Gulu Pedhot


Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Lk:
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pr:
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff :
Lk:
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri..
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot..

Pr:
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko..
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

reff :
Lk:
Dudu watu yen sih diarani pasir,
Watu kambang keri ono ning pinggir..
Lagi ketemu aku wis kroso naksir,
Kelisik’an koyo kelangan pikir..

Pr:
Wit kelopo kuwi jenenge gelugu,
Disigari diporot dadi pitu..
Sabendino aku ra biso turu,
Kangen ndiko mung ora kewetu..

reff :
Lk:
Aring aring bakar gedhang nganggo geni,
Sampek gering awakku iki mikiri..
Gedhang rojo sak tundhun dipangan codhot,
Timbang wurung aluwung guluku pedhot..

Pr:
Godhong sawi diurap karo kelopo,
Ati iki asline mung kanggo ndiko..
Gedhang rojo sak tundhun dipereteli,
Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Lk:Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr:Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Lk:Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr:Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Lk:Timbang wurung aluwung guluku pedhot,
Pr:Yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Ayun Ayun Gobyog


Versi: Dini Aditama

Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

reff:
Ayun-ayun gobyog
Gawe gumun tekun sarto rukun,
Akeh kang kayungyun..
Dadi srono iku datan jemu,
Nyawiji ing panemu
Condonging kalbu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1357358359360