Nggelar Sajadah

endang
Versi: Endang

Udan grimis wayah sore,
Anak nangis madang langka lawue..
Ramamu lawas nganggure,
Wujud duwit wis nganti lali gambare..

Kanggo mangane pedinan,
Utang tonggo rasane wis kangelan..
Sedulur kabeh ngedohi,
Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..

reff:
Awan mbengi kulo tobat,
Sujud pasrah nggelar sajadah..
Nyuwun marang Gusti Alloh,
Rizki kathah nyuwun sing berkah..

Nyuwun tetep iman,
Nyuwun sabar batin kulo..
Kathah dosa nyuwun ngapuro..

reff:
Udan grimis wayah sore,
Anak nangis madang langka lawue..
Ramamu lawas nganggure,
Wujud duwit wis nganti lali gambare..

Kanggo mangane pedinan,
Utang tonggo rasane wis kangelan..
Sedulur kabeh ngedohi,
Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..

reff:
Awan mbengi kulo tobat,
Sujud pasrah nggelar sajadah..
Nyuwun marang Gusti Alloh,
Rizki kathah nyuwun sing berkah..

Nyuwun tetep iman,
Nyuwun sabar batin kulo..
Kathah dosa nyuwun ngapuro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ubocoacu]
[ar: Endang]
[ti: Nggelar Sajadah]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.02]Nggelar Sajadah
[00:00.02]by: Endang
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Udan grimis wayah sore,
[00:43.17]Anak nangis madang langka lawue..
[00:50.91]Ramamu lawas nganggure,
[00:57.87]Wujud duwit wis nganti lali gambare..
[01:05.04]
[01:07.04]Kanggo mangane pedinan,
[01:12.12]Utang tonggo rasane wis kangelan..
[01:20.08]Sedulur kabeh ngedohi,
[01:27.12]Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..
[01:33.96]
[01:48.00]>>>
[01:49.00]>>
[01:50.00]>
[01:51.00]Awan mbengi kulo tobat,
[01:57.17]Sujud pasrah nggelar sajadah..
[02:04.62]Nyuwun marang Gusti Alloh,
[02:11.35]Rizki kathah nyuwun sing berkah..
[02:18.26]Nyuwun tetep iman,
[02:21.57]Nyuwun sabar batin kulo..
[02:25.54]Kathah dosa nyuwun ngapuro..
[02:31.88]
[02:38.93]>>>
[02:39.93]>>
[02:40.93]>
[02:41.93]Udan grimis wayah sore,
[02:47.33]Anak nangis madang langka lawue..
[02:54.85]Ramamu lawas nganggure,
[03:01.45]Wujud duwit wis nganti lali gambare..
[03:08.61]
[03:11.06]Kanggo mangane pedinan,
[03:16.07]Utang tonggo rasane wis kangelan..
[03:24.36]Sedulur kabeh ngedohi,
[03:30.40]Ra’ maido aku pancen mung ngrusuhi..
[03:37.43]
[03:51.05]>>>
[03:52.05]>>
[03:53.05]>
[03:54.05]Awan mbengi kulo tobat,
[04:00.82]Sujud pasrah nggelar sajadah..
[04:08.16]Nyuwun marang Gusti Alloh,
[04:15.37]Rizki kathah nyuwun sing berkah..
[04:22.29]Nyuwun tetep iman,
[04:25.38]Nyuwun sabar batin kulo..
[04:29.31]Kathah dosa nyuwun ngapuro..
[04:35.54]
————-
Preview:

Advertisements

Wis Mbandreng

Ian-Faster
Versi: Ian Faster

Mbadog ora mbadog,
Asal karo ko..
Asal ndeleng kowe mesem,
Nyong wis ayem..

Kencot ora kencot,
Ora dirasa..
Sing penting ana pulsa,
Nggo nelpon kowe..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..

Adus ora adus,
Kowe tetep ayu..
Makin mambu
Inyong makin seneng..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..
—————-
[ver: lyrics]
[id: unpslvch]
[ar: Ian Faster]
[ti: Wis Mbandreng]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:36]
[00:00.04]Wis Mbandreng
[00:00.04]by: Ian Faster
[00:12.04]
[00:14.04]>>>
[00:15.04]>>
[00:16.04]>
[00:17.04]Mbadog ora mbadog
[00:20.23]asal karo ko,
[00:23.15]Asal ndeleng kowe mesem
[00:26.78]nyong wis ayem..
[00:28.73]
[00:31.68]Kencot ora kencot
[00:35.20]ora dirasa,
[00:38.29]Sing penting ana pulsa
[00:42.02]nggo nelpon kowe..
[00:45.39]Lunga endi bae,
[00:48.59]Esuk awan sore bengi..
[00:53.41]Sing tak kangeni kowe,
[00:56.71]Sing tak pengini kowe..
[01:01.03]Panas apa udan,
[01:04.40]Banjir apa gunung mbledug..
[01:08.40]Sing tak kangeni kowe,
[01:11.64]Sing tak pengini kowe..
[01:15.47]Nyong wis mbandreng..
[01:18.49]Yeihh..
[01:21.78]
[01:25.15]Adus ora adus
[01:27.76]kowe tetep ayu,
[01:30.82]Makin mambu
[01:33.39]inyong makin seneng..
[01:37.51]Lunga endi bae,
[01:41.64]Esuk awan sore bengi..
[01:45.77]Sing tak kangeni kowe,
[01:49.21]Sing tak pengini kowe..
[01:53.52]Panas apa udan,
[01:56.84]Banjir apa gunung mbledug..
[02:00.71]Sing tak kangeni kowe,
[02:04.14]Sing tak pengini kowe..
[02:08.15]Nyong wis mbandreng..
[02:11.22]Yeihh..
[02:15.65]Nyong wis mbandreng..
[02:19.77]Yeihh..
[02:23.27]
————
Preview:

Ora Oraha

Ian-Faster
Versi: Ian Faster

Karo rika nyong gelisah,
Karo rika nyong nelangsa..
Karo rika nyong ora tau bungah..

Karo rika nyong cilaka,
Karo rika nyong sengsara..
Karo rika uripku bisa mubah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

reff:
Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..

Langka rika enyong sumringah,
Langka rika enyong merdeka..
Langka rika enyong ora tau susah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..
Wis ora oraha..
Enyong uwis bebeh..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hiohkpch]
[ar: Ian Faster]
[ti: Ora Oraha]
[al: Pop Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:00]
[00:00.07]Ora Oraha
[00:00.07]by: Ian Faster
[00:23.07]
[00:25.47]>>>
[00:26.47]>>
[00:27.47]>
[00:28.47]Karo rika nyong gelisah,
[00:31.47]Karo rika nyong nelangsa..
[00:34.50]Karo rika nyong ora tau bungah..
[00:39.98]Karo rika nyong cilaka,
[00:43.84]Karo rika nyong sengsara..
[00:47.13]Karo rika uripku bisa mubah..
[00:52.54]
[00:54.97]Tapi siki rika balik,
[00:57.88]Ujug-ujug jaluk balik..
[01:01.07]Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..
[01:06.85]
[01:12.48]Ora mungkin enyong balik maning,
[01:18.45]Pacaran karo rika..
[01:21.49]Sumpah busung mlendung yakinlah..
[01:25.83]Ora mungkin enyong balik maning,
[01:31.34]Pacaran karo rika..
[01:34.39]Enyong uwis bebeh..
[01:38.30]Langka rika enyong sumringah,
[01:42.43]Langka rika enyong merdeka..
[01:45.48]Langka rika enyong ora tau susah..
[01:52.94]Tapi siki rika balik,
[01:55.99]Ujug-ujug jaluk balik..
[01:59.22]Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..
[02:05.82]Ora mungkin enyong balik maning,
[02:10.48]Pacaran karo rika..
[02:14.03]Sumpah busung mlendung yakinlah,
[02:18.45]Ora mungkin enyong balik maning,
[02:23.30]Pacaran karo rika..
[02:26.72]Enyong uwis bebeh..
[02:33.43]Wis ora oraha..
[02:40.96]Enyong uwis bebeh..
[02:47.49]
————–
Preview:

Baturraden

Dedy-Pitak_5
Versi: Dedy Pitak

Ceritane desa baturraden,
Manunggale batur karo raden..
Kaki rekajaya tukang nderes klapa,
Tulung maring bendara sing nandang lara..

Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..

reff:
Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vuuqnvcq]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Baturraden]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.07]Baturraden – Dedy Pitak
[00:29.07]
[00:31.67]>>>
[00:32.67]>>
[00:33.67]>
[00:34.67]Ceritane desa baturraden,
[00:42.28]Manunggale batur karo raden..
[00:49.19]Kaki rekajaya tukang nderes klapa,
[00:56.84]Tulung maring bendara sing nandang lara..
[01:03.49]
[01:05.24]Putra pejajaran banyak cotro,
[01:12.03]Memba dadi raden kamandaka..
[01:19.25]Diperwasa dening raden kandadoho,
[01:26.65]Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..
[01:33.80]
[01:46.98]>>>
[01:47.98]>>
[01:48.98]>
[01:49.98]Abote nglabuhi tresna,
[01:56.76]Awak nganti ajur mumur..
[02:04.29]Dikroyok lan digebugi,
[02:11.62]Dening mantu pasir luhur..
[02:19.03]Merga pada ora ngerti,
[02:26.43]Kamandaka putra ratu pejajaran..
[02:34.08]Rekajaya nemu kamandaka,
[02:41.18]Sing awake rusak diperwasa..
[02:48.65]Ditambani badheg utawane legen,
[02:56.23]Panggonane dijenengi baturraden..
[03:03.20]
[03:31.30]>>>
[03:32.30]>>
[03:33.30]>
[03:34.30]Putra pejajaran banyak cotro,
[03:41.09]Memba dadi raden kamandaka..
[03:48.60]Diperwasa dening raden kandadoho,
[03:56.27]Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..
[04:03.11]
[04:16.29]>>>
[04:17.29]>>
[04:18.29]>
[04:19.29]Abote nglabuhi tresna,
[04:25.76]Awak nganti ajur mumur..
[04:33.54]Dikroyok lan digebugi,
[04:41.07]Dening mantu pasir luhur..
[04:48.59]Merga pada ora ngerti,
[04:55.81]Kamandaka putra ratu pejajaran..
[05:03.83]Rekajaya nemu kamandaka,
[05:10.92]Sing awake rusak diperwasa..
[05:17.82]Ditambani badheg utawane legen,
[05:25.92]Panggonane dijenengi baturraden..
[05:33.93]
———–
Preview:

Meteng Telung Wulan

Dedy-Pitak_4
Versi: Dedy Pitak

Jamane jaman wis edan,
Bocah siki ndeles pacaran..
Pamit maring sekolahan,
Jebul nongkrong nang pinggir ndalan..

reff:
Sering gonta-ganti pasangan,
Dela bae wis bubaran..
Mangkat ngaji nggo alesan,
Jebulane malah janjian..

reff:
Kae deleng anake pak miran,
Ketone ngalim pisan,
Siki meteng telung wulan..

reff;
Duh pak miran rika kudu sabar,
Anak wadon siji malah gawe wirang..

Ayo kabeh de kemutan,
Aja tiru anake pak miran..
Gara-gara seneng pacaran,
Nyambi sekolah ninggal momongan..

reff:
Sering gonta-ganti pasangan,
Dela bae wis bubaran..
Mangkat ngaji nggo alesan,
Jebulane malah janjian..

reff:
Kae deleng anake pak miran,
Ketone ngalim pisan,
Siki meteng telung wulan..

reff;
Duh pak miran rika kudu sabar,
Anak wadon siji malah gawe wirang..

Ayo kabeh de kemutan,
Aja tiru anake pak miran..
Gara-gara seneng pacaran,
Nyambi sekolah ninggal momongan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nsivcuch]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Meteng Telung Wulan]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:01.02]Meteng Telung Wulan
[00:01.02]by: Dedy Pitak
[00:26.02]
[00:28.08]>>>
[00:29.08]>>
[00:30.08]>
[00:31.08]Jamane jaman wis edan,
[00:33.82]Bocah siki ndeles pacaran..
[00:37.06]Pamit maring sekolahan,
[00:39.80]Jebul nongkrong nang pinggir ndalan..
[00:43.28]
[00:52.09]>>>
[00:53.09]>>
[00:54.09]>
[00:55.09]Sering gonta-ganti pasangan,
[00:57.77]Dela bae wis bubaran..
[01:01.02]Mangkat ngaji nggo alesan,
[01:03.69]Jebulane malah janjian..
[01:06.79]
[01:18.01]>>>
[01:19.01]>>
[01:20.01]>
[01:21.01]Kae deleng anake pak miran,
[01:25.81]Ketone ngalim pisan,
[01:28.92]Siki meteng telung wulan..
[01:31.41]
[01:41.69]>>>
[01:42.69]>>
[01:43.69]>
[01:44.69]Duh pak miran
[01:46.72]rika kudu sabar,
[01:50.20]Anak wadon siji
[01:52.49]malah gawe wirang..
[01:55.86]Ayo kabeh de kemutan,
[01:59.47]Aja tiru anake pak miran..
[02:02.38]Gara-gara seneng pacaran,
[02:05.37]Nyambi sekolah ninggal momongan..
[02:08.29]
[02:32.03]>>>
[02:33.03]>>
[02:34.03]>
[02:35.03]Sering gonta-ganti pasangan,
[02:38.15]Dela bae wis bubaran..
[02:41.47]Mangkat ngaji nggo alesan,
[02:44.14]Jebulane malah janjian..
[02:47.13]
[02:58.36]>>>
[02:59.36]>>
[03:00.36]>
[03:01.36]Kae deleng anake pak miran,
[03:05.85]Ketone ngalim pisan,
[03:08.72]Siki meteng telung wulan..
[03:11.58]
[03:21.76]>>>
[03:22.76]>>
[03:23.76]>
[03:24.76]Duh pak miran
[03:27.06]rika kudu sabar,
[03:30.23]Anak wadon siji
[03:32.54]malah gawe wirang..
[03:35.84]Ayo kabeh de kemutan,
[03:39.32]Aja tiru anake pak miran..
[03:42.62]Gara-gara seneng pacaran,
[03:45.36]Nyambi sekolah ninggal momongan..
[03:48.27]
———–
Preview:

Sol La Mi

Dedy-Pitak_3
Versi: Dedy Pitak

Sol sol la mi,
Adang se-ons wis ngalami..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti nang wong mburi..

Sol sol la mi,
Duwe anak patang blindhi..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti ora bali-bali..

Anake reang ramane ngilang,
Biyung bocah katon bingung pisan..
Digolet ngetan digolet ngulon,
Goli lunga ora pamitan jebule lagi demenan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi tlencengan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi pacaran..

reff:
Sol sol la mi,
Adang se-ons wis ngalami..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti nang wong mburi..

Sol sol la mi,
Duwe anak patang blindhi..
Rama mbuh nang ngendi,
Digoleti ora bali-bali..

Anake reang ramane ngilang,
Biyung bocah katon bingung pisan..
Digolet ngetan digolet ngulon,
Goli lunga ora pamitan jebule lagi demenan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi tlencengan..

Tahu kupat dicampur kecap,
Kanggo tangser weteng kroncongan..
Anake papat pating besasat,
Esih kober nyambi pacaran..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kavzqzch]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Sol La Mi]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:03]
[00:01.01]Sol La Mi – Dedy Pitak
[00:18.01]
[00:20.01]>>>
[00:21.01]>>
[00:22.01]>
[00:23.01]Sol sol la mi,
[00:26.21]Adang se-ons wis ngalami..
[00:29.41]Rama mbuh nang ngendi,
[00:36.07]Digoleti nang wong mburi..
[00:43.34]Sol sol la mi,
[00:47.07]Duwe anak patang blindhi..
[00:51.29]Rama mbuh nang ngendi,
[00:57.46]Digoleti ora bali-bali..
[01:03.99]
[01:05.35]Anake reang ramane ngilang,
[01:11.96]Biyung bocah katon bingung pisan..
[01:15.56]Digolet ngetan digolet ngulon,
[01:22.52]Goli lunga ora pamitan
[01:26.49]jebule lagi demenan..
[01:30.67]
[01:32.41]Tahu kupat dicampur kecap,
[01:35.33]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[01:39.19]Anake papat pating besasat,
[01:42.79]Esih kober nyambi tlencengan..
[01:46.97]Tahu kupat dicampur kecap,
[01:49.82]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[01:53.43]Anake papat pating besasat,
[01:56.91]Esih kober nyambi pacaran..
[02:01.14]
[02:15.05]>>>
[02:16.05]>>
[02:17.05]>
[02:18.05]Sol sol la mi,
[02:20.23]Adang se-ons wis ngalami..
[02:24.46]Rama mbuh nang ngendi,
[02:30.56]Digoleti nang wong mburi..
[02:37.96]Sol sol la mi,
[02:41.25]Duwe anak patang blindhi..
[02:45.61]Rama mbuh nang ngendi,
[02:52.08]Digoleti ora bali-bali..
[02:58.43]
[02:59.73]Anake reang ramane ngilang,
[03:06.45]Biyung bocah katon bingung pisan..
[03:10.20]Digolet ngetan digolet ngulon,
[03:17.41]Goli lunga ora pamitan
[03:20.89]jebule lagi demenan..
[03:25.19]
[03:26.86]Tahu kupat dicampur kecap,
[03:29.66]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[03:33.39]Anake papat pating besasat,
[03:37.07]Esih kober nyambi tlencengan..
[03:41.10]Tahu kupat dicampur kecap,
[03:44.28]Kanggo tangser weteng kroncongan..
[03:47.83]Anake papat pating besasat,
[03:51.19]Esih kober nyambi pacaran..
[03:55.41]
————
Preview:

Tangise Atiku

Dedy-Pitak_3
Versi: Dedy Pitak

GEMRUJUG SWARANE BANYU,
GAWE TRENYUH RASANE ATIKU..
KELINGAN JAMANE SEMANA,
NALIKANE AKU URIP REKASA..

KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..

reff:
KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wvwpbacv]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Tangise Atiku]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:30]
[00:01.08]Tangise Atiku – Dedy Pitak
[00:40.53]
[00:42.53]>>>
[00:43.53]>>
[00:44.53]>
[00:45.53]GEMRUJUG SWARANE BANYU,
[00:51.52]GAWE TRENYUH RASANE ATIKU..
[01:00.34]KELINGAN JAMANE SEMANA,
[01:08.34]NALIKANE AKU URIP REKASA..
[01:16.28]
[01:19.15]KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
[01:25.34]NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
[01:33.47]NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
[01:41.84]AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..
[01:50.16]
[02:04.90]>>>
[02:05.90]>>
[02:06.90]>
[02:07.90]LUH.. DUDU ELUH,
[02:15.15]KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
[02:23.65]KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
[02:31.84]KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..
[02:39.79]
[02:49.22]NRIMA.. AKU NRIMA,
[02:56.98]KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
[03:05.66]AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
[03:13.54]KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..
[03:20.41]
[03:24.35]RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
[03:30.35]MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
[03:38.66]NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
[03:46.73]GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
[03:55.29]
[04:28.42]>>>
[04:29.42]>>
[04:30.42]>
[04:31.42]KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
[04:36.99]NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
[04:45.61]NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
[04:53.74]AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..
[05:02.04]
[05:17.03]>>>
[05:18.03]>>
[05:19.03]>
[05:20.03]LUH.. DUDU ELUH,
[05:27.13]KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
[05:35.63]KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
[05:43.76]KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..
[05:51.89]
[06:01.54]NRIMA.. AKU NRIMA,
[06:08.83]KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
[06:17.52]AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
[06:25.71]KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..
[06:32.95]
[06:36.58]RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
[06:42.33]MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
[06:50.71]NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
[06:58.95]GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
[07:06.95]
———–
Preview: