Kungkum Ning Banyu

“Kungkum Ning Banyu” Versi Nining Livina

Kangmas kangmas apa bli melas,
Hubungan wis ora jelas..

Jam pitu esuk awak gemeter,
Digawa lunga kaya muter-muter..
Apa mengkenen wong lagi rindu,
Pengen bae kungkum ning banyu..

Najan dijajar lanang seterminal,
Cintane kula moal kesasar..
Nandur tomat cukule buncis,
Durung dikemat kula wis nangis nangis..

reff:
Lamun kakang ora arepan ngawin,
Kula bagen gebur ning kali bangkir..

Daripada kula digawe wirang,
Rela arep gantung ning wiwitan gedang..

Najan dijajar lanang seterminal,
Cintane kula moal kesasar..
Nandur tomat cukule buncis,
Durung dikemat kula wis nangis nangis..

reff:
Lamun kakang ora arepan ngawin,
Kula bagen gebur ning kali bangkir..

Daripada kula digawe wirang,
Rela arep gantung ning wiwitan gedang..

Jam pitu esuk awak gemeter,
Digawa lunga kaya muter-muter..
Apa mengkenen wong lagi rindu,
Pengen bae kungkum ning banyu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *