Nyemoni Lakon

“Nyemoni Lakon” Versi Cak Diqin

Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..

reff:
Udan grimis nyemoni lakonku,
Udan tangis banjir ing pipiku..
Bledek nyamber koyo nggerusi atiku,
Opo tondho pedhote tresnaku..

Denok ayu pinter lelamisan,
Roso welasmu wis babar pisan..
Aku salah opo aku dosa opo,
Kowe tego nggandeng priyo liyo..

Opo mergo donya brono,
Opo endahing sulistyo..
Nyoto lamis samudono,
janji manis amung muspro,
Wis ben gelo aku lilo..

Matur nuwun gusti paring coba,
Ndadosno kulo saget dewoso..
Amung pamujiku denok bocah ayu,
Pilihanmu priyo kang satuhu..

Katut Lanangan

“Katut Lanangan” Versi Cak Dikin

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

reff:
Opo ora eling,
Mangan bareng sego kucing..
Opo kowe lali,
Jejeg bareng speda jengki..

Opo ra kelingan,
Tak utangke rok span..
Wujud tresno wujud sayang,
Kubek tinggal glanggang..

Wis tak trimo lakon iki,
Nadyan abot tak songgo..
Kowe ngibaske tresnaku,
Gandeng karo wong liyo..

Tak akoni aku iki,
Wong lanang tanpo bondho..
Senadyan babakan ganteng,
Aku koyo arjuno..

Opo penak’e tak santet,
Nanging hukume dosa..
Opo penak’e tak bacok,
Nanging wedi penjoro..

Nanging yen tak nengke wae,
Soyo remuk neng dhodho..
Bunuh diri nganggo tali,
Mengko gek kroso loro..

Opo penak edan wae,
Wudo nglilingi deso..

12345360