Ngenteni Janjimu

“Ngenteni Janjimu” versi Intan Rahma

Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandhingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondho mung sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kuwi karepmu,
Mbrebes mili eluhku..
Aku ra biso nggandholi,
Marang keputusanmu..

Kudu lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung njangget ono dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujane ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki kang tulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

reff:
Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandhingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondho mung sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kuwi karepmu,
Mbrebes mili eluhku..
Aku ra biso nggandholi,
Marang keputusanmu..

Kudu lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung njangget ono dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujane ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki kang tulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujane ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki kang tulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

———————
Terjemahan berdasarkan teks di atas;
Ngenteni Janjimu = Menunggu Janjimu

Yang terakhir ada disini,
Dirimu dan aku..
Ketika berdampingan,
Kau ucapkan janjimu..

Kala itu aku tak mengira,
Dirimu pamit aku..
Meskipun katakan hanya sebentar,
Sudah membuat bingung hatiku..

Namun bagaimana itu keinginanmu,
Berlinang airmataku..
Aku tak bisa menahan,
Terhadap keputusanmu..

Harus rela tetapi tak bisa,
Sebab terlanjur cinta..
Sudah terlanjur melekat di dada,
Ya sudah jadi janji hati..

Ya hanya satu yang kucintai,
Hanya dirimu pujaan hati..
Selalu ku pegang teguh janjimu,
Sampai saat sekarang..

Cinta ini adalah tulus suci,
Jangan sampai kau ingkari..
Yang ku tunggu,
Hanyalah dirimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *