Budal Rabi

“Budal Rabi” versi Jihan Audy

Yen uwis podo podo tresno,
Paite kopi jare gulo..
Senajan uripe jik soro,
Rasane koyo neng suargo..

Yen uwis mantep njero dodo,
Nyapo nggagas omonge tonggo..
Ra usah peduli wong liyo,
Sing penting restune wong tuwo..

reff:
Yen uwis mantep karo aku,
Ayo budal bareng neng penghulu..
Nggowo bapak karo ibu,
Wong loro njaluk restu..

Yen uwis podo podo tresno,
Sing mbiyen podo dilalekno..
Ra usah bingung ngejar bondo,
Kabeh diatur sing kuoso..

Yen uwis podo podo tresno,
Paite kopi jare gulo..
Senajan uripe jik soro,
Rasane koyo neng suargo..

Yen uwis mantep njero dodo,
Nyapo nggagas omonge tonggo..
Ra usah peduli wong liyo,
Sing penting restune wong tuwo..

reff:
Yen uwis mantep karo aku,
Ayo budal bareng neng penghulu..
Nggowo bapak karo ibu,
Wong loro njaluk restu..

Yen uwis podo podo tresno,
Sing mbiyen podo dilalekno..
Ra usah bingung ngejar bondo,
Kabeh diatur sing kuoso..

Yen uwis podo podo tresno,
Paite kopi jare gulo..
Senajan uripe jik soro,
Rasane koyo neng suargo..

Yen uwis mantep njero dodo,
Nyapo nggagas omonge tonggo..
Ra usah peduli wong liyo,
Sing penting restune wong tuwo..

Yen uwis podo podo tresno,
Paite kopi jare gulo..
Senajan uripe jik soro,
Rasane koyo neng suargo..

Yen uwis mantep njero dodo,
Nyapo nggagas omonge tonggo..
Ra usah peduli wong liyo,
Sing penting restune wong tuwo..

—————–
Terjemahan berdasarkan teks diatas;

Jika sudah sama sama cinta,
Pahitnya kopi katanya gula..
Walaupun hidupnya masih sengsara,
Rasanya seperti di surga..

Jika sudah mantap dalam dada,
Kenapa peduli omongan tetangga..
Tak usah peduli orang lain,
Yang penting restunya orang tua..

reff:
Jika sudah mantap dengan aku,
Ayo berangkat bersama ke penghulu..
Mengajak bapak dan ibu,
Berdua meminta restu..

Jika sudah sama sama cinta,
Yang lalu sama sama dilupakan..
Tak usah bingung mengejar harta,
Semua diatur yang kuasa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *