: Mahesa]
[ti: Meneng Meneng Duwe Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:39]
[00:00.04]Meneng Meneng Duwe Roso
[00:00.04]by: Mahesa
[00:50.04]
[00:52.04]>>>
[00:53.04]>>
[00:54.04]>
[00:55.04]Kari demen roso atinisun,
[01:00.78]Nggambaraken riko ring angenan..
[01:10.13]Masio adoh noring moto,
[01:16.48]Nong ati katon kewelo-welo..
[01:24.75]
[01:27.49]Kaindahan ono ring dunyo,
[01:34.18]Koyo mung kanggo isun lan riko..
[01:43.51]Semebrung arum kembang setaman,
[01:50.78]Sampekno isun titip salam,
[01:58.75]Kadhung isun duwe roso..
[02:13.50]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[02:22.90]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[02:30.67]Setuluse ati hang sun duweni,
[02:39.26]Wujud wutuh welas asih iki..
[02:46.16]
[03:39.02]>>>
[03:40.02]>>
[03:41.02]>
[03:42.02]Kari demen roso atinisun,
[03:47.82]Nggambaraken riko ring angenan..
[03:56.39]Masio adoh noring moto,
[04:03.68]Nong ati katon kewelo-welo..
[04:12.76]
[04:15.03]Kaindahan ono ring dunyo,
[04:21.78]Koyo mung kanggo isun lan riko..
[04:30.24]Semebrung arum kembang setaman,
[04:37.28]Sampekno isun titip salam,
[04:45.18]Kadhung isun duwe roso..
[05:00.29]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[05:10.24]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[05:18.33]Setuluse ati hang sun duweni,
[05:26.24]Wujud wutuh welas asih iki..
[05:33.08]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[05:41.98]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[05:49.99]Setuluse ati hang sun duweni,
[05:58.15]Wujud wutuh welas asih iki..
[06:04.17]Hooo…
[06:08.85]
—————
Preview:

Kudu Kudune

Mahesa_11
Versi: Mahesa

AMIT-AMIT SEPURANE,
ISUN SING BISO NYENENGAKEN RIKO..
DUDU MERGANE ISUN SING DEMEN MANING,
ONO WIT-WITAN HANG NINGGULI ATI..

MULO WIS KUDU KUDUNE,
ISUN LAN RIKO PISAH NORING KENE..
DURNEYO ATI MAGIH PODO DEMENE,
NYATANE DEMEN HING MESTI URIP BARENG..

reff:
SETEMENE BAIN BATIN KESIKSO,
URIP TANPO RIKO..
RAINO LAN BENGI KEROSO-ROSO,
KATON KATONEN RIKO..
KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..

MULO WIS KUDU KUDUNE,
ISUN LAN RIKO PISAH NORING KENE..
DURNEYO ATI MAGIH PODO DEMENE,
NYATANE DEMEN HING MESTI URIP BARENG..

reff:
SETEMENE BAIN BATIN KESIKSO,
URIP TANPO RIKO..
RAINO LAN BENGI KEROSO-ROSO,
KATON KATONEN RIKO..

KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..
KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sqwiwcch]
[ar: Mahesa]
[ti: Kudu Kudune]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.03]Kudu Kudune
[00:00.03]by: Mahesa
[00:37.99]
[00:39.99]>>>
[00:40.99]>>
[00:41.99]>
[00:42.99]Amit-amit sepurane,
[00:48.48]Isun sing biso nyenengaken riko..
[00:56.41]Dudu mergane isun sing demen maning,
[01:04.12]Ono wit-witan hang ningguli ati..
[01:12.97]
[01:32.73]Mulo wis kudu kudune,
[01:38.22]Isun lan riko pisah noring kene..
[01:47.37]Durneyo ati magih podo demene,
[01:54.45]Nyatane demen hing mesti urip bareng..
[02:04.90]
[02:34.02]>>>
[02:35.02]>>
[02:36.02]>
[02:37.02]Setemene bain batin kesikso,
[02:48.32]Urip tanpo riko..
[02:56.08]Raino lan bengi keroso-roso,
[03:08.22]Katon katonen riko..
[03:15.05]Kepingin urip bareng,
[03:20.49]Mung kari angen-angen..
[03:24.84]
[03:27.75]Mulo wis kudu kudune,
[03:33.29]Isun lan riko pisah noring kene..
[03:42.50]Durneyo ati magih podo demene,
[03:49.40]Nyatane demen hing mesti urip bareng..
[03:59.97]
[04:29.26]>>>
[04:30.26]>>
[04:31.26]>
[04:32.26]Setemene bain batin kesikso,
[04:44.34]Urip tanpo riko..
[04:51.18]Raino lan bengi keroso-roso,
[05:03.38]Katon katonen riko..
[05:09.78]Kepingin urip bareng,
[05:15.63]Mung kari angen-angen..
[05:21.22]Kepingin urip bareng,
[05:26.71]Mung kari angen-angen..
[05:33.36]
————-
Preview:

Gendhinge Wong Ngerandu

Catur-Arum_10
Versi: Catur Arum

Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..
Mergo kembange,
Mungkir janji..

reff:
Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..

Mergo kembange,
Mungkir janji..
Mergo kembange,
Mungkir janji..
——————
[ver: lyrics]
[id: aaspwsch]
[ar: Catur Arum]
[ti: Gendhinge Wong Ngerandu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:00.04]Gendhinge Wong Ngerandu
[00:00.04]by: Catur Arum
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Bingunge larene,
[00:41.97]Mikiraken kudangane..
[00:45.89]Hang sing ono teko,
[00:49.57]Suwi sing ono mulih,
[00:53.24]Kangen seru larene..
[00:57.53]
[01:00.52]Ngerandu larene,
[01:04.21]Tekane kembange atine..
[01:08.64]Hang bengen tau janji,
[01:12.24]Pamit menyang sedelo,
[01:16.04]Nyatane sing nono mulih..
[01:21.75]
[01:52.05]>>>
[01:53.05]>>
[01:54.05]>
[01:55.05]Sampek kegowo loro,
[02:00.05]Ulihe larene mikiri..
[02:07.78]Atine keroso-roso,
[02:16.86]Gering ulihe nganteni..
[02:20.27]
[02:23.07]Kembang hang dieman-eman,
[02:29.32]Nyatane ninggalaken..
[02:33.75]Ilang saiki wis ilang,
[02:41.59]Sekehe angen-angene..
[02:45.95]Mergo kembange,
[02:49.74]Mungkir janji..
[02:53.54]
[03:30.05]>>>
[03:31.05]>>
[03:32.05]>
[03:33.05]Bingunge larene,
[03:37.05]Mikiraken kudangane..
[03:41.25]Hang sing ono teko,
[03:44.79]Suwi sing ono mulih,
[03:48.60]Kangen seru larene..
[03:52.83]
[03:55.56]Ngerandu larene,
[03:59.17]Tekane kembange atine..
[04:03.70]Hang bengen tau janji,
[04:07.21]Pamit menyang sedelo,
[04:11.19]Nyatane sing nono mulih..
[04:16.40]
[04:47.05]>>>
[04:48.05]>>
[04:49.05]>
[04:50.05]Sampek kegowo loro,
[04:55.35]Ulihe larene mikiri..
[05:02.57]Atine keroso-roso,
[05:09.35]Gering ulihe nganteni..
[05:15.01]
[05:18.03]Kembang hang dieman-eman,
[05:24.66]Nyatane ninggalaken..
[05:29.33]Ilang saiki wis ilang,
[05:35.67]Sekehe angen-angene..
[05:41.09]Mergo kembange,
[05:44.86]Mungkir janji..
[05:48.90]Mergo kembange,
[05:52.51]Mungkir janji..
[05:56.12]
————–
Preview:

Inget Riko

Nuriel
Versi: Nuriel

Sun pingin riko welasi,
Sun pingin riko angeni,
Sun pingin riko sayangi..
Myakne roso nong ring ati,
Kegowo ring njero ngimpi,
Myakne osing bakal lali kasih..

Ojo riko gawe gelo,
Ojo riko gawe loro,
Ojo riko golet wong liyo..
Welas isun iki suci,
Sayang isun iki murni,
Hang ono ring njero ati kasih..

reff:
Arep turu enget riko,
Tangi turu kangen riko,
Awan bengi mung katon riko..
Arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..

Ojo riko gawe gelo,
Ojo riko gawe loro,
Ojo riko golet wong liyo..
Welas isun iki suci,
Sayang isun iki murni,
Hang ono ring njero ati kasih..

reff:
Arep turu enget riko,
Tangi turu kangen riko,
Awan bengi mung katon riko..
Arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..

(Arep turu enget riko,)
(Tangi turu kangen riko,)
(Awan bengi mung katon riko..)
(Ooo..)

Hoo..arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: iwukwqch]
[ar: Nuriel]
[ti: Inget Riko]
[al: Pop banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.02]Inget Riko – Nuriel
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Sun pingin riko welasi,
[00:20.87]Sun pingin riko angeni,
[00:24.80]Sun pingin riko sayangi..
[00:30.95]Myakne roso nong ring ati,
[00:36.29]Kegowo ring njero ngimpi,
[00:40.23]Myakne osing bakal lali kasih..
[00:47.88]
[00:54.03]Ojo riko gawe gelo,
[00:57.58]Ojo riko gawe loro,
[01:02.62]Ojo riko golet wong liyo..
[01:09.27]Welas isun iki suci,
[01:13.75]Sayang isun iki murni,
[01:17.61]Hang ono ring njero ati kasih..
[01:26.19]
[01:36.51]>>>
[01:37.51]>>
[01:38.51]>
[01:39.51]Arep turu enget riko,
[01:44.51]Tangi turu kangen riko,
[01:47.60]Awan bengi mung katon riko..
[01:55.87]Arep adus enget riko,
[01:59.16]Arep mangan enget riko,
[02:02.84]Awan bengi mung katon riko..
[02:07.81]Ooo ooo ooo ooo..
[02:14.53]Ooo ooo ooo ooo..
[02:23.42]
[02:28.28]Ojo riko gawe gelo,
[02:31.76]Ojo riko gawe loro,
[02:36.68]Ojo riko golet wong liyo..
[02:44.02]Welas isun iki suci,
[02:47.87]Sayang isun iki murni,
[02:51.79]Hang ono ring njero ati kasih..
[03:00.07]
[03:12.02]>>>
[03:13.02]>>
[03:14.02]>
[03:15.02]Arep turu enget riko,
[03:19.27]Tangi turu kangen riko,
[03:22.68]Awan bengi mung katon riko..
[03:30.52]Arep adus enget riko,
[03:34.00]Arep mangan enget riko,
[03:37.68]Awan bengi mung katon riko..
[03:42.72]Ooo ooo ooo ooo..
[03:49.37]Ooo ooo ooo ooo..
[03:58.22]
[04:00.26](Arep turu enget riko,)
[04:03.93](Tangi turu kangen riko,)
[04:08.28](Awan bengi mung katon riko..)
[04:12.39](Ooo..)
[04:15.77]
[04:16.76]Hoo..arep adus enget riko,
[04:23.11]Arep mangan enget riko,
[04:26.78]Awan bengi mung katon riko..
[04:31.76]Ooo ooo ooo ooo..
[04:38.35]Ooo ooo ooo ooo..
[04:47.43]
————-
Preview:

Megal Megol

Dewi-Rosalinda_2
Versi: Dewi Rosalinda

Kari megal megol oe,
Masio tah jare bokonge bahenol..
Ono setan liwat,
Biso-biso bokong riko keneng sumbat..

Ojo nyenggal nyenggol oe,
Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
Awas jare paman,
Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..

Megal megol megal megol,
Nyawang bokong riko kari megal megol..
Gregeten kepingin methol,
Sing keroso atinisun kecantol..

Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
Goro-goro bokong isun riko senggol..
Nggerangsang sing kakaruan,
Yaduh tobat iman isun sing kuat..

reff:
Kari megal megol oe,
Masio tah jare bokonge bahenol..
Ono setan liwat,
Biso-biso bokong riko keneng sumbat..

Ojo nyenggal nyenggol oe,
Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
Awas jare paman,
Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..

Megal megol megal megol,
Nyawang bokong riko kari megal megol..
Gregeten kepingin methol,
Sing keroso atinisun kecantol..

Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
Goro-goro bokong isun riko senggol..
Nggerangsang sing kakaruan,
Yaduh tobat iman isun sing kuat..
——————-
[ver: lyrics]
[id: laizzzch]
[ar: Dewi Rosalinda]
[ti: Megal Megol]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:34]
[00:00.04]Megal Megol
[00:00.04]By: Dewi Rosalinda
[00:45.04]
[00:47.04]>>>
[00:48.04]>>
[00:49.04]>
[00:50.04]Kari megal megol oe,
[00:57.16]Masio tah jare bokonge bahenol..
[01:04.33]Ono setan liwat,
[01:13.86]Biso-biso bokong riko keneng sumbat..
[01:20.52]
[01:23.07]Ojo nyenggal nyenggol oe,
[01:29.67]Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
[01:38.49]Awas jare paman,
[01:47.14]Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..
[01:53.85]
[01:56.09]Megal megol megal megol,
[02:03.27]Nyawang bokong riko kari megal megol..
[02:12.61]Gregeten kepingin methol,
[02:20.52]Sing keroso atinisun kecantol..
[02:27.29]
[02:30.01]Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
[02:37.19]Goro-goro bokong isun riko senggol..
[02:45.65]Nggerangsang sing kakaruan,
[02:54.29]Yaduh tobat iman isun sing kuat..
[03:06.12]
[03:38.05]>>>
[03:39.05]>>
[03:40.05]>
[03:41.05]Kari megal megol oe,
[03:47.76]Masio tah jare bokonge bahenol..
[03:56.10]Ono setan liwat,
[04:04.68]Biso-biso bokong riko keneng sumbat..
[04:10.52]
[04:13.14]Ojo nyenggal nyenggol oe,
[04:21.54]Pamer bokong hang koyo gitar spanyol..
[04:27.82]Awas jare paman,
[04:37.90]Ojo sampek hang nyawang sing kuat iman..
[04:44.06]
[04:47.03]Megal megol megal megol,
[04:53.26]Nyawang bokong riko kari megal megol..
[05:03.08]Gregeten kepingin methol,
[05:11.06]Sing keroso atinisun kecantol..
[05:17.46]
[05:20.06]Nyenggal nyenggol nyenggal nyenggol,
[05:26.91]Goro-goro bokong isun riko senggol..
[05:36.31]Nggerangsang sing kakaruan,
[05:44.53]Yaduh tobat iman isun sing kuat..
[05:56.11]
—————
Preview:

Katon Katonen (linda lenata)

Linda-Lenata
Versi: Linda Lenata

Duh rasane ati kari gedigi,
Raino bengi katon-katonen riko..
Arep paran bain isun katon riko,
Yo mung katon-katonen riko..

Rasane mung riko hang ono nong njero ati,
Rasane riko pingin isun duweni..
Urip keloronan sesandingan ambi riko,
Duh gusti mugi klaksan angenan iki..

reff:
Arep mangan katon riko,
Arep turu katon riko,
Sedino sing katon riko isun kangen..
Isun bingung isun kroso linglung,
Rasane ati kelayung-layung,
Mergo mung katon-katonen riko..

reff:
Rasane mung riko hang ono nong njero ati,
Rasane riko pingin isun duweni..
Urip keloronan sesandingan ambi riko,
Duh gusti mugi klaksan angenan iki..

reff:
Arep mangan katon riko,
Arep turu katon riko,
Sedino sing katon riko isun kangen..
Isun bingung isun kroso linglung,
Rasane ati kelayung-layung,
Mergo mung katon-katonen riko..

Arep mangan katon riko,
Arep turu katon riko,
Sedino sing katon riko isun kangen..
Isun bingung isun kroso linglung,
Rasane ati kelayung-layung,
Mergo mung katon-katonen riko..
Mergo mung katon-katonen riko..
——————
[ver: lyrics]
[id: ishbzbch]
[ar: Linda Lenata]
[ti: Katon Katonen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:27]
[00:00.05]Katon Katonen
[00:00.05]by: Linda Lenata
[00:33.05]
[00:35.05]>>>
[00:36.05]>>
[00:37.05]>
[00:38.05]Duh rasane ati kari gedigi,
[00:45.39]Raino bengi katon-katonen riko..
[00:54.16]Arep paran bain isun katon riko,
[01:01.68]Yo mung katon-katonen riko..
[01:09.66]
[01:13.14]Rasane mung riko hang ono
[01:16.91]nong njero ati,
[01:21.52]Rasane riko pingin isun duweni..
[01:29.66]Urip keloronan sesandingan ambi riko,
[01:37.81]Duh gusti mugi klaksan angenan iki..
[01:45.36]
[02:02.17]>>>
[02:03.17]>>
[02:04.17]>
[02:05.17]Arep mangan katon riko,
[02:09.46]Arep turu katon riko,
[02:13.49]Sedino sing katon riko isun kangen..
[02:20.96]Isun bingung isun kroso linglung,
[02:25.13]Rasane ati kelayung-layung,
[02:29.43]Mergo mung katon-katonen riko..
[02:37.88]
[03:12.41]>>>
[03:13.41]>>
[03:14.41]>
[03:15.41]Rasane mung riko hang ono
[03:18.89]nong njero ati,
[03:23.31]Rasane riko pingin isun duweni..
[03:31.09]Urip keloronan sesandingan ambi riko,
[03:39.17]Duh gusti mugi klaksan angenan iki..
[03:47.08]
[04:02.11]>>>
[04:03.11]>>
[04:04.11]>
[04:05.11]Arep mangan katon riko,
[04:09.50]Arep turu katon riko,
[04:13.54]Sedino sing katon riko isun kangen..
[04:21.15]Isun bingung isun kroso linglung,
[04:25.25]Rasane ati kelayung-layung,
[04:29.49]Mergo mung katon-katonen riko..
[04:37.13]Arep mangan katon riko,
[04:41.04]Arep turu katon riko,
[04:45.46]Sedino sing katon riko isun kangen..
[04:52.69]Isun bingung isun kroso linglung,
[04:56.98]Rasane ati kelayung-layung,
[05:01.27]Mergo mung katon-katonen riko..
[05:09.49]Mergo mung katon-katonen riko..
[05:17.69]
————–
Preview:

Ulan Separo

Candra-Banyu_8
Versi: Candra Banyu

Mugo riko biso runguo,
Cacaken tah nuliho menduwur..
Ulan separo iku atinisun,
Tanpo riko tulung jangkepono..

Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..

Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..
——————-
[ver: lyrics]
[id: oiluzoch]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Ulan Separo]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:00.06]Ulan Separo
[00:00.06]by: Candra Banyu
[00:30.06]
[00:32.06]>>>
[00:33.06]>>
[00:34.06]>
[00:35.06]Mugo riko biso runguo,
[00:41.06]Cacaken tah nuliho menduwur..
[00:48.78]Ulan separo iku atinisun,
[00:55.06]Tanpo riko tulung jangkepono..
[01:03.58]
[01:05.19]Atinisun mulo kelajut,
[01:12.49]Ngarepaken wutuhe welas..
[01:19.27]Apuwo bengen riko
[01:22.21]nggawe sun seneng,
[01:25.50]Pungkasane riko teblukaken..
[01:33.33]
[01:50.00]>>>
[01:51.00]>>
[01:52.00]>
[01:53.00]Kadhung magih ono
[01:56.40]tulung suraksanen,
[01:59.71]Yo eman-emanen
[02:03.44]nong endi bain gawanen..
[02:07.76]Sun magih nganteni
[02:11.29]temuruse janji,
[02:15.17]Mulo sun sing lilo
[02:18.89]kadhung riko maruh ati..
[02:23.94]
[02:39.05]>>>
[02:40.05]>>
[02:41.05]>
[02:42.05]Atinisun mulo kelajut,
[02:49.65]Ngarepaken wutuhe welas..
[02:56.01]Apuwo bengen riko
[02:59.67]nggawe sun seneng,
[03:02.42]Pungkasane riko teblukaken..
[03:11.07]
[03:26.06]>>>
[03:27.06]>>
[03:28.06]>
[03:29.06]Kadhung magih ono
[03:33.16]tulung suraksanen,
[03:36.41]Yo eman-emanen
[03:40.21]nong endi bain gawanen..
[03:44.51]Sun magih nganteni
[03:48.18]temuruse janji,
[03:51.91]Mulo sun sing lilo
[03:55.64]kadhung riko maruh ati..
[04:01.19]
[04:56.47]>>>
[04:57.47]>>
[04:58.47]>
[04:59.47]Tulung baliko maning,
[05:02.95]Teko nggenepi ati..
[05:07.12]Riko siji-sijine,
[05:10.72]Hang sun arepaken..
[05:14.65]Sigarane nyowo,
[05:18.51]Awak isun..
[05:22.31]Tulung baliko maning,
[05:25.92]Teko nggenepi ati..
[05:30.28]Riko siji-sijine,
[05:33.81]Hang sun arepaken..
[05:37.74]Sigarane nyowo,
[05:41.46]Awak isun..
[05:45.33]
————-
Preview: