Laki Khianat

“Laki Khianat” Versi Ayu Sriwijaya Muda

Dudu jare batur,
Dudu jare sedulur..
Tapi katon ning mata,
Kakang selingkuh karo batur..

Sayang emane kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi buktine bohong,
Cintane dibagi uwong..

reff:
Dudu kula wis tega,
Wis kudu dadi cerita..

Sekien kula bli kuat,
Due laki gawe khianat..
Aduh kakang aja sesambat,
Dina kien kula jaluk pegat..

Sayang emane kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi buktine bohong,
Cintane dibagi uwong..

reff:
Dudu kula wis tega,
Wis kudu dadi cerita..

Sekien kula bli kuat,
Due laki gawe khianat..
Aduh kakang aja sesambat,
Dina kien kula jaluk pegat..

Dudu jare batur,
Dudu jare sedulur..
Tapi katon ning mata,
Kakang selingkuh karo batur..

Sayang emane kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi buktine bohong,
Cintane dibagi uwong..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *