Ilang

Versi: Ratna Antika

Ilang yo wis ilang,
Ilang kembange ati..
Kembang yoro kembang,
Nong endi sangkaniro..

Ulan tulung duduhno,
Langit ojo meneng baen..
Bisu.. bisu..

Ngabar yo wis ngabar,
Ngabar angen hang ono..
Kangen keliwat kangen,
Kangen ati sun sidem..

Ulan tulung duduhno,
Langit ojo meneng baen..
Nong endi kembange ati ilang,
Ilang yo wis ilang..

reff:
Ulan tulung duduhno,
Nong endi kembange ati..
Langit ojo meneng baen,
Tulung temokno,
Kembange ati hang ilang..

reff:
Ngabar yo wis ngabar,
Ngabar angen hang ono..
Kangen keliwat kangen,
Kangen ati sun sidem..

Ulan tulung duduhno,
Langit ojo meneng baen..
Nong endi kembange ati ilang,
Ilang yo wis ilang..

reff:
Ulan tulung duduhno,
Nong endi kembange ati..
Langit ojo meneng baen,
Tulung temokno,
Kembange ati hang ilang..

Ulan tulung duduhno,
Nong endi kembange ati..
Langit ojo meneng baen,
Tulung temokno,
Kembange ati hang ilang..
Ilang yo wis ilang..

Senandunge Ati

Versi: Vita Alvia

Tulung rungokeno,
Getare asmoro nong njero dodo..
Tulung rungokeno..
Ati iki sing biso ngaling,
Dung kecaruk riko kepengen nyanding..

Kapan maning biso sun rungokaken,
Senandunge ati omongan riko..
Kapan baen isun anteni,
Welase riko..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

reff:
Kapan maning biso sun rungokaken,
Senandunge ati omongan riko..
Kapan baen isun anteni,
Welase riko..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

123478