Gagal Rabi

“Gagal Rabi” versi Dylla Fadyla

Wis kadhung lamaran nyebarke undangan,
Jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan..
Ngopo kowe tego medhot tali asmoro,
Demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno..

Getun rasane yen pas lagi kelingan,
Tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan..
Gari ngenteni tanggale dewe rabi,
Kowe malah mbatalke gawe tatuning ati..

Wis kadhung lamaran nyebarke undangan,
Jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan..
Ngopo kowe tego medhot tali asmoro,
Demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno..

Jane aku kurang opo tulusku ngekek’i tresno,
Lamaran uwis mbok tompo pas meh rabi kowe lungo..
Undangan wis tak sebarke cincin kawin tak siapke,
Malah tekan dinane kowe tego mbatalke..

Yen ra gelem tak rabi mending ngomong kit wingi,
Ojo ngek’i janji sing ra iso mbok lakoni..
Yen wis ngene iki aku kudu piye,
Wis kebacut yakin eh jebul dudu jodone..

Wis kadhung lamaran nyebarke undangan,
Jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan..
Ngopo kowe tego medhot tali asmoro,
Demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno..

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku,
Nggawe tatuning atiku mupuske roso tresnoku..

Wis kadhung lamaran nyebarke undangan,
Jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan..
Ngopo kowe tego medhot tali asmoro,
Demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno..

Wis kadhung lamaran nyebarke undangan,
Jebul malah ra sido lungguh neng pelaminan..
Ngopo kowe tego medhot tali asmoro,
Demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno..
Demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *