Crito Bengen

Versi: Cak Dikin

Sun enget mage cilikan bengen,
Sengsarane awak iki sing karuan..
Urip saben dino kurang pangan,
Kadung turu no ring plonco bantalan tangan..

Sing nyono arep urip gedigi,
Biso cukup koyo hang isun karepi..
Tapi ono hang ngganjel ring ati,
Emak nono wong tuwek hang sun welasi..

Emak…emak…
Mageh urip ndiko pengilon sejati..
Emak…emak…
Kulo seneng tapi ndiko sing ngancani..

Duh emak, ndiko hang sun bekteni,
Aduh emak. ndiko bengen nuladani..
Dung urip kudu nganggo tebusan,
Pengen mulyo kudu sabar lan kangelan..

reff :
Sun enget mage cilikan bengen,
Sengsarane awak iki sing karuan..
Urip saben dino kurang pangan,
Kadung turu no ring plonco bantalan tangan..

Sing nyono arep urip gedigi,
Biso cukup koyo hang isun karepi..
Tapi ono hang ngganjel ring ati,
Emak nono wong tuwek hang sun welasi..

Emak…emak…
Mageh urip ndiko pengilon sejati..
Emak…emak…
Kulo seneng tapi ndiko sing ngancani..

Duh emak, ndiko hang sun bekteni,
Aduh emak. ndiko bengen nuladani..
Dung urip kudu nganggo tebusan,
Pengen mulyo kudu sabar lan kangelan..
Pengen mulyo kudu sabar lan kangelan..

Gelang Alit

Versi: Cak Dikin

Wis kelakon semene lawase,
Isun yo riko kedani..
Semono sun imbangi,
Mulo riko kudangane ati..

Segoro yo ono pesisire,
Sun welas nono watese..
Wedang kopi ring pelonco,
Raino bengi sun mung katon riko..

reff:
Yo wis kelendi maning,
Saiki sewang sewangan..
Kepingin kumpul maning,
Tapi nono dalane, eman..

Ndaneo yo senenge ati,
Ketemu ring dino mburi..
Gelang alit ring deriji,
Sun sing lali tumekaning pati..

reff:
Yo wis kelendi maning,
Saiki sewang sewangan..
Kepingin kumpul maning,
Tapi nono dalane, eman..

Ndaneo yo senenge ati,
Ketemu ring dino mburi..
Gelang alit ring deriji,
Sun sing lali tumekaning pati..
Sun sing lali tumekaning pati..

1473474475476477481