Kepisah


Versi: Vita Alvia

Percuma bain isun welas riko,
Sampek ngelayung-layung sun mikirno..
Pungkase cerito jodoh sing ono,
Dalane urip bareng riko..

Sun sing ngiro riko nerimo,
Dijodohno ambi wong liyo..
Sampek nggawe seseg
nong njero ati kenemenen..

Kario tego wong tuwek riko,
Misahaken sun lan riko..
Isun mung pasrah lan biso nerimo,
Takdir teko hang kuoso..
pisah ambi riko..

reff:
Percuma bain isun welas riko,
Sampek ngelayung-layung sun mikirno..
Pungkase cerito jodoh sing ono,
Dalane urip bareng riko..

Sun sing ngiro riko nerimo,
Dijodohno ambi wong liyo..
Sampek nggawe seseg
nong njero ati kenemenen..

Kario tego wong tuwek riko,
Misahaken sun lan riko..
Isun mung pasrah lan biso nerimo,
Takdir teko hang kuoso..
pisah ambi riko..

Kario tego wong tuwek riko,
Misahaken sun lan riko..
Isun mung pasrah lan biso nerimo,
Takdir teko hang kuoso..
pisah ambi riko..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kepisah]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.02]Kepisah
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:31.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Percuma bain isun welas riko,
[00:42.89]Sampek ngelayung-layung sun mikirno..
[00:51.43]Pungkase cerito jodoh sing ono,
[00:58.69]Dalane urip bareng riko..
[01:05.34]
[01:05.71]Sun sing ngiro riko nerimo,
[01:09.56]Dijodohno ambi wong liyo..
[01:13.60]Sampek nggawe seseg
[01:15.84]nong njero ati kenemenen..
[01:22.92]
[01:24.97]Kario tego wong tuwek riko,
[01:29.32]Misahaken sun lan riko..
[01:33.05]Isun mung pasrah lan biso nerimo,
[01:36.79]Takdir teko hang kuoso..
[01:43.55]pisah ambi riko..
[01:51.68]
[02:14.02]>>>
[02:15.02]>>
[02:16.02]>
[02:17.02]Percuma bain isun welas riko,
[02:22.93]Sampek ngelayung-layung sun mikirno..
[02:31.87]Pungkase cerito jodoh sing ono,
[02:39.45]Dalane urip bareng riko..
[02:46.34]
[02:47.04]Sun sing ngiro riko nerimo,
[02:50.57]Dijodohno ambi wong liyo..
[02:54.73]Sampek nggawe seseg
[02:56.84]nong njero ati kenemenen..
[03:02.68]
[03:06.60]Kario tego wong tuwek riko,
[03:10.39]Misahaken sun lan riko..
[03:14.61]Isun mung pasrah lan biso nerimo,
[03:18.40]Takdir teko hang kuoso..
[03:25.29]pisah ambi riko..
[03:29.00]Kario tego wong tuwek riko,
[03:32.25]Misahaken sun lan riko..
[03:35.85]Isun mung pasrah lan biso nerimo,
[03:39.82]Takdir teko hang kuoso..
[03:46.72]pisah ambi riko..
[03:54.29]
————-
Preview:

Advertisements

Kelingan Tresnane


Versi: Via Vallen

Awit mbiyen kelingan marang sliramu,
Manis esemu kebayang saben wektu..
Nanging kabeh kuwi mung dadi kenanganku,
Mung iso tak bayangke neng jero angenku..

Nek soyo tak eling-eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

naliko kelingan dek jaman semono,
kowe ngucap tresno,
nanging mbok tinggal lungo,
opo kurangku iki opo salahku iki,
nganti kowe tego ninggalke kabeh janji..

tresnoku iki tulus sak jeroning ati,
nanging opo kowe malah ninggalake,
ninggalake tresnaku sing tak rasakke,
opo kabeh janjimu mbiyen mung ono lambe..

Opo kabeh iki wis dadi takdire,
Tresnamu nggo aku mung cukup semene..
Aku pengene wis coba nglalekke,
Malah tansoyo kelingan karo kowe..

Nek soyo tak eling-eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

Aku ngerti yen yen kuwi wis takdire,
Aku karo kowe biso tekan semene..

Nek soyo tak eling-eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

Nek soyo tak eling-eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..

Nek soyo tak eling-eling,
ono wong liyo mbok sanding..
Saben wengi aku mung iso nangisi..

Nek coba tak lalek’ake,
ati isih tresno rasane..
Yen kelingan atiku saking larane..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Via Vallen]
[ti: Kelingan Tresnane]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.01]Kelingan Tresnane
[00:00.01]by: Via Vallen
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Awit mbiyen kelingan marang sliramu,
[00:36.86]Manis esemu kebayang saben wektu..
[00:44.34]Nanging kabeh kuwi mung dadi kenanganku,
[00:51.15]Mung iso tak bayangke neng jero angenku..
[00:58.14]Nek soyo tak eling-eling,
[01:01.69]ono wong liyo mbok sanding..
[01:05.25]Saben wengi aku mung iso nangisi..
[01:12.61]Nek coba tak lalek’ake,
[01:16.30]ati isih tresno rasane..
[01:19.79]Yen kelingan atiku saking larane..
[01:26.84]
[01:28.65]naliko kelingan dek jaman semono,
[01:31.21]kowe ngucap tresno,
[01:33.64]nanging mbok tinggal lungo,
[01:35.64]opo kurangku iki opo salahku iki,
[01:38.63]nganti kowe tego ninggalke kabeh janji..
[01:42.44]tresnoku iki tulus sak jeroning ati,
[01:45.75]nanging opo kowe malah ninggalake,
[01:49.42]ninggalake tresnaku sing tak rasakke,
[01:52.74]opo kabeh janjimu mbiyen mung ono lambe..
[01:56.92]Opo kabeh iki wis dadi takdire,
[02:02.16]Tresnamu nggo aku mung cukup semene..
[02:09.58]Aku pengene wis coba nglalekke,
[02:16.07]Malah tansoyo kelingan karo kowe..
[02:23.81]Nek soyo tak eling-eling,
[02:27.05]ono wong liyo mbok sanding..
[02:30.67]Saben wengi aku mung iso nangisi..
[02:37.72]Nek coba tak lalek’ake,
[02:41.40]ati isih tresno rasane..
[02:45.02]Yen kelingan atiku saking larane..
[02:52.14]
[02:53.88]Aku ngerti yen yen kuwi wis takdire,
[02:59.44]Aku karo kowe biso tekan semene..
[03:06.86]Nek soyo tak eling-eling,
[03:09.80]ono wong liyo mbok sanding..
[03:13.42]Saben wengi aku mung iso nangisi..
[03:20.59]Nek coba tak lalek’ake,
[03:23.59]ati isih tresno rasane..
[03:27.71]Yen kelingan atiku saking larane..
[03:35.13]Nek soyo tak eling-eling,
[03:37.88]ono wong liyo mbok sanding..
[03:41.75]Saben wengi aku mung iso nangisi..
[03:48.80]Nek coba tak lalek’ake,
[03:52.04]ati isih tresno rasane..
[03:55.91]Yen kelingan atiku saking larane..
[04:03.27]Nek soyo tak eling-eling,
[04:06.39]ono wong liyo mbok sanding..
[04:10.01]Saben wengi aku mung iso nangisi..
[04:17.19]Nek coba tak lalek’ake,
[04:20.81]ati isih tresno rasane..
[04:24.55]Yen kelingan atiku saking larane..
[04:32.10]
—————
Preview:

Prasasti Cinta


Versi: Gerry Mahesa ft. Tasya Rosmala

Pr:
Cintaku hanyalah padamu,
Duhai kekasihku..
Sayangku hanyalah untukmu,
Didalam hidupku..

Lk:
Hasrat seia jiwa sekata,
Prasasti cinta bak sumpah..
Kehidupanku kematianku,
Hanyalah untuk dirimu..

Ft:
Cintaku hanyalah padamu,
Duhai kekasihku..
Sayangku hanyalah untukmu,
Didalam hidupku..

reff:
Lk:
Cintaku takkan pernah mati,
Akan selalu hidup abadi..
Pr:
Menggetar menyentuh jiwa,
Hingga kata ungkapan cinta..

Lk:
Ho walau harus nyawa melayang,
Demi cinta akan ku korbankan..
Pr:
Andaikan laut tenggelam,
Cintaku padamu tak pudar..

Ft:
Semoga saja cinta kita suci abadi,
Tak terpisah untuk selamanya..
Semoga saja cinta kita suci abadi,
Tak terpisah untuk selamanya..

Cintaku hanyalah padamu,
Duhai kekasihku..
Sayangku hanyalah untukmu,
Didalam hidupku..

reff:
Lk:
Cintaku takkan pernah mati,
Akan selalu hidup abadi..
Pr:
Menggetar menyentuh jiwa,
Hingga kata ungkapan cinta..

Lk:
Ho walau harus nyawa melayang,
Demi cinta akan ku korbankan..
Pr:
Andaikan laut tenggelam,
Cintaku padamu tak pudar..

Ft:
Semoga saja cinta kita suci abadi,
Tak terpisah untuk selamanya..
Semoga saja cinta kita suci abadi,
Tak terpisah untuk selamanya..

Pr:
Cintaku hanyalah padamu,
Duhai kekasihku..
Sayangku hanyalah untukmu,
Didalam hidupku..

Lk:
Hasrat seia jiwa sekata,
Prasasti cinta bak sumpah..
Kehidupanku kematianku,
Hanyalah untuk dirimu..

Ft:
Cintaku hanyalah padamu,
Duhai kekasihku..
Sayangku hanyalah untukmu,
Didalam hidupku..
———————–
[ver: lyrics]
[ar: Gerry Mahesa ft. Tasya Rosmala]
[ti: Prasasti Cinta]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:16]
[00:00.04]Prasasti Cinta
[00:00.04]by: Gerry Mahesa ft. Tasya Rosmala
[00:27.04]
[00:29.04]>>>
[00:30.04]>>
[00:31.04]>
[00:32.04]Pr: Cintaku hanyalah padamu,
[00:36.74]Pr: Duhai kekasihku..
[00:42.15]Pr: Sayangku hanyalah untukmu,
[00:46.70]Pr: Didalam hidupku..
[00:52.26]Lk: Hasrat seia jiwa sekata,
[00:57.06]Lk: Prasasti cinta bak sumpah..
[01:02.49]Lk: Kehidupanku kematianku,
[01:06.98]Lk: Hanyalah untuk dirimu..
[01:13.59]
[01:16.05]Ft: Cintaku hanyalah padamu,
[01:20.61]Ft: Duhai kekasihku..
[01:26.16]Ft: Sayangku hanyalah untukmu,
[01:30.84]Ft: Didalam hidupku..
[01:35.96]
[02:00.91]>>>
[02:01.91]>>
[02:02.91]>
[02:03.91]Lk: Cintaku takkan pernah mati,
[02:08.91]Lk: Akan selalu hidup abadi..
[02:14.62]Pr: Menggetar menyentuh jiwa,
[02:19.86]Pr: Hingga kata ungkapan cinta..
[02:25.96]
[02:35.20]Lk: Ho walau harus nyawa melayang,
[02:43.31]Lk: Demi cinta akan ku korbankan..
[02:49.24]Pr: Andaikan laut tenggelam,
[02:54.04]Pr: Cintaku padamu tak pudar..
[02:58.79]Ft: Semoga saja cinta kita suci abadi,
[03:05.96]Ft: Tak terpisah untuk selamanya..
[03:12.51]Ft: Semoga saja cinta kita suci abadi,
[03:21.25]Ft: Tak terpisah untuk selamanya..
[03:28.43]
[03:40.91]Ft: Cintaku hanyalah padamu,
[03:45.82]Ft: Duhai kekasihku..
[03:51.18]Ft: Sayangku hanyalah untukmu,
[03:56.24]Ft: Didalam hidupku..
[04:01.29]
[04:27.01]>>>
[04:28.01]>>
[04:29.01]>
[04:30.01]Lk: Cintaku takkan pernah mati,
[04:35.01]Lk: Akan selalu hidup abadi..
[04:40.74]Pr: Menggetar menyentuh jiwa,
[04:45.43]Pr: Hingga kata ungkapan cinta..
[04:51.23]
[05:01.71]Lk: Ho walau harus nyawa melayang,
[05:08.51]Lk: Demi cinta akan ku korbankan..
[05:14.07]Pr: Andaikan laut tenggelam,
[05:19.00]Pr: Cintaku padamu tak pudar..
[05:23.80]Ft: Semoga saja cinta kita suci abadi,
[05:30.79]Ft: Tak terpisah untuk selamanya..
[05:37.97]Ft: Semoga saja cinta kita suci abadi,
[05:46.58]Ft: Tak terpisah untuk selamanya..
[05:54.07]
[06:06.60]Pr: Cintaku hanyalah padamu,
[06:11.21]Pr: Duhai kekasihku..
[06:16.52]Pr: Sayangku hanyalah untukmu,
[06:21.76]Pr: Didalam hidupku..
[06:27.00]Lk: Hasrat seia jiwa sekata,
[06:32.12]Lk: Prasasti cinta bak sumpah..
[06:37.24]Lk: Kehidupanku kematianku,
[06:42.98]Lk: Hanyalah untuk dirimu..
[06:48.40]
[06:50.90]Ft: Cintaku hanyalah padamu,
[06:55.33]Ft: Duhai kekasihku..
[07:00.88]Ft: Sayangku hanyalah untukmu,
[07:05.75]Ft: Didalam hidupku..
[07:11.06]
—————
Preview:

Tangise Atiku (arya satria)


Versi: Arya Satria

Amung biso nangis neng atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
Gede tresnaku marang sliramu,
Nanging kowe gawe loro atiku..

Saben wayah dino lan wektu,
Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
Nanging sliramu tego marang aku,
Nggawe susah lan tangise atiku..

reff:
Loro atiku iki loro,
Tego sliramu tego..
Tresno atiku iki tresno,
Nanging atiku mbok gawe loro..

Tatu atiku iki tatu,
Sliramu tego ninggal aku..
Setyo aku njogo tresnamu,
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..

reff:
Amung biso nangis neng atiku,
Nompo coba lakon katresnanku..
Gede tresnaku marang sliramu,
Nanging kowe gawe loro atiku..

Saben wayah dino lan wektu,
Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
Nanging sliramu tego marang aku,
Nggawe susah lan tangise atiku..

reff:
Loro atiku iki loro,
Tego sliramu tego..
Tresno atiku iki tresno,
Nanging atiku mbok gawe loro..

Tatu atiku iki tatu,
Sliramu tego ninggal aku..
Setyo aku njogo tresnamu,
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..
Nanging sliramu nggawe tangise atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Arya Satria]
[ti: Tangise Atiku]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.01]Tangise Atiku – Arya Satria
[00:07.01]
[00:09.01]>>>
[00:10.01]>>
[00:11.01]>
[00:12.01]Amung biso nangis neng atiku,
[00:18.01]Nompo coba lakon katresnanku..
[00:24.46]Gede tresnaku marang sliramu,
[00:31.14]Nanging kowe gawe loro atiku..
[00:38.57]
[00:41.06]Saben wayah dino lan wektu,
[00:46.55]Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
[00:54.29]Nanging sliramu tego marang aku,
[01:00.72]Nggawe susah lan tangise atiku..
[01:07.83]
[01:32.73]>>>
[01:33.73]>>
[01:34.73]>
[01:35.73]Loro atiku iki loro,
[01:41.90]Tego sliramu tego..
[01:48.39]Tresno atiku iki tresno,
[01:55.13]Nanging atiku mbok gawe loro..
[02:01.62]
[02:03.37]Tatu atiku iki tatu,
[02:08.86]Sliramu tego ninggal aku..
[02:15.47]Setyo aku njogo tresnamu,
[02:22.78]Nanging sliramu nggawe tangise atiku..
[02:30.01]
[02:51.04]>>>
[02:52.04]>>
[02:53.04]>
[02:54.04]Amung biso nangis neng atiku,
[03:00.44]Nompo coba lakon katresnanku..
[03:07.49]Gede tresnaku marang sliramu,
[03:14.04]Nanging kowe gawe loro atiku..
[03:20.91]Saben wayah dino lan wektu,
[03:27.64]Roso tresno iki mung kanggo sliramu..
[03:35.13]Nanging sliramu tego marang aku,
[03:41.75]Nggawe susah lan tangise atiku..
[03:48.86]
[04:13.82]>>>
[04:14.82]>>
[04:15.82]>
[04:16.82]Loro atiku iki loro,
[04:22.62]Tego sliramu tego..
[04:29.86]Tresno atiku iki tresno,
[04:36.91]Nanging atiku mbok gawe loro..
[04:42.84]
[04:44.33]Tatu atiku iki tatu,
[04:50.45]Sliramu tego ninggal aku..
[04:56.88]Setyo aku njogo tresnamu,
[05:03.68]Nanging sliramu nggawe tangise atiku..
[05:10.08]Nanging sliramu nggawe tangise atiku..
[05:18.53]
————-
Preview:

Temepel


Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..

Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..

Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

reff:
Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..

Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..

Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Mahesa ft. Vita Alvia]
[ti: Temepel]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.01]Temepel
[00:00.01]by: Mahesa ft. Vita Alvia
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Lk: Sun sidem nong perenge ati,
[00:38.31]Lk: Manise yo angenan iki..
[00:45.07]Lk: Welas iki terus nggerogoti,
[00:52.06]Lk: Tapi nono dalan ngeledangi..
[00:59.17]
[01:01.54]Pr: Temepel angel diilangi,
[01:07.53]Pr: Keseron jangget welas iki..
[01:15.14]Pr: Tapi isun bingung ngelakoni,
[01:22.13]Pr: Keduwuren tembok ngerintangi..
[01:29.31]
[01:44.28]Lk: Metenggeng nong tengahe dalan,
[01:51.84]Lk: Mikir hang diaboti..
[01:58.57]Ft: Dewekan noring keramean,
[02:05.81]Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[02:12.99]
[02:26.77]>>>
[02:27.77]>>
[02:28.77]>
[02:29.77]Lk: Sun sidem nong perenge ati,
[02:36.14]Lk: Manise yo angenan iki..
[02:43.44]Lk: Welas iki terus nggerogoti,
[02:50.24]Lk: Tapi nono dalan ngeledangi..
[02:57.42]
[03:04.97]Pr: Temepel angel diilangi,
[03:11.15]Pr: Keseron jangget welas iki..
[03:18.70]Pr: Tapi isun bingung ngelakoni,
[03:25.69]Pr: Keduwuren tembok ngerintangi..
[03:32.48]
[03:40.53]Lk: Metenggeng nong tengahe dalan,
[03:46.33]Lk: Mikir hang diaboti..
[03:52.70]Ft: Dewekan noring keramean,
[04:00.50]Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[04:07.86]
[04:15.66]Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
[04:21.71]Lk: Mikir hang diaboti..
[04:28.39]Ft: Dewekan noring keramean,
[04:36.00]Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[04:43.43]Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
[04:49.92]Lk: Mikir hang diaboti..
[04:57.47]Ft: Dewekan noring keramean,
[05:05.08]Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[05:11.88]Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[05:18.44]
————–
Preview:

Ra Nyampek Tresnamu


Versi: Nella Kharisma

Aku rumongso salah,
Ora ngerti yen mbok tresnani..
Nganti saiki,
Sik tas tak getuni..

Nyapo biyene kowe,
Meneng wae ra gelem mengo,
Mergo tresnoku karo kowe podo..
Aku tresno kowe,
Jujur aku yo sayang kowe..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso..
Tresnaku gur kari cerito..

Gur iso kangen,
Gur katon-katonen..
Mergo akune kowe,
Ra nyampek tresnane..

reff:
Aku rumongso salah,
Ora ngerti yen mbok tresnani..
Nganti saiki,
Sik tas tak getuni..

Nyapo biyene kowe,
Meneng wae ra gelem mengo,
Mergo tresnoku karo kowe podo..
Aku tresno kowe,
Jujur aku yo sayang kowe..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso,
Tresnaku gur kari cerito..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso,
Tresnaku gur kari cerito..

Gur iso kangen,
Gur katon-katonen..
Mergo akune kowe,
Ra nyampek tresnane..
Ra nyampek tresnane..
Ra nyampek tresnane..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ra Nyampek Tresnamu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Ra Nyampek Tresnamu
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Aku rumongso salah,
[00:19.47]Ora ngerti yen mbok tresnani..
[00:23.45]Nganti saiki,
[00:26.19]Sik tas tak getuni..
[00:30.06]Nyapo biyene kowe,
[00:34.68]Meneng wae ra gelem mengo,
[00:38.80]Mergo tresnoku karo kowe podo..
[00:45.94]Aku tresno kowe,
[00:50.24]Jujur aku yo sayang kowe..
[00:56.23]
[01:00.42]Biyen nuruti isin,
[01:04.10]Katik ngomong ra wani..
[01:07.40]Jebule saiki,
[01:10.65]Kok sik tas tak getuni..
[01:14.46]Basan kowe wis lungo,
[01:17.45]aku sik tas keroso..
[01:21.57]Tresnaku gur kari cerito..
[01:28.00]Gur iso kangen,
[01:31.42]Gur katon-katonen..
[01:35.10]Mergo akune kowe,
[01:40.71]Ra nyampek tresnane..
[01:45.39]
[02:18.04]>>>
[02:19.04]>>
[02:20.04]>
[02:21.04]Aku rumongso salah,
[02:24.58]Ora ngerti yen mbok tresnani..
[02:28.99]Nganti saiki,
[02:31.55]Sik tas tak getuni..
[02:35.16]Nyapo biyene kowe,
[02:38.10]Meneng wae ra gelem mengo,
[02:42.21]Mergo tresnoku karo kowe podo..
[02:49.14]Aku tresno kowe,
[02:53.95]Jujur aku yo sayang kowe..
[03:01.25]
[03:04.41]Biyen nuruti isin,
[03:07.22]Katik ngomong ra wani..
[03:10.77]Jebule saiki,
[03:14.39]Kok sik tas tak getuni..
[03:18.38]Basan kowe wis lungo,
[03:20.90]aku sik tas keroso,
[03:24.65]Tresnaku gur kari cerito..
[03:30.89]
[03:31.43]Biyen nuruti isin,
[03:34.67]Katik ngomong ra wani..
[03:38.29]Jebule saiki,
[03:41.48]Kok sik tas tak getuni..
[03:45.34]Basan kowe wis lungo,
[03:48.40]aku sik tas keroso,
[03:52.21]Tresnaku gur kari cerito..
[03:58.70]Gur iso kangen,
[04:02.26]Gur katon-katonen..
[04:05.94]Mergo akune kowe,
[04:11.30]Ra nyampek tresnane..
[04:17.17]Ra nyampek tresnane..
[04:24.41]Ra nyampek tresnane..
[04:30.21]
————-
Preview:

Aku Salah Opo


Versi: Putri Fortuna

AKU SALAH OPO,
AKU KURANG OPO..
SAYANG AKU UWIS SAYANG,
TRESNO AKU UWIS TRESNO..

AKU KUDU PIYE,
AKU KURANG PIYE..
KABEH WIS TAK LAKONI,
NANGING AKU MBOK LARANI..

REFF:
LORO ATIKU LORO,
LORONE NGANTI JRONING DODO..
SLIRAMU SING PALING TAK TRESNO,
NINGGAL AKU MILIH TRESNO LIYO..

ORA NGIRO KOYO NGENE DADINE,
MBIYEN TRESNO SAIKI DEWE-DEWE..
SAK TENANE AKU SALAH OPO,
KOWE TEGO MILIH TRESNO LIYO..

REFF:
LORO ATIKU LORO,
LORONE NGANTI JRONING DODO..
SLIRAMU SING PALING TAK TRESNO,
NINGGAL AKU MILIH TRESNO LIYO..

ORA NGIRO KOYO NGENE DADINE,
MBIYEN TRESNO SAIKI DEWE-DEWE..
SAK TENANE AKU SALAH OPO,
KOWE TEGO MILIH TRESNO LIYO..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Putri Fortuna]
[ti: Aku Salah Opo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.03]Aku Salah Opo
[00:00.03]by: Putri Fortuna
[00:29.03]
[00:31.03]>>>
[00:32.03]>>
[00:33.03]>
[00:34.03]AKU SALAH OPO,
[00:40.83]AKU KURANG OPO..
[00:48.11]SAYANG AKU UWIS SAYANG,
[00:54.73]TRESNO AKU UWIS TRESNO..
[01:02.15]
[01:03.65]AKU KUDU PIYE,
[01:09.58]AKU KURANG PIYE..
[01:18.13]KABEH WIS TAK LAKONI,
[01:24.37]NANGING AKU MBOK LARANI..
[01:31.36]
[01:58.94]>>>
[01:59.94]>>
[02:00.94]>
[02:01.94]LORO ATIKU LORO,
[02:08.94]LORONE NGANTI JRONING DODO..
[02:16.56]SLIRAMU SING PALING TAK TRESNO,
[02:23.12]NINGGAL AKU MILIH TRESNO LIYO..
[02:30.79]ORA NGIRO KOYO NGENE DADINE,
[02:37.72]MBIYEN TRESNO SAIKI DEWE-DEWE..
[02:45.39]SAK TENANE AKU SALAH OPO,
[02:52.57]KOWE TEGO MILIH TRESNO LIYO..
[02:59.99]
[03:27.63]>>>
[03:28.63]>>
[03:29.63]>
[03:30.63]LORO ATIKU LORO,
[03:37.18]LORONE NGANTI JRONING DODO..
[03:45.05]SLIRAMU SING PALING TAK TRESNO,
[03:51.97]NINGGAL AKU MILIH TRESNO LIYO..
[03:59.46]ORA NGIRO KOYO NGENE DADINE,
[04:06.26]MBIYEN TRESNO SAIKI DEWE-DEWE..
[04:13.81]SAK TENANE AKU SALAH OPO,
[04:20.99]KOWE TEGO MILIH TRESNO LIYO..
[04:28.42]
————–
Preview: