Ngeliyo

“Ngeliyo” Versi PasSelo

Lorone ati,
Bagai tertusuk duri..
Arep obah dadi males,
Awakku iki lemes..

Raiso sambat,
Aku mencoba kuat..
Nanging malah tambah loro,
Kelingan kowe ngeliyo..

Nandur kembang,
Malah tukule brambang..
Gawe mripat iki nangis,
Ati tansah keiris-iris..

Ora nyongko,
Kowe milih wong liyo..
Padahal aku sing slalu ono,
Ra tau nggawe kowe loro..

Yen pancen ngene balesanmu,
Aku mung iso pasrah..
Tak tangisono,
Kuwi wis dadi karepmu..

Janji setio,
Saiki mung dadi cerito..
Mergo kowe,
Malah milih wong liyo..

Ora perduli,
Kepiye perasaanku iki..
Neng ngarepe moto,
Kowe malah ngeliyo..

wis kadhung tresno aku digawe loro,
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo,
nyesek neng njero ati aku wis cinta mati,
padahal aku tulus kowe malah nglarani..

bab dilarani jane aku wis kebal,
nanging aku ro kowe kadhung terlalu dalam,
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki,
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

Janji setio,
Saiki mung dadi cerito..
Mergo kowe,
Malah milih wong liyo..

Ora perduli,
Kepiye perasaanku iki..
Neng ngarepe moto,
Kowe malah ngeliyo..

bubur kacang ijo campur ketan ireng,
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumleng,
pilih mangan sego tinimbang mangan roti,
ra nyongko kowe tego janjimu tok blenjani..

tresno tenanan malah mbok nggo dolanan,
atiku ora gampang nompo iki kahanan,
kudu ikhlas ngalekke tak kubur dalam-dalam,
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

reff:
Yen pancen ngene balesanmu,
Aku mung iso pasrah..
Tak tangisono,
Kuwi wis dadi karepmu..

Janji setio,
Saiki mung dadi cerito..
Mergo kowe,
Malah milih wong liyo..

Ora perduli,
Kepiye perasaanku iki..
Neng ngarepe moto,
Kowe malah ngeliyo..

Janji setio,
Saiki mung dadi cerito..
Mergo kowe,
Malah milih wong liyo..

Ora perduli,
Kepiye perasaanku iki..
Neng ngarepe moto,
Kowe malah ngeliyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *