Nggrangsang

“Nggrangsang” versi Vita Alvia

DUNG BINGUNGE PIKIRAN IKI,
NGERASAKNO LAKUNE URIP..
AREP TAKON TAKON NONG SOPO,
SOPO WONG HANG SEDIYO NOMPO..

NONG ANANE URIP GEDIGI,
SUN NGAREPNO WELAS HANG NYOTO..
MUGO ONO WONG BISO NUNTASNO,
NGENTASNO TEKO URIP SORO..

NONG BENGI SEPI NORING WAYAH DALU,
ADHEME ANGIN HANG MAGEH SUN ROSO..
SUN NGAREP NGAREP KAPAN NDANE BISO,
SUN SING KARI KESIKSO,
SUN SING KARI NELONGSO..

GEDHI CUBO UGO WIS SUN LABUI,
MASIO KEGUDO BAKAL SUN ADEPI..
KADHUNG PINGINE BISO KETURUTAN,
NEMONI DALAN PADANG,
NEMONI URIP SENENG NONG ATI..

REFF:
DUNG BINGUNGE PIKIRAN IKI,
NGERASAKNO LAKUNE URIP..
AREP TAKON TAKON NONG SOPO,
SOPO WONG HANG SEDIYO NOMPO..

NONG ANANE URIP GEDIGI,
SUN NGAREPNO WELAS HANG NYOTO..
MUGO ONO WONG BISO NUNTASNO,
NGENTASNO TEKO URIP SORO..

NONG BENGI SEPI NORING WAYAH DALU,
ADHEME ANGIN HANG MAGEH SUN ROSO..
SUN NGAREP NGAREP KAPAN NDANE BISO,
SUN SING KARI KESIKSO,
SUN SING KARI NELONGSO..

GEDHI CUBO UGO WIS SUN LABUI,
MASIO KEGUDO BAKAL SUN ADEPI..
KADHUNG PINGINE BISO KETURUTAN,
NEMONI DALAN PADANG,
NEMONI URIP SENENG NONG ATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *