Pilih Bapak’e

Versi: Ayuni Kenes feat Darno Gondrong

Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

reff:
Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

reff:
Pr:
Loro-lorone ganteng kabeh aku iyo seneng,
Bareng tak tanduk’i marai aku spaneng..
Tak pikir yo kakangane malah tibak’e bapak’e,
Tapi kadhung sayang trus ngene piye dadine..

Tak rasak-rasakne,
Urip pisan ojo sampek soro..
Pilih yo bapak’e,
Wayahe dadi morotuwo..

Rasah mikir wae,
Timbang soro milih kowe..
Kowe urung kerjo,
Panggah kakean semoyo..

Lk:
Kowe pancene cluthak,
Bapakku barang kok gasak..
Koyo kucing eruh gerih,
Cinta iso ngolah ngalih..

Aku dewe ra maido,
Bapakku ra nduwe bojo..
Dudo uwis suwe,
Mbok thung-thungi budhal wae..

Aku dewe nggak ngreken,
Tak nyambut gawe sing seken..
Lungo adoh neng luar pulau,
Sopo ngerti ndang oleh bojo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *