Nyangking Botol


Versi: Didi Kempot

Esuk esuk tuku lengo nyangking botol, (konco)
Konco lawas dijak adus menyang kali, (pelem)
Pelem kecut kecute ngungkuli jeruk, (tumo)
Tumo katok klelar kleler ono rambut, (jempol)

Jempol sikil othal athil arep pritil, (iwak)
Iwak pitik digoreng nganti kemripik, (tembang)

reff:
Tembang iki ojo diwolak walik,
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik..
Jare simbah ojo mleset ojo luput,
Yen kepleset jo lali gondelan buntut..(ngentut)

reff:
Esuk esuk tuku lengo nyangking botol, (konco)
Konco lawas dijak adus menyang kali, (pelem)
Pelem kecut kecute ngungkuli jeruk, (tumo)
Tumo katok klelar kleler ono rambut, (jempol)

Jempol sikil othal athil arep pritil, (iwak)
Iwak pitik digoreng nganti kemripik, (tembang)

reff:
Tembang iki ojo diwolak walik,
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik..
Jare simbah ojo mleset ojo luput,
Yen kepleset jo lali gondelan buntut..(ngentut)

Tembang iki ojo diwolak walik,
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik..
Jare simbah ojo mleset ojo luput,
Yen kepleset jo lali gondelan buntut..(ngentut)

Kangen Rindu


Versi: Didi Kempot ft. Levy Ciprut

Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Lk:
Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek semono,
Wong ayu tresnaku ora ono liyo..

reff:
Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widhi..
Tansah manggiho raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

reff:
Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Lk:
Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek semono,
Wong ayu tresnaku ora ono liyo..

reff:
Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widhi..
Tansah manggiho raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

123360