Katut Lanangan


Versi: Cak Dikin

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Segoro Tuban


Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12345360