Senandunge Ati

“Senandunge Ati” Versi Vita Alvia

Tulung rungokeno,
Getare asmoro nong njero dodo..
Tulung rungokeno..
Ati iki sing biso ngaling,
Dung kecaruk riko kepengen nyanding..

Kapan maning biso sun rungokaken,
Senandunge ati omongan riko..
Kapan baen isun anteni,
Welase riko..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

reff:
Kapan maning biso sun rungokaken,
Senandunge ati omongan riko..
Kapan baen isun anteni,
Welase riko..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

Impi impi mung ayangane riko,
Sing ono wong liyo..
Sampek kapan isun nganteni,
Yo mung riko sampek mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *