Ngukir Sandiworo


Versi: Della Monica

SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

REFF:
UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..

REFF:
SOPO BAEN MESTI KEROSO LORO ATINE,
UMPOMO ASIH DIPARUH ROSO WELASE..
PERIH JANGGET NORING DODO MUNG ELUH MOTO,
HANG BISO NGARANI PERIHE ATI..

APUWO ISUN SING NGIRO RIKO BISO MARUH ROSO,
TAMBAH PERIH ATI SAKAT SUN WERUHI..
KEROSO NYECEK NORING MOTO,
APUWO KONCO NISUN HANG RIKO DEMENI..

UMPOMO RIKO NGOMONG APUWO WIS SING ONO ROSO,
MUNGKIN SUN IKHLAS MASIO ISUN HANG LUNGO..
OSING GEDIGI,
HANG SUN JALUK CORO RIKO MEDHOT ATI..

ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
ROSO LORO MULO LORO..
HANG SAIKI SUN ROSO,
NYANG MBURI ATIN RIKO MEMENGAN ROSO,
NGUKIR SANDIWORO..
———————
[ver: lyrics]
[id: pqunspci]
[ar: Della Monica]
[ti: Ngukir Sandiworo]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:33]
[00:00.03]Ngukir Sandiworo
[00:00.03]by: Della Monica
[00:33.03]
[00:35.03]>>>
[00:36.03]>>
[00:37.03]>
[00:38.03]SOPO BAEN MESTI
[00:41.83]KEROSO LORO ATINE,
[00:47.70]UMPOMO ASIH
[00:50.62]DIPARUH ROSO WELASE..
[00:56.58]PERIH JANGGET NORING DODO
[00:59.75]MUNG ELUH MOTO,
[01:02.79]HANG BISO NGARANI
[01:07.20]PERIHE ATI..
[01:11.49]
[01:13.41]APUWO ISUN SING NGIRO
[01:17.39]RIKO BISO MARUH ROSO,
[01:21.67]TAMBAH PERIH ATI
[01:25.71]SAKAT SUN WERUHI..
[01:31.61]KEROSO NYECEK NORING MOTO,
[01:34.72]APUWO KONCO NISUN
[01:37.82]HANG RIKO DEMENI..
[01:41.95]
[02:13.95]>>>
[02:14.95]>>
[02:15.95]>
[02:16.95]UMPOMO RIKO NGOMONG
[02:21.95]APUWO WIS SING ONO ROSO,
[02:25.70]MUNGKIN SUN IKHLAS
[02:28.44]MASIO ISUN HANG LUNGO..
[02:32.98]OSING GEDIGI,
[02:35.46]HANG SUN JALUK
[02:39.43]CORO RIKO MEDHOT ATI..
[02:44.88]
[02:47.86]ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
[02:55.12]ROSO LORO MULO LORO..
[02:59.60]HANG SAIKI SUN ROSO,
[03:02.58]NYANG MBURI ATIN RIKO
[03:07.12]MEMENGAN ROSO,
[03:11.53]NGUKIR SANDIWORO..
[03:16.05]
[03:26.03]>>>
[03:27.03]>>
[03:28.03]>
[03:29.03]SOPO BAEN MESTI
[03:32.83]KEROSO LORO ATINE,
[03:38.46]UMPOMO ASIH
[03:41.75]DIPARUH ROSO WELASE..
[03:47.60]PERIH JANGGET NORING DODO
[03:51.01]MUNG ELUH MOTO,
[03:53.93]HANG BISO NGARANI
[03:58.22]PERIHE ATI..
[04:02.32]
[04:03.80]APUWO ISUN SING NGIRO
[04:08.40]RIKO BISO MARUH ROSO,
[04:12.75]TAMBAH PERIH ATI
[04:16.53]SAKAT SUN WERUHI..
[04:21.57]KEROSO NYECEK NORING MOTO,
[04:25.85]APUWO KONCO NISUN
[04:28.83]HANG RIKO DEMENI..
[04:32.80]
[04:35.98]UMPOMO RIKO NGOMONG
[04:41.44]APUWO WIS SING ONO ROSO,
[04:45.22]MUNGKIN SUN IKHLAS
[04:48.27]MASIO ISUN HANG LUNGO..
[04:51.43]OSING GEDIGI,
[04:54.48]HANG SUN JALUK
[04:58.39]CORO RIKO MEDHOT ATI..
[05:04.60]
[05:07.39]ROSONE PERIH ATI KATON PERIH,
[05:14.61]ROSO LORO MULO LORO..
[05:19.69]HANG SAIKI SUN ROSO,
[05:23.98]NYANG MBURI ATIN RIKO
[05:26.89]MEMENGAN ROSO,
[05:31.13]NGUKIR SANDIWORO..
[05:35.10]
————–
Preview:

Advertisements

Teko’o (tum hi ho vs banyuwangian)


Versi: Rozy Abdillah

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

reff:
Teko-o masio mung sedelo,
Ojo riko tinggalno..
Tulung kancanono,
Sing biso sun urip tanpo riko..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..
Hooo..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..
———————
[ver: lyrics]
[id: ubcbsici]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Teko’o]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.03]Teko’o (Tum Hi Ho vs Banyuwangian)
[00:00.03]by: Rozy Abdillah
[00:14.03]
[00:16.03]>>>
[00:17.03]>>
[00:18.03]>
[00:19.03]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:24.83]Roso kangen nong njero ati..
[00:31.28]
[00:35.08]Sing ono hang biso ngganteni,
[00:39.89]Roso welas hang sun duweni..
[00:45.32]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:50.00]Roso kangen nong njero ati..
[00:55.49]
[00:57.49]Ademe ring bengi iki,
[01:02.23]Tanpo kemule ati..
[01:07.35]Riko hang isun anteni,
[01:12.09]Ngusik sepine wengi..
[01:17.58]
[01:35.44]>>>
[01:36.44]>>
[01:37.44]>
[01:38.44]Sing ono hang biso ngilangi,
[01:43.20]Roso kangen nong njero ati..
[01:48.57]Sing ono hang biso ngganteni,
[01:53.75]Roso welas hang sun duweni..
[01:58.80]Riko hang sun eman,
[02:00.99]Ono ring kadohan..
[02:03.42]Kapan ndane biso sesandingan..
[02:08.48]
[02:11.72]Ademe ring bengi iki,
[02:17.15]Tanpo kemule ati..
[02:21.27]Riko hang isun anteni,
[02:26.14]Ngusik sepine wengi..
[02:32.00]
[02:49.05]>>>
[02:50.05]>>
[02:51.05]>
[02:52.05]Teko-o masio mung sedelo,
[03:00.05]Ojo riko tinggalno..
[03:04.44]Tulung kancanono,
[03:06.93]Sing biso sun urip tanpo riko..
[03:12.36]Riko hang sun eman,
[03:14.86]Ono ring kadohan..
[03:17.29]Kapan ndane biso sesandingan..
[03:23.72]Hooo..
[03:26.22]Ademe ring bengi iki,
[03:30.02]Tanpo kemule ati..
[03:35.01]Riko hang isun anteni,
[03:40.38]Ngusik sepine wengi..
[03:45.87]Ademe ring bengi iki,
[03:50.86]Tanpo kemule ati..
[03:55.92]Riko hang isun anteni,
[04:00.60]Ngusik sepine wengi..
[04:06.96]
————–
Preview:

Nikung


Versi: Via Vallent ft. Gerry Mahesa

Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

reff:
Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ooubsvci]
[ar: Via Vallent ft. Gerry Mahesa]
[ti: Nikung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:00.04]Nikung
[00:00.04]by: Via Vallent ft. Gerry Mahesa
[00:29.04]
[00:31.84]>>>
[00:32.84]>>
[00:33.84]>
[00:34.84]Pr: Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
[00:40.83]Pr: Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
[00:48.63]Pr: Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
[00:55.68]Pr: Biso nemu ganti lan biso lilo..
[01:03.23]Pr: Salah isun otal ngumbar roso,
[01:10.60]Pr: Kadhung gedigi kari getun ring ati..
[01:19.52]
[01:22.20]Pr: Apuwo bengen riko isun biso welas,
[01:29.00]Pr: Sampek saiki rasane sing biso waras..
[01:36.68]Pr: Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
[01:44.10]Pr: Saiki getun angel dhung ngelali..
[01:54.59]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[02:02.39]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[02:11.06]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[02:17.36]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[02:28.28]
[03:03.03]>>>
[03:04.03]>>
[03:05.03]>
[03:06.03]Pr: Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
[03:13.23]Pr: Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
[03:20.04]Pr: Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
[03:27.28]Pr: Biso nemu ganti lan biso lilo..
[03:34.83]Pr: Salah isun otal ngumbar roso,
[03:41.81]Pr: Kadhung gedigi kari getun ring ati..
[03:50.24]Pr: Apuwo bengen riko isun biso welas,
[03:57.17]Pr: Sampek saiki rasane sing biso waras..
[04:04.40]Pr: Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
[04:11.77]Pr: Saiki getun angel dhung ngelali..
[04:22.56]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[04:29.86]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[04:38.16]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[04:44.96]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[04:53.20]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[04:59.57]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[05:07.62]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[05:14.42]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[05:22.72]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[05:29.27]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[05:39.00]
————-
Preview:

Ngganjel Nong Ati


Versi: Mahesa

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

reff:
Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..
———————
[ver: lyrics]
[id: cnwsscci]
[ar: Mahesa]
[ti: Ngganjel Nong Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:00.04]Ngganjel Nong Ati
[00:00.04]by: Mahesa
[00:15.04]
[00:17.90]>>>
[00:18.90]>>
[00:19.90]>
[00:20.90]Sing katik selintutan
[00:23.90]kadhung rumongso demen..
[00:27.97]Terus terango baen
[00:31.57]kadhung duwe angen-angen..
[00:35.61]Mulo sing koyo biasane
[00:43.18]tingkah polae riko..
[00:51.26]Nglamun dewekan
[00:54.86]sampek sing doyan paran-paran..
[01:02.18]
[01:08.03]Sing katik selintutan
[01:11.25]kadhung rumongso demen..
[01:15.35]Terus terango baen
[01:19.33]kadhung duwe angen-angen..
[01:23.00]
[01:24.36]Mulo sing koyo biasane
[01:30.76]tingkah polae riko..
[01:38.89]Nglamun dewekan
[01:42.55]sampek sing doyan paran-paran..
[01:50.76]Mulo ngganjel nong ati,
[01:58.58]Kadhung ono hang diaboti..
[02:06.59]
[02:10.32]Mujuteno roso penasarane ati,
[02:18.15]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[02:26.16]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[02:34.61]Myakne isun lan riko dadi siji..
[02:42.55]
[03:13.05]>>>
[03:14.05]>>
[03:15.05]>
[03:16.05]Sing katik selintutan
[03:19.85]kadhung rumongso demen..
[03:23.49]Terus terango baen
[03:27.59]kadhung duwe angen-angen..
[03:31.44]
[03:32.55]Mulo sing koyo biasane
[03:39.20]tingkah polae riko..
[03:47.45]Nglamun dewekan
[03:50.94]sampek sing doyan paran-paran..
[03:58.95]Mulo ngganjel nong ati,
[04:06.90]Kadhung ono hang diaboti..
[04:14.67]
[04:18.45]Mujuteno roso penasarane ati,
[04:26.34]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[04:33.92]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[04:42.18]Myakne isun lan riko dadi siji..
[04:50.56]Mujuteno roso penasarane ati,
[04:57.82]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[05:05.53]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[05:14.23]Myakne isun lan riko dadi siji..
[05:22.36]
—————
Preview:

Mindo Loro


Versi: Vita Alvia

Sing biso sun endegno,
Mbebeng eluh banyune moto..
Sing biso sun nyepuro,
Dosan riko..

Ipat-ipat ati nisun loro,
Sing bakal percoyo maning..
Bareng riko awak isun gering,
Tibo gulung koming..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

reff:
Sing biso sun endegno,
Mbebeng eluh banyune moto..
Sing biso sun nyepuro,
Dosan riko..

Ipat-ipat ati nisun loro,
Sing bakal percoyo maning..
Bareng riko awak isun gering,
Tibo gulung koming..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

reff:
Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ipvaqwci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mindo Loro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:23]
[00:00.04]Mindo Loro
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:20.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Sing biso sun endegno,
[00:32.78]Mbebeng eluh banyune moto..
[00:39.17]Sing biso sun nyepuro,
[00:46.41]Dosan riko..
[00:52.90]Ipat-ipat ati nisun loro,
[00:59.83]Sing bakal percoyo maning..
[01:07.19]Bareng riko awak isun gering,
[01:13.49]Tibo gulung koming..
[01:21.36]
[01:24.04]Nyingkriho..
[01:30.28]Ngadoho..
[01:37.08]Minggato..
[01:44.63]Emong isun mindo loro..
[01:52.12]Nyingkriho..
[01:58.17]Ngadoho..
[02:05.72]Minggato..
[02:12.84]Emong isun mindo loro..
[02:21.10]
[02:40.23]>>>
[02:41.23]>>
[02:42.23]>
[02:43.23]Sing biso sun endegno,
[02:50.23]Mbebeng eluh banyune moto..
[02:56.86]Sing biso sun nyepuro,
[03:05.10]Dosan riko..
[03:10.84]Ipat-ipat ati nisun loro,
[03:17.26]Sing bakal percoyo maning..
[03:24.81]Bareng riko awak isun gering,
[03:31.24]Tibo gulung koming..
[03:40.48]Nyingkriho..
[03:48.28]Ngadoho..
[03:54.95]Minggato..
[04:02.32]Emong isun mindo loro..
[04:10.05]Nyingkriho..
[04:15.98]Ngadoho..
[04:23.53]Minggato..
[04:30.52]Emong isun mindo loro..
[04:38.76]
[04:56.97]>>>
[04:57.97]>>
[04:58.97]>
[04:59.97]Nyingkriho..
[05:05.97]Ngadoho..
[05:12.95]Minggato..
[05:19.88]Emong isun mindo loro..
[05:28.05]Nyingkriho..
[05:33.48]Ngadoho..
[05:40.47]Minggato..
[05:48.21]Emong isun mindo loro..
[05:57.19]
————–
Preview:

Njerit


Versi: Mahesa

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

reff:
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
———————
[ver: lyrics]
[id: bpolqlci]
[ar: Mahesa]
[ti: Njerit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.01]Njerit
[00:00.01]by: Mahesa
[00:17.01]
[00:19.01]>>>
[00:20.01]>>
[00:21.01]>
[00:22.01]Kelendi carane
[00:24.82]sun biso noto ati iki,
[00:29.48]Ancur kerono seringe diapusi..
[00:35.52]Rasane sing tahan
[00:39.86]sabendino mung kelaran,
[00:43.85]Sing kuat
[00:45.83]mergo ati wis njerit sambat..
[00:51.66]
[01:00.17]Kelendi carane
[01:02.29]sun biso noto ati iki,
[01:07.44]Ancur kerono seringe diapusi..
[01:14.78]Rasane sing tahan
[01:17.88]sabendino mung kelaran,
[01:22.16]Sing kuat
[01:24.09]mergo ati wis njerit sambat..
[01:29.68]
[01:34.14]Kadhung wis sing demen
[01:37.19]bangur isun pegaten,
[01:41.48]Timbang dadi siji
[01:44.77]tambah nyikso ati..
[01:49.11]Sopo wonge sing loro
[01:52.16]welase dimaruh ati,
[01:56.63]Mesti baen perih
[02:00.36]koyo moto diawoni..
[02:05.64]
[02:31.35]>>>
[02:32.35]>>
[02:33.35]>
[02:34.35]Kelendi carane
[02:37.27]sun biso noto ati iki,
[02:41.68]Ancur kerono seringe diapusi..
[02:49.00]Rasane sing tahan
[02:52.42]sabendino mung kelaran,
[02:56.21]Sing kuat
[02:58.57]mergo ati wis njerit sambat..
[03:03.85]
[03:08.13]Kadhung wis sing demen
[03:11.55]bangur isun pegaten,
[03:16.03]Timbang dadi siji
[03:19.38]tambah nyikso ati..
[03:23.16]Sopo wonge sing loro
[03:26.95]welase dimaruh ati,
[03:30.87]Mesti baen perih
[03:34.59]koyo moto diawoni..
[03:39.25]Kadhung wis sing demen
[03:42.46]bangur isun pegaten,
[03:46.56]Timbang dadi siji
[03:50.22]tambah nyikso ati..
[03:54.32]Sopo wonge sing loro
[03:57.81]welase dimaruh ati,
[04:01.72]Mesti baen perih
[04:05.38]koyo moto diawoni..
[04:11.22]Kelendi carane
[04:15.58]sun biso noto ati iki,
[04:19.61]Ancur kerono seringe diapusi..
[04:27.12]Rasane sing tahan
[04:30.29]sabendino mung kelaran,
[04:34.33]Sing kuat
[04:36.50]mergo ati wis njerit sambat..
[04:42.34]Sing kuat
[04:44.51]mergo ati wis njerit sambat..
[04:50.60]
—————
Preview:

Wis Lali


Versi: Mahesa

Isun yo sing biso,
Kadung riko mung janji baen..
Ngomong riko sayang isun,
Nyatane riko ninggalno..

Opo riko wis lali,
Saiki ilang welase..
Kurang paran isun,
Lawase ndiko sambangi..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: pqkqqici]
[ar: Mahesa]
[ti: Wis Lali]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Wis Lali
[00:00.04]by: Mahesa
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Isun yo sing biso,
[00:29.75]Kadung riko mung janji baen..
[00:33.97]Ngomong riko sayang isun,
[00:37.21]Nyatane riko ninggalno..
[00:42.67]
[00:52.04]Opo riko wis lali,
[00:55.40]Saiki ilang welase..
[00:59.20]Kurang paran isun,
[01:02.17]Lawase ndiko sambangi..
[01:07.33]
[01:44.64]>>>
[01:45.64]>>
[01:46.64]>
[01:47.64]Opo riko wis duwe maning,
[01:52.98]Jujur baen jujur baen,
[01:56.52]isun sing bakal lilo..
[02:02.92]Tego-tegane riko menyang isun,
[02:09.49]Opo wis riko tekati karep riko..
[02:14.72]
[02:16.20]Abot temenan songgone urip isun,
[02:22.41]Isun sing lilo isun sing lilo..
[02:31.17]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[02:38.32]
[03:14.14]>>>
[03:15.14]>>
[03:16.14]>
[03:17.14]Opo riko wis duwe maning,
[03:22.54]Jujur baen jujur baen,
[03:27.45]isun sing bakal lilo..
[03:32.23]Tego-tegane riko menyang isun,
[03:38.74]Opo wis riko tekati karep riko..
[03:43.59]
[03:45.52]Abot temenan songgone urip isun,
[03:51.30]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:00.23]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:07.63]
[04:08.93]Abot temenan songgone urip isun,
[04:15.02]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:23.90]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:30.86]
—————–
Preview: