Sate Ambal

“Sate Ambal” Versi Agus S. feat Didi Kempot

Emping mlinjo gulo jowo,
Eling-eling kulo niki tiyang ndeso..
Mbener wetan sing kaloka,
Satene ambal pancene eco..

Manise nemplek neng lambe,
Nganti tuwek ora ilang rasane..
Kegowo tekan neng ngimpi,
Eling simbah sing ngoleh-olehi..

reff:
Eling rasane lali rupane,
Wis kesuwen ra mampir warunge..
Klumat klamet koyo wong ngidam rasane,
Sate ambal sing awe-awe..

Neng kebumen mas mampiro mrene,
Jo kesuwen wis tak cepakke..
Sate ambal enak rasane,
Monggo pinarak disekecakke..

Manise nemplek neng lambe,
Nganti tuwek ora ilang rasane..
Kegowo tekan neng ngimpi,
Eling simbah sing ndulang naliko kuwi..

reff:
Emping mlinjo gulo jowo,
Eling-eling kulo niki tiyang ndeso..
Mbener wetan sing kaloka,
Satene ambal pancene eco..

Manise nemplek neng lambe,
Nganti tuwek ora ilang rasane..
Kegowo tekan neng ngimpi,
Eling simbah sing ngoleh-olehi..

reff:
Eling rasane lali rupane,
Wis kesuwen ra mampir warunge..
Klumat klamet koyo wong ngidam rasane,
Sate ambal sing awe-awe..

Neng kebumen mas mampiro mrene,
Jo kesuwen wis tak cepakke..
Sate ambal enak rasane,
Monggo pinarak disekecakke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *