Isih Suminar

Versi: Intan

Srengenge, isih suminar
Senajan wingi kowe medhot katresnan
Donyane, durung kiamat
Amergo aku wis ora sesandingan

Isih akeh, konco-koncoku
Sing gawe seneng atiku
Ra perlu loro lan katu
Apik’e digowo ngguyu..

Senajan kowe mlayu
Ojo nganti marakke kuru
Donyane sing mlaku
Man eman entek nggo nesu

Senajan kowe mlayu
Ojo nganti marakke kuru
Donyane sing mlaku
Man eman entek nggo nesu

Srengenge, isih suminar
Senajan wingi kowe medhot katresnan
Donyane, durung kiamat
Amergo aku wis ora sesandingan

reff :
Isih akeh, konco-koncoku
Sing gawe seneng atiku
Ra perlu loro lan katu
Apik’e digowo ngguyu..

Senajan kowe mlayu
Ojo nganti marakke kuru
Donyane sing mlaku
Man eman entek nggo nesu

Senajan kowe mlayu
OJo nganti marakke kuru
Donyane sing mlaku
Man eman entek nggo nesu

1252627