Bojo Ilang

Versi: Dian Ratih

Duwe bojo siji..hi gawe larane ati
Ilang sewengi ono ring endi
Yo sak enake umah dilali
Ha…ha…ha…ho…ho…ho…

Isun yo sing betah
Ono ring umah
Klendi karepe
Isun wis pasrah

Duwe bojo ilang
Awak pancene sial
Riko tibane duwe simpenan
Sing leren leren ilang ilangan

reff :
Duwe bojo siji..hi gawe larane ati
Ilang sewengi ono ring endi
Yo sak enake umah dilali
Ha…ha…ha…ho…ho…ho…

Isun yo sing betah
Ono ring umah
Klendi karepe
Isun wis pasrah

Duwe bojo ilang
Awak pancene sial
Riko tibane duwe simpenan
Sing leren leren ilang ilangan

Turu Nang Dadane

“TURU NANG DADANE” Versi Yuli Astuti

Kepengen turu nang dadane,
Kepengen sun ngelus rambute..
Cagerno duh klendi rasane,
Keloron dadi lan nyatane..

Sun angen raino lan bengi,
Sing leren ulie sun mimpi..
Gregeten dung terus gedigi,
Keloron semanding ring mimpi..

reff:
Masio ulan ring nduwuran,
Bisane mung ulie nyawang..
Masio mung kembange bantal,
Ketimbang nono babar pisan..
Kadhung wis teko lan jodone,
Kelakon turu nang dadane..

Kepengen turu nang dadane,
Kepengen sun ngelus rambute..
Cagerno duh klendi rasane,
Keloron dadi lan nyatane..

Sun angen raino lan bengi,
Sing leren ulie sun mimpi..
Gregeten dung terus gedigi,
Keloron semanding ring mimpi..

reff:
Masio ulan ring nduwuran,
Bisane mung ulie nyawang..
Masio mung kembange bantal,
Ketimbang nono babar pisan..
Kadhung wis teko lan jodone,
Kelakon turu nang dadane..

Kepengen turu nang dadane,
Kepengen sun ngelus rambute..
Cagerno duh klendi rasane,
Keloron dadi lan nyatane..

1479480481