Godong Garing

Versi: Ulfi Vanira

Kaya godong garing,
Kegawa ning angin..
Mabur mana mene,
Bli tentu parane..
Bli jelas bli pasti,
Urip kerasa mati..

Gara-gara cinta,
Sing gawe kecewa..
Rusak jiwa raga,
Wis mati ning rasa..
Percuma percuma,
Kakang janjine dusta..
Kaya godong garing..

reff:
Lawase hubungan,
Bli dadi jaminan..
Kita wong loro,
Bakal tepung jodo..

Apa nasib diri,
Sing ora kaberan..
Demeni wong lanang,
Due anak loro..
Bengi jagade udan,
Lara ati tetangisan..

Gara-gara cinta,
Sing gawe kecewa..
Rusak jiwa raga,
Wis mati ning rasa..
Percuma percuma,
Kakang janjine dusta..
Kaya godong garing..

reff:
Lawase hubungan,
Bli dadi jaminan..
Kita wong loro,
Bakal tepung jodo..

Apa nasib diri,
Sing ora kaberan..
Demeni wong lanang,
Due anak loro..
Bengi jagade udan,
Lara ati tetangisan..

Gara-gara cinta,
Sing gawe kecewa..
Rusak jiwa raga,
Wis mati ning rasa..
Percuma percuma,
Kakang janjine dusta..
Kaya godong garing..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *