Ulan Lintang

“Ulan Lintang” versi Vita Alvia

ULAN ULAN JALUK TULUNG BISIKENO,
ROSO KANGEN ISUN IKI NORING KONO..

LINTANG LINTANG JALUK TULUNG YAKINO,
ROSO WELAS ASIH ISUN IKI NORING KONO..

REFF:
SESAWANG SAWANG ULANE ONO GAMBAR RUPANE,
CAGER ISO SENENGE BISO NYANDING RING KENE..
SESAWANG LINTANGE MESEM GEMUYUNE,
SING ONO TUNGGALE PALING GANTENG LARENE..

SUN SAWANG SAWANG ULANE,
ONO AYANG GAMBAR LARENE..
CAGERO SENENGE,
BISO NYANDING RING KENE..

SUN PANDENG PANDENG LINTANGE,
KATON WIS JELAS NONG GANTENGE..
GAMBAR RUPAN RIKO,
NGELAYANG ONO RING MEGO..

REFF:
ULAN ULAN JALUK TULUNG BISIKENO,
ROSO KANGEN ISUN IKI NORING KONO..

LINTANG LINTANG JALUK TULUNG YAKINO,
ROSO WELAS ASIH ISUN IKI NORING KONO..

REFF:
SESAWANG SAWANG ULANE ONO GAMBAR RUPANE,
CAGER ISO SENENGE BISO NYANDING RING KENE..
SESAWANG LINTANGE MESEM GEMUYUNE,
SING ONO TUNGGALE PALING GANTENG LARENE..

SUN SAWANG SAWANG ULANE,
ONO AYANG GAMBAR LARENE..
CAGERO SENENGE,
BISO NYANDING RING KENE..

SUN PANDENG PANDENG LINTANGE,
KATON WIS JELAS NONG GANTENGE..
GAMBAR RUPAN RIKO,
NGELAYANG ONO RING MEGO..

ULAN ULAN JALUK TULUNG BISIKENO,
ROSO KANGEN ISUN IKI NORING KONO..