Manisem


Versi: Dedy Pitak

Ayune pancen moblong,
Dideleng katon mencorong..
Wong wadon,
Sing kena nggo disawang..

Snajan wong desa kluthuk,
Pahale dodolan gethuk..
Ning polahe,
Gawe ati kesengsem..
Oh manisem..oh manisem..

reff:
Ora ngira wong desa ana sing ayu,
Awan mbengi atiku dadi kelayu..

Saben dina rasane pengin ketemu,
Karo manisem sing bocahe ayu..

Ayune pancen moblong,
Dideleng katon mencorong..
Wong wadon,
Sing kena nggo disawang..

Snajan wong desa kluthuk,
Pahale dodolan gethuk..
Ning polahe,
Gawe ati kesengsem..
Oh manisem..oh manisem..

reff:
Ora ngira wong desa ana sing ayu,
Awan mbengi atiku dadi kelayu..

Saben dina rasane pengin ketemu,
Karo manisem sing bocahe ayu..

Ayune pancen moblong,
Dideleng katon mencorong..
Wong wadon,
Sing kena nggo disawang..

Snajan wong desa kluthuk,
Pahale dodolan gethuk..
Ning polahe,
Gawe ati kesengsem..
Oh manisem..oh manisem..
Oh manisem..oh manisem..

Nang Ngapa


Versi: Dedy Pitak

Nang ngapa
Inyong demen karo sampean..
Inyong ngerti
Sampean wis nduwe rabi..

Nang ati
Inyong pengen dadi siji..
Ningen sayang
Sampean mikire ngambang..

reff:
Sapa sing gelem wong ayu
Sapa sing gelem..
Dadi wong lanang
Atine mung nggo dolanan..

Sapa sing nrima wong ayu
Sapa sing nrima..
Dadi wong lanang
Atine digawe lara..

Nang ati
Inyong pengen dadi siji..
Ningen sayang
Sampean mikire ngambang..

reff:
Sapa sing gelem wong ayu
Sapa sing gelem..
Dadi wong lanang
Atine mung nggo dolanan..

Sapa sing nrima wong ayu
Sapa sing nrima..
Dadi wong lanang
Atine digawe lara..

Nang ngapa
Inyong demen karo sampean..
Inyong ngerti
Sampean wis nduwe rabi..

Nang ati
Inyong pengen dadi siji..
Ningen sayang
Sampean mikire ngambang..

12335