Asih Rantas

Versi: Dian Ratih

Ku enget ring jaman kawitan
Magih buru sir siran
Janjine urip bebarengan
Oh girang temenan

Kadung eling rikolo semono
Nono maning sak liyan riko
Yo sun kudyang, sun lelo lelo
Susah seneng byareng disonggo

Sing nyono yo kok mendunge moro
Ulyan podo peteng sak kolo
Sun leloni kanti keloro loro
Ninggal sedhot kok riko ngeliyo

Kari tego oh kari mentolo
Riko kakang janji suloyo
Asih rantas kang keneng gudo
Pungkasane mung dadi molo

Ku enget ring jaman kawitan
Magih buru sir siran
Janjine urip bebarengan
Oh girang temenan

Kadung eling rikolo semono
Nono maning sak liyan riko
Yo sun kudyang, sun lelo lelo
Susah seneng byareng disonggo

Sing nyono yo kok mendunge moro
Ulyan podo peteng sak kolo
Sun leloni kanti keloro loro
Ninggal sedhot kok riko ngeliyo

Kari tego oh kari mentolo
Riko kakang janji suloyo
Asih rantas kang keneng gudo
Pungkasane mung dadi molo

reff :
Yo wis pastine
Jodho mung cukup semene
Sun jaluk podo legyane
Seduluran podo sak lawase

Sing nyono yo kok mendunge moro
Ulyan podo peteng sak kolo
Sun leloni kanti keloro loro
Ninggal sedhot kok riko ngeliyo

Kari tego oh kari mentolo
Riko kakang janji suloyo
Asih rantas kang keneng gudo
Pungkasane mung dadi molo

Pungkasane mung dadi molo
Pungkasane mung dadi molo

Lancing Angenan

Versi: Niniek Chandra

Riko lancing angenan
Riko kang isun dhemeni
Isun wis seneng temenan
Sampek ring jerone ati

Riko lancing angenan
Riko kang isun welasi
Isun wis welas temenan
Sampek tumekane pati

reff :
Lancing lancing angenan
Welase kang suci
Dadi kembyange ati
Riko kang isun goleki

Lancing lancing angenan
Sing gelem nyigar ati
Dadi kundyangane ati
Riko kang isun gyandholi

Riko lancing angenan
Riko kang isun welasi
Isun wis welas temenan
Sampek tumekane pati

reff :
Lancing lancing angenan
Welase kang suci
Dadi kembyange ati
Riko kang isun goleki

Lancing lancing angenan
Sing gelem nyigar ati
Dadi kundyangane ati
Riko kang isun gyandholi

Riko lancing angenan
Riko kang isun dhemeni
Isun wis seneng temenan
Sampek ring jerone ati

Riko lancing angenan
Riko kang isun welasi
Isun wis welas temenan
Sampek tumekane pati

1475476477478