Konco Rindu

Versi: Jihan Audy – Konco Rindu

Tenane aku pingin ngungkapne tresno,
Sing amung tak simpen neng njero dodo..
Mergo tansah abot sing tak songgo,
Anane ku mung mbok anggep sewates konco..

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo,
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo..
Sampek kapan tak pendem roso cinta,
Opo selawase amung dadi konco mesra..

Selalu teringat saat bersama,
Walaupun jarak memisahkan kita,
Karna cintaku bersemi di dalam dada..

Nadyan adoh jarak sliramu,
Nanging tansah eling sedep esemmu..
Pengen rasane tansah neng sandingmu,
Gawe tombo roso kasmaranku..

padange rembulan raiso madhangi atiku,
terange lintang raiso ngilangi kangenku,
wangimu isih nempel neng njero dodoku,
nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku..

Tenane aku pingin ngungkapne tresno,
Sing amung tak simpen neng njero dodo..
Mergo tansah abot sing tak songgo,
Anane ku mung mbok anggep sewates konco..

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo,
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo..
Sampek kapan tak pendem roso cinta,
Opo selawase amung dadi konco mesra..

reff:
Selalu teringat saat bersama,
Walaupun jarak memisahkan kita,
Karna cintaku bersemi di dalam dada..

Nadyan adoh jarak sliramu,
Nanging tansah eling sedep esemmu..
Pengen rasane tansah neng sandingmu,
Gawe tombo roso kasmaranku..

padange rembulan raiso madhangi atiku,
terange lintang raiso ngilangi kangenku,
wangimu isih nempel neng njero dodoku,
nanging aku sadar yen sliramu sewates koncoku..

Tenane aku pingin ngungkapne tresno,
Sing amung tak simpen neng njero dodo..
Mergo tansah abot sing tak songgo,
Anane ku mung mbok anggep sewates konco..

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo,
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo..
Sampek kapan tak pendem roso cinta,
Opo selawase amung dadi konco mesra..

Tenane aku pingin ngungkapne tresno,
Sing amung tak simpen neng njero dodo..
Mergo tansah abot sing tak songgo,
Anane ku mung mbok anggep sewates konco..

Maju mundur yen ketemu ra wani kondo,
Nadyan wedi tresnomu disaut wong liyo..
Sampek kapan tak pendem roso cinta,
Opo selawase amung dadi konco mesra..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *