Remekan Beling

Versi: Dadang Anesa

Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

Kaya separoh angan melayung metung,
Waktu sun weruh laki selingkuh..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

reff:
Kula cuma dianggep sebatur,
Dianggo mung nalika butuh..

Kaya ketutup mata batine,
Sayange kula ning laki langka katone..
Kula ibarat ban serep,
Rabi sing wis ora dianggep..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

reff:
Kula cuma dianggep sebatur,
Dianggo mung nalika butuh..

Kaya ketutup mata batine,
Sayange kula ning laki langka katone..
Kula ibarat ban serep,
Rabi sing wis ora dianggep..

Kaya separoh angan melayung metung,
Waktu sun weruh laki selingkuh..

Mati sesigar awak terasa kaku,
Waktu sun weruh arep diwayu..
Pecah atine kaya remekan beling,
Laki due niat pengen kawin maning..

Benci

Versi: Mansyur S.

Ku rasa tak perlu engkau kembali,
Untuk bercinta denganku lagi,
Terlambat itu sudah berlalu..

Bukankah dahulu engkau sendiri,
Menyakiti dan menjauhkanku,
Tanpa kutahu apa sebabnya..

reff:
Seribu kali engkau mohon maaf padaku,
Tak mungkin luluh rasa hatiku,
Dengan ratapmu itu..

Jangan kau coba mencoba lagi,
Mendekati diriku..

Sakit rasa hatiku tak mungkin terlupakan,
Engkau sendiri jadi penyebab,
Luka dalam hatiku..

Kebencianku pada dirimu
Karna perbuatanmu..

Ku rasa tak perlu engkau kembali,
Untuk bercinta denganku lagi,
Terlambat kini ku sudah benci..

reff:
Seribu kali engkau mohon maaf padaku,
Tak mungkin luluh rasa hatiku,
Dengan ratapmu itu..

Jangan kau coba mencoba lagi,
Mendekati diriku..

Sakit rasa hatiku tak mungkin terlupakan,
Engkau sendiri jadi penyebab,
Luka dalam hatiku..

Kebencianku pada dirimu
Karna perbuatanmu..

Ku rasa tak perlu engkau kembali,
Untuk bercinta denganku lagi,
Terlambat kini ku sudah benci..

Demene Mateng

Versi: Cindi Artika

Ora ganteng gantenga,
Wonge biasa bae..
Tapi kenang apa,
Bawane melas bae..

Najan akeh wong ganteng,
Tapi kula bli seneng..
Demene wis mateng,
Kula ning sampean..
Demene wis mateng..

reff:
Atine nolak,
Ning wong lanang sejen..
Demene kula,
Ning kakang bae..

Kaya kedadung,
Kula ning sampean..
Bli bisa ucul,
Demen bae kakang..

Sewu lanang mung siji,
Kakang sing tek pilih,
Pilihan ati..

Najan akeh wong ganteng,
Tapi kula bli seneng..
Demene wis mateng,
Kula ning sampean..
Demene wis mateng..

reff:
Atine nolak,
Ning wong lanang sejen..
Demene kula,
Ning kakang bae..

Kaya kedadung,
Kula ning sampean..
Bli bisa ucul,
Demen bae kakang..

Sewu lanang mung siji,
Kakang sing tek pilih,
Pilihan ati..

Najan akeh wong ganteng,
Tapi kula bli seneng..
Demene wis mateng,
Kula ning sampean..
Demene wis mateng..

Rondo Kalimantan

Versi: Arya Satria ft. Rida Sandifa

Lk:
Adoh adoh songko jowo,
Tak rewangi nyebrang segoro,
Mung pengen ketemu sliramu wong ayu..

Pr:
Aduh mas wis ojo nggudho,
Aku isin disawang tonggo,
Mergo aku iki uwis dadi rondo..

Lk:
Aduh dhik aku tak perduli,
Senajan sliramu rondo,
Cintaku iki cinta tulus tenanan..

Pr:
Aduh mas kok nekat tenan,
Karo rondo kalimantan,
Apa bisa semua itu kamu buktikan..

reff:
Lk:
Waduh dinda masio rondo aku ra peduli,
Yang kucari adalah cinta sejati..

Pr:
Walah nggedabrus kamu cuma bisa merayu,
Banyak sudah lelaki yang ngomong begitu..

Lk:
Waduh dinda percayalah kepadaku,
Senajan kowe rondo aku tetap i love you..

Pr:
Waduh kangmas apa benar kata-katamu,
Kalau begitu aku juga i love you..

reff:
Lk:
Waduh dinda masio rondo aku ra peduli,
Yang kucari adalah cinta sejati..

Pr:
Walah nggedabrus kamu cuma bisa merayu,
Banyak sudah lelaki yang ngomong begitu..

Lk:
Waduh dinda percayalah kepadaku,
Senajan kowe rondo aku tetap i love you..

Pr:
Waduh kangmas apa benar kata-katamu,
Kalau begitu aku juga i love you..

Langit Bumi

Versi: NDX AKA

Semalam kau datang kepadaku,
Kisahkan dirimu..
Kau kan pergi jauh tinggalkanku,
Dan semua mimpiku..
Sadarkah dirimu,
Ku tak sanggup hidup tanpamu..

Akan kulakukan apa yang kau mau,
Akan kuberikan seluruh hidupku..
Asal jangan kau pergi tinggalkan aku,
Ku mohon padamu..

Jangan kau tanyakan kepadaku,
Ikhlaskah diriku..
Tanyakanlah aku kuatkah aku,
Tuk hidup tanpamu..
Tanpa belaianmu,
Tanpa kasih dan sayang darimu..

Akan kulakukan apa yang kau mau,
Akan kuberikan seluruh hidupku..
Asal jangan kau pergi tinggalkan aku,
Ku mohon padamu..

Sadarkah dirimu kau langit bumiku,
Bukalah matamu kau semua bagiku..
Tolong jangan kau pergi tinggalkan aku,
Ku mohon padamu..

reff:
Jangan kau tanyakan kepadaku,
Ikhlaskah diriku..
Tanyakanlah aku kuatkah aku,
Tuk hidup tanpamu..
Tanpa belaianmu,
Tanpa kasih dan sayang darimu..

Akan kulakukan apa yang kau mau,
Akan kuberikan seluruh hidupku..
Asal jangan kau pergi tinggalkan aku,
Ku mohon padamu..

Sadarkah dirimu kau langit bumiku,
Bukalah matamu kau semua bagiku..
Tolong jangan kau pergi tinggalkan aku,
Ku mohon padamu..

Akan kulakukan apa yang kau mau,
Akan kuberikan seluruh hidupku..
Asal jangan kau pergi tinggalkan aku,
Ku mohon padamu..

Sadarkah dirimu kau langit bumiku,
Bukalah matamu kau semua bagiku..
Tolong jangan kau pergi tinggalkan aku,
Ku mohon padamu..

Kurang Turu

Versi: NDX AKA

APES TENAN NASIBKU IKI,
NDUWE KONCO SING HOBINE MBLENJANI..
YO KUI MUNG PODO KARO SING TAK ALAMI,
YEN DIRASAK-RASAKKE LORO NENG ATI..

SAKJANE AKU RODO MECUCU,
KEKANCANAN KARO WONG KURANG TURU..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..

REFF:
YO WIS JARNO WAE BEN SAK GELEME,
YEN WIS WAYAHE BAKAL TIBO MBURINE..
TAPI SANSOYO SUWE GUR MARAI KERE,
YEN RA DIJAWIL RO DIJEWER KUPINGE..

SAKJANE AKU RODO MECUCU,
KEKANCANAN KARO WONG KURANG TURU..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..

MBIYEN SAMBAT KARO AKU,
MINGGATE NENG KONTRAKANKU..
CURHAT TENTANG MASALAHING URIPMU..

NANGING SAIKI WIS LALI,
KEPETHUK TANPO NGRURUI..
DITELPON DISMS RA MBALESI..

Mergo Roso Iki

Versi: Priyath Ekka

Sun enget nyang riko
magih kumpul bebarengan,
Seneng susah yoro sesandingan..
Sun iling nong riko
wektu magih keloronan,
Sun lan riko gandengan tangan..

Saiki wis bedo
wis melaku sewang-sewangan,
Kembange ati adoh digowo wong liyo..
Mung siji hang sun jaluk
riko tetep iling isun,
Mergo roso iki magih ono..

Duh gusti yo kuwateno urip koyo gedigi,
Urip tanpo riko yo kari yo sepi..
Duh gusti yo kuwateno apuwo kari gedigi,
Welas sun iki angel diilangi..

reff:
Saiki wis bedo
wis melaku sewang-sewangan,
Kembange ati adoh digowo wong liyo..
Mung siji hang sun jaluk
riko tetep iling isun,
Mergo roso iki magih ono..

Duh gusti yo kuwateno urip koyo gedigi,
Urip tanpo riko yo kari yo sepi..
Duh gusti yo kuwateno apuwo kari gedigi,
Welas sun iki angel diilangi..

Duh gusti yo kuwateno urip koyo gedigi,
Urip tanpo riko yo kari yo sepi..
Duh gusti yo kuwateno apuwo kari gedigi,
Welas sun iki angel diilangi..
Welas sun iki angel diilangi..
Welas sun iki angel diilangi..