Lancing Angenan

Versi: Niniek Chandra

Riko lancing angenan
Riko kang isun dhemeni
Isun wis seneng temenan
Sampek ring jerone ati

Riko lancing angenan
Riko kang isun welasi
Isun wis welas temenan
Sampek tumekane pati

reff :
Lancing lancing angenan
Welase kang suci
Dadi kembyange ati
Riko kang isun goleki

Lancing lancing angenan
Sing gelem nyigar ati
Dadi kundyangane ati
Riko kang isun gyandholi

Riko lancing angenan
Riko kang isun welasi
Isun wis welas temenan
Sampek tumekane pati

reff :
Lancing lancing angenan
Welase kang suci
Dadi kembyange ati
Riko kang isun goleki

Lancing lancing angenan
Sing gelem nyigar ati
Dadi kundyangane ati
Riko kang isun gyandholi

Riko lancing angenan
Riko kang isun dhemeni
Isun wis seneng temenan
Sampek ring jerone ati

Riko lancing angenan
Riko kang isun welasi
Isun wis welas temenan
Sampek tumekane pati

Bojo Ilang

Versi: Dian Ratih

Duwe bojo siji..hi gawe larane ati
Ilang sewengi ono ring endi
Yo sak enake umah dilali
Ha…ha…ha…ho…ho…ho…

Isun yo sing betah
Ono ring umah
Klendi karepe
Isun wis pasrah

Duwe bojo ilang
Awak pancene sial
Riko tibane duwe simpenan
Sing leren leren ilang ilangan

reff :
Duwe bojo siji..hi gawe larane ati
Ilang sewengi ono ring endi
Yo sak enake umah dilali
Ha…ha…ha…ho…ho…ho…

Isun yo sing betah
Ono ring umah
Klendi karepe
Isun wis pasrah

Duwe bojo ilang
Awak pancene sial
Riko tibane duwe simpenan
Sing leren leren ilang ilangan

1477478479480