Kuat Ati

“Kuat Ati” versi Agung Pradanta

Kowe mbiyen tau janji karo aku,
Bakal ngancani urip tekan matiku..
Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho,
Nangis batinku nganti nyesek neng dodo..

Opo pancen mergo kahanan uripku,
Durung iso nyukupi kebutuhanmu..
Saiki kowe lungo lungo karo wong liyo,
Loro ati iki remuk ati iki..

Aku sing mbiyen tau neng uripmu,
Sing mbiyen tau ngisi wektu..
Nalikane sesandhingan ro sliramu..

Nanging saiki wis bedo kahanan uripku,
Kowe pindah ke lain hati..
Aku kudu kuat ati..
Hu uuu..huu..

reff:
Opo pancen mergo kahanan uripku,
Durung iso nyukupi kebutuhanmu..
Saiki kowe lungo lungo karo wong liyo,
Loro ati iki remuk ati iki..

Aku sing mbiyen tau neng uripmu,
Sing mbiyen tau ngisi wektu..
Nalikane sesandhingan ro sliramu..

Nanging saiki wis bedo kahanan uripku,
Kowe pindah ke lain hati..
Aku kudu kuat ati..
Aku kudu kuat ati..

————–
Terjemahan berdasarkan teks diatas;
Kuat Ati = Kuat Hati

Kau dulu pernah janji denganku,
Akan menemani hidup sampai matiku..
Sekarang kau tega janjimu hanya tidak jelas,
Menangis batinku sampai sesak di dada..

Apa memang karena keadaan hidupku,
Belum bisa mencukupi kebutuhanmu..
Sekarang kau pergi pergi dengan orang lain,
Sakit hati ini hancur hati ini..

Aku yang dulu pernah dihidupmu,
Yang dulu pernah mengisi waktu..
Ketika berdampingan dengan dirimu..

Namun sekarang sudah beda keadaan hidupku,
Kau pindah ke lain hati..
Aku harus kuat hati..
Hu uuu..huu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *