Kepingin Nyanding

Versi: Reny Farida

Duh ademe bengi iki
Angin silir silir yo ngancani
Apuwo riko yoro sing ono teko
Keronto ronto ati mikirno riko

Yo wis lawas, seprono seprene
Wong byakalan, mung aran byakalan
Isun sing ngerti, paran mergane
Klendi karepe,mandeg noring dalan

reff :
Kepingine isun nyanding riko
Ati seneng ngaton saben dino
Opo riko yo sing rumongso
Duwe janji sing arep ngeliyo

Yo wis lawas, seprono seprene
Wong byakalan, mung aran byakalan
Isun sing ngerti, paran mergane
Klendi karepe,mandeg noring dalan

reff :
Kepingine isun nyanding riko
Ati seneng ngaton saben dino
Opo riko yo sing rumongso
Duwe janji sing arep ngeliyo

Kaliwat Kangen

Versi : Reny Farida

Kangen siro sun gantung, nong padange ulan
Kangen siro sun gantung, nong akehe lintang
Timbyang nong ati, dadi pikiran
Byanguro nong duwuran, nawi biso memengan

Kangen sun uncalaken, nong tengah segoro
Ambi deleng delengan, kembyange ati nawi ono ring kono
Kadung kecaruk, tulung warahen
Gok isun magih demen, magih ngangen ngangen

reff :
Nong cracabyane lawang iki sun ngenteni
Anane sun ngenteni riko bengen tau janji
Sing arep nyulayani wirange ati
Angel uliye isun nutupi

Kangen sun uncalaken, nong tengah segoro
Ambi deleng delengan, kembyange ati nawi ono ring kono
Kadung kecaruk, tulung warahen
Gok isun magih demen, magih ngangen ngangen

reff :
Nong cracabyane lawang iki sun ngenteni
Anane sun ngenteni riko bengen tau janji
Sing arep nyulayani wirange ati
Angel uliye isun nutupi

1473474475476477478