Mendem Cinta (salsa kirana)

Lirik lagu Sanguturu ke-4450 “Mendem Cinta Salsa Kirana”

YEN WIS NDEM-NDEMAN ROSO TRESNO,
WIS RA NGGAGAS TENGEN LAN KIWO..
TANSAH KELINGAN YEN KOWE ADOH,
PENGEN KETEMU NADYAN SAK KEDHIP MOTO..

NGENE RASANE MENDEM TRESNO,
JEJER KOWE ADEM PANAS TAK ROSO..
RASANE DUNYO WONG LORO SING NDUWE,
LAN WONG LIYO BEN NGEKOST DEWE DEWE..

REFF:
LANGITE MENDUNG WAYAH JAM TELU,
NENG KENE AKU NGENTENI TEKAMU..
NENG CEDHAK BANGJO JANJI KETEMU,
GELISAH BATINKU MAKLUM AKU RINDU..

UDAN GERIMIS MBARENGI TEKAMU,
NYAWANG ESEMMU SUMER AWAKKU..
SOROT MRIPATMU GAWE ATI BUNGAH,
NGENE RASANE YEN LAGI MENDEM CINTA..

UDANE TEKO MBOK PAYUNGI AKU,
NGANGGO JAKETMU MESRA RANGKULANMU,
PANCEN TRESNO YEN WIS MELEKAT,
GULO JOWO RASANE DADI COKLAT..

YEN WIS NDEM-NDEMAN ROSO TRESNO,
WIS RA NGGAGAS TENGEN LAN KIWO..
TANSAH KELINGAN YEN KOWE ADOH,
PENGEN KETEMU NADYAN SAK KEDHIP MOTO..

NGENE RASANE MENDEM TRESNO,
JEJER KOWE ADEM PANAS TAK ROSO..
RASANE DUNYO WONG LORO SING NDUWE,
LAN WONG LIYO BEN NGEKOST DEWE DEWE..

REFF:
LANGITE MENDUNG WAYAH JAM TELU,
NENG KENE AKU NGENTENI TEKAMU..
NENG CEDHAK BANGJO JANJI KETEMU,
GELISAH BATINKU MAKLUM AKU RINDU..

UDAN GERIMIS MBARENGI TEKAMU,
NYAWANG ESEMMU SUMER AWAKKU..
SOROT MRIPATMU GAWE ATI BUNGAH,
NGENE RASANE YEN LAGI MENDEM CINTA..

UDANE TEKO MBOK PAYUNGI AKU,
NGANGGO JAKETMU MESRA RANGKULANMU,
PANCEN TRESNO YEN WIS MELEKAT,
GULO JOWO RASANE DADI COKLAT..

YEN WIS NDEM-NDEMAN ROSO TRESNO,
WIS RA NGGAGAS TENGEN LAN KIWO..
TANSAH KELINGAN YEN KOWE ADOH,
PENGEN KETEMU NADYAN SAK KEDHIP MOTO..

NGENE RASANE MENDEM TRESNO,
JEJER KOWE ADEM PANAS TAK ROSO..
RASANE DUNYO WONG LORO SING NDUWE,
LAN WONG LIYO BEN NGEKOST DEWE DEWE..

YEN WIS NDEM-NDEMAN ROSO TRESNO,
WIS RA NGGAGAS TENGEN LAN KIWO..
TANSAH KELINGAN YEN KOWE ADOH,
PENGEN KETEMU NADYAN SAK KEDHIP MOTO..

NGENE RASANE MENDEM TRESNO,
JEJER KOWE ADEM PANAS TAK ROSO..
RASANE DUNYO WONG LORO SING NDUWE,
LAN WONG LIYO BEN NGEKOST DEWE DEWE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *