Kreteg Bacem

“Kreteg Bacem” Versi Didi Kempot

Yen liwat kreteg bacem,
Nratap atiku..
Kelingan karo kowe,
Mantan pacarku..

Rasane koyo mendem,
Tape sing wayu..
Kesuwen ngempet kangen,
Pengen ketemu..

reff:
Kamar cilik,
Sewulan rong atus ewu..
Mulih pabrik,
Neng kene sing tak nggo turu..

Kowe ndelik,
Seprene ra wani metu,
Koyo pitik,
Lanang ora nduwe jalu..

Yen liwat kreteg bacem,
Nratap atiku..
Rasane wis ra kuat,
Nangis batinku..

Rasane koyo mendem,
Tape sing wayu..
Kesuwen ngempet kangen,
Pengen ketemu..

reff:
Kamar cilik,
Sewulan rong atus ewu..
Mulih pabrik,
Neng kene sing tak nggo turu..

Kowe ndelik,
Seprene ra wani metu,
Koyo pitik,
Lanang ora nduwe jalu..

Yen liwat kreteg bacem,
Nratap atiku..
Kelingan karo kowe,
Mantan pacarku..

Rasane koyo mendem,
Tape sing wayu..
Kesuwen ngempet kangen,
Pengen ketemu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *