Ayun Ayun Gobyog

“AYUN AYUN GOBYOG” Versi Dini Aditama

Ayun ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

Luntur (nurhana)

“LUNTUR” Versi Nurhana

YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

reff:
YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

reff:
YEN LUNTURO WENTERANE,
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE..
TEKAN TEKANE ATINE,
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE..

ORA SEMBODO MBIYENE,
SABENDINO MUNG TANSAH METUKKE..
SABEN KEPETHUK TEMBUNGE,
ANGGREREPO DADIO DUWEK’E..

ORA MAIDO KOLO MONGSO,
MUNG SOK GAWE GELO..
EWO SEMONO NGANTI BISO,
NGLUNTURKE TRESNO..

DITAMBAKNO MRONO MRENE,
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE..
NANGING TOMBO SEJATINE,
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE..

1358359360