Kesuwen

Versi: Agus S.

Opo isih ono sisane tresnamu,
Sithik wae tulung wenehno neng aku..
Senadyan wis ora eling janjimu,
Aku mung pengen ketemu..

Opo isih ono kangenmu neng aku,
Sedelo wae tulung wenehno neng aku..
Senadyan kowe wis lali rupaku,
Sing loro mergo tresnamu..

reff:
Ngopo mung aku dewe,
Sing nandang koyo ngene..
Loro loro neng ati rasane..

Ngopo mung aku dewe,
Kesuwen koyo ngene..
Loro aku semene suwene..

reff:
Opo isih ono sisane tresnamu,
Sithik wae tulung wenehno neng aku..
Senadyan wis ora eling janjimu,
Aku mung pengen ketemu..

Opo isih ono kangenmu neng aku,
Sedelo wae tulung wenehno neng aku..
Senadyan kowe wis lali rupaku,
Sing loro mergo tresnamu..

reff:
Ngopo mung aku dewe,
Sing nandang koyo ngene..
Loro loro neng ati rasane..

Ngopo mung aku dewe,
Kesuwen koyo ngene..
Loro aku semene suwene..

Ngopo mung aku dewe,
Sing nandang koyo ngene..
Loro loro neng ati rasane..

Ngopo mung aku dewe,
Kesuwen koyo ngene..
Loro aku semene suwene..
Loro aku semene suwene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *