Jaran Ucul (baby shima)

“Jaran Ucul” versi Baby Shima

Opo ora kelingan,
Mbiyen tansah ngomong sayang..
Saiki jebul kebimbang,
Tresnomu engkau gadaikan..

Jan koyo jaran ucul,
Ra keno dicekel buntute..
Tresno uwis ditandur,
Jebul amung mbok tinggalne..

Jane opo salahku,
Kau campakkan cintaku..
Ngarepe moto,
Nggandeng wedok’an liyo..

Janji mung koyo gludug,
Ora mudhun udan,
Banter suarane,
Loro rasane cintaku,
Engkau campakkan..

Jaran ucul,
Jan koyo jaran ucul,
Ra keno dicekel buntute..

Lan ra keno dicekel janjine,
Tansah mlayu,
Jan koyo jaran ucul..

Jaran ucul,
Jan koyo jaran ucul,
Tak lilo yen pancen pengen ucul..
Timbang loroku soyo ketandur,
Mikir lakumu koyo jaran ucul..

reff:
Opo ora kelingan,
Mbiyen tansah ngomong sayang..
Saiki jebul kebimbang,
Tresnomu engkau gadaikan..

Jan koyo jaran ucul,
Ra keno dicekel buntute..
Tresno uwis ditandur,
Jebul amung mbok tinggalne..

Jane opo salahku,
Kau campakkan cintaku..
Ngarepe moto,
Nggandeng wedok’an liyo..

Janji mung koyo gludug,
Ora mudhun udan,
Banter suarane,
Loro rasane cintaku,
Engkau campakkan..

Jaran ucul,
Jan koyo jaran ucul,
Ra keno dicekel buntute..

Lan ra keno dicekel janjine,
Tansah mlayu,
Jan koyo jaran ucul..

Jaran ucul,
Jan koyo jaran ucul,
Tak lilo yen pancen pengen ucul..
Timbang loroku soyo ketandur,
Mikir lakumu koyo jaran ucul..

Jaran ucul,
Jan koyo jaran ucul,
Ra keno dicekel buntute..

Lan ra keno dicekel janjine,
Tansah mlayu,
Jan koyo jaran ucul..

Jaran ucul,
Jan koyo jaran ucul,
Tak lilo yen pancen pengen ucul..
Timbang loroku soyo ketandur,
Mikir lakumu koyo jaran ucul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *