Harapan Palsu

“Harapan Palsu” versi Intan Rahma

Awale kowe teko ngomong ngancani aku,
Soyo suwe keroso nyamanku neng sandingmu..
Kowe sing selalu ono pas seneng lan susahku,
Tak jogo tak eman awakmu..

Saiki kowe bedo kerep ninggalke aku,
Uwis ra tau ono ilang tanpo kabarmu..
Opo iki wis tondo kowe cidro janjimu,
Kowe tego ninggali harapan palsu..

Wis wis cukup uwisono sandiworo tresno kuwi,
Uwis tutug ati loro eluh iki dadi seksi..
Rogomu sing tak jogo ning atimu nggo wong liyo..
Ra bakal kuat ati nyanding mbendino..

Wis wis aku trimo mundur tinimbang atiku ajur,
Gusti niku mboten sare mesti nyiapke gantine..
Cen karep tak teruske ning bakal bubrah akhire,
Mending loro saiki genah larane..

Kowe sing nandur kowe sing nggawe ajur,
Seko awal kowe wis ngapusi ra jujur,
Aku bersyukur kabeh urung terlanjur,
Urung nganti tekan adoh aku tak mundur..

Tresnamu nggo wong liyo ngomongo ora popo,
Senajan ngiris batin tambah neng ati loro,
Aku sing bacut tresno kowe malah mbebedo,
Kowe nuwuhke roso akhire mung ninggal lunggo..

Kowe lunggo sak penakmu ora eling ono aku,
Tanpo sadar kowe wis nyekso batinku..

Wis wis cukup uwisono sandiworo tresno kuwi,
Uwis tutug ati loro eluh iki dadi seksi..
Rogomu sing tak jogo ning atimu nggo wong liyo..
Ra bakal kuat ati nyanding mbendino..

Wis wis aku trimo mundur tinimbang atiku ajur,
Gusti niku mboten sare mesti nyiapke gantine..
Cen karep tak teruske ning bakal bubrah akhire,
Mending loro saiki genah larane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *