Penak Konco

“Penak Konco” versi Guyon Waton feat Om Wawes

Bedo ra nemu dalane,
Karo kowe aku ra ono bahagiane..
Timbang gelo mung disio sio,
Ra sah digawe dowo crito iki,
Tresno ra bakal iso nyawiji..

Abot kesel sing ngrasakke,
Karo kowe anane ming rame wae..
Soyo ajur polahmu soyo ngawur,
Mikir awakmu dewe karepmu dewe,
Tanpo kelingan janji awale..

Pancen iki dudu jodohne,
Ra sah dipeksake..
Kabeh iki wis ono dalane,
Percoyo wae gusti mboten nate sare..

Kowe ra tau ngerteni,
Roso iki kepati-pati..
Tibo butuh kowe nggolek’i,
Aku piye kowe ra perduli..

Ra perlu ngomongke tresno,
Yen kuwi mung nggawe loro..
Ra perlu dolanan roso,
Awak dewe penak konco..

reff:
Pancen iki dudu jodohne,
Ra sah dipeksake..
Kabeh iki wis ono dalane,
Percoyo wae gusti mboten nate sare..

Kowe ra tau ngerteni,
Roso iki kepati-pati..
Tibo butuh kowe nggolek’i,
Aku piye kowe ra perduli..

Ra perlu ngomongke tresno,
Yen kuwi mung nggawe loro..
Ra perlu dolanan roso,
Awak dewe penak konco..

Hooo..
Awak dewe penak konco..
Pancen iki dudu jodohne,
Ra sah dipeksake..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *