Kroso Kenceng

“Kroso Kenceng” versi Nella Kharisma

Kroso kenceng dikendhokne,
Yen spaneng ditelane..
Ojo mikir wis dalane,
Dilakoni nyantai wae..

ojo kepikiran tresnaku ugo tenanan,
ning aku ra janji yen ora bakal keliyan,
dilakoni wae pacaran koyo tenanan,
perkoro ra dadi ojo pedhot seduluran..

janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran,
ojo sampek janji iki yo dadi tagihan,
ra usah dipikir kuwi urusan mburian,
sing penting saiki jalinan cinta berjalan..

Kroso kenceng dikendhokne,
Yen spaneng ditelane..
Ojo mikir wis dalane,
Dilakoni nyantai wae..

Senadyan suwi pacaran,
Masio sampek taunan..
Yen dudu jatah jodoan,
Dipekso malah pegatan..

reff:
Kroso kenceng dikendhokne,
Yen spaneng ditelane..
Ojo mikir wis dalane,
Dilakoni nyantai wae..

Senadyan suwi pacaran,
Masio sampek taunan..
Yen dudu jatah jodoan,
Dipekso malah pegatan..

reff:
ojo kepikiran tresnaku ugo tenanan,
ning aku ra janji yen ora bakal keliyan,
dilakoni wae pacaran koyo tenanan,
perkoro ra dadi ojo pedhot seduluran..

janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran,
ojo sampek janji iki yo dadi tagihan,
ra usah dipikir kuwi urusan mburian,
sing penting saiki jalinan cinta berjalan..

Kroso kenceng dikendhokne,
Yen spaneng ditelane..
Ojo mikir wis dalane,
Dilakoni nyantai wae..

Senadyan suwi pacaran,
Masio sampek taunan..
Yen dudu jatah jodoan,
Dipekso malah pegatan..

Kroso kenceng dikendhokne,
Yen spaneng ditelane..
Ojo mikir wis dalane,
Dilakoni nyantai wae..

Senadyan suwi pacaran,
Masio sampek taunan..
Yen dudu jatah jodoan,
Dipekso malah pegatan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *