Ora Oraha


Versi: Ian Faster

Karo rika nyong gelisah,
Karo rika nyong nelangsa..
Karo rika nyong ora tau bungah..

Karo rika nyong cilaka,
Karo rika nyong sengsara..
Karo rika uripku bisa mubah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

reff:
Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..

Langka rika enyong sumringah,
Langka rika enyong merdeka..
Langka rika enyong ora tau susah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..
Wis ora oraha..
Enyong uwis bebeh..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Baturraden


Versi: Dedy Pitak

Ceritane desa baturraden,
Manunggale batur karo raden..
Kaki rekajaya tukang nderes klapa,
Tulung maring bendara sing nandang lara..

Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..

reff:
Putra pejajaran banyak cotro,
Memba dadi raden kamandaka..
Diperwasa dening raden kandadoho,
Merga nyolong putri bungsu ciptoroso..

reff:
Abote nglabuhi tresna,
Awak nganti ajur mumur..
Dikroyok lan digebugi,
Dening mantu pasir luhur..
Merga pada ora ngerti,
Kamandaka putra ratu pejajaran..

Rekajaya nemu kamandaka,
Sing awake rusak diperwasa..
Ditambani badheg utawane legen,
Panggonane dijenengi baturraden..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1234535