Dibebodo

“Dibebodo Dian Anic”

Ning jero ati ora tek pungkiri,
Mung kakang sing slalu tek pikiri..
Tek pikiri anane kapan ketemune,
Rindu ning ati wis bli kuat nyanggane..

Dag dig dug rasane ngati,
Nunggu kapan tekane najan sampe saiki,
Langka kabar beritane nanging kula percaya,
Kakang inget ning sumpah inget janjine..

Mung sayang wis deke wong liyan,
Janjine kabur ning awang awang..
Mangkat kerja adoh balik gawa bojo,
Lawas sun nunggu nyatane dibebodo..

Mung sayang wis deke wong liyan,
Janjine kabur ning awang awang..
Mangkat kerja adoh balik gawa bojo,
Lawas sun nunggu nyatane dibebodo..

reff:
Dag dig dug rasane ngati,
Nunggu kapan tekane najan sampe saiki,
Langka kabar beritane nanging kula percaya,
Kakang inget ning sumpah inget janjine..

Mung sayang wis deke wong liyan,
Janjine kabur ning awang awang..
Mangkat kerja adoh balik gawa bojo,
Lawas sun nunggu nyatane dibebodo..

Mung sayang wis deke wong liyan,
Janjine kabur ning awang awang..
Mangkat kerja adoh balik gawa bojo,
Lawas sun nunggu nyatane dibebodo..
Lawas sun nunggu nyatane oh dibebodo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *