Senandunge Ati

Versi: Vita Alvia

Tulung rungokeno,
Getare asmoro nong njero dodo..
Tulung rungokeno..
Ati iki sing biso ngaling,
Dung kecaruk riko kepengen nyanding..

Kapan maning biso sun rungokaken,
Senandunge ati omongan riko..
Kapan baen isun anteni,
Welase riko..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

reff:
Kapan maning biso sun rungokaken,
Senandunge ati omongan riko..
Kapan baen isun anteni,
Welase riko..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

Welas Rahasia

Versi: Wandra

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Tapi apuwo roso iki,
Mokso welas sun nyang riko..

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Opo iki hang diarani,
Welas rahasia nisun..

reff:
Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hooo..

reff:
Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Tapi apuwo roso iki,
Mokso welas sun nyang riko..

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Opo iki hang diarani,
Welas rahasia nisun..

reff:
Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hmmnn..

Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hmmmm hoooo..
Welas rahasia..

123478