Manise Esemmu

“Manise Esemmu” versi Jihan Audy

Yen nyawang esemmu,
Isih podho koyo wektu iku..
Eling kenangan manis karo sliramu..

Kaget rasane atiku,
Nadyan kowe amung mantanku..
Suwene ra tau ketemu,
Ra sengojo saiki pethuk sliramu..

sak umpomo aku isih ono neng atimu,
aku kepingin mengulang kabeh masa lalu,
sesandhingan karo kamu sayangku,
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku..

Manise esemmu ngobati kangenku,
Yen tak sawang mripatmu..
Deg degan njero dhodhoku..

Atiku ora tau berubah,
Lan ra biso pindah..
Neng atiku mung tetep sliramu sayangku..

reff:
Yen nyawang esemmu,
Isih podho koyo wektu iku..
Eling kenangan manis karo sliramu..

Kaget rasane atiku,
Nadyan kowe amung mantanku..
Suwene ra tau ketemu,
Ra sengojo saiki pethuk sliramu..

sak umpomo aku isih ono neng atimu,
aku kepingin mengulang kabeh masa lalu,
sesandhingan karo kamu sayangku,
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku..

Manise esemmu ngobati kangenku,
Yen tak sawang mripatmu..
Deg degan njero dhodhoku..

Atiku ora tau berubah,
Lan ra biso pindah..
Neng atiku mung tetep sliramu sayangku..

Manise esemmu ngobati kangenku,
Yen tak sawang mripatmu..
Deg degan njero dhodhoku..

Atiku ora tau berubah,
Lan ra biso pindah..
Neng atiku mung tetep sliramu sayangku..

—————
Terjemahannya berdasarkan teks, kira-kira begini;
Manise Esemmu = Manisnya Senyummu

Jika melihat senyummu,
Masih sama seperti waktu itu,
Teringat kenangan manis denganmu..

Kaget rasanya hatiku..
Walau kamu hanya mantanku..
Sudah lama tak pernah bertemu,
Tak sengaja sekarang ketemu dirimu..

seandainya aku masih ada dihatimu,
aku ingin mengulang semua masa lalu,
bersanding denganmu sayangku,
apa dirimu ngerti apa yang ada didalam kalbuku..

Manisnya senyummu ngobati kangenku,
Jika kutatap matamu..
Berdebar dalam dadaku..

Hatiku tak pernah berubah,
Dan tak bisa pindah..
Dihatiku cuma tetap dirimu sayangku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *