Mulio


Versi: Suliyana

Sing kiro biso lunturo,
Welas iki yo mung kanggo riko..
Sun engeti raino lan bengi,
Mung riko hang isun kedani..

Duh eman riko hang sun eman,
Sing biso ilang ring pikiran..
Mandaneo sun jejer sesandingan,
Mergo riko ati sun kedanan..

reff:
Sing biso lali katon ring moto,
Riko sun ambati gancango teko..
Mulio gancang mulio,
Ngademi mowo ring dodo..

Sing biso ilang ring njero ati,
Sampek kegowo ring njero impi..
Soyo suwi ngganjel nong ati,
Sing biso ilang sing biso lali..

reff:
Duh eman riko hang sun eman,
Sing biso ilang ring pikiran..
Mandaneo sun jejer sesandingan,
Mergo riko ati sun kedanan..

reff:
Sing biso lali katon ring moto,
Riko sun ambati gancango teko..
Mulio gancang mulio,
Ngademi mowo ring dodo..

Sing biso ilang ring njero ati,
Sampek kegowo ring njero impi..
Soyo suwi ngganjel nong ati,
Sing biso ilang sing biso lali..

Eman duh hang sun eman,
Gaduko nggowo ademe ati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Larahan


Versi: Wawan Salahok

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..
Huuu..hooo hhoo..

reff:
Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..

Huuu..hooo hhoo..
Haaa..haaa hhaa..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..huuu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123473