Sawangen 2

“Sawangen 2” versi Nella Kharisma

Opo aku iki salah,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Opo aku iki salah,
Yen kangenku mung karo kowe..
Nganti mbrebes mili njogo janji suci,
Nyatane mbok sulayani..

Sawangen tresnaku iki,
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni..
Ilang nyowo tak belani perih ati tak ikhlasi,
Nyatane saiki nggawe loro ati..

reff:
Opo aku iki salah,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Opo aku iki salah,
Yen kangenku mung karo kowe..
Nganti mbrebes mili njogo janji suci,
Nyatane mbok sulayani..

Sawangen tresnaku iki,
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni..
Ilang nyowo tak belani perih ati tak ikhlasi,
Nyatane saiki nggawe loro ati..

Sawangen tresnaku iki,
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni..
Ilang nyowo tak belani perih ati tak ikhlasi,
Nyatane saiki nggawe loro ati..

Sawangen tresnaku iki,
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni..
Ilang nyowo tak belani perih ati tak ikhlasi,
Nyatane saiki nggawe loro ati..
Loro ati..

——————–
Terjemahan berdasarkan teks diatas kira kira begini;

Sawangen = Pandanglah; Lihatlah

Apa aku ini salah,
Jika cintaku hanya untukmu..
Apa aku ini salah,
Jika rinduku hanya untukmu..
Sampai berlinang air mata menjaga janji suci,
Ternyata kau ingkari janji..

Pandanglah cintaku ini,
Untuk siapa semua ini kulakukan..
Hilang nyawa kupertaruhkan perih hati ku ikhlasi,
Ternyata sekarang membuat sakit hati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *