Udan Janji

“Udan Janji” Versi Nella Kharisma

Sumilir angin dalu sumribit roso neng ati,
Soyo nambahi roso kasmaran iki..
Pirang pirang mbengi tansah tak enteni,
Nanging ra ono teko ngugemi janjimu..

Padhange rembulan sing ngancani sepiku,
Suwe ngenteni ra ono tekamu..
Pirang pirang mbengi mung tak sawang langit,
Nangis netes eluhku gelo neng atiku..

reff:
Ra ono banyu sing nelesi neng pelataran,
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran..
Ra ono banyu sing nelesi mudhun neng bumi,
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe gelaning ati..

Ojo mung paring janji nganti kapan nyikso kangenku,
Nganti seprene ra ono tekamu..

reff:
Sumilir angin dalu sumribit roso neng ati,
Soyo nambahi roso kasmaran iki..
Pirang pirang mbengi tansah tak enteni,
Nanging ra ono teko ngugemi janjimu..

Padhange rembulan sing ngancani sepiku,
Suwe ngenteni ra ono tekamu..
Pirang pirang mbengi mung tak sawang langit,
Nangis netes eluhku gelo neng atiku..

reff:
Ra ono banyu sing nelesi neng pelataran,
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran..
Ra ono banyu sing nelesi mudhun neng bumi,
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe gelaning ati..

Ojo mung paring janji nganti kapan nyikso kangenku,
Nganti seprene ra ono tekamu..

Ra ono banyu sing nelesi neng pelataran,
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran..
Ra ono banyu sing nelesi mudhun neng bumi,
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe gelaning ati..

Ojo mung paring janji nganti kapan nyikso kangenku,
Nganti seprene ra ono tekamu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *