Buntutan

“Buntutan Danny Pello”

Tak ceritakke,
Nasibe wong sing edan buntutan..
Ngalor ngidul,
Pikir judheg mitung mitung nomer..

Paribasane,
Kendhil ngguling ora dirasakke..
Mung mikirake,
Sesuk opo nomer metune..

Sasi kepungkur,
Nembak nomer edan-edanan..
Isen omahe,
Ditanjakke notes buntutan..

Dino buka’an,
Kringet ambyar kerontolan..
Nomer sing metu,
Mung nyrempet karo sing dituku..

Mulane poro konco,
Ayo podo digatekke..
Ngoyak rejeki halal,
Yen nyambut gawe..

Ojo keno panggodha,
Ngoyak nomer kanggo opo..
Nggoyak duit milyardan,
Ra ngertine entek-entek’an..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

reff:
Sasi kepungkur,
Nembak nomer edan-edanan..
Isen omahe,
Ditanjakke notes buntutan..

Dino buka’an,
Kringet ambyar kerontolan..
Nomer sing metu,
Mung nyrempet karo sing dituku..

Mulane poro konco,
Ayo podo digatekke..
Ngoyak rejeki halal,
Yen nyambut gawe..

Ojo keno panggodha,
Ngoyak nomer kanggo opo..
Nggoyak duit milyardan,
Ra ngertine entek-entek’an..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

Buntutan mas dadi gawe,
Buntutan mas ngajak kere..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *