Ayah


Versi: Tasya Rosmala

Huu.. huu.. huu..

Ayah kukirimkan doa,
Semoga engkau tenang di alam syurga..
Ayah kan kuingat slalu,
Pengorbanan yang telah engkau berikan..

Ayah terlalu cepat kau pergi,
Meninggalkan aku sendiri..
Ayah tak bisa aku ingkari,
Tanpa engkau hidupku terasa sunyi..
Ayah dengarkanlah..

Dan teringat saat kepergianmu,
Kutaburi bunga mawar untukmu..
Dan berdoa untuk melepaskanmu,
Ayah berlinang air mataku..

reff:
Ayah kukirimkan doa,
Semoga engkau tenang di alam syurga..
Ayah kan kuingat slalu,
Pengorbanan yang telah engkau berikan..

Dan teringat saat kepergianmu,
Kutaburi bunga mawar untukmu..
Dan berdoa untuk melepaskanmu,
Ayah berlinang air mataku..

Dan teringat saat kepergianmu,
Kutaburi bunga mawar untukmu..
Dan berdoa untuk melepaskanmu,
Ayah berlinang air mataku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: sicanpci]
[ar: Tasya Rosmala]
[ti: Ayah]
[al: Dhut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[00:01.05]Huu.. huu.. huu..
[00:14.05]
[00:16.02]Ayah – Tasya Rosmala
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Ayah kukirimkan doa,
[00:39.09]Semoga engkau tenang di alam syurga..
[00:47.32]Ayah kan kuingat slalu,
[00:54.12]Pengorbanan yang telah engkau berikan..
[01:01.17]
[01:06.02]Ayah terlalu cepat kau pergi,
[01:12.65]Meninggalkan aku sendiri..
[01:20.58]Ayah tak bisa aku ingkari,
[01:27.63]Tanpa engkau hidupku terasa sunyi..
[01:35.86]Ayah dengarkanlah..
[01:42.79]
[01:45.07]Dan teringat saat kepergianmu,
[01:53.71]Kutaburi bunga mawar untukmu..
[02:00.45]Dan berdoa untuk melepaskanmu,
[02:08.12]Ayah berlinang air mataku..
[02:15.43]
[02:32.01]>>>
[02:33.01]>>
[02:34.01]>
[02:35.01]Ayah kukirimkan doa,
[02:41.63]Semoga engkau tenang di alam syurga..
[02:48.81]Ayah kan kuingat slalu,
[02:55.86]Pengorbanan yang telah engkau berikan..
[03:03.22]
[03:06.59]Dan teringat saat kepergianmu,
[03:14.39]Kutaburi bunga mawar untukmu..
[03:22.01]Dan berdoa untuk melepaskanmu,
[03:29.12]Ayah berlinang air mataku..
[03:37.04]Dan teringat saat kepergianmu,
[03:43.91]Kutaburi bunga mawar untukmu..
[03:51.33]Dan berdoa untuk melepaskanmu,
[03:59.13]Ayah berlinang air mataku..
[04:06.31]
————-

Advertisements

Kapusan Tresno (nita yolanda)


Versi: Nita Yolanda

Wis cukup anggonmu nglarani,
Wis cukup anggonmu mblenjani..
Roso tresno iki tulus jroning ati,
Ora ngiro tresnaku mbok apusi..

Wis cukup aku sing loro ati,
Wis cukup crito tresno iki..
Tresno kuwi roso tumrape manungso,
Nanging ngopo kowe gawe loro..

reff:
Cukup aku wae sing mbok larakke,
Yo ben loro loro aku dewe..
Najan batin loro najan kowe tego,
Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..

reff:
Wis cukup aku sing loro ati,
Wis cukup crito tresno iki..
Tresno kuwi roso tumrape manungso,
Nanging ngopo kowe gawe loro..

reff:
Cukup aku wae sing mbok larakke,
Yo ben loro loro aku dewe..
Najan batin loro najan kowe tego,
Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..

Wis cukup anggonmu nglarani,
Wis cukup anggonmu mblenjani..
Roso tresno iki tulus jroning ati,
Ora ngiro tresnaku mbok apusi..

Wis cukup aku sing loro ati,
Wis cukup crito tresno iki..
Tresno kuwi roso tumrape manungso,
Nanging ngopo kowe gawe loro..
———————
[ver: lyrics]
[id: qhssnpci]
[ar: Nita Yolanda]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.02]Kapusan Tresno
[00:00.02]by: Nita Yolanda
[00:27.02]
[00:29.00]>>>
[00:30.00]>>
[00:31.00]>
[00:32.00]Wis cukup anggonmu nglarani,
[00:38.37]Wis cukup anggonmu mblenjani..
[00:45.52]Roso tresno iki tulus jroning ati,
[00:52.90]Ora ngiro tresnaku mbok apusi..
[00:59.30]
[01:06.05]Wis cukup aku sing loro ati,
[01:12.78]Wis cukup crito tresno iki..
[01:19.80]Tresno kuwi roso tumrape manungso,
[01:27.81]Nanging ngopo kowe gawe loro..
[01:33.90]
[01:58.09]>>>
[01:59.09]>>
[02:00.09]>
[02:01.09]Cukup aku wae sing mbok larakke,
[02:08.43]Yo ben loro loro aku dewe..
[02:15.26]Najan batin loro najan kowe tego,
[02:22.15]Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..
[02:29.11]
[02:54.00]>>>
[02:55.00]>>
[02:56.00]>
[02:57.00]Wis cukup aku sing loro ati,
[03:03.52]Wis cukup crito tresno iki..
[03:11.24]Tresno kuwi roso tumrape manungso,
[03:18.70]Nanging ngopo kowe gawe loro..
[03:25.47]
[03:49.98]>>>
[03:50.98]>>
[03:51.98]>
[03:52.98]Cukup aku wae sing mbok larakke,
[03:59.63]Yo ben loro loro aku dewe..
[04:06.14]Najan batin loro najan kowe tego,
[04:13.04]Wis tak tompo kanti ikhlas lilo..
[04:19.75]Wis cukup anggonmu nglarani,
[04:26.64]Wis cukup anggonmu mblenjani..
[04:33.67]Roso tresno iki tulus jroning ati,
[04:41.05]Ora ngiro tresnaku mbok apusi..
[04:47.82]
[04:54.59]Wis cukup aku sing loro ati,
[05:00.86]Wis cukup crito tresno iki..
[05:07.81]Tresno kuwi roso tumrape manungso,
[05:15.27]Nanging ngopo kowe gawe loro..
[05:21.29]
————-
Preview:

Kangen Suroboyo


Versi: Didi Kempot ft. Erin

Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

reff:
Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

Pr:
Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: qcqznpci]
[ar: Didi Kempot ft. Erin]
[ti: Kangen Suroboyo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Kangen Suroboyo
[00:00.02]by: Didi Kempot ft. Erin
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Pr: Kemulono nganggo slimut tresnamu,
[00:24.05]Pr: Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
[00:30.92]Lk: Sing tak sawang neng angkoso,
[00:38.97]Lk: Mung kowe dudu wong liyo..
[00:44.58]
[00:46.83]Pr: Muliho sewengi nemoni aku,
[00:52.88]Pr: Gawanen neng kene roso kangenmu..
[00:59.87]Lk: Ngawe-awe neng impenku,
[01:07.92]Lk: Mung kowe sing mbedo aku..
[01:13.91]
[01:24.87]>>>
[01:25.87]>>
[01:26.87]>
[01:27.87]Pr: Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
[01:34.87]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[01:41.53]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[01:48.15]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[01:55.26]
[02:20.02]>>>
[02:21.02]>>
[02:22.02]>
[02:23.02]Pr: Kemulono nganggo slimut tresnamu,
[02:29.12]Pr: Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
[02:36.22]Lk: Sing tak sawang neng angkoso,
[02:44.15]Lk: Mung kowe dudu wong liyo..
[02:49.70]Pr: Muliho sewengi nemoni aku,
[02:56.26]Pr: Gawanen neng kene roso kangenmu..
[03:03.49]Lk: Ngawe-awe neng impenku,
[03:11.36]Lk: Mung kowe sing mbedo aku..
[03:17.10]
[03:28.14]>>>
[03:29.14]>>
[03:30.14]>
[03:31.14]Pr: Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
[03:37.94]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[03:44.99]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[03:51.23]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[03:59.28]Pr: Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,
[04:05.39]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[04:12.51]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[04:19.00]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[04:26.74]
————–
Preview:

Bekas Mubengi


Versi: Iin Varera

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Dasar sampean pinter mungkir,
Wis katon salah angger ngancil..
Wis jelas bukti katon ning mata,
Arep bli ngaku sing kayang apa..

reff:
Aja nguruki ora karuan,
Yen niat slingkuh kula ga pinter pisan..

Laki demenan dianggep bener,
Yen kula slingkuh sampaean bisa klenger..

Esuk tangi turu ati kaget,
Kagete ati kaya digencet..
Bareng deleng gulune laki,
Ana kecupan bekas mubengi..
———————
[ver: lyrics]
[id: wiqanpci]
[ar: Iin Varera]
[ti: Bekas Mubengi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.01]Bekas Mubengi
[00:00.01]by: Iin Varera
[00:28.01]
[00:30.01]>>>
[00:31.01]>>
[00:32.01]>
[00:33.01]Esuk tangi turu ati kaget,
[00:38.21]Kagete ati kaya digencet..
[00:44.95]Bareng deleng gulune laki,
[00:51.48]Ana kecupan bekas mubengi..
[00:57.62]
[01:14.14]Dasar sampean pinter mungkir,
[01:19.36]Wis katon salah angger ngancil..
[01:26.07]Wis jelas bukti katon ning mata,
[01:32.71]Arep bli ngaku sing kayang apa..
[01:39.11]
[02:06.02]>>>
[02:07.02]>>
[02:08.02]>
[02:09.02]Aja nguruki ora karuan,
[02:15.22]Yen niat slingkuh
[02:17.66]kula ga pinter pisan..
[02:22.38]
[02:36.98]Laki demenan dianggep bener,
[02:43.44]Yen kula slingkuh
[02:46.24]sampaean bisa klenger..
[02:50.83]
[02:53.02]Dasar sampean pinter mungkir,
[02:57.78]Wis katon salah angger ngancil..
[03:04.80]Wis jelas bukti katon ning mata,
[03:11.51]Arep bli ngaku sing kayang apa..
[03:17.85]
[03:44.96]>>>
[03:45.96]>>
[03:46.96]>
[03:47.96]Aja nguruki ora karuan,
[03:53.96]Yen niat slingkuh
[03:56.37]kula ga pinter pisan..
[04:01.27]
[04:15.93]Laki demenan dianggep bener,
[04:22.21]Yen kula slingkuh
[04:25.12]sampaean bisa klenger..
[04:29.84]
[04:31.05]Esuk tangi turu ati kaget,
[04:36.68]Kagete ati kaya digencet..
[04:43.57]Bareng deleng gulune laki,
[04:49.96]Ana kecupan bekas mubengi..
[04:56.12]
————–
Preview:

Ninggal Janji (pendhoza)


Versi: Pendhoza

Dulu begitu indah,
Saat kau bersamaku..
Dulu begitu mesra,
Saat kau disampingku..

Namun semua itu pupus hilang,
Dan tak tersisa lagi..
Janji yang kau ucap dulu itu,
Tinggallah kenangan..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

jarene ra mblenjani jebul nyatane endi,
lungo ra bali-bali malah ninggalke janji,
opo wis ra kelingan karo awakku iki,
sing mbiyen tok tresnani roso tekane mati..

yeng ngunu cen pengenmu ngomongo terus terang,
ra usah nggawe coro medhotke sesambungan,
nek wis cukup semene anggonmu leh bebrayan,
kabeh tak pupus wae timbang nggawe ngrusak pikiran..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

yen kabeh mau salahku aku njaluk pangapuro,
opo kowe lungo mergo aku ra sugih bondho,
omonganmu polah-tingkahmu ra tau ngajeni aku,
sak penak’e dewe awakmu nggawe loro atiku..

opo iki garise aku ro kowe pisah,
wis wegah nggagas wanito sing nggawe uripku bubrah,
saiki aku kudu move on nglalekke alon-alon,
mugo oleh gantine kui bakal kelakon..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Pendhoza]
[ti: Ninggal Janji]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:00.01]Ninggal Janji
[00:00.01]by: Pendhoza
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Dulu begitu indah,
[00:45.59]Saat kau bersamaku..
[00:52.21]Dulu begitu mesra,
[00:58.88]Saat kau disampingku..
[01:04.44]Namun semua itu pupus hilang,
[01:07.81]Dan tak tersisa lagi..
[01:11.18]Janji yang kau ucap dulu itu,
[01:13.99]Tinggallah kenangan..
[01:17.92]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[01:23.60]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[01:30.58]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[01:37.20]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[01:44.37]jarene ra mblenjani jebul nyatane endi,
[01:47.18]lungo ra bali-bali malah ninggalke janji,
[01:50.49]opo wis ra kelingan karo awakku iki,
[01:53.61]sing mbiyen tok tresnani roso tekane mati..
[01:57.21]yeng ngunu cen pengenmu ngomongo terus terang,
[02:00.08]ra usah nggawe coro medhotke sesambungan,
[02:03.20]nek wis cukup semene anggonmu leh bebrayan,
[02:06.57]kabeh tak pupus wae timbang nggawe ngrusak pikiran..
[02:10.00]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[02:14.99]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[02:21.92]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[02:28.22]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[02:35.27]yen kabeh mau salahku aku njaluk pangapuro,
[02:38.52]opo kowe lungo mergo aku ra sugih bondho,
[02:42.20]omonganmu polah-tingkahmu ra tau ngajeni aku,
[02:45.13]sak penak’e dewe awakmu nggawe loro atiku..
[02:48.31]opo iki garise aku ro kowe pisah,
[02:51.37]wis wegah nggagas wanito sing nggawe uripku bubrah,
[02:54.43]saiki aku kudu move on nglalekke alon-alon,
[02:58.23]mugo oleh gantine kui bakal kelakon..
[03:01.17]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[03:06.22]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[03:13.09]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[03:19.45]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[03:26.44]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[03:31.62]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[03:38.54]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[03:44.72]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[03:52.46]
————-
Preview:

Ninggal Janji (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget onok dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

reff:
Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget ono dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: okpunlci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ninggal Janji]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:07]
[00:00.01]Ninggal Janji
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:18.01]
[00:20.01]>>>
[00:21.01]>>
[00:22.01]>
[00:23.01]Sing pungkasan ono ing kene,
[00:27.05]Sliramu lan aku..
[00:30.92]Naliko jejer sesandingan,
[00:35.12]Kok ucapke janjimu..
[00:38.76]
[00:40.60]Ndek semono aku ra ngiro,
[00:44.00]Sliramu pamit aku..
[00:47.84]Senadyan kondhomu sedelo,
[00:51.62]Wis nggawe bingung atiku..
[00:56.07]
[01:00.38]Nanging piye kui karepmu,
[01:04.49]Deredes mili eluhku..
[01:07.60]Aku ra biso nggandoli,
[01:11.81]Marang keputusanmu..
[01:16.08]
[01:16.82]Aku lilo ning ora biso,
[01:20.92]Mergo kebacut tresno..
[01:24.32]Wis kadhung jangget onok dodo,
[01:28.49]Yo wis dadi janji ati..
[01:31.25]
[01:33.01]Yo mung siji sing tak tresnani,
[01:37.03]Mung sliramu pepujaning ati..
[01:41.96]Tansah tak ugemi janjimu,
[01:45.03]Nganti tekan saiki..
[01:48.87]Tresno iki ketulus suci,
[01:54.02]Ojo nganti kok blenjani..
[01:58.04]Sing tak tunggu,
[01:59.77]Mung sliramu..
[02:03.43]
[02:33.04]>>>
[02:34.04]>>
[02:35.04]>
[02:36.04]Sing pungkasan ono ing kene,
[02:39.73]Sliramu lan aku..
[02:43.66]Naliko jejer sesandingan,
[02:47.59]Kok ucapke janjimu..
[02:52.08]
[02:53.08]Ndek semono aku ra ngiro,
[02:56.39]Sliramu pamit aku..
[03:00.32]Senadyan kondhomu sedelo,
[03:04.47]Wis nggawe bingung atiku..
[03:08.78]
[03:10.09]Nanging piye kui karepmu,
[03:13.21]Deredes mili eluhku..
[03:17.20]Aku ra biso nggandoli,
[03:20.57]Marang keputusanmu..
[03:25.13]
[03:26.25]Aku lilo ning ora biso,
[03:29.75]Mergo kebacut tresno..
[03:33.37]Wis kadhung jangget ono dodo,
[03:37.48]Yo wis dadi janji ati..
[03:42.01]
[03:42.60]Yo mung siji sing tak tresnani,
[03:45.97]Mung sliramu pepujaning ati..
[03:50.52]Tansah tak ugemi janjimu,
[03:53.95]Nganti tekan saiki..
[03:59.20]Tresno iki ketulus suci,
[04:02.63]Ojo nganti kok blenjani..
[04:06.81]Sing tak tunggu,
[04:09.18]Mung sliramu..
[04:13.36]
[04:14.42]Yo mung siji sing tak tresnani,
[04:17.63]Mung sliramu pepujaning ati..
[04:22.02]Tansah tak ugemi janjimu,
[04:25.70]Nganti tekan saiki..
[04:30.56]Tresno iki ketulus suci,
[04:33.93]Ojo nganti kok blenjani..
[04:38.11]Sing tak tunggu,
[04:40.67]Mung sliramu..
[04:44.73]
————-
Preview:

Santri Pekok


Versi: Arif Citenx

Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

reff:
Genduk denok santri lulusan pondok,
Isih perawan durung tau kedemok..
Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..

Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
Macak sopan ben koyo kang pondok..
Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
Jare bapak’e aku koyok santri pekok..

reff:
tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..

tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
———————-
[ver: lyrics]
[id: sichnlci]
[ar: Arif Citenx]
[ti: Santri Pekok]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:00.03]Santri Pekok
[00:00.03]by: Arif Citenx
[00:40.03]
[00:42.03]>>>
[00:43.03]>>
[00:44.03]>
[00:45.03]Genduk denok santri lulusan pondok,
[00:51.53]Isih perawan durung tau kedemok..
[00:58.08]Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
[01:04.94]Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..
[01:10.74]
[01:12.49]Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
[01:18.42]Macak sopan ben koyo kang pondok..
[01:25.66]Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
[01:32.34]Jare bapak’e aku koyok santri pekok..
[01:39.01]
[02:05.68]>>>
[02:06.68]>>
[02:07.68]>
[02:08.68]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[02:12.06]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[02:16.12]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[02:19.49]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[02:23.35]
[02:24.01]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[02:27.54]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[02:31.15]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[02:34.46]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[02:38.95]
[02:51.49]>>>
[02:52.49]>>
[02:53.49]>
[02:54.49]Genduk denok santri lulusan pondok,
[03:01.48]Isih perawan durung tau kedemok..
[03:08.16]Tak rewangi sarungan nggawe songkok,
[03:15.02]Assalamualaikum lakokno bapak’e mlerok..
[03:21.70]
[03:22.70]Tak rewangi ngempet ora ngerokok,
[03:28.94]Macak sopan ben koyo kang pondok..
[03:35.80]Eh eh ladalah suwengku lali nyoplok,
[03:42.60]Jare bapak’e aku koyok santri pekok..
[03:49.15]
[04:16.23]>>>
[04:17.23]>>
[04:18.23]>
[04:19.23]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[04:22.10]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[04:26.03]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[04:29.47]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[04:34.08]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[04:37.70]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[04:41.38]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[04:44.88]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[04:50.06]tobat kapok lombok kadang lurus kadang menggok,
[04:52.99]dongakno ben kapok aku pengen oleh denok,
[04:57.04]wis taun-taunan aku waleh dadi preman,
[05:00.41]pengen tobat tenan ben oleh bojo sing iman..
[05:04.72]
—————
Preview: